2010/05/01

خمیر مارزیپان





واسه اونهایی که خیلی صبر و تحمل به خرج دادن امروز یه مژده دارم...که خودتون تا الان متوجه شدید چیه. بالاخره فرصت کردم مارزیپان درست کنم! فقط ... دوستان یه توضیح بدم که مارزیپان مدلهای مختلف داره. اینی که امروز میبینید ، مارزیپان فرانسویه. مارزیپان آلمانی و اسپانیایی هم هست که باز باید صبر کنید تا ببینم کی بتونم درست کنم. مارزیپان فرانسوی از نوع مارزیپانهای پختنیه. یعنی آرد بادام با شیره شکر پخته میشه.


شکر 2 لیوان
آب سه چهارم لیوان
پودر بادام 4 لیوان
سفیده تخم مرغ 2 عدد
کرم تارتار يك هشتم ق چ
پودر قند برای ورز دادن





من باز یه توضیح دیگه هم باید بدم... ببینید رسپی میگه 4 لیوان پودر بادام... شما چند راه دارید. یکی اینکه بادام رو با پوست بخرید و دیگه اینکه مغز بادام بخرید. در هر حال باید مغز بادام رو توی آب سرد یک شب خیس بدید و بعد پوستش رو بکنید و بذارید خشک بشه و بعد آسیابش کنید. این راه سختش بود... حالا واسه ما تنبلا...راه دیگه اینه که خلال بادام بخرید و پودرش کنید. در این صورت هزینه بالاتر میره. حالا اگه دوست ندارید که زیاد پول خرج کنید یه راه دیگه هم جلو پا تون میذارم... خلال بادام زميني.
 پس کلا نیم کیلو خلال بادام یا خلال بادام زمینی. طعم هر دو خوبه. اینا راه هاش بود، دیگه خود دانید.






شکر و آب رو روی حرارت میذارید و هم میزنید تا شکر حل شه . بعد کرم تارتار رو اضافه کنید و در دیگ رو ببندید تا 3 دقیقه بجوشه. در دیگ رو بردارید و کنارش بایستید تا به مرحله "سافت بال " برسه ( قبلا کامل توضیح دادم که این یعنی چی)







سینک رو پر از آب و یخ کنید و دیگ رو بذارید توش و هم بزنید تا سرد شه. ( حواستون باشه که شربت نبنده و سفت نشه. اگه دیدید داره سفت میشه از توی آب برش دارید) بعد سفیده تخم مرغ و پودر بادام رو اضافه کنید.


همینطور که میبینید خمیر گلوله گلوله است. نگران نباشید درست میشه.





حالا دوباره روی حرارت بذارید و خوب هم بزنید تا یه خمیر یکنواخت و کشدار بدست بیاد. تقریبا 2 دقیقه






سطح کار رو پودر قند بپاشید. ( باید خیلی نرم باشه. پس حداقل سه بار آسیاب کنید) در کل با ربع لیوان میشه درستش کرد. کم کم موقع ورز دادن پودر شکر اضافه میکنیم که به سطح نچسبه







خمیر رو بریزید روی تخته و منتظر بمونید که کمی سرد شه که بشه ورزش بدی. تقریبا 2 تا 3 دقیقه طول کشید تا من تونستم شروع کنم. البته کولر رو هم روشن کردم که کمک کنه.






این وضعیت خمیره هنگامی که ورز داده نشده





و ...نیم ساعت بعد.


پس اینجوری مارزیپان فرانسوی درست میکنن. با این مقدار من تقریبا یک کیلو و ربع خمیر مارزیپان بدست آوردم. توجه داشته باشید که خمیر نباید به هیچ وجه هوا ببینه. پس سریع توی سلفون بپیچید و بذارید توی یخچال . یعنی دقیقا همه توضیحاتی که در مورد فوندانت دادم در این مورد هم صدق میکنه. یعنی اینکه میشه تا ماه ها در یخچال نگه داشت. ( من یه با تا 2 سال هم توی فریزر داشتمش) قبل از استفاده از یخچال بیرون بیارید تا به دمای اتاق برسه و یا اینکه باید ورز بدید تا دوباره خمیر نرمی بدست بیاد. شیوه رنگ کردنش هم مثل فوندانته.


ولی باز هم تاکید میکنم که کار با فوندانت واسه تزئین خیلی راحت تره و اگه میتونید با طعمش کنار بیاید، گزینه بهتریه. رنگش هم که همینطور که میبینید کرم رنگه ولی فوندانت سفیده


خب خب خب...حالا که مارزیپان گرمه و تازه از تنور درآورده داریم چطوره که یه چیزی هم باهاش درست کنیم؟!







عکس خرس های بامزه و ناز نازی رو دیدید ( و حتما هم اول همه عکسهای پست رو تا آخر دیدید و بعد شروع به خوندنش کردید!) پس میدونید که قراره خرس درست کنیم. خیلی ساده است ولی جلوه زیادی داره و کلا بچه پسنده!


برای شروع دو تا کره کوچولو درست کنید ( کوچیکتر از گردو ، بزرگتر از فندق) تقریبا توی یک سایز ولی سرش بهتره کمی کوچکتر باشه








یه گلوله خیلی ریز درست کنید و بین انگشت ها تون پهنش کنید و بچسبونید روی قسمت پایینی صورت خرس کوچولو ( قبلا گفتم ...چسب فوندانت و مارزیپان، آبه!)







برای گوشها دو تا گلوله یک اندازه کوچیک درست کنید و با سمبه و یا سیخ و یا یه تیکه چوب گودش کنید. ( سمبه رو میتونید توی سایزهای مختلف از خرازی ها بخرید.)





جای گوشها رو با همون سمبه روی سر سوراخ کنید





با فشار سمبه، گوشها رو سر جاش بچسبونید





خرسمون کم کم داره شکل میگیره... حالا با خمیری که سیاهش کردید...یه مثلث کوچیک درست کنید و بچسبونید روی پوزه




جای چشمها رو با خلال دندون روی صورت سوراخ کنید و بعد با یه اپسیلون رنگ سیاه که گوله کردید ، پرش کنید





برای پاها از دو تا اشک استفاده میکنیم. بعد زیر بدن نصبش میکنیم و پشت خرس رو با یه گلوله برای دم ، میپوشونیم که اضافی پاها دیده نشه. خطوط روی شکم و پاها رو با خلال دندون و یا چاقو ایجاد میکنیم







دقیقا مثل پاها ، دستها رو هم با دو تا اشک درست میکنیم و روی شکم سوارشون میکنیم






سر رو روی قسمتی که دستها رو چسبوندیم میذاریم که بپوشوندش. چند ثانیه سر رو نگه میداریم که خودش رو بگیره.



