2010/05/26

بستنی خامه ای موزی


من خودم اگه بستنی درست میکنم واسه اینه که یه چیز خنک با کالری بسیار کمتر از مارکهای موجود در بازار بخورم. و یکی از کم کالری ترینهاش رو هم مصور آماده پست دارم ( که البته طبق معمول تو نوبت تایپ مونده). ولی بین اون بستنی و این بستنی... واسه تایپ کردن... این یکی برنده میدان بود. چون اون رژیمیه رو دو ماهه که توی فریزر دارمش ولی این خامه ایه رو درجا تو سه سوت خوردمش!

وقتی توی آرشیوم میگشتم که ببینم واسه امشب چی پست کنم، یه صدایی هی بهم میگفت: " بستنی خامه ای.... بستنی خامه ای.... بستنی خامه ای...."

ولی بهتون بگم این دیگه آخر کالریه! شدیدا چاق کننده! اگه یه قدم توی این راه بذارید دیگه راه برگشتی نیست.... سقوط آزاد به اعماق دره! ولی من افتادم...با سر افتادم.... با لذت هم افتادم! خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه بود! همه اش رو هم تنهای خوردم! خب میخواست همون موقع که بهش تعارف کردم رد نکنه... ما یه ضرب المثلی داریم که میگه: " مال نخورو سی بخورو"!


موز 2 عدد

شکر 2 ق غ

وانیل 1 ق چ

خامه 1 لیوان






موزها رو با چنگال له کرده و با شکر و وانیل میذاریم روی حرارت تا غلیظ بشه. البته میتونید شکرش رو کم و یا حذف کنید...ولی هی، شما که دارید اینهمه خامه میخورید! یعنی فقط این یه قاشق شکر گناه کرده؟!

حالا نصف لیوان خامه توش میریزیم و همین که خواست بجوشه از روی حرارت برمیداریم و میذاریم خنک شه. و البته توی یخچال.




من باز از همون خامه با بیس گیاهی استفاده کردم که هر صد گرمش تقریبا 290 کالری داره. شما ولی از هر نوع خامه فرم گرفته ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید. در ضمن هر موز هم تقریبا 80 کالری داره. ولی چون موز ضد سرطانه حداقل یک موز در روز رو توصیه میکنند. من که هر روز "بنانا میلک شیک" میخورم از نوع کاملا رژیمیش ولی شدیدا حرفه ای... باید حتما یاد بگیرید خیلی رسپی خوبیه. حتما مثل من معتادش میشید. متاسفانه هر بار که درستش میکنم حسش نیست عکس بگیرم.شرمنده




مخلوط موز رو توی بلندر میریزیم و بعد از بلند کردن، خامه رو بهش اضافه میکنیم. من همه این خامه ای که میبینید رو استفاده نکردم. در کل فقط یک لیوان خامه لازم داریم. نصفش رو توی موز ریختیم. نصف دیگه اش رو هم باید بزنید تا فرم بگیره.( قبلا شیوه درست کردن خامه فرم گرفته رو یاد گرفتید.)




این مخلوط نهاییه. من توی خود بلندر گذاشتمش توی فریزر. بعد از 20 دقیقه بیرون آورده و بلندر رو روشن میکنیم.




این کار رو هر 20 دقیقه یک بار تکرار میکنیم. بسته به اینک هوا چقدر گرم باشه. بار سوم یا چهارم بستنی شما آماده است. این تصویری که میبینید ، بعد از چهار ساعته. و البته هر بار هم با بلندر حسابی زدمش.

خب تا اینجا بستنی خامه ای موزی شما آماده است و میتونید سرو کنید. ولی من این مدل سرو رو که واسه کافی شاپ ها خوبه رو هم میگم بد نیست یاد بگیرید.




از خونه مامانتون یه برگ موز میکنید( اگه خونه مامانتون موز نداره دیگه مشکل خودتونه). البته ساده ترین شیوه ( که من انجام دادم) اینه که شوهرتون رو بفرستید برگه رو واستون بیاره و تاکید کنید که خیلی هم عجله دارید و ممکنه بستنی گیرش نیاد.




