2010/05/04

کیک آقای پوه



"آقای پوه" یا "مستر وینی" (من با این دو اسم صداش میزنم ولی اسم اصلیش Winnie the Pooh هستش) یکی از محبوب ترین شخصیتهای کارتونی منه. بعدشم توی شخصیتهای "وینی ذ پوه" من "ایور" رو خیلی دوست دارم چون عین خودم ، همه آرزوش بیشتر خوابیدنه!


یه دونه عروسک پوه ی گنده هم دارم که از تمام عروسکام ( که خیلی زیاد هستند) بیشتر دوسش دارم. این به کنار... پوه با زندگی من عجین شده.... همه چیز از نوع پوهیش رو دارم. رو تختی پوه، ملافه پوه ، جا جورابی پوه، جا حوله ای پوه .. تا سالها هم من و حمیده سرمون رو روی روبالشتی پوه میذاشتیم و میخوابیدیم. از اون مهم تر حمیده یه لیوان پوه خیلی خوشگل واسه چای خوردن توی اداره داره منم یه لیوان ایور! واسه نوروز هم حمیده واسم از کیش یه جعبه شدیدا ناناز "ایستر پوه" آورد! دنیای ما دو تا پوهیه!


از همه هیجان انگیزتر اینکه دیروز من ماوریت بودم و اداره نرفتم، امروز صبح اول وقت حمیده یه ایور خوشگل از زیر میزش بیرون آورد!!! دخترک خوش شانس واسه تولدش ایور کادو گرفته بود! من که نمی تونستم تحمل کنم، درجا بعد از اداره رفتم که عینش رو بخرم ... ولی خوب طبق معمول ( که همیشه هم باید واسه همه مون اتفاق بیافته) دونه آخریش بوده! حالا قرار شده من و حمیده یه شب در میون بغلش کنیم که من افسردگی نگیرم!

این از تاریخچه پوهی من. حالا ماجرای کیک:

هیچکس توی خانواده از من توقع کیک نداره چون میدونند که جسم و جونش رو ندارم و خودم رو تلف میکنم. اگه اهل تزئین کیک باشید میدونید که درست کردن اینجور کیکها حداقل دو روز کامل وقت آدم رو میگیره و اصلا با زندگی کارمندی جور در نمیاد



ولی امروز روز تولد دختر داییهای دو قلوم بود و من تا به حال به عمرم واسشون کیک تولد درست نکرده بودم. نگار که دانشگاه اصفهانه و طفلک دستش از دنیا کوتاه... میمونه بهار که مثل خودم عاشق کیکه و خوردن رو به چیزای دیگه ترجیح میده ، پس تصمیمم بر ساختن کیک شد... ولی چه کیکی؟ خوب معلومه...پوه.
این مدل تزئین کیک که میبینید جون میده واسه اونهایی که نقاشی شون زیاد خوب نیست و استعداد طراحی روی کیک رو ندارند! چرا؟ چون دیگه مجبور نیستی روی کیک ، ذهنی نقاشی کنی. بلکه به راحتی هر طرحی رو که دوست داری پرینت میگیری و یه کاغذ روغنی میذاری روش و شروع میکنی به دور گیری و بعدشم رنگامیزی! امکان نداره گند بزنی! فقط باید قیف کاغذی درست کردن رو خوب بلد باشی چون یه صد تایی لازمه!

حالا یه چیزی یادتون بدم که ذوق کنید.... این مخصوص ماماناییه که میخوان واسه بچه شون کیک تولد درست کنند... کافیه بچه تون اینقدر بزرگ شده باشه که بتونه نقاشی بکشه. یه دونه از نقاشی هاش رو بر میدارید... مثلا فرض میکنیم که کودک با استعداد شما منظره ای از کوه و درخت و خونه و گل و پروانه و ... کشیده. یه کاغذ روغنی میندازید روش و به روشی که تا چند دقیقه دیگه یاد خواهید گرفت نقاشی بچه تون رو روی کیک منتاژ میکنید! ولی باید دقیق کار کنید...مثلا اگه اون واسه رنگامیزی ، خط خطی کرده و از کادر بیرون زده، شما هم باید دقیقا همین کار رو بکنید تا کپی برابر با اصل بشه! بعد چند تا از گلها ( یا هر چیز دیگه) ای که کشیده رو جدا کار میکنید و دور بدنه کیک میچینید که حالت برجسته پیدا کنه! حرف نداره نه؟ ببین بچه چه ذوقی میکنه نقاشی خوشو روی کیک ببینه!

من ( خوشبختانه) دیگه بچه مچه دور و برم ندارم و همه دختر دایی و پسر دایی هام از آب و گل در اومدن و دیگه وقت شوهرشونه! پس تا بچه خودم استعداد نقاشی پیدا نکنه از کیک درست کردن من خبری نیست! ( نپرسید چند سالشه که اصلا ندارم) خودتون دست به کار شید و آثار هنری فرزند تان را کیکی کنید!

خب اسم این تکنیک frozen buttercream transfer هستش و یعنی انتقال باترکریم منجمد به کیک. تا به حال دو مدل باتر کریم یاد گرفتید که میشه از هر دو استفاده کرد. فقط باز تکرار میکنم. ایتالیاییش سفیدتره و دیرتر ذوب میشه پس واسه تابستون بهتره. فرانسویش چون با زرده درست میشه زرد تره و زودتر هم ذوب میشه ولی ملت طعم زرده رو به سفیده ترجیح میدن. هر دو رو بخورید و بعد خودتون تصمیم بگرید. به نظر من هر دو خوشمزه است. ولی من اینبار یه عالمه زرده داشتم و متن کارم رو نمیخواستم سفید باشه چون میخواستم پوهیش کنم...پس از باترکریم فرانسوی استفاده کردم.

