2010/05/11

لموناد ایتالیایی


همینطور که قبلا گفتم ایتالیایی ها توی همه چیز ریحون میریزن! اصلا غذاهایی که ریحون داره رو باید درجا حدس بزنید که ایتالیایین. خیلی جالبه که حتی توی نوشیدنیهاشون هم ریحون استفاده میکنن. قبلا گفتم که یه دختر خوب ایتالیایی همیشه توی یخچالش گوجه و پنیر و ریحون پیدا میشه....اصلا من باید ایتالیایی میشدم! چون سبزی مورد علاقه ام ریحونه... یعنی توی سبزیها ریحونش رو اول میخورم ، بعد که تمام شد میرم سراغ بقیه سبزیها! و اگر هم آقای شوهر دست دراز کنه که سبزی برداره چک میکنم که یه وقت توی مشتش اشتباهی ریحون نرفته باشه! آخه تا وقتی من هستم چه معنی میده یکی دیگه ریحونها رو بخوره؟!..... والا!

لموناد با نعناع خیلی خوشمزه است ولی اگه مثل من عاشق ریحون هستید حتما ایتالیاییش رو درست کنید چون لموناد با ریحون هم حرف نداره

آبلیمو 2 لیوان ( تقریبا 10 تا 12 لیمو)
ریحون 1 مشت پر
آب 1 لیوان
شکر 2 لیوان
آب گازدار 2 لیوان


اولا که شکرش زیاد نیست! چون آبلیموش اینقدر زیاده که اگه شکرش رو کم کنید نمیشه خوردش...دوما... بعد که درستش کردید تیست کنید اگه شیرین بود با آب و یا یخ رقیقش کنید.

پس آب و شکر رو میذاریم به جوش بیاد بعد کمش میکنیم که از غل بیافته ( ولی زیاد کمش نکنید یعنی باید حباب های هوا رو روی سطح ببینید) و ریحون رو اضافه میکنیم میذاریم 5 دقیقه به همین حال باشه و بعد صافش میکنیم و اجازه میدیم سرد شه




به تعداد لیوانهای سرو حلقه های لیمو میبریم و بقیه لیموها رو آب میگیریم




آبلیمو رو به شربت خنک شده اضافه میکنیم



لیوانها رو تا نیمه پر از یخ میکنیم و با لموناد پر میکنیم ولی دو بند انگشت خالی میذاریم.



از این آبهای گازدار میتونید توی بازار پیدا کنید. این یکی که من خریدم به فرانسوی نوشته بود که گازش از حبابهای طبیعی سرچشمه است!!!!! چه میدونم والا!




حلقه های لیمو رو یه چاک بدید و بزنید سر لیوانها
اگه توش آب گازدار یا "اسپارکلینگ واتر" بریزید که لمونادتون گازدار میشه. ولی میتونید به جاش آب یخ بریزید. من واسه خودم یه بطری یک و نیم لیتری با آب یخ درست کردم و بعد ازظهرها میخوردم ...گازدارش رو هم دادم آقای شوهر چون خودم هیچ نوع نوشیدنی گازداری رو نمیتونم بخورم. ( نمیخوام هم بخورم...چیه آدمو چاق میکنه!)
رسپی از everyday Italian

12 comments:

سلام بر شف عزیز
آخ جون چه نوشیدنی عالی. چقدر می چسبه
ممنون خانم طیبه عزیز
باز هم اول.................

پس لموناد كه ميگن اينه؟؟!!! بچه كه بودم هميشه برام يك سؤال بود.وقتي يك شخصيت تلويزيوني به يارو ميگفتك"يه ليوان لموناد"حس ميكردم يارو با خوردنش جيگرش حال مياد! بي اختيار هوس شربت پرتقال و آب ليمو ميكردم!!!عجب!!! پس ليموناد كه ميگن اينه!!!!گواراي وجود

يك سؤال:پيتزاي قيفي ديدي؟اگه ميتوني نان آن رو آموزش بده لطفا".خوابهاي خوب ببيني

سلام طيبه خانوم. من ديروز از دهنم در رفت و به مامان گفتم يه دستور تاپ و ناب براي فلافل پيدا كردم اونهم از نوع بوشهري (‌چشمك )‌گفتن ما همانا و مامان خانوم بگه كي درست ميكني همانا. منم گفتم خوب باشه وسايلا رو آماده كن من ميام آماده ميكنم . ميبيني تو رو خدا. ولي خدائيش دور و بر من پايه واسه نست و خوردن زياده از آقاي شوهر گرفته تا مامان و بابا و خواهر و.... راستي خانومي من ديروز رفتم لوازم قنادي (‌بندرعباس نه فكر كني تهرانم و پايتخت ) گفتم رنگ ويلتون ميخوام بهم نشون داد ولي حالن مايع داشت گفتم برام از شيراز بيارن فقط اينكه از كجا بدونم اصله و اينكه چه جوري متوجه بشن ژله ايه؟ برام بگيرن. باز هم ممنون
با بهترين آرزوها

