2010/05/18

پودینگ کاپ کیک رطب و نوتلا



اینجا یه رسم بدی که دارن و من اصلا خوشم نمیاد اینه که رطب رو فریز میکنن برای وقتی که فصلش تموم میشه. حالا چرا من بدم میاد؟ چون وقتی فصل رطب تموم شد فصل خرما شروع میشه و خب مسلما همه دیگه خرمای تازه میخورن نه رطب یخ زده! من رطب رو فقط گرمه دوست دارم و سرد که شد دیگه بهم نمیچسبه. آقای شوهر هم که عمرا لب به هیچی نمیزنه و کلا با سوخت اتمی زنده است... پس ما همیشه سطل رطبمون دست نخورده باقی میمونه. و چون فریزرم همش یه وجب بیشتر نیست، من از این رسم بدم میاد!
تو فکر بودم که چطوری از شر رطب ها خلاص شم... پس به کمک "برادر گوگل" شروع به جستجو کردم.... و ... یعنی یه چیزی بهتون میگم یه چیزی میشنوید! این رسپی که پیدا کردم دیگه آخرشه. از هر کیک خرمایی که تا به حال درست کردم ( که کم هم نبوده) خیلی خوشمزه تره!!! جدی میگم. یعنی هر کی خورده همین نظر رو داشته. البته عجیب هم نیست... اگه تا به حال نوتلا خوردید، متوجه میشید که یه کیکی که نصف شیشه نوتلا توش داشته باشه چــــــــــــــــــــــــی مــــــــــــــــــیشه!

حالا برای اونهایی که نمیدونن نوتلا چیه ...توضیح میدم:

اول از همه اینکه... نصف عمرتون بر فنا.
بعدش.... نوتلا یه نوع سس فندق ایتالیائیه که معمولا به عنوان صبحانه روی نون میمالن و میخورن. ولـــــــــــــــــــــی.... نوتلا اصلا شکلات نیست! و ایتالیایی ها خیلی روی این موضوع حساسن که کسی به نوتلا نگه "شکلات". پس شما هم لطف کنید و نگید : " آهان.... همون شکلات صبحانه خارجیه رو میگی؟".... نه نمیگم!
مواد تشکیل دهنده نوتلا: فندق ، شکر ، روغن مایع، شیر و دانه کاکائوه
من توی خونه ازش یه شیشه همیشه دارم ولی هرگز استفاده نمیکنم مگه اینکه برای شیرینی پزی باشه . چون تجربه ( بسیار بسیار تلخ) بهم ثابت کرده که اگه یه شیشه نوتلا رو بدن دستم انگشت انگشت میخورمش (با انگشت خوشمزه تره تا با قاشق! این رو هم تجربه ثابت کرده) تا تموم شه...کل شیشه! در عرض چند دقیقه! تعجب نکنید. من توانایی انجام هر کاری رو دارم! فقط یه چند وقتیه جلوی خودم رو میگیرم...
اگر براتون دسترسي به نوتلاي ايتاليايي ممكن نيست ميتونيد توي خونه به سادگي تهيه اش كنيد. اين هم آدرسشه

خوب و اما رسپی:


فندق 1 لیوان
رطب 250 گرم
شیر 1 لیوان
نوتلا 140 گرم
آرد سه چهارم لیوان
کاکائو 2 ق غ
بیکینگ پودر 1 ق چ
نمک ½ ق چ
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف لیوان
وانیل 1 ق چ






اگه احیانا رطب رو دستتون باد نکرده و خرما تو خونه دارید به همون روشی که توی استیکی دیت کیک توضیح دادم خرما رو خمیری کنید.
رطب ها رو توی بلندر بریزید و خمیرش کنید
فر رو روی درجه 160 سانتیگراد 325 فارنهایت قرار بدید.





فندق ها رو توی سینی فر بریزید و پهنش کنید و برای 10 تا 15 دقیقه بذارید توی فر تست بشه






آرد و بیکینگ پودر و نمک و کاکائو رو با ویسک مخلوط کنید





شکر و وانیل و تخم مرغ رو بزنید. ( اجازه دارید مقدار شکر رو کم کنید ولی من شخصا هرگز رسپی رو که برای بار اول تست میکنم ، دست کاری نمیکنم. چون باید بدونم که اصلش چه مزه ای بوده. در تجربه های بعدی میشه دست به خلاقیت زد. شما هم سعی کنید همین کار رو انجام بدید.) بعد رطب رو اضافه میکنیم