ابتدا کیک تون رو بپزید و بذارید کاملا سرد بشه. من از فر که در آوردم، وارونه اش کردم و کمی که سرد شد، به صورت وارونه توی فریزر گذاشتم که خوب سفت شه. بعد از قالب درش آوردم و نصفش کردم و با کرم و موز و گردو دو لایه کیک رو پر کردم و بعد گذاشتم توی یخچال تا اطلاع ثانوی.

در مرحله بعد باید باترکریمتون رو رنگ کنید. پس با رنگهای دلخواه رنگش کنید ( لازمه که بگم که باید از قبل باترکریم رو از یخچال بیرون بیارید تا نرم بشه؟ نه لازم نیست چون خودتون میدونید. میدونید دیگه؟) رنگ های ژلی پیشنهاد میشه چون رنگهای مایع ، کار رو روان میکنن و ممکنه خراب شه. ولی اگه رنگ ژلی ویلتون موجود نبود دیگه چاره ای ندارید. فقط زیاد رنگ نریزید چون بعد از مدت کمی پر رنگ تر میشه.




قبلا گفتم که چند راه برای ایجاد طرح روی کاغذ وجود داره. دیگه نمیگم. فقط اگه دارید پرینت میگیرید حواستون باشه که ریورس پرینت بگیرید که بعد که کار رو روی کیک منتقل میکنید طرحتون وارونه نشه.


من ولی روش خودم رو دارم. روش تنبلا! عکس رو با زوم این و زوم آوت به سایز مورد نظرم میرسونم و بعد کاغذ روغنی رو میذاریم روی مانیتور و با ماژیک کپی میکنم!


توجه داشته باشید که اگه به روش من عمل میکنید باید موقع اجرا حتما کاغذ روغنی رو پشت و رو کنید که باترکریم با جوهر قاطی نشه!








حالا یه قیف کاغذی ساختم و با رنگ سیاه دورگیری کردم




بعد باید بذارید توی فریزر تا ببنده. پس کاغذ روغنی رو روی یه قالب کیک یا سینی یا چیزی که بشه توی فریزر گذاشت قرار بدید و بعد اجرا کنید. راستی من برای اجرای این آقای پوه اول قالبی که کیک رو توش درست کردم رو روی کاغذ گذاشتم و دورش رو کشیدم تا سایز کیکم مشخص شه. بعد طرح رو توی اون دایره تنظیم کردم.








برای دور کیک زنبور و کوزه عسل کشیدم. اونها رو هم دورگیری کردم و گذاشتم توی فریزر. پس سینی ها رو یکی در میون توی فریزر میذاشتم و روی اون یکی کار میکردم.




رنگهای مختلف رو به همین ترتیب روی پوه کار کردم. یعنی لباسش قرمز.













و صورت و بدنش لیمویی مایل به نارنجی ( رنگ پوه ای )






هر مرحله که رنگ میشه ، میره توی فریزر که سفت شه و رنگها ترکیب نشه. بعد از اجرای هر کار با قیف ، با کارد سطح رو صاف کنید.






کل رنگامیزی که تموم شد، حالا کار رو با رنگی که قراره کیک رو کاور بده میپوشونیم.(زنبورها رو میبینید که دارن محو میشن؟ اون دو تا چپه رنگ سفیدی که میبینید زیرش زنبوره . ولی اول دورگیری کردم. مثل اون زنبور سمت راستی که نصفه نیمه پوشونده شده)



حتما با دورگیری شروع کنید که بعد زائده نداشته باشه. یعنی دور خطوط سیاه رو خطوط سفید میگیره





به همین ترتیب دور دایره رو هم دورگیری میکنیم و بعد پرش میکنیم. حواستون باشه که موقع اجرا رنگها توی هم قاطی نشه. پس باید باترکریم کاملا منجمد شده باشه. این مدل تزئین حوصله و وقت زیاد میخواد و کار یک ساعت و دو ساعت نیست. باید عشق خرجش کنید که شیک بشه!
مهمه که این کاور ضخیم باشه که بعد موقع انتقال نشکنه. پس خوب بپوشونیدش و در انتها با کارد سطحش رو خوب صاف کنید.





یکی دو ساعت بسته به حجم کار باید اجازه بدید تا طرحتون خوب منجمد بشه. توی این فاصله کیک رو با باترکریم میپوشونیم. روی کیک مهم نیست صاف از آب در بیاد ولی دورش رو خوب روش کار کنید. قبلا گفتم چطوری سطح صاف ایجاد کنید؟ اگه نگفتم... باید کاردتون رو توی آب جوش بزنید و بعد با حوله خشک کنید و بعد روی کیکی که کاملا پوشیده شده ولی هنوز خوب نتونستید صافش کنید عمود بر کیک نگه دارید و کیک رو بچرخونید تا یه سطح کاملا صاف ایجاد بشه. تجربه میخواد. پس باید تمرین کنید. خیلی هم صاف نشد زیاد مهم نیست. زشت نمیشه







حالا دایره کار شده رو از فریزر خارج کرده و روی کیک منتاژ کنید و بعد که از جاش مطمئن شدید آروم کاغذ روغنی رو جدا کنید.






قانونا اگه درست کار کرده باشید باید به یه همچین فرمی برسید. حالا اگه دور کار زیادی داره با همون روش کارد داغ درستش کنید و یا اگه کم داره با باترکریم پرش کنید.




حالا طرح های روی بدنه رو باید سوار کنید. کافیه خیلی آروم با انگشت زیرش بزنید و کار رو از کاغذ جدا کنید و بچسبونید روی کیک.





