2010/05/17

چیکن پیکاتا

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2po56IK2ud-rlHoGmvRdprpSvUF_xORYSkR4C59vKfkCcq9zsRlb4q4oa0rSWgdohGuhYH36DsAbkcjLhfNS3uk6A4zQ3dzktjLzkIdT_oM1QflEEpyKInAtdc88bTLC6T/Piccata%201.jpg?psid=1


چیکن پیکاتا یکی از غذاهای معروفه که با سینه مرغ درست میشه. کلمه پیکاتا به چند صورت نوشته میشه

Piccata, picatta, pichotta ولی در هر حال پیکاتا خونده میشه و ترجمه ای است از کلمه فرانسوی piqué. معمولا سینه مرغ رو  برش میدن و میکوبن و بعد از پخت با سسی که از کره و لیمو درست شده سرو میکنن


سینه مرغ 1 عدد
آرد ½ لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آب ½ ق غ
آرد سوخاری سه چهارم لیوان

براي سس ليمو و كيپر:
کره 3 ق غ
آبلیمو يك سوم لیوان یا 2 عدد
جعفری خورد شده 2 ق غ
نمک و فلفل سیاه


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p6mVlNuTemlYfWH5CBJdpfNRAGHedvx_svbCNpoc1mphmMQZuqOjei8_8iNxL6se1HMpGITw8cRMABZkulUF2wegRnE4R6OQOkCEPj5xCB9cmfLmxxeQdjnrqWlVebAvP/Piccata%202.jpg?psid=1

نمیدونم قبلا گفتم یا نه... ولی اگه مرغ میخرید حتما سینه رو ،پوستش رو بکنید و استخونهاش رو جدا کنید ( استخونهایی که گوشت بهش چسبیده رو بذارید واسه سوپ یا سالاد مرغ) و فریز کنید. اینطوری خیلی سریع میتونید از اداره که بر میگردید غذاتون رو آماده کنید. فقط تیکه مرغ رو توی یه بشقاب بذارید توی یخچال تا وقتی از اداره برمیگردید یخش باز شده باشه.

شیوه بریدن مرغ همینه که میبینید. دستتون رو بذارید روش و با کارد تیز آروم به صورت اره ای ببرید. دستتون رو برندارید تا زمانی که مطمئن شید کاملا نصف شده


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pN6JKqc7wAUGFL1X1Wf6QU6a4rByes3hQtCjlHSWoGmhEcHQ83nFjEdeEEGHQVUpomzaQhLgIPrXX1eepdSPMQartZTjRlQgjnVh0ppmXhhK2ysk0f_T3H0MrXVev_5jl/Piccata%203.jpg?psid=1

فر رو روی درجه 210 سانتیگراد 400 فارنهایت قرار بدید.

حالا هر تیکه از مرغ رو توی یه کیسه بذارید و با استیک کوب بکوبیدش تا کمی پهن بشه. توجه داشته باشید که نمیخوایم به اندازه استیک نازک شه


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pERxj5KfL_MGfK4L75xMFjBUtySi5GAm5s92Ab4e0fX85GpUan8xGIL7G9fzlGgTlFIx6IiVA78xYstNOMnp71cGUJ4hA-focViN8uu_KyDQhF3Wrrwauc1q1TDx_Xbe5/Piccata%204.jpg?psid=1

حالا آرد رو با نمک و فلفل مخلوط کنید و تیکه های مرغ رو توش بغلطونید

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2puEx4TGlz-O0YZEN-IlA4xq_Wpq7zsCBbwhzkJRfgev5dMCsiYNghL_YRKOT8j10S8KxBcMNoyt5Km7nJzTP_v_vx85w12xwGnj5GwDIiawIpozkJyft_Ac4Uv15i0vEQ/Piccata%205.jpg?psid=1

آرد اضافی رو بتکونید و مرغ رو اینبار توی تخم مرغی که با آب هم زدید ، بندازید

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pad_e25c0vjiSOhvJSWJF1RPqMxKnDIPjATH40ncmoT7J5u-H8Qhk0Z8R8tJuS1ZnOzr94SNwsKuS8D-cSvMNHKQ-1wLfSubJtB50iQjSVtXgm_dFTfHEbz_0IXIVU8hJ/Piccata%206.jpg?psid=1

