2010/06/05

قصر پرنسس ها



خب خب خب این کیک رو اگه یاد بگیرید گزینه مناسبی واسه جشن تولد پرنسس هاتون خواهد بود. ولی یه نکته رو از همین الان خدمت همه بزرگواران عرض کنم ...این کیک خیلی وقت و انرژی از من گرفت ، پس حواستون جمع باشه که از قبل باید حسابی انرژی ذخیره کنید. کار یک روز هم نیست. با عجله و وقت کم هم نمیشه درستش کرد. مخصوصا که اون قسمت کار که همه خوشگلی کیک به اون وابسته است دقیقا آخرین قسمتشه و اگه خسته شده باشید ، خوب کار نمیکنید و خوشگل نمیشه. پس حتما از روز قبلش کیکتون رو درست کنید و سلفون بپیچید و اگه جا دارید بذارید توی یخچال اگه جا ندارید هم بذارید زیر کولر. خامه رو هم از روز قبل آماده کنید و یا اگه تو خونه هستید از صبح، کار تزئین رو شروع کنید. من فقط واسه تزئینش از ساعت 3 تا 8 عصر گرفتار بودم. بدون اینکه یک لحظه بشینم. و تازه دستم هم تنده و سریع عمل میکنم. پس حتما شما از صبح شروع کنید که به موقع آماده شه. نمیتونید هم بشینید ، چون باید مرتب خامه بذارید توی یخچال و دربیارید و رنگ کنید و مرتب قیف و ماسوره عوض کنید. واقعا انرژی میگیره. یعنی وقتی که بالاخره تموم شد، همونجا قسم خوردم تا یه هفته دیگه کیک درست نکم



یه روز در حال خرید بودم که یهو چشمم افتاد به این مارشملوهای بستنی. درجا یه کیک به شکل قصر توی ذهنم ترسیم شد. من دیده بودم که با نون بستنی قیفی کیک به شکل قلعه درست میکنن ولی چون نون بستنی قیفی گنده است و رنگش هم خب همه تون دیدید، به رنگ نونه... قلعه اش یه مقدار زمخت و گنده میشه. ولی اینا خیلی ناز بودن. سریع یه بسته اش رو خریدم ، با وجودی که میدونستم تولد کسی که میخوام کیکه رو واسه اش درست کنم تا چند ماه دیگه است. آخه من که شانس ندارم که! تجربیات بسیار تلخ بهم ثابت کرده هر چی دیدم و خوشم اومد درجا بخرم و به مقدار زیاد هم بخرم چون وقتی که لازمش دارم، صد درصد دریا خشک خواهد شد!!! این روش جدیدم کاربردیه و عالی جواب میده ولی البته باید همیشه تاریخ مصرفها رو چک کنید.
 توی نون بستنیهاش مارشملوی شکریه و مغزش هم شیره توت فرنگیه. برعکس مارشملوهای معمولی چیز خوشمزه ایه!




همینطور که گفتم، از روز قبل کیکتون رو درست کنید. بهتره که از قالب رولت استفاده کنید. یعنی قالب مستطیل با ابعاد 30 در 40 . یعنی اینکه ما نمیخوایم کیکمون ارتفاع داشته باشه. بلکه مهمه که سطح کیک زیادی داشته باشیم. من از رسپی کیک ساده استفاده کردم که هم خوب پف میکنه و هم خشک نمیشه. یعنی با همون مقداری که توی رسپی گفته شده شما میتونید یک کیک با ابعاد 30 در 40 در 3 سانت بدست بیارید. البته دیگه یک ساعت زمان برای پخت لازم نیست. توی 25 دقیقه تا نیم ساعت آماده میشه. ولی چون فرها با هم فرق میکنن، حتما با کارد تست کنید اگه پخته بود از فر بیرون بیارید. اگه میخواید ( با وجود اینکه من مخالف این کارم) همون روز کیکتون رو هم درست کنید، حتما بعد از اینکه سرد شد بذارید توی یخچال.



