2010/05/23

ته چین بادمجان و قارچ و گوشت




ته چين مورد علاقه من ته چين مرغه اون هم با ته ديگ كلفت زعفروني. ولي واسه تنوع ته چينهاي ديگه رو هم ميشه خورد. باز بين اونهاي ديگه اش من ته چين بادمجان رو ترجيح ميدم چون برشش خيلي شيك ميشه. واسه اينكه رنگ سياه پوست بادمجونها لايه هاي تيره و خوشگلي رو در مقطع عرضي ايجاد ميكنه. اين مدل ته چين رو شما ممكنه يه جور ديگه درستش كنيد ولي اين كاريه كه من انجام ميدم:



بادمجان 700 گرم

برنج 3 ليوان

تخم مرغ 3 عدد

ماست 1 ليوان

گوشت چرخ كرده 300 گرم

قارچ 200 گرم

پياز دو عدد

رب گوجه فرنگي 2 ق غ

زعفران و نمك و فلفل و ادويه كاري








من معمولا بادمجون رو پوست نميگيرم و همينطوري حلقه ميكنم. اينجوري رنگ سياه پوستش باعث زيباتر شدن برشها ميشه ولي شما مختاريد پوست بكنيد. كار ديگه ايي كه هرگز انجام نميدم سرخ كردن بادمجونه. من با يه قاشق روغن زيتون گريلشون ميكنم و طعمش عين بادمجون سرخ كرده ميشه با اين تفاوت كه ديگه به خاطر نخوردن روغن زيادي كه بادمجون سرخ كرده جذب كرده؛ افزايش وزن پيدا نميكنم!



پس بادمجونها رو به حلقه های یک سانتی میبریم و نمک میزنیم و گریل میکنیم.









در مرحله بعد گوشت چرخ كرده رو با يكي از پياز ها تفت بديد و بعد كه پخت نمك و فلفل و ادويه و رب و آبلیمو رو اضافه كنيد. با پياز دوم قارچها رو تفت بديد. من بهش ادويه كاري زدم ولي بدون ادويه هم ميشه درستش كرد.










برنج رو براي حداقل يك ساعت خيس ميديم و بعد آبكش ميكنيم. دونه اش نبايد وا بره. مرتب تستش كنيد كه تو دستتون خراب نشه. بعد آبكش كنيد.











يكي از تخم مرغها رو با كمي زعفرون خوب بزنيد ( مقدار زعفرونش دست خودتونه) و دو کفگیر برنج رو توش بريزيد و مخلوط كنيد تا زعفروني بشه.








كف ديگ رو روغن بريزيد و گرم كه شد برنج رو با كفگير بريزيد توش . توجه داشته باشيد كه نميخوايم خيس باشه چون ممكنه به جاي ته ديگ ؛ املت تحويل بگيريد. پس تخم مرغ اضافی باید اول بچکه. حرارت حتما بايد كم باشه ولي به اندازه اي هم كم نباشه كه مواد نبنده. يعني شما بايد بتونيد صداي جيليز و ويليز روغن رو بشنويد.








حالا توي همون ظرف تخم مرغي تون بقيه تخم مرغها رو بشكنيد . اينجوري زعفرون باقي مونده توي ظرف هدر نميره. بعد ماست رو هم اضافه كنيد و با ويسك بزنيد تا كف كنه.








بقيه برنج رو بهش اضافه كنيد







نصف برنج رو بريزيد توي ديگ . روش نصف بادمجونها رو بچينيد










روي بادمجونها هم نصف مخلوط گوشت رو بريزيد












بعد قارچها رو هم روي گوشت...









بعد باقي برنج رو بريزيد ....









لايه ها رو تكرار كنيد و در آخر هم برنج رو بريزيد و سطحش رو صاف كنيد و با حرارت بسيار بسيار ملايم بذاريد يك تا يك و نيم ساعت دم بكشه.












برشش خيلي خوشگل ميشه.












دليل اينكه من ته ديگش رو بدون ماست درست كردم اينه كه تجربه ثابت كرده كه ماست باعث نرم شدن ته ديگ ميشه و ديگه كرانچي نيست. ولي اينجوري كه من درست ميكنم ديگه ته ديگ زعفروني و ترد و كرانچي ميشه . اگه مثل من عاشق بادمجون باشيد از اين ته چين مثل من لذت خواهيد برد.


101 comments:

وای چقدر خوشمزه است این ته چین.
کلاً من با انواع ته چین موافقم! این هم دست پخت شف طیبه است و هم ته چین بادنجان!!!!!!!!!!!!
چه می شود. خیلی عالی است خانم.

من عاشق هر غذاییم که توش بادمجون داره
حتما" امتحانش میکنم
خیلیم خوشگله
بازم ممنون

nahare fardamun maloooom shod ! ;) merc azizam khaste nabashi.

Maryam

سلام عزیزم، من چند وقتیه وبلاگ شما رو پیدا کردم، یعنی یه روز دنبال دستور چیزکیک می گشتم به اینجا رسیدم. ولی از اون روز همینطوری حیرون موندم از این همه هنر شما، یه روزه کل آرشیوو خوندم و هی تعجب می کردم و درعین حال لذت می بردم از این همه ذوق و سلیقه و خلاقیت.
تو این همه وبلاگ آشپزی شاید اولین وبلاگیه که به جرأت می تونم بگم صاحبش از خودش هنر داره. یعنی ابتکارات جدید داره و چیزایی رو خودش کشف می کنه. خلاصه خیلی خوشم اومد. دیگه مشتری ثابتم اگه قابل بدونی.
من تو سایت آشپزآنلاین با همین نام فعالیت دارم، میخواستم بدونم اجازه هست با ذکر منبع و نام اگه غذایی رو از دستورات شما استفاده می کنم، رسپی بذارم؟
چون می دونم گفتی نمیخوام مشهور شم می پرسم!
;)
در هر صورت خوشحالم از اینکه اینجا و تورو پیدا کردم :***

مرسی خانومی از این دستور عالی، من عاشق بادمجون و قارچ هستم. منم حتما باید بادمجون بخرم و درست کنم . من عاشق تنوع غذایی ام، چیزی که با این سایت محشر شما امکان پذیره.

