2010/05/02

کیک فرشته



مامانم کلکسیون بیماریها رو داره. فشار خون ، قند ، چربی ، پوکی استخوان ، معده درد .... یعنی اینکه تقریبا هیچی نمیتونه بخوره. هر چی بخوره واسه یه جای دیگه اش بده. حالا مشکل اینجاست که مثل دخترش هم عاشق شیرنیه! اکثر شیرینی ها هم که از اسمشون پیداست... شکر دارند که نمیتونه بخوره، روغن دارند که نمیتونه بخوره ، زرده تخم مرغ دارند که نمیتونه بخوره! پس دیگه هیچی... بای!


حالا من یه کیک واسه اش درست کردم که روغن نداره. زرده نداره و شکر هم خیلی کم داره. (البته چند بار هم بهش گفتم که محققان ثابت کردند که کلسترل زرده تخم مرغ از نوع بد نیست و متخخصصین تا 7 زرده در هفته رو اجازه میدن...ولی مامانم نمیپذیره) خلاصه Angel food cake یا کیک فرشته واسه امثال مامان من ساخته شده.


همه ساله من و داداشم از بچگی واسه مامانم روز معلم یه چیزی درست میکردیم. هنوز خیلی هاش هم موجوده. مامانم ترجیح میداد که کادوش ساخت دست خودمون باشه. حتی یه سال واسه اش یه سوره قرآن حفظ کردم. امسال هم که تصمیم گرفتم یه کیک به شکل جانماز درست کنم که اون مارزیپانه رو هم دیروز واسه همین درست کردم. از نتیجه کار هم شدیدا راضی بودم و خوشگل از آب در اومد. ولی کل امروز رو بعد از اداره سر پا بودم تا شب.


Angel food cake و یا angel cake به این دلیل به این نام شناخته شده که یک کیک پفی و سبک و سفید و اسفنجی مثل ابره و به همین دلیل معتقدند که کیکش خوراک فرشته هاست! این کیک قالب مخصوص خودش رو داره و معمولا توی اون قالب درست میشه ولی اینبار من میخواستم که به شکل سجاده درش بیارم پس توی یه قالب مستطیلی درستش کردم

رسپی از التون براون


سفیده تخم مرغ 12 عدد

آرد 1 لیوان

آب گرم يك سوم لیوان

شکر يك و سه چهارم لیوان

کرم تارتار يك و نيم ق چ

نمک ¼ ق چ

وانیل یا اسانس پرتقال 1 ق چ




فر رو روی 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید. سفیده رو خوب بزنید تا کاملا پف کنه و سفت بشه






کرم تارتار و اسانس و آب رو به سفیده اضافه کنید. شکر رو آسیاب کرده و نیمی با آرد نیمی با سفیده مخلوط کنید. سفیده باید به همچین کیفیتی برسه








آرد و نمک و شکر رو مخلوط کرده و توی کیک فولد کنید ( هم نزنید چون پفش میخوابه)








مخلوط کاملا سفید و پفی و نرمی بدست میاد. توی قالب چرب نشده بریزید و در فر به مدت 35 دقیقه قرار بدید








خب من شکر کیک رو کم کردم و کل مواد رو هم که نصف کردم. یعنی با 6 تخم مرغ درستش کردم. و گفتم که توی قالب مستطیلی ریختمش. در نهایت این شد. ...نکته اینکه وقتی کیک رو از فر بیرون میارید باید قالب رو وارونه کنید و اجازه بدید کاملا سرد که شد بعد از قالب خارج کنید







و اما تزئین:

من کیک رو بدون هیچ کرم یا خامه ای فقط با مارزیپان تزئین کردم. برای اینکار خمیر رو باز کردم تا به ابعاد کیک رسیدم. ولی واسه اینکه یه پترن داشته باشه کمی خلال بادام کوبیده شده روش ریختم و با وردنه خوب روش فشار دادم و خمیر رو پهن کردم و اینطوری به یه بافت رسیدم. من تصمیم داشتم از این جانمازهای سبز رنگ معروف درست کنم ولی نمیخواستم که خمیرم رو رنگ کنم پس خمیر ساده رو باز کردم و بهش پترن دادم و بعد رنگش کردم





قالبی که کیک رو توش پخته بودم رو گذاشتم روی خمیر و دورش رو بریدم







یه کم رنگ ژله ی سبز ویلتون رو با یه قاشق آب رقیق کردم .






با برس پهن شروع به رنگ آمیزی جانمازم کردم. که با توجه به پترنی که قبلا ایجاد کرده بودم ، کارم طرحدار شد. بعد گذاشتم رنگ روش خشک شه






بین تسبیح یشم و فیروزه و عقیق ، ده بیست سی چهل کردم و تسبیح فیروزه برنده شد. پس خمیر رو آبی کردم. ولی اجازه ندادم که رنگ کامل ترکیب شه و اینطوری دونه های تسبیحم رگه دار شدند






حالا برای درست کردن سر تسبیح ( ما بهش میگیم "شیخک"!) یه اشک رو فرم دادم و با خلال دندون روش طرح انداختم







بعد با کارد روش خط انداختم و اضافیهاش رو بریدم







و اینطوری تکمیلش کردم







برای ریشه سر بند تسبیح (عجب اسمی!) هم با رنگ زرد نوارهای ریز درست کردم







سر شیخک رو با سمبه سوراخ کردم ( چه جمله ای!)







