2010/05/25

کراکت سیب زمینی و پنیر چدار

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pVkTphkKVf19zjGigQvd9dsDgiBkmfY5h4wy97Gcrx4D_hAqLa9piRp5IXW4cIuzFUKmQaNWnH9nVmvjO309TtLiZHjnO9qxAkQ47fsHdA0snR-48NAiKjXa773t_dASl/Croquette1.jpg?psid=1

كراكت سيب زميني یک مدل از کراکت هاست که البته مورد علاقه منه. Croquette از فعل فرانسوی croquer میاد به معنی کرانچی و از اختراعات فرانسوی ها بوده. ترکیب اصلیش سیب زمینیه و بعد از غلتولندن توی آرد سوخاری باید در حمام روغن سرخ بشه . این غذا رو در کنار غذاهای گوشتی سرو میکنند و به خاطر مزه خوبش شهرت جهانی داره و البته جزء فست فودها به حساب میاد.

سیب زمینی متوسط 2 عدد
جعفری 2 ق غ
پنیر چدار رنده شده نصف لیوان
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل ( پیشنهاد میکنم نمک رو حذف کنید چون چدار خودش شوره و من فلفل اضافه نمیکنم)
آرد نصف لیوان
آرد سوخاری نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pFURTrdYLg1ORe1AGQ5_oxOBtTUCof0orCW0ifyN9Pnd22v_Npz9Sg8kt0S9-kOdRJoAivE9hVEhCZuUmbnQglOVH574JFrXwaQHO2GSEaja39nZH7TXuE4mEXPT1thP3/Croquette2.jpg?psid=1


سیب زمینی ها رو توی مایکروفر به مدت 5 دقیقه کبابی کرده و بعد پوست کنده و با "پتیتو مشر" له میکنیم. البته شما میتونید كبابي يا آبپزش کنید. شخصا آبپز كردن رو توصيه نميكنم چون بعدا خمير شل ميشه. بعد با چدار رنده شده و جعفری و تخم مرغ خمیریش میکنیم.

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2ppUezPXqYy_UxioOZ1I2zjNoBwyDlBG8SVfdsW3OgBxZt3uZ1bun6MIO-ofZn6Bcr22OnKR8B4-D0Hr6pfykA35wzNqy5mW5DHHZJl3FIT1lZH2jIg3O89lJ7sN0DE71c/Croquette3.jpg?psid=1

باید بگم که طعم چدار توی این کراکت واقعا ملموسه و اصلا یه چیز دیگه است! پس بهتره که حتما واسه اش پنیر چدار تهیه کنید. عکس قوطی پنیر رو توی عکس قبلی میبینید. اگه از اینها توی فروشگاهها دیدید چند تاش رو بخرید بذارید توی خونه چون تاریخ مصرفش خوبه و موارد استفاده اش هم زیاده.

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pK0e4TzLNrX4uHIPVs3huP24e2OIu5xoJ2TAHwyIjksF37uValpzyE-mgEomqrOWgBdHinXVmHv3sJZpalqp7Tbr7X_-oyvUkauOI5txqnJZn4xvTTjsIr8YtNhq4Yyuj/Croquette4.jpg?psid=1


حالا کراکت ها رو با دست به شکل یه سوسیس کپل در بیارید. سعی کنید همه یک اندازه باشند

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p181SBMQSU5myOKS2XIig6nEEx1jHSieOXuXEiD7kGJfOMU-gglxX3HlYcFQ5bEko9t1bIw8awJJG9_WwDCcCEc6SoJJkqmLIdlnWBeT4isA3XFDJk5DIk4poN5kpZ0qP/Croquette5.jpg?psid=1


توی سه تا کاسه مثل من آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری بریزید و بذارید جلوتون

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pSL8MKvI4Hy3FO1jRRWphN-RYUFBeMx3sjXxrvJ0RwUrs_HPGmId6bVB_qmLLMlsVnxLvlvKPDNvI9TFiQzItJ5FflxehH6bCvOpo9xEPRM7_6Nl89SEQAVWMouENneG_/Croquette6.jpg?psid=1