فرم اصلی یه خرس اینه که گفتم. حالا میتونید هر چی خواستید دستش بدید یا اینکه واسش لباس درست کنید یا گل سر یا کلاه...دیگه بقیه اش با خودتونه.







خرس ها معمولا نشانه عشق هستند و همواره با یه قلب دیده میشن... حالا من یه کم ( یه کم هم بیشتر از یه کم) زیاده روی کردم!


یه کار دیگه ای که میشه کرد اینه که یه دونه خرس پاستیلی بدید دست خرس کوچولوتون. اینطوری شب راحت تر خوابش میبره.






و یک خرس قهوه ای که شدیدا محتاج یه دوسته.... آقای شوهر بدجوری جوگیر شده بود و چپ میرفت راست میرفت میگفت : " با من دوست میشی!" منم بعد از چند بار که اینو گفت از سر بدجنسی ، صرفا واسه اینکه ضایعش کنم گفتم : " به زن شوهردار پیشنهاد دوستی میدی؟! " ... و اینطوری بود که بچه تغییر رنگ داد و رفت دو رکعت نماز بخونه بلکه مورد عفو واقع بشه!



حالا .... با من دوست میشی؟!








فضا شدیدا رمانتیکیه... هر دوشون هم که هی رنگ به رنگ میشن... معلوم نیست قبل و بعد از این صحنه چی اتفاق افتاده! ما که فقط دو تا تدی شرمسار میبینیم... حالا این بین چی اتفاق افتاده باید یکی موشکافی کنه...آقای شوهر که هنوز در حال استغفار به سر میبره .... موشکاف دیگه ای هم این دور و برا سراغ ندارم!







خب اینایی که درست کردم .. یعنی خرسا... رو بهش میگن " کیک تاپر" یعنی اینکه روی کیک میذارن واسه تزئین. و فقط کافیه که یه دونه کیک درست کنید و بعد روش سس شکلات یا پودینگ یا کاسترد یا خامه یا باتر کریم... بریزید و بعد تدی ها رو بذارید روش و ...شما یه کیک خوشگل چشمنواز خواهید داشت!




حالا کی این خرس کوچولو ها رو میخواد؟


کافیه توی کامنت بگید که دوست دارید توی قرعه کشی شرکت کنید. حتما هم یه ایمیل یا شماره تلفن بذارید که بتونم ازتون آدرس بگیرم و پستش کنم. تا فردا ( یعنی امروز! الان ساعت یکه و من هنوز بیدارم! فردا تو اداره بدبخت میشم) ساعت 9 عصر روز شنبه فرصت دارید که شرکت کنید ( باز هم شرمنده دوستان خارجی میشم. ببخشید لطفا) تا اونموقع هم دیگه خرسها خشک شدند و امیدوارم سالم به مقصد برسه.


قرعه کشی  هم باز از طریق سایت random.org


---------------------------------------------------------------------------------

امروز عصر تا الان یه بند گرفتار تزئین کیک بودم ، اینه که وقت نکردم کامنتها رو چک کنم...


وااااااااااااااااای!!! تا هنوز دارم میخندم! حتی فکرشو هم نمیکردم اینقدر بچه ها با حال باشن! هر کامنت رو که میخوندم کلی میخندیدم و تا میخواست خنده ام قطع بشه ، باز کامنت بعدی! یعنی واسه خاطر این کامنتهای بامزه هم که شده ، سعی میکنم بازم از این برنامه ها بذارم. این انرژی که این خنده ها بهم داد ، از کادو دادنه هم بیشتر بهم چسبید.
و اما قرعه کشی...کلا دو نفر اعلام کرده بودند که خارجکی هستند پس تعداد کامنتهای معتبر ( یعنی قبل از ساعت 9) میشه 83 نفر... و برنده.....



با عرض تبریک خدمت حمیده جون، باید از بقیه دوستان هم که سنگ تموم گذاشتند تشکر کنم و مرسی که امشب اشک منو در آوردید.  
 باز هم ممنون


140 comments:

wow what a cute teddy bear I really love them I wish I have one of them But I know I am far from Iran and it's difficult to attend on this competition to have one of those cute teddy bear any way thank you for your great work I appreciate that, I wish you a nice weekends

سلام طیبه جون،امید که زمونه مطلوبتون باشه این خرس های مامانی حرف ندارن.مثل بقیه کاراتون.خوب بخوابیدو شبتون آروم.گیسو

سلام. خسته نباشي و ممنون كه به درخواست ديرينه من جواب دادي.حالا نوبت منه كه اين خمير رو بسازم و زحمت تو را بي جواب نزارم.معلومه كه ميخوام تو قرعه كشي شركت كنم.

روژينا كه هنوز خوابه ولي ساعت 12 كه بيدار شد{اميدوارم مثل هميشه بخوابه}احساسش رو برات ميگم.راستي دخمرم يه تدي داره كه خيلي دوسش ميداره.تا همين چند وقت پيش حرف تدي رو گوش ميگرفت ولي به حرف ما اصلا" توجه نمي كرد.!!!!!!!!!