و بعد شیر




باید بدونید که کیک هایی که خرما توشون دارن معمولا سنگین تر هستن و کمتر پف میکنن پس حتما تا اونجایی که میتونید خوب هم بزنید که پف کیکتون خراب نشه. حالا آرد رو اضافه کرده و فقط به اندازه ای که مخلوط بشه هم میزنیم





و حالا قسمت هیجان انگیز کار.... نوتلا رو اضافه کنید... ببینید، این شیشه های کوچیک نوتلا ( آره بزرگش هم هست! من یه بار یه شیشه بزرگش رو یه روزه تموم کردم! ولی چون خیلی مریض و افسرده بودم ، وجدانم زیاد درد نگرفت) 350 گرمه و ما 140 گرم لازم داریم. پس تقریبا کمتر از نصف شیشه ( و یا نصف شیشه) رو خالی کنید توی کیکتون. عالیه نه؟





و در آخر فندق ها رو آسیاب کنید و به مخلوط اضافه کنید....چه شود!





قالبهای کاپ کیک تون رو چرب کنید و از مواد بریزید توش. همینطور که میبینید، من تقریبا تا بالا پرشون کردم چون میخواستم که فوران کنه و بالای کاپ کیکها کپل شه.
من اینطوری 24 تا کاپ کیک درست کردم.
و برای 20 دقیقه بذارید توی فر.
حالا میتونید ظرفش رو بلیسید. حتی خامش هم خوشمزه بود!




بعد بذارید یه ربع توی قالب بمونه تا سرد شه. و سرو کنید.




چون توش رطب داره و نسبتا آردش کمه، کاپ کیک هاتون خیلی نرم و پودینگی میشه. توش میتونید مزه فندق رو احساس کنید. شدیدا خوشمزه. من معمولا با احتیاط به دیگران درست کردن چیزی رو پیشنهاد میکنم چون میترسم که یه وقت خوششون نیاد و فحش بخورم! ولی این یکی شدیدا به همه توصیه میشه چون واقعا مزه ش خوبه...نصفش رو خودم خوردم!
این بار اولی بود که این کیک رو درست کردم ولی مطمئنا بار آخرم نخواهد بود!

رسپی از leftoverqueen

66 comments:

سلام طیبه جان
ممنون خانم
من یکی از منتظران بودم!
فقط یک سوال مسخره!!!!!!!!!!! رطب به اون زردها می گن و خرما به اون سیاها؟
من آخرشم نفهمیدم این داستان تمایز خرما ها رو.

و دیگر اینکه وانیل این دستور مایع است؟

رطب همینیه که کنار کاپ کیک ها توی عکس میبینی
خرما هم که سیاهه
ولی اون زردهایی که میگی اسمش خارک هستش و من هم معتادشم
خرما که میخواد درست شه...اول خارکه بعد رطب میشه و هوا که خوب گرم شد تبدیل به خرما میشه

رطب طعمش یه جورایی مثل عسله و خیلی نرم و خوشمزه است و تو دهن آب میشه ولی خرما رو باید بجوی

فرقی نمیکنه
مایع یا پودر ... کدومش رو داری مگه؟

واااااااییییی
فردا میرم تو کارش!!!!
به نظر خیلی عالی میاد!!!
می میرم واسه کاپ کیک!!!!
دیگوری دیگور!!!!
طیبه دوستت داریم !طیبه دوستت داریم!!!!

ممنون عزیزم
همه مدلشو دارم!!!!!!!!!!!!
آخه دیدم تو رسپی 1 ق.چ نوشتید گفتم شاید مایع باشه. برای وانیل خالص که 1 ق.چ زیاده نه؟
یک مدل هم دارم هنوز استفاده نکردم. فرانسه روش نوشته!
اما مثل سس گوجه است که دونه های سیاه وانیل هم توشه!