و کیک ما آماده است.





حالا این اونی بود که دیشب دیدید. زنبوری روی بدنه کیکی شیرین





خرسی که تمام زندگیش کوزه های عسل محبوبش هستند. هــــــــــــــــــــــــــــــانـــــــــــــــــــــــی....







ولی زنبورا ولش نمیکنن





زنبور اینجا.... زنبور اونجا.... زنبور همه جا.....




ویییییییییییییزززززززززززززز




اوه....باذر! ( جمله مورد علاقه من که با آقای پوه تکرارش میکنیم)

و یک دختر دایی ذوق زده! که شدیدا ابراز احساسات کرد! خیلی از کسانی که شیرینی و کیک دوست دارن خوشم میاد! دکتر بهار یه پایه خوب تو این مورد به حساب میاد.

و اما قل دیگه اش... نگار جون ، دکتر شما میتونی مانیتور رو لیس بزنی خاله!

طعمش هم خوب بود. همه راضی بودند. و چون کلا هم کیکش کم شیرینه و هم کرمش، کیک خوبیه و زیر دل نمیزنه. داییم که خوشش اومد.

حتما با نقاشی بچه تون کارش کنید و اگه تونستید عکسش رو بفرستید. کار جالبیه ، نتیجه اش هم خوبه.

اگه پوه کار کردید ...منو بی نصیب نذارید لطفا!

باز ساعت داره دو میشه... من آخرش جوون مرگ میشم با این بیخوابیهام

یه شب بخیر پوه ای از طرف من به شما.... تولد دو قلوها هم مبارک!

65 comments:

جذابيت رنگيش عاليه.واقعا" خسته نباشي.روژينا تا حالا بيداره ولي از ترس اينكه خواب از سرش بپره ترجيح دادم فردا صبح بهش نشون بدم.شب به خير

طیبه جون ماشالله ... چقدر باسلیقه ای ...
صدیقه جووون .. قوربونت برم ..تو رو خدا یاد بگیر ما که اومدیم برامون درست کن... من فرم خراب شده ... راستی روژینا چرا برا عمه اش این شعرا رو نمی خونه؟.... طیبه منی که نقاشی ام بده چکار کنم ؟

عمه روژینا

اول صبح بياي و كلي ذوق كني ببين چه انرژي بهم دادي خانوم خانوما
و اينكه همينجا از بابت دستور دسر موزائيك با شير عسلي ممنونم ديروز درستيدم و فوق ااعاده خوشمزه بود و اكثرا دستور ميخواستن ( قبلا اين تجربه رو با خامه و شير داشتم ولي شيرعسلي يه چيز ديگه است ) باز هم ممنون

راستس خانوم يه سوالي داشتم ميخوام سفارش بدم از تهران برام رنگ بيارن. چه رنگي منظورم ژله اي .پودري يا... و چه ماركي. ميخوام بدونم مدت موندگاري و كار هم بابهاش راحت باشه. ببخشيد ها ولي خيلي دوست دارم كارهاتون رو دنبال كنم و حتما اطلاع ميدم و عكس كارها رو چه جوري براتون بفرستم؟

salam sedigheh joon khobid ma ham omadim bepeivandim be weblog

@Anonymous:خوش اوومدين. ببخشيد شما؟؟ ميدونيد كه اينجا طيبه خانم سراشپز هستن .
پگاه: سلام عزيز دل خواهر.!فر من هم تعريفي نداره.ولي من سعي ميكنم پشتكار داشته باشم.اما ظرفها رو نگه ميدارم كه قبل از خوردن كيك بشوري.قبوله؟؟!!

طیبه خانم هنرمند
هر روز با کارهای زیبایتان کلی انرژی مثبت پخش می کنید در سطح اینترنت.
من هم که دیگه منتظر گرفتن اینگونه انرژِ ها.
موفق باشی خانم هنرمند.

@ sedigheh:
اس ام است رو صبح دیدم... خودت که میبینی تا نصف شب گرفتار تایپ بودم
ولی روژینا رو دست من پا شده


@ عمه روژینا :
پگاه جون استعداد نقاشی نمیخواد که....کپ میزنی و یالا...اصلا خوبیش به همینه
تازه بعد که تموم شد مثل این میمونه که روی کیک پرینت کرده باشی
حتی میتونی یه دونه از این دفتر هایی که جلد شون عکس پوه داره رو برداری و یه کاغذ روغنی بذاری روش و شروع کنی به رنگ کردن ( ولی حتما باید پوه باشه و لا غیر!!!!) بعدشم...صدیقه بیچاره فرش کجا بود؟


@ arta :
آره عزیزم منم معتقدم که طعمش بهتر از اون مدلهاییه که با خامه یا شیر خالی درست میشه. چون شیر عسلی به تنهایی هم خوشمزه است
:p
برای رنگ من مارک ویلتون رو پیشنهاد میکنم
آمریکاییه و مایع نیست که خامه رو شل کنه و یا کرم رو ببرونه بلکه ژلیه. یعنی بسیار غلیظه. پس فقط با نوک خلال دندون میزنی توی رنگ، و کرم یا خمیرت رنگ میشه! پس مقرون به صرفه است. قیمتش اینجا 2500 تومنه
تاریخ مصرف رنگهای خودم رو الان رفتم توی آشپزخونه چک کردم دیدم تا 2012 جا داره
پس کلا سرمایه گذاری خوبیه
زرد و قرمز و آبی و سیاه رو بخر و بقیه رنگها رو تولید کن
ولی اگه حرفه ای هستی همه رنگهاش رو بخر
من هر چند ماهی یه بار یکی دو رنگش رو میخرم که کم کم کلکسیونم تکمیل شه

