2010/05/09

فغانکفوغتا کغانتس


عمرا بتونید تلفظش کنید!
شما صداش بزنید "تاج فرانکفورتی". این کیک یکی از معروف ترین کیک های آلمانیه که اگه آلمان تشریف بردید میتونید تیست کنید.
استاد آلمانیم از بس که مهربونه از آلمان واسم یه عالمه چیزای خوشمزه آورده بود. منم تصمیم گرفتم یه چیزی واسه اش درست کنم که یاد آلمان بیافته...

Frankfurter Kranz فغانکفوغتا کغانتس یا "کیک تاج فرانکفورتی" از شیرینی های مخصوص فرانکفورت به حساب میاد. این کیک بصورت حلقه ای درست میشه یعنی توی یه قالب رینگی پخته میشه و چون بعد از تزئین شکل یه تاج میشه بهش میگن کیک تاج . وسط کیک با لایه های باترکریم و مارمالاد پر میشه و روش هم با یه مدل مغز کاراملی پوشیده میشه که بهش میگن Krokant کغوکانت.

چیز بسیار خوشمزه ایه و اونقدر ها هم سخت نیست چون من توی یه بعد از ظهر سر و ته قضیه رو هم آوردم. در عوض چیز شیکیه .
رسپی از German food guide

برای کیک:
تخم مرغ 6 عدد
آب گرم ½ لیوان
شکر یک و سه چهارم ( 4/3 و 1) لیوان
آرد دو و سه چهارم ( 4/3 و 2 ) لیوان
بیکینگ پودر 2 ق چ
کره 113 گرم
وانیل 1 ق چ

برای باترکریم کاسترد يا باتركريم آلماني:

شیر 2 لیوان
پودر کاسترد یا نشاسته ذرت 2 ق غ
شکر ½ لیوان
کره 200 گرم

برای کغوکانت:
کره 1 ق چ
شکر 1 ق غ
بادام خورد شده 125 گرم




فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید

تخم مرغ و وانیل و آب رو خوب بزنید تا کاملا پف کنه و دو برابر بشه ( واسه من که اینقدر کف کرد که 4 برابر شد! خیلی با این شیوه کیک پزی آلمانی حال میکنم. کلی ذوق میکنی که حجم تخم مرغ اینقدر زیاد شده...پس نتیجه میگیریم که شما باید از یه ظرف بزرگ استفاده کنید)

بعد شکر رو اضافه کنید.




بعد از هم زدن باید به یه همچین کرم زیبایی برسید. حتی الان که عکساش رو میبینم کلی حظ میکنم!




آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و کم کم توی مخلوط فولد کنید ( هم نزنید) بعد کره رو اضافه کنید ( کره باید نرم باشه)


قالبتون رو با کره چرب کنید و مخلوط کیک رو توش بریزید و توی فر به مدت 40 دقیقه قرار بدید. بعد اجازه بدید کاملا سرد شه





در این فرصت باترکریم رو درست میکنیم. دو راه دارید..یه بسته پودینگ آماده بخرید و درستش کنید...راه دوم: شکر و پودر کاسترد یا نشاسته رو مخلوط کرده توی شیر سرد حل میکنیم و روی حرارت میذاریم تا غلیظ شه.

بعد اجازه میدیم کاملا سرد شه.



تا کاسترد سرد شه ؛ کغوکانت رو درست میکنیم.... بادام ها ( اشکالی نداره اگه بادام ها تون شور باشه...مزه اش خوب میشه) رو توی یه کیسه یا زیپ لاک بکوبید تا خورد شه. بعد با کره و شکر بذارید روی حرارت و هم بزنید تا رنگش قهوه ای روشن بشه. (مواظب باشید زود میسوزه...پس ازش دور نشید)




روی یه تیکه فویل آلومینیوم اجازه بدید کاملا سرد شه




حالا کیک رو از قالب خارج کرده و برش میزنیم...سه لایه

البته من کل مواد رو درست نکردم و یه دونه کیک کوچولو درست کردم که سایز جعبه ام باشه...در واقع کیکم رو باز هم بریدم که فیت جعبه بشه





















کیک رو با کغوکانت بپوشونید و همچنین رینگ داخلی کیک.








maraschino cherry "مارسکینو چری" یه نوع مربای آلبالوه که میان از این آلبالوهای ریز رنگ روشن رو فراوری میکنن ( گاهی با الکل) و بعدش بهش رنگ قرمز میزنن که خوشرنگ شه. قرمزهاش رو با طعم بادام درست میکنن و سبز هاش رو با طعم نعناع ( آلبالو های ریز سفید رنگ رو با رنگ سبز ،سبزش میکنن). واسه خودش محصول جالبیه. من رنگش رو خیلی دوست دارم. این نوع محصول برای اشراف زادگان ساخته شده بوده ...ولی حالا دست من و شما هم میرسه...طعمش ولی یه کم تنده...دلیلش هم طعم تند بادام تلخه...نگران نباشید توش الکل نداره( اگر هم اهل نگران شدن نیستید كه هيچي )








فقط آخرش یه نکته دیگه هم بگم...اگه میخواید مثل من کیک رو به کسی کادو بدید ، حتما اول کیک رو روی یه کاغذ روغنی یا پلاستیک قرار بدید و بعد چهار طرف بالای کاغذ رو بگیرید و بذاریدش توی جعبه...اینجوری کاور کیک تون خراب نمیشه.

تا فردا...

140 comments:

tayebeh jonam, kare shoma ham doroste, khoda shoma ro ham baraie ma hefz kone, ostadi mesle shoma ham kheili sakht gir miad ke inghadr vaght bezare ke zahmat bekeshid baraie ma ta dir vaght type konid, hala jodaie zahmate dorost kardanesh, inshalah hamishe salamato tandorost bashi, bedon ke kheili dostet darim.

طیبه جون ازینکه فونتتو عوض کردی یه دنیا تشکر دست هنرمندتو میبوسم .فقط هنوز نفهمیدم کجا زندگی میکنی؟

تلفظ اسمش مثل این می مونه که به یکی بگی با ماتحتش روی دیوار بنویسه قسطنطنیه!!!!
;))
ولی به نظر خیلی خوشمزه میاد

سلام ... شنیدی که از قدیم گفتن: "دانش خود را با دیگران در میان بگذار. این تنها راه جاودانگی است!" ؟ یعنی الان داری جاودانه می‌شی تبریک می‌گم :) ولی از این گذشته نمی‌دونی چقدرررر ممنونت هستم بابت ایــــن همه خوشمزه و خوشگل‌جاتی که این یکی دو هفته با زیر و رو کردن وبلاگت یاد گرفتم. البته فقط حظ عکس‌ها و دستورها رو نبرم‌ها! دست به کار هم شدم و قراره تا تمام غذاها و کیک‌های این وبلاگ رو به خورد آقای همسر ندادم، دیگه خبری از قورمه‌سبزی و قیمه‌ش نباشه ;) البته همه‌ش هم برای من قابل اجرا نیست. مثلن همون‌طور که توصیه کرده بودی با چشمای باز و دهان بسته توی فروشگاه محل دنبال مارشملو گشتم ولی یافت نشد. و موندم بی فوندات! یا مثلن کرم تارتار رو تا به لوازم قنادی محل گفتم چشماش گرد شد و گفت چی؟!!! و موندم بی مرنگ و بی باترکریم ایتالیایی! اما خلاصه خیلی دوستت دارم و منم می‌خوام شاگردت باشم. همونطور که گفتی پیدا کردن یه استاد خوب خیلی خیلی خیلی سخته. خیلی دوستت دارم و برات آرزوی خوشبختی و جاودانگی بیشتر می‌کنم

یه سؤال هم دارم. رویال آیسینگ با اینکه خوشگلی تزئین باهاش خداست ولی سفیده تخم مرغش خامه. به بچه‌ها نباید دادش. درسته؟ چند بار دستورش رو بالا پایین کردم که ببینم شاید یه جایی سفیده پزونده هم شده ولی دیدم نه‌خیر! :) ... ممنون

راستی عزیزم
من همش از خونه بیرونم
به غیر از آشپزی پیانو می زتم آهنگ میسازم و نقاشی میکشم و ترجمه میکنم ولی آشپزی و به خصوص شیزینی پزی رو از همش بیشتر دوست دارم
واسه همین آپیدنم خیلی وقتا با تاخیر همراهه
من واقعا شرمندتم خانوم هنر مند ما کجا شما کجا؟؟؟؟
من که نمیتونم مثل تو هر روز با دست پر بیام که !
شما ملکه هستین و ما چاکران دربار
:))
ولی امشب دیگه آپیدم سر بزنین خااااانوم
www.elham888.blogfa.com

جواب سؤالم رو در ادامۀ زیر و رو کردن آرشیو از ولنتاین تا نوروز گرفتم! ولی حیف! کاش رویال آیسینگ ورژن پخته هم داشت
:(

من يك هفته اي وبلاگت رو يافتم.ولي روزي چند بار سر ميزنم.كشته مرده اين نوشتن و عكس گرفتن و دستوراتتم.ووووووووووووووووي.عاليه.منم از اين كارا ميكنم.ولي شما استادين.ميخوام اين كيك رو در اسرع وقت درست كنم.خدا كنه خوب در بياد.بازم ميام اينجا.