آره اگه پودر خالص باشه باید 8/1 قاشق چ بریزیم
ولی مایع یک قاشق

خوش به سعادتت که پیور وانیلا ایکسترکت داری
ما از این چیزای باکلاس نداریم چون پشت کوه زندگی میکنیم

مرسی از این دستورای عااااالی، من عاشق شیرینی هایی هستم که با خرما درست میشه. ولی حیف اینجا خرما سخت پیدا میشه :-(

قربونت طیبه جون
قابل شما رو نداره! من هم که دارم هنوز استفاده نکردم. اینجا هم از پشت کوه بدتره!
سوغات رسیده!
خوب حالا این وانیل و چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام خانمي. برم ببينم خونه مامان هنوز خرما هست برم تو كارش . راستي اين رطبها رو از كارتوني كه معروفه فكر كنم به خرماي جهرم هم ميشه استفاده كرد؟

خانومي ايميلت رو چك كن

هوررررررررررررررررا.بالاخره وقتش رسيد.
آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا چرا؟؟؟آخه چرا؟؟؟حالا كه همه وسائل من تو كارتونه؟؟نميشد يك هفته ديگه صبر ميكردي طيبه؟؟خوب منو شكنجه ميديا.قابل توجه دوستان@:من اين رسپي را تست كردم تازه آن هم گرمه و تازه از فر شف بيرون آمده.واقعا" عاليه.حرف نداره.حتما" امتحان كنيد

عالی حیف من بخورم سراز مریخ درمیارم

حسابی خوش به حال دوستان و اطرافیان شف طیبه است دیگه !
شف طیبه این طرفا نمی آیی؟ ما هم قول می دیم دوستان خوبی باشیم برایت!
صدیقه جون و دیگر دوستان هن می آیند و هی تعریف می کنند و پز می دن .................
خدایا من هم از این دوستا می خواهم..............

طیبه جان یه سؤال بپرسم نخندیا :) می‌گم نمی‌شه فوندانت یا مارزیپان رو با یه رنگ طبیعی قرمز کرد؟! مثلن با سس توت‌‌فرنگی یا توت یا آلبالو. من یه تیکه از مارزیپانی که پدرم دراومد تا ساختم باقی مونده و خودم جرأت ندارم تستش کنم
البته رنگ مایع هم دارم ولی وقتی استفاده می‌کنم دیگه هیچ‌کدوممون دوست نداریم بخوریمش
ضمن اینکه رنگ صورتی می‌ده به جای قرمز

ویلتون هم تا از تهران بگیرم طول می‌کشه. راستی ویلتون همین که هلوگرام داشته باشه یعنی اصله؟

باز هم ممنون. ببینم من بالاخره تا تولد دختری که کمتر از دو هفته دیگه‌ست از پس پروژه کیک بر می‌آم یا نه :| قراره کیکش شکل سیب باشه

احسانه@خانمي اين جور دوستا كه به اين راحتي به دست نميان.ولي ناراحت نباش. چون با اين رسپي هاي طيبه جون تو هم ميتوني براي دوستان خودت مثل شف ما باشي!!

هم ویلتون داره ولی نمی‌دونم اصله یا نه قیمت زده دو تومن honeyshop.ir

صدیقه جان ممنون از دلداریت.
من دوست شف می خواهم ...........
حالا چه اشکالی داره شف طیبه هم دوست ما بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رسپی هاشون که حرف نداره و بی نظیره.
باز هم همین جا تشکر می کنم

راستي طيبه جون يك سوال:رطب ها رو پوست نگرفتي؟؟

@ Nahid :
شاید توی فروشگاهای اعراب پیدا کنی
از آمریکا هم به سایر کشور ها صادر میشه


@ احسانه:
من عاشق سوغاتی هستم...اون هم از نوع فرانسویش
:D


@ arta :
نه اون خرماست رطب نیست
فقط رنگش زرده
ایمیلت رو هم دیدم کارهات عالیه
فقط واسه تاج فرانکفورتی میتونستی توی قالب گرد کیک درست کنی بعد با کارد توش رو خالی کنی که شکل تاج بشه
هر کاری کردم نتونستم جواب ایمیلت رو بدم
یاهو بازی درمیاره


@ elahe :
میتونی از "ویمتو" استفاده کنی. که شربت بسیار غلیظ تمشکه
ولی باز هم به اون قرمزی که میخوای نمیشه
من همون رنگ رو پیشنهاد میکنم
البته اگه از آب لبو یا شربت و این چیزا استفاده کردی اول اینکه باید از اول مارزیپان رو با اون درست کنی و آب رو حذف کنی...ولی حالا که مارزیپان داری بهتره که بعد اگه شل شد با پودر قند ورزش بدی که باز خمیری بشه
یه راه دیگه اش هم رنگ کردن خمیر بعد از کاور کردن کیکه که رنگ کمتری مصرف میشه