و موهاش رو چپوندم توش. و با نوار زرد تکمیلش کردم







حالا باید روی جانماز رو قیطون دوزی میکردم . پس به رشته های سفید نیاز داشتم. برای اینکار از کوکی پرس استفاده کردم ( روش کار با کوکی پرس رو فرصت نکردم تا به حال یاد تون بدم. میمونه واسه بعد.)







اگه کوکی پرس دارید باید فوندانت و یا مارزیپان رو کمی با آب شلتر کنید تا بتونید رشته درست کنید.







کافیه فشارش بدید تا رشته ها بیرون بیاد







رشته ها رو طولی بریزید که به هم نچسبه







چون خیسه خودش راحت به سطح کار میچسبه. فقط کافیه طرح دلخواه رو اجرا کنید







هر جاش که برید راحت میشه با کمی آب بهم چسبوند







میتونید برای الگو از یک جانماز استفاده کنید که طرحش جلو روتون باشه







جانماز و تسبیح رو آماده کردیم ... حالا مهر. برای ساختن مهر از بیسکویت کرمدار سایز کوچیک استفاده کردم







خمیر رو به رنگ مناسب رنگ کرده و دور بیسکویت خوب بپیچیده و هوای اضافی رو خارج کنید .







برای اینکه مهرم بیشتر شکل مهر بشه از یک مهر واقعی استفاده کردم. مهرتون رو خوب بشورید و خشک کنید و توی نشاسته بزنید و بعد بوسیله مهر، مهرتون رو مهر بزنید! خوشگل شد. فقط قدسش وارونه شد که زیاد مهم نیست.







حالا همه چیز رو باید روی جانماز چید. مهر وسط کار و تسبیح دورش







برای چسبوندن دانه های تسبیح از آب استفاده کنید. کافیه مرطوبشون کنید، به هم میچسبند.







حالا یه چند تا عکس از زوایای مختلف ببینید.










 






 






جالب بود نه؟!


ساعت داره دو میشه. بهتره بخوابم. روز معلم بر همه معلمان عزیز مبارک. لطفا یه فاتحه نثار روح استاد عزیزم دکتر دهدشتی کنید که دیروز عصر به رحمت ایزدی پیوستند. روحش شاد.


شب خوش

81 comments:

سلام.
من واقعا نمي‌دونم چي بگم.
خيلي خيلي هنرمنديد و در كنارش خيلي سخاوتمند كه همه اطلاعاتتون رو خيلي راحت در اختيار همه قرار مي‌ديد.
همونطوريكه قبلا گفتم من آدم خيلي تنبليم ولي از ديدن اين كارهاي شما واقعا لذت مي‌برم و راستش رو بگم بهتون غبطه مي‌خورم كه چطوري اين كارهاي قشنگ رو انجام مي‌ديد.
دستتون درد نكنه و هميشه موفق باشيد.
براي خودتون، زندگيتون و مادر عزيزتون سلامت و سعادت و آرامش رو آرزو دارم.

سلام بر طیبه بی تکرار!
لذت بردم از این همه ابتکار ،عشق و سخاوت.اومدم یه پیشنهاد بدم که پست دیروزتون رو دیدم!!!!با این حال من پیشنهادم رو می دم:دی
می خواستم با اجازه شما چند تا از کارای قشنگتون رو توی مامی سایت بذارم(البته حتما با ذکر منبع )قول می دم تا جایی که بشه خودم جواب مشتری ها رو بدم تا وقتت گرفته نشه!
مزاحم از این به بعد...نجما مامی سایت

عالی بود مخصوصا ایده مهر.این طرح برای جشن تکلیف هم خوبه ممنون برای به اشترک گذاشتن تجربه ها
پست قبل گفتین دوست ندارید اینجا شلوغ بشه ولی من نتونستم بدون نظر این صفحه رو ببندم

سلام بر خانوم هنرمند. من هم روز معلم رو به شما استاد محترم تبريك ميگم .من كه در توصيف اين همه هنر و ابتكار و حوصله قلمم قاصره. واقعا به شما بايد كفت هنرمند واقعي. طيبه عزيزم روزت مبارك و هميشه شاد و موفق باشي

سلام طیبه جون .من برگشتم. یک مدت خیلی گرفتار بودم ولی سعی می کردم کارات رو دنبال کنم. اینقدر از کارت خوشم اومد و شیفته هنرمندیت شدم که نتونستم برات کامنت نذارم . کارت خیلی عالی بود به قول نسرین جون برای جشن تکلیف ایده عالیه.واقعا از کارت لذت بردم.از فوت دکتر دهدشتی فوق العاده ناراحت شدم چون استادم بود.روحش شاد.

