2010/05/29

رنگین کمانی بر روی ابرها


و یا رنگین کمانی بر روی کیک؟!

دیروز کیکش رو درست کردیم. ببینید دلبندانم... درستش هم همینه. یعنی شما باید از یک روز قبل کیک رو درست کنید. به دلایلی. اول اینکه مطمئن شید که روز تولد صد درصد یه کیک با کیفیت دارید. چون اگه همه کارا رو گذاشتید واسه همون روز و بعد خدای نکرده زبون شیطون لال کیک تون خراب شد ، بعد میخواید چی کار کنید؟ هان؟ پس این یک دلیل که خودش به تنهایی کافیه. ولی دلیل دوم... شما باید به اندازه کافی فرصت داشته باشید که کیک رو درست کنید. سرد شه. از قالب خارج کنید. توی فویل یا سلفون بپیچید و بذارید توی یخچال تا کاملا سرد شه. که اینها به زمان نیاز داره. البته اگه از صبح شروع کنید میشه ولی ما کارمندا صبح مبح مون متعلق به اسلام و مسلمينه! و دلیل بعدی اینکه شما اگه دوست دارید کیک خوشگلی تحویل مردم بدید باید حتما سر حال باشید. جدی میگم... کیک تزئین کردن حس و حال میخواد انرژی میخواد و صبر و حوصله زیاد میخواد. حول حولکی نمیشه. من از خیلی ها شنیدم که میگن: " کلی رو کیکم کار کردم و خیلی هم خوشمزه بود ولی چون حول حولکی تزئینش کردم زیاد جلوه نداشت". ببینید عزیزانم... ما انگلیسیها یه ضرب المثل داریم که میگیم "مردم اول با چشمشون میخورن" یعنی اگه تصویر زیبایی از کیک جلوشون ببینن، صد درصد مزه بهتری توی ذهنشون تجسم میکنن. چون یه جورایی حواس پنجگانه به هم ربط داره. پس هرگز وقتی که خسته هستید یا وقت ندارید یا دور و برتون پر از آدمه و مرتب صداتون میزنن هرگز دست به ایجاد یک اثر هنری نزنید چون نتیجه خوبی نخواهد داشت و چون خودش به اندازه کافی خسته کننده هست، اگه نتیجه اش هم خوب نباشه خستگیش به تنتون میمونه. خوب این از دلایل.... و البته من یک دلیل دیگه هم دارم که خودم همیشه باهاش مواجه بودم. من از بچگی شغلم کیک تولد درست کردن بوده و تجربه ثابت کرده که روز تولد که همه مهمونها ساعتها پشت آینه به خودشون میرسیدن، من یکی تا لحظه آخر گرفتار خامه مامه بودم و با قیافه آش و لاش میرفتم مهمونی!

پس نتیجه اینکه ... ما از روز قبل کیکمون رو آماده داریم. حالا اگه به توصیه من از هر سایز قالبی که میخرید دو تا بگیرید، که هیچی ... وگرنه باید کیک تون رو افقي نصف کنید. اینکار چندتا نکته داره و نتیجه اش هم به تمیزی اینی که میبینید نیست. من به نکاتش نمیپردازم بمونه واسه بعد. پس ما دو تا و یا سه تا کیک داریم. شما مختارید از هر فیلینگی که دوست دارید بین لایه ها استفاده کنید. من اینبار از خامه و موز و کیوی استفاده کردم. چون میوه طعم کیک رو خیلی بهتر میکنه. پس لایه ها رو روی هم میچینیم و خامه فرم گرفته رو هم طبق دستوری که قبلا دادم آماده میکنیم. من اینجا از ویپینگ کریم که قبلا گفته بودم استفاده کردم. ولی باز شما مختارید از خامه های آماده هم استفاده کنید.

خامه باید حتما اسانسدار بشه. روی نتیجه کار شدیدا تاثیر داره. من با چند قطره اسانس موز ( اسانس مورد علاقه خودم) کار کردم.
خوب تا اینجای کار ما کیکمون رو مغزدار کردیم و خامه مون رو هم آماده کردیم. همیشه هم بیشتر از مقداری که نیاز دارید خامه تهیه کنید که بعد دستتون توی حنا نمونه.

این مدل تزئین رنگین کمانی که میبینید، مدلی هستش که در کلاس تزئین کیک ویلتون آموزش داده میشه. ما جهان سومی ها که دستمون از دنیا کوتاهه ولی در عوض اینقدر استعداد داریم که بتونیم از روی عکسش حدس بزنیم چطوری باید کار کنیم. پس من این رو اینجا آموزش میدم ، شما به جای کلاس ویلتون به جا بیارید؛ قربتا الی الله! من سعی میکنم ساده توضیح بدم که همه متوجه بشن.




