2010/05/22

مرغ سوخاری در فر و سالاد فلفل دلمه ای

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pO4YTp3skFo1tOV80GPWpC9qJgFCUuCC1pwO6P704l1FgDmdtEBUoaMYX7GYSfjd-1Mq9MVUawFoG2j6_zvLSCOC0UwHLMq_JqsgukWDyx7Pql6YAxyQcUsVsIhWaGFSM/ofchicken1.jpg?psid=1

یکی از سالم ترین کاورهایی که میتونید برای درست کردن مرغ سوخاری ازش استفاده کنید، ذرت و جو پرک شده است. و البته ما مرغ سوخاری مون رو توی فر درست میکنیم، مگر اینکه تصمیم داشته باشیم چاق شیم! که نداریم.


قبلا یه مدل مرغ سوخاری با کاور بیسکویت ترد و پودر سیر و کنجد درست کردیم که مزه اش حرف نداره. اینبار میخوایم از یه کاور سالم تر استفاده کنیم با کالری پایینتر. یعنی جو و ذرت


ولی توجه داشته باشید من توی این رسپی مرغ رو توی مایونز خوابوندم. شما اگه تصمیم به لاغر شدن دارید بهتره با ماست و یک سفیده تخم مرغ جایگزینش کنید.


 قبل از اینکه رسپی رو بگم بهتره یه سس جدید بهتون معرفی کنم به نام "ووستشیر" Worcestershire sauce این سس اصلش بر میگرده به یک شهر به نام Worcester در انگلستان . "ووستشیر ساس" رو معمولا در غذاهای کبابی، گریل یا باربکیو ازش استفاده میکنن و ترکیبات اصلیش: سرکه، شکر، سرکه مالت، نمک، آنچوی، تمر، پیاز، سیر و ادویه هستش


توی بازار میتونید پیدا کنید ولی اگه نبود همینهایی که گفتم رو با هم ترکیب کنید و سس رو درست کنید.


حالا رسپی:


ساق مرغ 4 عدد
مایونز 1 ق غ
سس ووستشیر  1 ق غ
آبلیمو 1 ق غ
نمک و فلفل
ترکیب ذرت و جو پرک شده 1 لیوان
فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز از هرکدام نصفی
پیاز قرمز یک عدد کوچک
سرکه بالسامیک 2 ق غ

خوب من در مورد سرکه بالسامیک هم یه توضیح بدم. Balsamic vinegar از جوشوندن آب انگور درست میشه و در واقع اصلا سرکه ای در کار نیست. بعد اجازه میدن که بمونه. حداقل 12 سال باید بمونه. یعنی هرچی بیشتر بمونه بهتره . حالا بعد از ریختن توی بطری روی سرش لیبل میزنن که مشخص بشه چند سال عمر داره. 12 ساله هاش رو لیبل نقره ای و 25 ساله هاش رو لیبل طلایی میزنن و باید بدونید که اگه اصل باشه قیمتش ممکنه به 400 دولار هم برسه.



https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pj4-j9enKrY4QUhywDL4rzedPwPqlACaFFaut10LU_QggqR_O5XWCMglYI_dS4cRYcS4NgbyGjTjHsdumX174nmOeNtltvF7OS54x7HHvb5r0F1c1PHuoF-qE9qFfHqz-/ofchicken2.jpg?psid=1



مرغ رو همیشه بدون پوست مصرف کنید.


توی یه زیپ لاک مایونز و آبلیمو و ووستشیر و نمک و فلفل رو مخلوط کرده، مرغها رو توش میندازیم و میذاریم توی یخچال برای حداقل نیم ساعت. ( و یا یک شب کامل) جالبی اینکار به اینه که مایونز خودش تخم مرغ و سرکه و روغن داره و مرغ رو حسابی مزه دار میکنه. ولی همینطور که گفتم اگه رژیم هستید با ماست و سفیده تخم مرغ جایگزینش کنید.


