2010/05/19

اسموذی آناناس




میخوام یه چیزی بهتون یاد بدم که به درد دنیا و آخرتتون میخوره... و همچنین وبلاگ خونی. ( البته اگه بلد نیستید)


متوجه شدم که خیلی ها نمیدونن که میشه توی این وبلاگ جستجو هم کرد... و سوالهایی که پرسیده میشه حاکی از اونه که نمیدونن گوگل اینجا چه ها که نمیکنه.


داداشم همیشه به گوگل میگه "برادر گوگل" و یه دوست هم دارم که معتقده که گوگل "بهترین دوست" انسانه. من با هر دوشون موافقم و روزم بی گوگل شب نمیشه. و اصلا نمیتونم دنیای بدون گوگل رو تصور کنم. ( خب به من چه که سرچ انجینهای دیگه ای هم تو دنیا وجود داره!)


بینید دلبندانم... یه آیکن اون گوشه، سمت راست وبلاگ هست ... درست زیر ساعت... که سرچ باکس گوگله







دیدیدش؟ خب...مثلا شما تازه وارد هستید و نمیدونید "اسموذی" یعنی چی. یا اینکه یادتون رفته که تفاوت اسموذی با میلک شیک چی بود. یا اینکه میخواید اسموذی آناناس رو با اسموذی توت مقایسه کنید. پس کلمه مورد نظر رو توی باکس تایپ میکنیم و روی سرچ کلیک میکنیم.









توی همون صفحه ای که حضور دارید ...بالای صفحه نتایج سرچتون پیدا میشه و کافیه که روش کلیک کنید تا پنچره اش باز شه و به اطلاعاتی که میخواستید دست پیدا کنید.


فقط یه نکته داره... وقتی کلمه مورد نظر رو تایپ کردید "اینتر" نزنید. بلکه روی دکمه سرچ کلیک کنید. اون کار جواب نمیده!









حالا یه مثال دیگه... مثلا میخواید مرنگ درست کنید و میخواید همه موارد توی مرنگ رو مطالعه کنید. پس روی کلمه "مرنگ" جستجو میکنیم و همینطور که میبینید تمام پستهایی که اسمشون مرنگ داره یا توی پست کلمه مرنگ به کار رفته رو واسه تون میاره. یا مثلا شکلات. شما میخواید همه سوالاتتون در مورد شکلات جواب داده بشه. اینجوری همه رو پیدا میکنید و مطالعه میکنید.


اون پایین عکس، جایی که فلش زدم. اونجا تعداد صفحات نتایج جستجو رو نشون میده ، یعنی که باید بقیه صفحات رو هم بگردید تا کل مطلب دستتون بیاد.


پس دیگه لازم نیست دنبال یه رسپی بگردید . فقط کافیه که اسمش رو سرچ کنید. مثلا "کیک ساده" . خیلی سریع میتونید بهش دسترسی پیدا کنید. من خودم هم همینکار رو میکنم. از بس من چیز میز درست میکنم. نمیتونم رسپی ها رو حفظ کنم پس مثلا اگه میخوام کیک اسفنجی درست کنم... سریع میپرم سرچش میکنم و ازش استفاده میکنم. پیشنهاد میکنم شما هم مثل من هرگز به حافظه تون اعتماد نکنید و رسپی ها رو حتما بذارید جلوتون و کار کنید. چون اگه یه چیزی کم و زیاد شه نتیجه مطلوب رو نخواهید گرفت









و اما اسموذی آناناس... برای این نوشیدنی یک موز ، یک پرتقال، یک مینی کمپوت آناناس و دو لیوان شیر رو ریختم توی بلندر.









من خودم از طرفداران آناناس نیستم. ولی چون تابستونه ، انواع و اقسام اسموذی ها رو درست میکنم که زندگیم یکنواخت نشه!


21 comments:

سلام
به سوالم نخندي‌ها ولي يعني شما پرتقال رو با پوست انداختي تو بلندر؟
اگه خنديدي هم عيب نداره چون واقعا نمي‌دونم بايد با پوست بريزم يا نه.
ممنون كه جوابم رو مي‌دي و ممنون بابت توضيحاتت راجع به روش سرچ كردن.

مرسی شف طیبه...............
کلی خوشمزه است..........
از اونجایی که طرفدار کالری زیاد کردن خوراکی ها هستم! خامه و بستنی هم باید خوب بشه نه؟

این اسمذی هات منو کشته منو کشته واااای منو کشته منو کشته وای!