برای شروع ( البته بعد از بسم اله و دعا واسه اینکه کار درست از آب دربیاد) با نوک خلال دندونی که توی رنگ "رویال بلوی ویلتون" زدیم یه مقدار زیادی از خامه مون رو رنگ میکنیم. توجه کنید که به اندازه نوک خلال دندون رنگ کافیه چون نمیخوایم آسمونمون آبی تیره باشه. همین که یه شِید آبی داشته باشه کافیه.

تمیز در آوردن سطح کیک کار آسونی نیست. خیلی باید روش کار کنید. برای شروع عین اون عکس بالایی باید نصف بیشتر خامه رو روی سطح کیک بذارید و بعد با یک کارد خیلی بزرگ روی کیک رو بپوشونید ( این کار رو مصور با باتر کریم ایتالیایی قبلا آموزش دادم) بعد با همون کارد از روی کیک خامه ها رو روی دیواره میکشیم. باز هم یه کاور کلفت. همینطور بی دقت و ظرافت کل کیک رو میپوشونیم. بعد کارد رو میشوریم. با سطح تمیز کارد در حالی که به موازات کیک گرفتیمش روی کیک از راست به چپ حرکت میکنیم. بعد از سه چهار بار سطح کیک تقریبا صاف میشه. و البته توجه داشته باشید که هر بار خامه های اضافی رو باید از روی کارد گرفته و کارد رو بشورید. حالا در مورد این کیک اصلا قرار نیست ما نگران صاف بودن سطح کار باشیم. همینطور که میبینید فقط یه تیکه پایینی از کیک پیداست. یک تیکه از سطح کیک رو که بهتر از بقیه قسمت ها صاف از آب در اومده رو در نظر بگیرید و نگران نباشید چون قسمتهای دیگه اش قراره با شکوفه پوشیده بشه.




باز تمیز در آوردن دیواره کیک هم اونقدر ها ساده نیست. باید کارد رو عمود بر سطح قرار بدید و مماس بر دیواره کیک به موازات کیک بدون زاویه شروع به حرکت رو به جلو کنید و البته با دست دیگه کیک رو بچرخونید. حالا کاری که باعث میشه سطح كارتون تمیزتر دربیاد استفاده از این ابزاره. قیمتی نداره و توی لوازم قنادی ها پیدا میشه. دو سرش دو مدل دندونه داره که اینجا من از دندونه های ریزش استفاده کردم و شیار های ریز انداختم. خیلی راحت مطابق تصویر کاردک رو زاویه دار نگه میدارید و کیک رو میچرخونید و جلو میرید و خامه های اضافی رو خودش جمع میکنه  و نمای تمیزی هم به کیک میده. مدل ساده اش هم هست که میشه دیواره رو صاف از آب درآورد.
حاشيه و لبه بالا و پایین کیک رو هم مهم نیست تمیز در بیاد چون قراره با شکوفه پوشیده بشه. پس وسواس به خرج ندید




و اما قیف و ماسوره. من اینبار از قیف یکبار مصرف استفاده کردم که بعد دردسر شستن نداشته باشم. ولی قیفهای پلاستیکی هم هست که با "کاپلر" میتونید ماسوره ها رو بهش وصل کنید و یا اگه كاپلر ندارید میتونید دو تاش رو بخرید یکی رو به اندازه ماسوره های کوچیک و یکی دیگه رو به اندازه ماسوره های بزرگ قیچی کنید و بعد ماسوره رو بندازید توش و کیسه رو از خامه پر کنید.

حالا ماسوره... ماسوره رو از لوازم قنادی ها میتونید بخرید. توی عکسی که میبینید من یه ستش رو خریدم که البته گفته ویلتونه و روی ماسوره هاش هم حک شده ویلتون ولی دیگه اصل بودنش گردن خودشون. باز ستش کامل نیست و ماسوره تکی هم هر از گاهی به اندازه ای که به جیبم فشار نیاد میخرم. شما برای این کیک دو شماره ماسوره نیاز دارید. یک شکوفه بزرگ و یک شکوفه کوچیک که بعد توی تصویر نشونتون میدم. و اگه شماره ماسوره ویلتون رو میخواید... من از شماره 18 و 20 استفاده کردم. ماسوره شکوفه البته.



