2010/05/10

فلافل



فلافل ديگه يه غذاي جهاني شده و هرجايي ورژن خودش رو داره. ما ولي يه رسپي داريم كه هر كي خورده شديدا مشتريش شده. و اگه شروع به خوردنش كني عمرا با كمتر از ده تا كنار بري.


يه چيز جالب واستون تعريف كنم... تو خانواده ما به فلافل ميگن: "طيبه جون"!
داستان اينجوريه كه يه بار همه خونه مادربزرگم جمع شده بوديم و مامانم تصميم داشت واسه شام فلافل درست كنه. يه تشت گنده پر از خمير فلافل آماده كرده بوديم و من داشتم سرخشون ميكردم. ولي هر كدوم رو كه توي ظرف ميذاشتم ؛ يكي ترتيبش رو ميداد. چون تعدادمون زياد بود هر كي يكي بر ميداشت و كنار ميرفت...اما "آذين" دختر داييم كه اون موقعها خيلي كوچولو بود ؛ ظاهرا خيلي بهش چسبيده بود و باز برميگشت يكي ديگه بر ميداشت و ميرفت دنبال بازيش... هر بار كه ميومد در اتاق ميگفت : "طيبه جووووووووووون....یه دونه به من میدی؟" ... و یه فلافل بر میداشت و در میرفت.... کم کم جمله اش خلاصه شد به "طیبه جووووووووووووون؟" ... اينقدر اين اتفاق تكرار شد كه به محضي كه وارد اتاق ميشد همه جماعت با هم ميگفتن : " طيبه جوووووووووووون" .....خلاصه اون شب درست يادم نيست كه آخرش ظرف فلافلي توي سفره گذاشته شد يا نه ! ولي از اون روز به بعد ديگه "فلافل" به "طيبه جون" تغيير نام داد. بعد از سالها هم هنوز همه وقتي هوس فلافل ميكنن ميگن : "طيبه جون ميخوايم"


يه شب برنامه پيكنيك كنار دريا داشتيم و چون مامانم گناه داشت من توي ساختن دسر و فلافلش همكاري كردم. اين رسپي با اوني كه شما درست ميكنيد فرق ميكنه. اونهايي كه خوردن معتقدن كه خيلي خوشمزه است...


نخود نيم كيلو


سيب زميني رنده شده 1 عدد بزرگ يا دو عدد متوسط


تخم مرغ 2 عدد


پياز 2 عدد بزرگ


مغز نان همبري دو عدد


بيكينگ پودر 1 ق غ


نمك و فلفل به ميزان بسيار زياد







يه سري كارا هست كه من عمرا تن بهشون نميدم....يكيش "از شب قبل براي غذاي فردا چيز آماده كردنه"! ...نخود خيس بدم؟ كي؟ من؟ عمرا تا صد سال!... ( يه روش فلافل رژيمي بلدم كه نه نخود خيس كردن ميخواد نه خمير چنگ زدن نه سه ساعت پاي اجاق ايستادن و سرخ كردن! فلافل ورژن تنبلها... شايد يه وقت واستون درست كردم...منظورم واسه خودم بود :p)


مامانم از شب قبل نخودها رو خيس فرمودند و فرداش توي بلندر ميكسش كرده و با رنده سيب زميني ( خام ) و پياز ( كه آبش گرفته شده) و نمك و فلفل مخلوط كرده و چنگ زده بودند. بعد من از اداره كه بر ميگشتم ؛ سر راه مخلوط رو تحويل گرفتم و رفتم خونه! اين هم يه شيوه آشپزيه!


بلديد نخود خيس بديد ديگه؟ نه؟ خب يه روشش اينه كه با جوش شيرين خيسش ميدن كه نفخش از بين بره و بايد چند بار آب روش رو عوض كني...ولي واسه اونايي كه با فلسفه جوش شيرين مخالفن؛ روش دومي كه زن دايي مژگانم كار ميكنه خيس دادن نخود توي نمكه كه همون پروسه جوش شيرين رو انجام ميده ولي مضرات جوش شيرين رو هم نداره.


خلاصه خمير رو آماده كنيد ( يا بديد مامانتون آماده كنه) و بهتره که چند ساعت هم توی یخچال بمونه








حالا خمير وسط دو تا نون همبري رو خالي كنيد. اگه باگت داريد و يا نون تست، سعي كنيد با چشم تخمين بزنيد كه به همون اندازه باشه... زياد هم وسواس به خرج نديد. خمير نون رو توي شير خيس بديد و بذاريد 10 دقيقه بمونه تا پف كنه.






مخلوط خمير نون و تخم مرغ و بيكينگ پودر رو با مخلوط نخود ميكس كنيد و خوب چنگ بزنيد.






اگه احيانا مسيرتون به لوازم قنادي فروشيها ميخوره... يه دونه از اين قالب فلافل ها بخريد. فكر كنم توي پلاستيك فروشيها هم ديده باشم. ارزونه و فلافل ها تون هم همسايز و خوشگل ميشه. روش استفاده اش هم اينطوريه...








مطابق تصوير فنرش رو رو به پايين بكشيد و با دست نگه داريد.








بزنيدش توي مخلوط و سرش رو با كارد صاف كنيد ( اگه حرفه اي هستيد ميتونيد با لبه ظرف اضافي ها رو بگيريد و صافش كنيد)








بعد به ظرف روغن نزديك بشيد و آهسته فنر رو رها كنيد كه فلافل بيافته توي روغن.


حالا كي بدونيم كه روغن به اندازه مناسب گرم شده؟


براي اينكار كافيه كه يه تيكه از خمير نون ساندويچي رو بندازيد توي روغن...اگه سريع اومد بالا يعني اينكه روغن بيش از حد داغه و بايد بذاريد حرارتش كمي پايين بياد...اگه نون كف ماهيتابه موند...يعني روغن هنوز به اندازه كافي گرم نشده...ولي اگه بعد از يكي دو ثانيه نون آهسته از كف ماهيتابه بالا اومد و روي سطح ايستاد يعني اينكه روغن آماده است و ميتونيد موادتون رو توش سرخ كنيد. دقت داشته باشيد كه اگه از ماهيتابه بزرگ استفاده ميكنيد؛ زياد مواد رو يكدفعه توش نندازيد چون دماي روغن پايين مياد و كاورش كرانچي نميشه. خلاصه شيوه صحيح سرخ كردن اينه.
حالا من كه فلافل رو انداختم توي روغن ، همون لحظه عكس گرفتم ...پس شما فلافله رو نميبينيدش و فقط حباب هايي كه ايجاد كرده رو ميبينيد... دو ثانيه بعد تشريف آوردند بالا.






