2010/05/07

چاکلت موس و کاسه های شکلاتی... دیگه از این رویایی تر؟


آش با جاش!
چقدر سخته که یه چکوهولیک بخواد جلو مردم کلاس بذاره و بعد از خوردن پودینگ یا موس شکلاتی ، ظرفش رو نلیسه؟! بذارید من بهتون بگم: خیلی!!! تازه از اون بدتر ... کلاس گذاشتن ایجاب میکنه که حتی ظرفت رو تموم هم نکنی و یه کم ته فنجون بذاری!
معتادان گرامی... دوای دردتون پیش آبجیتونه.....ظرفش رو هم از شکلات میسازیم که دیگه همه رو با هم تا ته بخوریم! از این بهتر میخواین؟

کاسه های شکلاتی بادکنکی chocolate balloon cups ایده بسیار جالبی واسه جشن تولد کوچولوهاست ... ویا بزرگترایی که مثل من هرگز بزرگ نخواهند شد. اینقدر درست کردن این کاسه ها لذت بخشه که اصلا از ساختنشون خسته نمیشید. و از اون بهتر میتونید بچه ها رو هم در ساختنش مشارکت بدید. فقط دیگه زندگیتون زیر شکلات شد به من ربطی نداره!

کاسه ها رو میشه با هر چیزی پرش کرد... مثلا پودینگ یا موس یا سالاد میوه یا پاستیل و ترافل و اسمارتیز و مارشملو و .... هر چی که بچه پسند باشه. حتی بستنی! کلا همه چی... حالا من یه موس شکلاتی یا chocolate mousse چاکلت موس درست کردم که عشاق شکلات حتما خواهند پسندید ( بخوانید: خواهند پرستید!)

خامه فرم گرفته يك و سه چهارم لیوان
شکلات 340 گرم
قهوه غلیظ يك سوم لیوان
کره 4 ق غ
پودر ژلاتین 1 ق چ



کره ، شکلات ( شکلات رو خورد کنید تا راحت تر ذوب شه) و قهوه ( يك سوم لیوان آب و 1 ق غ قهوه فوری) رو روی بخار آب بگیرید تا ذوب شه.

من چون تصمیم جدی مبنی بر خوردن همه این موس دارم از شکلات 90 درصد استفاده کردم که ضررش کمتر باشه. شما هم بهتره از شکلات بالای 60 درصد استفاده کنید. ولی اگه به مزه تلخ شکلات تلخ آشنا نیستید باید بگم که بالای 90 درصدش دیگه خود زهرماره! ولی عادت میکنید.

اگه برای بچه ها درست میکنید بهتره از شکلات شیری استفاده کنید.

من برای 30 ثانیه توی مایکروفر قرار دادمش. توجه داشته باشید که در هر دو صورت شکلات نباید کامل ذوب شه و وقتی که از روی حرارت بر میدارید ، هنوز تیکه های شکلات توش داشته باشید




بعد خوب همش بزنید تا کاملا ذوب بشه و یکنواخت شه و کم کم هم سرد شه




ربع لیوان خامه رو با پودر ژلاتین مخلوط کنید و بعد روی حرارت قرار بدید تا ذوب شه. ( ولی هرگز نباید بجوشه) . من 40 ثانیه توی مایکروفر قرار دادم. ( اگه پودر ژلاتین درست حل نشده، از صافی ردش کنید)

یه توضیح هم در مورد این خامهه بدم. این یک خامه از نوع "ویپینگ کریم"هستش که بیسش روغن گیاهیه و خودش شیرینه و فقط کافیه از یخچال درش بیاری و 2 دقیقه هم بزنی تا فرم بگیره و سفت سفت بشه نه کاسه یخ میخواد نه فریز کردن نه هیچی. میشه انواع شیرینی ها و کیک ها رو باهاش تزئین کرد و واسه تازه کارها مناسبه.  بسیار کم شیرینه و اصلا نمیشه بهش گفت "شیرینه"! کالریش هم 294 تا در هر 100 میله. فقط یه مشکل داره... باید بعد از باز کردن پاکت تا سه روز مصرف شه... 1000 میلی لیتر! پس فقط برای کیکهای بزرگ میصرفه.

شما از هر نوع خامه ایی میتونید برای این موس استفاده کنید.