پس ماسوره رو توی قیف میندازیم و قیف رو خوب از خامه پر میکنیم که کم نیاد. بعد فشارش میدیم و ته کیسه رو با دست محکم نگه میداریم و یه مقدار از خامه رو توی ظرف امتحان میکنیم ببینیم اندازه شکوفه مناسبه یا نه. با اینکار هوای اضافی توی قیف هم خالی میشه و بعد دیگه توی کار شکوفه ها نصفه از آب در نمیاد. حالا از پایین کیک شروع میکنیم. برای شکوفه زدن یا اصطلاحا فلورت، باید نوک ماسوره رو کنار سطح کیک نگه داریم و آروم یه فشار به قیف بدیم تا کمی خامه ازش خارج شه. بعد سریع دستمون رو رو به بالا بکشیم تا نوک شکوفه تیز بشه. بسته به اینکه چقدر روی قیف فشار وارد میکنید شکوفه هاتون بزرگ یا کوچیک میشه. پس بهتره از قبل توی یه بشقاب تمرین کنید که دستتون روان بشه و شکوفه ها یک اندازه از آب دربیاد . به همین ترتیب لبه بالای کیک رو هم با خامه سفید شکوفه میزنیم



حالا به اندازه یک قاشق غذاخوری خامه توی یه کاسه میریزیم و به همون شیوه ای که گفتم خامه رو رنگ میکنیم. اما اینبار قرمز و البته پر رنگ تر. چون همه اش یک قاشق خامه است ، با مقدار کمی رنگ هم میشه پر رنگ درش آورد. تجربه به من ثابت کرده که "کریسمس رد ویلتون" به تنهایی رنگ قرمز خوشرنگی به ما نمیده و بهتره کمی نارنجی هم بهش اضافه کنیم تا به این رنگ برسیم. من برای رنگ کردن لباس آقای پوه هم به همیش شیوه عمل کرده بودم.

حالا باید از یه ماسوره شکوفه ریز استفاده کنیم. یعنی به نظرم هر چی ریزتر باشه بهتره. البته نه اونقدر ریز که تا پس فردا هم گرفتار شکوفه زدن باشیم و تموم نشه!

روی کیک یک خط ملایم با کارد بکشید که کیک رو نصف کنه و یا ذهنی این کار رو بکنید و توی ذهنتون از وسط کیک شروع به شکوفه زدن کنید. من یه کم پایینتر از وسط کار کردم که قوس رنگینکمانم بزرگتر بشه ولی اگه میخواید واسه " عزیزم تولدت مبارک" و اینجور چیزا جا بذارید، بهتره دقیقا از وسط شروع کنید. به موازات شکوفه هایی که دور کیک زدید شروع به شکوفه زدن کنید. اگه کیکتون بزرگه که از هر رنگ دو ردیف شکوفه بزنید. مثل من. ولی اگه کیکتون کوچیکه و یا تعداد رنگهای کمتری میخواید کار کنید، میتونید سه ردیف شکوفه بزنید. و البته در صورتی که فقط یک شماره ماسوره دارید و ماسوره کوچیک ندارید هم باز باید فقط یک ردیف کار کنید.



حالا دوباره یه قاشق خامه سفید بردارید و نارنجیش کنید. اگه از خامه قرمزتون چیزی اضافه اومده میتونید مثل من رنگ زرد بهش اضافه کنید و نارنجی بسازید. حالا دقیقا کنار رنگ قرمز ،نارنجی رو هم شکوفه بزنید.



رنگ بعدی رنگ زرده. دیگه باید قیف و ماسوره تون رو بشورید و یا با یه قیف دیگه عوضش کنید. چون نمیشه مثل نارنجی توی همون قیف ریخت و زرد خالص بهتون نمیده و شکوفه هاتون دورش نارنجی میشه



توجه داشته باشید که اگه شکوفه ها رو دقیقا یک اندازه نزنید امکان این وجود داره که قوستون کج و کولی بشه. من توی رنگ سبز قوسم رو اصلاح کردم. یعنی به جای اینکه کنار رنگ زرد شکوفه ها رو بزنم، به اندازه یک شکوفه فاصله دادم و یه قوس تمیز با رنگ سبز شکوفه زدم. برای اینکار بهتره از هر دو سمت رنگین کمان همزمان شکوفه بزنید و جلو برید تا قوس در بالا به هم برسه و بسته بشه. بعد فاصله ایجاد شده بین رنگ زرد و سبز رو با شکوفه سبز پر کردم و اینطوری خطای قوس اصلاح میشه!



