2010/05/04

تست کاپ میگو

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pZ6gH_moiIOddpJNhVCiQGrMftVyPdpSji5NRM0XrE_3x9OJ5nQQMmCxQSrHqQHGPNSo6_fLB3NSdLQgLPDl7sYSDPWgE4exIJm8WMtr2tMvHNV-Vfy0mSJj3UAkw9SMc/shrimptoastcup1.jpg?psid=1

این یکی رو حتما یاد بگیرید که خیلی چیز شیک و کاربردی و مفیدیه. تا حالا شده اینقدر گشنه باشید که بخواید غذا رو با کاسه اش بخورید؟! حالا میتونید! این کاسه هایی که قراره درست کنیم خوردنیه. از جنس نونه...پس دیگه لازم نیست زحمت لقمه گرفتن رو هم به خودتون بدید.

با نون تست کاسه های کوچولوی نونی درست میکنید که کرانچی هستند و اینقدر ترد و سبک و خوشمزه است که توی دهن پودر میشه. درست کردنش هم به هیچ گونه تخصصی در باب خمیر سازی نیاز نداره. اصلا لازم نیست آشپز خوبی باشید. کافیه یه بسته نون تست بخرید و یالا. آماده سازیش هم خیلی سریعه پس میشه بعد از برگشتن از اداره یه ناهار سریع آماده کرد. واسه مهمونی ها هم خیلی خوبه. مخصوصا جشن تولدها چون جلوه داره و سایزش هم تک نفره است. کاسه های نون تستی رو که درست کردید دیگه فیلینگش با خودتونه. هر چی بخواید میتونید توش بریزید. حتی سالاد الویه. و یا سالاد فصل! یا از اون ساده تر پنیر و خیار و گوجه فرنگي

پس بریم سر وقت رسپی... toast cup تست کاپ رو من از "سارا مولتن" ، "اکزکیوتیو شف" از " گرمی مگزین" یاد گرفتم و بعدش دیگه مرتب درست میکنم. خیلی جالبه و مواد اولیه بسیار ساده ای داره.

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2prsvsbdfS32A_X-DHCD-aqpKwSDrPYCDRqgLApwaZHB8B_24ePQRP_5aSpEoC7r5FBXayBBOb4Yvv2m2aPdv2JFn-3Lsn8Ayvpx2F9PYG4OfxwYfGhoKMWp__yU_9JlEG/shrimptoastcup2.jpg?psid=1


نان های تست رو باید با وردنه ( اگه ندارید با یه بطری) پهنش کنید تا کاملا نازک بشه و خلل و فرجش از بین بره. بعد حاشیه نونها رو جدا کنید

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pmxt_9LICzUbyx894ox_N1uGHDRNag9fRV8Fyp0cDJ4Tag-9lz6A-9JjWV-kmXKVYTYgXQ9-OFR7YQ0YwP2b28pRFFhwlJhzcnVYBs5PRsiIsZiRqwG-bXxXi68KXVRru/shrimptoastcup3.jpg?psid=1


حالا با برس ، پشت و روی نون ها رو روغن زیتون بمالید

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2paUfM_gjxeq4zFyK8XO9J6rUJ5gtBaumV7YuaVzirUl7ww0g6v0WlgR7SucLy36yDMkw8FuZ1Smcw3eq-Bgeh485NzxZhRz4crvoto1gt7BjiQ_3evjL-nvAy6pbrGJBT/shrimptoastcup4.jpg?psid=1


نونها رو توی قالب کاپ کیک قرار بدید.لازم نیست که حتما سینی کاپ کیک داشته باشید. با قالبهای دونه ایش هم میشه. اگه اصلا قالب کاپ کیک ندارید میتونید از کاسه های پیرکس یا هر ظرفی که تحمل حرارت فر رو داره استفاده کنید. یعنی کاسه های کوچیک فلزی. و یا فنجون های کوچیک آلومینیومی . و یا حتی قوطی کنسرو. من قوطی های پنیر چدار کرافت رو دور نمیندازم و نگه میدارم واسه روز مبادا. هم سایز کوچیکش و هم سایز بزرگش خیلی بدرد بخور هستند. خلاصه اینکه از هر چیزی که دور و برتون بود میتونید استفاده کنید.