@ مهرشین:
نظر لطفتونه
و البته که میتونید! هدف نشر علمه
موفق باشید

به به سلام خانومي الوعده وفا رفتين تو فاز گوشت ( چشمك )‌نهار 5 شنبه ته چين بادمجان و گوشت. راستي طيبه جان ديروز از فرط بي خوابي طرح اوليه براي ژله شف رو كشيدم فقط سوال اينكه تا چند روز بعد از رنگ اميزي طرح ميشه از طرح برا روي ژله استفاده كرد؟ و اينكه حتما بهتره ژله اول منظورم كه قراره طرح روش باشه همون ژله بروكن گلاس باشه بعد ژله هاي ديگه؟

سلام طیبه خانوم نازنین و هنرمند
خسته نباشی خانم .
من خیلی وقته با شما و هنرهاتون توی مامی سایت آشنا شدم و به هنرمندی و حوصله اتون خیلی اخترام میزارم . اما امروز مستقیم به وبلاگتون اومدم . نه برای اینکه کا منتهای تکراری و تعریفی بزارم بلکه برای اینکه بهتون بگم که وبلاگ شما جز بهترین وبلاگهای نخصصیه که من میشناسم واقعا" کارتون عالیه و از اون عالی تر این توصیحات جامع و قدم به قدمتون هست . من واقعا" ازتون ممنونم و امیدوارم هر جای این کره خاکی که هستید همیشه موفق و سلامت باشید .
اینارو گفتم تا بدونید که کسانی هستند که از مطالب شما به نحو احسن استفاده میکنن و دعاشو به جونتون میکنن .از نجما جونم که باعث شد شمارو پیدا کنم ممنونم
بوووووس و خدانگهدارتون

سلام طیبه جان، این عکس رنگ‌هام. یه تأیید ظاهری بزنی بسم‌ا... رو گفتم :) بازم ممنون

http://megapic.ir/images/t8bw0rh3nk5naifctpnz.jpg

http://megapic.ir/images/r0cqqftggyty83xvzrz2.jpg

http://megapic.ir/images/6rj469kyg6o7chmliffz.jpg

راستي طيبه جان ميدونم ربطي به اين پست نداره ميخواستم بدونم برا مرنگ كه با ليمو بود ميشه به جاي ليمو چي جايگزين كرد؟ ميونم با ليمو تو شيريني زياد خوب نيست (‌ببخشيدها )

ولی در قوطی‌ها پلمبی چیزی نداشت. اونهایی که شما می‌خری هم همین‌طوره؟ ... من که دیگه با این فرصت کمم باید دل به دریا بزنم ولی تو این تقلب‌ بازاری که هست ممکنه اون فروشنده‌هه که خودش رنگا رو نداشت و بهم گفت اینا توی پاکستان پر می‌شن هم راست گفته باشه!

الهه جان منم از اين رنگها گرفتم و يه درپوش سفيد رنگ كه روش w حك شده بود . ما كه مونديم هر كدوم از اين مغازه دارها يه چيزي ميگن

@arta:
والا من چون داشتم با شیوه سعی و خطا کار میکردم....یه چند تا لکه رنگ ، بعضی هاش رقیق و بعضیهاش غلیظ رو روی یه کاغذ کشیدم....بعد از دو روز که گذشت و کاملا خشک شده بود (البته اون غلیظها بعد از دو روز هم خشک نمیشه چون رنگش ژلیه) روی یه قسمت از ژله که خالی بود گذاشتم...با دست مالشش دادم....بعد از 10 ثانیه برش داشتم... جالبه که حتی اون رنگ کمرنگ و رقیقی که کشیده بودم هم به طور کاملا دقیق روی ژله منتقل شد!!!!!! واسم خیلی جالب بود! پس با تجربه من شما نباید مشکلی داشته باشید...فقط توجه کنید که خیلی مهمه که سطح ژله کاملا خشک باشه
اگه خیس باشه کل طرح کاملا منتقل نخواهد شد! حتما بذار روی ژله ات خشک خشک خشک بشه


وااااااااااااای من دیروز یادم اومده که یکی این سوال رو در مورد پای مرنگ پرسیده بوده ولی من جواب ندادم!!!! کل وبلاگ رو زیر رو رو کردم ببینم تو کدوم پست سوال پرسیده شده بوده و چیزی پیدا نکردم! حالا خیالم راحت شد! عزیزم از هر میوه ای که دوست داری استفاده کن
من موز رو پیشنهاد میکنم
ولی من خودم یه پای بلوبری دو روز پیش درست کردم که با اون هم میتونی این کار رو بکنی
پای توت فرنگی یا آلبالو هم میشه
ولی من از موز رو ترجیح میدم
راستی اگه با پرتقال میونه ات خوبه کافیه همون رسپی رو با پرتقال درست کنی

این پای با شکلات هم فوق العاده میشه
نکنه شکلات دوست نداشته باشی؟! نگو که دلخور میشم
:p

وا خواهر از اون حرفاااااااااااااا. من بعد از هر غذايي جا واسه شكلات و شيريني دارم اينو تضمين ميكنم. تازه نوشابه رو ترك كردم و چسبيدم به رسپري شما خانومي. بلوبري رو منظورت ميوه اشه خانوم (‌متوجه نشدم ) البته دوستان رو زحمت داديم ( احسانه جان رو ) از پايتخت مارمالاد بلوبري و چيزهاي ديگه بفرستن . ميبيني تو رو خدا برا شكم چه كارها كه نميكنيم (‌چشمك )

@ شهلا :
شهلا جون شرمنده میکنید
مرسی از اینهمه لطف و محبت

در ضمن سایت جلبی دارید
موفق باشید


@ elahe:
الهه جون رفتم خونه ، عکسها رو با رنگهای خودم مقایسه میکنم و خبرت میکنم

جونمی جون ته چین!!!!
اگه من اونجا بودم همشو میخوردم
خیلی خوب درش آوردی
مثل همه ی کارات بینظیره
راستی ماموریت هات تموم نشده؟
من دارم میمیرما...................