بعد رنگ آبی و رنگ بنفش. من نیلی نزدم چون قوسم خیلی پر میشد و نیلی هم خیلی به آبی و بنفش نزدیکه و توی دید زیاد جلوه ای نداره. البته من رنگ سبز رو از اضافه های آبی و زرد درست کردم و بنفش رو هم میشه از ترکیب خامه های اضافی قرمز و آبی بدست آورد.

در نهایت هم رنگهای اضافی رو یا فریز کنید واسه بعد ( معمولا تا چند ماه توی فریزر توی ظرف در بسته خوب میمونه) یا فرداش باهاش کاپ کیک تزئین کنید.



حالا واسه ایجاد ابرهای پای رنگین کمان... با همون ماسوره بزرگ و خامه سفید شروع به کار میکنیم. به این شکل که دستمون رو مایل نگه میداریم و و قیف رو فشار میدیم. در همون حال دستمون رو از پایین رو به بالا میکشیم و سریع رو به پایین و بعد سمت راست.



به همین شکل کنار هم ابرها رو ایجاد میکینم. ردیف اول که تمام شد، ردیف دوم زیرش... بعد یکی وسط اون دو تا و روشون. اینجوری ابرهامون پفی میشه!



شکوفه ها از دور پیدا نیست و رنگین کمان خطی و یکنواخت به نظر میرسه ولی از نزدیک جلوه خوبی داره.



حالا یه عالمه عکس از زوایای مختلف ببینید
























این کیک رو واسه کادوی تولد یکی از همکاران درست کرده بودم. البته من وسط هفته که تولدش بود ماموریت بودم و روز پنج شنبه جشن گرفتیم. دور تا دورش شمع های کوچولوی رنگ رنگی زدیم و بعد از یک عالمه عکس، طی مراسمی کیک صرف شد. فضا شدیدا شاد بود و توی همه عکسها چیلها تا بناگوش بازه. بچه ها میگفتن که عین آفیسهای توی فیلم ها شدیم! جاتون خالی خیلی خوش گذشت. بعد هم تا آخر وقت اتاقمون بوی خوب کیک میداد. دلیل اینکه گفتم خیلی مهمه که توی خامه از اسانس خوب استفاده کنید همینه.



امیدوارم که مفید باشه و بتونید واسه کوچولو هاتون( و یا بزرگترهاتون!) کیک رنگین کمان درست کنید.

آسمانی باشید!

43 comments:

سلام طیبه جان. متشکرم شف هنرمند.
امیدوارم همواره آسمان زندگانیت رنگین کمانی باشد.
ممنون ممنون ممنون

جای همه دوستان واقعاً خالی بود!! کیکش خیلی خوشمزه شده بود . البته ظاهراش که اینقدر زیبا بود که دلمون نمیومد بخوریم. طیبه جون واقعاً دستت طلا!!! مثل همیشه بی نقص بود . حیف که جمعیت زیاد بود و کم خوردم . ولی حسابی چسبید.

سلام،یکی از سعادتهای من در سال 89 آشنائی با پستهای تو دخمل انگلیسی مهربون بود.وای که جه حالی میکنم از دونه دونه پستهاتون.روزهای پر بارتری در پیش رو داشته باشی

طیبه جان
شما هم در دو قالب این مواد کیک را تهیه کردید؟
گمانم این است که این روش که کیک را از عرض برش می دهند و مغز دارش می کنند بیشت در ایران متداول است.
همیشه در واکاوی های سایت ها و عکس ها اندر خم لبه کیک ها بودم که چگونه اینقدر اتو کشیده است و صاف و گرد نیست!

salaaam , inke nazar nemizaram in nis ke ruzi chan bar chek nemikonama ;)
kheilyyyy hame chi fogholadas, ishala ke detunam shado abio bi ghose bashe
rasti tayebe jun in ghaziyeye engilisi budane shoma chie? zabanetun alie ya vaghean motevalede unjaeen?

salam be Tayabeh khanom va baghiyeye barobax,man ghablan koli tashakoro bah baho chah chah kardam,vali bazam dasteton dard nakone Tayebe khanom vaghean ba keyke khashmazeo alie ke dorost karde bodin halo havaye tavalod be hame dast dad :D

kashki baghiyeham mitonestan az dast pokhteton becheshan chon vaghean fogholadast
Hamide khanom bebakhshid ke man keyk ziyad khordam va be shoma kam resid

hamegi movaffagh bashid

/\ |\/| | R

سلام شیرین خانم.منو بردید به سالهای خیلی دور. یادش بخیر، سریال دائی جان ناپلئون

چه جوری اینجوری کیک درست می کنی شف جون ؟ فکر نکنم هیچ وقت بتونم . فقط باید حسرت بخورمممم .
هییییییییی !
واقعا کارت عالیه .