و حالا آرد سوخاری. (مطمئن شید که سطح مرغ کاملا پوشیده شده باشه و جای انگشتهاتون روش نمونده باشه)


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pC5Xl2jTbI06DT_Tys9WYAqlu-ocn6VhHTcZOxPCrwx1I1jqqWlWzWoJPuIuhbb6P6aLej7dCB3trvH5LkOf40tcbiHZNkWzixv75O9vwGXLRFqC8YiTQwYaxQmqswpjK/Piccata%207.jpg?psid=1

مرغ رو توی یک قاشق روغن زیتون تفت بدید. هر سمت دو دقیقه


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p8OOX6pmDMCjuo7oMhGaEUc7U0tXtrN0lStIwiG3ouCef3qGxwUhPaK_F-o17pIdeCKiSs11T8RwgKutq25tdkMv11TiXJps2fZWTWsrZohjChNSkKJjQoA-DKsSLVkQa/Piccata%208.jpg?psid=1

حالا توی سینی قرار داده و برای 5 تا 10 دقیقه توی فر بذارید


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pKXIY19SFf-eKrkIDv38qPlXOaUA2p0yY7v2Hbobv0u4h3-7ZFlgnXZCxEDPD15XFTi0L1pDc39CDAI8adhCKErEhTpJDJkiLopJfdB1i-NgAZ2o8Z8fFmxX0E3lyrOiJ/Piccata%209.jpg?psid=1

لیمو ها رو که میخواید ببرید ، حتما قبل از آب گرفتن چند حلقه ببرید و واسه تزئین کنار بذارید.


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2purhZRnU21bwWvbI_JA1yPw255JoBsvOhgHGuYTxRFLHxemE6wsPelI0DW6D7okgIKYRFyUo2JQ3sqfrmKWzPfjf_TmhvhF9OnTOebuYMECPvXLeTFRTe8d9B1VxZnqMT/Piccata%2010.jpg?psid=1

کره رو ذوب کنید و آبلیمو رو هم اضافه کنید. من پوست لیموها رو هم برای 10 ثانیه توی کره انداختم تا اسانسش رو به کره بده. ولی زود درش بیارید که تلخ نشه


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pSY1k8cWYJ62w8ulaMJ7fWEIAJeKvDnf475ZHwBh93ByiaC2q1aYH37oWaxe_zlf45uoaITihPxJluEmWZvDUV0GOUNS1UL-LwfOZ6HZw46TINcooeUGpk_lFXCH91IJL/Piccata%2011.jpg?psid=1

حواستون باشه که کره زود میسوزه پس یا از اول یک قاشق روغن زیتون توش بریزید و یا حرارتش رو کم کنید و مرتب چکش کنید. وقتی که غلیظ شد، زیرش رو خاموش کنید و جعفری و کیپر رو توش بریزید ( کیپر یا همون لگجی اختیاریه ولی به نظر من طعمش رو عالی میکنه. اینکه اصلا کیپر چی هست رو اینجا توضیح داده بودم)


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pSwua27KSmq23G6fas3vaiEG3w502WQwF8uXVNXm_N39LIxp_tq_tg4PZYxXQc83NxnvqLoJ1FuQYdDjQqF2XWgovGLZq9qEcV3yWW7Uv2ApEU3f_AyuOFQavN4zmb0rL/Piccata%2013.jpg?psid=1

حالا مرغها رو توی ظرف سرو بذارید و روش سس لمون پیکاتا بریزید و دو تا حلقه لیمو هم روش.


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p78ZgAO4311QqjQXRNvJ4REjRX348IfHEFz_aJlDY_m26FCPB8LHSn7C6BNyaFp8aWGc40oVTW8ZNkjCr_tebPcEm0YBdr38PKeNBtyF25NwtyVr4SRODw8_uexxeqbx5/Piccata%2012.jpg?psid=1


خیلی خوشمزه است. ( اصلا هرچی که کره توش داشته باشه خوشمزه است) من با يك هشتم یه سینه مرغ سیر شدم. بدون نون یا برنج. مزه اش واقعا عالیه. چسبید.