اول کراکتها رو توی آرد بندازید و کاسه رو تکون بدید که کراکت توی کاسه بغلته و آرد دورش رو کامل بپوشونه. بعد بندازیدش توی تخم مرغ و آروم با چنگال بزنید زیرش و بالا نگه دارید تا تخم مرغهای اضافی ازش بچکه. حالا بندازیدش توی آرد سوخاری و باز همون تکنیک غلتوندن رو واسه اش اجرا کنید. اینی که گفتم خیلی به خوش فرم موندن کراکت ها کمک میکنه و من با تجربه بهش رسیدم. یعنی با دست نباید بغلتونیدش چون اثر انگشتهاتون روش میمونه و دیگه اینطوری خوشگل نمیشه.

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pilGBxhoUAxv_wPOtOgV1D_svlld6AwK0OtS5p_C4pqaR4JiMJjJGoJ0ZuqwZ3FZxxPcvIaV7W3ucRrKhCbA7qI9qyd9i4Kth3IkOf9tn6RoqtlVM3-uxrKVV0Yy1USwX/Croquette7.jpg?psid=1


بعد با احتیاط طوری که اثر انگشتاتون روش نمونه برش دارید و خیلی آروم توی روغن داغ بندازید. ( قبلا گفتم که کی روغن آماده است و میشه مواد رو توی روغن انداخت. توی پست فلافل در موردش توضیح دادم)

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2plTSF-TeAQNW3kZKQXsOiFYsQXxwytYn-4qK3rUukqk1IiTY1vueHVH9CZ9U5f2QdJ_T1YghYF82QLoJPr8_X2d_JeSl87IdjZxtI1cszrg9qpwsFynzmwF-CZlSlFZsd/Croquette8.jpg?psid=1


سیب زمینی ها قبلا پخته شده پس کراکتها نیازی به پختن نداره. همینکه کاورش طلایی رنگ شد از توی روغن برش دارید و روی دستمال کاغذی آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pU8Nu2j0aD9BbXH5oqcMeTckV-MWqy7L5iCMNkwwzorYRxA1JpEaEcl3hj_l2KBDjxPmh5rvUe3VBuQAHiip2Rw8Khtns0Iruu5VR7JBLxTW1C5mVH_uwwuxWTttVXRzF/Croquette9.jpg?psid=1


جالبیش به اینه که پنیر چدار بر اثر حرارت ذوب شده و وقتی گازش میزنی پنیر مذاب میریزه توی دهنت که خیلی احساس خوبیه ( البته بعدش معمولا تا فرداش دهنم میسوزه! ولی می ارزه) پس بنا به ذائقه میتونید پنیرش رو کم و زیاد کنید.

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p71ZMxlC5XF0jxYtbkdSwMC7qRSy1VIrXzfWwWSYY0apXovlfDHso590rZDJLBbLQNaBAwVkW3951tqcmX_OOKRzawdf5-FXUoGYDu-xN0fkdPW30g0SNnZ7fALpbDx4y/Croquette10.jpg?psid=1


من ترکیب سیب زمینی با جعفری رو خیلی دوست دارم ولی شما میتونید توی کراکتها از گشنیز هم استفاده کنید. من باز فقط جعفری رو پیشنهاد میکنم.