سلام گيسو عزيز، ميشه منو از گيجي در بيارين بگين چـــــرا؟؟؟
من اين سريال رو نديدم به خدااا
طيبه جون هم كه هنوز نيومدن جواب بدن ، ببخشيد البته اگه سوالم- همون كه اون بالا پرسيدم- خصوصي نيستااا، ممنون ميشم

به به با من ديشب تو خواب همش توهمات رنگين كماني ميديدم باور كن خانوم. دستت درد كنه . هم از اينكه وقت ميزاري و هم اينكه واقعا اساسي هم توضيح ميدي و هم خوب عكس ميزاري . خلاصه اينكه استاد بودي حق مطلب رو خدائيش خوب ادا ميكردي و مثل ما حسرت نميخوردي كه اي بابا چه استادايي داريم با اين همه سواد باز هم برا بيان و درك عاجزا ( البته نه همه ها ) باز هم ممنون و با بهترين آرزوها

سلام طیبه جون
مرسی از وبلاگ خوبت که وقت میزاری و به ما آموزش میدی من که واقعا حظ میکنم
شیرینیها و غذاهاتون خیلی با ذائقه من جور و من چند تایشو درست کردم چون تازه اینجا رو پیدا کردم.
یه سوال داشتم که ربطی به آموزش امروز نداره ولی ممنون میشم جوابمو بدی.
توی آموزش استیکی دیت کیک از شیر عسل برای کارامل استفاده کردی اینجا من هر چی میگردم از اون شیر عسلها که استفاده کردی پیدا نمیکنم.
میشه بگی باید چی کار کنم؟ البته فقط شیر هست نه شیر عسل. آیا جایگزینی هست یا اینکه میتونم خودم شیر عسل معمولی درست کنم و روی حرارت بذارم تا کاراملی بشه؟
بازم بی نهایت ممنونم از آموزشهای عالی که میذاری

من تازه با سایتتون آشنا شدم و در مرحله اول از ژله های زیبات درست کردم که بسیار عالی بودولی چند تا سوال هم دارم و البته چند تا خواهش
اول اینکه چون خونه و تازه عوض کردیم فعلا فر ندارم و باید با مایکروفر بسازم می خواستم بپرسم آیا می شه کیکها و شیرینیهارو با مایکروفر درست کرد اگه جواب مثبته لطفا درجه و مدت زمانش رو هم بگو و سوال دوم اینکه میخواستم از قندهای زیبات درست کنم ولی هرچقدر گشتم نتونستم از قندهای شما پیدا کنم اگه امکان داره راهنمایی کن که از کجا می تونم پیدا کنم و همینطور پنیر چدار که هر چی گشتم باز هم پیدا نکردم و اینکه آیا می شه با پنیر دیگه جایگزینش کرد یا نه؟ ببخشید خیلی حرف زدم

راستي خانوم ميشه هر وقت فرصت كردين عكس كل قالبهاتون رو بزارين ( اين از اون درخواستهاست نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ )

خيلی خيلی قشنگ بود فقط من هرکاری میکنم خامه ام اینجوری رنگ نمبشه رنگ هم ویلتون خریدم از لوازم قنادی نمیدونم اصله یا نیست 3500 هر دونه اش بودش ولی بازم اینجور رنگ نمیشه شما گفتی بجای خامه چی زدی؟ کجا داره ؟ اسانس هم میگیرم مزه دوا میده اسانس خوب چه مارکیه کجا داره

@ Hamideh:
نوش جان. من هم با سید احمد سهم خودم رو تقسیم کردم و یه تیکه کوچولو خوردم ولی در عوض ما لاغر میمونیم
;)


@ gisoo:
مرسی گیسو جون واسه من هم باعث افتخاره که دوستان خوبی مثل شما رو پیدا کردم


@ احسانه:
با یک قالب هم میشه تمیز درش آورد احسانه جون فقط دردسرش زیادتره
اینجوری همه اش با دو سه هزار تومن اضافی پول دادن میتونی یه قالب دیگه بخری و شرش کم میشه
:p