وقتي كه يك سمتش طلايي شد برش ميگردونيم تا سمت ديگه هم طلايي بشه... من مرتب روغن رو عوض ميكردم چون خوشم نمياد رنگ روغن تيره شه و احساس "سرطان گرفتن" بهم دست ميده...خلاصه اينكه يه بطري كامل روغن مخصوص سرخ كردني استفاده كردم!






بعد روي دستمال كاغذي آشپزخونه گذاشتم تا روغن اضافيش گرفته بشه








من با اين مقدار موادي كه گفتم ؛ 77 تا فلافل درست كردم ! و به جز يكيش رو كه موقع سرخ كردن چشيدم( و ديدم کم نمك بود و نمك اضافه كردم) ديگه چيزيش نصيب من نشد. يه وقت فكر نكنيد اين مقدار زياده ها... نه زياد نيست. كم هم مياد!






تو ظرف کاور دار گذاشتم که زود سرد نشه......
ما فلافل داشيم ؛به اضافه آش جو ،به اضافه كيك پته مرغ ،به اضافه يه ظرف گنده ترايفل ... همه غذاها اضاف اومد ولي فلافل ها در جا نابود شدن!


116 comments:

خدای من
طیبه جون
من اول شدم امشب
جایزه ام چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین چه رویی دارما
خانم ممنون. ذوق زده شدم با این دستور جدید. آخه من هر چی فلافل دیده بودم و خورده بودم اینطوری نبوده( البته زیاد هم خوشم نیومده).
بیخود نیست من می گم روش و دست پخت شما فرق داره
خلاصه که باز هم شرمنده فرمودید و ما را بسیار خوشحال

سلام.خسته نباشي.خيلي وقته هوس كردم ولي راستش من از تو تنبلترم و مامانم از مامان تو بيمارتر!!!تو خانه جديد سعي ميكنم كمي خودم رو تكان بدم.امروز عصر ميخواستم بيام ديدنت(ديدن يخچالت)ولي گرفتاري اجازه نداد.انشا الله يه روز ديگه

طيبه جونم ، من از عطاری پودر انبه خريدم که باهاش سس انبه برای فلافل درست کنم چون اين فلافلی ها خيلی پز سس انبه شون رو ميدن اما بلذ نيستم و اونی که خواستم نشد ، شما با چه سسی سرو ميکنی ؟ سس انبه اش رو بلدی؟

Wow I love Falafel but it's more than 10 years I haven't eaten that :(
But now I feel I can cook it with your recipe, just one thing can I cook Falafel without "Falafel mold"? Would you please let me know what I can use for its mold?

Thank you for your attention

سلام دوست جون .من تازه شمارو پیدا کردم .خیلی هم از سلیقتون خوشم اومد .حالا یه سوال دارم البته بی ربط به آشپزی .شما کدوم یکی از شهرهای جنوب هستین ؟ بابت زحمتهاییی که می کشین ممنون

سلام خانومي. بابت اين نوع دستور جديد فلافل ممنون. الان ديگه سر هر كوچه و خيابوني بساط فلافله ولي خوب خونه اي اونهم با دستور شما يه چيز ديگه است. الان كلاس دارم و دستور رو كپي كردم برگشتم با خيال راحت بخونم. باز هم ممنون. ما كه تا حالا بوشهر نيومديم ولي هوس كرديم بخاط ديدن روي گل شما هم كه شده يه قدم پامونو بزاريم اونورتر و بيام اونورا ( چشمك )

يكي منو بگيره.چقده خوشگلن اين 77تايا.اين وقتاست كه آدم ميگه حالا من با يه وروجك چه گلي به سرم بگيرم؟من همون فغانكفوغت...رو درست كنم.آرزو ميكنم يه روز هم فلافل رو درست كنم.خدايا اين دختر ما بزرگ بشه ،بشه كمك دست مامان....

راستی طیبه جان
این فلافل با چه سسی سرو بشه بهتره؟ در واقع پیشنهاد سرآشپز چیه؟

مرسی طيبه جونم
همسر من عاشق فلافله و من هميشه آرزو داشتم براش درست کنم
:D

سلام طيبه جون
بازم اومدم با چندتا سوال!!!

اول اين كه يه چيزي بهم بگو خيالمو راحت كن. براي همه كيكها(نه فقط اسفنجي)، وقتي آرد رو اضافه ميكنيم بايد با همزن برقي در حد مخلوط شدن هم بزنيم درسته؟ يه كه براي بعضيها با دستي مخلوط ميكنيم؟

بعد اين كه دستور آپسايد داون موز نوشتي نشاسته 1 ليوان كه با آرد الك كردي. نشاسته اي كه من گرفتم دونه درشته. من نشاسته دونه درشت رو با دستگاه پودر كردم بعد اونو با آرد الك كردم. كيكم خوب پف كرد اما سنگين و خشك شد. وقتي ميخوردي ميفهميدي كه نشاسته خشكش كرده بود. ميشه بهم بگي كه ايراد كارم چي بود؟

ديگه اين كه من زرده رو اول زدم بعدش شكر اضافه كردم هم زدم بعدشم كره و هم زدم ولي هر چقدر كه هم زدم دونه هاي شكر توي مخلوط مشخص بود اصلا يه كرم يكنواخت بدست نيومد. يعني اين شكره حل نشد..

ممنون عزيزم

بوس بوس

@ احسانه :
جایزه ات یه ماچه
:*

هنوز که امتحان نکردی احسانه جون...بابا من بی عیب که نیستم که...هر چی تا حالا یاد گرفتم درست میکنم...شاید رسپی از این بهتر هم باشه...امتحان کن و خبرش رو بهم بده



@ sedigheh :
دیگه دیر شده...فکر کردی چیز تارت الکیه که بیشتر از یه روز تو یخچال بمونه؟
:p



@ maryam:
والا ما از کوچیکی مامانمون اجازه نمیداد از دست فروشها و ساندویچیها خرید کنیم...الان هم دیگه خودم چون روی روغن سوخته خیلی حساسم و از بیرون هیچی نمیخرم...
ما با سس انبه نمیخوریم ولی بچه ها که درست میکنن میگن که فقط با آب مخلوطش میکنن و به غلظت سس که رسید میخورنش!!! میگن که بدون فلفل هم خودش تنده

ولی.... تا اونجایی که من میدونم پودر انبه از خشک کردن برشهای انبه سبز و پودر کردنش بدست میاد...به هندی بهش میگن "آمچور" و در غذاهایی که میخوان ترش باشه ولی رقیق نشه به جای لیمو استفاده میکنن. حالا آمچور رو در خیلی غذاها و یا سسها به کار میبرن
یه نوع سس هست که اینجوری درست میشه
یه مشت تمر رو توی یه لیوان آب خیس میدی و تفاله اش رو میگیری و آب تمر درست میکنی
بعد با یک قاشق آمچور و یک قاشق پودر زیره سبز و دو قاشق فلفل قرمز و یک لیوان نعناع و یک قاشق زنجبیل رنده شده و یک قاشق چات ماسالا رو بلند میکنی
و سست آماده است
شرمنده که نتونستم جواب درستی بدم



@ Tiba :
as for the mold you can just simply use an ice cream scoop ( or even a spoon) and make a ball and flatten it under the palm of your hand. and there you have it... nearly the same size.