طيبه جان اون كه گفته گازش مال چشمه است باور كن.تو همين تهران هم توراه لالون(يكي از مناطق خوش ؟آب و هواي دوست داشتني) يه چشمه اي هست آب گاز دار داره.منم خودم دقيقا از آب اون چشمه خوردم.يعني از خود سرچشمه.جاي شما سبز

والا اینجا من تقلبیش رو ندیدم و جنسشون هم خوبه و هولوگرام هم دارند. ولی روش عربی هم نوشته یعنی اینکه برای خاور میانه ساختنش...یه مدل دیگه هم خریدم که یه کم غلظتش کمتره ولی کاملا انگیلیسی نوشته شده روش...ولی هولوگرام نداره و به جاش درش رو که باز میکنی یه کاور سفید رنگ داره که یه "دبیو"ی گنده به علامت ویلتون داره...من از هر دو مدلش راضیم..نمیدونم کدومش اصلیتره ولی به نظر من هر دوش خوبه...ولی این لینک اصلی سایته

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30B2D9-475A-BAC0-5D5C3DB846DFD354&fid=3E33265A-475A-BAC0-597A6ED538D55E2B

عکسش رو پرینت بگیر بده به کسی که میخواد واست بخره... اینجا فعلا دو و پونصد میدن ولی من از یه گرون فروش سه و پونصد خریدم! ایشالا حرومش باشه


اسمش هم "ویلتون آیسینگ کالرز کانسنتریتد جل فود کالرینگ" هستش
:p

Icing Color
concentrated gel
food coloring

بار کد هم داره

دیگه من بیشتر اطلاعات ندارم
شرمنده


اگه بندرعباسی که وضعت کویته! قالب کیک روی درخت سبز میشه...مفت...کسی نیست بچینه

خواستی فلافل درست کنی یه بار دیگه رسپی رو چک کن..یه اشتباه شده بود که اصلاحش کردم

ببین صدیقه ...اگه تصور میکنی که میتونی پیتزا به خورد من بدی، سخت در اشتباهی!!!! من تازه یه پیتزا خوردم تا چهار ماه دیگه هم از پیتزا خبری نیست
:p
زیرا...."همانا فست فود چیز بدی است"...بعد میگه چرا لاغر نمیشم! برو سبزی آبپز بخور تو رو چه پیتزای قیفی؟! بچه ام سلیقه اش هم چه خوبه

آخـــــــــــــــــــی!!!!!! نه کوچولو اونی که تو تلویزیون میخوردن و بهش میگفتن "لموناد" ...یه چیز دیگه است!!! اینجوری ترجمه اش میکردن به خورد ما میدادن

سن شما به این چیزا نمیخوره...بزرگ شدی بهت توضیح میدم
:p

نـــــــــــــــــــــــه؟؟؟؟؟
پس من آب چشمه فرانسوی خوردم؟
الان کلی کلاسم رفت بالا
مغسی بُکووووووو محدثه جون جهت ارتقاء کلاس من

حالا كه اوضاع كلاس و اين حرفها شد بذار من هم يه كم كلاس بيام واسه خودم!!!!!!!از شما چه پنهان خواهر تو اردبيل كه همه جاش سرسبزه و نعمتهاي خدا از در و ديوار و زمين و زمان ميريزه تابستان كه ما رفته بوديم اين نعمتها رو جمع و جور كنيم و سر وسامون بديم يكيش جشمه آب گازدار بود.جاي همه دوستان خالي. خلاصه... . انشاالله كه نصيب ما ايرانيها بشه كه بتونيم به تمام جاهاي ديدني كشورمون سر بزنيم.

چه دستور خوبي طيبه جون مرسي.من هوا گرم ميشه مصرف ابليمو م ميره بالا .يه بارم اين مدلي درست مي كنم.چه سوال خوبي پرسيد صديقه جون.هميشه تو كارتون لاكي لوك ليموناد مي خوردن.چه ساده بودم من .hahahahah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...