2010/06/01

چیز تارتلت

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pGPQN_vrNJUtYg77Rb8zOxJqDhguIrQ33rGLZYQhpIlDrr5cWVCmMOGom1smUzvU44m3aAeIV24dhjLCFCl9KkhLItjayVnP2xEvF16WUK338Y-Y1HE45N92cAMvE-85K/cheesetartlette1.jpg?psid=1

قبلا گفته بودم من چیز کیک خیلی دوست دارم ... این هم یه مدل دیگه اش! چیز تارتلت. خوبیش به اینه که دونه ایه و سروش راحت تره. کنار هم که میچینیش هم، نمای خیلی خوشگلی داره. طعمش هم خیلی خوب میشه و از همه مهمتر سریع هم آماده میشه و کم دردسره. با این همه تعریفی که کردم بهتره بریم سر اصل مطلب:



برای کراست:
آرد دو و نيم لیوان
کره 1 لیوان
تخم مرغ یک عدد
نمک یک پنس
برای فیلینگ:
خامه 250 گرم
پودر قند نصف لیوان
پنیر خامه ای 200 گرم
وانیل 1 ق چ

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p1zexXefsGEZ8CDrHI7hMus_b93Usu8VUx5dcQ55z5L6Mav5OvctCoNnRaaI5p3M9ok5mdwKwAsBPB8JBaz9Odj4obqsBNoumaBpsF_A-sfRd7CydIqouWaAM2Cb7MIsM/cheesetartlette2.jpg?psid=1

شیوه درست کردن خمیر تارت رو دیگه توضیح نمیدم . قبلا بارها درست کردیم میتونید توضیحاتش رو توی مبحث تارها و پایها پیدا کنید. فقط بگم که کره باید سرد باشه و نه نرم. آرد و کره و نمک و تخم مرغ رو مخلوط میکنیم ولی همینطور که میدونید هرگز ورز نمیدیم. فقط به اندازه ای که مخلوط شه کافیه . اگه ورز بدیم سفت و بد مزه میشه. باز هم تاکید میکنم هرگز هرگز هرگز ورز ندید. با نوک انگشت مخلوط کنید . همین که خمیر شد کافیه. جلوی خودتون رو بگیرید و دیگه ادامه ندید. وگرنه صد در صد کراستتون سفت و بد میشه. از من گفتن بود.
توی کیسه به شکل دیسک توی یخچال به مدت نیم ساعت میذاریم تا استراحت کنه.



فر رو روی درجه 170 سانتیگراد 327 فارنهایت قرار بدید



خمیر رو باید کم کم پهن کنیم که حرارت دستمون و یا دمای اتاق باعث شل شدنش نشه. با وردنه به ضخامت دو میل پهن میکنیم. حالا این شیوه بسیار جالب رو هم یاد بگیرید که خیلی تارتلتهای شیکی بهتون میده. برای اینکار باید یه دونه قالب گل پنج پر داشته باشید. خمیر رو با قالب گل قالب میزنیم.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p_gnQTf5yjEN7FBspQohlNvnlKuyatSnmtBo1ukMGzhs_vOrPz40ODSR5d20odhN8vHfoLkbqxpePDK2jlrIZCfkzqHnNQ98BsmObdsqngC693ae_mTSNocK79GRDX4lE/cheesetartlette3.jpg?psid=1


بعد هر گل رو توی قالب کاپ کیک قرار میدیم. حتی از همین الان هم خوشگل شده نه؟!




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pDctfz7f3-lPLW9Gpa9NHdMcEg980RDn3zKbYVtHo2gKeHfZMTIqE5De7xupjrNGHGHQM5PogRrBq0juPwWwThFyvDNOqgDs60J9G1pkM-vL2seIcgcu67cY-7DSZpxM1/cheesetartlette4.jpg?psid=1

آدم موقع درست کردن اینجور شیرینی ها واقعا لذت میبره! مخصوصا اینکه میدونه در کمتر از نیم ساعت قراره مزه چیز کیک زیر زبونش بره!