@ soudabeh:
من بوشهر هستم سودابه جون



@ ARTA :
آره مخصوصا اینکه روغنشون هم قابل اعتماد نیست
قدمتون روی چشم



@ محدثه :
مدل توی فریش رو که یاد بگیری دیگه مجبور نیستی پای اجاق وایسی
ولی خوب این یکی خوشمزه تره


@ احسانه :
والا تو دنیا که تا اونجایی که من میدونم با نون عربی و یا نون همبری ساندویچ میگیرن و با هات ساس یعنی سس تند میخورن
من ولی خالی خالی میخورم که با نون خودم رو سیر نکرده باشم
:p


@ zoha:
خیلی خیلی ساده است . حتی وقت خاصی هم نمیگیره...فقط تو مقیاس کم درست کن که پای اجاق اذیت نشی

@ سمیه:
اگه توی آرد بیکینگ پودر ریخته باشیم، بعد از اضافه کردن آرد به مخلوط دیگه نباید زیاد هم بزنیم چون بیکینگ پودر خیس که میشه فعال میشه و حباب ایجاد میکنه...اگه مخلوط رو زیاد هم بزنیم حباب ها از مخلوط خارج شده و دیگه کیک پف نمیکنه...کمتر از ده ثانیه سریع با همزن برقی بزنیمش زیاد مشکلی پیش نمیاد...ولی بعضی موارد اصلا نباید از همزن استفاده کرد


اوووووووووووه نه! اون نشاسته جنسش با این نشاسته خیلی فرق میکنه! شما باید حتما نشاسته خارجی بخری... ایرانیش رو چند بار خیس میدن و بعد که ترشیش رفت استفاده میکنن...دلیل خراب شدن کیکت همین بوده...با آرد جایگزینش کرده بودی خیلی بهتر بود
نشاسته خارجی رو ما فله ای از ادویه فروشیها میخریم
دقیقا نرم و پودریه و وقتی لای انگشتها میمالیش جیغ جیغ صدا میده و اعصابت خورد میشه


در مورد شکر و تخم مرغ و کره...باید خیلی بزنی...از زدن خسته میشی ولی نباید زودتر دست بکشی...کل نکته ترد و پفی شدن کیک به همینه...باید حجمش دو برابر شه و رنگش به سفیدی بزنه...اگه سختته شکرت رو اول پودر کن که سرعتت بالا بره

موفق باشی

مرسی طیبه جون .فقط یه لطفی کن در باره برنامه ریزی روزانه هم واسه مون آموزش بزار .چون شما خیلی فعالی . هم سرکار میری هم کلاس میری هم به ما آموزش میدی هم کارای خونه می کنی وااااااااای همین جوریشم وقت کن میاد دوست جون
چه جوری برنامه ریزی می کنی ؟ راستی میشه
دسر های راحت اما شیک وخوشمزه زیاد تا یاد بدین . مرسسسسسسسییی
ماااااااچچچچچچچچ

مرسي عزيزم
بوس بوس هوارتا
راستي كيك ساده هم درستيدم.
رنگم خريدم.
كلي فعال شدم.همه در حيرتن
woooow

شف نازنین همه عکسای وبلاگتون برای من بازنمیشه.نمیدونم کس دیگه هم مشکل مشابه من داره یانه.ازونجایی که تصویرضمیمه گام به گام آموزشهای خوبتونه امیدوارم این اشکال برطرف بشه.میبوسمتون.

@ soudabeh:
آره اتفاقا چندتا درست کردم...کلی هم خودم هم بقیه ذوق کردن! ولی فعلا تو نوبتن تا چه سالی تایپشون کنم

راستش من تا آفتاب تو آسمونه محاله خوابم ببره! ...پس اون موقع چیز میز درست میکنم...واسه تایپش هم از وقت خواب شبم کم کردم
این شیوه زندگی کردن رو به هیچکس پیشنهاد نمیکنم
البته کلاسام هم فعلا تعطیلن



@ سمیه:
اِاِاِ.....رنگ خریدی؟؟؟؟؟؟ چه عالی!!! پس دیگه میتونی دست به کار شی
نگفتم این بیماری واگیرداره؟ میبینم که تو رو هم شیطون گولت زده و داری معتاد میشی
welcome to the club :p


@ مامی آلینا :
متاسفانه فیلتره و من هیچ کاری نمیتونم در موردتش کنم
شرمنده

راستی بچه ها ...در پی مذاکرات صورت گرفته با مامانم، نتیجه این شد که چون من همیشه تو مقیاس کوچیک کار میکنم، مواد رو کم نوشته بودم! که اصلاح شد
بعدشم مامانی خانم تاکید فرمودند که نیم کیلو نخود واسه یه زن و شوهر خیلی زیاده
:p
که البته منم بعید میدونم کسی واسه دو نفر بخواد 77 تا درست کنه
ولی یه نکته دیگه هم اینکه میتونید مخلوط رو تا ماهها فریز کنید

سلام طیبه جون خوبی؟واقعاً بهت تبریک می گم.خیلی با ذوق و سلیقه هستی .بابا ای ولا خیلی بیستی .یه تبریک ویژه هم به آقای مهندس میگ به خاطر داشتن خانمی مثل تو.

مرسی عزیزم شما لطف داری
البته من هم به آقای مهندس تبریک میگم
:p

طیبه جون ممنون از دستور فلافلت. من هم قلاقل رو درست کردم و عالی شد. کلی هم مشتری داشت :) خلاصه تا 2 روز فلافل خوردم!! مجدداً ازت تشکر میکنم.

میبینم که فعال شدی
احسنت
آره به نظر من هم چیز خوشمزه ایه و میشه دو روز خوردش

طيبه جان
من می تونم امشب فلافلم رو درست کنم که فردا شب بخوريمش
در واقع می خوام بدونم اگه بمونه از کيفيتش کم می شه؟
ديگه اينکه بايد داغ سرو بشه؟

ببخشيد ديگه من تا حالا خودم فلافل نخوردم
می خوام همسرمو سوپريز کنم

مخلوطش رو میتونی فریز کنی
یا اگه واسه یه روزه میتونی تو یخچال نگه داری
ولی به محض سرخ کردن باید خورده بشه
فرداش مزه اش مثل اولش نیست

طیبه جون
من فلافل پزیدم اما یه کمی زیادی کرانچی بود!
البته خودم دوست داشتما، اما داداشم که خورد گفت باید نرم تر ازاین باشه.
چرا اینطوری شد؟ و چیکار کنم که اینطوری نشه
:-*

میدونم چه طور شده بوده...حرارت روغن بیشتر از حد لازم بوده
و البته یه کم زودتر هم از توی روغن برش دار
همین که طلایی بشه کافیه
اینطوری مغزش نرمه ولی پخته...سطحش کرانچی میشه ولی خشک نیست

طیبه جون من با دستور شما فلافل رو درست کردم، واقعا خوشمزه بود.
ممنون

سلام. بلاگتون عالیه. من هر روز میام چک می کنم. فلافل خیلی عالی شد. ممنون.