@ elahe:
این مدل رنگ از اونهاییه که هولوگرام نداره
این مدل یه درپوش سفید رنگ داره که روش نوشته
W
به علامت ویلتون. و مقداری رقیق تره
روش نوشته
concentrated paste
اون مدل هولوگرام دارش روش نوشته
concentrated Gel
من از هر دو دارم و فکر نمیکنم هیچ کدومش پاکستانی باشه
ایشالا که موردی پیش نمیاد
بسم الله بگو و شروع کن

الهام جون من همیشه تا پنج شنبه نیستم
آقای شوهر هم عسلویه میره
نیست که بریم بازار
اگه شد تا قبل از پنج شنبه سعی خودمو میکنم
وگرنه پنج شنبه صد در صد میفرستمش

خیلی خیلی ممنون عزیزم

راستی دارم واسه امشب آقای همسر این ته‌چینو می‌پزونم. فکر کنم خیلی ذوق کنه بعد مدتها! پلو رو که ببینه
:p

سلام شف عزیز
دلم آب شد با این ته چین خوش آب و رنگت
عاشق بادمجونم ولی همسر گرامی دوست نداره در نتیجه بادمجون نمی خرم
تو مامی سایت عکس کیک چوبی ببری رو که با آموزش خوبت درست کردم ببین
ممنون

@ elahe:
:p
طفلکی! درکش میکنم
:p
ولی برنج چیز بدیه
من فقط واسه مهمون ها درست میکنم


@ مریم:
وااااااااااااااااااااااااااای
جدی میگی مریم جون
خیلی کنجکاوم ببینمش
کاش لینکش رو هم داده بودی
آخه سایت خیلی بزرگیه توش گم میشم

سلام طیبه جان، دفعهٔ اول نیست اینجا میام هااا ;)، هر چی‌ پست داشتین خوندم قبلا، راستش اول صبح اولین کاری که می‌کنم چک کردن وب شماست، اینا رو اگه نمیگفتم دیگه نمی‌شد;))

اما راستش با اینکه همیشه بی سرو صدا میام و از مطلبتون استفاده می‌کنم، ایندفعه خواستم یه چیزی بگم، که شاید البته خودتونم بدونین

توی چندتا از پستها گفتین که تو تايپ کردن وقتتون گرفته ميشه و‌ اذیتتون می‌کنه ، فکر کردم شاید مثل من تایپ فارسیتون کنده که اذیت میشین، یه سایت هست که این مشکل تا حد قابل توجهی‌ کم می‌کنه، لینکشو واستون میزارم، انشالأ که مفید باشه، البته اگه اشتباه نکرده باشم

http://www.behnevis.com/
ندیده دوستون دارم، موفق باشی‌ خانومی

سلام طیبه جان، دفعهٔ اول نیست اینجا میام هااا ;)، هر چی‌ پست داشتین خوندم قبلا، راستش اول صبح اولین کاری که می‌کنم چک کردن وب شماست، اینا رو اگه نمیگفتم دیگه نمی‌شد;))

اما راستش با اینکه همیشه بی سرو صدا میام و از مطلبتون استفاده می‌کنم، ایندفعه خواستم یه چیزی بگم، که شاید البته خودتونم بدونین

توی چندتا از پستها گفتین که تو تايپ کردن وقتتون گرفته ميشه و‌ اذیتتون می‌کنه ، فکر کردم شاید مثل من تایپ فارسیتون کنده که اذیت میشین، یه سایت هست که این مشکل تا حد قابل توجهی‌ کم می‌کنه، لینکشو واستون میزارم، انشالأ که مفید باشه، البته اگه اشتباه نکرده باشم

http://www.behnevis.com/
ندیده دوستون دارم، موفق باشی‌ خانومی

عجب سایت جالبی شیرین جون... تکنولوژی چه ها که نمیکنه
مرسی که به فکرم بودی

http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=128&t=2662&start=60
خانمی اینم لینکش
البته به خوشگلی کارای شما که نمیشه

مریم جون لینک رو چندبار امتحان کردم ولی فربیدن میزنه
ممکنه چکش کنی
من نمیتونم بازش کنم

سایت در دست تعمیره!!!

فدای تو من بششششششششششششمممم
نمی خوام زحمتت بدم
همش رو به حساب شوخی بگذار
نمیخوام سختت بشه
احتمالا زمستون بیام طرفای جنوب
همون موقع هم آدرسشو ازت می گیرم میرم میخرم عزیزم
حرفای منو جدی نگیر
I'm just teasing you baby
and believe me it's my nature!!! ;D ;x

دیدمش مریم جون
واقعا جالب شده
حیوانات دیگه اش رو هم خیلی دوست دارم درست کنم. تو برنامه است. حتما خوشت میاد

طیبه گل گلی وقتی داشتم درستش میکردم پسرم هی میرفت و می اومد میگفت مامان همش که داری ببر درست میکنی یه حیوون دیگه هم درست کن خوک گربه شیر!!! منم با قیافه آویزون گفتم من فقط همینو بلدم !!تو دلم گفتم ای طیبه کاش بغ وحش درست کرده بودی !! مجبور شدم سرچ کنم تو نت یکی دو مدل دیگه هم پیدا کنم !!بعد که همشو درست کردم اومد گفت خوب عیبی نداره اینا خواهر و برادرن!!

آخی!!!! بچه ها دوست دارن رنگ رنگی و متنوع باشه
من سعی میکنم توی این ماه یکی دو مدل دیگه درست کنم
انشالا

سلام مهربانا
من امروزاین ته چین رادرست کردم باید به شما بگم دستتون درد نکنه
مرحبابه این همه سلیقه و ممنون که این سلایق را
در اختیار همه میگذارید
سلامتی و موفقیت همراه همیشگی تان باشد
دوستدار شما : شهلا

طیبه جان
من هم این ته چین استثنائی را درست کردم.
واقعا خوشمزه و لذت بخش شده بود.
مورد استقبال عمومی هم قرار گرفت. اما متاسفانه مجال عکس ندادند.