رنگهای پودری کاربردشون کمی کمتره ولی برای کار با شکلات خیلی خوبند. من اینجا فقط رنگ قرمزش رو دیدم

اون رنگهای ویلتون آمریکایی که گفتم اسمشون
concentrated gel color
هستش و بیسش آبه
پس برای رنگ کردن شکلات مناسب نیست
من خیلی دنبال
candy color
از مارک ویلتون بودم که مخصوص رنگ کردن شکلاته و بیسش روغنیه
ولی یافت نشد. پیدا کردی من رو هم خبر کن

عکس رو هم متاسفانه وبلاگها قابلیت ارسال عکس ندارند ولی میتونید از سایتهایی که ایمج هاستینگ هستند استفاده کنید
مثلا

http://www.imagechicken.com/

عکس رو آپلود کن و بعد لینکش رو اینجا تو کامنت بذار
منتظر کارای زیبات هستم


@ Anonymous :
خوش آمدید


@ sedigheh:
تیکه ظرف رو خوب اومدی
:p
پگاه هم که دست به ظرفش خوبه ...احتمالا با قابلمه خواهر شوهر بودنش رو بهت ثابت میکنه


@ احسانه :
شما هم متقابلا به من انرژی میدید

سلام طیبه جون عزیز من خیلی خیلی خوشحالم که با وبلاگت اشنا شدم منم از این مدل کیک واسه ولنتاین درست کردم منتهی با خامه عکسش و وبلاگم هست که منتهی از شروع سال جدید دیگه اپ نکردم

طيبه جون هي چيزاي شيرين خوشگل درست مي كني مني كه اهل شيريني نيستم دلم اب شد:(
يه سوال شير عسل گفتي تو يخچال باشه شكرك مي زنه؟من يه ذره ناچيز استفاده كردم ولي بقيه اش مونده
حتي نميدونم چي باهاش درست كنم.خراب مي شه تو يخچال؟

سلام عزيزم
راحتم كردي با اين ‌آموزش توپت
منم همين جوري پس درست ميكنم
ولي يه چيزي رو نگرفتم.
اينجا كه گفتي وقتي پوه رو روي كاغذ روغني رنگ كرديم و خوب سفت و منجمد شد بعدش پشت كارو با سفيد كاور ميكنيم. اين يعني چي؟ پشت كار كه به كاغذ چسبيده. چجوري كاور ميكنيمش؟ يعني از كاغذ جداش مكنيم،كاور ميكنيم، دوباره به كاغذ ميچسبونيمش؟؟ يا كه منظورت اينه كه روي پوه رو كه رنگ آميزي كرديم دوباره با رنگ سفيد كاور ميكنيم؟؟
ميشه اين قسمتشو واسم خوب توضيح بدي چي شد؟ اصلا متوجه نشدم.
ممنونم طيبه جون
بوس بوس هوارتا

@ افسان....رایحه اشپزی :
خیلی کیک ولنتاین نازی شده
تازه کار با خامه هم سخت تر از باترکریمه
وبلاگ جالبی داری عزیزم حیفه که آپدیت نمیکنی
موفق باشی



@ ميشا :
اینکه میگم شکرک میزنه منظورم فقط یه لایه نازک روش بود که زیاد مهم نیست
اگه میخوای زود استفاده کنی که توی ظرف در دار بذار بیرون از یخچال
اگه میخوای تا چند ماه ازش استفاده نکنی که باز توی ظرف دردار بذار توی یخچال ولی قبل از استفاده درش بیار که به دمای اتاق برسه چون توی یخچال سفت تر میشه


@ سميه :
منظورم اینه که وقتی طرحت کامل شد ؛ چون لایه رنگی که ایجاد کردیم نازکه ، ممکنه موقع انتقال بشکنه
پس از رنگ بیس کیکت روی کل کار رو میپوشونی
توی تصویر پیداست که دیگه خبری از آقای پوه نیست و زیر رنگ سفید محو شده
کلا توی این شیوه باید خیلی دقت داشته باشی که هر چیزی که قراره اول دیده بشه رو اول کار کنی. مثلا من اول چشم و دماغ و دهن پوه رو کشیدم و بعد روش رو کامل با رنگ زرد پوهی پوشوندم
یا مثلا نوشته هانی روی کوزه های عسل با رنگ سبز و بنفش پوشونده میشه چون اول نوشته باید دیده بشه و بعد زمینه
هرگز هم کاغذ رو به هیچ وجه از کار جدا نمیکنیم، فضولی هم نمیکنیم ببینیم پشت کاغذ چه شکلی شده، تکونش هم نمیدیم...چون خیلی حساسه و اگه رنگها ترکیب شدند دیگه راه برگشتی نیست
فقط بعد از اینکه مطمئن شدی که طرحت روی کیکته آروم کاغذ رو جدا کن
موفق باشی

واااااااااااااااااااااااااااااااای ی ی ی ی
من که فر خوردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
دارم می میرررررررررررررررررررررم!!!!
هنر بر تر از هرچی آمد تو دسته طیبه جونه خودموووووون!!!!
انقده فر خوردم که دیگه موهام احتیاج به فر کردن نداره!!!
چشمام هم که بابا قوری شدن!!!!!
می خوامت!!!!
وااااایییییییییییییییییییییییییییی

راستی شف جون اینکارو با شکلات و یا با خامه فرم گرفته هم میشه کرد؟؟؟؟
تو رو خدا بگو میشه!!!!!!
هنوز دارم فر می خورم!!!!
:s

متوجه شدم.
ممنون عزيزم
بوس

با شکلات جواب میده
من خودم طرح های اسلیمی کار کردم
فقط باید کمی شلش کنی که روی کیک سفت واینسته

با رویال آیسینگ هم میشه

با خامه خودم امتحان نکردم ولی میشه
سایت افسان....رایحه اشپزی رو چک کن یه "لاو ایز" جالب واسه ولنتاین با خامه کار کرده

اینقدم فر نخور سرت گیج میره نمیتونی کیک های خوشگل واسه مون درست کنیا

salam tayebe joon
khoobi?daste shoma dard nakone albate chizi k be mane bichare namasid!!!!!!!!!!!!!!!!hamun be ghole khodet bayad monitoro liss bezanam!!!!!!!!!!!!!!!anyway honney daste golet dard nakone
zahmat leshidi
kheili ghashang shode!!!!