طیبه جان شما که اینهمه زحمت کشیدید و توضیحات کافی‌ رو دادید می‌شه یه خواهشی کنم البته شاید کمی‌ زمانبر باشه.
بهتر نیست توی پست‌های جدیدی که میگذارید و یه رسپی تو اون هست که باید برگردیم پست‌های قبلی‌ رو بخونیم تا بفهمیم ، روی همون کلمه لینک بذارید به پست قبلی‌ مربوط به خودش؟

منظورم اینه که مثلا یه پست جدید برای تهیه کیک نوشتید و برای درست کردن این کیک باید شکلات رأ تمپر کنیم شما قبلا توضیحات مربوط رأ داده اید حالا روی کلمهٔ شکلات لینک بذرید به پیج مربوط به آن . ببخشید ولی‌ خیلی‌ عالی‌ می‌شه اینجوری، نگی‌ چقدر پروو هستن این ملت اورد هم میدن

i am juliet from malaysia.

tayebeh jan vaghean karat harf nadareh harf nadarehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
khili khosh halam ke bad az i9n hame search dar moredeh weblog ashpazi ye weblog khilii khoob pida kardam ke chizaye tekrari amozesh nemideh hame mored haye ashpazitam ba koli etelat mofideh merciiiiiiiiiiiiiiii aziizam

man cake upside down banana va cake taj ferankforti va cake esfanji va french onion soup ro dorst kardam vaghean mahsharrrrrrrrrrrrrrr bood khiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii khoshmazeh shodeh bood hame mehmoonam cheshmashoon az hadagheh birooz zadeh bood .on butter cream hatam ke harf nadasht be khosoos on italiy.

man az khanandehaye paro pa ghorsetam aziizam va linket kardam to webloagam ( julietgabriel.blogfa.com)

rasti akse in chizaei ke goftamo to face bookam gozashtam monteha ba tozihat kjhodet ziresh va zadam bargerefteh az ashpaz tayebeh khastam ejazeh gerefteh basham aziizam .
bazam mamnoon vase hame chiiiiiiiiiiiii

طیبه جان
ممنون از آموزشهای خوبت مثل همیشه عاللللللللللیه میخواستم ببینم میشه دستور درخواستی هم بذاری!!! من خیلی دوست دارم از ایون کیکهائی که وسطش شکلات مایع است درست کنم نمی دونم بهش چی میگن ولی تو ظرف های تک نفره مثل سوفله سرو میشه نمی دونم
یا لاوا کیک molten cake بهش میگن

سلام طیبه جان
الان در خونه مامنتون بودیم گفتن که شکایتم رو کردی که کامنت نمی گذارم. بابا مهندس شما که بهتر میدونی ما دانشجوهای بدبخت چی می کشیم. خودتون این مراحل رو گذروندین. امتحان های میانترمم بود اون هم فشرده 5تا امتحان توی دو هفته. ولی من که کم نمیاوردم و می آمدم به وبلاگت سر می زدم و تجدید قوا می کردم آخه این چیزای خوشمزه دیدنشون هم کالری زیادی داره و من رو شارژ می کنه ولی ببخشید که فرست کامت گذاشتن نداشتم.
راستی بهتون تبریک می گم که این همه مشتری(دوست) جدید پیدا کردی و کم کم باید بری تو کار سفارشی کار کردن.:D :D :D
باز هم میگم کارات خیلی خوشگلن ولی حیف که من وقت درست کردنشون ندارم.

سلام طیبه جان، خیلی ازت ممنونم چقدر مهربونی ... من برای الهام که اصفهانه کامنتیدم شاید همینجا ویلتون سراغ داشته باشه. ضمنش به فروشگاه هانی هم زنگیدم و گفتن با تیپاکس می‌فرستن و سه چار روزه تا اصفهان می‌رسه فقط مال تهرانی‌ها نیست. خلاصه هرجوری هست تا هفته دیگه رنگ رو تهیه می‌کنم فقط راهی نیست که خود ناواردم اصلیتش رو تشخیص بدم؟

برای رنگ کردن خمیر بعد از کاور کردن، باید رنگ رو رقیق کرد و با قلم‌مو به خمیر کشید؟ اینطوری قرمز سیبی که لازم دارم بهم می‌ده؟