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pgI96033OVwdM2WuThU9yc7zC9UgTn5LyQMKM2oVFIHMC97VAJLEHxhQuJnySfzOD714JLoxFA0-ldftCUYpyMLE7o9s4Kjxj9Ek9-5Blbr7GxHKRbP7HjEV2sHtaQ7SU/Croquette11.jpg?psid=1


به محض اینکه کار سرخ کردن (حمام گرفتن کراکتها) تموم شد، باید سرو بشه. توجه داشته باشید که این غذایی نیست که بتونید از قبل درستش کنید. چون کاورش نرم و له میشه و دیگه خوشمزه نخواهد بود. حتی بعد از نیم ساعت هم دیگه به خوشمزگی اولش نیست. پس اگه تصمیم دارید که از قبل آماده اش کنید بهتره بعد از مرحله غلتوندن توی آرد سوخاری توی زیپ لاک گذاشته و فریزشون کنید. بعد وقتی زمانش رسید مستقیما از توی فریزر بندازیدش توی روغن. ولی باز هم تاکید میکنم که نباید تعداد زیادی رو یک دفعه توی روغن بندازید چون دمای روغن پایین میاد. همواره توجه داشته باشید در مواردی که میخواید " دیپ فرایینگ" کنید یعنی مواد رو در روغن حمام بدید ، حرارت روغن بسیار بسیار اهمیت داره.

حالا برید تو کارش که واسه مهمونی ها چیز شیکیه.

52 comments:

تا احسانه نیومده:دی اوللللللل

اختیار داری نجما جان
من چند بار جسارت کردم! این مقام برازنده شماست نجما جونم.

خوب دیگه منم گناه دارم نجما جون و احسانه جون بزارین منم سوم باشم و بگم این خیلی عالیه و اینجا اکثر رستورانها با غذای گوشتی یه کوچولوشو براتون میارن
دستت درد نکنه طیبه جون مث همیشه دیگه آدذم مات میمونه چه جوری تعریف کنه

من دستور تارتهای کوچولو تارتلتهارو پیدا نمیکنم

wow
منم امروز کراکت سیب زمینی درست کرده بودم wow
چه تصادفی !
ولی من فیلینگشو یه ذره تغییر داده بودم!!! یه خورده سالامی و پنیر فیلا فیلا ریخته بودم
و البته جعفری!
م م م م م م
خیلی عالی شده بود
عکساشو چند وقت دیگه میگذارم
آخه ماکه مثل شما آپ تو دیت نیستیم بانو
................................

اقعا دست شما درد نکنه که اینقدر زیبا دانسته هاتونو در اختیار همه قرار میدید امیدوارم خداوند اجر و پاداش دنیوی و اخروی رو نصیبتون کنه و در زندگی همیشه شاد و خوشبخت باشید.
من از خوندن مطالبتون لذت بردم

سلام
يك سوال بپرسم نگين چقدر خنگم .ببخشيد زيپ لاگ كه مي نويسيد چيه ؟‌ميشه عكسشو بذارين .جالب من هروز به عشق شما صفحه اينترنت را بالا ميارم
با تشكر

بي زحمت طيبه جان در مورد زيپ لاك كه توضيحيدي در "خمورد اين وسيله"پتیتو مشر هم توضيح بده.من خيلي ازش خوشم اومد.

من از ديروز نتونستم وبت رو چك كنم خانوم و كلي غصه خوردم. خانمي كيك ساده با رويه كنجد فوق العاده خوشمزه بود و دوستم دستورش رو ازم خواست . البته من وسطش رو براي امتحان كرمفيل زدم ولي باز هم خوشمزه و خوب پف كرد. بازم مرسي . اين دستور هم ميدرستيم ( ني ني ما كه عاشق سيب زميني سرخ كرده است چه بهتر از اينها بخوره ) راستي خانومي در مورد پاي مرنگ هنوز در ابهامم

سلام بر شف عزیز.
مثل همیشه محشره.
یه خواهش داشتم از شما
یه رسپی رولت خامه ای میخوام که تضمینی باشه و البته راحت... یکی اینجا داره تلف میشه.من دیروز دو تا رولت با رسپی های مختلف درستیدم که روانه ی سطل زباله شد.
با عرض شرمندگی از شما.

