2010/05/27

سالاد فارفاله


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pf94iSYXiHkNHgXS4ZdwzChTqZNYuhJBCvEsI3Qc9NsE9nkHR7v3UmzPE6lnctRCm6kQa0JN4_SKVtn18Ogcar7slRy0C5DzAcoCeQN8i-ToaggJfbSnKKw3v2TIMjtUz/Farfalle1.jpg?psid=1




Farfalle فارفاله یک نوع پاستا است که به اون به خاطر اینکه شکل پاپیون داره "bow-tie pasta" هم میگن. در زبان ایتالیایی کلمه farfalla یعنی پروانه و فارفاله فرم مونثشه و یعنی پروانه ها.
فارفاله به خاطر شکل خوشگلش توی سالاد جلوه خوبی داره. من یه مدلش رو که خودم دوست دارم و در ایکی ثانیه آماده میشه رو واستون مینویسم.


فارفاله سه چهارم بسته
پپرونی 200 گرم
خیارشور خورد شده سه چهارم لیوان
گوجه فرنگی خورد شده سه چهارم لیوان
فلفل دلمه ای سبز – قرمز- زرد- نارنجی خورد شده هر کدام نصف لیوان
سس فرانسوی



https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pnMYY7CSknvJdtvqPjqMm1DB70TyucwTDsru3XWUyPH2ehczav90UF5TfbJ8Qg2_btESocYbUOFbC_76ll2hbXymzEm-qUkOBB638avw2w3ysOFDy50FdMfC_2yITGH6N/Farfalle2.jpg?psid=1



آب که به جوش اومد 2 ق غ روغن و نصف ق غ نمک توش میریزیم و فارفاله ها رو توش میندازیم. ... بین 10 تا 15 دقیقه باید آماده بشه. حتما بعد از 10 دقیقه مرتب تستش کنید. باید "آلدنته" برش داریم یعنی... باید وقتی که یکیش رو گاز میزنی، دورش نرم و وسطش کمی سفت باشه. ( مواظب باشید نسوزید) توجه داشته باشید که اگه کاملا نرم بشه بعد از اینکه با سس ترکیب شد حالت خمیری و مزه بدی پیدا میکنه.



https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pCGjsxhWWgJjSyrjyg8b6RtaJKHv_7gMf2DXZlrZVx4xYKaq44LM_vWt2XvTWeNSGvVRhMdfPEWQVpV1Y6VC9KrpEtX0Ixw7_zZ8mmro0Keoxa5X-q2DO94VW2_KHSgpz/Farfalle3.jpg?psid=1



آبکش کرده و روش آب سرد میگیریم و میذاریم آبش بچکه




https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2puJ3MVDO1-5FLpF8tZtl26QLeAK2sxE4HUmj6YLTVRx9eo76aBMmODy4rMHlwGvimfkxGp1GzJgpbGfvkIPudeDU7lTyg_Ze_9g4ieHXU7vyGvrvhJRMs2PaGenkr8Yh3/Farfalle4.jpg?psid=1



همه موادی رو که گفتم باید خورد کنیم. من مواد رو تقریبی دادم. شما میتونید تیست کنید و بسته به ذائقه کم و زیادش کنید. و البته من از هر 4 رنگ فلفل استفاده میکنم چون ترکیب رنگیش رو دوست دارم. گوجه ها رو هم باید فیله کنید یعنی آب و دونه هاش رو بگیرید و فقط از قسمت گوشتیش استفاده کنید




https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pf94iSYXiHkNHgXS4ZdwzChTqZNYuhJBCvEsI3Qc9NsE9nkHR7v3UmzPE6lnctRCm6kQa0JN4_SKVtn18Ogcar7slRy0C5DzAcoCeQN8i-ToaggJfbSnKKw3v2TIMjtUz/Farfalle1.jpg?psid=1



به همین سرعت آماده میشه. فقط همه رو باهم میکس میکنیم




https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pLjWf-NHrKpQWcYrUfhWEWg0T20TtK5oxCYPs0dY-AmqUUY3ZyQ6xMW6j2-oV1-7UWlNBrI53UQl0umYP4yAUFN-EH_sm7pfzW0f1V2SP-aieS5lJG_78EL5QXwl7sy9B/Farfalle5.jpg?psid=1