توی یک ربع تا 20 دقیقه میتونید آماده اش کنید چون زمان پخت زیادی نداره.

رسپی از barefoot contessa

39 comments:

سلام بر شف عزیز طیبه خانم
ممنون بابت دستور خوبتان
بعد از یک رقابت دورزه سخت این مرغ قطعاً خواهد چسبید!

سسسسسسسسلللاااااام
دوست جون من که نا امیدم از رقابت واسه همین
شرکت نکردم .ماشالا همه فعالن گفتم چیزی به من
نمی رسه . از دستور جدید ممنووووووون

پیشنهاد خیلی خوبی در مورد اسانس لیمو دادین. من امشب می خوام این مرغ رو درست کنم. با شما در مورد کره موافقم.

سلام شف جون
بازم یه یه رسپیه خوشمزه!
اینجا چند بار رفتم دنباله کیپر ولی گیرم نیومد
حتی به نام کاپاریس هم دنبالش رفتم ولی پیدا نکردم
میتونی بگی از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟
یا حتی اینکه میتونی واسم بفرستی تا هزینشو برات پرداخت کنم؟؟؟
آخه من کیپر خیلی دوست دارم به خدا!
راستی آپیدم!

الهام جون استان فارس پیدا میشه. منم خیلی طعمش رو دوس دارم. مامان من ترشیش رو درست می کرد خیلی خوشمزه بود.

ناهید جون من اصفهانم
گناهه من چیه خوب؟؟
کمککککککک!!
من کیپر می خواااااااااااااااااااممممم

وااااای چه خوشمزه منم میخوام

سلام خانومي. چيكن تيكا رو جمعه درستيدم عصرونه هم بيسكوئيتهاي ام از ام و شب هم با خمير پاي يه چيزي تو مايه هاي پيتزا درست كردم هر سه طعم عالي . طعم چيكن تيكا منو ياد غذاهاي عربي لبناني انداخت و كلي لذت برديم. بيسكوئيتها هم فوق العاده خوشمزه شده بود و به فرداش نكشيد . آدرس ايميلت رو خانمي برام بزار اگه امكانش هست. باز هم ممنون
با بهترين آرزوها

چه خوشگل و خوشمزه است...طيبه جان رمز اين كه آرد سوخاري شما از مزغ تو روغن جدا نميشه چيه؟مال روغن داغشه؟يا آرد سوخاري؟

راستي يادم رفت بگم شما انگار ميونتون با گوشت زياد خوب نيست ها ( چشمك )
شوخي كردم در اولين فرصت اين دستور هم اجرا ميشه و در سبد خانوار قرار ميگيره

سلام و خسته نباشي. سؤال :درجه فر مهم نيست؟
باز شكم خودت را با ما اشتباه گرفتي!!؟؟يادت رفته من بعد از خوردن رولت مرغ از گشنگي مردم.تازه اون هم بعد از خوردن يك پرس كامل آن با نان!!!! راستي خمير پيتزا عالي بودالبته توي كيك پز درست كردم.از زير هم رو شعله اجاق گذاشتم.معلوم بود كه اگر تو فر درست بشه واقعا" عالي در مياد.خلاصه همه كه تعريف كردن .مهمتر اينكه از نظر خودم خيلي خوب بود.ممنون از دستور هاي خوبت

يك سوال ديگه:ترشي لگجي را فله ميگيري يا كارخانه ايش هم هست و من خبر ندارم؟؟؟راستش من عاشق لگجي هستم اما بصورت فله كه ميخرم زياد نميشه نگه داشت .حتي تو يخچال!چون زود كپك ميزنه.البته ميتونم يك روزه تمامش كنم كه كار به اونجا نكشه ولي بايد مراعات ناراحتي معده ام هم كنم.