سلامی دوباره خدمت شف عزیز
امیدوارم همیشه سلامت و سرزنده باشید
این کیک را چند وقت پیش درست کردم که شدیداً مورد استقبال قرار گرفت.
به همه دوستان پیشنهاد می کنم درست کنند و از طعم استثنایی آن لذت ببرند.
ممنون طیبه جان
این وبلاگت من یکی و که کشته.

عجب ماشاا... چه انرژي خوبه والا آدم هر روز همچين منوي پر تنوعي رو بخواد امتحان كنه خوش به حال اقاي همسر ( كاش همسايه اي دوستي بهر حال نزديك بوديم و كلي هم فيض ميبرديم و صد البته دعاتون ميكرديم . هر چند هر روز صبح وقتي ميام اداره از رسپي هات كلي انرژي ميگيرم خانوم) و ممنون از بابت راهنمايي و جواب سوالها.
با بهترين آرزوها

سلام يه سوال دارم شما چطور وقتتون رو تنظيم ميكنيد كه هم كلاس فرانسه هم آلماني ميريدهم آشپزي وسر كار هم ميريد

این محشششششششششششششششششششششششره ، من میخوام با تو زندگی کنم .نمی شه ؟
عمه روژینا

اگر روزی هزار بار هم بیایم باز هم سیر نمی شوم
جهت اطلاع رسانی این چری ها در تهران 5500 تومان است!
البته قیمتی است که در بازار عادی است خدا نکند که کمیاب شود و در بازار سیاه بخواهی بخری!
باز هم کمبود امکانات!

سلام،به قصد سلامو بودن بود.مثل همیشه فوق العاده است

واي دختر چرا اينقدر من را شكنجه ميدي؟!!!مگه نميدوني تمام زندگي من كارتون پيچ شده و تا 10 -12 روز ديگه هم قرار نيست باز بشه؟ خدا به من صبر بده

woooooooooooooooow
fogholade khoshmaze be nazar miyado tebghe mamol hamechi khobo ali
khosh behale ostadetoooooooooooooon
man vaghean hasodim shod
chi mishod age mishod ke in keyko test kard
man alan tanha chizi ke mitonam bokhoram ghoseye nakhordane in keyke :(


Amir & Serife

@ fariba :
قربان محبتت فریبا جون. من اونقدر علم ندارم که بشه اسمم رو استاد بذاری ولی عقیده دارم که آدم باید هرچی بلده به دیگران یاد بده تا خدا علمش رو زیاد کنه


@ Leila :
خدا رو شکر که مشکل حل شد راستش این بلاگر اصلا این فونت رو نداره و با یه وبلاگ دیگه ادیت میکنم بعد اینجا کد اچ تی ام الش رو پیست میکنم که مشکل حل شه
من بوشهرم لیلا جون



@ elahe:
یه چیز جالب اینه که دوستهام هم همین رو میگن و خیلی دوست دران که غذاهای جدید امتحان کنن که هم تنوع توی طعم باشه هم توی پختن....ولی جالبه که آقایون ایرونی معده شون به غذاهای سنتی عادت کرده و این چیزا رو نمیپذیره! ظاهرا من و شما خوش شانسیم

اینجا مارشملو خیلی زیاده..اگه آشنا داری بگو واسه ات بفرستند اگه نه هم خودم میتونم اینکار رو بکنم
البته میتونی هم فوندانت اصلی رو با همون رسپی گلوکز و پودر قند درست کنی

باتر کریم ایتالیایی رو میتونی با حذف تارتار درست کنی هیچ تاثیر خاصی روش نداره فقط سفیده ات بهتر میبنده

اگه رویال آیسینگ رو بپزی به سرعت باد سفت میشه . ولی یه راه داره...تو دنیا پودر مرنگ رو برای همین اختراع کردند! پودر مرنگ از سفیده پاستوریزه شده تشکیل شده. یعنی پودر سفیده است . آدما ( اونهایی که توی بلاد آدما زندگی میکنن) میخرنش و مثلا اگه دوست داشتن یه قاشقش رو با آب مخلوط میکنن و یه کم مرنگ درست میکنن و اگه عشقشون کشید زیاد درست کنن کافیه چند قاشق پودر مرنگ رو از توی بسته بریزن توی آب! حالا حالا ها مونده تا ما به اون تکنولوژی دست پیدا کنیم! ولی من فکر نمیکنم که ما توی ایران زیاد مشکل سالمونلا داشته باشیم...داریم؟ یعنی کوچولوی شما اگه سفیده بخوره مریض میشه؟ آخه روی هر بیسکوییت یک صدم یه سفید هم استفاده نمیشه و بعید میبینم که مشکلی پیش بیاد

البته راههای دیگه ایی هم برای تزئین بیسکوییت هست که هنوز نگفتم...ولی باز به پای رویال آیسینگ نمیرسه


@ ELHAM:
من هم عقیده دارم که آدم تا جوانه نباید توی خونه بیکار بشینه و باید تا میتونه از خودش کار بکشه...خیلی دوست داشتم دوباره شروع به نقاشی کنم ولی شوهر کردن بد دردیه
:p
آدم هنرش کور میشه
تازه من هنوز مقاومت کردم و بچه ندارم اگه یه همچین غلطی کردم که دیگه زندگیم تعطیل میشه

حرف "زد" توی آلمانی " تست" خونده میشه
اولش رو درست گفتی ولی آخرش کغانتسته



@ محدثه:
ایشالا که خوب میشه. به نظرم طعمش خیلی خوبه و دردسر زیادی هم نداره



@ احسانه :
ای ول حرفه ایی! نکنه تلپاتی داشتیم و توی یک روز درستش کردیم؟
:D



@ arta :
اومدید اینجا من درخدمتتون خواهم بود ولی خودم که شخصا اینطوری هستم که اگه خودم یه چیزی رو درست کنم ازش بیشتر لذت میبیرم تا دست پخت یکی دیگه رو بخورم...شما هم که ماشالا واردید و شاید همچین حسی به شما هم دست بده
در هر حال خوشحال میشم اساتید هم کارام رو تیست کنن
:D



@ Anonymous :
به زحمت...به سختی...با فلاکت...ولی اگه به همه کارهایی که در روز انجام میدی علاقه داشته باشی حتما همه رو با طیب خاطر از پسشون برمیای

تازه ورزش رو جا انداختی! اگه همه اینها از زندگیم حذف شه ورزش رو هرگز حذف نمیکنم چون تنها راه خوشگل موندن ورزشه ولاغیر



@ عمه روژینا :
خجالت بکش پگاه! مگه تو شوهر نداری؟
:p
اومدی بوشهر حتما یه سر به ما هم بزن ...قیافه ات داره یادم میره



@ احسانه :
احسانه جون اینجا هم قیمت بالاست
من دو و پونصد خریدم ولی تو بازار سه و یا سه و نیمه...یه فروشگاه هم هست که همیشه همه چیز رو دولا پهنا حساب میکنه و هفت تومن میده! ولی باز خدا رو شکر که گیر میاد!!! من باز هم شاکرم




@ gisoo :
سلام به روی ماهت گیسو جون



@ sedigheh :
مشغول بودن یه بحثیه...کُم گند نداشتن بحث دیگه
:p
میومدی چیز تارت میزدی خوب! اون چاکلت موسه رو هم عصری ترتیبش رو دادم دیگه زحمت نکش



@ Amir & Serife:
خبر نداری امیر....امروز بهنام "چیز تارت" حمیده رو با خشانت ازش قاپید و خورد
تو هم یه کم از این رفیقت یاد بگیر...اول صبح تشریف بیاری اتاق ما ، تا آخر وقت خوشبخت خواهی زیست
نتیجه گیری اخلاقی: تو بهتره همینهایی که میارم اداره رو بچسبی که سرت بیکلاه نمونه...دنبال بقیه اش نباش

سلام شفی! فکر نکن اول نشدم سنگر رو ول کردم.تلفظش طول کشید:دی دیدم ای دل غافل از قافله جا موندم.
این که من میام حاضری می زنم یعنی که:ارادت داریم چه اول چه آخر!
باهات موافقم.وقتی می گم از روزی که سعی کردم یاد بدم بیشتر یاد گرفتم بقیه فکر می کنند تعارف می کنم!
موفق و شکمو باشی!

merci shoma lotf mikoni ke az ghazahaton miyarino ma kam lotfi mikonim ke nemiresim bokhorim :-p
eshkal nadare hadeaghal behnam bokhore biyad vasam tarif koneham khobe,man az farda angosht ke zadam mostaghim miyam otaghe shoma :-"

Amir & Serife

طیبه جون سلام عزیزم مثل همیشه عالی مرسی خانم گل من که اگه یه روز به وبلاگت سر نزنم روزم روز نیست یه سوال این اب گرم منظورت ولرمه یا اینکه اب جوش در چه حد گرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی از اموزشای خوبت

این روزها تنها دلخوشیم این شده که بیام و رسپی هاتو ببینم و لذت ببرم. این کیک خیلی چشمک میزنه. حیف که نمی تونم از جام تکون بخورم. ولی قسم می خورم به محض اینکه سلامتیم رو بدست آوردم اولین چیزی که درست میکنم همین کیک باشه. ممنون طیبه جون

@ نجـــــــــــــــــــــــــما جون :
ما کوچیک شماییم نجما جون ، چه اول چه آخر...تو کامنت اول نشدی ولی آخر مرامی
(^.^)



