2010/05/20

پته تن ماهی


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pAv_XsdfNlW9GpX13f_ZrIIBeSR131ZTjS7txFUeF7_xF9fuL3AWrsY2L2ELA6UBGV2xA9Y2svFmiE3Imtx7sV9vFyAjh9n4qJy7jub3rrBN4FKcTI5ti4hc3WK5EKxrw/tuna1.jpg?psid=1


حتما دیگه تا الان همه به نتیجه قعطی رسیدن که من عاشق غذاهایی هستم که نیاز به جویدن نداشته باشه! ( نهایت تنبلی!)


پس پته ها گزینه بسیار مناسبی واسه من هستن...و این پته ای رو که امروز میخوام نشونتون بدم محبوب ترینشه. یعنی این پته رو من میلیونها بار درست کردم و هرگز ازش سیر نمیشم. البته هرکی خورده هم معتادش شده ( جدی میگم واقعا اعتیاد میاره). نه تنها خیلی آسون و سریعه ، بلکه خوشمزه ترین غذاییه که با تن ماهی درست میشه ( از نظر من البته. و این رو هم بگم که من رسپیهای زیاد و متنوعی دارم که با ماهی تن درست میشه. بعد از این پته که مقام اول رو کسب کرده ، رتبه دوم رو پیتزای تن داره که خیلی دوستش دارم)




درست یادم نمیاد از کی این غذا رو یاد گرفتم. چون سالها ازش ميگذره.  یا "نایجلا" بود یا "امیریل" شاید هم "مارثا".  هرچی گشتم رسپیش رو پیدا نکردم پس نمیتونم بهش لینک بدم. ولی من خودم اینجوری درست میکنم:


کنسرو تن ماهی 1 عدد

آبلیمو 1 ق غ

مایونز 3 ق غ

فلفل سفید 1 ق چ

نمک



https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p-mcSSpAPWJHOlKudvTfcf-Uptin-5B-gPj5NdmpV7lDDstOcWWWPD85jrKZd_wwSRMZ3-T-WcgPgPzZRXafg8EScSvtqMTauP-FsUB18B_FYsaqx7Fz80K7lsahWFqfe/tuna2.jpg?psid=1



کنسرو رو بجوشونید و از حرارت که افتاد با بقیه مواد بریزید توی بلندر

البته من برای خودم که درست میکنم فقط یه قاشق مایونز میریزم. شما هم کم کم مایونزش رو بهش اضافه کنید و مرتب بچشید. من کنسرو رو با روغنش توی بلندر میریزم. اگه شما میخواید روغنش رو بگیرید باید بعد 2 قاشق روغن زیتون بهش اضافه کنید و یا اینکه مایونزش رو بیشتر کنید.


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pv2szehTrjOkhlsqFbzpag06BhEMmDIIRQ44vqSROFqvZ89rzbj27hH6NckV3IbRw70PMkDG_pKvhvGs0mVxlw92DCnzz4aqGcPYXPDfZjWpgO_3ZPA1lr8T31Jp4gVds/tuna3.jpg?psid=1



برای سروش هم باید نون رو خوب تست کنید و از پته روی اون بمالید و نوش جان کنید. من چون زیاد نون مصرف نمیکنم بیشترش رو خالی خالی میخورم. یه مدل سرو دیگه هم هست که خودم اختراع کردم، بد نیست یاد بگیرید

من چون قالب به اندازه مناسب ندارم از خود قوطی کنسرو استفاده کردم. یعنی ته قوطی رو هم بریدم و بعد نون ها رو باهاش قالب زدم ( نه... قوطیه رو نشستمش! دوباره میخواستم توش از همون مواد پر کنم دیگه! شستن لزومی نداشت خب!!! بعدشم یه کارمند گشنه که این حرفها سرش نمیشه! )



https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p_zAZvwt2OdLhUKIb2uSHVpVGemurV5-RHUivX8Gno9JAmVmeDSfBCiwUyX4l0GDfIKd9woQBL-mwjDSRn1gmDF79Le395pH8LfB3H_inG3DuynvtRgkiux_ja-LoOp9h/tuna4.jpg?psid=1



بعد یه نون توی رینگ میذاریم



https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p9ffm7FHNsUhbLMNJJodJTrkmEx2nBZTeQyaCy7a8KOzULjl0CR-ZmMcV98fI2JrwXDIey77Oz3AVROVV2W6TYBH9g2pY5FAgTDipyBpy5pLKZWUwSVVzY1rJl_R20zc1/tuna5.jpg?psid=1