حرارتشون که پایین اومد هر دو رو ترکیب میکنیم و میذاریم در دمای اتاق سرد شه ( کسی یه وقت توی یخچال نذاره)



يك و نيم لیوان خامه رو هم بزنید تا سفت شه . اگه از خامه فرم گرفته و یا شیرین شده و یا هر نوع خامه دیگه ایی استفاده میکنید ...هیچ ایرادی نداره



میبینید چقدر پف کرد؟ در 1 دقیقه! ولی من واسه محکم کاری 2 دقیقه هم زدم.



کم کم خامه رو به مخلوط شکلات (که کاملا سرد شده) اضافه میکنیم و فولد میکنیم.



زیاد هم نزنید. همینقدر که کمی مخلوط شد کافیه. چاکلت موس ما آماده است. میتونیم توی کاسه یا فنجون یا جام سروش کنیم. ولی اگه قراره بره توی یخچال، اگه بیشتر از یک ساعت میخواید توی یخچال بمونه روش رو سلفون بکشید.

ما ولی تصمیم داریم یه پروژه عظیم اجرا کنیم.... کاسه های شکلاتی....



خب.... شکلاتمون رو تمپر میکنیم ( من امیدوارم تا حالا دیگه همه ، کل مبحث شکلات رو خونده باشن و تمپر کردن رو هم بلد باشن . نوع شکلات رو هم توضیح دادم. باید عالی باشه) من از همون شکلات زهرماری 90 درصد استفاده کردم ولی باز هم اگه برای بچه هاست از شکلات شیری استفاده کنید. بعد از تمپر کردن اجازه بدید شکلات سرد شه تا بادکنکها رو نترکونه



قراره که بوسیله بادکنک ، کاسه های شکلاتی درست کنیم. من یه مدل فنجون نعلبکی شکلاتی هم بلدم که حرفه ای تره و هر وقت حسش بود درست میکنم ... فعلا این مدل ساده اش رو یاد بگیرید که چیز جالبیه

شما به بادکنکهای کوچولو نیاز دارید. به تعداد مهمونها بادکنک بخرید... چندتا هم واسه ضریب اطمینان. ( امکان اینکه خرابشون کنید هست. باید همیشه چندتا بیشتر درست کنید) بشوریدشون و خشکشون کنید.



با قاشق روی یه کاغذ روغنی مطابق تصویر مقداری شکلات بریزید تا پایه کاسه ها رو تشکیل بده.



بادکنکها رو به اندازه یه گریپ فروت باد کنید. کوچیک و بزرگی کاسه هاتون ولی دست خودتونه. ( من که از نفس افتادم... ولی شما سعی کنید اینکار رو وقتی انجام بدید که مرد تو خونه باشه...صرفا جهت بیگاری کشیدن) بعد سر بادکنک ها رو بگیرید و دونه دونه توی کاسه شکلات بزنید و بچرخونید که دورش رو کامل تا نیمه شکلات بپوشونه . بعد نگهش دارید تا شکلات اضافیش بریزه



حالا روی پایه سوارش کنید. سریع خودش رو میگیره و وایمیسته.



به همین ترتیب همه بادکنک ها رو توی شکلات بزنید و روی پایه سوار کنید. بعد اگه عجله دارید بذارید یک ساعت توی یخچال تا خوب ببنده. اگه نه که بذارید تا خودش فرایندش رو توی دمای اتاق طی کنه. (همه میذارید توی یخچال میدونم ... تازه فریزر هم ایده بهتریه! ولی من توصیه نمیکنم توی فریزر بذارید)



حالا با یه سوزن بترکونیدشون. آهان...توضیح بدم.... در واقع نمیترکونیم... سوراخش میکنیم. چون اگه بترکه به شکلات میچسبه و موقع جدا کردن ، کاسه مون میشکنه! پس سوراخشون میکنیم و منتظر میمونیم تا خالی شن ... ویا منتظر نمیمونیم و پاره شون میکنیم که زودتر خالی شن!



همینطور که ملاحظه میکنید کم کم خودش با خالی شدن بادش ، از شکلات جدا میشه.