یک موز رو از عرض نصف کنید. و بعد از طول. حالا از سمتی که برش خورده توی ظرف شکر فرو کنید ( یعنی سمتی که صافه) و بعد روش رو با ترچ حرارت بدید تا شکرش کاراملی بشه. من که "بلو ترچ" ندارم چون اینجا گیر نمیاد. پس از این فندکهای آشپزخونه که حرارت ثابت داره استفاده کردم. البته الان دیگه یه مدل فندک دارم که بهش میگن فندک لیزری. فشار قویه و دقیقا کار ترچ رو انجام میده و خیلی هم مقرون به صرفه است و مجبور نیستید سی هزار تومن پیاده شید. سر فرصت راجع بهش توضیح میدم. آخه یه عالمه دسر تابستونی هست که با این شیوه آماده میشه.




این بستنی خیلی خوب فرم میگیره و به خوبی اسکوپ میشه. ( خودتون دارید توی عکس کیفیتش رو میبینید. ولی کاش میتونستید طعمش رو هم بچشید. عالی بود) پس یه اسکوپ توی جام بندازید.




بعد موزها رو مثل گوش خرگوش طوری که نوکشون روبه بیرون باشه توی جام بذارید




بعد یه اسکوپ دیگه روش و بعد هم یه مقدار سس شکلات ( ترجیحا مارک "هرشیز" چون سس شکلات تلخه!)

هر چند که کالریش زیاد بود. ولی واقعا طعمش عالی بود. و این حرف رو از کسی بپذیرید، که اکثر طعم های خیلی از مارکهای معتبر بستنی دنیا رو تیست کرده! آره داداش من معتاد بستنی هم هستم... ولی الان یعنی تو ترکم ( شما بهتره باور نکنید!!! هر وقت دیدید یه معتاد، دیگه مواد مصرف نمیکنه؛ بعد باور کنید من هم دیگه بستنی نمیخورم!)


30 comments:

ساعت 10. اینجا ایران است. صدای ............
به به بستنی
مرسی طیبه جون

بستنی های می ماس چشام دید و دلم خواست!
حتما خیلی خوشمزه شده بود دلبندم
جای ما رو هم خالی کن

طیبه جون ببخشید
از بس ذوق کردم از دیدن بستنی یادم رفت سوالاتمو بپرسم!
نظرت در مورد دستگاه بستنی ساز چیه؟( افکار طیبه: این دختره باز داره از اون سوالهای .. می پرسه) خوب چی کار کنم! شما واردین!
همچنین نظرت در مورد تورچ! خیلی وقته دارم رو نفسم پا می گذارم که تورچ نگیرم. 70 تومانه! کجا 30 تومان!
طیبه جان اگر توصیت اینه که با فندکم می شه من بی خیال شم!
مردم از بس فکر این چیزا تو سرمه!!!!!!!!
همینه که نمی تونم رژیم بگیرم دیگه!
برگ موز هم عمرن دیگه اینجا نیست! نمی گردم! چه بد!

دستگاه بستنی ساز از واجبات زندگیه ولی من پولش رو ندارم! باید واسش وام بگیرم
:p
ولی اگه سوالت درمورد مارکش بود والا من تا حالا دنبالش نبودم

با همین شیوه هم میشه بستنی با کیفیت درست کرد

تورچی که من گفتم 30 تومنه... یه کپسول گاز گنده است که سرش یه شیلنگ داره! مال عهد حجر! بعد اینقدر هم پول واسه اش میخوان
اگه شما اون نقلی و شیکاش رو میگی، حتما فرمایش شما در مورد قیمتش صحیحه

والا این فندک لیزریه خیلی چیز باحالیه
تو کفش موندم
واقعا عین ترچ عمل میکنه
طول شعله اش هم قابل تنظیمه
قابل شارژ هم هست
قیمتش هم بین 700 تا 2000 تومنه
من که عمرا دیگه ترچ نمیخرم

البته اگه خیلی پول زیر دلم رو زد شاید یه وقت خریدم

اینجا استواست! درخت موز از آسمون میباره
هواش هم البته مثل استواست. از آسمون آب جوش هم میباره

مرسی شف جان
بیشتر منظورم خود نفس دستگاه بستنی ساز بود! تو ایران تنوع مارک بستنی ساز زیاد نداریم. انتخاب را آسان تر می کند.
پس برم تو نخ دستگاه بستنی ساز!!!!!!!!!!
فندک این قیمت؟ البته مثل اینکه استوای شما قیمت هایش خیلی ملایم است! اگر اینگونه است و عملیات ترچ را انجام می دهد چه کاری است!!!!!
من هم برم یک فندک لیزری بگیرم!
ممنون طیبه جون. ببخشید اینجا تو کارگاه شما سر درد دلم وا می شه!
هم خودت مهمان نوازی و هم فضای کارگاهت بسیار خوب است.