@ شيرين:
:p
والا ...راستش اکثر صحبتهای من از روی مزاحه و شما زیاد جدی نگیرید. ولی داستانش اینجوریه.... مامانم هر وقت توی تلویزیون خبری چیزی از انگلیسیها میشنوه، همیشه این جوری میگه: "هم ولایتی های طیبه..." و یا مثلا در مورد فرانسوی ها ، آقای شوهر همیشه میگه : " همشهری های طیبه..." و یا داداشم در مورد آلمانی ها میگه : " رفقای طیبه..." یا دوست هام میگن : " شما انگلیسیها به این چی میگین؟" ...اینجوریه که من هم معمولا خودم رو اینطوری خطاب میکنم و میگم : ما انگلیسیها! کلش یه شوخیه که سالهاست تو خانواده ما رواج داره

نه من ایرانی ایرانی ایرانی هستم . فقط خیلی به یاد گرفتن زبانهای دیگه علاقه دارم



@ /\ |\/| | R:
امیر جون ما حرفه ای ها فقط وقتی میگیم : "خیلی خوردم" که اینقدر خورده باشیم که دیگه جای نفس کشیدن نباشه
شما که با اون جمعیتی که اونجا بود چیزی نتونستی بخوری! ایشالا تولد خودت
البته اگه هنوز زنده باشم و با این همه ماموریتی که هر روز میریم تا اونموقع مرحوم نشده باشم



@ soudabeh:
خواستن توانستن است سودابه جون...کافیه بخوای



@ arta :
من هم هر روز منتظرم کامنتت رو ببینم عزیزم. یه جورایی رفیق هر روزم شدی


@ فاطمه:
نه اون طریقه میونبرش بود چون کارامل درست کردن تجربه عملی میخواد
برای ساختن کارامل
1 لیوان شکر
6 قاشق کره
نصف لیوان خامه
شکر رو ذوب کرده کره رو اضافه میکنیم
بعد خامه رو توش میریزیم
این خلاصه اش بود
نکته زیاد داره
و امکان اینکه بعد از اضافه کردن خامه کارامل ببره خیلی زیاده
با یه کم تجربه نتیجه مطلوب بدست میاد
و خوشمزه هم هست


@ elham:
برای فر... بسته به نوع مایکروفر...توی بعضی هاش میشه توی بعضیهاش نمیشه. کلا رطوبت کیک رو میکشه و خشک میشه ولی امکان پذیره
با حالت کانوکشن ولی خوب میشه
با مایکروی خالی زیاد خوب نمیشه و تجربه میخواد
با سعی و خطا میشه به دمای مناسب رسید. فر ها با هم فرق میکنن و قدرت و زمان پختش متفاوته
توی دفترچه اش چک کن دمای اولیه رو برای کیک چقدر داده. بعد کم کم بعد از چند بار تجربه
باید بتونی به نتیجه مطلوب برسی
در مورد قند... من از سوپر مارکتها قند بسته بندی خریدم. اونموقع مجبور شدم هشت تا سوپرمارکت رو بگردم تا یه بسته پیدا کنم و همه فقط قند شکسته داشتند. بعدش ولی توی بازار پر شد! باید بگردی ...جدیدا مدلهای استوانه ایش هم اومده که خیلی خوشگله

چدار طعمش خاصه ولی پارمزان و بلو چیز و کاممبرت هم خیلی خوشمزه هستند


@ arta:
من زیاد قالب نمیخرم
چندتا دونه دایره ای دارم یه مربع و دو تا مستطیل
همین
همه شون رو هم تا حالا دیدید...ولی اگه سوال خاصی هست در خدمتم


@ maryam:
قرمز خیلی سخت بدست میاد و من معمولا با ترکیب با نارنجی درستش میکنم ولی در مورد رنگهای زرد و بنفش و آبی و نارنجی و سبز و ...خیلی راحت رنگ مطلوب بدست میاد
سیاه هم خوب درآوردنش خیلی سخته. بهتر اینه که بیس خامه کاکائویی باشه

من ویپینگ کریم با بیس گیاهی خریدم
طعم خامه صبحانه رو ترجیح میدم
ولی این خیلی سریع تره
به صورت پاکت های یک لیتری به فروش میرسه و خارجی هم هستند
عکسش رو قبلا پست کردم
اسانس هم من خارجیش رو گرفتم خیلی بد بود
از ایرانیش استفاده میکنم که فقط موزش خوبه و بقیه اش زیاد جالب نیست
البته پرتقالش هم خوشبوه
طعم هم اصلا ندارند