سلام
کارتون عالیه
برام خیلی جالبه که تو کاراتون دید وسیعی دارید
غیر از آموزش مادیات گذرهای اخلاقی هم دارید
انشاءاله خدا خیرتون بده
**
**
از بابت یاد مرحوم دکتر دهدشتی هم ازتون ممنونم
یاد اون استاد برای من زنده کننده اخلاقیات در شلوغی مسائل زندگیهای امروزه
انشاءاله که روح استاد با ارواح بزرگان محشور و سعادت اخروی نصیبشون بشه
**
**
خدایا به عظمت فاطمه زهرا(س)واین ایام روح ایشان را شاد و عاقبت ما را ختم بخیر بگردان

نم اين روز رو به مامانتون تبريك ميگم و واقعا خيلي قشنگ كار كردي خانوم. خوشابحال مامانت

سلام طیبه جان
من دیشب عذر خواهی کردم نمیدونم دیدی یا نه؟
ولی امروز میخوام یه فضولی دیگه بکنم این تسبیح را از هر جا خریدی ببر پسش بده چون 40 مهره و 3 شیخک داره سرت کلاه گذاشتن!!! :D :D :D
راستی من بعد از کلی وقت کردم یه چیزایی درست کنم جمعه چیز کیک انگور بدون انگور (پرتقالی) و دیروز شامی نارنجی درست کردم هر دوتاش خیلی خوشمزه و عالی بود.
باز هم دست شف جون یا همون طیبه جون خودمون درد نکنه.

وای ی ی ی ی ی ی ی ی
من می میرم واسه کیکایی با تزیین فوندانت و مارزیپان!
خیلی ی ی ی ی ی ی قشنگه هه ه ه ه ه ه
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWW
آخره خلاقیت و هنری واسه همینه که دوستت دارم
و به قول لوتی ها : میخوامت :)
هر روز بهت سر می زنم و حال میکنم بهتره بگه روزمو با تو و مطالب دوست داشتنیت شروع می کنم عزیزم
بوس.......................

واییی طیبه جون خیلی خوشگل شده !!!! مخصوصاً تسبح فیروزه ای خیلی واقعیه . من هم این روز رو به مادر گرامیتون تبریک میگم.

دستت طلا.كارت حرف نداره.ماشاالله.عاليه.هديه روز پدر رو هم كه جور كردي برامون.عاله.فقط بگو تو فر من جواب ميده؟نگي حساسه كه كه طاقت ندارم

سلام الهام خانوم
من از لینکتون یه سر به وبلاگتون زدم
کیکاتون خوب بود
**
**
ولی این قضیه کیک خواهر شوهر رو متوجه نشدم

سلام منصوره خانم
خدای من شما چه انرژِ دارین و چه هنری.
خانم بسیار بسیار ممنون.
روز معلم هم خدمت مادر عزیزتان تبریک می گویم و نیز همه معلم های معلم.
خلاصه که خیلی کاراتون قشنگ و تمیز و زیبا هستند.

سلام عزيزم
چه ايده قشنگي
برايمادر عزيزتون آرزوي سلامتي ميكنم

راحله
عاشششششششششششششششششقتتتتتتتتتتمممممممممممم
فکر کنم معتادت شدم

pat mat جان
اگه کارم داشتی خوب تو وبلاگه خودم نظر بذار !
خوب نیست که آدم مزاحم شف جان بشه :)
کیک تولد خواهر شوهر رو واقعا واسه خواهر شوهزم پختم و 25 هزار تومن ازش سلفیدم!
حالا افتاد؟ هوم؟
:)))

سلام طيبه جون.بعد از چند روز غيبت اومدم . واي اين جانمازه عين واقعا شده!!!!!
:دي
دستت درد نكنه حرف نداره.برم پستاي قبل و بخونم بر مي گردم

man ke motehayeram
HONAR NAZE IRANIYANASTO BAS
eyval be shoma tayebeh khanom vaghean honarmandin,kheli vagheeyo khoshgelo va sad dar 100 khoshmazast.
khoshbehale khorandeganesh :(
rasti mosabeghe bedone man aslan ghabol nistaaaaaaa,man diroz dastresi be internet nadashtam,age bekham shekayat konam mishe rahnamaem konid koja bayad beram tayebe khanom.
Amir & Serife

فوق العاده بود.خسته نباشی و دستت درد نکنه.