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pf9aqiGrZevLdiQhJ8fc7-vb7a8fvXez6TLKDPHyNrA7X7_XpXTyVUzZS7Kp7DHikKv4PHtgxRCOGq-rSp8a-mp-DceSVPBw3EjpebUXnCmtHX3N82C7hRO_IPn6bEpbw/shrimptoastcup5.jpg?psid=1


در فر 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت به مدت 10 دقیقه قرار بدید و بعد که سرد شد به راحتی از قالب خارجشون کنید

همین! عالیه نه؟ تازه حالا کلی تنوع توی فیلینگش هست. من اینبار میخوام یه مدل میگوییش رو نشونتون بدم.

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pUAjAK7TFu68j26WFjTAIUKnzGr3GXglUzDPUd00xbpsnoZ1450JgM6oAWG1LC4OhyP6oGpcHutJE2Y_5N9OjwyzjvQaqVeDtUGCKgPZyEy-msmbvSci4yitKiMw82Q-I/shrimptoastcup6.jpg?psid=1


میگو ها رو پاک کنید و توی روغن زیتون ( یا کره) و سیر و نمک و فلفل، 2 تا 3 دقیقه تفتش بدید و بذارید سرد شه. من برای هر تست کاپ سه تا چهار تا میگو در نظر گرفتم ولی تعدادش به نسبت بزرگ و کوچیکیش دیگه دست خودتونه.

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pWPfb7EmjbJl02-MVJVlkMbxnoKYRw2Soxm-GVP20INRL-cU-erCGiafSJkIbA7sjG307fOEOBxHJuBjwrAavSOoXqYdAKrLMUnETGp5U0DqUt5NogW0KTK2eDzFZFs7d/shrimptoastcup7.jpg?psid=1


حالا یه سس یاد بگیرید که بسیار خوشمزه است و بهترین همراه برای غذاهای دریاییه. سس تارتار tartar sauce به نظرم یکی از خوشمزه ترین سس هاست که میتونید سریع آماده اش کنید ( سس تارتار با کرم تارتار فرق میکنه! کرم تارتار یه نوع پودره که برای ساختن مرنگ توی سفیده تخم مرغ میریزند. پس قاطی نکنید)

مایونز 1 لیوان

خیار شور ریز رنده شده 1 ق غ

جعفری ریز رنده شده 1 ق غ

پیاز ریز رنده شده 1 ق غ

کیپر ریز رنده شده 1 ق غ ( کیپر رو قبلا گفتم چیه. ولی اگه موجود نبود حذفش کنید)

آبلیمو 1 ق غ

همه مواد رو آماده کنید و کنار بذارید.
من عمرا نمیتونم چیزی رو رنده کنم و دستم رو هم باهاش رنده نکنم! از بچگی همینطور بودم ، اصلاح هم نمیشه. همچین میرم تو حس که وقتی خبردار میشم که انگشتم نیست! خلاصه اینکه واسه این جور کارای خطرناک درست نشدم. پس همیشه مامانم واسم رنده میزد. حالا هم که دیگه آقای شوهر زحمتش رو میکشه ( که زنش ناقص نشه، قیمتش بیاد پایین!) ولی اون روز خب آقاي شوهر طبق معمول سر کار بود و من خودم رو خونین و مالین کردم .


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pQPlv9g44WqIAMhCQYLe_BN5ES8SjEHvCvvJ3FPsESFIYmwpMwJOSshnsuX4ATSnoPvNFZ8mXVkTGdTjxA93utNOQPO1xZ34q78vffytTF81-UtamJbA8oB81xgOmS89E/shrimptoastcup8.jpg?psid=1


همه مواد رو با هم مخلوط کنید و سس شما آماده است. به همین سادگی به همین خوشمزگی. جدی میگم طعمش عالیه. من قانونا باید این سس رو توی یه پست جداگونه میذاشتم که بعد دسترسی بهش واسه مردم راحت باشه ولی نمیشد چون من نسبتها رو رعایت نکردم و در نتیجه عکسی از سس تارتار ندارم که پست واسش ایجاد کنم. ولی لیبلش کردم که توی سس ها بشه پیداش کرد.