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pi59MqsPcH24X8pd-22N51t-nz-f-IJC4IjUfNCQLYauo8Bl8m2vfYZpk9mOK1yeeyPlQ2CQlgIc1Sd1YZLNVT7KWCUA6ZXCNm6tTSJJsfrWgQAGyDlPyBNEEgs4asK6q/ofchicken3.jpg?psid=1


من چون توی خونه سریل جو و ذرت کلوکز داشتم از همون استفاده کردم. ولی شما میتونید جو پرک و همینطور کرن فلیکس رو از فروشگاهها خریداری کنید


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pm5ytao0T9uY32Bz4tisuQdMLXp9OgILk2ItDIK-FMR16OIuMwZRnW6AJHQNiq9qgjCQHSzeUKmeZDhh5QpzYX8jIFG2Hoke12LTttSqoHFok_AvfYeM_fhiR4XF9h-_V/ofchicken4.jpg?psid=1


این غذا هم مثل همه غذاهای دیگه ای که من درست میکنم انرژی از آدم نمیگیره. یعنی مجبور نیستید زمان زیادی رو توی آشپزخونه تلف کنید و اصلا هم ظرف کثیف نمیکنه. به جاش میتونید وقتتون رو صرف شیرینی پزی کنید!

خیلی راحت مرغها رو که مخلوط مایونز دورشه رو توی جو میغلتونیم و توی سینی فر میذاریم. و در فر با درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار میدیم.



https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pXJrRkgwpcCNpKuHF6RA1EmpmveOg8KxQlyfb7RuracNtV-cPzJqxPXIvxWqtxcLPBSc9IhSl69n1HDq7bj6o8pL31kCTi7GdCnlFrimeXw_se18Q_jJvWzAn6KJ8wSCA/ofchicken5.jpg?psid=1


برای سالاد... فلفلهای رنگی رو نواری میبریم و پیاز رو هم به همین ترتیب .ترکیب رنگ بسیار جالبی میشه

من روش فقط "بالسامیک" ریختم. ولی شما میتونید با روغن زیتون و نمک و آبلیمو هم مخلوطش کنید. در ضمن... این سرکه بالسامیک رنگی قهوه ای و طعمی ترش و شیرین داره و معمولا برای سالادها و برخی از دسر های توت فرنگی به کار میره.



https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pv8Q4LkpJJ4zUGm7XToHr6KylZd7bx7s-8fXoti-ypunMuNUnKAlmZ7Vqrp_GkfstR3CaT05XyyU1x-U9RSqUtr8-vA2qVs0I3650KL6WrWR9mjtn4uKKca77L4wbuTQz/ofchicken6.jpg?psid=1


حالا توی ظرف سرو مقداری از سالاد بریزید و روش مرغها رو سرو کنید .



https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p3LDnVaz79El-cCldczpXAtQxlGY0JOi6kwPeXnQfFnU1M9mbPjJYV2fzAz6DAJU2TfE3o4mfzJaPgLEFStid-4eZ-gSXxbv444Pql14A699Pvak4v0XZpP_1y6Swme_Y/ofchicken7.jpg?psid=1


من اصلا توش از نمک استفاده نکردم. شما هم مصرف نمک رو پایین بیارید. توی کاهش وزن هم تاثیر داره.


38 comments:

نه مثل اینکه به ما رژیمی ها هم نظری داری شف جون!
می دونی این مرغت از اون غذاهایی که وقتی ما می ریم کلاس کلی برامون کلاس می گذارن و شروع می کنن به یکسری ...............
ممنون طیبه جان با این وبلاگت من معتاد به کلاس را داری ترک می دی و من و به وبلاگت معتاد می کنی.
ممنون خیلی خوشمزه خواهد بود!
خدایی بالزامیک الکل نداره؟ ما خیلی سر این موضوع تو خانواده بحث داریم. معتقدند که اینهایی که در ایران است قید نشده که الکل دارد و آنهایی که آنطرف است و در سایتشون کاملا الکل را واضح نوشتند! البته نقل قولی بیش نبود.

tayebe joon emruzam morghe rejimi tu fer ro dorost kardam mazash kheili khoob bud vali nemiduanm chera biskuite torde doresh be foil chasbid mogheye jabeja kardan ??!!
dar zemn hamun shab tartibe jeleye broken glass tavasote mehmuna dade shod!!!!!! vagarana hatman aksesho mifrestadam ! rassi emaileto nadarama :) inam kheili jalebe hatman misazamesh kiiiiiiissssss


maryam

MMMMMMMM YAMMMIIIIIIIIIIIIII
ختما خوشمزه میشه! من سس ورچستر رو توی همه چیز میریزم چون ادویه اصلیش میخکه و بسیار خوش طعمه
راستی نمیدونستم آنچوی هم توش هست!!!!!
میخوامت شف جون
;))