@ Amir & Serife:
هر دو مون چهار روز تو هفته ماموریتیم پس فقط میمونه دو روز ...که اون هم تو دیر میایی
:p



@ افسان :
شما محبت داری افسان جون
دمای آب باید تقریبا سی درجه باشه




@ آتی :
خدا بد نده....ایشالا به زودی سالم پر انرژی بشی

طيبه جان منظورت از يك ليوان چقدر ميشه دقيقا؟نسبت پيمانه هاي شيريني پزي چقدره؟؟

لیوان یعنی کاپ یا همون پیمانه ...یا هرچیز دیگه ایی که ترجمه میکنند
هر کاپ برابر 250 میلی لیتره

صديقه
سلام طيبه جان من از سايت مامي سايت با وبلاگ شما آشنا شدم . من ديروز اين كيك را پختم . اما وقتي داشتم كرمش را درست مي كردم هر چه زدم سفت نشد بلكه روان بود اصلا نمي شد با قيف بهش شكل داد . ايراد كارم كجاست .؟ همه مراحل را موبه مو انجام دادم .فقط هرچي كره را زدم پف نكرد

کاسترد رو وقتی از روی حرارت برمیداریم که به غلظت کافی رسیده باشه
یعنی تقریبا سفت باشه
بعد که سرد شد باز هم سفت تر میشه
بعد که توی یخچال میذاریم دیگه کاملا میبنده
پس اگه کاسترد خودش کاملا سفت و کاملا سرد باشه...کره سرد ولی نرم رو که بهش اضافه کنیم و خوب بزنیم...پف میکنه و مثل خامه فرم میگیره

احتمالا کاسترد رو زود از روی حرارت برداشتید

سلام سلام سلام

قربون خودت و اين دستوراي خومزه ات برم.من تاجم رو ساختم.دقيقا عين واقعيت بود:))))))))))).تازه به قول خودت خودش از عكسش خيــــــــــلي بهتره.
بوس بوس

:D
ای ول!!!!! من کلی حال میکنم که با کیکهات ذوق میکنی
آره خیلی خوشگل میشه

شف عزیز
من هی تو هرصفحه پیام میذارم ، باور کن چون ذوق زده شدم میخوام تند تند همه رو درست کنم. هرچی که بی مشکل حاضر بشه چیزی نمیگم اما اگه به مشکل قبل یا بعدش برخوردم میام و مزاحم میشم.
حالا من قالب رینگی بزرگ ندارم.
میشه توی همه رسپی ها سایز قالب رو هم بگی؟
حالا که ندارم میتونم توی قالب چارگوش بسازمش و مثلن خودم بهش بگم تخت فرانکفورتی؟
یه قالب رینگی کوچیک دارم که مطمئنا مواد براش زیاده.
اگه توی قالب غیر رینگی باشه مغزش نکنه خام بمونه؟

اگه قالبت کوچیکه میتونی مواد رو نصف یا یک چهارم کنی
من با دو تخم مرغ درست کرده بودم چون قالبم کوچیک بود
حالا واسه اینکه دقیقا همون تاجی شکل از آب در بیاد...توی قالب کیک گرد درستش کن و بعد داخلش رو دایره ای شکل خالی کن
نه خمیر نمیشه
حتی اگه هم خمیر شه باز شما اون وسطش رو که داری خالی میکنی پس مشکلی پیش نمیاد
واسه اون کیکهایی که اضافه اومده هم میتونی باهاش ترایفل درست کنی
و یا کیک پاپ! کیک پاپ یا کیک چوبی خیلی خوشگل میشه من یه دونه به شکل ببر واسه نوروز درست کرده بودم میتونی اون رو هم امتحان کنی
ملت کلی ذوق زده میشن

طيبه جون من امروز کيکو درست کردم الان تو فره يه سوال وسط کار پيش اومد اينکه ميگين آرد به تدريج اضافه شه يعنی توی چند مرحله ؟ من موادو همين انداه که دادين درست کردم نصف و ... نکردم . البته هنوز کرمشو درست نکردم
کيکم اولش خوب تو فر پف کردبعدش کم کم پفش شروع کرد به خوابيدن و يه کم وسطش گود رفت من درفرو اصلا باز نکرده بودمو قالبمم بزرگ وسط سوراخی بود .

طیبه جونم خيلی گند زدم بعد از پست قبلی فر زنگ زد و رفتم سراغش ، کاملا خوابيده بود پفش و مثل چاله گود شده بود اینو نمیتونم کاری کنم بايد بندازم دور ولی اگه میشه راهنمائیم کن دوباره فردا میخوام درست کنم
نمیدونم تخم مرغهام زياد هم خورده آردش کم بوده يا چی .... فرم خیلی خوبه بگینگمم مارک مهسا هستش

اول باید بدونم که آیا فقط برای این کیک این اتفاق میافته یا همه کیکهایی که درست میکنی اینطوری میشن؟

روش فولد کردن رو خوب بلدی؟
اگه فولد کردن رو خوب بلد باشی کیکت خیلی خوب پف میکنه . البته مشکل شما اینه که بعد از پف کردن پفش میخوابه ولی در هر صورت برای جواب دادن به سوال اول یعنی اضافه کردن آرد باید بگم که تقریبا هر دو قاشق رو از ارتفاع بالا باید روی مخلوط پاشید و با لیسک یا قاشق چوبی آروم فولد کرد

اگه بقیه کیک ها همیشه خوب از آب در میومده که بعد باید ببینم دقیقا چیکار کردی که این اتفاق افتاده

کيک اسفنجی هام خوب در ميان اما يه بار يه کيک شکلاتی از کتاب ساناز سانیا درست کردم اونم همينجوری گودال شد نه کيک . اين که خمير بود شوهرم به خنده گفت فکر کردم اين کيک مصنوعيه چرا مثه لاستیکه
من کره رو گذاشتم رو در کتری يه کم آب شد بعدش گذاشتم سر شد ريختم توش ميشه اين ايراد باشه؟
اولش توی فر خيلی ذوق کردم سريع تا سر قالب اومد رفتم يه کم کارامو کردم برگشتم ديدم چسبيده کف قالب.

اگه بقیه کیک هات خوب میشه پس از فر نیست
ولی یکی از دلایلی که کیک دیفلیت میشه اینه که دمای اولیه فر خیلی بیشتر از حد معمول باشه
زدن تخم مرغ و شکر خودش توی پف تاثیر میذاره
کره رو هم که گفتی نرم بوده
فولد کردن به شیوه صحیح رو هم که بلدی
بیکینگ پودرت هم که کهنه نبوده
رسپیش هم که خراب نیست چون دوستان چند تا شون ایمیل و کامنت گذاشته بودند و با توجه به عکسی که از کیکشون گرفتن، خوب در اومده بوده. پس من پیشنهادم اینه که فرت رو یه کم دماش رو پایینتر بیاری و زمان پخت رو بالا ببری

ولی چرا لاستیکی شده بوده؟ قانونا بعد از این حالت باید نون سوخاری میشد! پیشنهاد میکنم بیکینگ پودرت رو هم عوض کنی و کمتر هم فولد کنی

ایشالا اینبار خوب شه

طیبه جون لطف کن این شیوه صحییح فولد کردن رو هم بگو.

سلام
من کیکم رو با دوتا تخم مرغ حاضر کردم. عکسش رو بعدا برات میفرستم تا نمره بدی.
الان باید زودتر برم سراغ خریدن هدیه و بعدم برم خونه مامانم

بهار جون متاسفانه توی عکس نمیشه نشون داد
ولی من تلاش خودم رو میکنم که توی یه کیک دیگه حتما بیشتر توضیح بدم شاید بهتر متوجه شید

روز زن و روز مادر هم بر شما مبارک

سلام شف جونم
واقعا کارهاتون بی نظیره من از وقتی کارهای شما رو دیدم چیز دیگه ایبه نظرم خوشکل نمیاد.واقعا ممنون بخاطر آموزشهاتون و برای بار صدم به خاطر هنر یونیکتون تبریک

به خدا تو بی نظیری دختر !!!!
این کیک رو من بچه که بودم توی کتاب رزا دیده بودم ...
همیشه رزا برای من یه بت بود ! چون فکر میکردم کسی که کیک به این خوشگلی در بیاره حتما خیلی کارش درسته !!!
تا اینکه یکی بهم گفت رزا که همه این عکسا رو خودش نپخته ! ورویاهای بچگی منو به هم ریخت !
حالا تو دوباره اومدی این کیک رو پختی و منو فرستادی تو دوران کودکی ....
موقعی که عصر های گرم تابستون پدر مادرم خواب بودن و من ساعت ها کتاب رزا رو ورق میزدم !