نسبت های سس تارتار خیلی حفظ کردنش راحته چون همه اش یکه. ولی برای درست کردن این غذا من همه مواد رو فقط با یک قاشق غذاخوری مایونز ترکیب کردم. غلظتش رو میبینید. پس اگه شما میخواید این سس رو درست کنید باید رنگش بیشتر سفید باشه چون مایونزش خیلی زیاد تره


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p75dZI2o6EQ0EYXvZkBZZcCJjUcI6BnoW-cVKpvSzjH9R2FZaHn6iH-qNCaMmKs6Ury41EyhcKFM2zTtnMzKfULEZNzTej8hf9e212i7HOj1mxKOukPRjc7aYYiS5LSV9/shrimptoastcup9.jpg?psid=1


حالا سس تارتار رو با چهار قاشق پنیر خامه ای مخلوط کردم و میگو ها رو ریختم توش


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pM7cU1Qk5Gg_f0KkgsOtunPAuJKx3mN8n3fM5y5ODCzPe7VevjHuYqV9T9VpdxiN4fqXfVT35TF2SYOYeLoiZga4AK8Mk9FIdJRW7_tnzAFHy2fkMuOU1V6NY_6nDKn_3/shrimptoastcup10.jpg?psid=1


حالا فیلینگ رو توی کاپ ها بریزید. پر یا خالی بودنش دست خودتونه. من چون کربوهیدرات زیاد مصرف نمیکنم  تست کاپها رو پر گرفتم که بیشتر میگو خورده باشم تا نون.




باز هم تاکید میکنم...خیلی خیلی خوشمزه است. البته رسپی این فیلینگ مال خودمه و همینطور که گفتم شما میتونید از انواع فیلینگ ها استفاده کنید. حتی میشه توی همین رسپی میگو رو با ماهی تن جایگزین کرد. ولی شدیدا توصیه میکنم واسه یه بار هم شده این فیلینگ رو امتحان کنید


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2px2Bu0_O2F1f22as7r9eTop3JA2R9EMH9InWfnMxUaokm1pDzvyJrCDLEdGtZMgf_zTBomwQlPw31raVyHpCXflSTrH3XpcOs_nyFf9JlJJW5CeLrUcRp_g7lQCAI5ya-/shrimptoastcup12.jpg?psid=1


اگه تست کاپ رو برای مهمونی های مجلسی درست میکنید همینطور ساده سرو کنید ولی اگه واسه تولد بچه هاست میتونید با سبزیجات رنگ رنگی تزئینشون کنید.


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pljDILC3jQittqCVkCgcYjVArjqKX8O-80PjZqzaEy_SFUK5_P2Smhj20pXGez8PsGcPYtBSRXbuFcgVOc45tsas9b6WsvgFkY_Bo6g_RVXDg9yYkYVaLm05YaKe0XtfL/shrimptoastcup13.jpg?psid=1

هیچکس باورش نخواهد شد که شما وقت و انرژی زیادی صرف ساختن این غذا نکردید و فکر میکنن که تمام روز رو توی آشپزخونه گرفتار بودید. چون هم ظاهرش شیکه هم خیلی خوشمزه است. ( من یه صد باری گفتم " خیلی خوشمزه است" لابد بوده دیگه!)

41 comments:

سلام
از اینکه یه غذایی که ممکنه منم بتونم بسازم!!! گذاشتید ممنونم
اگه ممکنه بازم غذاهای دریایی بذارید

سلام طيبه جون
من اين قالب مافينو ندارم.(بگو اصلا قالب داري كه بخواي مافينشو داشته باشي؟!!)
كاسه هاش واسم جالب بود خيلي.
ولي سسشو درست ميكنم
خسته نباشي
بوس

سلام طیبه جون
وای خدای من داری من و بد عادت می کنی. هم کارات فوق العاده است و چشمگیر و هم هر شب داری یک دستور می گذاری خانم.
طیبه جون یه وقت نذاری بری و ما رو چشم به راهت ........
ایده هاتون واقعاً خوب و جالب و دقیق و حرفه ای هستند.
یک اسفند هم خانم برای خودت دود کن!
تو تمام وبلاگ ها تک تکی خانم.

سلام و خسته نباشي.دهنم اب افتاد.اخه من دو سه روزي ميشه كه ميگو تموم كردم.از بس كه روژينا عاشق ميگوئه .هفته اي حداقل سه بار خورده تا به تهش رسيده.