حالا با چنگال همه جای تارت ها رو سوراخ میکنیم که پف نکنه و بد شکل نشه




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pdOA8cPRsk_mAgJdLx-V5LmoCOJJbdw_Gz148ACWrnucat98a8pK30YHaU9_j-qfipJu3-NvqiyMrIa8v1bWSTr9_7JKUTHrA4D2tl_-ekp9Q57eDuZvDm8zONZerazi1/cheesetartlette5.jpg?psid=1

حالا توی فر به مدت ده دقیقه و یا تا زمانی که رنگشون کمی طلایی بشه قرار میدیم. البته نیازی نیست که رنگش تیره بشه. رنگ تارتلتهاتون باید تقریبا روشن باشه. همین رنگی رو که توی عکس میبینید رو در نظر داشته باشید. بعد از 10 دقیقه کنار فر بایستید و مرتب چکش کنید که زیادی توی فر نمونه. بعد که کاملا سرد شد خودش به راحتی از قالب جدا میشه.




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2py9kmtW4MIcIqm80HLQbuNZxdaAxjsVXGIpgrbgANOA-tanMHEOZee4pGiw_h7gbTbxwq8F6M-vUrNtuvdhhunKGtcRBbCkNTtt9rVtabtqZ_RftGU3RGN5w2vXXatuHo/cheesetartlette6.jpg?psid=1


برای فیلینگش هم پنیر خامه ای رو با پودر قند و وانیل خوب بزنید. 
نكته: من شکر رو آسیاب نمیکنم. تجربه ثابت کرده که اگه یه کله قند رو بکوبیم و بعد آسیاب کنیم یه پودر قند بسیار لطیف بدست میاد. 
 بعد خامه فرم گرفته رو به مخلوط پنیر اضافه میکنیم.





https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p7u90igEWDqIJhSdrWEa86S9nYzz4TiwCmFMi-VhVKv0S5SXMBJumlf5aPTBLLHfWh-Y_Y5Gao-BKefRtHBjj9SJi8mLxRn5vd2-XnOqCFsHwdLVF39gikrkLGkDpsouz/cheesetartlette7.jpg?psid=1


لزومی نداره که شما حتما از قیف و ماسوره استفاده کنید. میتونید خیلی ساده کراست تارت ها رو با قاشق از مخلوط فیلینگ پر کنید. قیافه اش هم خوب میشه. ولی من دوست داشتم شکوفه بزنم. پس از یه "استار تیپ" خیلی گنده استفاده کردم و سه دور چرخوندمش تا به این فرمی که میبینید رسیدم




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pCE2lta4RPONQZn5z6C_V9fe71iB93Phw6eSzg5tJJPYeeK3uKeNgSl90NlO0zkC5xxNQzLsag3qRqP4hrW_fI_xZblav02rVb_85egygLg9T2OPg9YP5qtoEn8abk5xG/cheesetartlette8.jpg?psid=1


روی تارتلتها رو میتونید با انواع میوه ها تزئین کنید. الان فصل آلبالو و گیلاسه که خیلی خوشگلش میکنه. توت و توت فرنگی هم عالیه. حتی میشه از ترافل یا پاستیل هم استفاده کرد. من پاستیل های رزبری یا بلک بری رو توصیه میکنم ( از این پاستیلهایی که به شکل توت سیاه و تمشک هستن)





https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p6LWORNyxjjvlLHMxdP6e-RiSHM3LtugVrdsYhVmiWvBqdCPymLeNUEPtUrj3NHYHRn-hi7nURk8XHhncvivRIs5xTu1kfLdAOA_wGqk_YzkgwL7Y63tMwA-iBwQOA7P6/cheesetartlette9.jpg?psid=1


بهتره که تا موقع سرو توی یخچال بذارید که خوب سرد بشه. البته من که نتونستم جلو خودم رو بگیرم و از همون موقع که شروع به ساختن فیلینگش کردم، ناخونک زدن شروع شد. بعد هم اولین دونه ایش رو که درست کردم درجا قورتش دادم و دندونهام رو هم خسته نکردم!





https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pNAXR2KyxTUulboqJ0av3YEetck68a3wdNIkJohHpccQ52xauAyIPmmeJ4jg8FJqaY0LqUKZcwbqke-ObGaUoKlutbIawIdfr8mPcj_A9DqUXciZLKuyysUqPx5ioYmAm/cheesetartlette10.jpg?psid=1


راستی من برای روی تارتلتها از "ماراسکینو چریز" استفاده کردم که قبلا مفصل در موردش توضیح دادم. اون طعم بادامی ای که داره تارتلتها رو خوشمزه تر کرده بود.