منم از مامانم شنیده بودم که این کتاب رو دیده بود و خیلی تعریف میکرد ( روحش شاد) ولی چون وضع مالیمون عالی نبود هیچوقت نخریدمش. نه اینکه پول نداشته باشیم ها . من اهل قناعتم. تا واجب نباشه الکی خرج نمیکنم

ولی میدونم چی میگی منم عصرهای تابستون میرفتم
سراغ بریده مجله های مامانم

سلام طیبه جونم
الهی من قربونت بشم با این دستورای بیستت
من امروز این باتر کریم رو برای اون کیک اسفنجیم که گفتم خیلی ناناز شده بود درست کردم و از ذوقم که میتونم باهاش شکوفه بزنم با تمام ماسوره هایی که داشتم رو کیک طرح انداختم!!!!
خوب بچه ذوق کرده بود دیگه
آخه خامه هام هیچ وقت فرم نمی گیره
ولی این یکی خیلی خیلی خوب بود
فقط یه کم بوی کره میده تو دهن
میشه با اسانس بیشتر این طعم چربی کره از بین برد؟
به هر حال مممنونم ازت خانومی
این کیک تزئین شده انقده رنگاوارنگ شده که روم نمیشه بزارم ببینی
ایشاا. . تا بعد که یه خوشگلشو درست کنم
:)

:D

بله به شرط اینکه تلخش نکنه میتونی از اسانس بیشتر استفاده کنی

ببخش عزیزم
یه سؤال دیگه دارم
من اگه بخوام واسه بیس کار خامه قهوه ای کار کنم و نخواسته باشم خامرو رنگ می کنم و بخوام با شکلات این کارو انجام بدم چطوری میشه؟
یعنی کی باید بریزم و چه نوع شکلاتی باید باشه؟

بیشتر دیدم با پودر کاکائو کار میشه
یعنی از اول کاسترد رو کاکائویی درست میکنن
ولی اگه میخوای شکلات اضافه کنی بعد از اینه که کاسترد خودش رو گرفت. موقع برداشتن از روی حرارت

شف جون عزيزم! يه سوال داشتم . من تازه كار مقدار آرد رو تو اين رسپي متوجه نشدم. 2ليوان و سه چهارم ليوان؟ يا 4 ليوان و 2/3 ليوان؟ شرمنده فكر كنم دوميش درست باشه. آره؟ ولي عاشق اين كيك آلماني شدم. منم قالبم كوچيكه بايد با 2 تا تخم مرغ درست كنم. واقعاً تو محشري.

دو و سه چهارم لیوان میشه
با اینترنت ایکسپلورر درست دیده میشد ولی با فایر فاکس مشکل داشت
به فارسی نوشتمش که مشکلی پیش نیاد

مرسي عزيزم! اينو بذار پاي ناشي گري ما تازه كارا. چون قبلاً گفته بودين كه رسپي هاي كيك رو اصلاً تغيير ندين ترسيدم اشتباه كنم. بازم ممنون از توجه ات.

نه حرف شما کاملا درسته. این خیلی مهمه که چقدر باشه و کم و زیاد کردن حتی توی مقیاس یک قاشق هم کار رو خراب میکنه

کیک تاج فرانکفورتی .... با بادوم زمینی درست کردم و مارسکینو چری نداشتم ببخشید شف جونم
داخلش هم مارمالاد لیمو و کاسترد هست
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=5jrqvkrpezjxgboqqgxn.jpg

خوبه فاطمه جون. مهم نيست كه چري نباشه. اين هم خوشگلش كرده. از گيلاس هم ميشه استفاده كرد
راستي به نظر من بهتره مغزها رو ريزتر خورد كنيم كه بهتر كاورش كنه
در كل خيلي خوبه

Frankfurter Kran

http://www.freeimagehosting.net/uploads/8d8cbc7d20.jpg

بسيار نيكو!!! و فكر كنم به خاطر پسته اش عالي شده باشه. آخه من عاشق پسته هستم
فقط به نظر من بهتره يه كم بيشتر خورد شن كه بهتر كاور كنن
احسنت

طعمش خیلی عالی بود
ولی جذاب تربن قسمت وقتی بود که آب رو با تخم مرغ زدم!!!:دی
اینبار بیشتر خرد می کنم.
ممنون شف جان.

سلام شف جون عزيزم!
منم تاج درست كردم اونم از نوع فرانكفورتي
http://parniaz.info/upload_image/a6f772b2189725f91b659cb07d85d5a7.JPG
فقط از اون "چري"ها نداشتم

اينم يه عكس نصفه نيمه
http://parniaz.info/upload_image/e68a6a78653a13d666f5f76a2b86391c.JPG

شف جون عزيزم؟ كجايييي؟ چرا عكساي تاج منو نگاه نكردي؟

شرمنده عزیزم من واقعا فرصت کم میارم. یعنی سرم بد شلوغه. ببخش

بله بله کیک خیلی خوب شده و کرمش هم عالی فرم گرفته
برشش هم که دیگه حرف نداره
فقط نظر شخصیم اینه که اگه کغوکانت بیشتر تفت داده شه و تُست شه اونوقت نمای کیک طلایی میشه و بهتر خواهد بود
احسنت و خسته نباشی
بازم غذر میخوام که دیر شد

مرسي شف جونم! شما ببخشيد كه ما شاگردا عجوليم. از راهنماييت هم ممنونم. از طعم كغوكانت خيلي خوشم اومد. همونطور كه گفتي جاهاي ديگه هم ميشه استفاده كرد .

مرسی طیبه جون
کیک واقعاً خوش دست و خوبی بود.
فقط دمای کره برای باترکریمم سرد بود و من هم وقت بیشتر مخلوط کردن و صبر کردن نداشتم، کرم یکدستی حاصل نگشت!
http://picasion.com/show/13828641/

واو! واقعا خوشگل شده! من میمیرم واسه اون کغوکانتش! خیلی خوش طعم میشه
آره دیگه دمای کره مهمه
منم این ماه رمضونی خیلی بی صبر و تحمل شدم. حوصله عکاسی هم ندارم فقط میخوام زودی کارا رو تموم کنم و افقی شم تا نمردم
خلاصه هم دردیم

ممرسی طیبه جون
دست شما درد نکنه. درس پس می دیم شف جون.
این عکس هم از سرنوشت کیک است. به عنوان کیکک تولد استفاده شده و برش خورده اش که قابل توجه آرتا است.
http://picasion.com/show/13831899/

اصلا انگار تو خونمونه نمیتونیم یه روز نریم توی اشپزخونه و پای فر واینستیم..... حالا نمیدونم این یعنی خوب یا بد.....
دستت هم درد نکنه خانوم که برش زده هم برامون گذاشتین ولی یه تجدید نظری تو اندازه گیریهات کن.... سر من از این بلاها در نیاریها

برشش عاااااااااااااالی شده
اون عکس کیکت با شعم رو هم توی آلبومت هم آپلودش کن دارم یه کارایی میکنم میخوام آلبومهاتون تکمیل باشه

آرتا جون اینی که ما داریم یه جور بیماریه

چشم. گذاشتم.
یعنی چه خبر می تونه باشه؟
قابل توجه کسانیکه دوربینشون رفته مهمونی.

@احسانه
بابا!!!!!!!!
آلمان!!!!!!!!!!
چه ساختي
برش دار زودي بيا خونمون

سلام شف
تو انتخاب قالب میشه راهنمایی کنی
این کیک تاج فرانکفورتی آیا توی یک سینی پهن درست میشه بعدش مطبق کنیم
سایز قالب من گرد بزرگه و کمربندیه
باید برم چه سایز قالبی بخرم
در ضمن دوست دارم بیام بوشهر ببینمت
خیلی خیلی دلم می خواد
بوس بوس

@زهرا
به نظر من(البته رو نظر من در مورد خرید اصلا حساب نکنید که حتما خانه خراب می شوید)چشمک.
شدنش می شود در سینی اما هم کلی از کیکتون هدر می رود و هم کلی به کارتان اضافه می شود.
پس بفرمائید یک قالب شیفون بخرید که کاربردهای زیادی هم دارد.
من این کیک را در قالبی که گنجایش 2/5 لیتری داشت درست کردم که کمی بزرگ بود. پس شما می توانید یک قالب 2 لیتری انتخاب کنید.

ممنون احسانه جون من قبلا از ایین رینگیها تفلونش رو داشتم موقع در آوردنش مکافاتی داشتم که بیا و ببین . از داخلش خوب در نمی اومد خوب با چاقو هم نمی تونستم بیافتم به جونش .حالا سیلیکونی می خوام بخرم ولی تا به حال استفاده نکردم .ولی از رینگی هنوز هم می ترسم.
بعدش احسانه جون درست کردنش سخت که نیست من چند ساله از کیک و شیرینی معاف بودم و دقیقا مثل این میمونه که دفعه اولمه. البته از ریسکش نمی ترسم فوقش خراب میشه دیگه ولی می خوام از تجربه شما هم استفاده کنم

@زهرا
جدن؟ با رینگیه تفلون مشکل داشتید؟؟؟؟
والا من که تا بحال مشکل نداشتم. من با کره یا روغن جامد چربش می کنم و یا با اسپری روغن یا روغن و آرد.
والا سیلیکون راحت در میاد اما در نهایتش به دل من نمی شینه کار با قالب سیلیکون. چندتایی هم که دارم صرفاً بخاطر طرح منحصر به فردشونه و لا غیر.و همچنین برای کیک اسفنجی طرح دار.
والا به نظر من سخت که نیست خیلی آسون و فوری و فوتی است.
من کیکو که درست کردم و گذاشتم توی فر کاستاردشو هم گذاشتم روی حرارت و در این بین ظرف های کثیف شده و شستم. کاستارد آماده بود و رفتم سراغ پرالین بادامش که اون هم راحت. بعد کیک و از فر بیرون آوردم و گذاشتم سرد بشه و رفتم دنبال کارم. هنگام فیلینگ بازی هم کره کاستارد و زدم و درستش کردم و بقیه مراحل.
من که راضی بودم ازش. دیگر ندانم.
راستی شما یک قالب پرستیژ بگیر. سایز متوسز شیفون. البته همین یک اندازه هم در حال حاضر هست.
با خیال راحت شروع به کار کنید.
ماراسکینو چریز یادتون نره که از نون شب هم واجب تره ها(چشمک)