طیبه جونم دستت درد نکنه مث همیشه بی نقص و کامل
اما از برگ موز شرمنده اخلاقتونم چون شما که انتظار ندارید من توی قطب که تازه چند روزه برفش تموم شده برگ موز بیارم
خوب این از برگ موز میمونه بقیه اقلامش که جوره جوره فقط زمان میخواد که باید منتظر فرصت باشم
طیبه جون من یه بستنی ساده بلدم که سه سوته است البته به کیفیت مال شما نیست عمرا"
اما برا گول زدن بروبچ خوبه
نصف موز خورد شده فریز شده باضافه شکر و خامه و دو سه قطره آبلیمو توی مژیک بولت و نود ثانیه میزنیم یه بستنی خوشمزه و سریع

من نفهمیدم چی شد: یه لیوان خامه داریم توی مواد اولیه
حالا نصف لیوان خامه توش میریزیم و همین که خواست بجوشه از روی حرارت برمیداریم و میذاریم خنک شه.
.
.
.
مخلوط موز رو توی بلندر میریزیم و بعد از بلند کردن، خامه رو بهش اضافه میکنیم. من همه این خامه ای که میبینید رو استفاده نکردم. در کل فقط یک لیوان خامه لازم داریم. نصفش رو توی موز ریختیم. نصف دیگه اش رو هم باید بزنید تا فرم بگیره.

شف جون میشه بگی چی شد اینجا؟ نصفش با موز و شکر تا مرحله جوش رسید، نصف دوم داخل مخلوط کن رفت.
پس چرا گفتی فقط نصفش داخل بستنی و نصفش رو فرم بدید؟

شهلا جون اون دستوری که گفتی از دریا جون خیلی خوشمزه ست .نزن تو سرش بی زحمت !بستنی انبه اش عالیه.شف جون مرسی از وبلاگ خوبت

Dear chef,
in step one,you said that banana should be thicken on the stove ,I want to know the reason?
how long will it take to be thick?

خانم اجازه من باز یه سؤال بی‌ربططططط بپرسم؟! برای کیک اسفنجی بکینگ‌ پودر به همون نسبت آرد و شکر زیاد می‌شه؟ یعنی ده تخم مرغیش 2/5 قاشق چایخوری بکینگ پودر می‌خواد؟ من امروز امتحانی با این مقدار درستیدم ولی به نظرم بکینگ پودرش زیادی بود

این عکس رو هم می‌شه لطفن ببینی که اینجا کاور کیک بعد از کاور شدن رنگ شده، درسته؟

http://megapic.ir/images/prefjbivknubmpcjkp70.jpg

دیگه قول می‌دم تا از کارگاهت به خاطر بی‌نظمی و سؤالای خارج از پست اخراج نشدم، پروژه تولدمو تموم کنم! قول

ممنون طیبه جون مثل همیشه عالی

شف عزیز خامه ای که استفاده کردی شیرین شده است منظورم از این خامه های قنادی آماده است یا خامه بدون شکره؟

واااای بستنی، منم عاشقشم
یه سوال دارم. توی خیلی از رسپی ها چیزی به اسم half-and-half هست
می شه بگی این چیه؟

سلام طیبه جان خوبی. من هنوز هم درگیرم.الان هم ناهار جائی دعوتم وتا صندلی کامپیوتر را خالی گیر آوردم گفتم به وب لاگ گریزی بزنم.ترکوندیا.میخوای ما رو هم بتر کونی!!!!؟؟تو میدونی که ما اهل ورزش نیستیم!این کارا چیه!!؟؟

@احسانه :
از این فندک ها بگیر. فکر کنم خیلی کار ها رو راه بندازه. اگه راضی نبودی بعد دیگه برو وام بگیر
:p