قیافه بسیار خوشمزه ای داره . من تا دیدم رفتم فوری یه قوطی پنیر چدار خریدم . احتمالاً واسه جمعه درست کنم. ممنون

طیبه جان از این پنیر چدارها تهران نیست!!!!!!!
ما باید یک تبادل کالا حداقل داخل ایران را بیاندازیم! اینطوری نمی شود!
نظرت در مورد سرخ کن چیست؟؟
خیلی ممنون طعم بی نظیر و خیلی خوشمزه ای باید داشته باشد.
اینقدر هم که طیبه عزیز مرتب و منظم و تمیز کار می کنند که واقعاً چشم نواز و دل نواز و .... می شود.

طیبه جان بجای پنیر چدار چی جایگزین کنم؟
من قبلا با پنیر پیتزا درست کردم.
بنظرت همون پنیر پیتزا یا چیزی دیگه؟

خیلی عالی، فقط تو ماکروفر من چرا اینقدر زمان کبابی کردن سیب زمینی بیشتره؟ با 5 دقه مثل سنگه، ده دقیقه ای خوب می شه.

سلام.
واقعا معرکه اید.

می خواستم ازتون اجازه بگیرم که وقتی کسی ازم میپرسه اینو از کی یاد گرفتی با افتخار بتونم بگم: دوستم
این اجازه رو میدید؟

شف عزیز من عاشقتم ازبس غذاهای راحت یاد میدی
خدا بهت برکت بده ماددددددددررررر .هر روز واسه سر زدن به اینجا هیجان دارم . بوووسسسس

@ نجما:
سایت برنگشته نجما جون؟




@ ELHAM :
وای چه جالب! دل به دل لوله کشی داره! زودی آپدیت کن



@صديقه :
زیپ لاک یا زیپ بگ یا زیپ کیپ به کیسه هایی میگن که یه چیزی روی لبه اش داره که مثل زیپ بسته میشه و هر موقع که بخوای باز میشه
از همه پلاستیک فروشیها میتونی بخریش
در سایزهای مختلف وجود داره. ایرونی و خارجی. حتی روشون جای اسم و تاریخ هم داره که فریز کردن رو راحت تر میکنه
من تقریبا توی همه پستهایی که ازش استفاده کردم ، عکسش رو هم گذاشتم ولی توی این پست عکس جعبه اش رو هم میتونی ببینی

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_6089.html

خیلی چیز خوبیه. حتما ازش بخر


@ محدثه :
یعنی به عقیده من این پتیتو مشر یکی از بهترین چیزهاییه که خدا آفریده! مخصوصا واسه من که خیلی سیب زمینی کبابی دوست دارم
من خودم از لوازم خونگی خریدمش . احتمالا کنار کفگیر و قیچی آشپزخونه و در بازکن و این جور چیزا بتونی پیداش کنی
در کمتر از پنج ثانیه میتونی سیب زمینی رو له کنی! به نظر من هر کدبانویی باید یه دونه ازش داشته باشه. زندگی رو خیلی دوست داشتنی تر میکنه



@ arta:
همون دستور پای مرنگ رو درست کن .فقط به جای لیمو پرتقال استفاده کن
پرتقال که دیگه دوست داری؟



@Mina:
مینا جون رولت کمی سخت به نظر میرسه ولی من یه مدل ساده اش رو بلدم که نمیخواد یک روز تا شب بشینی لحاف پیچش کنی
و فردا از خواب بیدارش کنی! حتما آموزش میدم
ولی امیدوارم صبور باشی
چون این موقع از سال من انرژیم خیلی کم میشه. به خاطر گرما و فشار کاری خیلی وقتها گرمازده و مریضم
اعتبارات هم از برج سه به بعد تقسیم میشه و پروژه های عمرانی فعال میشن و بد سرم شلوغ میشه


حتما انجامش میدم. ولی اگه دیر شد خواهش میکنم دلگیر نشو. واقعا ضعیف شدم



@ hamideh:
خوشم میاد که مثل خودم کم طاقتی و سریع میری سر اصل مطلب! باز من چند روز اداره نیومدم دلم حسابی تنگ شده



@ احسانه:
والا من تا ابد سرخ کن نخواهم خرید! اصلا "دیپ فرایینگ" سرطانیه که به جون ما انسانها افتاده