میدونم چی میگی. اینجا هم من گفتم "کسی حق نداره تکون بخوره تا من عکس بگیرم" آخه من خیلی خشن هستم
:P
بعد داداشم گفت "من از غذایی که ازش عکس گرفته شده نمیخورم" کلی خندیدیم. ولی من کار خودم رو کردم

طیبه جان منم این ته چین رو درست کردم و خوب بود.
حدود ده روز دیگه تولد همسرمه مهمون دارم میخواستم براشون ته چین مرغ بذارم. میخوام ببینم امکانش هست تا اونموقع رسپیش رو بگی؟ اگه نه میشه همینو دوبرابر کنم و بجای مواد میانی مرغ پخته و زرشک و ... بذارم؟
البته ببخشید از فرط پررو بودن این حقیر

متاسفانه فرصت کافی ندارم. ولی سریع توضیح میدم کارت راه بیافته
مرغت رو آبپز کن
از شب قبل البته
خوردش کن. نه خیلی درشت باشه و نه ریش ریش باشه. تکه های کوچولوی ریز
توی یک لیوان ماست ترش شب بخوابونش. اگه ماستت ترش نیست توش یه قاشق آبلیمو بریز
میتونی زغفرون هم اضافه کنی
سه لیوان برنجت رو کمی نرم بردار و آبکش کن

سه تا تخم مرغ کامل رو با زغفرون هم بزن
یک سوم از برنج آبکش شده رو توش بریز

توی دیگ تفلون بریز تا صدای جلز و ولزش رو بشنوی
یه لایه مرغ بریز
نصف برنج روش
بقیه مرغ ها
بقیه برنج
یک استکان آب مرغ روش بخش کن

حالا بذار با حرارت بسیار ملایم دم بکشه. ممکنه یک و نیم تا دو ساعت طول بکشه. البته میتونی هم بذاریش توی فر

من اینجوری درست میکنم

طیبه جونمممممممممممممم
:))
خانومی منو گیج نکن!

ببین 10 تا مهمون دارم با خودمون 12 نفریم! خب حالا در کنار این ته چین غذاهای دیگه هم هست.من خودم فکر کردم با 6 تالیوان برنج درستش کنم، بنظرت 6 تا یا 3 تا؟
اگه 6تا پس تعداد تخم مرغ و ماست رو هم بگو.

و اما طرز تهیه به روایت اینجانب که یه ذره زیادی خنگه: مرغ رو توی ماست خوابوندم. بعد برنج رو که آبکش کردم فقط یک سومش رو بریزم توی تخم مرغ ها و بریزم ته قابلمه بعد مرغی که از ماست کشیده شده یا همراه با ماست رو بچینم روش و بعد برنج خالی دوباره مرغ و مجدد برنج خالی؟
یعنی برنج طبقه دوم و سوم ساده هست؟ بدون تخم مرغ و ماست؟
و ماست اصلا توی غذا نمیره بلکه مزه اش به مرغ رفته؟
طیبه جون ببخشید. من زیادی خنگم خب چیکار کنم دست خودم که نیست!

این مقدار برای 6 نفر کافیه ولی اگه میخوای دو برابرش کنی باید دیگت خیلی بزرگ باشه یا اینکه دو طبقه درستش کنی
همه مواد اینجوری دو برابر خواهد شد

مقدار ماست اونقدر ها به نسبت مرغ زیاد نیست پس همه رو با ماستش وسط برنج میذاریم
این باعث میشه که ماست توی لایه های برنج نفوذ کنه و یکپارچه اش کنه
همه مراحل رو درست گفتی

حالا واسه سوالت در مورد ساده بودن برنج باید بگم که ... این مدل تهچین طوری هستش که فقط لایه اول کاملا یک پارچه است ولی لایه های بعدی بعد از سرو موقع خوردن حالت پلویی پیدا میکنه و دونه های برنج کاملا از هم جدا هستند. ولی رسپیش طوریه که باز هم قالبی برش میخوره و شیک میشه. اما دیگه برنجش چون ماست نداره ، حالت شفته نداره. چیز خوشمزه ایه ولی اگه میبینی گیج میشی درستش نکن. یا اینکه تو مقیاس کم چند روز قبل درست کن که از کیفیتش مطمئن باشی

سلام
مرسی خوشگلم
آره واسه جمعه درستش میکنم تا دستم بیاد قضیه
ببین طیبه جون یه سوال دیگه: الان واسه همین سه پیمانه برنج ظرفم باید قطرش چقدر باشه؟ که اگه خواستم دوبرابر کنم ظرفم قطرش چقدر بشه.
عزیز بهم نخندی، دلم میخواد کارم تمیز در بیاد(قوم همسری مهمونم هستن و قراره خود همسری رو غافلگیر کنم)
حالا درکم کن دیگه

میشه یه تهچین 35 در 15
میتونی توی سه سایز درست کنی و روی هم بذاری سه طبقه بشه
یا اینکه از بزرگترین دیگت استفاده کنی

tayebeh jonam 1 soal beporsam ?

mishe begi kolan 1 formol koli ke be ezaye har 1 peymone berenj chand peymane mast , tokhme morgh niaze ?

1 chize dige mast hatman bayd torsh bashe?
berenj ham done bar darim dige are ?

man chon feram kharabe hatman bayad ghotre berenjamo kam konam ?

nemidoonam chera naomid shodam ,dishab mehmon dashtam mese hamishe nashode bod akhe cheshmi mavado hamishe mirizam fekr konam to mohasebatam eshtebah karde bodam :(

tayebeh jonam merc ke hasti

تخم مرغش که همینه چون بسته به قطر دیگ داره نه مقدار برنچ
یعنی اگه دیگت سایز کوچیکه باید تخم مرغت دو تا بشه

ماستش هم بسته به مقدار غلظت داره
ولی در کل من معتقدم اگه ماستش بیشتر شه شله و بد میشه
پس واسه وقتی که مقدار برنج رو کم میکنی ماست رو هم کم کن. یعنی همین سه تا برنج یکی ماست رو به نسبت کم کن

چی شده بود که خراب شد؟
یعنی خوب برش نخورد؟

چشمی وقتی اندازه میگیریم که تجربه مون زیاد باشه
البته جنس برنج و غلظت ماست هم بی تاثیر نیست

asalam merc javab dadi , in ghaziye tokhmeorgh nesbiye ? yani age zarf bozorg bod 100 % 3 ta estefade mishe

yani u ba ghotre zarfet tokhm morgh ro misanji ? hata mast ro ?