لبه هاش چون نازکتره میشکنه که مهم نیست. اصلا قراره که فرمش ناهموار باشه تا موس توش دیده بشه



من چون حوصله قیف شستن نداشتم، توی یه کیسه فریزر موسم رو ریختم و سرش رو قیچی کردم و کاسه ها رو پر کردم



بعدش هم با همون روش، روش رو با خامه میپوشونیم



و یا کلا از آیسکریم اسکوپ استفاده میکنیم



روی خامه هم میتونید ترافل رنگی بپاشید و یا اسمارتیز های کوچولو. اصلا چندتا از کاپ ها تون رو میتونید با ترافل و اسمارتیز و پاستیل و ... پر کنید که بچه ها خودشون روی کاپهاشون بریزن. تازه میزتون هم رنگ رنگی تر میشه



همینطور که گفتم میتونید بجای موس از پودینگ یا بستنی یا هر نوع دسری که مایلید استفاده کنید.



اگه بچه ها رو هم توی این پروژه شریک کنید، کلی ثواب میبرید ... به اضافه ثواب شستن آشپزخونه!



خوردنش هم اینجوریه که مشاهده میفرمایید ... گازش میزنید ... و یا مثل بستنی میلیسیدش... ویا مثل من هورتی میمکیدش و کل موس رو یکجا میخورید تا بعد تصمیم بگیرید که کاپش رو چیکار کنید!
فقط حواستون باشه که موقع سرو از یخچال بیرونشون بیارید ، نه زودتر.
این بود پروژه امروز ما... شب خوش

43 comments:

واااای تو آخر آشپزی هستی‌ بخدا هرچی‌ بیشتر میبینم بیشتر محو کارات میشم امیدوارم بتونم امشب درستش کنم آخه الان حسابی‌ درگیره پختو پزم وااای ولی‌ باید درستش کنم این معرکست دستت طلا خانوم هنرمند

واااااااااااااي خيلي جالبه و خوشگل شف گوگولي من.واقعا از اين رويايي تر نميشددد.عكسش خوشمزه است چه برسه به خودش حتما درستش ميكنم .انقدر هل شدم نميتونستم بخونم چه جوري درست ميشه:د

نوش جان
دلم ميخواد درستش كنم ولي تصميم گرفتم برگردم از اول دستورا رو يكي يكي كامل بخونم و اونايي كه ميتونمو درست كنم. اينجوري فكر كنم بهتر بتونم ياد بگيرم.
من باتركريم ايتاليايي درست كردم ولي جون رنگ كره خيلي زرد بود كرمم خيلي سفيد نشد ولي هم طعمش خوب بود هم تزئين باهاش راحته. يعني خيلي خوب صاف ميشه. ممنون دفعه ديگه يه روزه همه كارو نميكنم.
رنگو كه پيدا كردم فقط تزئين كار ميكنم كه دستم بياد.
كيكم خيلي خوب شده بود ولي من بازم سوال دارم(شرمنده كه همش سوال ميپرسم)
تو دستور اسفنجي، وقتي آرد رو اضافه ميكنيم با همزن برقي مخلوط ميكنيم يا دستي مخلوط ميكنيم؟
ديگه اين كه براي باتركريم كه شربت درست كردم وقتي كم كم شربت رو اضافه ميكردم كه سفيده خراب نشه ديدم شربتم كه يه كمي از داغيش افتاد سفت شد. ميشه عزيزم اينارو واسم توضيح بدي
بوس بوس

تو خودت نمره بیستی ...................
چه می کند این شف منوره
این هم از اون کارای باحاله و در عین حال خونه بهم ریز
خیلی عالی است خام

سلام احسانه خانم
بازم لازمه بگم که تا اونجا که ما وبلاگ رو خوندیم و از اسم وبلاگ بر میاد اسم شف عزیز (( طیبه خانم)) هستش
نه منصوره یا منوره خانم
البته ببخشیدا
فقط یادآوری بود

salam ahvale shoma khobin?
man yeki az tarafdarhaye weblogeton hastam va matalebetooon binazire...
mamnoon

ye soal dashtam dar morede posti ke rajebe meigo neveshte bodin mage ba 2 3 min taft dadan meigo mipazeh???