بد درديه اعتياد اون هم از نوع اينترنتي .ممنون خانمي و خسته نباشيد . اين نظارت هم عجب چيزي شده ها

راستي خانوم اين آيس كوكيز رو نميشه بدون اينكه اونجوري با چاقو به جونش بيفتيم قالب زد؟حتما بايد برش بخوره؟؟؟؟ مارمالاد گرفتم ميخوام امتحان كنم چي ميشه ديدم بهترين و خوشمزه ترين گزينه همينه (

شنیدی میگن طرف از هر انگشتش هنر می باره حالا حکایت تو است همه چی تمامی
نقاش آشپز تحصیل کرده هنرمند
من اگه جای تو بودم یک کافی شاپ خفن می زدم هم کلی درامد داشتم هم بقیه با کیک و شیرینی های خوشمزم حسابی حال می کردن

سلام طیبه جون
من هم واقعا معتاد وبلاگت شدم.راستش کارات حرف نداره و واقعا سلیقه ات بیسته.حدود دو هفته ایه که پیدات کردم و تقریبا هر روز میام و منتظر چیزهای جدیدم و تو هم که همیشه دست پر هستی.میخوام پیشنهاد بدم مهمون فرش قرمز مامی سایت بشی تا روی ماهت هم ببینیم.
یکی دوتا سوال دارم که اگر جوابم رو بدی واقعا لطف کردی.یکی اینکه در خصوص سرکه بالزامیک،اگر برای حدود 4 یا 5 سال از خریدش گذشته باشه و تو خونه مونده باشه،چیزیش نشده و میشه ازش استفاده کرد؟چون من لیبل تاریخش رو کندم و انداختم دور .الان با ترس و لرز یه کمی ازش استفاده میکنم.
سوال دیگه در خصوص این سس و آنچوی و اینهاست .از کجا میشه تهیه کرد و آیا جایگزین داره یا نه؟
ممنونم و میبوسمت.همیشه منتظر کارهای زیبات هستم(ضمنا تو عکاس خوبی هم هستی)

من هم با این موضوع که شف عزیز ما عکاس خوبی هم هستند موافقم.
می خواستم پیشنهاد بدم این فن را هم آموزش بدن!
یکی از عناصر مهم و مکمل این هنر عکاسی است.

@ احسانه:

Vinegar is made by the oxidisation of alcohol. Bacteria is added to a non-distilled alchohol base which then transforms the alchohol into acetic acid. It is possible that traces of alcohol can remain in any vinegar but there would not be enough to regard it as an intoxicant since if it was still an alcocholic drink it would just be off wine/cider not vinegar. Balsamic vinegar is made slightly differantly than other vinegars in that rather than being a wine base with acetobacter added the process is started with unfermented grape juice which is fermented by a differant bacteria than that used in wine. After alcohol forms from the sugar it is fermented some more until it becomes vinegar.


این متن رو من یک سایت مسلمانان پیدا کردم که میگه نوع باکتری هایی که برای درست کردن بالسامیک به کار میره با نوع باکتریهایی که برای درست کردن شراب ازشون استفاده میشه فرق میکنه
یعنی اون پروسه ایجاد الکل توی این نوع از سرکه به خاطر شیرین بودن انگورها بوجود نمیاد
و جای دیگه ای هم خوندم که اصلا فرایند سرکه سازی توی این مدل به کار نمیره و فقط اسمش سرکه است
و البته باز خوندم که در موارد زیادی "واین" به بالسامیک افزوده میشه
ولی اگر این اتفاق بیافته حتما حتما روی بطری قید میشه. و درصد الکلش هم روی شیشه نوشته میشه

پس چون روی بطری بالسامیک من قید نشده من مشکلی توش نمیبینم
و اینکه ...البته من الکل نخوردم... ولی وقتی این سرکه رو میخوری مثل این میمونه که آبمیوه خورده باشی و اصلا هیچ تندی خواصی که نشانه الکل باشه احساس نمیشه

ولی آدم بهتره روزه شکدار نگیره
استفاده نکن عزیزم
جایگزین زیاده

طیبه عزیز توصیه من اینه که سرکه خرمای فرآوری شده(مهرام یا میناب) رو هم امتحان کنی.جایگزین خوبی برای بالزامیک هست وقیمتش هم مناسب تره!