روش رو با پته پر میکنیم ( من توی این تصویر از دو تا کنسرو استفاده کردم یعنی همه مواد رو دو برابر کردم. یه وقت گمراه نشید)



https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pikbQV7BIwW2pwx_vSmJEJNBUXszhOdOatkS-fl0DKEiKRXFbBQAA7gIAaD_q0bS1j0vMHy7ltja7fNcMRYRIA7zSpCZ0LxWE85vnEL9_jxCc-r1xVyXMkt2ErDFALeYm/tuna6.jpg?psid=1



و یه لایه دیگه نون روش میذاریم. البته شما میتونید لایه ها رو بیشتر کنید ولی من همینطور که گفتم زیاد نون مصرف نمیکنم



https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pAv_XsdfNlW9GpX13f_ZrIIBeSR131ZTjS7txFUeF7_xF9fuL3AWrsY2L2ELA6UBGV2xA9Y2svFmiE3Imtx7sV9vFyAjh9n4qJy7jub3rrBN4FKcTI5ti4hc3WK5EKxrw/tuna1.jpg?psid=1





بعد توی یخچال بذارید تا خودش رو بگیره. وقتی کاملا سرد شد آروم رینگ رو، رو به بالا میکشیم و میندازیمش دور ( یا اینکه بشوریدش واسه دفعه بعدتون)


در ضمن من نمک هم نمیریزم چون نمک چیز بدیه.

نکته: این که من اینقدر تعریف کردم صرفا نظر شخصی خودم بوده و لزومی نداره که دیگران هم خوششون بیاد. ذائقه ها متفاوته.

ولی من خیلی دوست دارم

19 comments:

باز هم سلام
این دفعه سوم توی امروزه دفعه دیگه شکایتم رو میکنی که از بس کامنت گذاشته دیونه شدم(البته دور از جون).
پته مرغ که خیلی خوش مزه بود این رو هم باید امتحان کنم البته من پیتزا و ماکارونی با تن ماهی رو امتحان کردم.
در مورد اون هم سعی خودم رو می کنم ولی قول نمی دم که به خاله جونم (زن دایی مژگانت)چیزی نگم .
چون خاله جون به وبلاگت سر نمی زنه ولی تمام اخبار را دریافت می کنه.
راستی امروز من اول شدم البته همیشه جزء اولین ها هستم ولی کامنت نمی گذاشتم.
کلآ من در همه زمینه ها اول هستم:D :D :D

سلام.همانطور كه غزل خانم گفتن پته مرغ عالي بود.هنوزم من سفارش دارم كه هر وقت درست كردم به فلانيها هم بدم تا كيفش رو ببرن نه كه خيلي غذاي سختيه اينه كه به من سفارش ميدن!!!!!اميدوارم اين غذا هم خوب باشه.البه من عكس شما مصرف نانم زياده و ميتونم بگم كه چند سالي ميشه تن ماهي نخوردم.چون از غذاهاي دوره دانشجوئيمه ومن ديگه اشباع شدم.راستي امروز حالم خوب نبود و نتونستم بيام

آخ جون! به نظر خوب میاد!!! امشب ما هم ماهی داشتیم
بفرمایین شوید پلو ماهی
راستی امشب دارم می آپم!!!

طیبه جون ممنون !! البته به دوستان بگم که من قبلا دستورش رو از شف عزیز گرفتم و اکنون یکی از معتادان این پته به حساب میام :) و طرفدار هم زیاد داره . چون واقعاً خوشمزه است . هر کس خورده کلی تعریف کرده

@ Ghazal:
من باز هم تاکید میکنم.... اگه زن دایی مژگان بفهمه من رسما یک جنازه خواهم بود
خواهش میکنم بهم رحم کن

و البته که شما همیشه و همه جا اولی.... منهای اینکه بعد از فربد به دنیا اومدی
:p



@ sedigheh:
آره ولی این پته رو که میخوری اصلا احساس تن ماهی خوردن بهت دست نمیده!!! خیلی خوشمزه است

تو که مثل من استعداد چاقی نداری دختر... اون موقع که من فیل بودم تو فنجون بودی! تا میتونی نون بخور که دنیا دو روزه

راستی دیشب مهنوش اومد سهمیه اش رو برد
اینقدر ندیده بودمش که قلافه اش یادم رفته بود
تو مثل اون نشی! زودی بیا
شاید هم خودم اومدم
ولی فکر کنم خونه تون پر کارتن باشه
بهتره بذارم بعد از دو هفته بیام