سلام
خدای من چه اشتباهی..........
از دوستی که تذکر داده بودند بی نهایت متشکرم
این اشتباه ناخواسته از اونجایی است که من وقتی کارهای طیبه خانم را می بینم کلی ذوق زده و محو می شوم.
جالب تر اینکه تا بحال خودم متوجه این اشتباهم نشده بودم.
مراتب عذرخواهی و شرمساری خود را خدمت شف عزیز " طیبه خان" اعلام می دارم

لطفا خودتان این اشتباهات من را ببخشید
از بس که از اشتباهم هول شدم باز هم اشتباه دیگری رخ داد.
" طیبه خانم" من مجدداً عذز می خواهم

@ pardis:
ایشالا که همه کارا و پخت و پزها رو تا حالا دیگه انجام داده باشی و فردا هم تولد خوش بگذره...عکس گرفتن فراموش نشه


@ عسل:
تجربه ثابت کرده که بهتره بیشتر از یکی در روز خورده نشه!!!! یکی و نصفی خوردم و حالم خراااااابه
ولی به حال خرابیش می ارزید
loooooooooooooooool


@ سميه :
آره من هم از طعم ایتالیاییش بیشتر خوشم میاد...کره های با مارکهای مختلف رو امتحان کن که دستت بیاد کدوم کمرنگتره
آرد باید با زرده قاطی شه و در کل حدود 30 ثانیه با همزن برقی میزنیم و بعد با سفیده فولد میکنیم
پفش خیلی خوب میشه. حداقل دو برابر

نه خیلی زودتر از اینکه شربت بخواد از جوشی بیافته باید شریت رو تموم کنیم. یعنی کمتر از یک دقیقه...البته آشپزخونه ما دماش زیاده و چیزی توش عمرا سرد نمیشه
البته برای نوع فرانسویش تا 3 دقیقه هم طول کشید
هر سوالی داری بپرس عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم


@ احسانه :
آره من حتی به موهام هم شکلات چسبیده بود

وای احسانه جون تو رو خدا خودت رو اذیت نکن من شرمنده شدم که جملاتت رو خوندم!!! حتی خدا هم با این بزرگیش میفرماید" مرا با هر نامی صدا بزنید جواب میدهم" استغفراله دیگه از خدا که بالاتر نیستیم! با هر اسمی که عشقت کشید صدام کن..اصلا من تو خانواده چهل صد تا اسم دارم! با هر چی صدام زدی قبولت دارم...مهم اینه که هر روز کامنت میذاری و بهم انرژی میدی
تو رو خدا به دل نگیر..این پت و مت هم پسر خوبیه قصد بدی نداشته
من عذرخواهی میکنم
love and peace!



@ mamane arian:
واقعیتش اینه که ما ایرونی ها زیادی مواد رو میپزیم و اصطلاحا کله بار میذاریم! در دنیا میگو رو خیلی کم میپزند چون معتقدند که میگو رو اگه زیاد حرارت بهش بدی " تاف" و "اور دان" میشه یعنی سفت و لاستیکی میشه. من معمولا برای اینکه مواد مغذیش از بین نره و سفت نشه زیاد نمیپزمش و نرم و آبدار تره و موقع جویدن تو دهن ریش ریش نمیشه. دیگه عادت کردم. ولی شما هر جور که از طعمش بیشتر لذت میبرید درستش کنید. ذائقه ها متفاوته

من دوباره دارم فر می خورم !!!!!!!!!!!!!!!
yummmmmiiiiiiiiiiiiiiiiii
آخه تو رحم نداری دختر؟؟؟ نمیدونی من چاکوهالیکم؟؟؟
خاک به سر شدم من!!!!
واییییییییی شکلااااااااااااااااااااااتتتتت!!!
ای خداااااااااااااا منو ببخش چند وقت بود ترک کرده بودم!!!
نه نه نه .. دیگه نمی تونم !!!!!!
www.elham888.blogfa.com

راستی طیبه جون تو میتونی پودر خامه ی فله ای رو از لوازم قنادی بخری!!
بیسش هم نباتیه و خیلی ارزونتر از نوع خارجیشه
فقط باید واسه هر 100 گرمش 1 لیوان شیر تگری و 100 گرم پودر قند مصرف کنی و هر مزه ای خواستی بهش اضافه کنی
اینجا تو شهر ما هر کیلوش 17000 تومنه که با 200 گرمش یه عالمه خامه می تونی درست کنی!