من این سایت هانی رو کامل گشتم
جالب تر از سایت فروشنده بود
دیگه نمیدونم چقدر مشتری مدار باشن
ولی خواستم خودم یه رنگ قرمز ازشون بخرم که بعد بهت اطلاع بدم که اصله یا نه، دیدم نمیشه...فکر کنم فقط واسه تهرانی هاست
مطمئن نیستم باید بپرسی
ولی قیمتش عالیه
من از فروشنده دونه ای سه و پونصد خریده بودم! حالا قیمت رو به دو و پونصد کاهش دادن! اما ظاهرا میشه دو تومن هم فروخت ولی خب... ایرانه دیگه



@ sedigheh:
نه من این کار رو نکردم ولی شما اگه دوست دارید...مختارید
:p

سلام
من با يه سوال ناشيانه ديگه اومدم كه مزاحمتون بشم. ببخشيد ديگه بي تجربگيه و اين حرفها.
دماي فر همونيه كه اول نوشتيد؟ يعني همون دمايي كه باهاش فندقها رو تست/رست كرديد؟
ممنونم و موفق باشي

دمای فر واسه کیکه
فندقها رو میتونی از قبل تست کرده داشته باشی
یا توی تستر تستش کنی

سلام طيبه خانوم مهربون.
ممنونم كه جواب سوالاتم رو، هر چند كه سوالهام خيلي ناشيانه و از روي بي تجربگي بود، دادي و راهنماييم كردي.
من اين كيك خوشمزه رو درست كردم خيلي خوشمزه بود خصوصا با ته مزه خرما و فندقش. البته اين رو بگم كه من مثل شما خرماي خوشمزه ايراني در دسترس نداشتم با خرماهاي الجزايري درست كردم.
مي‌خواستم بگم وقتي خمير اين كاپ كيكها رو درست كردم به نظرم يه كم خميرش روان بود آيا بايد همينطور باشه؟
ديگه اينكه آيا وسط كيكها كمي حالت خيسي داره؟ يعني آيا كيكش مرطوبه؟
اين رو هم بگم كه فر من معمولا دماش بالاتره و هر جا دستوري استفاده مي‌كنم بايد مدت پخت رو كمتر از زمان ذكر شده بگيرم مثلا اگه گفتند بيست دقيقه كيك من ده دقيقه‌اي اماده مي‌شه ولي براي اين كيك من بيست دقيقه تو دماي سيصد و بيست و پنج پختم ولي با اينكه چاقو از توش تميز بيرون مي‌اومد ولي داخل كيك مرطوب بود. اين طبيعيه؟
به هر حال محصولش كه خيلي خوشمزه بود.
باز هم ممنونم از دستور خوبت. موفق باشي.

راحله جون اول اینکه من شخصا درمورد فر نظر دیگه ای دارم
یعنی که بهتره درجه رو کمتر کنی ولی زمان همون باشه
اینطوری کم کم دستت میاد که درجه رسپی ها رو چطوری تنظیم کنی که نتیجه همون باشه
چون دمای بالا باعث میشه کیک ها اون پوکی لازم رو نداشته باشن و بیسکوییتها و پایها هم خراب میشن

ولی در مورد این کیک
اول اینکه اگه قراره با خرما درست بشه بهتره مقدارش به هشت کله خرما کاهش پیدا کنه که کیکمون خمیری نشه

بعد ... بله باید نرم و مرطوب بشه چون اصلا اسمش پودینگ کاپ کیکه... یعنی تا حدی پودینگیه
مهم اینه که طعمش خوب شده بوده
موفق باشی عزیزم

سلام طیبه خانم
من تازه با وبلاگ شما آشنا شدم. امروز این پودینگ کاپ کیک رطب و نوتلا را درست کردم بسیار خوشمزه و عالی بود . با تشکر و همچنان منتظر دستورات آینده

سلام طیبه جون
من یه قالب دوازده تایی خریدم، بعد اومدم یه کیک معمولی رو توی اون ریختم! و چربش هم کرده بودم. اما باز چسبید به قالبه! حالا هم که رفتم کاغذش رو بگیرم اونی که داشت کوچیکتر ازقالب من بود.
خواستم بدونم آیا این کاپ کیک هم به قالبی که من خریدم خواهد چسبید؟

مهم نیست که کاغذ کاپ کیک ها کوچیکتر باشن
کاپ کیکها همیشه با سایز قالب یکی میشه
بعد میتونی کاغذهاش رو جدا کنی و سرو کنی

چرب کردن به تنهایی کافی نیست. باید آرد هم بپاشی وگرنه میچسبه

این مدل خاص...واسه من که نچسبید ولی چرا امکانش هم هست که بچسبه
به نوع روکش قالبت بستگی داره