اخرين شكلكت خيلي با نمكه.اخرشه.راستي فكر كنم اپرا هم مثل ابنترنت اكسپلورر در حال موت باشه.خوبي بدي از ما ديديد حلال كنيد.اينجوري هم خيال خودم راحت ميشه هم تو از دست ناله هاي من نجات پيدا ميكني.پس فعلا" تا بعد.اگه عمري باقي بود

راستي من ميخوام اين تدي ها را براي شوهر بااحساس و دخمر گل با زوق فينگيليم جايزه بگيرم.به اسم اون و به كام اين.البته بي انصافيه كه دوباره من برنده بشم.پس همه دست به كار شيد و اينجا را كامنت بارون كنيد.چون من بيكار اينجا نشستم و هي كامنت ميزارم هي كامنت ميزارم.حالا خود دانيد. فقط شانس بياريد و سيستم من دچار مشكل بشه

سلام ، خوبي .واقعا دست مريزا كدبانو . منم شركت بدين ، مي خام دست پختتونو امتحان كنم . باي

بابا خوب يكي كامنت بذاره.!!پس اين پت و مت كجاست؟!!پگاه معصومه الهام بهار ...كجائيد پس؟!!مهنوش؟!!! تو كه كلا" تعطيلي!!!معلومه ديگه .ملت كه مثل من بيكار نيستن زل بزنن به مونيتور.اي خدا بزگيت رو شكر.نه خوشم اوومد. احسنت به اقايون. خوش اومدين

قابل توجه دوستان عزيز: هر كس كامنت بيشتر بذاره شانس بيشتري داره.اين گوي و اين ميدان

سلام طيبه جون من هم از طريق لينكي كه تو مامي سايت داده بودند با اينجا آشنا شدم و در عرض اين چند روز كل آرشيو سايتت رو زيرو رو كردم.واقعا هنرمند و با سليقه هستيد. در يك كلام آنچه خوبان همه دارند تو تنها داري. واقعا من كه از اين همه هنر و سليقه لذت مي برم. اميدوارم هميشه موفق باشي

وای من هر موقع می یام اینجا کلی از اینهمه حوصله و ذوق و سلیقت لذت می برم واقعا دستت درد نکنه اینجور مرحله به مرحله از همه کارهات عکس می گیری و دقیق توضیح میدی من که عاشق اموزشهات
هستم خیلی هم دلم می خواست تو قرعه کشی شرکت کنم اما اینقدر راهم دوره که فکر کنم فقط پودرش به دستم برسه

بالاخره موفق شدم براتون كامنت بزارم اون هفته اي خودموو كشتم نشد. تشكر ويژه و واقعا از ته قلبم ميگم خوشحالم باهاتون آشنا شدم و ممنون بابت دسر خوشمزه ژله موزائيك با تركيب شيرعسلي ( اين دستورات شما به تعداد دوستام كپي ميشه و تو بايگاني ثبت )
با بهترين آرزوها

سلام به همگي . طيبه جون واقعاً خرسهاي خوشگلي هستن . شف عزيز كارت حرف نداره!! بالاخره بعد كلي اين ور و اونور رفتن يه كامپيوتري كه اينترنتش وصل باشه يافتم!! از صبح تا الان منتظر كامنت گذاشتن بودم تا شانسم رو امتحان كنم
راستي صديقه اين همه كامنت نذار بذار اين دفعه ما برنده بشيم
:)
حميده

من ميخوام با خرس قهوه اييه دوست بشم!
حميده
:)

سلام طیبه جون.
اعتراف میکنم که دارم با کارهات روانی میشم!!!
خیلی باحالن.فقط ایکاش منم میتونستم امتحانشون کنم

راستی طیبه جان بابت پودینگهای فوق العاده ات هم ممنون.من که تا الان هرکدوم ازکاراتو درست کردم فقط لذت بردم.هرچندکه نتیجه اش به خوشگلی کارای تو نمیشه.اما طعمش حرف نداره!!!

دیگه نمیدونم چی بگم.فقط اینکه باتمام وجود دلم میخواد توی این قرعه کشی برنده بشم ودستپخت طیبه جونو بخورم

ن......ه.من كم نميارم حميده جون.كار طيبه نبايد بدون اجر بمونه.اجرش هم كامنت منه.!!!

زوق بي صدا همراه با كش امدن لتا قيافه روژينا بود وقتي كه خرسها رو ديد.و اينكه :و....اي چه قد خوشگله ماماني!!!!! خوردنيه!!!!!!!!؟؟؟واسم درست ميكني؟

@حميده:حميده جان من قلبا" دوست دارم كه يكي از شما تو قرعه برنده بشيد اما راه ديگه اي برا تحريك كردن شما بلد نيستم.برا طيبه هم لذت بخش است كه ببينه طرفدارها دست و پا ميشكونن.ولي مسلما" اگه بسازيم و خبرش رو بهش بديم خيلي بيشتر خوشحال ميشه.طيبه جان اجرت با خدا

طيبه خانم فكر خانم ما رو نميكني؟؟!!بابا مچ درد گرفت!!هزينه اورتوپد بالاستا!!!ولي كيكي كه اون روز ساخته بودي خيلي عالي بود

با سلام
خواهش میکنم یه کم برید کنار ماهم جامون بشه دیگه!!!!! چه خبرتونه

salammmmmmmmmmmmmm
manam omadam-be manam rah bedid inja cheh shologheh

maneh bichareh tazeh khbardar shodam
tazeh az sareh kar miam
rah behrah omadam vaseh jayezeh

jigar jan-ageh hala gireh sedigheh biadam ma baham kenar miaeem-gireh harkodomehmon biad farghi nemikoneh faghat be ma bereseh ma ba ham kenar miaeem-khili bekhom motmaenama na bego hala beshin ke giret biad
akhareh hameh omadi

inghdaram zogh zadeh shodam ke chejori tip konam az goshnegi ham zaaf daram mikonam
vali be payeh baghieh nemisheh resid ba jet omadan ina ke ma piadeha ham dark konid

ببخشید شف طیبه
نمیشد یکی از اون تست کاپ میگوها رو بزارید برای قرعه کشی!!!؟؟؟ به نظر خیلی توپ میان
زحمت پستش رو هم نمی خواست بکشید
برای جلوگیری از خرابیش خودمون میومدیم بوشهر

shef jan vaghean sharmandeh man vaghean begholeh sedi gereftaram.asalan vaghteh hichi nadaram,kar kar hamin2hafteh ham gereftareh mehmandari bodam alanam karayeh sherkat kami ziad shodeh gerftaram vali vaseh weblaget ke shodeh bebinam chi amozesh dadi miam mibinam harroz v miram .dastet dard nakoneh.