میتونی توی یه قالب کیک معمولی درستش کنی
از قالب خارج که کردی افقی به سه قسمت تقسیم کنی
بعد با لیوان یا قوطی کنسروی که دوسرش رو بریدی وسط کیکها رو قالی بزنی
میشه عین اینکه از قالب رینگی استفاده کرده باشی

ولی سیلیکون خوبه اگه خیلی گرون نیست بخر

من ندارم و همین قالبم حتی تفلون هم نیست
ولی نمیچسبه
چرا؟
چون خوب چرب میکنم و خوب آرد میپاشم

همه اش مربوط به تجربه میشه

ایشالا راه میافتی

salam chef jan, man chand roozi hast ke ba inja ashna shodam, ishala hamishe movafagh bashi
in cake khoshgel o khoshmaze ro man o khaharam dorost kardim vaghean mamnoon az dastooresh, aali bood :x

خوشحالم که نتیجه اش عالی بوده

شف ناز نازی شف مهربون
من کیک پختم تاج فرانکورتی خوب در اومد خصوصا کغانتسش
فوق العاده ای شف نازنین
بعدها تصمیم دارم اگر فرصت شد عکس هم بگیرم ولی سرم خیلی شلوغ با این حال حیفم میاد که بهت سر نزنم و فیض نبرم حتی اگه از 7 صبح تا 8 شب بیرون باشم

بله واقعا کغوکانت خوشمزه است
پیروز و موفق باشی زهرا جون

سلام طیبه جون من خلاصه این کیک خوشگل رو درست کردم . آخه آخر هفته تولد خواهرم بود و برای اون پختم . البته چون قالب رینگی نداشتم معمولی درستش کردم خیلی خیلی هم خوش طعم و خوش تیپ بود . (چشمک)
فقط یه مشکل کوچولو داشتم ، بافت این کیک کمی سفت بود حالا نمی دونم من توی کارم اشکالی داشتم یا جنس این کیک اصولا همین طوریه و وقتی توی یخچال هم مدتی موند سفت تر شد نه جوری که نشه برید و خورد اما کلا نرم نبود.
این لینک کیک اولیه :
http://cid-c642efab4d581d9a.photos.live.com/self.aspx/delicious%20album/frankforta3.jpg#resId/C642EFAB4D581D9A!113

اینم کیک آماده شده :
http://cid-c642efab4d581d9a.photos.live.com/self.aspx/delicious%20album/frankforta3.jpg#resId/C642EFAB4D581D9A!115

اینم شب تولد :
http://cid-c642efab4d581d9a.photos.live.com/self.aspx/delicious%20album/frankforta3.jpg#resId/C642EFAB4D581D9A!116

از اونجایی که من میبینم رنگ کیکت همونیه که باید باشه
و کاملا درسته
ولی برشش رو ندیدم که روی بافتش نظر بدم
اما تجربه خودم...یه بار کیک رو 5 دقیقه بیشتر توی فر گذاشتم بمونه و همینطور که گفتی یه کم سفت شد. فکر کنم بهتره 5 دقیقه زودتر برش داری تا بافتش نرم تر شه

بله خیلی از کیکها توی یخچال که برن سفت میشن
اینم از همون مدلهاست
بهتره توی ظرف در بسته باشه که هوا بهش نرسه

بازم احسنت

شف عزیز دقیقا حق با شماست من کیک رو بیشتر از زمانی که گفته بودید توی فر گذاشتم اما علت این کار این بود که وقتی بعد از 40 دقیقه خواستم در بیارمش روی کیکم کاملا شل بود و هنوز خوب نپخته بود به همین خاطر من حدود 10 دقیقه دیگه هم گذاشتم تا کاملا بپزه و به چنگالی که توش زدم نچسبه .
احتمالا مشکل از حرارت فر بوده چون گاهی وقتها فر من خود به خود به یه درجه حرارتی که میرسه کم میشه و من از ترس اینکه محتویاتش نسوزه زیادش نمی کنم
یه عکس از برشش دارم اما خیلی عکس خوب و نتی نیست اما میزام شاید گویا باشه

http://cid-c642efab4d581d9a.photos.live.com/self.aspx/delicious%20album/DSC01427.jpg
پس یه بار دیگه درستش می کنم
ممنون

نه برشش هم خوب شده و ایرادی نداره

البته همیشه باید قلق فرمون رو پیدا کنیم
ولی استفاده از قالب رینگی توی این یکی رسپی در زمان پخت تاثیر میذاره

سلام شف عزیز
طیبه جان یه سوالی ازتون دارم که خیلی مهمه اونم اینه که شما واسه ما فقرا که گاز خارجی ندارن برای پخت کیک چه توصیه ای داری؟
من گازم پادیسان هستش و همینطور که می دونید گازهای ایرانی از طریق یک شعله کوچک که یک طرف فر هست (مال من سمت چپه) روشن میشه و این باعث میشه یه طرف فر همیشه گرمتر از طرف دیگه باشه.بنظر شما واسه همینه که کیکهای من یه طرفش پفش کمتر از طرف دیگه هست؟ و اگر به این دلیله چه راهکار مناسبی براش دارین؟مثلا"میشه وسط پخت کیک قالب رو چرخوند تا طرف دیگه هم خوب حرارت ببینه؟؟ ممنونم خانومی.

جدی؟ پادیسان اینطوریه؟ چون من فر ایرونی داشتم ولی شعله اش سرتاسری بود و البته بازم نمیشد باهاش کار کرد
بله عزیزم میشه. که در پست "فر" کامل توضیح دادم که خودم چیکار میکردم

من تصمیم دارم تمام دستورات اینجا رو واسه خودم آرشیو کنم. تا الان پی دی اف کلی از دستوراتو ذخیره کردم. اما با این پست مشکل دارم. وقتی روی گزینه
print friendly
کلیک میکنم، متن این پست واسه ذخیره سازی نمیاد. بلکه کامنتای این پست میاد.
طیبه جان میتونی این مشکلو رفع کنی؟

خیلی خیلی عجیبه
یه جورایی خنده داره
بدی این سیستم وبلاگ نویسی به فارسی همینه که کدها رو به هم میریزه
من کار خاصی نمیتونم بکنم باهاش ور رفتم ولی ظاهرا یه جورایی با کدش مشکل داره
شرمنده

البته نرم افزارهای ساده ای هستن که میشه این یه دونه پست رو توی فایل ورد ذخیره کنید و بعد پی دی اف اش کنید
واقعا جالبه

خب، من راه حلشو پیدا کردم. البته صد در صد مطمئن نیستم. اما فکر کنم این راه جواب بده. برای من که جواب داد. و تونستم این پست خوشگل و چند تا پست مشکل دار دیگه رو سیو کنم.
اول باید به خود سایت
http://www.printfriendly.com/
بریم . و روی گزینه
Browser Tool
کلیک کنیم. بعدشم باید دستورالعمل رو دنبال کنیم. من با آی ای کار می کنم

اینقدر خوشحال شدم که تونستم اون چند تا پستو سیو کنم که نگو

جا داره که باز هم ازتون تشکر کنم برای همه زحمتهایی که می کشید و اطلاعاتتون رو در اختیار ما قرار میدید

خالا که فکرشو می کنم، می بینم که کشف خیلی خیلی ناچیزی کردم و احتمالا خیلی از دوستان اینو میدونستن. به هر حال امیدوارم واسه دوستانی که نمیدونستن و تمایل داشتن که کارهای شف رو سیو کنن، مفید و کاربردی باشه

اوه! چه هوشیارانه عمل کردید
چرا این به ذهنم نرسید
واقعا که باهوشید. هزار ماشالا
من از حاملگی به اینور دیگه مغزم کار نمیکنه. همه اش امیدوارم این گیجیم موقتی باشه
بازم آفرین میگم

بهاره جون نمی تونن وارد وبلاگ بشن، به همین خاطر من کارشون رو اینجا می ذارم.

مقش شب بهاره جون:

https://public.bay.livefilestore.com/y1pplryBnz8X8P4kOOkllwszE38VK0bDoFmhEl733rCmWtV8Qb_6P5ye7oQPltJ2e9ho--TlTeVl7BIoGCTV4d7eg/IMG_2946.JPG?psid=1


https://public.bay.livefilestore.com/y1pNwpT1Je87vpIfGeYlFS-eRjvnuoRJ8URMLWGPdS2iNOmuC-clsPoGGTqqY6H22V4ld4JKvZ6ipOiXbcwWFpPuQ/IMG_2960.JPG?psid=1

برش خورده:

https://public.bay.livefilestore.com/y1p2jnyLByjSEdN8bdDWcwkUV6P_1zX-W0_vF_6TXXftJEFzlO7uvqYnSCwDUnLZCoHa_rVdiu3z_dPtzRDztSEsw/IMG_2964.JPG?psid=1

توضیحش هم:



یکی از لذت بخش ترین تجربه های شیرینی پزی من بود خیلی خیلی لذت بخش بود و از نتیجش هم خیلی ذوق کردم و برای تولد یکی از عزیزان درستش کردم همه از طعمش هم خیلی تعریف کردن
جالب این بود که زحمتش از خیلی کیکهای دیگه کمتر بود ولی واقعا خیلی جلوه داشت
خیلی خیلی از شف عزیز ممنونم

به به! فوق العاده خوب شده
چه عالي كاور شده. حتي داخل رينگ هم عالي شده
باتركريمتون هم خيلي خوب فرم گرفته و شكوفه ها ناز شدن
برشش هم جالب بود
اون عكس شمعه كه ديگه كولاكه
ايشالا تولدشون مبارك باشه
دست شما هم درد نكنه

https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21842&sc=photos

مروارید جون سال نو مبارک در این روز زیبا )چشمک)
این تاج فرانکفورتی تقدیم به شما
امیدوارم همیشه تاج به سر باشین عزیزم

با تشکر از شف عزیزم
کیک راحتی بود و البته من خودم ازش نخوردم که بگم چه جوریه ولی کغوکانت و باتر کریم عالی بودن
مرسی

به به، به به.