https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p27ulU26nhIxIQocpBGbnn6OIphxG9P9FS1R47qwbm3QvDp9W6XOYWBFJDcwArBkumDACyLB2CIvllJNkOpJbupvcqanHE-xQRSxbe-J5io9GcY8VhMijpeZdfeygEXxu/cheesetartlette11.jpg?psid=1




راستی کراستش هم خیلی ترد و خوشمزه میشه. این دستور کراست خیلی خوبیه و مزه اش رو بیسکویتی میکنه و البته با وجود اینکه وانیل نداره، به خاطر وجود کره، توی فر که میذارید کل خونه بوی خوبی میپیچه


https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pkVDvGsjNDeeNIIrKz_4zTBbh7d1UgSvVhvzEHG0GrBAb5WENnsec_n7qdMjM0CXN0KXLBZP31zxYksl9sAulxqP_uJ1IfNDZmIlYTc7wVjRN8ZPu_G30YRURy3-GDfsi/cheesetartlette12.jpg?psid=1


واقعا با قیافه این تارتهای کوچولو حال کردم و متاسفانه یه حقیقت تلخ اینه که نصف بیشترش رو هم خودم خوردم! قبلا هم گفته بودم که پای چیز کیک که وسط میاد من ضعیف النفس میشم. دست خودم نیست!

رسپی از صحبه طیبه

56 comments:

avallllllllllllllllllll

merc tayebe jooooooon

maryam

وای خدای من
چه کرده این شف طیبه
این از اون مدلاست که قلب من براش وای می سته............
خانم خیلی خوشگلن. من هم در برابر چیز کیک همین طوریم و از اونجائیکه طرفدار زیادی هم نداره همشو هم خودم می خورم.
خیلی خیلی ممنـــــــــــــونم.

من برنجم دچار سوخـــــــــــتگی شده رفتم سراغش.
وگرنه خودم اول بودم.
ببین طیبه جان هر شب مسابقه داریــــــــــــم.

شف طیبه جونم
می تونم خواهش کنم اندازه ها را هم بصورت گرمی بدهی؟

کره منظورته؟
تمام تبدیلهای کره رو کامل تو لیست تبدیل مقیاس ها گذاشتم
یه لیوانش میشه 225 گرم

راستش کلاً
هم کره هم آرد هم پودر قند

طیبه جونم دستت درد نکنه
منکه اگه هر شب بهت سرنزنم خوابم حرومه فکر میکنم از قافله هنر جا موندم و کاروان رفته...
بابت توضیحت از برای تارتلت یه دنیا و هفت آسمون و هفت دریا ( یعنی15تا) ممنونم
خسته نباشی و و خوب خوب بخوابی

واااااااااااای من از دیدنش کلی ذوق زده شده خیلی خوشگله.پاراگراف اول رو که میخوندم داشتم فکر میکردم قالب تارتلت ندارم! این مدل از قالبی هم قشنگتره ممنون طیبه عزیز

آرد و پودر قند هر لیوان 125 گرمه

salam be hamegi,va khaste nabshid be Tayebeh khanom
vaghean toop va khoshmaze be nazar miyad,mishe ye mosabeghe ba ina bezarid :D

behar hal noshe jane khorandeganesh :)

salam be hamegi,va khaste nabshid be Tayebeh khanom
vaghean toop va khoshmaze be nazar miyad,mishe ye mosabeghe ba ina bezarid :D

behar hal noshe jane khorandeganesh :)
yadam raft esmamo betypam :-p


/\ |\/| | R

javabe commente "ranginkamani baroye abrha"
inja midam

Tayebeh khanom eshalla ke 120 sale dige be khobi khoshi zendegi konin,ba mamoriyataham eshalla sarehal tar beshin :D

dar morede tavalodam shoma lotf darid,razi be zahmateton nistim :D



/\ |\/| | R

شاید باورت نشه ولی من عاشقت شدم! احساس میکنم قهرمان زندگیمو و حرفه مو اینجا پیدا کردم! یا بهتر بگم! انگاری خود ه ده سال دیگمو دیدم که وبلاگ داره با یه عالمه چیزای عالی!!! این جا بی نظیره!! من همه ی وقت امروزمو علارقم امتحان داشتن گذاشتم رو خوندن تک تک رسپی ها و یک درصد م احساس پشیمونی نمیکنم!!من میتونم باهات صحبت کنم آیا؟ میشه به شما ایمیل داد آیا؟ یا از شما ایمیل دریافت کرد؟ اینجا الان ایمیل من معلومه؟ اگر که هست جون تارتلت ها یه ایمیل به من بزن شف جانم!