نگار جون تابستون که برگشتی خونه خودم پروارت میکنم دکی

شف عزیز ممنون از راهنماییهای سخاوتمندانه ات
من باترکریم ایتالیایی درست کردم ولی شل شد و دون دون داره همزنم سوخته و از ید های قوی شوهر طلا استفاده کردم سفیدم خوب عمل اومد به نظرت ایرادش از چیه؟
اگه کره بیشتر اضافه کنم سفت می شه؟

به نظر من تابستون زمان خوبی نیست چون کره رو ذوب میکنه
بله باید همزن باشه وگرنه همین میشه که شده
اگه قوام شربتتون درست بود قانونا باید همون موقع سفت میشد. احتمالا کمی زود از روی حرارت برش داشتید
خیر با کره بیشتر فقط طعمش کره ای تر میشه وکره اگه خوب توش حل نشه توش تیکه تیکه پیداست
همزن قیمتش از 7 تومن شروع میشه. شما که کاربردش واستون زیاده بهتره واشه اش یه پولی کنار بذارید که نتیجه کارهاتون خوب بشه ایشالا
موفق باشید

سلام طیبه جون،
من برای امتحان این کیک رو درست کردم، به تمیزی و خوبی شما نشد ولی چون گفتید اگه پوه کار کردید بهتون بگیم من برای تشکر عکسش رو تو مامی سایت گذاشتم
این هم آدرسش:
http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=177&t=2725&start=30

ممنون

عالی شده مرضی جون و اینکه خیلی هم تمیز در اومده
حالا یک تجربه: من همیشه رنگ قرمز رو با رنگ نارنجی ترکیب میکنم که باعث میشه قرمزش دیگه تمایل به صورتی نداشته باشه
و راستی برای اینکه محل اتصال تیکه بالایی کیک به بدنه تمیز دربیاد، من با کاردی که گرم بود یه دور، دور تا دورش کشیدم که باعث میشه یکی بشن و درزش از بین بره
عالیه
عالی

مرسی طیبه عزیز از راهنمایی خوبتون
امیدوارم همیشه سالم و موفق باشید

سوال در بخش دیگه:

من می خواستم برای فردا این کیک آقای پوه رو درست کنم. می خواستم بپرسم روکش کیکی که می خواد طرح روش قرار بگیره باید حنما باتر کریم باشه؟ یعنی اگه کیکو با خامه بپوشونیم ممکنه طرح بهش نچسبه؟

دوست عزیز،

شف در قسمت کامنتها جواب این سوال رو دادن:

با خامه خودم امتحان نکردم ولی میشه
سایت افسان....رایحه اشپزی رو چک کن یه "لاو ایز" جالب واسه ولنتاین با خامه کار کرده

بهتون پیشنهاد می کنم قسمت کامنتها رو حتما یه مطالعه بکنید، نکات ارزشمندی در قسمت کامنتهای هر پستی هست.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87/%d8%b3%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%88%db%8c%da%86%20%d9%be%db%8c%d9%86%20%d9%88%db%8c%d9%841.JPG#resId/A642D1022CE2D3A8!162
این کیکم با همین تکنیک درست کردم فقط عجله باعث شد رنگهای سیاه کمی قاطی باقی رنگها شه
البته شب که میخوابیدم خوب بود و منم کلی ذوق مرگ شدم ولی صبح که رفتم سراغش اینطوری شده بود

وااااااااااااااي چه ناز شده!!! كل دايره روي كيك رو ترنزفر كار كردي سليمه جون؟ چقدر خوب شده
نگران رنگ مشكي هم نباش اصلا مشخص نيست. كل كيك اينقدر خوشگله كه اگه نگفته بودي كسي به اون قسمتش توجه نميكرد

گيفت بگهاي المو هم خيلي بامزه هستن

بله من طبق گفته شما قالبمو گذاشتم روی کاغذ دورشو کشیدم وبعد المو رو وسطش بعد هم همه رو ترنزفر کار کردم
ولی همه رو مدیون شما هستم واقعا ممنونم
جز بیسکوئیتها که نشد با رویال ایسینگ المو روش بکشم همه چیز عالی بود ومن به خودم میبالم که با شما اشنا شدم وهمیشه براتون ارزوی سلامتی وموفقیت میکنم
اون گیفت بگها هم البته اگه تعریف نباشه مورد توجه همه واقع شد

همه هنرمندیهاتون عالی و فوق العاده هستن. ماشالا هزار ماشالا استعداد کارهای هنریتون خیلی زیاده. باعث افتخار منه که با شما آشنا شدم

سلام طیبه عزیزم. میشه از باترکریم آلمانی برای درست کردن این پوه استفاده کرد؟

از تمامي باتركريمها ميتونيد استفاده كنيد
اصلا من چون آدم مشكل داري هستم اومدم از سخترينش استفاده كردم. چون ميدونيد كه باتركريم فرانسوي سريع ذوب ميشه
اتفاقا باتركريم آلماني بهتر جواب ميده

از الان منتظر ديدن كيكتون هستم

طیبه عزیز برای تولد برادر زاده ام با این تکنیک اما با استفاده از شکلات و خامه این کیک رو تزئین کردم. به نظر چه طور می یاد؟
راستی اگه بخوای بین طعم باتر کریم و خامه برای تزئین یکی رو انتخاب کنی کدوم رو ترجیح می دی؟؟ ترسیدم باتر کریم خیلی مزه کره بده با خامه انجام دادم اما راستش تا حالا درست نکردم . نمی دونم!!!