عجب کیکی.

دستتون درد نکنه پریس جون. سورپرایز قشنگی بود عزیزم. مرسی از این همه لطف و مهربونی اتون به من.

کاش همه اینجا بودید و با هم جشن می گرفتیم.

کاش شماها و این کیک خوشگل و صد در صد خوشمزه اینجا بودید.

من که خودم نتونستم هیــــــــچ چیزی درست کنم

توی این روزها خودم رو گم نکنم شاهکار کرده ام!!

باز هم ممنون.

بـــــــــــــــوس

به به ! به به! عجب كيك با حالي! چقدر هم كه اين عكس با نور شمع خوشگل شده
جاي من خالي بوده بشينم كغوكانت و باتركريم رو قاشق قاشق نوش جان كنم
:p

شف عزیزم اینم از کیک من.
شاگرد آشپزی

پونه جان پس کو عکس؟ من نمیبینم!!

انشالا تندي عكسش رو هم بذارن لذت ببريم

شف عزیز عکس را دوباره آپلود کردم. امیدوارم اینبار دیده بشه.ولی این هم لینک عکسhttp://www.shagerdeashpazi.blogspot.com/2012/04/blog-post.html

آآآو! به به! چه كيك نازي شده
من اين كيك رو خيلي دوست دارم . تزئينش وقتي نميگيره اما زيبا ميشه
احسنت

سلام بر استاد گرامی
احیانا شما توی شیراز جایی رو سراغ دارید که این مارسنیکینو چریز رو بفروشن؟ فکر کنم توی یکی از پستهاتون خوندم که ظاهرا پریس خانم شیرازن. میشه ازشون سوال کنید که از کجا میتونم این اجناس خارجی رو بخرم؟ ببخشید اینجا کامنت دادم.

 شف طیبه ی عزیز سلام ،من دیروز برای بار چهارم این کیک و درست کردم عااااالی بود من و خونواده ام عاشقشیم
هم درست کردن خودش هم کرمش و هم تزیینش خیلی راحت و سریعه من تو دو ساعت با نصف مواد کیک و تزیین شده به دوستم هدیه دادم
الان هم میخوام تجربمو بگم شاید به درد کسی بخوره من دفعه های اول وقتی میخواستم کیک رو با کغوکانت تزیین کنم دستمو پر ازموادش میکردم و به دیواره کیک میزدم که برای من که تو این کیک مبتدی بودم چون دستم کرمی میشد خیلی سخت بود و من از تزیین زیاد لذت نمیبردم بعد از چندبار درست کردن به فکرم رسیدکه بعد از آسترکردن کیک با کرم، کغوکانت رو روی یه تیکه کاغذ روغنی به صورت طولی بریزم و کبک رو از قسمت رینگیش یبگیرم و روی موادم بغلطونم مثل حرکت چرخهای ماشین البته داخل رینگ رو بعدا کرم و کغاوکانت میزنم که دستم کرمی نشه خیلی سریع و یکدست کاور میشه من هم کلی کیف میکنم چون برای من  شیرینی پزی خیلی لذتبخشه
این هم تاجهابی فرانکفورتی من البته یکی با نصف مواد و دیگری چون برای افراد بیشتری میخواستم رینگیش نکردم و با کل مواد درست کردم

از عكسها مشخصه كه كيفيت باتركريم فوق العاده خوب شده و بسيار لطيفه و عالي فرم گرفته. قيافه كيكها هم خيلي شيك و تميزه
احسنت به اين روحيه
و مرسي از ارائه تجربياتتون
البته من دستم رو پر ميكنم و چون دستم پر از كغوكانته ديگه كرمي نميشه
ولي شيوه شما هم خيلي جالبه

 ممنون از توجهتون شف بزرگ،من فقط یه شاگرد تازه کارم که دوست دارم درس پس بدم
من خیلی عکس دیگه از غذاها و کیکهای کارگاه آشپزسازی که خودم درست کردم دارم اما وقت نمیکنم هرکدوم رو تو قسمت خودش بذارم سرچ باکس برای من کار نمیکنه و من برام سخته عنوان پست رو پیدا کنم یه دلیل دیگه هم اینکه من کاربا فتوشاپ بلد نیستم و نمیتونم عکسها رو درست کنم که شیک بشن البته عکسها بد نیستن من خیلی سخت گیرم
یه نمونش دیروز که قاب شکلاتی رو درست کردم اما اونی نشد که دلم میخواست پس میرم که دوباره درست کنم این دفعه مطمئنم موفق مسیشم چون خیلی تجربه کسب کردم الان عکس قاب شکلاتی که برای داداشم درست کرده بودم ولی از نظرم مردوده رو میذارم البته فقط برای اینکه کمی بخندبید و پی به تلاش و پشتکار شاگردتون ببرید
من دیروز تفقریبا 7 سلاعت وقت صرفش کردم اما شکست خوردم ولی این دلیل نمیشه که ناامید بشم وقتی استاد به این خوبی دارم و داداسشی که برام خیلی عزیزه دلیل نمیشه کوتاه بیام مگه نه شف؟

اصلا نگران كيفيت عكسها نباشيد
شما عكسها رو آپلود كنيد مطمئن باشيد همين موضوع باعث ميشه كه دنبالش بريد و كيفيت عكسها به مرور بهتر ميشه

اين قاب خيلي زيبا شده و براي بار اول عاليه. شكلات يه كمي قلق داره جاي نگراني نيست
كم كم با شيوه صحيح تمپر كردن آشنا ميشيد
با توجه به تصوير فكر ميكنم دليلش رطوبته و واسه همين آرد بهش چسبيده
وقتي شكلات درست تمپر بشه سريع خودش رو ميگيره و ديگه آردي بهش نميچسبه

در مورد پستها هم از گزينه سرچ استفاده نكنيد
توي خود گوگل اول آدرس سايت رو بنويسيد بعد كلمه مورد نظر و سريعا صفحه مورد نظرتون پيدا ميشه
من خودم با اين روش سريعتر جواب ميگيرم

موفق باشيد

 شف طیبه ی عزیز،حالا که لطف کردید ودرباره ی  قاب شکلاتی من نظرتونو گفتید با اجازه تون منم اعترافات و تجربیاتم رو میگم شاید به درد بقیه دوستان بخوره
اول اینکه من دو نوع آرد تو خونه داشتم اما طرح موردنظرموخوب منتقل نمیکرد پس از خودم ابتکار به خرج دادم و اولین اشتباه رو مرتکب شدم یعنی روی نشاسته طرحمو پیاده کردم همه چی خوب پیش رفت وطرح رو خیلی خوب با شکلات پر کردم
اما وقتی قاب توی دمای محیط خودشو گرفت و من با شور و شوق فراوون خواستم برش دارم دیدم ای وای هرچی نشاسته بوده بهش چسپیده منم اول ناامید نشدم و با خلال دندون و چاقو اول طرحو تمیز کردم بعد هم قابو گذاشتم جلومو دوباره شکل قابو درست کردم رو شکلات اما برای قسمت پایین واقعا خسته شده بودم کلی هم آشپزخونم کثیف شده بود دست و دلم نبود  طرح زیرکارم هم شکسته بود ومن کلی ضد حال خورده بودم دیگه خودتون تا آخرشو بخونید پس ولش کردم
 من با تمپر کردن شکلات مشکلی ندارم اطراف قابم شکلات تلخ بود و و زمینه شکلات سفیدو صورتی که از قنادی کیلویی خریده بودم و اصلا از کیفیتش راضی نبودم چون بعد از تمپر کردنش دونه های ریزی توش بود که من از صافی ریز ردش کردم و مشکل حل شد اینکه میبسینید تر کبرداشته برای اینه که قطرزمینه ی کارم کم بود و موقع اتصال به قاب شکست
نتیجه گیری اخلاقی همیشه راهی رو برید که شف میگن و از خودتون خلاقیت به خرج ندبید
منتظر قاب بعدی شاگردتون باشید استاد، ممنون موفق باشید

اتفاقا خلاقيت خوبه
فقط من وقتي اينكار رو ميكنم كه واسه هديه نباشه. مهمون نداشته باشم. زياد گرون در نياد. تو مقياس كم باشه. وقت كافي داشته باشم. كسي نباشه به رخم بكشه
در اين صورت خلاقيت عاليه
شما هم اصلا نگران نباشيد. همين تجربه باعث پيشرفت سريع شما ميشه انشالا

 سلام بر استاد اعظم
باز منم شاگرد سمج!!!!
خوب من هم بالاخره این کیک تاجی رو درست کردم.