@الهام:

The Vinegar Institute conducted studies to find out and confirmed that vinegar’s shelf life is almost indefinite. Because of its acid nature, vinegar is self-preserving and does not need refrigeration. White distilled vinegar will remain virtually unchanged over an extended period of time. And, while some changes can be observed in other types of vinegars, such as color changes or the development of a haze or sediment, this is only an aesthetic change.


با توجه به این مطلب... سرکه خراب نمیشه حتی اگه بیرون از یخچال نگهداری بشه
مخصوصا سرکه سفید
ولی در مورد سرکه بالسامیک... هرچی بیشتر عمر کنه مزه اش بهتر میشه

با مطالعاتی که من داشتم.... این تاریخی که روش میزنن "بست بیفور" هستش یعنی اینکه اگر قبل از این تاریخ مصرف بشه تازه تره و طعم بهتری داره
حالا باعنایت به اینکه سرکه خراب نمیشه و بالسامیک با مرور زمان بهتر میشه.... شما مقداریش رو بچشید و اگه بوی بدی هم نمیده پس مشکلی نداره
کم پیش میاد که خراب شه
توی اینترنت خوندم که اینها این تاریخها رو مینویسند که ما زود تر مواد رو دور بریزیم و باز خرید کنیم و سود بیشتری بهشون برسونیم
:p
ولی باز باید خوتون چک کنید و اگه مشکلی توی طعمش پیش نیومده ( که نمیاد) ازش استفاده کنید

البته اگه وسواس دارید بهتره یه نوش رو بخرید
تصمیمش با خودتونه


در مورد آنچوی... توی بازار ماهی فروشها پیدا میشه...نوعی ماهی بسیار ریزه
توی این سس ولی لازم نیست حتما استفاده کنید
ووستشیر رو از فروشگاههایی که اجناس خارجی دارند میتونید بخرید
ولی ترکیباتش ساده است میشه راحت درست کرد و توی شیشه توی یخچال نگهداری کرد

@ نجما :
من تا حالا نخوردم ولی حتما استفاده میکنم
مرسی از راهنماییت عزیزم

سلام طیبه جان، من اون مرغ با کنجد و بیسکوییت ترد رو که درست کردم، خیلی مورد استقبال همسری واقع شد. به نظر خودم هم خوشمزه‌ترین مرغ سوخاری بود که خودم تا حالا پختم اون هم فقط با یه قاشق روغن زیتون. این هم باید خوشمزه باشه ولی پیدا کردن سسش رفت اضافه شد به لیست دغدغه‌های غذاییم!! ژله پست قبلیت هم که شاهکار بود، کلی ایده هجوم آورد به مغزم که روی ژله تولد دختری اجرا کنم. خیلی خیلی ممنون

و اما: رنگ!! من بالاخره سه تا رنگ ویلتون خریدم و ظاهرا با عکس‌هایی که توی سایت ویلتون هست شبیه هستن ولی هلوگرامی نداشتن. فقط یه برچسب روی درشون هست که اسم رنگ رو به دو زبون نوشته. الان تنها مورد مشکوک اینه که من یه کم از رنگ قرمز و زرد رو که امتحانی استفاده کردم (اندازه دو تا سر خلال) انگشتام رنگی شدن! حالا دوباره نگران شدم که رنگام اصل نباشن و سرطان به خورد مردم بدم با کیکم! می‌دونم سرت رو با این پروژه رنگم درد آوردم خانمی ولی خواهش می‌کنم راهنماییم کن دیگه خودم هم از این دغدغه خسته شدم

اگه بتونی از رنگهات عکس بگیری ببینم که خیلی خوبه
ولی با توجه به حرفی که زدی... باید اصل باشه. ولی جالبه من هیچوقت دستکش دستم نمیکنم ولی تا با مایع دستشویی میشورمش دستم پاک میشه!!!! یعنی تا چقدر دستت رنگی بود؟
من توی برنامه خارجی ها هم دیدم که آشپزش گفت اگه دستکش نپوشید تا یک هفته دستتون رنگیه ولی من دستکش دست نمیکنم چون دوست دارم با دستهام همه چیز رو لمس کنم... و همیشه هم سریع بار اول پاک میشه