midoni akhe bazia meyareshon be kilo e , yani masalan 1 kilo berenj ke man aslan nemidonam o ba peymone misanjam migam 5 ya 6 ta tokhme morgh estefade mishe


mast ro migi be ezaye 3 peymane berenj

2 peymane mast ya 2 (gh) mast?

felan ke 2 seriye ro dore badshansiam
1 bar ke benazaram shol bod az bala (chon to ghableme ertefa dasht (hododan 4 cm)

dishabam hes mikardam seft shode baftesh

kolan tarsidam o dobare farda shabam mehmon daram o mayosam az doros kardanesh :(

kolan moshgelam ine ke az bas recepie haye mokhtale khondam dige ghati kardam

u maste chekide torsh ro taiid mikoni ?
abe morgh ya gosht ke ezafe nemikoni be mavadet ?

rasti inja to resturan alborz o naron nayebe saaii shirin ham mikonan tahchino

رستورانها به خاطر اینکه فر صنعتی دارن تهچینشون خیلی حرفه ای میشه. تو خونه به اون کیفیت نمبشه رسید


نه اون مقدار تخم مرغ رو واسه وقتی که مهمونها کمتر شن گفتم اگه قطر دیگت بیشتر شد تخم مرغ رو بیشتر کن

اصلا بذار اینجوری بگم که گیج نشی ( هر چند که خودم با قطر دیگ تعداد تخم مرغ رو تنظیم میکنم) به ازای هر پیمانه برنج یک تخم مرغ استفاده کن

واسه ماست... نه چکیده خوب نیست. ترش اشکالی نداره ولی من نمیپسندم

چرا میگی دو تا ماست؟
یک لیوان ماست سه لیوان برنج

دیگه هم واسه خودت پیچیده اش نکن

راستی اگه میبینی بهت استرس وارد میکنه واسه این مهمونی درستش نکن. ممکنه اعتماد به نفست رو پایین بیاره
بذار بعد از یه مدت دوباره امتحانش کن

نه من آب گوشت نمیریزم خیلی خمیریش میکنه. ماست هم بیشتر بریزی خمیری میشه

ghorbonet beram mamnon khob tojih shodam , kamelan vazeh bod .

kheily kheily merc

salam chef joonam khaste nabashi
man asheghe tah chin hastam vali ta be hal rooye gaz dorost nakardam hamishe ba fer dorost kardam vali in khoone jadidemoon gaze shahri nadare & nemitoonam fer roshan konam mishe begi dar akhar bayad chikaresh kar i mean damkesh roosh bezaram ya faghat ba sare zarf mishe?!!! merc azizam chef honarmandam kisss

من خودم فقط درش رو روش میذارم بدون دمکش و خوب میشه. فقط همیشه توی فر بیشتر طول میکشه ها

chef joonam merc
man dishab cake morgh dorost kardam hala bebinam emrooz chi az ab dar omade

سلام شف عزیز
سالاد مرغ من بد نشده بود ولی چون تره توش داشت آقای شوهر خوششون نیومد میشه چیز دیگه ای چایگزین کرد؟اگه ممکنه میخواستم استیک رو هم آموزش بدید.ممنون

میتونید حذفش کنید ولی مزه اش عوض میشه


والا اینجا گوشت با کیفیت نیست
اگه گیر آوردم حتما

آخه توی دنیا گوشت استیک از بهترین و گرونترین گوشتهاست

سلام طیبه جون

عکس آخر و تیکه جدای تهچین رو تو فیس بوک دیدم و بدجوری احساس مالکیت و حس .. بهم دست داد

عکس بوسیله خانوم
Juliet Roudini
آپلود شده میشناسیش؟

البته بعدش اشاره به شما کرده منتهی باز من دلیلی به گذاشتن عکس آشپزی از شما نمیبینم

باز تصمیم با خودت گلم
گفتم ببینم بهش کامنت یا مسیج خصوصی بدم ؟

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1324974&o=all&op=1&view=all&subj=59903350684&aid=-1&id=1399776047

یا نه ؟

اگه لازم دونستی این کامنتو دیلیت کن
...
راستی من هنوز مشگل دیشب رو دارم
ستایش

واقعا هنوز اون مشکل هست؟ چرا؟ جالبه


اشکالی نداره ستایش جون من اسم و آدرس خودم و سایتم رو روی همه عکسها چسبوندم و دیگه از این به بعدش با خداست. اشکالی نداره هر کس دوست داشته باشه میتونه از رسپیها و عکسها استفاده کنه
هدف ترویج علمه

البته خانم ژولیت قبلا اجازه گرفته بودن

ممنون از اینکه به فکر بودید و اطلاع دادید
مرسی

اکی خدا رو شکر مهم رضایت تواه عزیزدلم

مهم نیست ،بلاگ اسپات لجش گرفته لابد گفتم
ناراحت نشی از اینکه ناشناس سیو میشه

قربونت
ستایش

اکی یه مدل دیگه اش بدون ایمیل سند شد
ایمیل هم که تو
inbox داری

:X

طيبه عزيزم سلام
من خيلي دوست دارم ته چين به اين شكلي كه شما درست كرديد درست كنم اما متاسفانه همسرم به خاطر استفاده از تخم مرغ تمايلي به خوردن نداره و به قول خودمون غرغر مي كنه
براي همين ته چين هامو فقط با ته ديگ درست مي كنم و مواد را به صورت معمولي لابه لاي برنج هام مي ريزم. مي خواستم بدونم مي شه كاري كرد كه شوهرم طعم تخم مرغ ها رو احساس نكنه و نفهمه .به قول معروف گولش بزنم

متاسفانه قوامش به تخم مرغشه
میتونی البته تخم مرغش رو کم کنی
اگه ادویه خاصی هست که دوست دارند توش اضافه کنید
و اینکه ماستش ترش باشه

من خودم طعم تخم مرغ رو توش احساس نمیکنم
ولی کسی که به چیزی حساسه حتما طعمش رو توش کشف میکنه