راستی حرف گوگل رو پیش کشیدی منم بر خودم واجب دونستم از همینجا مراتب ارادتم رو بهش اعلام کنم! همین گوگل عزیز پای منو به اینجا وا کرد و زندگیم با چند تا کلیک خوشمزه‌تر شد. برای سرچ توی مطالب هر سایتی هم من مستقیم از گوگل می‌زنم. مثلن

site:cheftayebeh.blogspot.com مرنگ

و اینطوری توی هیچ سایتی گم نمی‌شم


باز هم ممنون گلم

هورااااااااا ! نرم افزارم خود به خود درست شده.ديشب كه حسابي حالم گرفته شد.شوهر من عاشق ميلك شيك و اسموذيه واصلا" براش مهم نيست چي توش ميريزي!!فقط ميخوره و ميگه خووووووووبه!!منم تائيد ميكنم .كلا" چيزاي قر و قاطي رو دوستداره.!!بر عكس دختر!!من هم كه اين وسط گير افتادم.در اولين فرصتدرست ميكنم.ميشه بستني هم اضافه كرد!؟ميدوني كه بدن ماشديدا" احتياج داره!!! منمون از آموزشهاي خوبت

اصلاحيه: منمون=همان ممنون خودمونه كه وقتي يه بچه كنارت باشه ومخت رو تليت كنه اينجوري تايپ ميشه!!!.

@ Raheleh :
نه راحله جون اسموذی ها با آب میوه درست میشه. منظورم آب یک پرتقال بود



@ احسانه:
احسانه جون اگه توش بستنی بریزی اسمش میشه میلک شیک آناناس
اسموذی ها بستنی ندارن



@ ELHAM :
الهام جون واسه ات ایمیل زدم ببین چقدر لگجی میخوای و چطور واسه ات بفرستم؟



@ Pardis:
من هدف ورزش دادن به مچ دوستان بوده
:p
نیتم خیره! میخوام بیشتر انرژی مصرف کنید و خودتون دنبال رسپی ها بگردید که وزن کم کنید و خوشگل تر شید

ولی جدا از شوخی ...چشم



@ juliet :
مرسی عزیزم شما لطف دارید
خودتون هنرمندید که کارهاتون خوب میشه
چون رسپی خوب به تنهایی کاری نمیکنه. آدم باید استعدادش رو هم داشته باشه...که شما دارید

و اختیار دارید شما صاحب اجازه هستید

و البته سایت جالبی هم دارید
ایشالا تو امتحانات هم موفق باشید



@ مریم :
نه مریم جون درخواست که نمیتونم بپذیرم چون خیلی وقتم کمه و اگه بگم : "چشم انجام میدم" و بعد به علت مشغله زیاد نتونم انجامش بدم، دچار وجدان درد میشم چون خیلی به قول و قرار اهمیت میدم و اگه یه حرفی میزنم باید حتما پاش وایسم

ولی در مورد این مدل کیک ها و سوفله ها ... والا من خودم هم بد مدل عاشقشم
و هر از گاهی هم درست میکنم چون از کیک شکلاتی هم بیشتر دوسش دارم
ولی نمیتونم اینجا پستش کنم چون دوست کارم کارها رو اصولی یاد بدم و از اصول اولیه اش هم داشتن ظرف هاشه که متاسفانه الان چند ساله هر چی میگردم اون مدلی که دوست دارم گیرم نمیاد

ولی به محض اینکه خریدم ، همون روز درست میکنم و پستش میکنم




@ Ghazal :
غزال جون باور کن الان یک ماه تو فکرم یه چیزی درست کنم بیام خونه تون ولی فرصت نمیشه
با مامانم هم صحبت این بود که ترسیدم بعد از اون جریان هک دیگه قهری و واسه همین تو قرعه کشی این هفته شرکت نکرده بودی

خدا رو شکر که سرت شلوغه
:p
و مکدراتی در بین نبوده



@ elahe :
چه خوب پس واسه ما هم میتونه بفرسته ، این سایت هانی
مرسی از اطلاعاتت

راستش من در همون حد، اصل و نا اصل بودنش رو میدونم ولی خودم تقلبیش رو ندیدم که تجربه ای توش داشته باشم

آره بسته به مقدار غلظت رنگت میتونی با چند قطره ( نه بیشتر) آب رقیقش کنی
من اون جانماز سبزه رو با این شیوه رنگ کردم. حتما دیدیش
البته اسپری رنگ باز هم بهتره ولی واسه ما که کار حرفه ای نمیکنیم مقرون به صرفه نیست



@ sedigheh :
توی توضیحات اسموذی گفتم که اگه توش بستنی بریزیم میشه میلک شیک
اصلا فرق اسموذی با میلک شیک به همینه
اسموذی بیشتر مخلوطی از آب میوه هاست که البته از آبمیوه معمولی غلیظ تره چون میوه ها رو به یه نوعی پوره میکنیم

طیبه جون شما تشریف بیارد اینجا، نیازی به این کارها نیست.
در مورد قهر هم من که نمی دونم چی هست دوستان نا باب هم نتونستن به من یاد بدن.
خوردنیه یا پوشیدنی؟؟؟؟:D :D
باور کن دلیل کامنت نگذاشتن فقط امتحان های میانترم بود .
قول می دم از این به بعد بیشتر کامنت بگذارم.