ولی دستگاه خیلی خوبیه. سرخ کردنی رو میشه حرفه ای باهاش درست کنی
ولی من به همون شیوه ای که گفتم به دمای مناسب میرسم و ....بعد هم همه روغن رو میریزم دور


عزیزم از فروشنده فروشگاههایی که اجناس خارجی دارند بخواه تا واسه ات بیارن
اینجا توی همه فروشگاهها میشه پیدا کرد. اصلا تا من یادم میاد از این قوطی ها خوشگل پنیر توی بازار بوده. ولی اگه گیرت نیومد من در خدمتم


@ بهار :
کاله پنیر های خوشمزه اش رو بوشهر نمیفرسته
ولی "بلو چیز " و "کاممبرت" خیلی خوشمزه است
بعدش هم پارمزان
ولی به نظر من پنیر های مختلف رو بچش از هرکدوم که بیشتر خوشت اومد استفاده کن


@ مهرشین:
من توی فر خودم و مامانم و چهار تا از دوستها و اقوام امتحان کردم ...بین چهار تا هفت دقیقه بسته به سایز پخته میشه
ولی البته خیلی مهمه که چندتا توی فر بذاری
هرچی تعداد بالا بره زمان هم بیشتر میشه
ولی من 3 تا متوسطش رو توی 7 دقیقه میپزم

توانش 100 بوده؟
به نظرم 10 دقیقه خیلی زیاده! شاید قدرتش 100
نیست



@ labkhand :
شما به من محبت دارید. باعث افتخارمه



@ soudabeh :
مرسی عزیزم لطف داری

طیبه جان لطف داری
اینکه می گی یعنی چه؟ "دیپ فرایینگ"؟
اینجا ما از این اوردرها نمی تونیم بدیم یعنی گوش شنوایی نیست!
کلا جوینده یابنده است. من همه جا رو زیرو رو می کنم تا پیدا کنم!!!!!!!!!!!!!
البته کاله یک نوع پنیر ورقه ای بنام چدار می زنه اما!!!!!!!!!!!!!!!

اگه من نگم آپیدم که تو سر به من نمی زنی بی وفا
خیلی وقته آپیدم نامرد
میترسی اینترنتت تموم بشه اگه صفحه ی منو وا کنی هوم؟
:)

@ احسانه :
دیپ فرایینگ یعنی در روغن زیاد سرخ کرن


@ELHAM:
در نامردی من که بحثی نیست
:p

سلام بر شف عزیز.
خیالت تخت من آدم صبوریم.
خیلی‌ خانومی.مرسی‌ از لطف شما.
من منتظر لطف شما میمونم در ضمن امیدوارم روزهای گرم تابستانی را به سلامت بگذرونید.

درست کردم و بسيار مقبول افتاد
ممنون طيبه عزيز
راستی اين ايده استفاده از کاسه برای کاورش هم خيلی خوب بود باعث شد خيلی خوشگل بشن

مرســـــــــــــــــی
>:)<

احسنت! خوشحالم که خوشمزه شده
:D

شف جون عزيزززززم! من ديشب كروكت سيب زميني رو درستيدم. خيلي خوشمزه و خوشگله. عكس هم گرفتم. از همون سايتي كه معرفي كردين در حال آپلود هستش. مرسي خيلي عالي بود.

http://www.free2upload.com/images/59456679684960432687.jpg
اينم عكس كراكت من. ببينيد چه خوشگل شده

شف جون عزيزم! ميشه اين عكس منو ببيني و نظر بدي.