Chef joonam
salam man dirooz in tah chin ro dorost kardam & baraye avalin bar rooye gaz kheili ham khoob shod koli del pasand albate shekam pasand bood vali vaghti sare tabeh ro bardashtam 1 kami booye zokhme tokhme morgh midad yaani elatesh chi boode?mamnoon

عجیبه. خب میشه همه رو هم زعفرونی درست کرد
یا از سایر ادویه ها مثل جوز هندی استفاده کرد
من چندین بار به همین شیوه درست کردم پیش نیومده بوی تخم مرغ بده
حتی واسه مهمونی هم درست کردم و همه تعریف میکردن
اینا با من تعارف ندارن اگه بو میداد میگفتن
تازه همیشه خودم زودتر از همه از خودم ایراد میگیرم
:p
شما یه کم زعفرونیش کن

Merc chef azizam
ok tah digeshhhhh kheili keranchi bood merc vaytaame bademjoon ham ke aali bood kisssssss

سلام طيبه جون از اينكه فهميدم ميشه بادمجون و با روغن كم درست كرد خيلي خوشحال شدم ولي متوجه نشدم منظورت از گريل چيه ميشه واسم توضيح بدي خيلي ماهي بوس بوس

ماهیتابه گریل خیلی ضخامت کفش بیشتر از ماهیتابه عادیه. به همین دلیل حرارت رو یکنواخت منتقل میکنه و مواد مغز پخت میشه و خوب کبابی میشه
معمولا روش شیار هم داره که روی مواد رو رگه دار میکنه که خیلی خوشگل میشه
داشتن یه دونه اش تو خونه واجبه

سلام.پزییم و فیض بردیم.
فقط چون عجله داشتم با شعله بالا و زمان کمتر پزیدم!!!
واسه همینم یکمی تیره شده!
سوخته نه هاااااااااا تیره!

http://mohemnist.persiangig.com/page1.html

ایول مهربان بانو. عالیه
و البته به نظر من تیره هم نشده. کاورش کرانچی شده

;)

سلام شف عزیز
ازشما خواهش میکنم چند نوع برنج یا تهچین باز هم بذاری این ته چینت عالی بود
ممنون ما شمالی هستیم و برنج خوریم

والا برنامه زندگیم یه کم تغییر کرده و زیاد فرصت آشپزی این مدلی ندارم
آخه میدونید...من فقط واسه مهمونی برنج درست میکنم
ولی عاشق تهچینم

محبوب ترین تهچینم هم تهچین مرغه که عاشقشم

نگران نباشید
تو برنامه است
حتما درست خواهد شد

اینم عکس تهچینه من. ظاهرش که عالی/ طعم و عطرشم که بیسته بیست. مخصوصن با اون ادویه کاری.
فقظ شرمنده که نشد از برشش عکس بگیرم، ولی برششم خیلی خوب و شیک بود. همه چی عالی
مرسی شف جونم
http://up.iranblog.com/images/nryw702bg4qbtpbxoss5.jpg

شکل و رنگش که واقعا فوق العاده شده. آدم حتی با دیدنش هم حظ میکنه. کارتون آفرین داره. احسنت

salam tayebeh jan, man baraye jomeh yek mehmoni bozorg daram va mekham en tahchino dorost konam hodode 90 mehmon albateh ghazahaye degeh ham hast(ke digaran dorost mekonan), vali ta hala baraye en jamayet ghaza dorost naakardam khyle shodeh 15 nafar bodan hala kami negranam, meshe begi mavad lazem che andazeh bardaram? aya be nazaret to sini fer dorost konam khob meshe ya to polopaz bozorg(12nafareh) chandin bar dorost konam?mamnon

مقش شب:

برش نزده:

https://skydrive.live.com/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&path=%2F%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%2F%D8%AA%D9%87%20%DA%86%DB%8C%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%20%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86%20%D9%88%20%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%2F%D8%AA%D9%87%20%DA%86%DB%8C%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%20%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86%20%D9%88%20%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D9%86%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!460!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!460&sc=photos

برش زده:


https://skydrive.live.com/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&path=%2F%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%2F%D8%AA%D9%87%20%DA%86%DB%8C%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%20%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86%20%D9%88%20%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%2F%D8%AA%D9%87%20%DA%86%DB%8C%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%20%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86%20%D9%88%20%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D9%86%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!460!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!461&sc=photos

همه چیز عالی.

دست شف درد نکنه.

@ مهناز:
متاسفم که دیر شده ولی در هر حال به نظرم با شرایطی که گفتید این برای ده دوازده نفر باید خوب باشه

@ مروارید:
واااااااای محشره!!!!!!!!! یعنی آخرشه. از زیباییش آدم ذوق میکنه.لایه ها فوق العاده شدن. کلی سرحالم آوردی مروارید جون
راستی چه دیس خوشگلی

مشق شب:

برش نزده:
https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&path=%2Fمشق%20شب%20کارگاه%20آشپزسازی%2Fته%20چین%20بادمجان%20و%20قارچ%20و%20گوشت&sc=photos&uc=3&id=4CAA14D7A92BA818%21221!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21222&sc=photos

برش خورده:
https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&path=%2Fمشق%20شب%20کارگاه%20آشپزسازی%2Fته%20چین%20بادمجان%20و%20قارچ%20و%20گوشت&sc=photos&uc=3&id=4CAA14D7A92BA818%21221!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21223&sc=photos

با تشکر از استاد عزیزم،باید بگم که فوق العاده خوشمزه و زیبا بود همه چیز اندازه و همه طعمها خیلی خیلی مکمل هم بودند،من 4 پیمانه برنج داشتم
چهار تا تخم مرغ هم استفاده کردم و طبق دستور شف پیش رفتم همه چیز عالی بود،خودش از عکسش خیلی خوشکلتر بود
باز هم ممنون

به به عجب تهچینی شده بهاره جون
حظ کردم. برشش هم عالی شده
مرسی که با این اینترنت داغون وقت میذاری و عکسها رو به ما نشون میدی
درک میکنم چقدر سخته. من واسه دیدنش باید سه ساعت خیره بشم به صفحه تا بالا بیاد. خدا به داد شما برسه که آپلود میکنید