به جون خودم حرفاي شادي رو خيلي وقت ميخوام بزنم روم نميشه، اخه شما بگو جواب شادي و بدين به من محل نذارين درستهههههه؟؟؟؟؟؟
در ضمن من بيسواد نفهميدم كجا ايميلمو بنويسم :(

عالی مثل همیشه. خوب حالا به جای پنیر خامه ای کاله از چی استفاده کنیم؟

من واقعا لذت می برم از این همه دقت و ظرافت و تمیزیت تو کار آشپزی.
هر چیزی که درست می کنی شبیه آثار هنری میشه.

روزت مبارک طیبه عزیزم
panjarekhuneman.persianblog.ir

ممممممممم
wow!
نا مرد تنها خور!
ohummmm!
منم می خوام خدا.............
آخه چقده رژیم بگیرم؟؟؟
یه مثل هست که میگه نخوری می میری بخوری هم می میری
پس بهتره نخورده نمیری!
پس پیش به سوی شکم گندگی.............
خیلی با این تارت پنیرت حال کردم
میخوامت

خیلی عالی عزیزم مرسی خانمی منم مثل بقیه اگه هر شب اینجا سر نزنم شب خوابم نمیبره خانم هنرمند
میگم تو دستور خمیر تارت شکر نداره نه؟؟؟؟؟ پس میشه به عنوان غذایی هم ازش استفاده کرد اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

طیبه خانم عزیـــــــــــــز
روز زن را به شما تبریــــــــک می کویـــــــــم.
از قول من هم به مادر گرامیتان این روز را بطور ویژه تبرِِِِِِِِِِِِِِِِِیـــــــــک بگویید.
و همچنین به حضورشون برسانید که ما جدای تحسین ها و مرحبا هایمان به شما به مادر گرامیتان ارادت داریم.همیشه می گن مادر را ببین دختر را بشناس. ما دختر را می بینیم مادر را می شناسیـــــــــم.
امیدوارم همیشه سلامت و برقرار باشند.

ای شف جان قهرمان من روزت مبارک!!! ای آینه ی ده سال آینده ی من !

شف عزيزم روزت مبارک مبارک مبارک ميشه اندازه قالب مافينتو بدی بهم؟

golam khaste nabashi , merc az sabke jadidet

arz konam dar nabode panir maskarpone ,panire khameiye chopan kheily arjah tare , chon kale kheily namak dare

beharhal koli boos e khoshhali az dashtanet

من باز از ماموریت بیابونی برمیگردم. اثر گرمازدگی دیروزم خوب نشده، امروز هم بهش اضافه شد. حالا دیگه از گرمازدگی حالت تهوع هم بهم دست داده و افتادم سر جا. منی که در روز حداقل سه رقم خوراکی درست میکردم ، دو روزه دست به هیچی نزدم!!! دارم دق میکنم. ولی اینقدر حالم بده که چشمام رو نمیتونم باز نگه دارم. صدام هم در نمیاد، همه پای تلفن میگن "تو چرا داری میمیری؟" خلاصه شرمنده که نتونستم یه چیز ویژه مخصوص روز مادر آموزش بدم. یه عالمه ایده شیک تو ذهنم بود که بدلیل ضعف جسمی عملی نشد. حتی نتونستم برم خرید واسه مامانم چیزی بخرم. خلاصه ببخشید ایشالا سر فرصت شیرینی های ناز مخصوص مادرها آموزش میدم

خوب شد از قبل سه تا پست آماده کرده بودم وگرنه این دو سه روز بی پست میموندیم

ببخشید من سردرد شدید بهم اجازه نمیده تک تک تشکر کنم. مرسی از محبت همه تون . روز زن بر همه دوستای گلم مبارک




@ Shadi:
شادی جان من در شرایط فعلی متاسفانه اصلا فرصت هیچ کاری رو ندارم و اینجا رو هم چون دوستان سوال واجب دارند ، وقت میذارم و سریع پاسخ میدم
ایشالا یه کم که سرم خلوت تر شد حتما بیشتر با هم آشنا خواهیم شد