و اينم فلافلي كه از طيبه جون يادم گرفتم.
http://parniaz.info/upload_image/2a63056080b95e426226fb9ca4c266ba.JPG

من و همسری تا حالا فلافل نخورده بودم.سر شام از یادت کردم . برات دعا هم کردم سلامت باشی همیشه..

طیبه جون
فلافل رو با دستور شما درست کردم البته بکینگ پودر نداشتم
با اینکه اولین بارم بود و درضمن ناشی هم هستم خیلی خوب شد
مرسی عزیزم

طيبه جون چرا فلافل هاي من قلنبه نشدن؟البته مزه اش عالي شد

یکی از دلایل پوک و پفکی شدنش خمیر نون ساندویچیه
بعدشم بیکینگ پودرش باید توش خوب بمونه که تخمیر شه
جنس بیکینگ پودرش خوبه؟

نمي دونم عزيز چه بكينگ پودري خوبه؟

@مامان آرش
من طبق توصیه های قبل شف جان براتون می گم
تیارا خوبه

من فقط تیاری میخرم
مارک خیلی خوبیه

سلام چرا عكساتون باز نميشه

سوال در بخش دیگه

سلام
من دارم فلافل از دستور شما درست میکنم
دفعه اولمه
موادم خیلی شله!!!!!!!!!!!!!
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جواب شف

باید سریع یه نون تست رو توی بلندر پودر کنن و به مواد اضافه کنن درست میشه

طیبه جون من مدتهاست فلافل نخوردم و تا این دستور رو دیدم دهنم آب افتاد و نخود خریدم که درست کنم.فقط اگه بخوایم خمیر رو نگه داریم اشکال نداره با بکینگ پودر باشه؟ممنونم عزیزم.
سارا

@سارا
سارا جان
من5روز تو يخچال نگه داشتم
البته روشوپوشوندم
وقتي سرخش كردم مثل روز اولش بود
عالي
اگه تو فريزر ميذاشتم ارزش غذاييشم حفظ ميشد
نه؟
اين تجربه منه
همين

مشکلی پیش نمیاد
هم توی یخچال هم توی فریزر خوب میمونه
اتفاقا تردتر هم میشه
فقط زیادی توی یخچال نذار که ترش نکنه

سلام طیبه عزیزم
:)))
دلم برات تنگ شده بود حسابیییییی ...چند وقتی مسافرت بودم و دسترسی اساسی به اینترنت نداشتم
شف جون من دیروز برای اولین بار فلافل درست کردم و بسییییییییی خوشمزه بود و شد
من تابحال نه فلافل درست کرده بودم و نه خورده بودم همیشه فکر می کردم نباید چیز خوشمزه ای باشه اما از اونجایی که این چند سال در جنوب بودم و دوستان هی فلافل فلافل می کردن دیشب با همکاری همسر محترم درستش کردم
چقدر قالب زدن و سرخ کردنش باحاله
گلوپ گلوپ
من اندازه هاش رو عین دستورت درست کردم
چون می خواستیم ببریم خونه یکی از دوستام
موقعی که هم ی مواد رو درست کردم شد یک پاتیل!!! و من اشکم داشت در می اومد که ای خدا تا کی اینا رو سرخ کنم اما خیلی زود سرخ شد 45دقیقه ای
البته با دوتا قابلمه
همسری قالب می زد و می انداخت توی قابلمه و من هم می سرخیدمش خیلی بهمون خوش گذشت
گلوپ گلوپ
وقتی بردم خونه دوستم اونا که جنوبی بودن اذعان داشتن خیلیییییی خوشمزه شده
مرسی شف جونی :)))دوست دارم
در اولین فرصت لینک عکس ها رو برات می ذارم
راستی پروژه بعدیم
چاکلت لاوا کیکه
چشمککککک

به به شادآفرين خانم. دلم واست تنگ شده بود

چه خوب كه پروژه با موفقيت كامل انجام شد. البته خيالت راحت باشه وقتي مواد زياده و فرصت سرخ كردن پيدا نميكني ميتوني فريزش كني واسه بعد

ولي بهتره همش رو يه جا سرخ كنيم كه يه وقت كم نياد! آخه مشتريش خوبه

ايشالا لاوا كيكت خوب شه. چون خيلي چيز خوشمزه ايه
موفق باشي

مرسی شف عزیزمممممممممممم

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pr5pKnCH2jyRsgCLRN8hhm9NiK8Ui3erE_f_bU6ORrGuYaJtS_nIQcv9xn0x8uwP_mBtUWe9aUtzDYnUozKFGFnn1C3W4fWQY/%D9%81%D9%84%D8%A7%D9%81%D9%84.JPG?psid=1

من اولین بار بود فلافل درست می کردم. خیلی عالی شده بود.

من بعد از رنده کردن سیب زمینی و پیاز به طور جداگانه و گرفتن آب پیاز، همه رو با هم دوباره توی بلند مخلوط کردم و فکر می کنم این باعث شده بود بافت موادم خیلی نرم بشه. قبل از سرخ کردم مقداری آرد سوخاری ریختم توش چون حس کردم هنوز کمی شله.

با این مقدار دستور، با یک قالب 5 سانتی من 31 عدد فلافل درست کردم که خب تپل بودن البته.

لطفا مامانی خانم طیبه جون هم نمره بدن.

دست شف درد نکنه.

کاملا پفکی و کاملا فلافلی
رنگش هم طلایی خوشگله

مامانی خانم روز 3شنبه اینجا تشریف داشتن (واسم ناهار آورده بود) گفتم بیا وبلاگ بخون. آخه موبایلش جدیدن عکسها رو نشون نمیده
بعد ایشون تصمیم گرفتن وقتشون رو به جای دیدن کارهای من به دیدن کارهای مروارید خانم اختصاص بدن
:p

بعد نشست همه رو دید. به جز 20تاش که دیگه داشت نمازش قضا میشد و رفت خونه. قرار شد بقیه رو بعدا بیاد ببینه
خلاصه کلی تعریف کرد و و کلی هم از من توضیح خواست و کلا منکر این شد که من هم این چیزا رو قبلا درست کرده بودم!!!!!!!!!!!! اینم از مامانی خانم ما
:p

طیبه جان من ۲بار فلافل درست کردم ولی‌ دیروز داشتم کامنتای این قسمتو می‌خوندم احساس کردم یه جاشو بد فهمیدم

شما بالا نوشتی‌ نخود، پیاز و سیبزمینی رو خوب چنگ می‌زنیم بهتره چند ساعت تو یخچال بمونه

حالا تخم مرغ، خمیر نون و بکینگ رو اضافه می‌کنیم و باز خوب چنگ می‌زنیم.