من حاضرم جایزم رو بفروشم!!!؟؟؟؟ کدومتون حاضرید بخرید؟

salam man dost daram to mosabeghe sherkat konam.09370771992

behtareh khodamo ziad khasteh nakonam sedigheh ba kolohom khanevadeh bacheho shoharo mondeh baghieh khanevadeh ham bian tamameh jaro gerftan. ma berim kenar tamameh safaro gerftia sedigehh jonam/damet garm poshtkaret alieh-ta baghieh khonevadeh v basteganeh sedigheh jon nafahmidan ghorehkeshito anjam bedeh tayebeh jon-man nazdikim zahmateh avordan nakesh ye tel bezanii dameh darima!!!

pat&mat jan aval bebin giret miad bad-barayeh tedieh ma!! nerkh taeen kon -khosham miad az etemad benafs

بله من دوباره اومدم دیدم کلی کامنت گذاشتن!! منم نهار خورده نخورده با عجله اومدم دوباره حضور خودم رو اعلام کنم!! شاید خرس قهوه ای جونم رو بدست بیارم

شوخی کردم بابا
راستش بقول شف عزیز ما ایرونیا با این حکایتها که سیر نمیشیم.گفتیم اگه میشه شف یک از اون غذاهای انرژتتیکش رو بذاره برای قرعه کشی
حاضریم ورودی هم بدیم و شرکت کنیم
.
.
ولی همه اینا باعث نمیشه که از این نی نی خرسای مامانی بگذرم
اگه بدرد خودم نخوره بدرد خانومم که میخوره

tayebeh jan-man 5shanbeh majbor shodam vaseh ye jashneh doreh hami kik besazam khobeh in tediam bezaram rosh cheghadr ham ke ziba misheh-ageh giram oamd ke alieh zahmateh tazeenesho nemikesham -ba tashakoreh faravan az hamegi bekhosos dosteh khob v ba vafam sedigheh jon ke man ra agah sakht kamaleh tashakor ra daram-ba tedi khosh begzareh vaseh harkasi ke giresh omad.tayebeh jon khasteh nabashi khanomi-honarmand-azizam khanom mohamndes mashala be honar v salighat mibosamet-man ya pidam nemisheh ya intori pidam misheh sharmandeh sareh hamegi dar avordam

toro khoda berid digeh ta mikham beram mibinam sarokaleh yeki digaton pida misheh baba berid bekhabid man khastameh goshnameh asram bayad beram sareh kar-berid bekhabid digeh-khosham miad bazareh reghabat dagheha

خوب شد اومدم وگرنه اگه عصر میشد با موتور جت هم نمیشد به این رقبا رسید
ماشاله همگی دست به کیبوردشون هم خوبه
کاش بجای جایزه یه خورده تایپ کردن به ما یاد میدادید

مهنوش خانم
ببخشیدا
خودتون که ماشاله ملت رو به توپ بستید
اگه اشتباه نکنم مسابقه هستا
پس چطوری انتظار دارید رقبا برند بخوابن
یهویی دیدید پاشدن و می بینن که قرعه کشی رو به حریف واگذار کردن
.
.
اگه راست میگید خودتون برید بخوابید

یعنی دوباره رژینا وباباش قراره این خرسهای خوشگلو بخورن؟؟؟؟
باباطیبه جون صدیقه خانم که ظاهراً خودشون کلی هنرمندن وازاینکارابلدن
ایندفعه باید یکی برنده بشه که انگیزه براش ایجادبشه دیگه.
صدیقه خانم که ماشاءالله خودشون سراپا انگیزه واستعدادهستند.

مهنوش جون مگه مسابقه همینجوریه!! به هر حال اگه تدی میخوای باید قید خواب ظهر رو بزنی

سلام به طیبه جون . منم دوست دارم شرکت کنم . دستتون درد نکنه واقعاً خرسهای خوشگلی درست کردین

خوب دیگه همگی بای
به امیداینکه فردابیاموببینم من این خرس کوچولوهای دوست داشتنی رو بردم
مخصوصاًاون دوتا لپ گلی هارو

خوشم میاد که رقبا همه خوابند و قلندر بیدار
دیدید مهنوش خانم
بابا اینایی که من میبینم اگه شف بگه قرعه کشی جمعه آینده ... تا خود جمعه همینجور کامنت میذارن
من که فکر می کنم سرعت مسابقه به حدی زیاده که باید روی آخرین اینتر کیبورد هم حساب کرد
یه هویی دیدی بخاطر 1/0 کامنت خرسا رو واگذار کردیم
..
..
پس بهتره وقت تلف نکنیم بریم کامنت بعدی

ببخشید طیبه خانم
از بس هول شدم یادم رفت بابت شکلک آخر تشکر کنم
واقعا باحاله
.
.
.
اگه ممکنه بیاید ملت رو از هم جدا کنید
دارن بجای خرسا همدیگه رو میخورن

تا الان 46 تا کامت بوده
حالا ربع ساعت دیگه میای میبینی که شده 146 تا
اگه با اختلاف چند دهتا درست نبود خاک بریزید رو شستم

ببخشید منظورم از .. کامت.. کامنت بود

بابا باید به پت و مت احسنت گفت چقدر کامنت!! خوبه بقیه رفتن بخوابن ولی ما هستیمممممممممممممممم

به خاطر تدی هم که شده من نمی خوابم الان پلکهام رو با چسب باز نگه داشتم... فقط واسه برون تدی

:)

کامنت پنجاهم خودم بودم کلی ذوق زده شدم!! الان هم 51 شد..
ببین عشق تدی چیکار میکنه با آدم!! مخصوصاً اینکه تدی قهوه ای باشه و تنها و دنبال یه دوست

سلام طيبه جون
چه بامزه شد
من يه دونه از اين خرسا از نوع غول پيكرشو دارم اسمش هست لوسي
منم شركت ميكنم
بوس

سلام به پت ومت .نه خوشم اوومد خوب همه را انداختم به تكاپو.!!طيبه خوشت مياد.

كمك1 كمك!!!دارم وسط اين همه كامنت غرق ميشم...غ..غ.غ ك..م..ك!!