@ Raheleh:
راحله جون شما تنبلیتون نمیشه، وقتش رو ندارید. مرسی از ابراز محبتتون


@ نجما :
اختیار دارید نجما جون. شما لطف میکنید که از کارای (نه چندان حرفه ای ) من تو سایت قشنگتون استفاده میکنید. سعی خودم رو میکنم که مشارکت داشته باشم


@ Nasrin:
آره واسه جشن تکلیف عالی میشه. من حتی تو ذهنم بود یه قرآن هم کار کنم ولی زودی شب شد و وقت نشد. شما میتونید با قلم مو روی مارزیپان نقاشی کنید و مفاتیح یا قرآن درست کنید
و خیلی لطف داشتید که وقت گذاشتید و کامنت پست کردید. مرسی


@ طهورا:
مرسی از لطفت عزیزم


@ ملینا:
چه جالب شما هم عمرانی هستید؟ عمرانی ها توی همه کاری یه دستی دارند


@ Pat,Mat:
مرسی که در مورد استاد نوشتید. من دو روزه اشکام قطع نمیشه


@ arta:
مرسی عزیزم...البته مامانم هم مثل من دلش نیومد بخوردش و فقط کیکش رو خورد و کاورش رو سیو کرد واسه یادگاری


@ Ghazal:
غزال جون منو که میشناسی نصف بیشتر حرفام شوخیه. چرا خودتو اینقدر اذیت میکنی
آره عزیز چهل تاست...من اسلامم با شما فرق میکنه داش
ولی واقعیت اینه که من یه چپه خمیر رنگ آبی درست کرده بودم و میخواستم همه اش استفاده بشه پس تا جایی که میشد توی کار مهره چپوندم! البته آقای شوهر رو هم که میشناسیش ، در جا تذکر داد ولی بعدش کتک خورد..تو هم حواست جمع باشه! من پاچه میگیرم ها


@ ELHAM:
الهام جون شما که استاد این کاری. ما در برابر شما لنگ میندازیم عزیز


@ Hamideh:
باید خودشو بری ببینی!!!! به قول مامانم " خودش از عکساش خیلی طبیعی تر شده!" راست میگه، عکسام زیاد خوب نشد ولی خوب با کمبود امکانات فقط میشه همینقدر کار کرد. ایشالا برم خونه خودمون ...خونه رو چهل چراغ طراحی میکنم



@ sedigheh:
این همه سفیده تخم مرغ...معلومه که حساسه!!! از کیک اسفنجی هم حساس تره


@ احسانه:
مرسی از لطفتون


@ سميه :
ممنون سمیه جون


@ راحله :
آره راحله جون واگیر داره


@ ميشا :
آره میشا جون خودمم تو کفش موندم
and welcome back


@ Amir & Serife:
ظاهرا حشمت و حسنعلی و مریم هم دیروز که من ماموریت بودم ، تو اداره دست به اعتراض زده بودند. چهار تایی برید وکیل بگیرید شاید نتیجه داد
گزینه بهترش هم اینه که در قرعه کشی بعدی مشارکت مستمر داشته باشی

@ الهام :
مرسی

:( injori ke malome 4tamon nemitonim kari konim joz sherkat dar ghore keshi badi,az hamin alan be roghaba begam khodeshono khaste nakonan chon man barandam B-)
Amir & Serife

سلام عزیزم کارتون واقعآ قشنکن. من خوشحالم که با سایت شما آشنا شدم. منم کیک تولد پسرم رو همینجوری کار کردم. اگه تونستم عکسشو میذارم
چجوری باید عکسشو بذارم؟

از طریق سایتهایی که فری ایمج هاستینگ هستند مثل

http://www.imagechicken.com/

عکس رو که آپلود کردید ، لینکش رو اینجا پست کنید

منتظر دیدن عکس کیکتون هستم

کارتون فوق العاده استتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

اینم عکس کیک تولد پسرم که با روش ترانسفر انجام دادم


[URL=http://www.img4u.net/][IMG]
http://www.img4u.net/images/qzu7zj1ihbd9fv0kdtl9.jpg[/IMG][/URL]

نمی دونم چرا عکسش دیده نمیشه؟

http://www.img4u.net/images/qzu7zj1ihbd9fv0kdtl9.jpg

واااااااااااااای
بابا ای ول !!!!!!!!!!!!!! آخر حرفه ایی هستی پگاه جون
حتما کاراتو بذار رو اینترنت بقیه هم حظ ببرن
عالیه
چقدر هم انرژی گذاشتی واسه اش
حرف نداره

مرسی عزیزم
وقتی شما تعریفم بدید یه خورده به خودم امیدوار میشم
قربونت برم

سلام عزیزم کارات فوق العادست
موفق باشی
با اجازت من عکس چند تا از کارای شما رو تو انجمن صلحا گذاشتم

بی نظیره، فقط همینو میتونم بگم

چند ساعته نشستم و تصاویر وب شما رو نگاه میکنم !
شما بی نظیرید .....

salam
khodaye man bi nazire migam shoma chand ta honar darid?ashpazi , naghashi , golsazi,etc (n ta?) mishe beporsam chi khoondid? kheili honarmandid

ماشالله هزار ماشالله شما کارمندید اینقدم هنرمند هستید واسه خودتون اسفند دود کنید.