چشمت بی‌ بلا طیبه جون، اگه میخواهی‌ ما لاغر بشیم اون ۷ تا چیزایی که گفتی‌ لاغر می‌کنه رو بگو همونی که یکیش گریپ فروته قول میدیم بخوریم لاغر بشیم

اون موارد رو همون روز که تو اون پست پرسیدی واسه ات کامنت گذاشتم که!!!!!!! هنوز نخوندیش؟

راست میگی‌ واااااااای نه نخوندم بذار برم ببینم
حالا نمیدونم کجا بود؟

:-(

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/salad%20dar%20jam/smoothi%20ananas.JPG

فکر کردم حالا که قراره آبمیوه(شیر میوه؟) بخوریم بذار طبیعی باشه! شیر کم چرب، و خود آناناس

که در مورد دومش اشتباه کردم. همون کمپوتش بهتره چون آناناس شیرین به ندرت پیدا می‌شه. واسه منم یه کمی‌ ترش بود

ولی‌ منهای این طعم ترشی خود اسموذی راحت بود و خوشمزه. من ۲تا موز استفاده کردم و ۱ لیوان شیر باز هم خیلی‌ زیاد شد. واسه مهمونی‌ گزینه خیلی‌ مناسبیه

مرسی‌

راستی‌ من اولین تم وبلاگو خیلیییی دوست داشتم. وقتی‌ صفحه کارگاه آشپز سازی باز میشد اول یه دل‌ سیر تو اون گلدون و اون کاسه و اون صورتی‌ ملایم غرق میشدم بعد به آرامش می‌رسیدم!(از اون حرفا) وقتی‌ که عوضش کردی خیلی دلم می‌خواست یه بار دیگه ببینمش آخه هیچ صفحه‌ی رو سیو نداشتم تا چند شب پیش که داشتم تو قسمت نوشیدنی‌‌ها دنبال‌هات چاکلت می‌گشتم به اسموذی آناناس برخوردم و چشمم به جمال صفحه قدیمی‌ روشن شد. چقدر هم دلم و‌ا شد
:]

آخي نازي! واسه عيد دوباره ميخوام تيپ صورتي بزنم
:p
با گل و همه چي
فقط هنوز فرصت نكردم بنرش رو درست كنم. يه يكي دو ساعتي وقت ميبره كه فعلا توفيقش پيش نيومده
:p

اين اسموذي اشتهاي منو هم باز كرد. به نظر خيلي تازه و خنك ميرسه
حيف كه ديگه از خطش بيرون اومدم. ايشالا هوا كه گرم شد دوباره ميزنم تو خط نوشيدنيها

اینم از اسموذی آناناس من :

http://up.iranblog.com/images/n138x0ystedtaya9j1.jpg

تو تابستون (الان اینجا تابستونه!) حسابی میچسبه. نوش جان
راستی اونجا هم که از اینجا گرمتره. پس بازم نوش جان

سلام
به به اسموتی. من تا حالا نخورده بودمش تا اینکه چند روز پیشا رفتیم یه کافی شاپ دیدم نوشته اسموتی لیمو. بابا عجب چیز باحالی بود باید برم تو کارش. راستی این تلفظ درستش اسموتیه یا اسموذی؟
استاد یه سوال که بازم هیچ ربطی به هیچ جا نداره!!!
شما تا حالا از این دسرهای فیت و فان خریدین درست کنین؟
یه دسره با پایه نشاسته ای  که فقط روش شیر سرد میریزیم و میزنیم. غلظتش مثل فرنی هست یعنی اگه چیزی بخوای بزاری روش فرو میره تهش. میخواستم بپرسم اگر مقدار شیر رو کم کنیم میتونه غلظتش رو به ژله نزدیک کنه؟ در واقع  هدفم اینه که یه کمی سفتتر بشه که بتونم روش تزیین بزارم. بعد این کار توی مزه اش هم تاثیری داره یا نه؟
مرسی.

من صد درصد مطمئنم كه تي اچ اش ذ هست نه ث ولي اگه اطمينان نداريد به ديكشنري مراجعه كنيد
از كلمه اسموذ به معني نرم و روان گرفته شده

ما كه با هم تعارف نداريم واقعيتش اينه كه نخريدم و شرمنده ام كه نميتونم كمكي كنم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...