مرسی خانم هنرمند خیلی عالی دستت درد نکنه
یه سوال تو دستور کیک گفتی 1 لیوان کره منظور کره اب شده یا نرم در دمای محیطه؟؟؟؟؟
راستی تو دستور فوندانت با مارشمالو باید روغن جامد باشه یا روغن مایع هم میشه ؟ اونوقت میشه از کره هم استفاده کرد ؟؟؟؟؟
روغن نباتی خوبه؟ پیشاپیش ممنون از پاسخت

کره باید نرم باشه که با شکر یک کرم تشکیل بده
اگه ذوب شده باشه نمیشه

من با هر دو نوع روغن مارشملو فوندانت رو درست کردم با هر دوش میشه

اگه میخوای رنگ فوندانتت کاملا سفید باشه بهتر روغن جامد باشه چون کره زردش میکنه

ولی برای فوندانت با رنگهای دیگه هیچ موردی نداره

salam tayebeh joon

be vasete 1 link to facebook inja ro peyda kardam ,ke binahayat khoshhalam o ba herso valaa besyar tak take page ga recepie haro didam

1 mored address mail ro to profile peyda nakardam ,age momkene vasam bezari mamnon misham

chand link jaleb daram ke tarjih midam shoma binandeh on bashin

merc az khalaghiat va tozihe step be step shoma :X

setayesh

فوق العاده زيباست
اميدوارم يه روز اونقدر هنرمند بشم که بتونم همچين کيکی درست کنم.
هر پستت رو که چک می کنم برات صلوات می فرستم
;)

باسلام و تشکر به خاطر این همه کارهای زیبا

یه سوال داشتم عزیزم می خوام این ژله تصویری رو درست کنم ولی یه مشکل دارم اینکه من رنگ زرد ندارم و همیشه برای هرکاری از زعفرون استفاده می کنم حالا برای این عکس هم "آیا می شه از زعفرونن بهجای رنگ زرد استفاده یا نه ؟؟

من که خودم امتحان نکردم ولی قانونا باید بشه چون مهم نیست که جنس رنگ چی باشه
ایشالا مشکلی پیش نمیاد

salam khaste nabashin khyli veblage khobi darin tabrik migam be in hame salighe ye soal daram: tarze tahie khame form gerefte to kodom postetone?

توی پست "اوشن موس کیک" فکر کنم گفته باشم
ولی عکسهاش رو آماده کردم که یه پست جدا واسه اش آماده کنم. با توضیحات کامل

تا یکی دو هفته دیگه پستش میکنم

سلام عزیزم. خیلی عالی و قشنگ شده. امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشی خانم باسلیقه هنرمند.

این هم کیک رنگین کمون من. می دونم یه فرق هایی با کار طیبه جون داره اون هم به دلیل تجربه کم تو استفاده از قیف و ماسوره س. من یه سایز ماسوره شکوفه بیشتر نداشتم. مجبور شدم همه رو با همون سایزی که داشتم بزنم. ردیف اول قرمز رو که زدم متوجه شدم که سطح کارم اونقدر نیست که از هر رنگ دو ردیف بزنم لاجرم به یک ردیف شکوفه از هر رنگ قناعت کردم :)
. تقسمت ابرها هم خیلی خوب نشده اما قول می دم نمونه بعدی بی نقص باشه :)

http://209.190.26.202/~mohamma4/images/RainbowCake01.jpg
http://209.190.26.202/~mohamma4/images/RainbowCake02.jpg
http://209.190.26.202/~mohamma4/images/RainbowCake03.jpg

واي منير جون اين كه خيلي خيلي خيلي خوشگله. شما چرا اينقدر به خودتون سخت ميگيريد
با توجه به اين كه فرموديد تجربه زيادي نداريد عالي شده
همه شكوفه ها يك اندازه هستن و قوسش هم خيلي تميز در اومده
ديواره كيك هم عالي فرم گرفته
واقعا زيباست
و تازه فقط يك دونه ماسوره داشتيد . من يك هوا ماسوره دور خودم جمع كردم. تازه از بچكي هم عشقم تزئين كيك هاي اين مدلي بوده. پس بايد به خودتون افتخار كنيد

 واقعاً شما همیشه بهم انرژی دادی، ممنونم. من که همیشه خودم رو شاگرد شما می دونم و همه جا گفتم و خواهم گفت که از برکت وجود شما و آموزشهات بوده که من آشپزی رو اینطور دنبال کردم. امیدوارم بتونم جبران کنم طیبه جون :*)

شف طیبه عزیز اینم کیک رنگین کمانی من البته با دستور کیک اسفنجی با 4 تخم مرغ
که با ایده از این کیک شما تزئین کردم برای عید فطر
باز هم دستتون درد نکنه  که اینقدر هنرمند هستید و مارا در این هنرمندی شریک می کنید.
 