وااااااااااااااااااااای خدای من
فوق العــــــــــــــــــــاده بود.
خوش به سعادت مامانت و خوش به حال خودت که همچین هنری داری.
آرزوم بود جای شما بودم از ته دل .
شاد و سالم باشی طیبه جون :*

سوال یکی از دوستان در یک بخش دیگه:

طیبه جونی من کيک فرشتتو درست کردم وسطش گود رفت نميدونم چرا

مشكل از فره
آيا كيكهاي اسفنجيتون عالي ميشن
چون اين هم يك مدل كيك اسفنجيه
معمولا استاندارد نبودن فر باعث ايجاد اين مشكل ميشه
و دوم مكم بودن مقدار آرد
چون ميدونيد كه آردها هم استاندارد نيستن
ولي فكر كنم واسه شما حالت اول صدق ميكنه
پيشنهاد ميكنم توي سيني رولت بريزيدش كه اون مشكل ايجاد نشه
هرچند كه اگه فر استاندارد نباشه اونوقت امكان داره به جاي كيك بتهتون نون سوخاري بده

البته پایه ی این کیک ،کیک 1234 بود.ولی چون طرحش رو از این کیک برداشتم عکسشو اینجا میذارم:)
واسه جشن تکلیف بچه های مدرسه ی ایرانیان دهلی نو پختم این کیک رو.خیلیییی ازش تعریف شد و همه ی اینا رو مدیون شمام طیبه جان.
https://profile.live.com/cid-c37f1a25e65f27b7/#!https://skydrive.live.com/?cid=c37f1a25e65f27b7&sc=photos!cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!158&sc=photos

واااااااااااااااااااااااااااااي چقدر عالي شده
شما مايه افتخار من هستيد
خيلي خيلي خيلي خوشحالم كرديد
يك هنرمند واقعي
ماشالا

 وای طیبه جون شرمنده کردید منو.هنرمندی از خودته بانو.
خیلی خوشحالم که خوشحالتون کردم.
ان شاءالله هرچه بیشتر و بیشتر ازتون یاد بگیرم

انشالا شاهد كارهاي زيباتون خواهيم بود

ریحانه جون،

من شب ها که می یام کامنت های اینجا رو چک می کنم، از اونجایی که دور از جون شما مغزم هم تازگی ها اندازه نخود شده، یه جورهایی گیج می زنم. هر چقدر هم که به خودم فشار می یارم، بیشتر وقت ها در حالتی بین خواب و بیداری جواب ها رو می دم و بعدنش، فرداش یا یه وقت دیگه اصلا یادم نیست که چی نوشتم!!

همه اینها رو گفتم تا بگم، دیشب که عکس کارتون رو دیدم خیلی لذت بردم و هی اینور و اونورشون کردم و خیلی هم یاد شف کردم که می گن آدم وقتی کارهای زیبا رو می بینه لبخند پهنای صورتش رو می گیره، و صورت من دیشب فقط و فقط و فقط لبخند بود، ولی لبخندی در خواب!! این شد که دیشب اصلا یادم رفت براتون ابراز ذوق زدگی ام رو بنویسم و بهتون احسنت بگم بابت این همه حوصله و سلیقه ای که به خرج دادید و علتش همون مغز کوچک شده ام بود! صبح که بیدار شدم و کامنت های بچه ها رو چک کردم، پیش خودم گفتم پس دیشب خواب ندیدی و اون کیک زیبا واقعا وجود داشته. شرمنده عزیزم که خارج از نوبت دارم براتون کف می زنم. خسته نباشید.

انشاءا... که روز به روز شاهد کارهای بیشتری از شما باشیم.

 مروارید جوووون!فدای شما !این همه تعریف کردی از ما الان دست و پامو گم میکنم !
نفرمایید بانو.همین که شما انقد وقت و ذهنت رو میذاری باید هزار بار ازت تشکر کرد.همین که الان گفتی که لبخند به لبت اومده من کلی ذوق مرگ شدم.
ما هرچی باشیم به پای شما نمیرسیم .من خیلیییی تازه کارم.هنو شیش هفت ماه بیشتر نیست دست به ملاقه شدم:) پیش شما شاگردی میکنیم بزرگوار

سلام
طیبه جان این کیک رو معمولا با چه فراستینگی سرو میکنن؟
بعد میشه این رسیپی رو برای کاپ کیک استفاده کرد؟
مرسی

معمولا با ميوه تازه يا سس ميوه سرو ميشه. مقداري خامه تازه
يا اينكه اگر قراره تزئين شه با هر چي ميشه تزئين كرد
مثلا خامه فرم گرقته
كريم چيز فراستينگ
سس شكلات و سس كارامل
لمون كرد يا كرد پرتقالي
گنش

با همه چي ميشه

 ببخشید نگفتید میشه این رو برای کاپ کیک هم استفاده کرد یا نه؟

تقريبا همه كيكها رو ميشه به صورت كاپ كيك درست كرد
كافيه زمان پخت رو چك كنيد
چون خيلي حساس تر ميشه