@شهلا :
بله این مدلیش رو درست کردم
حتی از این رژیمیترش رو هم فقط با موز درست کردم خیلی خوب میشه


@ بهار :
خیلی توهم گفتم؟
:p
کلا یک لیوان خامه داریم
نصفش میکنیم
نصفش رو با موز میکس میکنیم
نصفش رو با شکر میذاریم توی فریزر و بعد به همون روشی که گفتم میزنیم تا فرم بگیره
چون هوا توش میره و پف میکنه حجمش دو برابر میشه پس میشه یک لیوان خامه فرم گرفته



@ masa:
no darling we just wanna bring it to boil, to bring out the flaovr. we dont want it to thinken or anything.



@ elahe:
نه عزیزم فقط وقتی که کیک موادش دو برابر شد، یک قاشق بیکینگ پودر اضافه میکنیم. بیکینگ پودر به نسبت اضافه نمیشه چون تلخش میکنه

ولی این عکس به نظر میرسه که همون شیوه رنگ زدن روی فوندانت باشه چون اثر برس روش پیداست

خوشحال میشم کمی کنم
هرچی دوست داری بپرس


@ مریم:
اگه از خامه شیرین شده استفاده میکنی حتما شکرش رو کم کن
البته باید بچشیش که کم شیرین هم نشه

خامه من خیلی کم شیرین بود و در کل هم بستنیش کم شیرین شد به همین دلیل چون دل رو نمیزد، همه اش رو خوردم



@ مهرشین :
هف اند هف مشهور آمریکایی ترکیبی است از شیر و خامه
یعنی نصفی شیر و نصفی خامه
به این دلیل بهش میگن هف اند هف...یعنی نصف نصف
تقریبا شیر خیلی پر چربیه
برای ساختنش میتونی از ترکیب شیر پر چرب و شیر خشک استفاده کنی



@ sedigheh :
اون اسباب کشی که تو داری...حتما وزن کم میکنی نگران نباش
بستنی بزن که رو فرم بیای
:p

Dear chef
I made this ice cream and as you said it was delicious.I had 2 problems:
1- the ice cream was not as light as yours(a little brown in color)
2-I felt very tiny pices of ice in it,
how can I make ice cream more creamy than icy?
whenever I made ice cream,I felt ice when I taste it.

another question:
how can I make half and half with dry milk?
Thanks

I blended it with blender each time. meaning every 20 minutes. so it was so creamy and no track of ice in it.
so I think you should mix it pretty well each time.
for the color... I think your banana went a bit darker perhaps because you boiled it for a longer time.
mine was white. and the banana was also light in color

and for half and half try mixing half of each

شف طیبه ممنون بابت این دستور خوبتوت
بسی خوشمزه بود
فقط شف جون ببخشید که نتونستم هنر عکاسیمو تو این عکس هویدا کنم!!!!!!!!!!!!! یک جماعت انگشت به دهن پشت دوربین بودند.
این برگ موزها باعث شد من این بستنی خوشمزه را درست کنم
این هم از برکات دوستان خوب. آرتا جان ممنون برای همه محبت هایت
http://picasion.com/pic26/f0c7ebc5ceaf7e28fd84b3d928f1f059.gif

نهههههههههههههههه آرتا حتی برگ موز هم فرستاده؟
این بچه دیگه آخرشه
کارت حرف نداره
منم هوایی کردی

بــــــــــــــله
تازه بقیه و خبر نداری شف جان!
من هم دیدم دیگه دستم به این برگ ها نمی رسه باهاشون خودمو کشتـــــــــــم.
دیگه چی کار کنم ندید بدیدم دیگه!!!!!!!!!!
برگ موز تا حالا ندیده بودم!