خا...له.كمك .مامانم از دست رفت

اينجا چه خبره يه لحظه رفتيم بيروناااا.ما از اول اينجا بوديم:د و تا آخررر طرفداره شف هستيم به خدا راس مي گما:د جدا چه جوريه اين مسابقه؟اگرم نرسيدين جوابمونو بدين عذاب وجدان نگيرين شف جون.مسابقه قبليم ديدم ولي متوجه نشدم چي شد؟!:(

سلام طيبه جانخسته نباشي.من هم هستم. پگاه.عمه روژينا

دیدید راست گفتم
واقعا ای ول داره
خیلی کارتون درسته
خوشم میاد از رقبای پایه که تو مسابقات آنلاین هم کم نمیارن
..
..
..
خوب تا یک ساعت دیگه که من دوباره برگردم میدون رو میسپارم به دوستان
فقط خواهشن خودکشی نکنید
..
پنجاه گرم خمیر مارزیپان که ارزش این حرفا رو نداره!!!! مگه نه
..
..
کامنت بعدی رو حتما بخونید

تدييييييييييييي منممممممممم عسسسسسسل هموني كهه ميشه دنبالش بودييااا

من از همه حضار 10 دقيقه مرخصي ميخوام.جهت كسب فيض از محضز الهي.جاي من را خالي كنيد

قبل از کامنت بعدی لازمه به خواهر بزرگوارم صدیقه خانم عرض کنم که
عصر بخیر
خواب تشریف داشتید دیگه؟؟؟ مگه نه
اگه اون اظهارات قبلی رو نکرده بودم شما چیکار می کردید؟؟؟ حتما خط کامنت رو دربست می گرفتید دیگه

نگفتم خواب بودید
اگه گفتید از کجا فهمیدم؟؟؟ جایزه داره ها

از قبل بگم که من خودم شرمنده ام(قیافه شرمنده و خجالت زده)
کاش دوستان همیشه اینجوری از وبلاگ استقبال می کردن
..
..
..
..

خدمت پت ومت عارضم كه :من هميشه استقبال ميكنم.هم از وبلاگ هم از دست پخت شف عزيز.ميگيد نه.؟مي تونيد از طيبه خانم بپرسيد.مهن...دس!!طيبه جان !!كجائي خواهر؟!به دادم برس

يوهو.....و من اوومدم.

كسي نبود؟!!!!!اما من اينجام

اصولا" خودكشي امر پسنديده اي نيست و در دين اسلام هم حرام است.....ولي انگار اينجا نه تنها لازم و واجب است بلكه كافي هم نيست!!!!!!پس تا بعد

سلام طیبه جان
بهت تبریک میگم هم برای کارهای زیبات و هم این همه طرفدار . واقعآ عالی!!!
دوستان چی کار کردن !!!
من صبح تا الان نبودم ببین چکار کردن دو تا تدی که این حرفهارو نداره؟؟؟
طیبه جان یه پیشنهاد دارم ، اینکه این دفعه بین کسایی که کمترین کامنت رو گذاشتن قرعه کشی کن .تا حال دوستان گرفته شه.:D :D :D
یه راه دیگه هم داره که راه مهندسی یعنی برم سایتش رو هک کنم.
مهندس خودت گفتی خجالت نکش :D :D

بله میبینم که دوستان همینطور کامنت گذاشتن و من دارم از قافله عقب میمونم ما هم اومدیم اعلام موجودیت کنیممممممم

طیبه جون من دوباره کامنت می زارم تا شانسم بره بالا

فعلا" دارم ميرم بيرون.پس تا بعد

salam man omadammmmmmmmmmmmmm-ghalandar ke bidareh-badaz man cheh etefaghi oftadeh

man az6ta9shab sareh karam ageh khoneh bodam hamtono servis kardeh bodam kashki nim saat tamdid mishod man midonestam ba onaee ke zohr khab nadaran cheh mikardam az mocheh dast mindakhtam-ghalandar jan(pat&mat)kojaeeeeeeeeeeee nisti

NEIDONAM ke ki mano nefrin kardeh inja az 10 pighamam 2tash send misheh soraat inja khili badeh vali man talasham mikonam-ehtemalan man kareh badaz zohramo az emroz az dast bedam-chon hich kari ghiraz in kar anjam nemidam alan

shayadam tayebeh jan bekhatreh semej bodaneh ma az emshab beshineh ye jin ted dorost koneh kasi vel kon nist akheh-sharmandeh tayebeh jan ke engar eshgh be ted az ....bishtareh

rasti jenabeh pat&mat man tahteh hich sharayeti khabeh zohram hazf nemisheh cheghad tedo dost dashtam ke 15min vasash gozashtam didid ke goftam raftam faghat bekhatreh inkeh be shoma v hamideh jon gholeh raftan dadeh bodama

سابیلیک
دوباره به یه کانکشن رسیدم و در خدمت رقبای عزیز هستم
می بینم که... نصف دوستان خواب تشریف دارن
غزال خانم خواهشن نفرمایید
اگه اینجوری و تساعدی حساب کنیم اونایی که نیستن برنده هستن دیگه!!!!!!!! طبق قانون شما و منطق ریاضی نتیجه همینه
ولی فکر کنم تنها موافقای صحبت شما هم همونهایی هستن که نیستن

bah bah mibinam ke ghalandareh ma(pat&mat)pidashon shod salam arz mikonam -vali man bayad beram ta sarokaleh raeesam(dadasham)pida nashodeh

ye khordeh ham finglish berim bebinim chi mishe
age goftid commentaye ki bishtare?
..
00
..
00
00
//\\
age goftid in balaei chie man ye jayeze jodagone midam
jeddi migam

Berim ye namaz bezanim
shayad khoda rahmesh biad
ostan ke velkon nistan

Berim ye namaz bezanim
shayad khoda rahmesh biad
dostan ke velkon nistan

سلام شف منصوره
بالاخره تونستم برایتان کامنت بگذارم
خیلی داشتم غصه می خوردم که نمی تونم احساساتمو بیان دارم.
وبلاگ بسیار بسیار خوب و جالبی دارید.
من هم می رم با این دستورتون دست به کار می شم.
خیلی ممنون
راستی جریان این تدی چیست؟ هدیه است؟
من هم می خواهم.
من احسانه هستم.
issi_beigi@yahoo.com

ghabool bashe dostan
inshalla hamamoon barandeh mishim
baraye salamati shefe aziz ke emrooz baro bach ro dore ham jam kard ye salavat befrestid
ma ke kolli ba neveshtehaye dostan hal kardim o meghdari ham khandidim
dastetoon(ya be ghole mehnoosh mocheton) dard nakone

bebakhshid ehsane khanoom
ta jaei ke ma midonim esme shef TAYEBEH hastesh

bonjourrrrrrr encore,c'est moiiiiiii.bon courageeeeee chere patrone

hahaaaaaaaaaaaa tamooooooooom shod rahat shodid doostaaaan hala berin b karo zendegitoon beresin mese man,elahi PURE CHEF k taze karesh shooroo mishe vaaaaaaaayyyy khasteeee nabashhhhhhiii pishapisghhhhhhhhhhh