زیاد وسواس به خرج نده. قانونا نباید تقلبی باشه. بسم الله بگو و کار کن


راستی این سس ووستشیر و سرکه بالسامیک هر دو ته مزه شیرینی دارند. اگه دوست نداری حذفشون کن

من خودم طعم شیرینی رو توی غذا دوست ندارم ولی این دو تا استثناء هستند

باز هم ممنون طیبه جان
من نقل قول کننده بودم فقط. این متن هم قابل توجه خواهر گرامیم!
من هم چون روی بطری چنین چیزی ثبت نشده بود استفاده می کنم.!
در هر حال عکاسیت هم مانند کارهای دیگرت خوب است.
برای ماهی عزیزت هم متاسفم. بلا دور باشد.

سلام طيبه جون
ژله شف خيلي باحال بود. كلي ذوقيدم. بوس بوس... يه كمي سرم شلوغه ولي اينجا رو از دست نميدم. يه چيزايي هم درست كردم... بازم سوال دارم.
اول اينكه چرا پف كيك ميخوابه؟ كيكم خيلي پف كرد چون خيلي با همزن زدم. بكيكنك پودرم زدم ولي از فر كه بيرون مياد پفش ميخوابه. يه بار زود از فر بيرون نياوردم صبر كردم يه كمي بمونه ولي تو فر خاموش بازم پفش خوابيد. چون تو قالب كاغذ ميندازم نميتونم كيكو وارونه كنم. اگرم كاغذ نندازم كيك به قالب ميچسبه. چي كار كنم؟؟؟

بعد اين كه بروكن گلاسو درست كردم ولي مثل شما خوشكل نشد يعني قشنگ بود ولي اونجوري كه دلم ميخواست نشد . بايد ژله هاي خرد شده با فاصله تو ظرف چيده بشه يا كه بينشون زياد فضا نباشه؟؟ (خيلي ابتدايي بود سوالم)

بعدشم رنگ ويلتونم از اين تيوپي هاست. 2000ت خريدم. روش ننوشته ژلي. به نظرت خوبه اين مدلي؟؟

يه چيز ديگه اين كه دلم ميخواد براي پيكنيك يه كيك درست كنم كه روش شكلاتي باشه وسطشم بستني ولي بستني زود آب ميشه (راه حلي كه نداره؟) به نظرت به جز خامه و شكلات و ژله ، چي ميتونم جايگزين بستني كنم؟؟؟

يه چيز ديگه بپرسم دعوام نميكني؟؟؟ ژله بيرون از يخچال آب ميشه؟ چند ساعت ميشه نگهش داشت؟ ژلاتين يا پودر ژله؟؟


مرسي عزيزم
بوس

سلام بر شف عزیز

من یکی از خواننده های پروپاقرص اما خاموشت بودم که حالا دیگه روشن شدم.

از هنرمندیاتون خیلی لذت می برم و سعی می کنم اونارو درست کنم.

اینم دو تا نمونش چیز کیک و کیک شربتی که تبدیل به یه کیک خوشمزه واسه ی مهمونیامون شده...

ایشاا.. اگه عمری باشه بعدها هم اگه چیزی از روی رسپی های شما ساختم واست عکساشو می فرستم.
با تشکر فراوان
مینا

http://www.4shared.com/photo/9zOFJ3S0/P5120211.html
http://www.4shared.com/photo/tROaMhv1/P5120216.html

http://www.freeupload.com.au//uploads/1/P5120208.JPG
http://www.4shared.com/photo/O4qmDdiZ/P5120220.html

سلام عزیزم مثل همیشه عالی من اون مرغ و بیسکوئیت و درست کردم خیلی عالی شد بوس بوس
طیبه جون بی صبرانه منتظر اموزش بیسکوئیت های امریکایی هستم خانمی خیلی باید چشم انتظار باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شف جان با عرض معذرت یه خواهش داشتم
من دستور این مرغ با کاور بیسکوییت ترد رو پیدا نکردم میشه لطفا" لینکشو برام بزارید
خیلی لطف میکنید.