من چون بچه استوا هستم با درخت موز بزرگ شدم!!!! دلت بسوزه! تازه خبر نداری من از بچگی چه بلاها که سر این موزها نمیاوردم، تا برسن... از گونی سیب گرفته تا کاربیت!!! بچه حسابی حرفه ایه! تازه ما یه موزهایی داشتیم که به حدی چاقالو بودن که هرچی دهنم رو باز میکردم نمیتونستم یه گاز کامل بزنم! جدی میگم
جوونی کجایی که یادت بخیر

اون روز همش دو تا دونه موز تو خونه داشتم و چون اقای شوهر هر روز صبح یه دونه موز میخوره  نصف مقدار کار کردم و دیگه واسه تزیین هم موز نداشتم سس شکلات داشتم ولی یادم رفت

 داشتم مراحلو انجام میدادم و یادم رفته بود بخونم خامه و موزداغ باید سرد بشه و بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنم همش هم با خودم میگفتم این که اب میشه اگه اضافه کنم بعد هم  گفتم طیبه جون بیخودی چیزی نمیگه
!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه خامه رو به موز داغ اضافه کردم  و اب شد
!!!!!!!!!!!!
من گذاشتم فریزر  اومدم رسپی رو خوندم دیدم بعله
طیبه جان گفتم باید سرد شه من بیدقت نخوندم

اره خواهر هنوز مونده ما به جایی برسیم
:P
ولی خدا رو شکر اتفاقی نیفتاد و طعمش عالی بود عالی
اینی که تو عکس میبینین ماحصل چندین ساعته!!!
چون موادو که نصف کرده بودم هر 20 دقیقه که میخواستم همش بزنم هم یه مقدارشو میخوردم بس که خوشمزه بود
تازه به نظرم بستنی خونگی مراحل قبل از بستنی شدنش خوشمزه تره

مرسی 

https://public.bay.livefilestore.com/y1pNswp-DEbhKTIIDpREOz2NkDwVx9WKY3WMcbAvoTJya4NUppXTd8WjEiH9oKhw8m1oq_AUznFDFhgp6RAsADqew/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C.jpg?psid=1 

به به پريس جون جديدا عجب عكسهاي هنري اي ميگيريد . خيلي با كيفيتن
بستني هم هم عقيده ام. بستني خونگي اصلا يه چيز ديگه است
من خودمم آخر بي دقتي هستم. صد بار يادآوري ميكنم آخرش همه چي يادم ميره

بستنی خامه ای موزی 

سلام .
نصف لیوان خامه اول فرم نگرفته بود ؟
نصف لیوان خامه دوم هم فرم نگرفته بود ؟
وقتی دومی رو اضافه کردم 2 تا 20 دقیقه و بعد از تگریها باید 15 دقیقه مداوم { توی بلندر } بزنم ؟ مثل کارهایی که برای خامه فرم گرفته انجام میدیم ؟
 

 دوست عزیز،

زیر عکس چهارم شف نوشتن:


در کل فقط یک لیوان خامه لازم داریم. نصفش رو توی موز ریختیم. نصف دیگه اش
رو هم باید بزنید تا فرم بگیره.( قبلا شیوه درست کردن خامه فرم گرفته رو
یاد گرفتید.)-----در مورد زدن بستنی، شما هر بیست دقیقه بلندرتون رو از فریزر در می یارید و بستنی رو هم می زنید و دوباره داخل فریزر می ذارید. این کار برای از بین بردن کریستالهای یخی ای هست که بین ملکول های مواد ایجاد شدن تا نتیجه کارمون کریمی تر باشه و مثل بستنی یخ زده نباشه در آخر.

دوست عزیز،


زیر عکس چهارم شف نوشتن:




در کل فقط یک لیوان خامه لازم داریم. نصفش رو توی موز ریختیم. نصف دیگه اش
رو هم باید بزنید تا فرم بگیره.( قبلا شیوه درست کردن خامه فرم گرفته رو
یاد گرفتید.)

-----

در مورد زدن بستنی، شما هر بیست دقیقه بلندرتون رو از فریزر در می یارید و بستنی رو هم می زنید و دوباره داخل فریزر می ذارید.

این کار برای از بین بردن کریستالهای یخی ای هست که بین ملکول های مواد
ایجاد شدن تا نتیجه کارمون کریمی تر باشه و مثل بستنی یخ زده نباشه در آخر.

 پس اولی فرم نگرفته هست ولی دومی رو فرم گرفته اضافه میکنیم .و بقیه هم زدنها برای بستنی هست . بله مبحث خامه رو هم کامل خوندم و خامه فرم گرفته رو هم درست کردم که عااااالللللللیییی  شد . مرسی

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...