وااااااااو اين چقدر ناز شده! خيلي خيلي خيلي خوشگله. واقعا كه ايول داره

والا من آدميم كه عاشق خامه است
ولي بايد اعتراف كنم كه طعم باتركريم خوبه
من به كره حساس نيستم . اگر شما خيلي حساسيد بيخيالش شيد

 https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=f7aa81f6079233e1#cid=F7AA81F6079233E1&id=F7AA81F6079233E1!109&sc=photos
طبیبه جان من این کیک رو به همین روش که آموزش دادید و با باترکریم سوئیسی درست کردم.درعین وقت گیر و جون گیر! بودنش واقعا لذت بردم از انجامش .فقط باترکریم کم آوردم و نتونستم کل سطح کیک رو پوشش بدم که باعث شد اختلاف سطح به وجود بیاد. یک مشکل دیگه این بود که روی کارم مثل مال شما صاف نشد با اینکه پشت کار رو با کارد صاف کرده بودم :(
راستی این باترکریم هم واسه خودش داستانی داشت من دو روز قبل درستش کردم و تو یخچال گذاشتم وقتی به دمای محیط رسید و زدمش همون سوپ شلی شد که شما توصیف کردی ولی توکل به خدا و اعتماد به حرف استاد آنقدر زدمش تا از رو رفت ! خلاصه من هم بهش ایمان آوردم دیگه
 

سميرا جان لطفا در آلبومتون سمت راست در گزينه شر بايد روي ميك پاليك كليك كنيد تا همه بتونن آلبومتون رو مشاهده كنن
الان فقط خودتون ميتونيد عكسهاتون رو ببينيد

من معمولا براي اينكه دوباره كاري نشه باتركريم رو همون موقع درست ميكنم. ولي خوشحالم ميشنوم كه تجربه موفقي داشتيد. اين عاليه
منتظر ديدن عكسش هستم

https://skydrive.live.com/redir?resid=F7AA81F6079233E1!104
سلام  و ممنون از راهنماییتون . لینک رو درست کردم . البته امیدوارم درست شده باشه

واي واقعا خوشگل شده
كاملا حرفه اي
خيلي هم تميز در اومده
نگران اون موضوع نباشيد مطمئنم با تجربه مشكل صاف نبودنش هم برطرف ميشه
شيوه پايپ كردنش با تمرين دستتون مياد كه روي سطح و نزديك به كاغذ و با زاويه پايپ كنيد
احسنت
عاليه

راستي دورگيري حاشيه كيك هم عالي در اومده

سلام طیبه جون من تا حالا دوبار از این تکنیک برای تزیین کیک استفاده کردم بار اول با شکلات تابلتبی پارمیدا دورگیری کردم بین کار چندین بار مجبور شدم شکلاتم رو دوباره ذوب کنم خیلی سریع سفت می شد بار دوم از شکلات 95 درصد استفاده کردم و همون بار اول که ذوبش کردم تا آخر مذاب بود و من هم کلی ذوق کردم که چقدر راحته... ولی بعد از اینکه دورگیریم تموم شد هم نبست توی یخچال یه کم خودش روگرفت گذاشتمش توی فریزر تا کاملا سفت شد وقتی می خواستم بین خطوط رو با خامه پر کنم خیلی سریع توی دمای محیط شکلاتا نرم می شدن و بین کار مجبور شدم برای سفت موندن شکلاتا هی بذارمش توی فریزر !! به نظر شما مشکلش چی بود؟ بخاطر درصد بالا اینجوری شد؟یعنی شکلات 95 درصد بعد از ذوب دیگه سفت نمی شه؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید که بار سوم مشکل شکلاتی نداشته باشم... 

خيلي خيلي خيلي زيبا شدن
عاليه و پيداست با حوصله كار كرديد كه سطح كار هم اينقدر تميز در اومده
مثل هميشه عالي

نه عزيزم سفت ميشه منتها نبايد ذوب كنيد بلكه بايد تمپر كنيد
بله به خاطر خلوص شكلاته كه نرم تره
ميدونم به خاطر رنگش از اين درصد استفاده كرديد يا اينكه نميخواستيد زود ببنده اما درصد هاي بينابين رو استفاده كنيد احتمالا ديگه اون مورد هم پيش نمياد

ممنون استاد
به خاطر آموزش دقیق شماست که تونستم انجامش بدم
در واقع هررسیپی که از شما بوده و درست کردم عالی شده
ممنون از محبتتون

    ممنونم :))))))) حتما دفعه بعد این کارو می کنم تا حالا شکلات تمپر نکردم ولی تازگی کاردک شکلات خریدم و امتحانش می کنم احتمالا اگه مشکلی پیش بیاد باز مزاحمتون می شم و می پرسم واقعا ممنونم که به تک تک سوالا با دقت و حوصله جواب می دید من همیشه سعی می کنم کامتای پایین هر پستی رو کامل بخونم و کلی نکته از توشون یاد می گیرم خدا قوت عزیزم می بوسمت...