درکت میکنم که نمیتونی واسه امتحان بخونی. من هم به همین بیماری گرفتارم
:p



@ شيرين :
کافیه به جای گزینه
name/url
از گزینه
google account
استفاده کنی و با ایمیل گوگلت یعنی همون جی میل وارد شی. اینجوری کامنت گذاشتن خیلی آسونتره


@ مهرشین:
فعلا با مارک خاصی کنار نیومدم. فقط کاله طعمش مثل این میمونه که خامه و کره رو مخلوط کرده باشی. خیلی چرب و سنگینش میکنه


@ ELHAM :
رژیم چرا؟ ورزشت رو زیاد کن مشکل کاملا حل میشه


@افسان :
دقیقا
من یه مدل پای میگو رو قبلا گفتم که خیلی خوشمزه میشه. کراستش هم حرف نداره
انواع دیگه اش رو هم میشه درست کرد


@ maryam :
سایز استاندارد کاپ کیک سینی 12 تایی. فکر میکنم 7.5 در 3 باشه
ولی سایز قالب زیاد مهم نیست


@ setayesh :
بله چوپان هم خوبه
هکلند رو من خیلی از طعمش خوشم اومد

سلام خانم هنرمند و مهربون
اميدوارم هميشه سرحال و سرسلامت باشي و بيماري و ناخوشي هيچوقت به سراغت نياد.
روز زن رو به شما تبريك مي‌گم و براتون يه عالمه شادي و سعادت و موفقيت و خوشبختي رو به همراه همه شادي عالم خواهانم.
راستي بايد به مادر گرامي هم تبريك گفت كه چنين دختر هنرمندو توانايي پرورش داده‌اند. پس روز مادر و روز زن بر مادر گراميتون هم مبارك.
موفق باشي و دعا مي‌كنم خيلي زود حالتون كاملا خوب بشه و قبراق و سرحال باشيد.

ای شف جان من قربونت که جواب دادی! ای شف جان من تا ته عمرمم میتونم منتظر بمونم که سر شلوغیت کم بشه و من تا ابد باهات صحبت کنم!!! شف جان قهرمان من!

سلام طیبه جونم
من که بهت قول میدم دیگه خمیر تارتم رو زیاد ورز ندم
آخه همونطور که تارتم رو تست کردی خیلی با کیفیت نبود باید توصیه هات رو واقعا جدی گرفت
ممنون که دستورات با جزئیات کامله

آخه من هر کار ميکنم اين گل تو قالب چین میخوره

@معصومه :
آخه این چه حرفیه. خیلی هم خوشمزه بود. فقط ورز ندی تردتر میشه
:p

@ maryam:
متوجه نمیشم...کجاش چین میخوره؟
شاید گلت خیلی بزرگه. ولی باز هم نباید چین بخوره که! باید گلبرگها به هم نزدیکتر بشه! چه جوری چین میخوره؟

salam jigaram khobi azizam sharmandeh khili gerftar shodam nemitonam ziad biam net-khasteh nabshi honarmand-rozet mobarak -vrozeh hameh khanomayeh gol v kadbano mobarak-omidvaram hamisheh salem v ba enerji bashi
tayebeh jan shoma sob kei edareh mirid man harroz sob az kenareh dareton rad misham ageh inhemh chizayeh khoshmazeh mibari edareh man ham biam bokhoramo v beram-nosheh hamegi albateha vali ma ham hasodimon misheh faghat shoma mikhorid dastpokht chef jon

مهنوش جون من فقط اول و آخر هفته اداره میرم. بقیه اش ماموریتم. این بیچاره ها هم دیگه چیزی نصیبشون نمیشه
تو ولی اس ام اس بزن جیگر
;)

طیبه جون آموزشتون عالیه.امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید.من یه سوال داشتم اینکه: تو چیز تارتلت میشه به جای کره از روغن استفاده کرد؟ اگه تو بقیه دستورات هم میشه لطفا بگید .من طعم کره رو دوست ندارم و حالم بد میشه.خیلیی ممنونم

با روغن جامد میشه
ولی با روغن مایع، پس از پخت ، کراستش سفت تر خواهد بود و دیگه تردی لازم رو نداره
ولی امکان پذیره