سلام
ای واییییییییییییییییییییییی. استاد با 12 تا زرده تخم مرغ چیکار کنم؟
دیدم که یه رسیپی برای پودینگ کاپ شکلاتی دارید ولی 10 تا دیگه اش رو چه بلایی سرشون بیارم؟ من یه دفعه زرده ها رو توی یخچال نگه داشتم کفک زدن :(
تازه میخوام باتر کرم ایتالیایی هم درست کنم اونم دو تا زرده اضاف میاره!!!!!! میشه 14 تا.
کمک

من هميشه اول زرده هاش رو يه بلايي به سرش ميارم بعد با سفيده كار ميكنم
مخصوصا اينكه سفيده عالي فريز ميشه و عمر خوبي داره

كرم بروله
پات دُ كغم
بستني
جلاتو
پودينگ
فلن
تيراميسو

يعني دست به هر چي ميزنم زرده ميخواد در حدي كه اعصابم خورد ميشه

سلام
 مرسی از راهنمایی. طیبه جان اینجا رو ببینید:
http://www.fortysomething.ca/2010/04/recipes_to_use_up_extra_egg_yo.php

ذوق مرگ شدم!!!!!

 ببخشید این "پات دُ كغم" چیه؟ اسپلش رو مینویسید؟

سلام بر استاد عزیز
خوب بالاخره پروژه کیک فرشته من هم به پایان رسید .
البته بهتره بگم کاپ کیک فرشته.
بافت کاملا پفکی و سبک بود و با فیلینگی که استفاده کردم ترکیب خوبی رو بهم داد و خوش طعم بود.
اگر یادتون باشه گفته بودم که میخوام قرمزش کنم.
1- علی رغم اینکه نصف شیشه کریسمس رد ویلتون رو توش قاطی کرم!!!! اما آخرش اون قرمزی که میخواستم نشد.

2-با مقادیر ذکر شده توی دستور 29 تا کاپ کیک و 6 تا مینی کیک مدل دار گرفتم.

3- مدت زمان پخت 20 دقیقه شد

فیلینگ کاپ کیکها باتر کرم ایتالیایی بود با طعم گل رز. گلهای رز روی کاپ کیکها رو هم با همون باتر کرم زدم. البته مدلهای گرد رو با خامه کار کردم. (مقدار باتر کرم برای این تعداد کاپ کیک کم بود)

4-طیبه جان یادتونه یه بار پرسیده بودم که چرا پف کیکم بعد از بیرون اومدن از فر میخوابه؟ شما گفتید درجه حرارت رو کم کنم. من 3 بار به توصیه شما عمل کردم و درجه فرو به جای 180 روی 170 گذاشتم اما علاوه بر اینکه مدت زمان پختم 2 برابر دستورها میشد باز هم پف کیکم ثابت نمی مونه. این رو هم بگم که متوجه شدم یک طرف شعله فرم بیشتر از طرف دیگه اشه یعنی اگه دو تا قالب بزارم چپ و راست یکی تهش میسوزه و اون یکی نپخته. این بار هم کاپ کیکهام توی فر خیلی عالی بودن اما بعد از بیرون اومدن جمع شدن اندازه قطرشون به اندازه قطر دهانه استکان قدیمیها شد!!!!!
 با این فر داغون چه کنم؟

طیبه جان ممنون که همیشه با صبر و حوصله کامنتهام رو میخونید و تجارب ارزشمندتون رو در اختیارم میگذارید.

pot de creme

فرانسويه
يه مدل ساده اش رو قبلا پست كردم
فكر كنم اسمش رو گذاشتم پودينگ فنجوني

چه زحمتي كشيدن. واقعا دستشون درد نكنه

البته من دو ساله قصد دارم دو تا ليبل اضافه كنم واسه سفيده و زرده
ولي هنوز وقت نكردم
البته اينو واسه خودم ميخوام كه سريعتر تصميم گيري كنم
انشالا انجامش ميدم

اون جريان فريز كردن رو من تا به حال انجام ندادم
ولي دونستنش مفيد بود 
مرسي از لينك
محبت كرديد

من بايد تشكر كنم كه شما با دقت مراحل كارتون رو توضيح ميديد

كاپ كيكها بسيار زيبا شدن و با وجود اينكه شما از پفش ناراضي هستيد به نظرم بافتش عالي شده
رنگش هم من قرمزش رو دوست دارم. نشون ميده شما روي موارد خيلي حساسيد و ميخوايد به تكامل برسن وگرنه عاليه
گلها خيلي زيبا شدن
هر دو مدلش

ديديد چقدر ساده بود اين رزها. البته براي اينكه دقيقا رز شه يه كم زاويه دست مهمه وگرنه خيلي ساده و سريعه

ميدونم چي ميكشيد. متاسفانه اين جريان خوابيدن پف كيك  مربوط به همون حرارت نا متعادل فره
البته من ميدونم با پشتكاري كه شما داريد ميتونيد با سرچ و همچنين سعي و خطا اصلاحش كنين
اما پول جمع كردن هم گزينه بدي نيست مخصوصا واسه ماهايي كه علاقه خاصي به شيريني پزي داريم. ميشه گفت خرج زيادي به حساب نمياد
انشالا كه مشكل زود حل شه

 سلام
اختیار دارید.
خیلی ممنون چشمای شما زیبا میبینند. آره اون مینی کیکها بهتر از کاپ کیکها دراومدن شاید یه دلیلش این بود که بافت این کیک طوری هست که به قالب میچسبه و مانع میشد که پفش از بین بره. اینم دردسری بود برای خودش چون توی قالب سیلیکونی درستشون کردم و طرحدار هم بود برای همین تمیز کردنش دیگه......
به این نتیجه رسیدم که قالبهای سیلیکونی فقط جنسهای خوبش مثل مارتلاتو و سیلیکومارت خوبن چینیها مفت هم نمی ارزن مخصوصا آبی رنگهاش.