خيلي زيبا شده
و پايپينگش عاليه
احسنت

 

سلام شف جان عزیز راستش من یه تشکر بزرگ
به شما بدهکارم اول به خاطر سایتتون من عاشق شیرینی نارگیلیم هروقت میرم قنادی یه جعبه
2کیلویی واسه خودم میخرم ولی با دستور شما راحت تونستم با سفیده های اضافه اومده از
موس شکلات از نگاه های سرزنش آمیز خانواده م فرار کنم و کلی تحسین  واسه خودم بخرم.میشه بفرمایید مارک و مدل دوربینتون
چیه؟و اینکه منظورتون از کرم کره که واسه تزیین کیک ها استفاده کردید چیه؟بازم بابت
تمام فداکاریهاتون برای تست و آزمایش مواد و کم کردن زحمت ما ممنون.

خوشحالم كه شاد شديد
انشالا هميشه چيزهاي خوشمزه درست كنيد
دوربينم كنون مدل نيمه حرفه ايه
كرم كره اي يعني باتر كريم كه تا به حال چندين مدلش رو توضيح دادم و انشالا در آينده بقيه مدلهاش رو هم پست ميكنم

کرم کره ای رو پیدا کردم.لالای لای لالای لای .....!راستی طیبه جان شما کجای ایران زندگی میکنید که از این مواد با کیفیت و خارجی استفاده میکنید؟سایت شما رو به مامانم نشون دادم و ازش خواستم بهم پول بده تا همچین موادی بخرم اونم گفت آخه دختر جون معلومه این خانم خارج از کشور زندگی میکنن که همچین چیزایی دارن.یه جورایی راست میگفت تو اهواز که مثلا وقتی به مغازه دار میگی ماسکارپونه میخوام میگه ماست چی خانم؟

اتفاقا اهواز بازار خوبي داره
گيرتون نيومد هم آبادان همه جنساي خارجي بوشهر گير مياد
در مورد مغازه دارها هم ... لطفا چيزي ازشون نپرسيد. فقط خودتون چشم بندازيد تا اوني كه ميخوايد رو ببينيد. اينجا سيستم همينه
اون بندگان خدا كه مثل ما اينترنت ندارن اين چيزا رو بدونن
ماسكارپونه هم انشالا آموزش ميدم 

 سلام یه سوال دارم
این خامه که برای این کیک استفاده کرید همون خامه فرم گرفته ایی که آموزش دادید؟؟؟
ممنون شف جونم

بله دوست عزیز، همون خامه است.

برای اولین بار خامه درست کردم
برای اولین بار ماله کشیدم :دی
برای اولین بار شکوفه زدم
مــــــــــــــــــــــــــرسی بزرگ شف 
مرسی که با آموزش ِ شیرینت من ِ عجولو یه کم تمرین صبر و حوصله میدی 

مريم جون مخصوصا براي بار اول فوقالعاده عالي شده
خيلي خيلي خوشحالم كه از تزئين كيك لذت ميبريد
ادامه بديد و ما رو هم بهرمند كنيد

 سلام عزیزم
مدل عمودی این کیک. بسیور خوشمان آمد گفتیم شِر کنیم:
http://www.mycakeschool.com/blog/saint-patricks-day-buttercream-rainbow-a-blog-tutorial/

بله غزال جون مليسا واقعا خانم خلاق و هنرمنديه يعني من هر بار كه يه كار جديد ميذاره ميمونم توي اين همه خلاقيت
مرسي عزيزم

خیلی قشنگه امیدوارم بتونم منم یه روزی مثل شما هنرمند بشم و کیکای خوشگل تزیین کنم

بازم سلام شف هنرمند

میخواستم بدونم آدرس بازار لوازم قنادی توی آبادان کجاست که گفتید؟ من اهوازم گفتم اگه رفتم یه سری اونجا بزنم.

بايد حتما درست كنم' طيبه جون ماركه رنگها چي هستن؟

بسیار آسون و خوشمزه. من با کیک شکلاتی و لایه های موس شکلات درست کردم. مرسی یه عالمه طیبه جان
به امید اینکه زودتر بیایی و این رو ببینی :(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...