نتیجه چی شد؟ما داریم از دلشوره و استرس میمیریم

شانس اوردین که من بیرون کار داشتم. وگرنه همه رو درو میکردم

salammmmmmmm-chi shod ki barandeh shodeh man ke sar dar nemiram inja kasi nist mano rahnamaee koneh hameh khasteh nabashid fekr konam ghalandar v baghieh dostan khabanaz khastegi

مهنوش جان ما که هنوز بیداریم و منتظر نتیجه ولی فکر کنم قلندر در خواب بسر میبره

خوشم میاد که همه مون کرم اینترنتیم! تبریکات صمیمانه به برنده عزیز

huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
in behtarin shabe zendegime!!! belakhareh bade salha esmam 2 ye ghrekeshi daroomad!! va albate bistar bekhatere inke shabeh tavalodame va koli zogh zadeh shodam...darvagheh behtarin hadyeii ke mitunestam begiram Tedi ..
Chef tayebeh az zahamate shoma ham ghadrdani mikonam
dustan khastan tavanestanehhhhhhhh...
sharmandeh Pat & Mat shodim chon pish pish jayzash ro mikhast befrushehh
ma ke be hich gheimati hazer be forush nistimmmmm....
chef tayebeh duset darimmmmm

باز هم سلام
اول اینکه به حمیده خانم تبریک میگم
و بعدش هم اینکه من شوخی کردم شما باور نکنید
اگر هم باور کردید ببخشید

hiiiiiiiiiiii tabriiiiiiik hamideh jooooooon,lotf konin b teddy joon sobha asal bedin b fekram bashe:D Happy Birthdayyyy.merccc chef jooonnnn

تولد تولد تولدت مبارك . مبارك مبارك جايزه هم مبارك.

غزال جون و عسل عزیز خیلی ممنون از لطفتون. باشه حتماً یادم نمیره صبح تا صبح عسلش رو خودم قاضق قاشق دهنش میذارم.

mamnoon sedigheh joon
ta rande badi ... :)

salam

faghat khastam babate karaye fogholadatoon az shoma tashakor konam. site shoma khorake har rooze mane , gahi chand bar dar rooz ... bazi karatoonam test kardam kheyli khoob shod. asheghe karaye sathe bala o shikam ke kare shoma yeki az oonast... baraye ghadrdani faghat shomaro miboosam . mamnoonam-Mojgan

اونوقت كرم تارتار چي بيد؟؟؟؟؟

یه پودر سفید رنگه که باید از لوازم قنادی ها تهیه کنید

طیبه جون استفاده از بادام زمینی مشکلی در روند کار و مزه ایجاد نخواهد کرد؟
از اونجایی که هنوز این مارزیپان و فوندانت جا نیافتاده و هنوز بیشتر ذائقه ها نمی پذیره ، حالا چه کاریه نمی خواهن که بخورن، از بادام زمینی استفاده کنیم.
البته منوط به این است که نحوه کار یکی باشد.
ممنون

من که درست کردم هم طعمش خیلی خوب میشه هم فرمش فرقی نمیکنه
و البته مارزیپان با بادام یا بادام زمینی هر دو خیلی خوشمزه است و مردم میخورن. البته تا هنوز خشک نشده خیلی طعمش بهتره. وقتی خشک میشه اونوقت باید به دندونها فشار بیاریم! ولی فوندانت خیلی شیرینه آخه شکر خالیه! مردم این رو کم میخورن. ولی رفقای من همه رو میخورن! و خودم هم با قهوه تلخ کیک رو سرو میکنم که زیر دل نزنه

طیبه جان از امروز می خواهم مقدمات کیک ژنواز را فراهم کنم.
امروز نوبت مارزیپان است.
2 لیوان پودر بادام یعنی چند گرم؟
وای که چقدر خنگ بازی در میارم من!
ببخشید.

sorry
جستم جوابم را............
از بس که عجول بازی در آوردم

خدای من!
سافت بال را حالا دیگه کجای دلم جا برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکرمو به خودش مشغول کرده که چه زمانی می شه که حباب های هوا آروم به ترکیدن کنن!
با شعله ملایم معمولاً چند دقیقه طول خواهد کشید؟
البته این موارد اصلا تایم نداره اما برای اینکه یک پیش فرضی داشته باشم می پرسم طیبه جان.
پس امروز خودم را آماده کنم برای یک کار طاقت فرسا.
این نوع مارزیپان را باید همه دوست داشته باشند. این اونی نیست که می فروشن و من قبلاً دستورشو داشتم.

هر لوان آرد 125 گرمه

زمستون و تابستون آخه فرق میکنه
کنار بایست مشخصه که کی سرعت ترکیدنش کم میشه کاملا واضحه
با تجربه بهش میرسی
تا الان باید انجام شده باشه دیگه

نه خانم نرسیدم!!!!!!!!!!!
فردا درست می کنمش!
ببینم با این سافت بال چه می کنم.

طیبه خانم ببخشید
خودمو کشتم از بس سوال پرسیدم. امیدوارم شما را نکشته باشم!
بادام را در چه حد پودر کنیم؟ به روغن نیافتد؟ اونوقت کاملا پودر می شود؟ زیر دندون که نباید بیاد؟
نمی دونم چرا اینقدر گیج می زنم!!!!!!!!!