باز هم خیلی مرسی
آره و چقدر آدم از لذت میبره از انجام دادنش.

دقیقا همیشه یاد اون پست شما درباره "فر بودن یا نبودن" می افتم که نوشته بودید مینشستید گریه میکردید. واقعا هم گریه داره من هم شما رو درک میکنم آخه آدم این همه زحمت بکشه بعد با فر داغون همش به باد بره.

شما هم برای ما دعا کنید من هم بتونم یه روزی یه فر خوب داشته باشم.
در آخر بازم مرسی

 آها پس اینه من فکر میکردم آلمانیه!!
اون رو دیده بودم اسمش پودینگ کاپ فنجونی بود. البته من در نهایت از این 14 تا تخم مرغ با 4 تاش یه پودینگ وانیلی درست کردم ریختم توی فنجون اسمش رو گذاشتم پودینگ کاپ وانیلی!!!!
ولی خیلی خوشمزه شده بود همه خوششون اومد. متاسفانه یادم رفت ازش عکس بگیرم.
حالا باید برم یه بلایی سر اون 10 تا زرده باقی مونده بیارم.

 آخ اینو بعد از اینکه کامنت قبلیمو پست کردم یافتم:
اینجا یه عالمه رسپی برای پودینگ فنجونی هست:
http://www.potsdecreme.com/recipes_pdc.asp
دیگه شکم خیلی بی وفا داره میشه!!!!!

 سلام
اینجا مارتا استوارت هم یه چیزهایی برای نگه داری گفته:
http://www.marthastewart.com/271991/saving-eggs

 قلبونت آجی. قابلتون رو نداشت.

چه تنوعي! آدم ديگه در نميمونه
واقعا لينك جالبي بود مرسي

پاستا كربونارا هم گزينه خوبيه

انشالا كه به زودي يه خوشگلش رو بگيريد

فوق العاده جالب بود
جوينده يابنده است
تشكر ميكنم براي لينك

طیبه جان سلام
خوبی عزیز؟
یادتونه قبلا پرسیده بودم با زرده هام چه کنم؟
یه لینک از مارتا استوارت گذاشته بودم برای فریز کردن زرده.
من طبق همون دستور زرده هام رو فریز کردم. توی یه پلاستیک زیپ لاک
زرده هام کاملا بی عیب و نقص مونده بودن علیرغم اینکه 3 ماه هم توی فریزر بودن.
آلان باهاشون بستنی کرم بروله درست کردم.
مزه اش وحشتناک خوشمزه شده.
زرده ها رو اول از فریزر درآوردم تا به دمای محیط رسیدن. (فقط چون توی ظرف در بسته نگذاشته بودم بوی فریزر رو گرفته بود اما بعدا با مقدار وانیلی که توی رسپی این بستنی بود این بو کاملا از بین رفت. دفعه دیگه حتما توی طرف در بسته میذارم.) بعد هم چون بهشون شکر اضافه کرده بودم به همون میزان از شکر توی رسپی کم کردم.
طیبه جان حتما این بستنی رو امتحان کنید خیلی عالی بود.
قربانت

به به عجب بستني اي
يكي بستني كرم بروله يكي هم بستني چيزكيك از بستني هاي اشرافي واسه من به حساب ميان چون خيلي ريچ هستن

غزال جون من خودم يه مدته يه شيوه نگهداري زرده بدون شكر يا نمك با سلفون رو اختراع كردم . ولي چون مدت زيادي نيست دارم اينكار رو انجام ميدم ترجيح ميدم هيچي نگم. خوب كه تجربه اش كردم اگر موفقيت آميز بود حتما ميگم انجام بديد
فعلا كه خودم خيلي راضي هستم
ولي تا مطمئن نشم چيزي نميگم

سلام
ای ول پس منتظریم.
میگم طیبه جان من یه کم فِضولی کنم؟:
شما چه ورزشی میکنید؟

مامانم از وقتي بچه دبستاني بودم منو ميفرستاد جسماني و اروبيك
هر چي رژيم به ذهنتون برسه من رو خودم امتحان كردم حتي چهل روز روزه آب
شايد تعجب كنيد بگم آخرش تنها چيزي كه باعث شد باربي بشم اين بود كه در حد مرگ پياده روي ميكردم
وقتي ميگم در حد مرگ يعني دقيقا وقتي دست ميكشيدم كه احساس ميكردم الانه كه ديگه بميرم
ولي رژيم آدم رو لاغر نميكنه يا حداقل يك عمر رژيم گرفتن اين رو به من ثابت كرده به علاوه اينكه من خيلي مطالعه ميكنم تو اين مورد و همه متخصصين همين رو ميگن