آخ جونم ............. پیداش کردم

@احسانه:
البته خواهرتون اگه شک دارند باید از یک مرجع بپرسند
ولی بعد خواهشا نتیجه اش رو به من نگید
:p




@سميه:
باید بدونم کدوم کیک بوده
چون توی کیک های مختلف، دلایل پف نکردن متفاوته
ولی اگه همه کیک ها خراب میشه...بگو توضیح بدم


برای اون ژله بهتره که ژله های رنگی رو خیلی کوچیک نبری
یعنی مکعب ها درشت تر باشن
بعد از که توی قالب نهایی میریزی...این زاویه هایی که مکعب های بزرگ کنار هم ایجاد کردند باعث میشه که فضای کافی برای ژله سفید رنگ به وجود بیاد
اینطوری بعد از برش نهایی ژله، شما ترکیب رنگها رو با فاصله توی ژله سفید رنگ مشاهده میکنید و نماش بهتر میشه


دقیقا روش چی نوشته
متن انگلیسیش رو واسم بنویس ببینم کدوم مدلشه


کیک بستنی به درد پیک نیک نمیخوره. اون هم توی تابستون. پس بجز اونهایی که گفتی میتونی از پودینگ ها استفاده کنی
و یا ترکیب پودینگ و میوه
ولی باز اگه هوا خیلی گرمه میوه هم توصیه نمیشه
من خودم واسه پیکنیک کیک های ساده یا براونیز رو پیشنهاد میکنم که خراب نمیشه


ژله بیرون از یخچال شل میشه
ولی دقیقا به غلظتش بستگی داره
مثلا اون ژله رنگین کمانی که من درست کرده بودم چون خیلی غلیظه ساعتها میتونه بیرون بمونه
ژله بروکن گلاس هم میتونه تا یکی دو ساعت فرمش رو حفظ کنه
ولی ژله گرم که میشه دیگه زیاد خوشمزه نیست

پس اگه میخوای برای بیرون ژله درست کنی باید غلیظ تر باشه
ولی هر چی غلیظ تر بشه لاستیکی تره و طعمش
تقریبا مثل طعم پاستیل میشه




@ mina:
به به....به به...احسنت...آفرین! واقعا عالی شده! خیلی خیلی خوب شده
هر دو برشهاشون خیلی تمیز از آب دراومده
واقعا عالیع
موفق باشی عزیزم

و البته اگه دنبال چیزی میگردی میتونی از سرچ باکس گوگل استفاده کنی

و البته پایین هر پست پستهای مرتبط رو هم معمولا میتونی ببینی



@ افسان :
افسان جون من خیلی چیز میز درست کردم که هنوز پست نشده...واسه همین میگم طول میکشه
ولی بهترین خصوصیت یک آشپز خوب، صبور بودنه
شما هم که آشپز خوبی هستید انشالا
;)

ممنون شف عزیز
چشم نتیجه را نخواهم گفت.

سلام طیبه جان..... من سرکه بالزامیک گرفتم اما تو محتویاتش نوشته WINE VINEGAR اگه به قول شما بالزامیک اصلا در واقع سرکه نیست پس این وینگر توش چه می کنه؟؟؟؟؟ تو رو خدا جواب قانع کننده و کامل بهم بده .... من اصلا دلم به خوردنش راضی نمی شه

نوشته بالاییم بهم ریخت.... خواستم بگم رو شیشه تو قسمت محتویاتش نوشته که واین وینگر داره.... اگر بالزامیک اصلا در واقع سرکه نیست پس این وینگر توش چه می کنه؟؟؟؟؟

بالسامیک دو مدل داره این مدلش رو که شما نوشتید الکل دارشه یعنی واسه مسلمونا مشکل ایجاد میکنه

مدلهاییش که من تو بازار دیدم همه بدون واین بودن
حتما پیدا میکنی

سلام من عکسهای این سایتو کلا نمیتونم ببینم میشه بگید چه کار کنم

متاسفانه برای مدت محدودی سایت گوگل رو فیلتر کردن

سلام
من ميخواستم امروز اين خوراك مرغ رو درست كنم ولي متاسفانه سريالي كه شما استفاده كرديد رو نداشتم. تو خونه جو پرك دارم ولي كرن فلكس ندارم. مي‌شه بهم بگيد چه جايگزيني و به چه مقداري مي‌تونم به جاي سريالي كه شما به كار برديد بزنم.
اين مشكل رو براي اون يكي غذاي رژيمي كه توش بيسكويت ترد نمكي به كار برديد هم دارم. مي‌شه يه جايگزين براي اون بيسكويت هم ب هم بگيد
ممنونم و موفق باشيد.