ببخشید اینقدر سوال می پرسم با روغن جامد هم مقدارش همون قدری میشه که تو دستورات واسه کره هست؟پس با روغن جامد سفت نمیشه؟

نه مشکلی ایجاد نمیکنه
فقط دیگه عطر کره رو نداره که میشه با وانیل مشکل رو حل کرد

faezeh

سلام طیبه جون خسته نباشید

میشه به جای روغن جامد از شرتنینگ استفاده کرد اگه میشه مقدارش باهم برابره؟
ممنونم

بله به همون اندازه است

طیبه جان مرسی بابت دستور خوب و خوشمزه ات.
بالاخره درست کردم.
اما عاقبت چند تا هندوانه با یک دست برداشتن این می شود که چند تا از هندوانه ها بیوفته بشکنه!
مارزیپان و چیز تارتلت و ژله ...........
http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277476047077535500&x=jpg

وای خیلی حرفه ایه. حرفه ای هم عکس گرفته شده
کراستش خوب ترد شده بود؟
آخرش با چی قالبش زدی؟ خریدی؟

اختیار دارید شف جونم
عالی شده بود. کراستش بی نظیر و ترد بود. اما بدلیل بی حوصلگی خودم و کارهای متعدد و افسردگی جهت مارزیپان زیاد نازک نشد. اگر یک مفدار بیشتر بازش می کردم بهتر بود.
البته با کاتر و قالبم هم مشکل دار شدم.
کاتر این سایزی داشتم و قالب کوچک. که مینی شد. اما باز هم یک مقدار قالب بزرگ بود به نسبه کراست.
اما مزه فوق العاده خوبی داشت.
قسمت چه کسانی هم شد. خلاصه که عالی بود. تشکر

این هم عکس چیز تارتلت .
این را در تعداد زیاد درست کرده بودم ..........
یک چیزی در حدود 70 تا!
مامان خانم داشتند تشریف می بردن مهمانی! و
امر فرموده بودند یک چیز درست کن............
دستتون درد نکنه شف جونم
http://picasion.com/pic26/f3ac5ab332853a0d1d22da3d7bcca070.gif

خوش به حال مهمونهای اون مهمونی! واجب شد یه چیز جدید با "چیز" درست کنم. بدجوری دلم هوای طعم "چیزی" کرد

این چیز تارتلت تقلبیه کراستش این رسپی نیست(کراست پای رتبه) حالا یه روز اصلیشو درست می‌کنم عکسو عوض می‌کنم
looooooooooool
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/IMG%5E_0230.JPG

آخه کراست که مهم نیست چی باشه
:)
من چون تنوع طلبم همیشه یه چیز جدید رو امتحان میکنم وگرنه اگه با کراست خوب کنار میای دیگه همیشه با همون کار کن

این هم برای بار سوم
کراستش معرکه است
ممنون شف جان
http://picasion.com/show/14351151/

این خیلی عالیه که هر بار هم عکس کارا رو میذاری
زیباست مرسی مرسی

سلام طیبه جون عزیزم می‌شه یه توضیحی در مورد این کراست این به من بدی؟من هرچی‌ تو قسمت پایها و تارتهارو می‌گردم نمیتونم پیدا کنم.یعنی‌ یه جا شیر داره یه جا آبه سرد.من نمیدونم چجوری باید اینو درست کنم گلم.یعنی‌ اصلا ورز ندیم؟اول آرد بد کره؟با انگشت هم بزنیمو بد نمکو تخم مرغ؟اصلا نیاز به همزن نیست؟عزیزم میدونم سرت شلوغ اما خواهشاً جوابمو بده چون شدیدا می‌خوام اینو درست کنم.مرسی‌.

@ sama

دوست عزیز،

تا خود شف بیان، امیدوارم من بتونم کمی بهتون کمک کنم.

ببینید، شف همیشه می گن، مهمترین نکته در تهیه خمیر تارت ها، ورز ندادنشه.

این به این معنی هست که شما با انگشتهاتون مواد رو فقط در حدی که مواد با هم قاطی بشن، مخلوط می
کنید
پس شما کل دستتون رو درگیر خمیر نکنید. حالا این که شما اول چی رو با چی قاطی کنید، خیلی مهم نیست.

اصلا احتیاج به همزن نیست.

در ضمن این که یک دستور شیر داره، یک دستور آب، نرماله. مثل بعضی از کیک ها که شیر دارن و بعضی های دیگه اشون آب.