ای داد بر من! پس چرا من این کامنت از دستم در رفته بوده؟
عذر میخوام ببخشید

من به گوگل اطمینان داشتم و خیالم راحت بود که کامنتی از دستم در نمیره! ولی ظاهرا به هیچ تکنولوژی نمیشه اعتماد کرد



به به! بسیار نیکو! بسیار بسیار نیکو! یعنی من همینجوری هم که نگاهش میکنم اشتها بر انگیزه
واقعا خوب و خوشگل درش آوردی آزاده جون


مشخصه که خیلی هم خوشمزه بوده
احسنت
و باز هم ببخشید که یک هفته منتظر بودی! کاش فرداش دوباره تذکر داده بودی! خیلی بد شد. باز هم معذرت میخوام

واااااي شف جون عزيزم! تو چقدر مهربوني. عيب نداره خانوم گل. شما همينقدر كه لطف ميكني و اينهمه زحمت ميكشي و اينهمه وقت ميذاري برا ما خيلي هم زياديه برا ما تازه كارها. خيلي خوشمزه شده بود . دفعه ديگه پنيرش رو بيشتر ميرنم كه حسابي ميچسبه.

سلام خانم هنرمند
من چندین سوپری دنبال پنیر چدار رفتم یکیشون که میگفت " نه پنیر چنار نداریم" چند جای دیگه هم پنیر پیتزا بهم میدادند هنوز اندر جستجوی پنیر چدارم

سلام سراشپز عزیز. من کرکاکت خوشمزه ایی رو که اموزش دادی درست کردم. عالی بود اقای همسر هم خیلی خوششش اومد اینم عکسش :

http://up.timoti.info/misc.php?showseries=MEE3NF80QzJBQ0UxQw%3D%3D

اما وقت تزئین نداشتم. خوردمیش:)

@mary:
سوپر سروش هم سر زدی؟


@leila:
جالب شده ! نوش جانتون
تزئین نمیخواد که
:p

Salam chef azizammmmm
na akhe oni ke nizdike mast tatil bood be khatere taamirat but thanks alot any way

Salam chef joonammmmmm
man finally chedar cheese yaftammmmmmmmmm hooraaaa

شف عزيز من يه بار آرد سوخاري ترخينه گرفتم كه اصلا از مزش خوشم نيومد مي دوني مزه پودر سيرش تو ي ذوق مي زد ميشه يه آرد سوخاري خوشمزه بهم معرفي كني

@مریم مامان آرش
شما از آرد سوخاری امریکن گاردن استفاده کنید.

@مریم مامان آرش
البته اینطور که تعریف می کنید شما آردسوخاری طعم دار گرفته اید که اگر ساده آن را بگیرید هیچ بویی تو ذوق نمی زنه و می توانید خودتان به آن ادویه و سبزیجات معطر و یا هر چیز دیگری اضافه کنید.

شف عزيز چرا بعضي عكس ها قابل مشاهده نيستن از سايت هاي مختلفي براي اپ لودشون استفاده مي كنين؟

خیر . از خود بلاگر استفاده میکردم که فیلترش کردن

سلام بر شف عزیز - رسپی خیلی خوبی بود مرصی و یه سوال از دوستایی که این کراکت ها رو درست کردن داشتم ( با وجود سوالات خیلی زیاد تو پست های مختلف از طیبه جون خیلی انتظاری ندارم که فرصت برای جواب دادن داشته باشه )کراکت ها خوشمزه بودن ولی پنیری بصورت مذاب داخلشون وجود نداشت یعنی پنیرها با خود مواد مخلوط بودن و اصلا احساس نمیشدن -همون پنیر چدار قوطی رو بالاخره تو آبادان پیدا کردن و چون تو تهران گیرم نمیاد کلی هم ازشون خریدم تقریبا زرد رنگ و کاملا سفت هستن باید همینطوری باشن ؟

این مدل چدار خیلی دیر ذوب میشه. (آخه چند مدل چدار داریم) ولی اگه دمای روغن کم باشه و زمان پخت بالا بره پنیر بهتر ذوب میشه
من جدیدا کشف کردم که ظرف چدنم خیلی خوب واسه سرخ کردنیها جواب میده و مدت پخت بالا میره و کاورش تردتر میشه