من درست متوجه شدم یا اینکه باید همهٔ موادو از اول مخلوط کنیم بعد بذاریم چند ساعت تو یخچال. چون شما تو کامنت‌ها گفته بودی باید بکینگ خوب جذب مواد بشه؟

اینم با حلوا برده بودم واسه دختر خاله م. خیلی‌ خوششون اومده بود چون میدونی‌ که اینجا فلافل کلا یه جور دیگه درست میشه البته من خیلی‌ دوست دارم فلافل عربی‌ فقط تو همه رسپیها جوش شیرین داره منم یه بار درست کردم طعم جوش شیرینش تو ذوقم میزد. با اینکه مقدارش کم بود
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/New%20album/paris/falafel.JPG

ضمن تشکر از مامانی خانم محترم شف عزیز.

حقیقتش شف عزیز من همیشه در حال گرسنگی شدید در حال پخت و پز برای خودم هستم. به همین خاطر به تزیین زیادی نمی رسم.

کاش این سیاه مقش های من رو به مامانی خانم نشون نمی دادین، مخصوصا که ایشون اونجوری که شما یه بار نوشتین خیلی به تزیین حساسن!!

ولی باور کنید، بیشتر وقتها پشت این عکس ها و دوربین یک عدد مروارید بسیار بسیار گرسنه قرار داره که می خواد اون چیزهای خوشمزه رو یک لقمه کنه.

از مامانی خانوم هم به خاطر لطفشون متشکرم.

@ مروارید:
مامانم از من نا امیده بس که تو تزئین کردن تنبلی میکنم
آره شدیدا واسش مهمه
واجب تر از نون شب

ولی از تزئیناتت هم تعریف کرد. احتمالا مقبول افتاده بوده
دیشب تلفنی بهش گفتم
گفت حتما میاد میبینه
خودش نمیتونه با موبایل کامنت بذاره
میگفت باید حتما واسه مروارید جون کامنت هم بذارم


@ پریس:
اولش که باید سیب زمینی و پیاز و نخود استراحت کنن
این باعث میشه ترد شه
بعد البته خب اگه مخلوطی که بیکینگ پودر بهش اضافه شده رو هم بذاریم بمونه مسلما پفکی تر خواهد شد

فلافلهات کاملا استانداردن پریس جون اصلا نگران نباش

This comment has been removed by the author.

Tayebeh jun,

Misheh dastoore falafele rejhimitoonoo post konid? Merci. I just found your website and like it very much.

Could you please give us the recipe for as you said, your : فلافل رژيمي بلدم كه نه نخود خيس كردن ميخواد نه خمير چنگ زدن نه سه ساعت پاي اجاق ايستادن و سرخ كردن! فلافل ورژن تنبلها.

Merci so much.

I might not be able to make it anytime soon… so here is the link to it
http://www.foodnetwork.com/recipes/healthy-appetite-with-ellie-krieger-/baked-felafel-sandwiches-recipe/index.html

http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87/IMG%5E_3086.JPG#resId/A642D1022CE2D3A8!187
خوشمزه بود
ممنون

آهان! اين خودشه! يعني دقيقا بايد همين رنگي باشه

مامان مژگان:

طیبه جون با دستورت فلافل رو درست کردم عالی بود خیلی خوشمزه و پوک و همه خوششون اومد حالا امروز می خواهیم بریم پارک منم قراره بازم فلافل درست کنم .

ممنون با این دستورهای عالی که می ذارید من همچنان خواننده پرو پا قرص وبلاگتون هستم و استفاده می کنم.بازم ممنون ازسرآشپز طیبه عزیزم

سلام طیبه جون
دیشب با نصف مواد شما شروع کردم و نخودش رو خیس کردم تا مراحل بعدی رو هم به ترتیب انجام بدم چون اینطور که از دستورتون فهمیدم بهتره در دو مرحله مواد چند ساعت تو یخچال بره .حالا باید ببینم کی نوبت وصال این فلافلها میشه
آخه همسر من عاشق فلافله و اگر جلوش رو نگیرم حاضره حتی از مغازه های کل و کثیف بیرون بخره و بخوره.چند وقتی بود بهش گفته بودم طیبه جون دستور فلافل رو داده اونم رفته با کلی ذوق هم قالبش رو و هم پودر سسش رو خریده امیدوارم از پسش بر بیام و بچه یه دلی از عزا در بیاره.ممنون خانومی

آره اگه خوب استراحت کنه. بعدا پوک و خوشمزه میشه
البته برای سرخ کردنش هم صبر و حوصله زیادی باید به خرج داد تا ترد و پوک و خوشمزه شه

سلام استاد
مشق دیشب من "طیبه جون" :)) با سس انبه بود
خیلی عالی شد ترد و خوشمزه
وقتی همسرم خورد و دلی از عزا درآورد گفت دست شما و طیبه جون درد نکنه
آخه از شما تو خونه ما باسم طیبه جون همیشه یاد میشه و با اینکه ندیدمتون خیلی احساس نزدیکی باهاتون دارم و واقعا" دوستتون دارم
ما که از دستمون کاری برای شما بر نمیاد جز اینکه همیشه دعای خیر براتون بکنیم

خوشحالم که میشنوم راضی بودید
این نشون میده که توی کارهاتون حوصله و دقت خوبی دارید
احسنت
من که کاری نمیکنم. شما محبت دارید عزیزم

شف جان این خوشمزه ترین فلافلی بود که تا حالا خوردم من نمیدونم چی بگم واقعا که خانم کدبانو هستین دستت درد نکنه عزیزکم

http://www.up.mihancamp.com/images/c49xpe07re2686y0j40n.jpg

عزيزم شما چون خودتون هنرمند و با دقت هستيد كارهاتون عالي ميشن وگرنه هر كسي هم از پس همه چيز برنمياد
كارهاتون مثل هميشه عالي

این رسپی هم عالی بود واقعا دستتون درد نکنه من همین امروز درستش کردم ولی بجای قالب که نداشتم از اسکوپ بستنی استفاده کردم
اینم عکسش
http://i1205.photobucket.com/albums/bb431/shamsimadahi/03112000592.jpg

خيلي خوب شده
ترد بودن كاورش كاملا مشخصه
احسنت

دست شما درد نکنه که اینقدر خوب توضیح داده بودید بی اغراق بگم کارتون واقعا عالیه من که از خوندن رسپی هاتون سیر نمیشم و امیدوارم همیشه موفق باشید

مشق شب:


https://profile.live.com/cid-4caa14d7a92ba818/#!https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21356&sc=photosطیبه جان دستتون درد نکنه عالی بود همینطور که همه دوستان دیگه هم گفتن حتما درست کنید و میل بفرمایید وگرنه از دستتون رفتهبا تشکر فراوان از مادر بزرگوار شف نازنین

ای خدا!! من هنوز صبحانه هم نخوردم به خداااا!! رحم کنید.