سلام شف جون
من شیشه نوتلام در حال خالی شدنه، اما همچنان نتونستم رطب پیدا کنم
دیگه تصمیم قطعی گرفتم که با خرما برم تو کارش، خرما هم همون 250 گرم باشه؟
آخه همینجا در جواب راحله جون خوندم که گفتین اگه قراره با خرما درست بشه بهتره مقدارش به هشت کله خرما کاهش پیدا کنه.
هشت کله یعنی چی؟

كله يعني دونه
واحد شمارش خرماست
:p

عزیزم بنده در حال آماده سازی مواد کیک هستم اگه خدا قسمت کنه :دی
فقط میخوام بدونم بودن فندق ضروریه آخه نوتلا خودش سرشار از طعم فندقه
اگه توکیفیت کار خیلی تاثیر داره امشب و بخیال بشم آخه هیچ جایگزین خشکبار هم جز بادوم زمینی اونم از نوع نمکیش ندارم در حال حاظر که اونم خیلی بی ربطه

@ ستایش

ستایش جون،

من فکر می کنم فندق در این رسپی نقش خیلی مهمی در مزه آن داره، مخصوصا که توی فر هم تقریبا تفت داده می شه. بعد یک لیوان فندق خودش خیلیه. من فکر می کنم نمی شه از خیرش گذشت، می ترسم کیکتون خراب شه و زحمتتون هدر بره.

دقیقا خودم هم بعدش به این نتیجه رسیدم جون مقدارش زیاده تو کیفیتش تاثیر میذاره
بهرحال مرسی از نظرت مروارید جونم

لطف کردی

حق با مروارید جونه
ولی اگه اصلا گیر نیومد میتونید پودر بیسکویت اضافه کنید ولی طعمش به خوبی اون نمیشه

http://www.bilder-space.de/bilder/1f07e7-1286090862.jpg

شف ِمن ، یعنی این نهایـــــت کاپ کیکه
مویس ،نرم، شکلاتی ووووووووووو
بی نهایت ممنون فدات شم

موافقم. کاملا موافقم
و باید بگم که عکسش فوق العاده تو دل برو شده
آدم بدجوری میره تو مانیتور

:x از هنر و سخاوت شماست که یاعث میشه ماهم از درست کردنش بی نصیب نمونیم

مرســـــــــــــــــی شف جونم
عجب بویـــــــــــی عجب طعمی
ممنون
واقعاً لذت بردم
از اونجائی که رژیمم فقط 1 دانه تست کردم!!!!!!!!!!!
http://picasion.com/show/14481896/
http://picasion.com/show/14481926/

عجب رنگی !!!!!!!!!!!!!!!!! وااااو
آخه چطور دلت اومد فقط یه دونه از بخوری؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! برو ده تای دیگه اش رو هم با شیر بخور
بخور
بخور
بخور
:p
ولی رژیم سالم چیز خوبیه

عجب چیز اغواکننده ای است این کاپ کیک
با اجازه بی خیال رژیم شدم
و با شیر و چائی و ............. خلاصه به همه چی خوردمش!
البته بیش از یک روز تو خونمون نموند.... همه هم دنبال بقیه اش بودند.
واقعاً بی نظیر و خوشمزه است.
شف طیبه ممنون.
دوستان از دست ندهید این رسپی را.
اصلا هر که دنبال کیک شکلاتی است همین خیلی عالی است................
هرچی بگویم کم گفته ام

http://cid-613f0355c8f77450.photos.live.com/self.aspx?path=%2f%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d9%90%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c%20%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c%2f%d9%be%d9%88%d8%af%db%8c%d9%86%da%af%20%da%a9%d8%a7%d9%be%20%da%a9%db%8c%da%a9%20%d8%b1%d8%b7%d8%a8%20%d9%88%20%d9%86%d9%88%d8%aa%d9%84%d8%a7.jpg

یعنی انقدر که طعم بی نظیری داشت، در کل بی خیال رژیم شدم و همش رو خوردم:دی
فقط من طبق معمول یه مشکل داشتم شف جان
کاپ ها نشست کرد!!
امکانش هست به دلیل اضافه کردن ِ بیشتر از دستور ِ بیکینگ پودر باشه؟

میتونه از حرارت زیاد فر باشه. البته اگه قالب رو خالی تر بگیری دیگه این مشکل پیش نمیاد. بله از بیکینگ پودر زیادی هم میتونه باشه. در هر حال این سه مورد همگی میتونن توی پف کاذب تاثیر داشته باشن