wow
دستور كاپ ميگو واقعا عالي بود و البته به قول شما مهمونت فكر ميكنه چقدر تو آشپزخونه وقت گذاشتي. همچنين كيك شربتي هم جمعه درست كردم و واقعا آدم احساس ميكنه داره باقلوا ميخوره. باز هم ممنون و بهترين آرزوها رو براتون دارم خانمي

جای همگی واقعاًخالی!! خیلی خوشمزه بود. مخصوصاً اینکه آش رو با جاش میخوری!! طیبه جون واقعاً دستت درد نکنه

سلام پروزه هت بی نظیرن فقط لطف میکنی از فونت تاهوما استفاده کنی؟

panjarekhuneman.persianblog.ir

چشم از این به بعد دیگه با تاهوما مینویسم..ببین درست میشه؟

طیبه جون خواستم ازتون مجددا تشکر کنم واسهٔ این ایده‌های زیبا و خوراکیهای خوشمزه ، تولدمون با کمکهای شما دوست عزیز اینترنتیم و همچنین مامی سایتیهای هنرمند خصوصا نجما جون به خوبیو خوشی‌ برگزار شد
همه چیز عالی‌ بود مخصوصا ژلهٔ برکن گلس که همه رسپی میخواستن من که حسابی‌ مشغول بودم ولی‌ چندتایی عکس گرفتم حتما میفرستم براتون که کارهای شاگردتون رو ببینید و اگه اشکالی داشت بگید تا برطرفش کنم واسهٔ مراسم بعدی
کاشکی‌ می‌تونستم از نزدیک ببینمتون اقلاً عکستون رو میدیدم یه تصویری ازتون تو ذهنم داشتم

باز هم یک دنیا ممنون تصمیم گرفتم همهٔ رسپیهاتون رو به مرور زمان درست کنم

دیروز و امروز تو فکرت بودم که چیکار کردی...خدا رو شکر که همه چی عالی بوده
ایشالا همیشه همه مهمونیهات رنگارنگ باشه و تولد نی نی خوشگلت هم مبارک

ممنون عزیزم خیلی‌ ماهی‌

@ ELHAM:
الهام جون من از بچگی از این پودرها استفاده میکردم. عجیب بود که اینجا (پشت کوه) هم پیدا میشد
ولی حالاها دیگه از خامه طبیعی استفاده میکنم درست کردنش سخت تره ولی در عوض اگه قراره خامه بخورم خامه واقعی میخورم
:p
این رو هم چون میخواستم تجربه کرده باشم خریدم
واسه تنبلایی مثل من عالیه
مرسی از راهنمایی های مفیدت

راستی باز آپدیت نمیکنی؟ سرت شلوغه؟



@ arta:
خوشم میاد که آن لاین درست میکنی
:p
آره این کیکه بدجوری طرفدار داره من هفته پیش درست کردم باز این هفته هم باید درست کنم

سلام شف عزيز .خوب هستيد؟ما هستيمااا(من و مامانم)ولي حرف نمي زنيم واميسيم گوش ميديم(هاها)
شف جون يه سوالي برام پيش اومده كه آيا اين 340گرم شكلات ماله موس ه فقط ؟اگه آره واسه كاسه ها چقدر شكلات بگيرم به نظرتون؟

اتفاقا خیلی تو فکرت بودم عسل جون ! گفتم چی شده که نیستی
:D
تقریبا واسه هر کاپ 40 تا 50 گرم شکلات میبره
آره اون فقط واسه موسه

حالا ببین چند تا کاپ میخوای درست کنی واسه همون مقدار شکلات ذوب کن
یعنی ذوب نکن...تمپر کن
ولی البته بستگی به بزرگی و کوچیکی کاپها و ضخامت پایه اش هم داره
ولی تقریبا همون 50 تا میشه

طیبه جون من ميخوام چاکت موس کیک درست کنم ،این دستور واسه اينکه لای کيک بره جواب میده خانومی؟؟؟؟
(الان ميگی تو که همه چیو خراب میکنی چاکلت موس کيکو میخوای چيکار!!!! تقصير خودته خودمو کشتم يه کيک شکلاتی تک يادم ندادی دیگه)