توي ايران كه هم برشتوك ذرت ايروني هست هم بيسكوييت شور و ترد
خارج هم كه كرن فلكس هست و كراكر

ولي باز اگه هيچ كدوم نبود ديگه چاره اي نيست... آرد سوخاري و كنجد و پودر سير رو تركيب كنيد

راستي يه قوطي قوطي هاي جو فراوري شده هست به نام اينستنت ات
با ماركهاي مختلف تو بازاره
از جو پرك خيلي نرم تره و زودتر آماده ميشه
شايد بسته هاي سوپ جو آماده هم توش از اين جوها باشه. من امتحان نكردم ولي

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/morgh%20sokhari%20%20salad%20felfel%20dolme.JPG

خيلي عالي
ممنون

من اینا رو با سس بلو چیز درستیدم، خیییییییییییییییلی استقبال شد :)
ممنون شف جونم
https://skydrive.live.com/?cid=047232219e443e4b&sc=photos&id=47232219E443E4B%21111#!/?cid=047232219e443e4b&sc=photos&id=47232219E443E4B%21214

و چه برشته و زیبا هم شده
کیفیت عکسهاتون عالین ضحی جون. دوربین جدید گرفتید یا نورپردازی رو عوض کردید؟

ممنونم :x
نورپردازی رو عوض کردم :p

@ maryam:

من از فویل استفاده میکنم چون حوصله ظرف زیادی شستن رو ندارم ولی میتونی فویل رو چرب کنی که نچسبه
یا برای اینکه اصلا نچسبه از ظرف تفلن استفاده کن



@ ELHAM:
البته بسته به مارک فرق میکنه
اگه توش آنچوی باشه ذکر میکنه



@ arta:
آمریکایی ها این مدل رو اختراع کردن که در کمترین فرصت ممکن بیسکویت درست کنن
چون برای مدت زیادی توی یخچال میمونه و سریع هم پخته میشه و دنگ و فنگ قالب زدن رو نداره

ولی شما مختارید که از هر قالبی که خواستید استفاده کنید
چون خوب جواب میده


@ گلبانو:
مرسی از لطفتون به من
والا بد سرم شلوغه
شاید بعد از بازنشستگی از این کارها هم کردم
شاید هم اخراجم کردن و سریع تر به نتیجه رسیدیم
:p



@ احسانه:
من حتی یک خط هم درمورد عکاسی مطالعه نکردم
پس علمی ندارم که منتقل کنم
شرمنده

راستی دیروز در پی بیماریهایی که واسه خودم جدیدا چیش اومده.... ماهی بیچاره ام هم مرد! خیلی من رو دوست داشت و همیشه تا از سر کار برمیگشتم مثل سگ واسم دم تکون میداد
ظاهرا این بخت برگشته پیش مرگ من شد
روحش شاد!!!!!! البته مامانم همیشه میگه اینکه حیوانات میمیرند معنیش این بوده که قرار بوده اتفاق خیلی بدی واسه تو بیافته ولی در عوض رو سر اونها خراب میشه
فایترم رو خیلی دوسش داشتم
هنوز هم گریه ام قطع نمیشه
خدا بیامرزدش

سلام
عیدتون مبارک باشه
 من تازه این مطلبو دیدم
و جالبه که هروقت میام اینجا با اینکه خیلی دور زدم تو سایت مطلبی پیدا میشه که حتی تیترش هم ندیدم !!!!!!!!!

سوال اینکه من خیلی از امواد سس ی که گفتید رو ندارم مثل سرکه مالت و آنچوی و تمبر
البته تمبر رو هم شنیدم کمیاب شده نگشتم دنبالش
میشه بدون اینا هم سس رو درست کرد ؟
ممنونم طیبه عزیز

اوه نه اصلا مهم نيست
سركه معمولي يا آبليمو بريزيد
درسته كه طعم كمي تغيير ميكنه اما خوبي غذاها به اينه كه برعكس شيريني ها ميشه راحت توشون دخل و تصرف كرد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...