در ضمن شف هر جایی که شما سوال رو بذارید، سوالتون رو می بینن.

merc morvarid jun.lotf kardi azizam.

هر كراستي يه طعمي داره
بعضي هاش ترد ترن
بعضي ها سفت تر
بعضي ها شكننده
بعضي ها خميري

اونم بستگي به موادش داره

پس يه رسپي رو كه باهاش راحت تريد انتخاب كنيد و همه تارت ها رو با همون درست كنيد

ميشه از همزن استفاده كرد. ولي تا قبل از مخلوط كردن آرد
ولي خب چه كاريه وقتي ميشه با دست هم انجامش داد؟

اگه خمير رو ورز بديم سفت و بدمزه ميشه
فقط با نوك انگشت جمعش ميكنيم تا خميري شه

نگران نباش با تجربه دستت مياد بايد چكار كني

salam. biasaab miram sare asle matlab.khaheshe man rabti be donyaye zibaye ashpazi nadare.koli az recipehato emtehan kardamo kheyli razi boodam bade 4 saal ehsas mikonam ke to alame ashpazi chizi nist ke ghyre momken bashe.wase ine ke ye arezoye ghadimi dare roz berooz bishtar to gosham zang mizane wa oon zabne .tayebe mikham saliso rawoon engilisi sohbat konam.wa ta sale dige wasam maghdor nist ke kelase zaban beram.wase hamin azat ajezane mikam ke maho rahnamaee koni ke az koja wa chejori shoro konam zabno.nemikham ta sale dige bikar basham.bisabrane montazere jawabam.olgoye erade ahaninam.

اون موقع ها که اینترنت نبود و کلاس هم نمیتنستم برم... یه کتاب " استریت لاین" خریدم و هر شب ساعت نه نوارش رو میذاشتم و اینقدر گوش میدادم تا حفظ شم و عین عین عین خودش تلفظ کنم و متن رو بخونم. برای کلمات هم دیکشنری آکسفرد داشتم. من اصلا انگلیسی رو به فارسی یاد نگرفتم. بلکه به انگلیسی یاد گرفتم. خیلی سخت بود و خیلی اراده میخواست
ولی شما الان حتی لازم نیست کتاب یا سی دی بخرید
سایتهای زیادی هستن
سایت
livemocha
رو من دوست دارم. چون بقیه مشقهای آدم رو خط میزنن و خلاصه کمک خوبیه

اگه هیچ کدوم اینها هم کمک نکنه دیدن سریال و فیلم و کارتن و اخبار رو پیشنهاد میکنم
که بزرگترین استاد اسه من همین بوده. باید ملکه گوشتون بشه
موفق باشید

شف جونم سلام میشه از این تارتلتها به جای چیز از خرمااستفاده کرد؟؟کراستش برای خرمای گوله شده خوبه؟یا حتی حلوا؟واسه ماه رمضون می خوام یه کراست خوب وشیک واسه خرما داشته باشم وبرای مهمونیها درستش کرد!مرسی عزیزم

بله كراستش ترد و كره ايه و براي همه فيلينگها جواب ميده
انشالا كه عالي ميشه

سلام عزیزم

ببخشید من یه سوال دارم خیلی وقته که هر جا گشتم توی اینترنت جوابشو پیدا نکردم.

من یه کرمی برای روی کاپ کیکها میخوام که سفت بمونه ، یعنی نیازی به یخچال نداشته باشه که مجبور نباشیم توی یخچال بذاریم چون آب میشه و میریزه.

چند تا کرم استفاده کردم تا حالا اما همشون بعد از چند ساعت آب شده.

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ؟

میخوام این کرم حداقل 3 الی 4 ساعت بیرون از یخچال که روی کاپ کیکها هست هیچیش نشه و شکل گل یا حالا هر شکلی که دادیم بهشو از دست نده.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

این عکس رو ببینید ، منظور من حتما این کرم نیست ، اگر کرم دیگه ای هم میدونید که کاری که من میخوام رو انجام میده بهم معرفی کنید ممنون میشم. منظورم شکلشه که حتی بعد از گاز زدن هم نریخته و وا نرفته :
میخوام سفت سر جاش بمونه ، و توی آفتاب و فضای باز هم چیزیش نشه

بی صبرانه منتظر پاسختون هستم

ممنونم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...