از اونور تیرامیسو، از یه طرف دیگه نوتلای خونگی، بعدنش رولت حلوا و آخر سر هم فلافل.


با ترشی آلبالووووو، با نون ایران، 

شف جون، شما چه می کشی؟ بمیرم الهی!! هی عکس غذا، هی عکس خوشمزه، 

ای وای.

واااااااااو
عجب چيزي شده اين فلافله
بهاره جون من هنوز تو كف اون تونا بالز بودم كه درست كرده بوديد الان رفتم تو كف اين فلافلها
شما كلا تو طلايي سرخ كردن تبحر داريد
فوق العاده با كيفيت شده
نوش جان همگي

راستي كيفيت عكستون هم عاليه

فقط يه موردي بهاره جون لطفا لينك عكسها رو اون مدلي بذاريد كه روي عكس كليك راست كنيد و ويو اريجينال بزنيد و بعد اون لينك رو بذاريد
امروز متوجه شدم اين مدلي كه لينك صفحه خود اسكاي درايوه رو ميذاريد هم فيلتر كردن
يا شايدم فقط اينترنت منه

البته من كه واسه ديدن عكسها مشكل ندارم واسه بقيه دوستان كه ميخوان از عكسهاتون استفاده كنن ميگم

آخ آخ آخ
مرواريد جون شما هم عين حميده جون هستيد
وقتي ميشينن پاي كامپوتر كه پستها رو اديت كنن آب از لب و لوچه شون جاري ميشه
من ولي يه  موجود عجيب و غريبيم. اصلا با ديدن عكس غذاها تحريك نميشم
ماه رمضونها همه با من دعوا ميكنن كه چرا نشستم عكس غذا ها رو تماشا ميكنم

اگر من اینطوری بودم که همیشه موقع دیدن عکس غذا آب از لب و لوچه ام آویزون می شد که اینجا اصـــــلا نمی تونستم فعالیتی بکنم. 

من خودم کم پیش می یاد هوس چیزی رو بکنم. اگر از من بپرسید چه غذایی رو از همه بیشتر دوست دارم، نمی تونم چیزی بگم. در مورد کیک و شیرینی هم همینطور. ولی، آی آی یه موقع هایی، یه روزهایی، آدم یکهویی یه چیزی می بینه، همچین آه می کشه، همچین آه می کشه.

ولی خب تعداد این دفعه ها خدا رو شکر کمن.

:D

وااااااااااااااااااای خدا منو بکشه
ولی مروارید جونم خیلی دلتون از نونه نخواد من که واقعا با  نون بد اینجا مشکل دارم البته خدا رو شکر  نون خور نیستم ولی متاسفانه شیراز اصلا نون رو خوب نمیپزن
این از نون سنگکهای ماشینی هست و اصلا و ابدا طعم نونهای سنتی رو نداره 
ان نانواییهای سنتی خیلی به ما دور هستن و همیشه هم باید چند ساعت وقت گذاشت برای صفهای طولانیش که خب ما دیگه وقتی از سر کار میایم خونه  دیگه  از این وقتها نداریم

ولی در مورد ترشی  خودمم همیشه دهنم براش آب میفته این دیگه شیشه آخرشه اینقدر دارم توش خسیس بازی در میارم تا البالو بیاد و   یک وقت بی ترشی  آلبالو نمونم

ممنون عزیزم مثل همیشه شما لطف دارید
راستش خودم هم ان روز با عکاسی خیلی  کیف کردم  شاید بیشتر از چهل تا عکس ان روز گرفتم و  از بس کیفیت نورش خوب میشد سر ذوق میومدم و دوباره ... برعکس اکثر مواقع که از نور بد  عکسهام خرد و خسته میشم و اشکم هم در میاد و اخرش هم عکسهام خوب از آب در نمیان ، 
ان تونا بالزها عکسشو شب گرفتم توی اتاق خواب با دو تا چراغ ولی فلافلها روی کابینت آشپزخونه زیر پنجره هستن و بدون هیچ نور مصنوعی  ان روز دلم میخواست هی عکس بگیرمهمش هم به خاطر نور خوب روز بود که من اکثرا ازش محرومم
 ولی از بس به فلافلها داشت ناخونک زده میشد دیگه دست بر داشتم تا یه چیزیش به بقیه هم برسه 
ولی از عکس که بگذریم طیبه جون این فلافلها چقدر خوشمزه بودن
هوووووووووووم
مرسی  

راستش من همین مشکلو دقیقا برای دیدن عکس  بچه ها داشتم ولی دوست نداشتم عنوانش کنم و هی بگم این باز نمیشه و ان اینطوریه و....و ترجیح دادم صبر کنم ببینم  چی پیش میاد
پریشب عکس کیک ریحانه جونو با فیلتر شکن تونستم ببینم ولی کارهای رویا جون رو اصلا نمیتونم ببیننم
الان دیدم عکس فلافل خودم هم باز نمیشه
ممنون که گفتین و چشم حتما به همین صورت عمل میکنم

حرف دل منو ميزنيد
وقتي نور خوبه حتي نيازي نيست چندتا عكس بگيرم
ولي وقتي نور بده چهل پنجاه تا عكس ميگيرم (بي اغراق) و آخرش هم با فتوشاپ كلي وقت ميذارم تا نورش تنظيم شه

من خودم ميرم تو پست آلبومها
آلبوم بچه ها رو باز ميكنم بعد عكسه رو پيدا ميكنم
ديگه چيكارش كنيم. هر روز دريغ از ديروز

سلام طیبه جون.مطمئنم این دستور فلافلی شما بسیار لذیذه...ولی من تا اونجایی که می دونم فلافل اصلش توش سیب زمینی و تخم مرغ نداره چون مزه کوکو و کتلت می گیره...فوت کوزه گریشم اینه که تو مخلوط نخود پیاز و سیر یه کم اب بریزیم برای اینکه فلافل ها پف کنن...حالا نمی دونم شاید شهر های مختلف جنوب دستورهای مختلفی داشته باشن.همیشه خسته نباشی و موفق بمونی.