:p
ببخشید خب
:p

برای چاکلت موس کیک از مدلهای مختلف موس استفاده میشه مثل ترکیب ژلاتین و یا شیر عسلی و یا تخم مرغی

از این مدل هم میشه استفاده کرد
کیک رو که درست کردی...لایه اول رو تو قالب میذاری
روش موس
لایه دوم کیک
باز موس
بعد توی یخچال میره

البته موسش باید از قبل کاملا فرم گرفته باشه

سلاااااااام.مرسييييييي شف جون.انقدر خوشحال شدم به فكلم بودين:Dبوووس

http://www.bilder-space.de/bilder/6774dd-1284148191.jpg

شیفته طعمشم خودتون میدونین که :دی
فقط از بالا پیشنهاد رسید که کاش سری بعد کوچولو کوچولو درست کنی که بشه یه روزه همه رو یه لقمه کرد :))

خب پس باید خودشون دنبال بادکنک با سایز مناسب واسمون بگردن
:p

:(( :-t ghorbnet gofty chocoholic o dardamo taze kardy akhe man ino bebinamo doros nakonam? doros konamo nakhoram? akhe age bokhoram dide ta tasho dar nayaram az jahad dast bar nemidarm! majburam :(( mamnunam golam

مدت‌ها دنبال بادکنک کوچولو بودم پیداش نمیکردم تا اینکه پریروز که تولد پسر داییم بود دیدمِ ؟ زنداییم از این بادکنکا خریده گفتم از کجا خریدی گفت اینو که همه جا دارن!!( خوب گاهی‌ نداشتن بچه چشمو رو خیلی‌ چیزا میبنده) خوب منم یه ۱۰ تایی‌ کش رفتم به اضافه پمپشو چون عمرا بتونم بدون پمپ این بادکنکا رو باد کنم

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/powding%20shokolat/kaseh%20hay%20shokolati%20[1600x1200].JPG

غیر از کثیف کاریش(چشمک) باقیش عالی‌ بود ممنون طیبه جان
اينم موس شكلات با خامه

http://48rzsw.bay.livefilestore.com/y1pgvPzcBMtzGE0AVaGYDR7xw4XtbzYDr1SjeSekQ79qJJI6w6B6emcjzsJ8Y_-xXpuRH28qALHEtVttu9DKOnQiaepFm6dXgR3/mous%20shokolati%20%5B1600x1200%5D.JPG?psid=1

چه خوشگل شدن پریس جون...پس شما هم که مثل منی ! منم خیلی چیزا که جلو چشممه رو نمیبینم... به همین دلیل همیشه از همه میپرسم که فلان چیز رو جایی ندیدید! و آره منم نمیتونم بادشون کنم... آدم واسه همین چیزاست که شوهر میکنه
:p

شف عزیزم
من یک کم گیج شدم. اگه بخوام با خامه صورتیه پاک موس درست کنم اول یک چهارم لیوان خامه با ژلاتین مخلوط کنم بعد یک لیوان و نصف خامه رو به خامه فرم گرفته تبدیل کنم؟؟
 
من دیروز رفتم مروی جالبه که نه وانیل تونستم پیدا کنم نه پودر خامه . حتی سس هرشیز هم شکلاتیش نایاب شده!
خواستم بگم امکانات شما اونجا با اینجا یکیه
دوست دارمممممممم




اول 1 لیوان خامه رو با پودر ژلاتین مخلوط کنید

نه نصف اين ميزان رو بايد استفاده كنيد. بعد كه تبديل به خامه فرم گرفته شد حجمش بيشتر ميشه و ميشه همون يك و نيم ليوان خامه فرم گرفته
لازم نيست زياد دقيق عمل كنيد
ربع ليوان خامه رو كه جدا با ژلاتين ذوب كرده و با شكلات مخلوط كرده و ميذاريم كنار

يك بسته خامه پاكت صورتي رو هم فرم ميديم و بعد هر دو رو فولد ميكنيم
اونقدرها حساس نيست كه با كم و زياد شدن خامه تركيبش خراب شه
اما اون مايع شكلاتيمون مهمه كه دماش بالا نباشه كه خامه فرم گرفته رو ذوب نكنه. پس اون بايد خنك شده باشه
ديگه حله

چاکلت موس در کاسه شکلاتی . البته مال شما خیلی خوشگلتره ولی این مدلی از نظر من راحتر بود. جینگلیاشم خودم با باقی مانده شکلات درست کردم.