طیبه جان سلام.
یه سوال. می شه این ته جین رو توی فر درست کرد؟؟

من همیشه همه تهچینهام رو روی اجاق درست میکنم ولی بچه ها توی فر درست میکنن و جواب میده
من احساس میکنم که تهچین وقتی روی اجاق درست میشه تهدیگش کرانچی تر میشه
ولی چرا که نه. توی پیرکس و فر هم همه تهچین درست میکنن و خوب میشه

سلام طیبه عزیز
من این ته چین رو درست کردم و اینقدر خوشمزه شد و اینقدددد زیاد خوردم که دل درد گرفتم.
ممنون که به ما یاد دادی. بی نظیر بود و فوق العاده خوشمزه تر از ته چین مرغ

نوش جانتون ایشالا همیشه چیزهای خوشمزه بخورید و ازشون لذت ببرید

طیبه جان
گریل کردن یعنی چی؟ یعنی توی  فر میذاری یا همچنان روی گاز ؟
با یه قاشق چطوری سرخ می کنی؟ اگر توی آب نمک نذاشته باشی که فوری روغن رو به خودش می کشه؟؟
قربانت

لینک ویکپدیا برای گریل کردن:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86

گریل هم در فر امکان پذیر هست، هم در تابه و هم روی آتش مستقیم.

حرارت گاز در چنین مواقعی بسیار مهمه. یعنی یک حرارت متوسط رو به پایین و این که روغن رو، یعنی همون یک یا دو قاشق رو خیلی خیلی کم کم به موادتون اضافه کنید. اگر از این تابه های گریل هم داشته باشید، به این خاطر که بادمجان یا اون ماده ای که قراره گریل بشه، مستقیم توی روغن شناور نیست، میزان جذب روغنش هم کمتر می شه.

و
آب نمك لازم نيستنمك ميزنيم. بعد از نيم ساعت خشكش ميكنيم
با اين شيوه تلخي بادمجون گرفته ميشه

جاتون خالی دیشب این ته چین خیلی خوشمزه رو درست کردم
 مزش فوق العاده بود. ظاهر کاملش هم خوب شد فقط برشش قالبی نبود عکس نشد بگیرم. فکر میکنم ماستش زیاد بوده درسته؟
ولی مزش خیییلی خوب بود. همه هم خوششون اومد. مرسی طیبه جان

یه سوال دیگه، طیبه جان برای تهدیگش شما حدودا چند دقیقه میذارید که کرانچی بشه؟ بعد از روی گاز برمیدارید که بقیه مواد رو لایه لایه بریزید درسته؟
و یک سوال دیگه، روغن یا آب آخرش نمیریزید؟ روغن مواد رو چی؟

شرمنده خیلی سوال کردم

 نکته مهم در ته چین، زمانه.

منظورم اینه که ته چین جزء غذاهایی هست که باید با حرارت کم و به مدت طولانی روی گاز گذاشتش تا ته دیگ خوبی بهتون بده.

نه عزیزم. از اول شما طبق دستور پیش می رید و مواد رو لایه لایه می ریزید روی هم و بعد می ذارید روی گاز و اول می ذارید کمی بخار برنج بلند شه و بعد گازتون رو روی کمترین شعله ای که ممکنه می ذارید و می رید سراغ زندگی اتون. وسطش همی می یاید تابه یا قابلمه اتون رو چک می کنید.

برای مطمئن شدن از این که ته دیگش خوب شده، کمی تابه اتون رو که تکون بدید و کناره های ته چین رو چک کنید که اونها هم ته دیگ گرفتن یا نه کافیه.

یعنی در آخر نه به آب احتیاجی هست و نه به روغن و ... فقط صبر و زمان.

در مورد قالبی برش نخوردنش هم حدس می زنم میزان مایعاتش با برنجتون هم خونی نداشته.

مرسی مروارید جان
مامانم همش گفتن بذار اول شعله زیاد که بخار کنه بعد کم کن گوش نکردم :p

فقط شرمنده یه جایی رو هنوز متوجه نشدم، چون طیبه جان گفتن: 


"كف ديگ رو روغن بريزيد و گرم كه شد برنج رو با كفگير بريزيد توش . توجه داشته باشيد كه نميخوايم خيس باشه چون ممكنه به جاي ته ديگ ؛ املت تحويل بگيريد. پس تخم مرغ اضافی باید اول بچکه. حرارت حتما بايد كم باشه ولي به اندازه اي هم كم نباشه كه مواد نبنده. يعني شما بايد بتونيد صداي جيليز و 
ويليز روغن رو بشنويد"
و بعدش بقیه برنج رو با تخم مرغ مخلوط کردن و بعد لایه لایه مواد رو ریختن، من به نظرم اومد اول برای ته دیگ روی گاز گذاشتن اکا متوجه نشدم برداشتن از روی گاز یا تا فاصله ای که مواد رو درست میکنیم باید روی گاز بمونه. اشتباه فهمیدم؟
راستش آره صبر نداشتم ;) یعنی مهمونا گشنشون بود

در مورد برشش درسته، فکر میکنم ماستم 3% بود و کمی شل بود که اینطوری شد.
مرسی برای وقتی برای پاسخ دادن میگذارید

قلق ته چين با تجربه به دست مياد
همونطور كه مرواريد جون گفتن اولش ميذاريم كمي بخار بندازه
من به اين شيوه عمل ميكنم
اولش با حرارت متوسط (يعني كم نباشه) روغن رو داغ ميكنم برنج رو ميريزم كه با اين حرارت ببنده و ته ديگ شكل بگيره
تا من بخوام بقيه لايه ها رو بچينم اون ته ديگه كمي خودش رو گرفته 
حالا زيرش رو كم ميكنم تا با حرارت ملايم دم بكشه
يعني روي حرارت بوده
دليلش هم اينه كه ميخوام برشته شه

بله ماستش ... درشتي تخم مرغها... جنس برنج... حرارت زيرش
همه اينا مهمن. انشالا اينا با تجربه درست ميشه

راستي در مورد آب و روغن
بله ميتونيد در نهايت قبل از اينكه درش رو بذاريد آب و روغن بهش بديد بعد بذاريد دم بكشه
اينا ديگه دست خود آدمه 
ميدونيد غذا پختن مثل شيريني پزي نيست ميشه كم و زيادش كرد. فقط اصولش رعايت شه كافيه