سلام. ببخشید من یه سوال داشتم. لطفا راهنماییم کنید.
اگه من یک کیک ساده از قنادی بخرم و بعد با رنگ ژله ای ویلتون روی کاغذ آچار نقاشیمو بکشم و بعد برگردونم رو کیک نچطوری میشه؟ خراب میشه؟ اگه میشه زود جواب بدید ممنون میشم

سلام استاد
این هم کیک تولدی که من با تکنیک فروزن باترکرم ترانسفر درست کردم. (فسقلی خودش سفارش داده بود که کیکش روش باربی داشته باشه!!)
کیکم رو توی قالب 24 سانت درست کرده بودم و برای همین طرح رو کوچیک کردم و در نتیجه کار خیلی ظریف باید کار میشد و این عملیات رو مشکل میکرد. 1 روز وقت گذاشتم برای پرکردن طرح! قیفهای کاغذیم انقدر سوراخشون ریز بود(ریزتر از نوک سوزن) که موقع پایپ کردن باترکرم موجدار بیرون میومد! نمیتونستم نوکشون رو بزرگتر بگیرم چون خطها کلفت میشدن و طرح از ریخت میوفتاد.
کاغذم متاسفانه چروک داشت برای همین طرحم یه جاهاییش چین خورده از آب دراومد.
موقع انتقال روی سطح کیک یه جاهاییش که دیگه خیلی ظریف بود مثل چشمها(البته یکیشون) و انگشتها(ی یکی از دستها) روی کاغذ چسبید و منتقل نشد. یه کمی هم مالشش دادم ولی نشد که نشد برای همین آخر سر که دیگه کار تموم شد با رنگ مشکی اون جاهایی که چاله شده بود رو فقط رنگ کردم.
یه سری شیار هم که در اثر فواصل بین پایپ کردن ها به وجود اومده بود( و از پشت دیده نمیشدن ولی از روی کار چرا)خیلی جلوه کار رو بد کردن. اونها رو هم با چاقوی داغ آروم روشون کشیدم تا پوشیده بشن.
در کل از این تکنیک خیلی لذت بردم. همه هی میپرسیدن چه طوری این کارو کردی؟
نتیجه گیری: این تکنیک با طرحهایی با خطوط ساده و ابعاد بزرگ درصد موفقیتش به نظرم بیشتر هست.
مثل همیشه خیلی مرسی

سوالي كه پيش مياد اينه كه روكش كيكتون چيه؟
اگر باتركريمه كه يه طرح ناواضح خواهيد داشت
خامه كه نميشه
فوندانت هم يه كم محو ميافته روش
ميمونه ژله
ميتونيد توي همون قالب كيك يه ژله درست كنيد
كيك رو با كرم يا خامه كاور كنيد نهايتا ژله طراحي شده رو روش قرار بديد

واي غزال جون 
من اول عكس رو ديدم بعد متن رو خوندم
يعني تا عكس رو ديدم گفتم واي دختر چي به سر خودت آوردي اين خطوطش كه خيلي ظريفه
باور كن در جا حتي قبل از خوندن متن متوجه شدم چقدر زحمت داشته
دقيقا هميني كه ميگي ميشه
شما كه البته كلي وقت و چشم و حوصله روش گذاشتيد و انجامش داديد
منتها به نظرم ميشد با همون رنگ مشكي و قلموي صفر بعد از برگردندن طرح رو دورگيري كرد اينطوري دردسرش خيلي كمتر ميشد
ولي غزال جون من چون كار كردم ميدونم و اينو جدي ميگم: واقعا تميز كار كردي
يعني دقيقا همون موضوع شيار هايي كه از اون سمت ديده نميشه و جهت كار كردن خطوط كه بايد بعدا با كارد گرم صافكاري شن
مثل هميشه نشون دادي كه چقدر با دقت كار ميكني
من هي عكسها رو باز نگاه ميكنم و ذوق ميكنم
ماشالا
ماشالا
راستي كاغذ رو هم اگر امكان داشت و خارجيش گيرت اومد مشكل حله
اينجا تا يك ماه پيش هم كاغذ روغني خارجي رولي بود ها الان ديگه نيست
وگرنه واست پست ميكردم
وكس پيپر هم اگر بتوني يه رولش رو بخري عاليه
چون بافت كاغذ فرق ميكنه عمرا چروك شه
اون ديگه تو بازار فراوونه
مطمنم تهران گيرت مياد

 سلام
مرسی گُلم. راستش میخواستم اون چاله ها رو با قلم موی صفرم پر کنم ولی دیدم نوک قلم زیادی براشون پهن هستن برای همین با نوک خلال دندون پرشون کردم.
مرسی که یه نکته دیگه رو هم بهم آموزش دادی عزیزم. ولی میگم اگه اول طرح رو دورگیری نکنیم بین مرزها فاصله نمی افته؟.
در مورد کاغذ هم من از جاییکه میخرم کاغذ رو تا شده میفروشن، رولش نمیکنن که خط توش نیوفته . خودم هم که ماشالا کابینتام انقد پرن که دیگه نمیتونم کاغذ به اون درازی رو درسته توشون بزارم. یعنی مجبورم که تاشون کنم. تازه یه چیزی بگم بهم نخندی ها. من طبق تجارب دوران جوانی!!!! یعنی تازه طرحم رو یه کمی روش اطو کشیدم ولی چون با روان نویس کپیش کرده بودم ترسیدم حرارت اطو خطوط رو از بین ببره برای همین زیاد روش نکشیدم. اگر مداد بود راحت با اطو صاف میشد. دیگه اینجوری شد دیگه.
وای مرسی عزیزم که به فکر من هستی. دستت درد نکنه گلم من اصلا راضی به زحمت شما نیستم. دیگه عادت کردم. هر چی گیرم بیاد به همون قانعم. چیکارش میشه کرد. حالا ایشالا کیکهای بعدی.(اگه زنده بودم!)
باز هم یه دنیا ممنون که همیشه من رو سر ذوق میارید.
من که نمیتونم محبتهای شما رو جبران کنم ولی میتونم این گل زیبا رو بهتون تقدیم کنم.