البته اينم بگم در حال حاضر حتي يك گرم هم نتونستم كم كنم چون دقيقا از بعد از زايمان دچار پا درد شديد شدم كه از هر دو پا فلجم و ميشلم 
جديدا هم كه پام شكسته
خلاصه فعلا ورزش تعطيله وگرنه با هر بدبختي اي هم بود روزي دو سه ساعت داشتم راه ميرفتم بلكه زنده بمونم

 واااااااااااااا؟
ولی من تجربه کردم ورزش بدون رژیم اصلا تاثیری نداره. یعنی این دو تا مکمل همدیگه هستن. یکیش نباشه اون یکی اثر نمیکنه.
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم این کامنت رو خوندم. آخه چرا؟ بازم دست دکترای نابکار تو کاره؟ منم یه دوستی داشتم سابقا اون هم بعد از زایمانش یکی از پاهاش شل شده بود. دلیل: موقع سزارین گوشت پاشو توی بخیه گرفته بودن.
ای وای خدای من. دیگه چرا پاتون شکسته؟ عزیزم برات ناراحت شدم. ایشالا هرچه زودتر خوب خوب بشید و دوباره مثل سابق پر تحرک (منظورم فیزیکیه)
مراقب خودت باش گلی
بوس بوس

خب البته اينم بگم
يه موضوع در مورد من صدق ميكنه اينم اينه كه من كلا پر خور نيستم
يعني همينجوريش هم ذاتي رژيمم
مثلا برنج و نون و سرخ كردني و اينا كه هيچي
صبحونه ام هم كه گرانولا و ميوه است
شام هم ميوه 
ميمونه يه ناهار كه اونم كم ميخورم
در مورد شيريني ها هم رعايت ميكنم
پس تنها موضوع تحركه كه اونم انشالا پام درست شه حل ميشه

 ای واییییییییییییییی
گلم من منظورم این نبود که خدای نکرده شما پر خور هستید. ببخشید من منظورم رو بد نوشتم. وای ولی من عوضش خوردن رو خیلی دوست دارم. متاسفانه دیگه پای یه سری خوردنیهای "خوبو" هم که وسط میاد به خودم رحم نمیکنم.
انشاا... هرچه زودتر.

شما كه چيزي نگفتيد. من خودم رو منظورم بود يعني اينكه ديگه جايي واسه رژيم ندارم
ولي آره منم عزت نفسم در خيلي موارد پايينه كه خودتون ازشون مطلعيد
:P

خیلی زیباست. مادری که نتیجه ی تلاشش دختر هنرمندی مثل شماست، حتما لیاقت گرفتن چنین کیک خوشگلی رو برای تولدش داره و از اون هم بیشتر لیاقت این و داره که دختر خوبی مثل شما داشته باشه که دعای اینهمه آدم پشت سرشه. خدا شما را برای مادرتون سلامت و سعادت مند حفظ کنه و سایه مادرتون همیشه برقرار باشه. با آرزوی بهترین ها

برای سفره افطاری هم خیلی خوشگل میشه

سوال در بخش دیگه:

  تنها چيزى كه درست در نيومد كيك انجل فود بو كه اصلاً پف نكرد البته من مواد را نصف كردم مى شه راهنمائيم كنيد .
ممنون مى شم

 دوست عزیز،

همونطور که در مواد اولیه کیک مشاهده می کنید، این کیک نه بکینگ پودر داره و نه جوش شیرین و یا عامل دیگه ای برای پف کردن که معمولا به مایه کیک ها اضافه می شن.

 تنها موردی که در این کیک باعث پف کردنش می شه، سفیده تخم مرغش هست.

شف زیر عکس چهارم توضیح دادن که موقع فولد کردن سفیده تخم مرغ مواد رو زیاد هم نزنیم، چون پفش می خوابه. من حدس می زنم شما در این مرحله مواد رو زیاد هم زدید و اون هوایی که در سفیده تخم مرغ بوده که در نهایت باعث پف کیک می شده رو ناخواسته خارج کردید.

انشاءا... دفعه بعد موفق می شید.

 من یه بار از یه نفر که تو قنادی شیرینی پزی میکرد شنیدم اگه اندازه دقیق بکین پودر را رعایت نکنی یعنی زیادتر از اندازه رسپی بکین پودر بزنی وقتی کیک تو فر هست خوب پف میکنه اما وقتی از فر در بیاد پفش میخوابه

شف عزیزم امیدوارم سلامت باشی
ایده ی این کیک رو از کیک فرشته ی شما گرفتم
برای جشن تکلیف مدرسه ی مامانم
یه دنیا ازت ممنونم :***

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...