شاید هم دو ماه! منو که میشناسی...هیچ وقت بیکار نمیشم


@ ELHAM :
آدرس فروشگاهی که آرد ذرت ازش میخری رو بده و ایمیلت رو هم حتما چک کن. هر دوش واجبه
:p
راستی رنگ آرد ذرتت زرده دیگه؟
باید زرد زرد باشه


@ Hamideh:
تولد رویا کیه؟ من واسش یه بلندر کادو بگیرم بتونه هر روز این پته رو درست کنه
:p
راستی اگه خواستی پیتزا درست کنی حتما از روز قبل خمیرش رو از توی فریزر درآر بذار توی یخچال

من که دیگه هر روز ماموریتم فکر نکنم دیگه هیچ وقت هم دیگه رو ببینیم
:p

راستی یه مدل سوپ نخود فرنگی هم هست که میتونی الان که بی دندونی بخوریش
ولی بلندر میخواد!
با مخلوط کن هم میشه
خواستی رسپی بدم

سلام طیبه خانم
چه حسی داری از اینکه بهترین وبلاگ آشپزی رو داری

ایمیلمو چکیدم بانو
و جواب هم دادم
آرد ذرت همون نشاسته ذرته گوگولی خانوم
;b

الهام جون آرد ذرت با نشاسته ی ذرت فرق می کنه. آردش زرد هست ولی نشاسته ی ذرت سفیده

سلام بر شف عزیز
خانم جان
خیلی ممنون
پته تن ماهی خیلی جالبه
فتوای منم همینه با این چیزا آدم نمی میره! شما با خیال راحت بخور و به کسی هم نگو و کسی هم به کسی نگه!

@ سی ما:
والا حتی اگه بهترین هم بود، باز من هیچ احساسی نداشتم
واقعیتش اینه که من به دنیا نمیچسبم که بلکه تو آخرت با آتیش کمتری جزغاله بشم
اینجا رو هم فقط به نیت نشر علم راه انداختم
ولی مرسی شما لطف دارید که ما رو بهترین دونستین
مخلصیم



@ ELHAM :
همینطور که ناهید جون گفتن متاسفانه فرق میکنه
آرد ذرت از آسیاب کردن ذرت پخته درست میشه و رنگش زرده
دیگه این دور و برا پیدا نمیشه
ولی گیر آوردی حتما خبرم کن بگم دختر داییم واسم بخره


@ احسانه:
من هم همینکار رو میکنم
یعنی به کسی نمیگم
ولی وقتی تو وبلاگ بنویسی..." جماعت این غذایی که من میخورم خیلی خوبه" حتما به گوششون میرسه

Hallo !
Ghazaye besyar khubie va be sorat amade mishe !
man ham majbur shodam in dafe dige comment bezarm !
Makhsoose daneshju hast !
vali hamuntor ke gofti baziha nabayad befahmand ke ma az in chizhaye bad mikhorim vagarnaa ... !!!
Vielen dank fur alle rezepts.

خوشم میاد که همه خانواده کلهم اجمعین از زن دایی مژگان حساب میبرن!!!! به این میگن اقتدار

سلام.من هم تن ماهی رو خیلی دوست دارم. حتما درست میکنم. فقط خواستم بگم ایده هات خیلی جالب و جوون پسنده خانم هنرمند . دستت طلا.

This comment has been removed by the author.

سلام

میشه این پته رو مثل کیک پته مرغ روی چنتا نون که کنار هم قرار دادم درست کنم، و بعد مث اون برش بزنم؟

چرا نشه؟! به هر شکلی میشه سروشون کرد. واسه مهمونی عالیند

پته تن ماهی

http://www.bilder-space.de/bilder/07073a-1283023433.jpg

فوق العاده بود طیبه جان. اونقدر که از 20 تا دونه ای که برای مهمونی سه نفره درست کرده بودم، همین سه تا موند فقط!!
ممنون از دستورات بدون نقص ات شف جان.

واااااااااای چه کاسه های خوشگلی! اینا با چین اینقدر خوب طلایی و شیک شدن؟

آره منم مشتری دائمشم. همین که ببینم وقتم کمه سریع از این درست میکنم

طبق دستور تست کاپ شما پیش رفتم شف جان، فقط چون برای مهمونی بود برای چرب کردنشون از مارگارین استفاده کردم.
شاگرد خودتونم طیبه جان!
ممنونم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...