اینم  فلافل من....این اولین باریه که درست میکنم و دومین باری بود که میخوردم....ولی طعم این کجا و اون کجا....عالی بود ، رفت توی لیست غذاهای مورد علاقه آقای شوهر...یه توضیح، عکس اول با فلاشه و دومی بدون فلاش...دوتاشو گذاشتم 

بازم مرسی

به به چه فلافلهايي
نوش جان

و البته من بدون فلش رو ترجيح ميدم ولي هر دو عكس خوب شدن

سلام ممنون من درست کردم عالی شد. ببخشید میخواستم ببینم نخود رو من با گوشت کوب برقی خورد کردم سخت بود. راه دیگش چیه؟

مرسی شف عزیز
یک سوال: با آرد نخود هم میشه فلافل درست کرد... آگه میشه آیا باید به همین شیوه درست کرد یاچیز دیگری هم باید بهش اضافه شه؟ و اینکه با میزان آردش برای این دستور چقدر باشه خوبه؟با تشکر

نه عزيزم با آرد نخود كه درست ميكنيم اسمش پُكُوراست
و براي فلافل به اون شيوه نميشه عمل كرد. يعني طعمش خوب نميشه
براي سرعت بخشيدن ميتونيد از قوطي كنسروش استفاده كنيد كه دردسر نداره

اگه دستگاه چرخ گوشت داريد چند بار چرخش كنيد
اگه بلندر داريد بلند كنيد
ولي با همون گوشتكوب هم بايد بشه فقط وقت گيره

سلام
ممنون ولی سیر نداره داخلش
؟
میتونیم خودمون اضافه کنیم؟

ميدونيد كه غذاها برعكس شيريني ها  لازم نيست دقيقا عين رسپي دنبال بشن
پس بله ميتونيد

شف جونم
من عاشق تو ام
اینو پختم..عالییییییییی بود..
مرسی

salam taybeh jan merci az dastoray alit.mishe az nokhod pokhte estfdeh kard?bad mishe hameh mavad ro man nesef konam?akhe 77 khili ziyade vase ma ke 3 ta hastim va nahayet  nahayet shayad 20 ta bokhorim.
merci golam
Bita

سلام طیبه جان مرسی از دستورای عالیت. میشه از نخود پخته استفده کرد؟ بعد میشه همه مواد رو من نصف کنم؟ آخه 77 خیلی زیاده واسه ما که 3 تا هستیم و نهایت نهایت شاید 20 تا بخوریم.
دوست عزیز،

من متنتون رو به فارسی برگردوندم. باور بفرمایید آدم چشم درد می گیره موقع خوندن فینگیلیش. اگر فونت فارسی ندارید روی سیستمتون از سایتهای فارسی نویس می تونید استفاده کنید.

در مورد فلافل، 

شما می تونید همیشه رسپی ها رو نصف و یا به هر مقداری که می خواهید تبدیل کنید. فقط نسبت ها رو به همون اندازه کم کنید.

در مورد نخود خام، شف می یان جواب می دن. من تجربه خودم رو می گم، من یک بار با نخود پخته استفاده کردم، چسبندگی اش به میزان نخود خام نبود و من مجبور شدم، کلی آرد سوخاری بهش اضافه کنم تا به غلظت مناسب برسم.

مرسی‌ مروارید جان،حتما

علاوه بر اينكه آرد سوخاري زيادي ميبره بعد از سرخ شدن هم اون تردي و پفكي نخود خام رو نداره 
من خودم ولي مرتب مدل رژيميش رو با كنسرو نخود درست ميكنم
رسپيش رو گذاشتم . چون خيلي سريعه ميشه از پايينتر بودن كيفيتش چشم پوشي كرد
همون رسپي رو شما ميتونيد تو روغن سرخ كنيد بد نميشه

در مورد نصف كردن. بله
و البته چون عالي فريز ميشه ميتونيد همون نصفش رو هم نصف كنيد و فريز كنيد و بعد كه خواستيد سرخ كنيد بذاريد يخش باز شه و بعد قالب زده و سرخ كنيد

سلام شف طیبه عزیز و نازنینم
فلافل ایکس لارج خوشمره با لیموناد نعناع  مرسی  و ممنون هر هفته پای ثابت غذامون است فقط کیفیت عکسم پایینه ببخشید

طیبه گلم سلام من عاشق این رسپی فلافلتم خیلی خوشمزست من همیشه نصفش میکنم فقط نمیدونم چرا دو باره فلافلم بعد پخت سفت میشه چرا؟واسه نمکش هم مشکل دارم معمولا بی نمک میشه چقد نمک بریزم کافیه؟میشه راهنمایم کنی مثه همیشه؟مرسی فذدات شم.در ضمن این ظرفی که فلافلاتو توش گذاشتی چیه؟خیلی خوشم میاد ازش غذارو گرم نگه میداره اما جایی ندیدم چی بهش میگن؟

اين استند كيكه
ولي دو كاره است
هم سالاد خوريه هم كاور كيك و غذا
اينجا مدلهاي مختلفش توي لوازم منزل فروشيها هست
البته ارزون نيست
ولي من براي كيك هايي كه قراره توي يخچال نرن (چون بافتشون عوض ميشه) و بايد كاور داشته باشن
يا كيك هايي كه بايد توي يخچال برن ولي بازم بايد كاور داشته باشن ازش استفاده ميكنم
از پشتش تخته زيريش هم يه گودي داره كه دستگيره اش توش ميره و بعد ميشه سالاد خوري

سالها قبل خريدمش جددا نديدم ولي مشابهش زياده

كجاش سفت ميشه؟ مغزش يا كاورش؟
چون اگر فلافل حسابي نخودش نرم شده و عالي خيس خورده و بعدش هم مواد رو كه ميكس ميكنيد زيادي خوشك نگيريم و آبدار باشه حتي سرده اش رو هم كه از يخچال بيرون مياريم بعد از دو روز هم مغزش نرم و آبداره
اما خب كاورش چون ترد بوده بعدا كه سرد شد ترد نخواهد بود
ولي بازم سفت نيست
فكر كنم كمي مخلوط رو نرم تر برداريد درست شه

احسنت
اتفاقا خيلي خوبه كه هميشه عكس ميگيريدنگران نباشيد حتما به زودي كيفيت عكسهاتون عالي ميشه
من قول ميدم

من سالها بود که دلم فلافل می خواست ولی دوست نداشتم از دکه های کنار خیابون بخرم و بخورم. تا اینکه اینجا رو پیدا کردم. شوهرم همش غر می زد که درست نکنیا.نخود خیلی نفخ داره و من بیچاره میشم و... خلاصه دیشب یواشکی یا نصف مواد اولیه شما فلافل درست کردم و تا خود بهشت پیاده رفتم و برگشتم. همسرم هم 10-12 تا فلافل خورد و کلی تعریف کرد و بعدش پرسید این شامی ها رو با چی درست کرده بود؟!!! و اونموقع بود که فهمید اینا شامی نبوده و فلافل بوده! خلاصه که کار به عکس گرفتن نکشید و درجا تموم شد. وظیفه دونستم بیام و تشکر کنم.یه دنیا ممنون از لطفتون طیبه خانم عزیز