به هیچ عنوان نباید دونه داشته باشه. اگه به روغن افتاد که هیچی ..دیگه باید چندبار دوباره آسیاب کنی
اگه نه که پودر که شد حتما الک کن
به کیفیت فود پراسسر بستگی داره که روغن بندازه یا نه
در هر حال نباید دونه داشته باشه

طیبه جون
به دادم برسید لطفاً
الان تو مرحله ای هستم که دارم پودر قند به خمیرم اضافه می کنم.........
و سفت نمی شود!!!!!!!!!!!!!!!
مشکل از سافت باله؟ یا اینکه همین روال را ادامه دهم؟ یا اینکه کلا از دست رفته و بهش اینقدر شوک ندهم؟
دفنش کنم؟

شرمنده من موبایلم مثل همیشه شارژ تموم کرده بود و اینترنتم هم مشکل داشت...احتمالا الان دیگه دیر شده ...ولی فکر کنم زودتر از سافت بال از روی حرارت برش داشتی چون نباید شل میشد
و البته باید خیلی بیشتر از این حرفها ورز بدی تا از شل بودن در بیاد و فرم بگیره
کار خسته کننده ایه

نه درست میشه...باید بیشتر روی حرارت بذاری بمونه ...بعد خودش سفت میشه
با ورز دادن باز هم سفت تر میشه
دور نریز درست میشه

در حال حاضر داخل کیسه نایلونی و درون یخچال است.....
سفت هم نشده. شل هم نیست! بینابینه! الان دیگه کاریش نمی شه کرد!!!!!!!!
خلاصه من دیگه کی بشه دست به این کارا بزنم!!!!!!!!
دلم لوفغنزیه می خواست!!!!!!!!!
آه آرتا من و گرفت!!!!!!!!!!!!!!!
از بس که با ناامیدی گفت من توت فرنگی پیدا نکردم و من گفتم جات خالی من رفتم توت فرنگی گرفتم باقلوا..................
تقصیر باید گردن یه کسی بیفته دیگه!!!!!

آرتا هم داشت امروز درستش میکرد. من هم که موبایلم تعطیل بود نمیدونم چیکار کرده
واسه چی اینقدر نا امیدی؟! این فوندانتها همه شون همینطورن
خیلی ورز دادن میخواد
از یخچال که درش آوردی... بریز تو دیگ بذار تفت بخوره...خودش رو که جمع کرد، باز ورز بده
خیلی ورز میخواد تا خوب سفت شه
وقتی میگم خیلی یعنی خیــــــــــــــلی
پدرم در میاد تا درست میکنم! واسه همین زیاد درست میکنم میذارم بمونه تا یک سال

ایشالا فردا با انرژی برو تو کارش
زیاد هم سفت نشد مهم نیست. فقط قراره کاور کنه
طعمشه که مهمه

آرتا هم تا اونجائیکه خبر دارم داشت با دستور خودش درست می کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی سوزه طیبه جون؟
حتما باید با دست ورزش داد؟
نمی شه ریختش تو خمیر زن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم که اصلا با شما تماس نگرفتم! داشتم خودکفایی از خودم بروز می دادم!
نه نا امید نیستم شف............
فقط چون لو فغزیه دلم می خواست برای فردا خورده تو حالم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای نهار یک جماعت مهمان داریم فردا.! اگر سحر بلند شدم حتما دست به کار می شوم که بعید می دونم!

نه نمیسوزه ولی مرتب باید هم بزنی
ندیدم با دستگاه کار کنن
ولی شما امتحان کن

میتونی هم اصلا فوندانت مارشملو درست کنی که آسونتره

ولی خب طعم مارزیپان یه چیز دیگه است

آره حتما می ریزمش تو دستگاه ببینم چی می شه!
این خمیرم که آب از سرش گذشته. حالا هر امتحانی دارم روش انجام می دهم.!

باز هم از اون سوالات دارم طیبه جون
وقتی دو مرتبه داغش زدم هنگام ورز دادن دوباره پودر قند اضافه کنم؟
خودم فکر می کنم باید اضافه کنم!

الان دیگه خمیر عزیز رفته تو دستگاه.
ببینم چی می شه!
من هم خودمو کشتم با یک مارزیپان درست کردن!

طیبه جان
بالاخره مارزیپان شد!!!!!!!!!!!!!!
اما دیگه امروز به کیک نرسیدم!!!!!!!!!!!
داغ زدمش و بعد کیچن اید و بعد با دست ورز و بالخره خمیر!
در یخچال نگهش دارم یا در فریزر شف عزیز؟

تبریکات صمیمانه

اول توی سلفون خوب بپیچ
بعد توی زیپ لاک بذار
هوای توی زیپ لاک رو خالی کن
زیبش رو ببند
بذار توی یخچال

هنگام استفاده از چند ساعت قبل از یخچال بیرون بیار... کمی ورز بده تا با دمای دستت یکی شه

بعد از استفاده باقی مونده اش رو دوباره به همون روش نگهداری کن

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21145&sc=photos

واو! چقدر نرم و لطیف! فوق العاده است
احسنت

salam chef aziz
man ye soal dashtam
daram in khamir ro ba rahnamaee haye shoma dorost mikonam ama be moshkel khordam onam vase dorost kardane badam, man asiyab nadaraam vase hamin aval khelal badom hamo kobidam va bad bayad alaak koonam ???akhe khordeh badam daghighan zire angosht miyad dorosht nist ama mesle donehaye shekar mimoone
be in andaze bayad berese ya inke bayad mesle podr beshe???
mamnoon misham javabamo bedid akhe daram cake tavaloodamo az alan dorost mikoonam choon tavaloodam 6 roz digast
 

 برگردون متن شما به فارسی:

من یه سوال داشتم:
درام این خمیر رو یا راهنمایی های شما درست می کنم اما به مشکل خوردم. اونم واسه درست کردن بادام، من آسیاب ندارم واسه همین اول خلال بادوم هامو کوبیدم و بعد باید الک کنم؟
آخه خورده بادام دقیقا زیر انگشت می یاد، درشت نیست اما مثل دونه های شکر می مونه.
به این اندازه برسه یا این که باید مثل پودر بشه؟
ممنون می شم جوابمو بدید آخه دارم کیک تولدمو از الآن درست می کنم، چون تولدم 6 روز دیگه است.