نمی دونم چه اتفاق مبارکی افتاده که من ظرف ديروز و امروز تمام تصاويتو می تونم ببينم
آی حال می ده
:)))

@ ELHAM :
برو به ترشی فروشیهای سنتی
از اونهایی که ترشی شیرازی دارن
بگو ترشی لگجی میخوام
احتمالا گیرت میاد
چون اصفهان هم مثل بوشهر همسایه شیرازه
ولی اگه پیدا نکردی خبرم کن
ببینم اینجا اگه تموم نکرده بودن واست میخرم



@ arta :
بابا ای ول فعال!!!!! آدرسم رو تو پست قبلی که پرسیده بودی گذاشتم
کامنت آخرم رو برو چک کن
ولی بعد اگه ایمیل زدی، بهم بگو چون من عمرا وقت ایمیل چک کردن رو پیدا نمیکنم



@ محدثه:
اگه مراحل درست اجرا بشه هرگز ازش جدا نمیشه
حتی میتونی چندبار توی تخم مرغ و آرد سوخاری بزنی که کاورش کلفت تر بشه
تا سه بار تکرار کنی یه کاور کلفت و کرانچی بهت میده ولی برای این غذا کاور کلفت توصیه نمیشه

فقط باید خوب به تخم مرغ آغشته بشه که آرد سوخاری خوب بهش بچسبه
به جنس آرد ربطی نداره من همه مارکها رو امتحان کردم جواب میده



@ arta :
نه متاسفانه از بچگی با جویدنش مشکل داشتم. لای دندونهام گیر میکنه و با فلاسینگ هم درست نمیشه. ولی به این معنی نیست که گوشت نمیخورم...فقط کم میخورم
البته گوشت قرمز واسه افرادی که میخوان وزن کم کنن زیاد خوب نیست
من گوشت چرخ کرده ولی خیلی دوست دارم که جلوی خودم رو میگیرم چون واسه سلامتی خوب نیست



@ sedigheh:
این کمبود امکانات آخرش استعدادت رو کور میکنه
ولی آره طعم اون کراست پیتزا خیلی خوبه خالی خالی هم میشه خوردش
نه با فر تو هم میشه این غذا رو درست کرد
پخت چندانی نداره
روی اجاق تقریبا پختش تمومه ولی توی فر که میذاریم دیگه عالی میشه و گوشت مرغ توی دهنت آب میشه

مگه کارخونه ایش هم هست؟ من که ندیدم
من از بازار صفا خریدم
نمیدونم هنوز داره یا نه ....ولی برای من که کپک نزد
فکر کنم از جنس یخچالمه
چشمش نزنم...خیلی مواد رو تازه و خوب نگه میداره...رب گوجه رو تا هشت ماه بدون کوچکترین کپکی نگه داشت! یخچالت رو عوض کن
:p



@ ضحی :
اینطوری که من کشف کردم...از آی اس پی هاست...ظاهرا مملکت خیلی بی قانون تر از اونیه که فکر میکردیم...یعنی بسته به اینکه از کجا اینترنت بگیری ممکنه بعضی سایتها رو نبینی!!!! خدا عاقبت همه مون رو ختم به خیر کنه
آمین

سلام طیبه جان
عزیزم من دارم یکی یکی دستورها رو اجرا می‌کنم و کلی شام و نهارمون متنوع شده البته آقای همسر یه کم مختصر نه چندان زیاد غر غر می‌کنه که پس بازم که پلو نپختی!! و این که پختی اسمش چی هست و توش چی هست و تازه بعضی وقتا "دستت درد نکنه" رو هم آخر غذاش به علامت اعتراض می‌خوره :)) ولی بالاخره سر به راهش می‌کنم

وای این ژله شیر عسلی رو هم ساختم طعمش معرکه بود ولی بروکن گلسم نشد اون شکلی که باید می‌شد بچه داشت تو دست و پام نق می‌زد و ژله شیر عسلی کاملن سرد نشده بود که ریختم روی ژله رنگی‌ها و همه رنگا قاطی شد. در نتیجه یه طبقه ژله ابر و بادی و زیرش یه طبقه ژله شیر عسلی به دست اومد!! یه مدلی بود واسه خودش

اما سؤال استاد جون! از کدوم فروشگاه اینترنتی رنگ ویلتون گرفتی؟ من ویلتون پیدا نکردم و به دلم نیست هر رنگی رو استفاده کنم