تجربه به من ثابت کرده که توی این سالاد اگه از سس فرانسوی استفاده کنیم خیلی طعمش بهتر میشه تا اینکه مایونز بریزیم. نمک نمیخواد چون خیار شور خودش شوره و فلفل نمیخواد چون پپرونی تنده




https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p6skiCSTl4g5PU3KnhqWXVMM94zZiMtRe9N4ZGVf-GaJAXa9XO8DvH96WXcKFlvEG7O8EkGLF7IoLOBQydpCr_bh6p8pdYE_YySTbcMs_KiiyXvuPPBqxT6OGBJ6dP2r_/Farfalle6.jpg?psid=1



همینطور که میبینید من یه عالمه سس توش ریختم چون برادرهاي آقاي شوهر عاشق سس هستند. این مقدار سس خیلی زیاده. من خودم اون عکس اول صفحه رو ترجیح میدم. ولی جالبه که آقايون باز هم توش سس ریختن! خدا رو شکر که آقای شوهر، خودش بچه سر به راهیه و از غذاهای چرب و پرکالری خوشش نمیاد وگرنه من دق میکردم.


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2phMXcjH5t_0a0LBPJ1VTDoAJMZpWEdTueNvb_MuO5VYUTWKpMg6AWs5bVoWy1X67dyhWsuCwrLeNpFW9HX0i0D60nZVoiTT2-wARRueS9Q--VlQCQFDI7U53rokHQ7MI7/Farfalle7.jpg?psid=1



باید بگم که علی رغم سادگی، این سالاد توی خانواده و جمع همكاران خیلی طرفدار داره و تا حالا کسی پیدا نشده که از جاییش ایراد بگیره ( البته به جز این چند موجود سس پرست )

خودتون بیشتر واردید که سالاد پاستا خیلی تنوعش بالاست. و میتونید هر چی تو یخچال یا کابینت دارید بریزید توش و یه مدل جدیدش رو تولید کنید.

24 comments:

هورااااااااااااااااااااا بازم اول شدم!

من میمیرم واسه نکته های ریزت.خمیرشدن ماکارونی!

دخملی، تو خیلی نازی همین.سلامو شبتون آروم

ممممممممممممممم
منم سالاد پاستا اونم از نوع باتر فلای رو خیلی دوست دارم
من توش لوبیا و ذرت و هویج نیم پز و قارچ خام هم میریزم
رسپیه تو هم خیلی هوس بر انگیزه
شب خوش گوگولی

طیبه جون ممنون
دقیقا" همینطوره که گفتی اگه بیش از اندازه بپزه تو ی ترکیب شدنش خمیری و بد میشه
عروس خانوم ایتالیائیم ازتون ممنونه
اونم مث مادر شوووورش عاشق آشپزیه

سلام معلومه خیلی خوشمزه است حیف که تنده یونا نمیتون بخوره مگرنه حتما درست میکردم

شف طیبه سلام و درود
خیلی خوشگل و خوشمزه و .......... است.
ممنون ممنون
یک سوال در حد سوپر ناشیانه!!!!!!!!!!
منظور از پپرونی؟ ژامبونه؟ یا سوسیس؟
یا کلا اسمه؟
یا اینکه بخاطر تند بودنش می گن پپرونی؟
مسلماً سوسیس شما استفاده نکردی. پس این قضیه پپرونی را لطفا برای من توضیح دهید.
از اونجایی که همیشه به پیتزایی که سوسیس و پنی بوده می گفتن پیتزا پپرونی این شبهه ایجاد شد! اما الان خودم دارم کلی به خودم می خندم! چه سوالی پرسیدم!
ممنون عزیزم

پپرونی در اصل یک نوع سالامیه که بسیار اسپایسیه. یعنی ادویه بیشتری توش به کار رفته و پپرونی از کلمه ایتالیایی به معنی فلفل گرفته شده
پیتزای پپرونی یکی از پیتزاهای معروف آمریکاییه که برای تاپینگش از پپرونی استفاده میکنند