 دوست عزیز،

من متنتون رو به فارسی برگردوندم. حدس می زنم فونت فارسی ندارید. در این صورت می تونید از سایت هایی مثل بهنویس استفاده کنید. چون اگر همه بخوان فینگیلیش بنویسن، باور کنید چشم های ما باباقوری می شه.

خمیر مازیپان در اصل باید با پودر بادام کاملا نرم تهیه بشه. البته شف در دستور کیکی که به شکل جانماز درست کردن، یعنی کیک فرشته، توضیح دادن که برای نامنظم به نظر اومدن سطح کیک، کمی خلال بادام به خمیرشون اضافه کردن:

من
کیک رو بدون هیچ کرم یا خامه ای فقط با مارزیپان تزئین کردم. برای اینکار
خمیر رو باز کردم تا به ابعاد کیک رسیدم. ولی واسه اینکه یه پترن داشته
باشه کمی خلال بادام کوبیده شده روش ریختم و با وردنه خوب روش فشار دادم و
خمیر رو پهن کردم و اینطوری به یه پترن رسیدم. من تصمیم داشتم از این
جانماز های سبز رنگ معروف درست کنم ولی نمیخواستم که خمیرم رو رنگ کنم پس
خمیر ساده رو باز کردم و بهش پترن دادم و بعد رنگش کردم این هم لینک دستور کیک فرشته:http://www.cheftayebeh.ir/2010/05/blog-post_02.htmlمن فکر می کنم اینطوری خمیر مارزیپانتون کاملا یکدست نشه، ولی خب شدنی هست.به نظر من بهتره برای روکش کیکتون یه تزیینی رو در نظر بگیرید که وسایلش رو در منزل داشته باشید که اذیت نشید.

سلان شف جان. 
اين كرم تارتار جايگزين نداره؟
تشكر تشكر

چرا عزيزم
آبليمو
يا سركه سفيد
ميتونيد هم حذفش كنيد
مشكلي پيش نمياد

salam khanume chef
man diruz baraye avalin bar page shomaro didam ,va bayadbegam asheghesh shodam. bedune hich gune chaplusi migam tayebe jan.
besyar mamnunam k ba in sekhavat amukhte hatuno be dustaye maji yad midid. salamat bashid khanum.
y soal: tafavote fondant va marzipan dar tazien cake chiye? aya har 2 y kar ra anjam midan?

 

سلام خانم شف

من دیروز برای اولین بار پیجه شما رو دیدم , و باید بگم عاشقش شدم. بدون هیچ گونه چاپلوسی میگم طیبه جان.

بسیار ممنونم ک با این سخاوت آموخته هاتونو به دوستای مجی یاد میدید. سلامت باشید خانوم.

ی سوال: تفاوت فوندانت و مارزیپان در تزیین کیک چیه؟ آیا هر 2 ی کار را انجام میدن؟

--------------------------------------------- 

دوست عزیز،

من سوالتون رو به فارسی تبدیل کردم. ازتون خواهش می کنم به فارسی تایپ کنید. اگر فونت فارسی ندارید، از سایت هایی مثل بهنویس استفاده کنید.

در جواب سوالتون باید بگم که کارشون یکی هست و اون هم تزئینه. فقط بیسشون یا بهتر بگم جنسشون با هم فرق می کنه. بعضی ها با مزه فونداانت مشکل دارن و مارزیپان رو ترجیح می دن.

مارزيپان طعم بادامي عالي اي داره
فوندانت شكر خاليه. همه نميخورنش

مارزيپان نرمه و نميشه راحت باهاش كار كرد
فوندانت عالي كيك رو كاور ميكنه

مارزيپان رنگش كمي كرم رنگه
فوندانت كاملا سفيده

براي كيكهاي مجلسي با تزئين ساده از مارزيپان استفاده كنيد
براي كيكهاي تولد از فوندانت

 ممنون از راهنماییتون
کاملا متوجه شدم
ممکنه از توی دستورهاتون یک کیک شکلاتی که بافت مرطوب و نرمی داشته باشه رو بهم معرفی کنید
ممنون

شف معمولا برای این گزینه کیک شکلاتی بددون شکلات رو توصیه میکنن. در قسمت جستجوی وبلاگ یزنید لینکش براتون باز می شه.

سلام بازم شرمنده که اینقدر مزاحم میشم خیلی شرمنده
اما خوب تازه کارمو یه عالمه سوال شرمندههههههه
من میخوام کیک با یه تزیین خوب و خوشمزه درست کنم،کدوم یکی از این خمیرا (فوندانت،مارزیپان و...)کدوم خوشمزه است و کمتر هزینه داره و نرمتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش من مارشمالو رو درست کردم و بد نشد اما هم خیلی هزینه داشت (مارشمالو گرونه) هم به نظرم یه کم سفت بود،مارزیپان خوبه؟خوشمزه است ؟نرمه؟   بازم شرمنده، راستی عکسام براتون لود نمیشه چرا؟

احتمالا مارزیپان هم به خاطر قیمت بادام براتون پر هزینه می شه.

و همین طور خمیر فوندانت که به خاطر داشتن کرن سیروپ احتمالا پر هزینه می شه براتون.

از همه کم هزینه تر تزئین با خامه است که البته اون خمیر نیست.

 لطفا عکس هاتون رو کم حجم کنید و بعد اینجا آپلود کنید.

سلام
ممنون از راهنماييتون،اما حالا اگه بخواييم هزينه اشو در نظر نگيريم و يه چيز خوشگل دو عين حال خوشمزه و نرم داشته باشيم،پيشنهادتون چيه،اخه ميخوام براي تولد همسري يه چيز خوشگل و خوشمزه درست كنم،همسري زياد خامه دوست نداره،براي يه بار شايد ارزش داشته باشه كه هزينه كنم،

نمیدونم پیغامم اومد یا نه؟

مزه یه چیز کاملا سلیقه ای هست. مثلا من مزه فوندانت مارشملو رو دوست دارم، ولی شما شاید دوست نداشته باشید.

خمیر مارزیپان هم خمیر خوشمزه و نرمی هست. می تونید اگر براتون هزینه اش مهم نیست، خمیر مارزیپان رو درست کنید.

ممنون اد لطفتون،يه دنياااااا ممنون

chera nemitonam comment bezaram

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...