هزار هزار تا تشکر

چه با مزه! دوست های من هم دقیقا با همین مشکل مواجه هستند. چون مردای ایرونی شکمشون فقط با برنج پر میشه ( و به همون نسبت هم گنده) و طعم جدید رو هم باهاش راحت کنار نمیان و حتما هم باید بدونن توش چیه! من هم یه ورژنش رو تو خونه دارم... ولی خیلی ورژن قابل انعطافیه

اشکالی نداره... مهم طعمشه که خوب بوده... ولی توی ساختن ژله تنها رمز کار صبور بودنه


من از فروشنده دات کام خریدم ولی چون پولم رو خوردن و سرم یه کلاه گنده گذاشتن به هیچ کدوم از دوستهام توصیه نمیکنم ( به دشمنان چرا) ولی جای فروشگاهش توی مشهده
گرون فروش هم هست حداقل هزار تومن گرونتر رو هر جنس پول ازم گرفتن
خیلی هم دیر به دستم رسید یعنی دو هفته بعد از سفارش
توی اداره پست هم اول پولش رو گرفتن بعد دیدم چیزای که روش لیست کرده و پولش رو دادم توش نیست! باهاشون تماس گرفتم و گفتن حتما میفرستن
ولی هرگز نفرستادن
دیگه خود دانید

من توصیه میکنم از یه شهر که آشنا داری بگو واسه ات بفرستن که مثل من بد نسوزی

طیبه جون من این شهرو زیر و رو کردم ولی لجگی یا همون کیپر وجوده خارجی نداره اینجا
:(

باشه من هر موقع رفتمم خرید واست میگیرم
البته اگه تموم نکرده باشه

کی میری خرید عزیزم!
دارم میمیریم!!!

شف عزیزم
ما الان جاتون خالی به اتفاق همسرم ناهار چیکن پیکاتا خوردیم.
کیپر نداشتم، ولی همینطوریش هم عالی بود، خیلی خوش طعم شده بود مرغ.
یه چیزی یواشکی بگم: هنوز این همه از دست پخت خودم خوشم نیومده بود.
فدات شم
دوست دارم

وااااااای !!! نـــــــــازی
خیلی کیف داره آدم از خودش راضی باشه و به خودش افتخار کنه
احسنت

وااای خدا من دیگه دارم دیوونه میشم از بس این وبلاگ باحاله و شما باسلیقه ای. خوش به حال همسرتون واقعاً

طیبه جونم. گلم . نازم دوست دارم یه دنیا . وای که تو چه ماهییییییییییی
ببخشید با عرض پوزش فراوان میشه بگی این کیپر چی هست؟

عزیزم اسمش محلیش لگجیه
توی ترشی فروشیها پیدا میشه

توی این پست کامل توضیح دادم

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_06.html

سلام طیبه جون

آفرین ، واقعااااااااااا هنرمندی

اما یه سوال ، چرا از هر 10 تا عکس فقط 1 دونش واسه من لود میشه :((((((((((((((

از دیشب اینطوری شده
تا یکی دو هفته دیگه درست میشه ایشالا

خیلی ممنون که غذاهای به این خوشمزه گی رو اموزش میدی.اینم عکس چیکن پیکاتای من
http://parniaz.info/upload_image/a005124b5fd1dadc6333cf6ed944dee2.JPG

راستی لگجی چیه ؟؟ از کجا تهیه اش میکنن. من حذفش کردم!