طیبه عزیز خسته نباشی گلم.ممنون از لطفت .
اینجا رو ببین

http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=2710&p=79360#p79360

http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=2730

خوش به حالت طیبه جان
من که 2 هفته یی می شه که آشپزی نکردم
راستی اگه توی سس تار تارت سیر خورد شده بریزی محشر میشه یه بار امتحان کن!
انقده خوشمزه میشه که هر روز سس تار تار با سیر درست می کنی و خالی با نون می خوریش
به شرف آشپزیم قسم که راست می گم!!!!
:))

مرسي خانوم همين امشب الساعه ظهر از اداره رفتم خونه ترتيبشو ميدم . از بابت جواب هم ممنون باز هم خوبه شما دسترسي به رنگ و يه سري مواد رو دارين من چي بگم تو اين شهر ميري سوال ميكني چپ چپ نگات ميكنن انگار ازشون چي ميخواي

سلام طيبه جون . من هر روز به وبلاگت سر ميزنم و لذت مي برم و چيزهاي تازه ياد ميگيرم . ممنون بخاطر زحمتهايي كه ميكشي و وقت ميذاري . ما قدرتو ميدونيم خانومي

سلام وبلاگ خوبی دارید
من شمارو لینک کردم

@ Pat,Mat:
گرونه...خرج رو دست خانمت نذار


@ سميه :
اصلا لازم نیست که حتما قالب داشته باشی
قوطی کنسرو هم عالی جواب میده


@ احسانه :
تا انرژی دارم که مینویسم...مرسی واقعا اسفند واسه سلامتی خوبه ...حیف که من تنبلم. اسفند دود کن برقیم هم سوخته و دیگه تو بازار برقیش رو پیدا نکردم. بازم مرسی که به فکرمی



@ sedigheh :
روژینا به خودم رفته! بچه ام ذائقه اش عالیه
من 5 تا بسته یه نفره واسم مونده اگه خواستی بیا
البته آماده اش رو بخوری که یه چیز دیگه است
:p


@ نجما :
مرسی که اینقدر به من محبت داری نجما جون
بوس




@ ELHAM :
اصلا سیر مزه همه چیز رو بهتر میکنه
قبولت دارم خواهر
منم البته توی میگوهه سیر ریخته بودم ولی سیر خام توی سس یه چیز دیگه است
من سعی میکنم زیاد مایونز نخورم ولی حتما دفعه بعد تارتار با سیر درست میکنم
مرسی از پیشنهادت


@ arta :
ایشالا از طعمش خوشت بیاد
راستش اینجا هم اوضاع زیاد خوب نیست ...این هم چند ماهیه که رنگ ویلتون آورده
من مجبور بودم بگم دوستام از شهر آدما واسم بیارن!!! اینجا فروشندهه چپ چپ نگاه نمیکنه، بلکه نگاه عاقل اندر سفیه بهت میندازه و یه جوری توضیح میده انگار اون چیزی که میخوای کلا توهمات بوده


@ طهورا :
مرسی که بهم انرژی میدید


@ سهیلا :
شما هم همینطور
مرسی

mamnoon tayyebe joon een aalie vase tavalod kolli zogh zade shodam didam

شف طیبه جان چرا
عکس ها یکی در میون دیده میشه مگه همه رو از یه جا آپلود نمی کنی؟

خیلی عجیبه که من همه رو میبینم
شما احتمالا از پشت فیلتر سایت رو میبینید
با گوگل ریدر یه چکش کنید شاید اونجوری دیده شه

Hi chef tayebe
This is so delish but alittle heavy,next time I pour less sauce in it.
Thank you alot.

vey chef damet garm man ino emshab dorost kardam, shoharam kheili khoshesh omad, khaste nabashid. mamnon

@ masa:
you can just simply omit the mayonnaise
I tried it without mayo and its lighter but not as delish as this one
but its all your choice


@ Anonymous:
dame shohare shoma ham garm ke khoshehs oomade
dame khodet garmtar ke dorostesh kardi
:D

Dear Tyebeh
I tried this recipe again and again,and it came out just perfect.
It is super easy too,
If I want to make it sooner,what should I do?can I store them in refrigerator?
thank you very much for sharing this recipe.