حالا اصلا سالامی چی هست که پپرونی یک نوع اسپایسیش باشه؟

سالامی به نوعی گوشت فراوری شده میگن که با شیوه "ایر دراید" یعنی با هوا خشک کردن درست میشه
اصطلاحا یک نوع ساسج هستش ولی در ایران سوسیس اون چیزی نیست که ما در دنیا به نام ساسج میشناسیم. ساسج همون گوشت چرخ کرده خودمونه که ادویه زده شده و در کیسه هایی که ما سوسیس رو توش میبینیم بسته بندی میشه. یعنی ساسج رو اگه تیوپش رو از فریزر در بیاری و باز کنی و توی روغن و پیاز سرخ کنی همون مخلوط گوشت چرخ کرده خودمون بدست میاد

اما سالامی یه چیزیه توی مایه های کالباس توی ایران که البته کالباس ها رو فقط خدا میتونه که توش چی میریزند ولی در واقع توی سالامی گوشت ادویه دار خالصه و در رولهایی شبیه به کالباس درست میشه و در واقع نیازی به پختن و یا نگهداری در یخچال نداره

من وارد مبحث ژامبون نمیشم... ولی اون هم باز گوشت خالصه و هرگز این چیزهایی که ما توی ایران به عنوان ژامبن داریم نیست

پس نتیجه کلی اینکه پپرونی که توی این رسپی استفاده شده کالباس پپرونی هست

اگه کسی مثل لیلی جون با طعمش مشکل داره میتونه از سالامی استفاده کنه که کمی خفیف تره ولی من پپرونی رو پیشنهاد میکنم
البته بهتره کم از کالباس ها استفاده کنیم

اینجوری بیشتر زنده میمونیم

boro sos mikhor magoo chist sos ke sarmayeye jaaavedanist sos

inam formula jadide salade farfala hamechizo tayebe joon dorost gofti .......ta akharesh ke mishe sose faransavi+sose mayonez+sose khoshmaze be mizane faravaaan

ببخشید آقای سس
اینایی که نوشتی یعنی چه
ما که متوجه نشدیم تا چه رسه به شف!!!!!! آخه این همه چربی رو ردیف کردی یعنی چه

@ rostam:

علیرضا جون اعتیاد از هر نوعش بده
چه شما که به سس اعتیاد داری ، چه من که به عروسک!!!! راستی قول خرید یه دونه اش رو داده بودی! روز زن نزدیکه ها

شف طیبه این هم از سالاد بنده
خیلی مورد استقبال قرار گرفت . ممنون عزیزم
http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1275679802051139400&x=jpg

قیافه اش که ولع انگیزه. حتما هم خوشمزه بوده
:D

شف جون چیکار کنیم که فارفاله هامون تخرمه نشه؟ یعنی به هم نچسبه .. آخه من برای مهمونیم میخوام از شب قبل درست کنم.. سسش رو نریزم و روش روغن زیتون بدم جواب میده؟

توصيه ميكنند كه پاستا رو هنگام پختن با روغن فراوان درست كنيد و آبش رو خوب بگيريد . درسينگ رو هم جدا درست كنيد و هنگام سرو همه رو مخلوط كنيد. اينجوري ميگن اون مشكل لامپي شدن واسه اش پيش نمياد. ولي من شخصا معتقدم كه بهتره يك ربع قبل از سرو پاستا رو آماده كنيم و بقيه مواد رو از روز قبل

ولي خيلي مهمه كه پاستا در حد آلدنته پخته شده باشه

من این سالاد رو درست کردم طعمش عالی بود

ممنون شف عزیزم

یه عالمه دعات میکنم چون همه موارد رو بی کم و کاست میگی

اینم سالاد من ولی پر از سس!!!

 احسنت
راستي
مدت مديديه كه من ديگه اين سالاد رو با تن درست ميكنم و عالي ميشهامتحان كنيد

طیبه جان با تن ماهی و گاهی با مرغ پخته و ریش شده درست میکنم.خیلی لذیذه.

سلام عزیزم
بسیار سالاد خوشمزه ای بود. لذت بردم بسی. البته من قبلا با فیوسِلی و مایونز درست کرده بودم ولی این برام جدید بود. مرسی گلم.

چقدر زيبا
بسيار چشمنواز
عكسهاتون با آدم حرف ميزنه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...