و مثل همیشه....طعم از همه مهم تره

من که هر چی‌ با سر رفتم تو این مانیتور
loooooooooool آخر نتونستم ببینم بافت کیک شما چه‌جوری شده بود آخه من ۵۰ دقیقه گذاشتمش تو فر‌ ولی‌ بازم به خلال دندون میچسپید. منم درش آوردم بعد از سرد شدن یه کمی‌ نشست کرد. ولی‌ بافتش مثل لاوا کیکم بود. از کامنت ها و از اسمش که پودینگه و شاید به خاطر اینکه هم شما هم رسپی اصلی‌ با قاشق سرو کردین(درسته؟) حدس زدم باید خودش همین جوری باشه فقط مال من فکر می‌کنم یه کم خمیری شده که احتمالا واسه این بوده که رتبو از ۱۲۵ گرم بیشتر استفاده کرده بودم(من موادو نصف کردم و ۸ تا کاپ کیک داشتم). الان تو کامنت‌ها خوندم انگار نباید بیش از اندازش رطب استفاده کنم

در هر صورت خیلی‌ مرسی‌ خوشمزه بود طیبه جون. من دو تاشو خوردم ولی‌ ( با اینکه فقط ۱/۸ شکر ریخته بودم هنوز دندونم داره درد میکنه از شیرینیش فکر می‌کنم رتبم زیادی شیرین بوده)
looooooooooooool
واسه خوردن با چایی تلخ عالیه


http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/pudding%20rotab%20%5E0%20nutella.JPGبازم مرسی‌

آره به اندازه ای که بشه از قالب درش آورد کافیه. نباید زیاد بپزه که حالت پودینگیش رو از دست بده

پریس جون شما هر وقت خرما یا رطب داریم دیگه شکر رو حذف کن

نمیدونم شایدم آردش زیاد بوده که خمیریش کرده
چون نباید خمیری بشه. باید فرم پودینگی داشته باشه

می‌خواستم حذف کنم ترسیدم تخم مرغ خوب فرم نگیره.

الان داشتم کامنت هاي رول بادمجونو میخوندم در جواب غزاله نوشتی‌ منظورت از چای خوری همون چای خوری استاندارده با این حساب من همیشه بکینگ پودر و وانیل کم می‌ریختم شاید بعضی‌ وقتا واسه این کیکم خمیر میشده. چون من اینجوری ترجمه می‌کردم
1tbs=1ghashoghe soopkhori
1ts =1 ghashoghe moraba khori
1/2ts=1 ghashoghe chay khory

از این به بعد میدونم موادو چجوری تنظیم کنم آخه میدونی‌ هر آشپزی تو اندازه‌ها استاندارد‌های خودشو داره

فقط برام جالبه اگه تو رسپی تاکو منظورت از چای خوری همون ۱ تی سپونه. اون همه فلفل براش زیاد نیست؟ یا نمک؟ من وقتی‌ درست کردم همه رو نصف کردم یعنی‌ ۱/۴ تی سپون ولی‌ بازم تند بود و طعم زیره کاملا مشخص!!!

حواست باشه كه وانيلت وانيل پودري نباشه و اين مقدار فقط براي وانيل مايع صدق ميكنه

اونا نمك فلفل زياد ميخورن...ما مجبور نيستيم. پس هميشه خودت تنظيمش كن
مثلا من كم پيش مياد توي غذاهام نمك بريزم

بيكينگ پودر ولي هميشه بايد همون قاشق استاندارد به كار بره چون كم و زيادش روي كار تاثير زيادي ميذاره

با سلام به شف خوش سليقه اين كاپ كيك را درست كردم عالي شد خيلي ممنون از رسپي هاي باحالي كه ميزارين برامون فقط يسوال اين كيك توي فر فوق العاده قشنگ پف كرد بعد از اينكه 20 دقيقه تمام شد از فر درآوردم گذاشتم خنك بشه پفش خوابيد و اومد پائين اما من يادم اينو تو رسپي چاكلت لاوا كيك گفته بودين كه پفش ميخوابه آيا اينجا هم طبيعيه اما عكس كاپ كيك خودتون پف كرده كبك من تا توي فر بود همين طور بود اما تا گذاشتم بيرون نشست كرد آيابايد در فر بگذارم بمانه بعد از خاموش كردن فر