these freeze well and you can keep them for months! all you have to do is to keep them airtight. then warm them in the oven and BOOM! you can make them with "meat sauce" or "sausage and wihte sauce" or "cheese sauce"...just freeze and then when you need em just put some cheese on em and 5 minutes in the oven and .... fresh as the day you made them!

shoma hanoz ba yan gom khili faseleh dari chon mavad avalieat ra nemitoni hazer koni

سلام طیبه جون . من دیشب اینو درست کردم خیلی خوشمزه بود ولی خیلی سنگینه به خاطر سسش. من با اجازه ات تو سسش دخل و تصرف کردم خیلی خوشمزه شد یه کم پیازچه هم زدم بهش

مهم اینه که از طعمش لذت ببری
درست هم همینه که مواد رو کم و زیاد کنی. البته برای شیرینیها نمیشه دخل و تصرف کرد ولی غذاها تغییر توشون کار خوبیه
موفق باشی عزیزم

شف جون عزیزم! منم دیروز این دستور رو با تن ماهی درست کردم. خیلی خوشمزه بود. قالب مافین نداشتم. یه قالب قلبی داشتم که نونم مثل قلب شده بود. شوهرم هم خیلی خوشش اومد. اونم به آشپزی علاقه داره. مرسی خانومی.

شف جون عزیزم! چجوری برات عکس غذا رو بفرستم؟ آدرس ایملتو میتونم داشته باشم؟

طیبه عزیز سلام
من امشب تست کاپ میگو رو درست کردم درصدی از کار با شکست :((( مواجه شد.
چه کنم از دست این جزیره که توش نون تست خوب پیدا نمی شه!!! یک سوپری بود که همیشه تست نان آوران می آورد و من اگه تست های سه نانم(همیشه از تهران می یارم) تموم می شد از اون استفاده می کردم با این پیش زمینه تصمیم گرفتم برای شام امشب تست کاپ رو درست کنم ... گشتیم و گشتیم نان آوران پیدا نکردیم و آنجایی که من اگه تصمیمی بگیرم زمین و زمان هم بهم بریزه من باید کار خودم رو بکنم رفتم و از تنها نون فانتزی اینجا نون تست کار خودش رو گرفتم ...افتضاح ... با همون روشت گذاشتم تو فر بعد از 10 دقیقه نگفت وای به سرم منم 5 دقیقه دیگه گذاشتم که مثل سنگ سفت شد و بدبو هم بود منم همشون رو درسته ریختم زباله
خیلی دلم می خواست نون هام خوب بشه و یه غذا شکیل درست کنم ... اما نشد
دو تیکه نون تست داشتم تو فریز برای همسری تست کردم و خودم هم میگوها رو خالی خالی خوردم
مزه میگوها عالی بود عالی. منم با اجازتون چشمام رو بستم و بدون توجه به کالریش (وای خدای من این همه سس مایونز) خوردم هااااا بعدش چون کمی عذاب وجدان گرفتم خودم رو تنبیه کردم و اونم اینکه فردا تا شرکت پیاده برم حتی با هوای گرم و شرجی و شام فرداشب هم صددرصد رژیمی باشه
وای چقدر من حرف می زنم
فعلا بای تا برم سر تاپیک بعدی

البته نون تست توی فر فقط به اندازه ای که تست بشه کافیه یعنی نباید حتما تغییر رنگ بده. پس نباید زیاد توی فر بمونه
ولی خوب نان آوران واقعا خوبه. کیفیت تست شده اش هم خیلی فرق میکنه
خیلی متاسفم اینطوری شده

طيبه جان سلام - من اولين مرتبه است كه به وبلاگتون سر مي زنم - غذاهاتون بسيار شيك و اشتها برانگيزه و مطمئنا از طعم و مزه هم چيزي نبايد كم داشته باشه- خيلي عالي ازآب در اومدن - خانومي عزيز دوتا سوال داشتم پاسخ بدي ممنون مي شم - يكي اينكه خواستم بدونم وقتي نون ها رو از قالب دربياريم خيلي به خشكي نمي زنن- دوم اينكه اصولا براي مهماني مي بايستي حداقل 2 الي 3 ساعت زودتر كاپ ميگوهامون رو درست كنيم (به خاطر اينكه سريع جمع كنيم و آماده بشيم) براي تو اين فاصله چيكارشون كنيم بزاريم تو هواي آشپزخونه بمونه يا داخل فر خاموش نگه داريم - كلا تا چند ساعت زودتر مي شه اين غذارو آماده كرد و كنار گذاشت و در كجا و اينكه كاپ هامون خيلي خشك نشه تا زمان سروش و بعد آبرومون بره پيش مهمون...؟؟