سلام
نمیدونم این سوال رو باید اینجا بپرسم یا نه ولی چون به نظرم مربوط به این مطلبه باید همینجا هم مطرح بشه.
کراکت سیب زمینی را درست کردم خیلی خوشمزه و عالی شده بود فقط دوتا مورد داشت که باید بپرسم اولی اینکه غلظت مایه باید در چه حدی باشه فکر کنم مایه من خیلی شل شده بود چون به دست میچسبید و فرم نمیگرفت وقتی دیدم اینطور شده کمی آرد سوخاری اضافه کردم که کمی بهتر شد میخواستم راهنمایی کنی که در چنین مواقعی چه باید کرد؟
دوم اینکه نه تنها این رسپی بلکه تمام غذاهایی که با آرد سوخاری سروکار داره بعد از درست کردن یکی دوتا از کراکت ها آرد سوخاری کاملا بصورت یه لایه سوخته روی روغن رو میگیره و باید روغن را عوض کرد در این جور موارد چه کار بایدکرد؟
با تشکر از صبر و شکیبایی که به خرج میدی.

معمولا سيب زميني ها جنس خوب و بد دارن
ولي هميشه سيب زميني اي كه توي مايكروفر كبابي ميشه آبش كامل گرفته ميشه و برعكس سيب زميني آب پزه
پس بهتر اينه كه هيچ وقت آب پز نكنيم
كبابي باشه ديگه آرد سوخاري نميخواد. چون سفت ميشه و به دست نميچسبه

واسه روغنش والا كار خاصي نميشه كرد. چاره اي نيست جر عوض كردن روغن

ممنون که به این سرعت جواب دادی. سیب زمینی منم تو مایکروفر کبابی شده بود ولی فکر کنم تخم مرغش درشت بود .
یه بار دیگه از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی متشکرم

مقش شب:
مهمنون داشتیم نشد عکس بهتری بگیرم
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/IMG%5E_0505.JPG

ممنون عزیزم خوشمزه و خوش خوراک 

به به
به به
ياميييي
جاي من خالي بوده
احسنت

امروز برای نهار درستش کردم. اول سه تاشو درست کردم که دخترم نهار بخوره و بره مدرسه. خیلی عالی طلایی شد. بعد از نیم ساعت اومدم و بقیه رو درست کردم . اما هر کدوم رو که توی روغن انداختم از یک طرف ترک خورد. البته اینم بگم که وقتی 3 تای اول رو درست کردم احساس کردم مواد کمی شله و برای بقیه کمی آرد سوخاری توی مواد ریختم. ممکنه از همون باشه؟
ولی در کل خیلی خوشمزه شد. و ظاهر وسوسه انگیزی داشت.
مرسی 

عجب عكسي
عجب نوري
اي  ول

اگر از اول سيب زميني كبابي شه آب نداشته باشه سفت تر خواهد بود و نيازي به آرد اضافي نيست
يه راه ديگه اش هم اينه كه توي فريزر بذاريم كه بهتر خودش رو بگيره
ولي خب اصلش طعمه

ممنونم.لطف دارید


2012/12/12 Disqus

سلام 
من یه اشپز مبتدی اما عاشق آشپزی ام که دوستانی دارم که به من لطف دارند و گاهی سئوالهایی ازم می پرسند که توشون میمونم! امروز هم یکی از این دوستان به مطبم تلفن زده که تکتم جون فرق کراکت و ناگت چیه ؟!!! منم خندیدم و آدرس شما رو بهش دادم تا بپرسه ولی گفت من وارد نیستم و غیره و ....
خلاصه حالا واسه خودمم که نمیدونم این سئوال فنی رو توضیح میدین؟!

تعريف اصليش اينطوريه كه كراكتها از مواد چرخ شده و خميري تشكيل ميشن
ناگت معمولا قطعه اي از گوشته و نتيجه توليد يك خمير گوشتي نيست

اينم دو تعريف ويكي پديا
http://en.wikipedia.org/wiki/Croquette
http://en.wikipedia.org/wiki/Chicken_nugget

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...