واااااااااااي چقدر خوشگله اين
خيلي نازه

طیبه جان اگه بخوام از این موس برای لا و روی کیک استفاده کنم همینجوری میشه یا ...؟یه جا گفته بودید باید موس فرم گرفته باشه مگه این موس اینجوری نیست؟در کل چکار باید بکنم؟متشکر از لطفت.

در دنيا به اين شيوه عمل ميكنن كه اگر قرار باشه لايه وسطي موس باشه چون قدرت تحمل وزن كيك رويي رو نداره بايد ابتدا با قيف دور تا دور كيك رو يه نوار با باتركريم بذاريد بعد وسط كيك رو موس كار كنيد. بذاريد توي يخچال تا باتركريم خودش رو بگيره بعد لايه بعدي رو روش قرار بديد
اينجوري موقع برش يه لايه كلفت موس خواهيد داشت
ولي اگر يه لايه نازك موس ميخوايد بله ميتونيد همين رسپي رو لاي كيك استفاده كنيد

سلام پونه خانم
خیلی خوشگل و زیبا است لطف میکنید بگید ظرف شکلاتتون رو چطوری درست کردید

وای عالی بود شف جونم برای شب یلدا درستش کردم همه دوست داشتن 

واي چه با نمك شدن اينا
احسنت و نوش جان همه

 من یعنی الان شرمنده ترین آدم رویه زمینم که اینقدر دیر جوابتون را میدم اصلا کامنتتون را ندیده بودم. الانم اومدم دوباره از این دستور استفاده کنم دیدمش. امیدوارم الان به دردتون بخوره.
شکلات را به همون روشی که شف بارها توضیح دادن تمپر کنین
چند تا از این کاغذهایه کاپ کیک را داخل هم بذارین تا محکم باشه و وول وول نخوره بهتره از محکمترین مدلش استفاده کنین اونایی که مثل کاغذ روغنیه به در نمیخوره
کمی از شکلا را کف هر کاغذ بریزین و کاغذها را داخل قالب کاپ کیک بذارین بع با قلمو به بدنه کاغذها شکلات بمالین تا یک لایه روشو بگیره قالب را داخل فریزر بگذارین بعد 5 دقیقه دربیارین و مراحل را تکرار کنین بسته به ضخامتی که دوست دارین مراحل را تکرار کنین
در نهایت بگذارین داخل یخچال یا فریزر تا خوب ببنده
کاغذهایه اضافه را جدا کنین و کاغذی را که به شکلات چسبیده با احتیاط و ظرافت بکنین انگار دارین ÷وس نارنگی را جدا میکنین
موقع کار خیلی دقت کنین که جایی سوراخ و خالی باقی نمونه از خیلی قبل از سرو هم میتونین درستش کنین در ظرف در دار داخل یخچال نگهش دارین چون کار پر زحمت و ظریفیه از قبل درستش کنین
موفق باشین و باز هم شرمنده

راستی منظورم از کاغذ کاپ کیک مثل کاغذ روغنی همونیه که داخل عکس میبینین از اینا استفاده نکنین من اونو بعد از اتمام کار برایه سرو داخل ظرف گذاشتم که برداشتنش راحتتر بشه.

 سلام بردوستلان و سر آشپز گرامی ، این موس شکلاتی رو کجا اآموزش دادین؟

 از عکس دوم تا عکس نهم همین پست، طرز تهیه همین موس شکلاتی هست.

وای راست میگید ها !!!یادم بود قبلا دیدمش ولی نمیدونم چرا دفعه بعد که دنبالش میگشتم پیداش نکردم. راستش اون کلاسه (شیرینی پزی)که اولین جلسه رفتم آموزش دادن ، انقدر انقدر افتضاح شده بود ، مثل یه مایع که باید میذاشتی 7-8ساعت تو فریزر تا ببنده !!؟!!این کجاااا،اون کجاااا،اون بنده خدا که مواد رو آورده بود گفت 2هفتس تو یخچال مونده کسی بهش لب نمیزنه ، میخواست بریزه دور...گفتم یه سر اینجا بزنه .بچه با استعدادیه داشت نا امید میشد از دِسِراش

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...