اول از همه بگم که حتما قبل از مهمونی باید یکی دو بار درستش کنید. هرگز هیچ چیز رو بار اول واسه مهمونها درست نکنید چون با آبروی آدم سر و کار داره

اگه از نون تست با کیفیت استفاده کنیم هیچ مشکلی پیش نمیاد یعنی هرگز سفت نمیشه

این شیوه همون تست کردن نونه. یعنی تو همون حد و مزه است. وقتی نون تست رو تست میکنیم برشته میشه نه سفت

شما میتونید بذارید توی فر بمونه . مشکلی پیش نمیاد

فقط بهتره از مارک نان آوران یا مارکهای خوب استفاده کنیم که ترد و کرانچی بشه

باز هم تاکید میکنم حتما قبل از مهمونی امتحان کنید . شاید اصلا چیز خوشمزه ای به نظر نرسه

موفق باشید

راستی من اینها رو تا دو روز در ظرف در بسته توی یخچال نگهداشتم و باز هم سفت نشدن

http://www.bilder-space.de/bilder/0f69d5-1284148022.jpg

:x

خیلی عالی به نظر میاد. اما من فر ندارم ماکروفر دارم فقط. این نون تست رو چطور تو ماکروفر به این شکل در بیارم؟

@ farahnaz

دوست عزیز،

ستینگهای دستگاهها با هم فرق می کنن. شما باید یک مطالعه ای در دفترچه راهنمای ماکروفرتون داشته باشید و بعد هم با روش سعی و خطا به نتیجه دلخواهتون برسید.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

:))) che negareshe ghashangi darid be hamrahe ghazahaye khaas va khoshmaze, dastetun dard nakone, koli ruhiyam baaz shod kheili ghashang minevisid va ehsasatetun ro bayan mikonid :)

salam chef jo0n..vaghean karat fogholadast!
ye soal ...
in mavade lazemi k migi loftan bego0 k vase chand nafare ya masalan chanta toast cup mishe?
kheili mano0n...luv u <3

خب عزيزم بستگي به ميزان گرسنگي افراد داره
دقيق نميشه گفت چند نفر
مثلا دو نفر رو بايد سير كنه

سلام.من هر وقت خواستم نان تست باز کنم با وردنه پاره شده.ویکبار با دست قالب کیک یزدی رو با بدبختی پر کردم در فر گذاشتم ولی اصلا مثل شما نشد در ضمن وقتی نون رو بر میداشتی توی دست پودر میشد ونمیشد نگه داری.لطفا بفرمادید چیکار کنم تا مشکل حل شه؟دمای فر 180 بود  

سلام.من هر وقت نان تست باز می کنم با وردنه پاره می شود.یه دفعه قالب کیک یزدی رو با دست از نان تست پر کردم ودر فر با دمای 180 گذاشتم ولی اصلا مثل شما نشد وقتی یبرون آوردم توی دست پودر میشد؟لطفا بفرمادید چیکار کنم مشکل حل شه؟مرسی 

اگه واستون امكان داره مارك نون رو عوض كنيد
به شدت مارك نان آوران رو توصيه ميكنم

مارك نونها تاثير زيادي داره

بچه رو که خوابوندم اومدم این تست کاپو درست کردم

آما با فیلینگ تارتار آوکادو وخیار که تو یخچال داشتم عالی بود

میگویی شو هم بعدا که همسرم خونه بود درست میکنم چون بدون اون دلم نیومد میگو بخورم

الانم منتظرم روغن داغ شه برم (طیبه جون) یعنی فلافل سرخ کنم

بازم برا تشکر خدمت میرسم

ممنون 

از كامنتهاتون خيلي لذت ميبرم. آدم تحريك ميشه بره تو آشپزخونه
:D

من از خوردن این ترکیب سیر نمیشم :) برای اونایی که خیلی دوستشون دارم درست میکنم. ممنونم طیبه عزیزم به خاطر این همه رسپی های خوشمزه :*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...