خیلی خوشمزه بود
بسیور مورد پسند خانواده واقع شد
اینم مشق من

خدا رو شكر
نوش جان همه

بسيار خوشحالم شدم
انشالا هميشه سلامت باشيد

واااااااااااااااااای شف طیبه جونم قررررررررررررررررربونت برم چند ساعت پیش مثل همیشه نخود و سیر و پیاز رو چرخ کردم فلافل درست کنم دیدم هرکس میشنوه فلافل داریم چپ چپ نیگاه میکنه چون همیشه فلافلا احساس خفگی به همه میداد
منم گفتم حالا که اینطور شد میرم دستور شف عزیزمو یادداشت میکنم و درست میکنم تا بهتون غذایی بدم که انگشت به دهن بمونید وقتی داشتن فلافلا رو میخوردن باید قیافه ها رو میدیدی مامانم که اصلا شام نمیخورن و به خاطر معده شون سیر نمیتونن مصرف کنن وقتی دیدن همه لپ میزنن اومدن و کلی خوردن
یه عالمه ممنون 

چقدر خوشحالم كرديد
انشالا هميشه در كنار خانواده جمعتون جمع باشه و سالم و سلامت

توجه  توجه

طیبه جون با دستور مامانی خانم
 
اگر تا کنون از مغازه ها فلافل میخریدین دست نگه دارید
 
دیگر می توانید هرموقعه هوس فلافل کردید خودتان دست به کار شوید
 
با این دستور جادویی فلافل خانگی را تجربه کنید

با درست کردن این فلافل دیگر لب مبارکتان را به فلافل های بیرون نخواهید زد


 
 

 فلافل رو درست کردم خیلی خوشمزه بود
دستتون درد نکنه
فقط یه سوال وسط های خمیر باگت رو که انداختیم توی شیر بعد که خواستیم به موادمون اضافه کنیم باید شیرش رو بگیریم یا نه؟

نظر لطفتونه
نوش جانتون 
ميدونيد كه ما هم اينجا همه عاشقشيم

سلام بر طیبه عزیزم
بار اول که فلافل رو درست کردم همسرم با اینکه سردش رو خورد ولی بسیار بسیار خوشش اومد...همش میگفت چقد خوشمزه شده
این شد که به 1 هفته نکشیده ازم درخواست کرد مجددا درست کنم....منم این سری عکس گرفتم که براتون میذارم بازم عالی شد...عالییییی
فقط یه نکته پیرو اینکه من جوابتون رو تا این لحظه ندیده بودم...بار اول شیر اضافه رو از خمیرهای باگت گرفتم ولی بار دوم اینکار رو نکردم...و حس کردم بار دوم فلافلم تردتر شده
یه جورایی بهتر شده بود خودم حس میکنم البته ها
گفتم بهتون بگم شاید بدرد یکی خورد
بازم ممنونم از آموزش خوبتون
با اینکه من همچنان هیچ کدوم از عکس هاتون رو نمیبینم
اینم عکس بدون فلش که طبیعی تر باشه

سلام؛

مرسی از رسپی, اگر بیکینگ پودر نریزیم چی میشه ؟ وجودش خیلی مهمه ؟

سلام!رمز خوشمزگیه فلافل به همون نون همبرگریس!ما هر وقت  مامانم شب سالاد الویه درست میکرد فردا ظهرش فلافل داشتیم!به خاطر نون ساندویچی های سالاد الویه!تازه میشه فریزشونم کرد! البته تا یاد دارم غذای پیک نیکمون بود که من متنفر بودم!الان خودمو میکشم واسه فلافل!

به به چه كاور كرانچي  اي
اي ول
نوش جانتون و در مورد شير هم ... معمولا خمير رو مشت ميكنيم كه شير اضافي بچكه ولي اگر براي شما اونجوري بهتر جواب ميده كه چه عالي

راستي من عكسها رو چك كردم ديده ميشند

بله فلافل طرفداران خاص خودش رو داره

 میگما!؟شف که جواب من رو میده من تا 2ساعت هنگم!خدا شف رو همیشه صحیح و سالم حفظ کنه!آمین!

سلام طيبه جووووووون
خسته نباشي
ميگم منظور از مغز نون همبرگر، اينه كه ازين نون هاي گرد بگيريم و خمير وسطشو خالي كنيم؟
فرقي ميكنه اگه نون ساندويچ(ازين لاغرا) يا باگت باشه؟

 دوست عزیز،

در مورد سوال اولتون بله.

سوال دوم:

شف زیر عکس سوم نوشتن:

حالا خمير وسط دو تا نون همبري رو خالي كنيد. اگه باگت داريد و يا نون تست، سعي كنيد با چشم تخمين بزنيد كه به همون اندازه باشه

سلام به همگی
دم عید هست حتما همه خسته و کوفته تشریف دارن دیگه:D
خسته نباشید :)
حالا در مورد این فلافل بگم
من از بچگی برام سوال بود این فلافل چیه هر وقت گفتم مامان بابا من فلافل میخوام گفتن بشین بچه اینا آشغاله کثیف و این حرفا، فک نمیکردم تو خونه بشه درست کرد یکم که بزرگ تر شدم گفتم مامان فلافل خونگی؟؟؟ مامانم: واااا بچه فلافل اسمش قشنگه چیزه خاصی نیس که همش نخوده اصلا خوشمزه نیس!!! خلاصه منم که مطیع و آروم گفتم چشم هر چی شما بگین. تا اینکه چند روز پیش با این پست مواجه شدم واااای اصلا قیافم دیدنی بودا البته قیافه مامانم هم دیدنی شده بود. :D
خلاصه دست به کار شدم خودم بدون کمک مامانم درست کردم، همه قسمتاش خوب بود فقط سرخ کردنش یکم سخت بود برام تا حالا با روغن داغ کار نکرده بودم :D
واقعا عالی بود، داداشم عراق فلافل خورده بود میگفت این خیلییییییی خوشمزه تره
البته من موادو نصف کردم چون من خودم نخود خیلی دوس ندارم کوکو سیب زمینی هم دوس ندارم واسه همین فک میکردم خیلی خوشم نیاد کم درست کردم بازم 36 تا شد ولی کل خانواده بهم بدو بیراه گفتن که چرا کم درست کردم:D
از همگی مخصوصا استاد محترم(شکلک مخلصیم) ممنونم...
ببخشید اینقد حرف زدم آخه این فلافل یه خوراکیه دست نیافتنی بود برام که خدارو شکر به لطف طیبه جون به دستش آوردمد:D
بازم ممنون***

ببخشيد شف عزيز يه سوال!
اين كنسرو نخودي كه شما مي خريد نخود پخته نيست احيانا؟!
بعضيا با نخود پخته يا نيم پز درست مي كنن اين غذا رو، ميشه؟
دست گلتون درد نكنه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...