مرسی طیبه جان، حتما بازم امتحان میکنم، چون طعمشو خیلی دوست داشتم
راستش از دیروز دارم علاوه بر پست‌ها آلبوم مروارید جان و ضحا جان هم نگاه میکنم، خیلی ناامید شدم. احساس کردم خیییلی دیر شروع کردم. دوست داشتم تا چند ماه دیگه که میرم خونه خودم کارم در حد قابل قبولی باشه و بتونم برای عید هم خودم شیرینی بپزم. ولی فکر کنم خیلی رویایی فکر کردم:(
تا حالا در بچگی فقط کمک شیرینی‌پزی میکردم و بعد دیگه خونه شیرینی نپختیم.
کیک هم ساده درست کردم
از مهر هم دوباره دانشگاه شروع میشه و غیر از درسا هم نمیتونم خوابگاه کاری کنم
الان که جوبمو دادین دوباره انرژی گرفتم
مرسی مرسی مرسی

شما امر بفرمایید من آلبومم رو بر می دارم. عجب آلبوم بی ادبی که باعث شده شما ناامید بشید سپیده جون.

:D

ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه است. مهم اینه که شما علاقه اش رو دارید و مطالب رو هم با دقت مطالعه می کنید. بقیه چیزها با زمان و تجربه به دست می یاد.

از خراب شدن کارهاتون نترسید، چون با همین ها آدم تجربه به دست می یاره و این تجارب خیلی قیمتی هستن. سعی کنید اوایل دستورها رو به مقدار کم درست کنید تا بعد دستتون بیشتر راه بیفته.

انشاءا... شاهد کارهای بیشتری از شما باشیم.

موفق باشید.

به نظر من كه زمان زيادي مونده
اصلا هم دير نيست
و اما اگر هدف نوروزه پيشنهادم اينه
دو مدل بيسكويت در نظر بگيريد
همون دو تا رو تمرين كنيد تا عيد كه از الان خيالتون راحت باشه
بعد نزديك عيد هم سه مدل شيريني بدون نياز به فر رو تمرين كنيد
من سعي ميكنم نزديك عيد اون مدل شيريني ها رو يادآوي كنم
جاي نگراني و استرس نيست

بازهم خیلی ممنونم طیبه جان
واقعا مهربانانه و دلسوزانه کامل پاسخ میدید، خیلی لطف دارید
حتما پیشنهادتون رو عملی میکنم
و پیشاپیش برای یادآوری خیلی ممنونم

نه مروارید جون، اختیار دارید، این کارو نکنید
البته من همه عکسهاتونو سیو کردم اما حقیقتا خییلی زیبا و فوق‌العاده بودن. دعا کنین منم به اونجاها برسم
علاقه خیلی زیاد دارم، مطالب آشپزی بیشتر از مطالب مربوط به رشتم میخونم :)
حتما نصیحتتونو گوش میدم
مرسی برای پاسخ امیدوار کنندتون
شماهم همیشه موفق باشید.

مرسی مرسی طیبه جان برای دقیق پاسخ دادنتون، همیشه سالم و موفق باشید 
خیلی زحمت میکشین

 توجه داشته باشيد كه نميخوايم خيس باشه چون ممكنه به جاي ته ديگ ؛ املت تحويل بگيريد. پس تخم مرغ اضافی باید اول بچکه........با سلام.من اولین بارمه که میخام ته چین درست کنم ..میشه این بخشو برام بیشتر توضیح بدی عزیزم؟

منظورم اينه كه ميزان تخم مرغش زياد نباشه
ته ظرفتون تخم مرغ نبينيد
همه ميزان تخم مرغ با برنج مخلوط شده باشه
به اندازه كافي توش برنج داشته باشه

سلام طیبه جون. اینم امروز درس کردم... ولی خیلی خیلی کم درست کردم ... آخه این یک هفته که من آشپزی کردم بابام دو کیلو چاق شدن!
... اون لایه نازک بنفش هم که میبینی پلوی پخته شده با کلم بنفشه
!!!
خیلی خوشمزه شده بود. مرسی
.

عالي شده
بسيار زيبا
اتفاقا خوبه كه اين نشون ميده دستپختتون عالي بوده
:D

سلام شف عزیز
شما ته چین هاتون رو تو قابلمه درست میکنید یا ماهیتابه؟
من هربار که تو قابلمه درست میکنم محتویاتش فبل از اینکه توی دیس قالب بگیره پخش و پلا میشه حدس میزنم تو ماهیتابه بهتر بشه نظر شما چیه؟

دوست عزیز،

ته چین رو هم میشه توی قابلمه درست کرد و هم توی تابه. اگر می خواهید ته چینتون موقع برگردوندن توی سینی خراب نشه، باید قابلمه انتخابی اتون خیلی بزرگ نباشه و یا حداقل دیواره بلندی نداشته باشه.

با این حال آدم تجربه اش که زیاد بشه، حتی توی قابلمه بزرگ هم می تونه سریع ته چین رو برگردونه و اتفاقی هم نیفته و من فکر می کنم بسته به سرعت برگردوندن ته چین
داره.

من خودم ترجیحا ته چین رو در تابه درست می کنم.

سلام . این ته چین خیلی خوشمزه میشه. واقعا عالی بود.
اولین بار بود ته چینم به این خوبی میشد.
مرسی

یعنی آخر ته چینه ها
عچب لایه های زیبایی داره
من با کارهای زیباتون خیلی حال میکنم خیلی انرژی مثبت دارن توشون
احسنت

ممنون لطف دارید.

2012/12/29 Disqus

سلام طیبه عزیز ممنون بابت آموزش این ته چین خوشمزه من این ته چین رو درست کردم خیلی خیلی خوب و خوشمزه شده بود اینقدر مامان و بابم و همسرم تعریف کردن اونا که تعریف میکردن من تو دلم برای تو دوست هنرمندم دعا میکردم  البته به همه گفتم که دستورش رو از یه وبلاگ آشپزی پیدا کردم 

باز ممنون ازت دوست دارم ته چین مرغی رو هم که گذاشتی امتحان کنم حتما اون هم خوب میشه 
:-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...