نه واسه من پفش نخوابید
ممکنه از تغییر دمای ناگهانی باشه چون الان اونجا هوا سرده

ممکن هم هست از فر باشه
اگه فرتون استاندارده پس اون موضوع منتفیه

در هر حال مهم طعمشه که خوب بوده
;)

سلام طیبه جونم خوبی؟ من امروز این کاپ کیکارو درست کردم.همه چی خوب پیش رفت و زمانی که کاپ کیکا تو فر بودن خوب پف کرده بودن و کاملن گنبدی شده بودن. از تو فر که درآوردم بعد چند دقیقه پفش کاملن خوابید و بدتر از اون، اینکه وسطش هنوز خام و خیس بود!!
البته با این مدت زمان مال من تهشون سوخته بود.
ولی علت خیسی و خامیشون و خوابیدن پف کاپ کیکام چی بوده عزیزم؟

پيشنهادم پايين آوردن دماي فر و بالا بردن زمان پخته
تونستي يه طبقه هم سينبي فر رو بالا ببر
و براي اينكه پفش زود نخوابه ... چون الان هوا سرده بهتره كيك يه مدت توي فر بمونه كه يه دفعه شوكه نشه و پفش بخوابه

مقش شب:

برش نخورده:


http://9gyrdq.blu.livefilestore.com/y1pP5uEPqxyqDtgK6EPHId8JNHFetYUvykzP8VevgsLWL6o1C4idfVQQ9M8hXjnAJ25TKzXpRcF-jKQo4dUxEfVH1QsQHiCbxuL/%D9%BE%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF%20%DA%A9%D8%A7%D9%BE%20%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D8%B1%D8%B7%D8%A8%20%D9%88%20%D9%86%D9%88%D8%AA%D9%84%D8%A7%201.JPG?psid=1

برش خورده:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1p7lAIdRUHip-m6tJ-KuAde0QgR5E-LTYnijA1UQengqJAL-OUZpVE8bueZsMWQOxESMYQDffUq-NA7_9oTvOeUeMIc2n-FHbu/%D9%BE%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF%20%DA%A9%D8%A7%D9%BE%20%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D8%B1%D8%B7%D8%A8%20%D9%88%20%D9%86%D9%88%D8%AA%D9%84%D8%A7.JPG?psid=1

نکته اول این که خیلی خوشمزه بود.

من دو تا بلندر دارم که یکی اش فقط مخصوص گردو و بادام و فندق و ... هست که اینها رو قشنگ پودر می کنه. این دفعه با اون یکی بلندرم خردشون کردم که باعث شد به حد کافی پودر نشن و توی عکس هم مشخصه که البته توی مزه اش تغییری نداده بود ولی فکر کنم اگر پودرتر می بود خوشگل تر می شد.

بعدنش هم وقتی مایع آخرش آماده شد با عکس نهایی شف مقایسه کردم و دیدم مایع من شله. به همین خاطر مقداری آرد اضافه کردم فکر کنم حدود 2 قاشق، یادم نیست دقیق.

اصلا هم پفش نخوابید. در ضمن اون غاری که توی این کاپ کیک می بینید، فقط توی همین یکی ایجاد شده بود که به نظر من خیلی بامزه بود.

دست شف درد نکنه.

خيلي خيلي زيبا و خوشمزه شدن (ميشه از همينجا خوردشون!) و بافتش هم دقيقا همون بافت پودينگيه كه بايد باشه چون از برشش مشخصه كه رطوبت داره
جاي من خالي و نوش جان

مشق شب:

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21219&sc=photos

وااااااااااااای فوق العاده خوشمزه بود،الانم که یادش می افتم از بوش مست میشم،دوستانی که هنوز امتحانش نکردن من هم توصیه میکنم امتحانش کنین ،من موادو نصف کردم چون خودمو میشناسم که آدم کم ظرفیتی هستم و جلو خودمو نمیگیرم و شدیدا هم طبعم گرمه ، خلاصه روزه هم که بودم باور کنین چند بار واقعا از خود بیخود شدم و میخواستم دستامو بلیسم چون واقعا بوش مست کننده است، خلاصه ان روز افطار من همین شد البته مجبور بودم یه پشت پشتش چیزهای خنکی بخورم ،ولی خیلی چسبید ،جای همگی خالی
همه چیزش عالی و اندازه بود
مرسی شف عزیزم

عجب عکس زیبایی شده. آدم لطافت و رطوبت و پودینگی بودنش رو از توی عکس متوجه میشه. کارتون حرف نداره بهاره جون. احسنت