شف عزیز توی این روش مهمه که از چه نوع کیکی استفاده میکنیم؟مثلا کیک لطیفی مثل اسفنجی میتونه باشه یا باید مثل کیک ساده و 1234 باشه یا اصلا تفاوتی نداره؟ممنون از راهنماییتون.

واي چه عكس حرفه اي خوشگلي
به به
به به
نه عزيزم دورگيري ميكنيم ولي نه با مشكي
با همون رنگ متن
بعد كار رو با مشكي دورگيري ميكنيم
البته قلم موي نرم ميخواد كه بعدا باتركريم رو خط نندازه
ولي باز دردسرش كمتره

خيلي واسه ام جالبه اينجا فقط رول ميكنن
بعد من مجبورم بشينم تا شون كنم
:D

هر كيكي ميشه
وقتي باتركريم در كار باشه ديگه مهم نيست
چون كيك هرچقدر هم حساس باشه باتركريم وقتي كاورش ميكنه سفت سفته

 سلام
ها پس اینجوریاس. مرسی از راهنماییت عزیزم.
گل هم قابل شما رو نداشت.

 طیبه جان اگه خامه سفت باشه هم میشه مگه نه؟مثلا از ترکیب خامه و پودرخامه دریم ویپ استفاده کنیم؟

بله
ولي باتركريم بهتره

طیبه جان ببخشید بازم سوال!! 1-اگه بخوایم طرحو با شکلات تمپرشده(شکلات تخته ای تلخ پارمیدا استفاده میکنم) دورگیری کنیم با توجه به اینکه شکلات تمپرشده به سرعت در دمای محیط سفت میشه آیا نیازی هست که بره تو فریزر برای سفت شدن؟اگه آره چقدر کافیشه؟ 2-بعد اگه از این مراحل جون سالم به در برد وقتی که طرحو روی کیک میذاریم و میخوایم کاغذروغنیو جدا کنیم شکلات  تیکه تیکه نمیشه مخصوصا قسمتای نازکتر مثل دور صورت؟؟ 3-واینکه من دوست دارم این کیکو با خامه و کیک اسفنجی درست کنم،به نظرتون مشکلی پیش نمیاد (میدونم تقریبا این سوالو بالاتر پرسیدم اما به خاطر طعم خوب دوتاشون دوست دارم از اینا استفاده کنم) و در آخر عذرخواهی بابت این همه مزاحمت.ممنون از لطفتون.

شكلاته فريزر نميخواد
ولي در هرحال باتركريم رو بايد فريز كنيد
خب بايد طرح رو طوري اجرا كنيد كه نقطه ضعف نداشته باشه
و سعي كنيد پرحهاي پيچيده و چند تيكه اجرا كنيد كه انتقالش راحت تر باشه
بله ميتونيد
منتها من خودم كار با باتركريم رو بيشتر دوست دارم چون ميزان سفتيش بيشتره

من بعضی جاهاشو نفهمیدم :( اونجایی که طرح رو میکشیمو رنگ میکنیم فهمیدم ولی نحوه انتقالش رو نفهمیدم :( و اینکه باتر کریم چی هست و کجا باید تو این رسپی ازش استفاده کرد

طیبه جان یه سوال واجب
تو اون قسمتی که پوه رو رنگ کردیم و با باتر کریم کاور کردیم پووه چسبیده به کاغذ روغنی ولی تو مرحله ای که 
داریم انتقالش میدیم روی سطح کیک این باتر کریم هست که چسبیده به کاغذ روغنی!یا من اشتباه میکنم؟چطور میشه؟من گیج شدم :( میشه خواهش کنم روشنم کنی؟

پس چرا من جواب نگرفتم :( 

 ازتون خواهش می کنم در سمت چپ سایت به منوی موضوعی مراجعه کنید و در اون قسمت، موضوع باترکریم ها رو پیدا و مطالعه کنید.

اون قسمت های رنگی که آقای پوه باهاشون رنگ شدن، باترکریم رنگ شده هستن.

باتر کریم همونجور که از اسمش پیداست، بیسش کره است و وقتی سرد و منجمد بشه، سفت می شه و قابل انتقال.

ازتون خواهش می کنم رسپی رو دوباره مطالعه کنید و نکته هاش رو برای خودتون نت برداری کنید. چون همه نکات در رسپی توضیح داده شدن.

شف عزیز طیبه جان
در زمانی که شما مشغول تنفس هستید ابن بوده مشق من برای تولد دخترم
البته دخترم میگه کار نیکو کردن از پر کردن است ،بایستی حالا حالا ها کار بشه ،
حیلی ممنونم برای آموزش این تکنیک
یا بهتر بگم برای کل وبلاگ ،برا وقتی که گذاشتید
منتظرم وامیدوارم این دوران به سلامتی طی بشه و با ریتمی که بهتون فشار نیاد

وبلاگ به روز بشه

سلامت و شاد باشید

سلام طیبه جان
من باترکریم درست کردم و متاسفانه تو خونه مت طرفدار نداشت و مزه کرشو کسی دوست نداشت.به نظرتون به روش دیگه ایی می تونم این کیک خوشگلو درست کنم؟

سلام. مال من موقع انتقال شکست . اصلا تا برش گردوندم از کاغذ جدا شد... و شکست... کدوم قسمتو باید بگیرم که این اتفاق نیفته. کاغذو یا طرحو . ؟؟؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...