1- من با نصف مواد کار کردم که برای 6 نفر کافی بود

2- کیک بسیار خوشمزه در حدی که پدرم که هیچوقت سمت کیکهای خامه دار و این مدلیا نمیاد(شیرینی خشک رو خیلی دوست داره) گفت این کیک از بقیه کیکهایی که تا حالا درست کرده بودم خیلی خیلی خوشمزه تر بوده.
همه راضی از تاج فرانکفورتی.

3- طیبه جان کره این کیک رو گذاشتم نرم شد ریز ریزش کردم و آخر سر اضافه کردم و فولد کردم، ولی کره توی خمیر کامل همگن نمیشد. من دیدم داره پف خمیر رو از بین میبره دیگه همینطوری قطعات بزرگ کره رو به دیواره کاسه کشیدم تا له شد، بعد خمیر رو توی قالب ریختم. باید همینطوری میبود؟

4- من قالب سوراخ دار نداشتم. کمربندیم هم که ارتفاعش کم بود. کاری که کردم این بود که توی بزرگترین سایز قابلمه پیرکسم (از این سه تایی ها) این کیک رو درست کردم.
وسط قالب رو هم حلقه وسط کیک پزهای برقی رو گذاشتم. کامل روغن مالی کردم ظرف رو و بعد آرد پاشی(عکس ضمیمه)

5- بعد از 35 دقیقه تستر تمیز بیرون اومد پس 5 دقیقه آخر رو گریل روشن کردم و کیک رو به طبقه پایینی منتقل کردم تا زیاد روش نسوزه. بلافاصله بعد از طلایی شدن سطح از فر خارج کرده سریعا به شکل وارونه  گذاشتم. زیرش صفحه بلند کننده گذاشتم تا اگه از قالب جدا شد سقوط نکنه و گذاشتمشون روی سینی که از زیر هم هوا جریان داشته باشه .

6- بافت کیک کاملا اسفنجی، پف کیک عالی، طعم کیک به تنهایی مهشر

7- برای باتر کرم حدودا 20 دقیقه طول کشید تا غلیظ شد.(دقیق تایم نگرفتم) ولی تجربی در اینگونه موارد اول شعله رو زیاد میکنم. کم کم که شروع به غلیظ شدن کرد و حباب توش پیدا شد زیرش رو کم میکنم و برای 5 الی 10 دقیقه دیگه میپزمش. مدام با ویسک به هم میزنم تا غلیظ بشه.

8- برای وسط کیک من از مربای توت فرنگی مارک "موسوی" استفاده کردم. کلا این برند مرباهاش عین مارمالاد میمونه و شل و آبکی نیست. این مرباش هم کاملا بدون آب و توت فرنگیهاش هم له شده بودن یعنی احتیاجی به له کردنشون نبود. برای نصف رسپی یک بسته کامل مربا مصرف شد.

9- علی رغم اینکه کره رو زیاد زدم و 4 قطره اسانس توت فرنگی هم بهش اضافه کردم اما اصلا مزه اسانس توش معلوم نبود و مزه کره میداد. من خودم با مزه کره مشکلی ندارم ولی بقیه زیاد موافقش نیستن. این مشکل رو چه طور میشه حل کرد طیبه جان؟ من بیشتر اسانس نزدم چون شما گفتید تلخ میشه.

10- برای تزیین مارسکینو چریز که گیرم نیومد. از کمپوت آلبالو استفاده کردم که ترکیب رنگ جالبی رو هم بهم داد.

11- طیبه جان دستت طلا. در کل خیلی کیک خوبی بود و از تجربه جدیدم بسی لذت بردم.(مخصوصا که آلمانی هم بود)

ابتدا بايد بگم كه كيكتون مثل هميشه عالي شده و سبك عكاسيتون رو هم خيلي دوست دارم
بافت كيك فوق العاده لطيف و جالب شده

متاسفانه كره بايد بيشتر بيرون ميمونده تا اينقدر نرم باشه كه درجا با مواد مخلوط شه. رمز خاصي نداره فقط بايد زودتر از يخچال بيرون بياريدش
يعني اينقدر نرم ميشه كه نميتونيد تيكه اش كنيد و له ميشه

اتفاقا از ايده قالب خيلي خوشم اومد. من بچه كه بودم و از اين قالبها نداشتم هميشه يه ليوان استيل معمولي ميذاشتم وسط ديگ

در مورد پيشنهاد مارك مربا هم ممنون

روغن جامد چي؟ اگر بقيه با اون مشكل ندارن ميتونيد كميش رو از روغن جامد استفاده كنيد 
من خودم هميشه به دنبال اسانسهاي قوي هستم. شما هم دنبالش باشيد گرون هم باشه مي ارزه چون نتيجه كار رو خيلي عوض ميكنه

ماراسكينو چري رو امسال ميخواستم طرز تهيه اش رو آماده كنم اما متاسفانه اينقدر دست دست كردم تا فصل اون مدل چري اي كه ميخواستم تموم شد. انشالا سال بعد حتما آموزشش رو ميذارم كه تو خونه ازش داشته باشيد

 سلام
خیلی ممنون. واقعا؟
مرسی. من عکاسی رو خیلی دوست دارم. همینطور عکاسی از غذاها رو. ولی متاسفانه توی خونه اصلا امکانش رو ندارم. از نظر نوری فوق العاده بد نور هست خونه. دیگه این عکسا رو هم ناچارا با کیفیت نه چندان مطلوب میگیرم.
حالا سر فرصت براتون مینویسم که با این فر سرتقم چیکار کردم و چه طور رامش کردم تا کیک خوبو بهم بده!
آره؟ آخی. آخه من کامنتها رو هم خوندم دیدم در مورد کره کیک چیزی ننوشته. دیگه کره رو از شب قبلش توی یخچال گذاشتم ولی موقع درست کردن کیک دیرتر بیرون آوردم تا آب نشه (نیمه نرم ریختم توی کیک). ولی همینجوری هم خیلی کیک رو چرب و لطیف کرده بود.
در مورد قالب آره منم یه قالب دارم از این چین چینیها. ولی وسط خالی نیست. اولا که خریده بودمش هی وسط کیکم خام میموند. منم دیگه هر وقت میخواستم باهاش کیک بپزم یه دونه لیوان شیشه ای مال بلور کاوه داشتم عین قیف بود! یعنی دهنش بزرگ بود ولی به انتها که میرسید باریک میشد. اینو میذاشتم وسط اون قالبه دیگه کیکام خمیر نمیشدن. حالا دیگه اون لیوانه رو نداشتم به جاش این رو گذاشتم. البته جسارت من رو میبخشید طیبه جان چون دیدم هستن یه عده ای که قالب بونت کیک ندارن(عین خودم) گفتم از این مدلش عکس بزارم برای هرکی که مثل من مشکل اینجوری داره.
خواهش میکنم عزیز. این مارک مربا کلا خوب بید.
روغن جامد رو تا حالا امتحان نکردم راستش خیلی وقته که روغن جامد از سبد خانوار توسط اینجانب حذف گردیده است.
ها اره من قبلا از اسانس موز که توی باتر کرم استفاده کرده بودم خیلی خوب بوی کره رو کاور کرده بود ولی این توت فرنگیه بی خاصیت بود. دنبال اسانسهای فوستر کلارک خیلی گشتم. هیچکی نداره که هیچی اصلا به گوششون هم نخورده.
دست استاد عزیز درد نکنه. ایشالا ما هم از وجود این چری ها مستفید بشیم.
بوس

منم خونه ام اصلا نور نداره
فقط كنار تخت بچه يه كم نور داره كه مجبورم هي برم از توي آشپزخونه چيز بار كنم بيارم بذارم يه عكس بگيرم باز برم تو آشپزخونه
بد درديه

بله نكته قالب خيلي مفيده واسه همه. من خودم قالبش رو دارم. مشكل اينجاست كه آدم نميتونه همه سايزيش رو بخره و انبار كنه و تازه زاويه هاشون هم گاهي وقتها بايد فرق كنه
اينه كه اين سيستم بهتر جواب ميده
مشكل خامي وسط كيك هم متاسفانه دليلش همون فره كه دردسريه واسه خودش

منم همينطور هر از چندسالي يه قوطي روغن جامد كوچولو ميخرم وگرنه اصلا خودم مصرف ندارم

جالبه الان كه باهاتون حرف ميزنم اسانس خارجي تو بازار نيست. فقط تا دلت بخواد آناناس مارك تياري هست
مگه آدم چقدر ميتونه كرمها رو آناناسي كنه

 درد مشترک.
.
.
.
از نظر وارد کننده ها خیلی!!!!
خیلی اوضاع بدی شده آلان خیلی چیزها دیگه وارد نمیشه. من میخواستم این شربت ذرت رو از تمشک بخرم رفتم تو سایت سفارش بدم دیدم نیست. زنگ زدم به خودش میگم پس چی شد؟ میگه دیگه اصلا هیچوقت نمیاریم! به دلیل تحریم. این یه موردش بود. شما تا ته خط رو برو.