راستی قبول باشه و التماس دعا. بد جوری بهش نیاز دارم

طیبه عزیزم محتاج به دعاتونم،باور کنین که همیشه به یادتون هستم ،انشالله همه چیز مرتب میشه،من بچه ندارم ولی شنیدم که این حالتهای بعد از زایمان میتونه خیلی سخت بگذره،عزیزم ولی با توکل به خداووجود مهدی مامانی و همسر گرامیتون این دوران رو پشت سر میگذارید و همه چیز خیلی قشنگتر از قبل میشه
در ضمن طیبه جون مرسی از نظر لطفتون،همشو از شما دارم،
راستی عزیزم من در مواقعی که روحیه خوبی ندارم موسیقی خیلی بهم کمک میکنه،و نمیدونم اگه بتونین توخونه کمی یوگا انجام بدین،مواظب خودتون باشین ،حسهای بدتون واسه من،همه شادیها و خوشحالیها مال شما
میبوسمتون

والا ام پی تری پلیرم تو جریان اسباب کشی گم شده
پا درد شدید هم دارم که نمیتونم ورزش کنم
و یوگا هم عمرا بچه اجازه اش رو بده ولی امیدم به خداست
شاید یه وبلاگ جداگانه واسه وزن کم کردن زدم. هنوز دارم روش فکر میکنم

طیبه عزیزم سلام،این واقعا عالیه،چون تجربیات و دانش و معلومات شما واقعا همه علمی و کاربردیه و به درد همه میخوره مطمئنا شما دست به هر کاری که بزنید پشتش کلی فکر و علم بوده و خیلی میتونه کمک کنه ولی تورو خدا فکر سلامتتیتون باشین شبها که میبینم تا اون موقع بیدارین و دارید جواب کامنتها رو میدین واقعا نگرانتون میشم چون میدونم که حالا با وجود بچه روزا هم نمیتونین خوب بخوابین،پا درد واسه چی؟البته دلایلشو میشه حدس زد،جسارت منو ببخشین توروخدا ولی شما واقعا از خودتون کار میکشین ،تنها کاری که از دست هممون بر میاد دعا برای سلامتتیتونه،دستم کوتاهه مادر وگرنه من عاشق بچه هام طوری که اگه یک بچه پیشم باشه دیگه زمینش نمیذارم و مامانشو بیچاره میکنم،البته میترسم نوزاد بغل کنم ولی واااای یه کم که بزرگ شن و تو دست بیان دیگه هیچی،.....
میبوسمتون و امیدوارم همیشه سلامت باشین

روزا که نمیتونم بخوابم چون بیداره
شبا هم که بیداره . جدیدا کمی میخوابه که من میتونم پشت وبلاگ بشینم
متاسفانه بد عادت شدم خوابم هم نمیبره تا صبح. ولی چشمام از درد در میاد اگه به مانیتور خیره بمونم تا صبح

سلام
خیلی عالی بود طیبه جان

http://i.picasion.com/pic44/609de022917207d232f53ecdbb2ba40d.gif

دستورش رو که خوندم، پیش خودم گفتم این شف هم عجب کارایی میکنه؟ مواد کیک رو کسی خام میخوره ؟
اما دقیقا" خودم همین کارو کردم.
در ضمن یه اعتراف هم بکنم، چون اولین بار بود کیک خرما پختم و ترسیدم خوب نشه، نتونستم از شیشه نوتلا دل بکنم، فرمند کنجدی ریختم+ کنجد
یکیش رو برش زدم تا بافتش رو هم ببینید
خوشمزه شده بود. ممنون

احسنت. نشون میده که بافتش خیلی خوب شده و روش هم کاملا مویست شده
و کار خیلی خوبی کردید که جانب احتیاط رو رعایت کردید

کاپ کیک رطب و نوتلا بسیار خوشمزه و عالی بود
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

به به ! به به
گزینه خیلی خوبی بوده و حق با شماست پودینگ کیک ها به تنهایی خوشمزه هستن و همراه لازم ندارن
عالی مثل همیشه

 salaaaaam :D
man fekonam belakhare ozv shodam ostad ... (BELAKHARE :D )

inam axe karaye man
cup cake shokolaty
cup cake mast
vaa marshmelow fondant

خیلی کاپ کیک شکلاتی خوشمزه بوووووووووووود 

احسنت
منتظر ديدن كارهاي ديگه تون هستيم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...