آفرین بر شما و نوش جان

بله اون اختیاریه و البته توی ترشی فروشیها هم پیدا میشه

http://www.bilder-space.de/bilder/043171-1284147608.jpg

عجب سسی
معرکه ای شماااا

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/New%20album/chiken%20picata.JPG
به قول مروارید جون یااااامییییییییییییییی

بسی‌ لذیذ بود مرسی‌

جالب اینکه ۳ماه پیش کیبر خریداری شده بود ولی‌ تا امروز تو نوبت مونده بود بیچاره

من که یادم رفت بذارم سس غلیظ شه همونجور آبکی‌ ریختم روش ولی‌ بازم خوش طعم و خوشمزه بود

طیبه جون با توجه به اینکه این مرغ اگه بعد از اینکه از فر‌ در اومد بره تو یخچال کاورش خمیر و بد می‌شه امکانش هست که فقط تو مواد بغلطونیم(آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری) و بذاریم تو یخچال تا فرداش بعد سرخش کنیم و باقیه قضایا؟

کیپر واقعا چیز خوشمزه ایه...من با همه چی میخورمش

آره میتونی...میتونی هم فریزش کنی. خوب جواب میده

عالی بود مرسی

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pOYpOvf8cVkd10XgHKhJPQWpaIeaXcuSHMMP1a8cDsm_DCrNHrzbA7ZBws98M3t8Z_KfP3U1oNrhc_W2R7LWtCcjspD_ARv_k/%DA%86%DB%8C%DA%A9%D9%86%20%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%AA%D8%A7.JPG?psid=1

خیلی سریع آماده شد و خیلی هم خوشمزه بود. من خیلی مزه کیپر رو خوشبختانه حس نکردم.

:D

بعدنش من یه فکری به سرم زد. یک بار سس لیمو رو با کیپر و بدون جعفری با پاستا درست کردم و خورم. یامـــــــــــــــــی.

:D

در ضمن وقتی عکس رو نگاه می کنید لطفا توی ذهنتون دو تا حلقه لیمو رو هم تصور کنید که از زور گرسنگی و هول بودن یادم رفت بذارم روی غذا!!

دست شف درد نکنه.

به نظر منم اين سسش ياميه. اين سس رو براي ميگو هم استفاده ميكنن. سس خوشمزه ايه. البته من عاشق كيپر هستم و خالي خالي ميزنم تو رنگ. الانم عكس شما رو ديدم داغ دلم تازه شد آخه 3 ماهه ميخوام يه مدل پاستا با كيپر درست كنم و تو بازار نيست فروشنده ها ميگن گرون شده ديگه نميارن! خلاصه اين عكستون با ليمو و بي ليمو اشتهاي ما رو سر ظهري باز كرد مرواريد جون

من این سس لیمو ترش رو یک روزی که خیلی گرسنه آمدم خونه، درست کردم با نودل. البته بار سوم بود فکر کنم.

این دفعه دیگه تونستم خودم رو کنترل کنم و آب نصف لیمو ترش، البته اندازه اش بزرگ بود، بسنده کنم. چون یک بار آبلیموش رو زیاد ریختم، دندونهام بی حس شده بودن!!

بسیار خوشمزه و راحت و سریع.

دست شف درد نکنه.

http://9gyodq.blu.livefilestore.com/y1pQOczB61QwXvjhfCEvzjha5XLtR2Nka3V9shXNFTdGPU4jad8FeezbGSKtdEUok_0OwYanf6dz4E89WGDmNI1lAOtzARpgVRn/%D9%86%D9%88%D8%AF%D9%84%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%B3%D8%B3%20%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88%20%D8%AA%D8%B1%D8%B4%20%D9%88%20%DA%A9%DB%8C%D9%BE%D8%B1.JPG?psid=1

خیلی زیبا و اشتها آوره مروارید جون. الان که دارم کامنت های قبلی رو میخونم باید آپدیت کنم که چندین بار شریمپ پیکاتا درست کردم و خوردم و حرف نداره
کیپر هم یک عالمه خریدم گذاشتم تو یخچال واسه روز مبادا
بعد اوضاع زایمان اورژانسیم که پیش اومد و بی برنامه مجبور شدیم خونه مامانم بمونیم واسه دو ماه... خلاصه اومدم خونه دیدم بیچاره ها کپک زدن و عمرشون رو دادن به شما

ولی برگهای خوشگل این جعفریهاتون من رو پرپر کرده ها

فکر می کنم این جعفری چین دارها در ایران موجود نباشن . درسته؟

اگه باشه هم من که ندیدم
واسه تزئین خیلی خوشگلن

khili az karhaton khosham omad  .ali bod sepae gozaram .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...