حالا اينكه هيچوقت نميارن رو نميشه زياد بهش فكر كرد. گاهي وقتها ميشه چيزاي عجيب و غريبي رو تو همين ايران پيدا كرد
منتها نكته اش اينه كه هر وقت يه چيزي لازم داري حتما بايد قحطي بياد
مثلا من چند هفته است دنبال شكلات تلخم
مطمئنم روز سه شنبه كه ديگه لازمش ندارم بازار پر ميشه از شكلات تلخ. حالا نگاه كن

طیبه جون الآن دیدم گفتید توی دستور کیکایی که کره داره میشه به یه نسبت از روغن جامد استفاده کرد،درسته؟نسبتش چقدره؟مثلا توی همین کیک؟بعد مزه روغن جامد در نهایت مثل روغن میشه،یعنی مثل کره طعم خاصی به جا نمیذاره؟ممنون از لطفتون.

من خودم با كره مشكلي ندارم
اگر مشكل داريد روغن بدون بو هيچ ايرادي نداره
اگر روغنتون عطرداره كه بله بوش احساس خواهد شد

هر دوش ميشه هم ميتونيد چرب و آرد پاشي كنيد هم كاغذ بندازيد. كاغذ منتها طرح تاهاش روي كيك باقي ميمونه 
بله آرد سفيد مخصوص كيك

ممنون از راهنماییتون طیبه جون.یعنی اگه از روغن جامد(همین معمولیا) استفاده کنم کیفیتش مثل وقتی که از کره استفاده شده،میشه؟؟(که فرمودید بیشتر از وقتیه که روغن استفاده میکنیم)اینکه گفتم به یه نسبت از روغن جامد استفاده کنیم با توجه به کامنت غزل جون بود که شما در جوابشون فرموده بودید که به جای کره میشه کمیش رو از روغن جامد استفاده کرد،به خاطر همین برام سوال بود که چقدر روغن مایع و چقدر جامد؟و آیا اینکه مقدار روغن جامد دقیقا به همون اندازه کره هست؟بازم ازتون خیلی خیلی ممنونم.

من خودم با روغن جامد كار كردم هيچ مشكلي پيش نمياد
هم در مورد كيكها هم در مورد باتركريمها
خودم هميشه يكسان استفاده ميكنم
اما بازم ميگم كه طعم كره يه چيز ديگه است

همین امشب به مناسبت سالگرد آشناییمون درستش کردم
خیلی خیلی ممنونم

شف عزیز 
 دیشب پتات چاپ درست کردم و الانم کیک فرانکفورتیم توی فر...ولی استرس دارم امیدوارم خوب بشه ...

سلام مجدد
باترکریم من هم خیلی زرد شه هم دون دون :-(

به به چه با مزه
مثل همیشه عالی
احسنت

زردیش واسه خاطر رنگ کاسترده
با نشاسته کار کنید سفید میشه
رنگ کره هم تا حد کمی تاثیر داره
دون دون شدنش هم مربوط میشه به سردی کره
باید بیشتر اجازه بدید نرم شه

اینم از کیک من البته من توی تزیین هنوز وارد نیستم.با عرض پوزش به خاطراینکه فرصت نداشتم برم کمپوت آلبالو بخرم روش از سس توت فرنگی استفاده کردم.

دوست عزیز،

عکستون متاسفانه آپلود نشده.

همه مراحلو درست انجام دادم ولی نمیشه

اگر می بینید اینجا نمی شه آپلود کرد، می تونید از سایتهای آپلود عکس فعلا استفاده کنید. من الآن چک کردم، دیدم مشکلی نیست و می شه عکس رو آپلود کرد، حدس می زنم از سرعت اینترنتون باشه.

طیبه جون  امروز  برای باره اول درستش کردم وای ۴ ساعت  سر پام , خیلی طول کشید  درست کردن و تزئین و ظرف شستنش  ، الانم تو یخچاله میخوام بعد شام کادو ببرم برا خونه عموی  شوهری  هنوز نمیدونم چه مزه ایه :د 

راستی یه سوال  ، برا شما هم مایه کیکش قبل اینکه بره تو فر خیلی غلیظ و پفکی بود ؟ یا من آرد زیادریختم ؟
من چری نداشتم از انگور قرمز استفاده کردم ،  بعد  این اواخر خسته شده بودم تنبلی کردم ست ماسورمو در نیووردم که شکوفه بزنم   ، با همین دم  دستی ماست مالیش کردم  :د
نور عکس ها هم خیلی بد شده ، عجله ی با گوشیم عکس گرفتم ، یادم رفته تو نور طبیعی  فلش رو خاموش کنم:د
دفعه بعد که درست کردم ، قول میدم ایراد هاشو بر طرف کنم
خلاصه تجربه خوبی بود       

ممنون از راهنماییتون.مشکل سرعت اینترنت ندارم.بالاخره موفق شدم با همون روش قبلی

احسنت
خوشحالم كه بالاخره موفق شديد عكس رو آپلود كنيد

با اين اوصافي كه شما كرديد اگه عكسش رو نميديديم ميگفتيم حالا چي شده
اين كه خيلي عاليه سونا جون
احسنت بر شما
بله خب دنگ و فنگش زياده
همه كيكهايي كه كره دارن يه مقدار غليظن
حالا انشالا مزه اش هم عالي باشه

مامان بهار عزیز، این توصیه و تجربه تون در مورد کاور کردن دیواره کیک خیلی خوب بود، من که حتماً ازش استفاده می کنم. ممنون.

خواهش میکنم عزیزم،خوشحال میشم همشاگردیهای خوبم از تجربه ی من استفاده کنندو زودتر به نتیجه برسن،موفق باشی خانمی

آخه میدونی طیبه جون ، وقتی  داشتم کم کم آرد رو توش فلد میکردم ، ۲ قاشق مونده بود تموم شه حس کردم دیگه کافیه نباید آرد اضافه  کنم ، بعد گفتم نه توی رسیپی همینه باید اضافه کنم ، خلاصه اضافه کردم و دیدم خیلی غلیظ هستش  و حرفه شما یادم اومد که جنس آرد ها فرق میکنه  و گفتم حسم درست بوده و اشتباه کردم اضافه کردم ، خلاصه این شد که هنوز کیک تو فر نرفته  اعصابم ریخت به هم که ای کیکم خشک میشه ،کلی براش ایت الکرسی خوندم که خراب نشه ، وقتی برش دادم همینطوری که فک میکردم کیک خیلی نرم نبود آخه من عاشق کیک های  نرم و مرطوب  ام ، منم کلک زدم بهش با همون سه شیر کیک ترس لچس اومدم کیکو   مرطوب کردم  ( حالا خوب شد این سه شیرو آموزش دادی   انقد از مزش خوشم اومده که هر   کیکی خیلی نرم نیست فورا  با با سه شیر مرطوبش میکنم ) :د :د :د

خلاصه  این خراب کاری ها  رو کردم واسه همین فکر میکردم بد میشه و از حالت اورجینالش در میاد ، و با نگرانی و نا امیدی اومدم کامنت بالا رو گذشتم :د ( به قوله شما اوصاف  
 با همه این حرف ها ، کادو بردیم،  خودمونم ازش خوردیم کلی خوشمزه بود ، میزبان هم خیلی خوشش اومد هی  تعریف و  تمجید میکردن  و به شوهرم میگفتن خوش به حالت  خانومت هنرمنده ، :د دیگه نمیدونستن هر چی هم دارم از استاده بزرگ دارم 

اينا همه اش تجربه است عزيزم
عوضش همين استرسها بعدا ميشه خاطرات شيريني كه ازش درس زندگي گرفتيم

عالی طیبه جون عالی بود
حتما باید درست کنم
درست کردم گزارشش رو میدم

سلام بر شف عزیز خسته نباشید.طیبه جان در مورد باترکریم کاسترد اونجایی که گفتین کره رو اینقدر میزنیم تا پف کنه وکرم رنگ بشه این مقدار زدن به طور تجربی چنددقیقه هست؟اگه ازروغن جامد استفاده کنیم همین اندازه طول میکشه؟میشه به اندازه کل مقدار کره مثلا200 گرم از روغن جامد استفاده کرد یا باید یه مقدارش حتما کره باشه؟اگه دوستانی که تجربه دارن هم کمک کنند ممنون میشم.

 دوست عزیز،

اگر مبحث باترکریم ها رو مطالعه کنید، متوجه می شید که شف بارها متذکر شدن که نمی شه زمان داد و آدم باید بر حسب بافتی که مشاهده می کنه جلو بره.

من بهتون به هیچ وجهی روغن جامد رو برای باترکریم توصیه نمی کنم. نه بافتش خوب می شه و نه اصلا دیگه می شه بهش باترکریم گفت.

 ممنون مروارید خانوم.بله اینو دیده بودم فقط یه حداقل برای زمان میخواستم که برای اولین بار بدونم کمترین زمانی که باید بزنمش چقدره تا به اون بافت برسه؟؟؟شف چند جا و یه بار در جواب یکی از سوالای خودم فرمودن که استفاده از روغن جامد اشکالی نداره(مخصوصا اگه کسی با کره مشکل داره)،خودشون هم برای این موارد امتحان کردن و مشکلی پیش نیومده؟؟نمیدونم! 

salam mersssi az dastore ghazaiton vali male man be khobi male shoma nashod avalan cakesh khamir shod khamash shol shodd

سلام شف عزیزم
دلمون تنگ شده واستون.
اینم یه مشقه دیگه. اینسری هیچ مشکلی نداشتم.. راستی چون قالب رو ندیدم چه سایزی من تو قالب 25 سانتی با یه لیوان داخلش درست کردم .
امیدوارم شاد و خوشحال باشید

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...