خب من قرار بود که پرنسس ها رو هم درست کنم. برای دامن پرنسسها ، به ازاء هر پرنسس شما یک کاپ کیک لازم دارید. من دو تا پرنسس داشتم پس از مواد کیکم دو تا کاپ کیک هم درست کردم. شما دو راه دارید. یکی اینکه از قالبهای کاپ کیک که وسطشون سوراخه استفاده کنید. که اینطوری دیگه پای عروسک راحت توش فرو میره. دوم اینکه از قالب کاپ کیک معمولی استفاده کنید و بعد وسطش رو خالی کنید. من از اون مدل قالب ها هم دارم ولی چون حسش نبود که واسه خاطر دو تا دونه کاپ کیک ، یه سینی 12 تایی رو بشورم... از همین قالبهای تکی استفاده کردم . حتما باید قالب رو چرب کنید. ولی روغنش باید کم باشه. بعد هم توش آرد بپاشید. حواستون باشه اگه زیاد آرد بریزید کیکتون تلخ میشه. پس باید کم روغن داشته باشه که کم آرد جذب کنه که تلخ نشه. ولی حتما کل سطحش باید پوشیده بشه وگرنه کاپ کیک ها به قالب میچسبه. قالبها رو هم تا بالا پر نکنید. تا همین اندازه ایی که توی تصویر میبینید خوبه. زیاد هم خالی نباشه که دامنتون پر و چیندار بشه. زمان پختش هم همون 25 دقیقه است



خب بسم اله بگید و شروع کنید. اول که حتما یه ظرف به ابعاد مناسب انتخاب کنید. البته میتونید یک کارتن رو با فویل روکش کنید و بعد با زر ورق بپوشونید و ازش استفاده کنید. اگه فقط میخواید قصر درست کنید و پرنسسی در کار نیست، بهتره که قالبتون مستطیلی باشه. ولی برای این کیک من از یه دیس مربعی استفاده کردم. دایره هم جواب میده. کیک رو من لایه لایه با خامه و موز و گردو کار کردم. و البته بهش شربت هم دادم. چون میخواستم مرطوب باشه. برای شربت از مقدار مساوی آب و شکر استفاده کنید. حتما هم باید سرد شده باشه.



پس تا اینجا ما یه مربع از کیکمون بریدیم و بعد به دو لایه تقسیمش کردیم و بهش شربت دادیم و یه لایه خامه موزی و بعد هم یه لایه موز و گردو. در آخر هم تیکه بالایی کیک رو سوار کرده و شربت داده و روش رو با خامه پوشوندیم. امیدوارم که کسی توی ساختن خامه فرم گرفته سوالی نداشته باشه... و همه بچه های خوبی بوده باشید و الان دیگه همه نکات رو درمورد اسانسدار کردن خامه بلدید. چون خیلی مهمه.

زیاد مهم نیست که انرژی خاصی روی صاف کردن سطح کیک بذارید چون تقریبا پوشیده خواهد شد. همینقدر که مسطح و تراز شه کافیه.



من ابعاد و اندازه نمیدم چون هر کسی ممکنه با یه قالب و سایزی کار کنه. ولی اصولش رو میگم که بتونید راحت تنظیمش کنید. همینطور که میبینید من از کیکم یک مربع بریدم. ابعادش رو ذهنی با ظرف سروتون تنطیم کنید که زیاد بزرگ و یا کوچیک نباشه. حالا گوشه های مربع رو ببرید که هشت ضلعی بدست بیاد. از این هشت ضلعی دو تا لازم دارید. البته لازم نیست زیاد وسواس به خرج بدید چون اشکالاتش رو با خامه میپوشونیم



به کیک شربت داده و روی کیک پایه، سوار کرده و باز لایه های خامه و موز رو تکرار میکنیم




به همین شکل هشت ضلعی دومی رو هم روش سوار کرده و با خامه میپوشونیم. باز هم لازم نیست زیاد نگران صاف و صوف در اومدن دیواره اش باشید چون بعد پوشیده میشه



خب.... حالا دیگه پایه و دیواره قصر تموم شده و باید برج ها رو درست کنیم. برای اینکار کیکتون رو با قالب گرد بیسکویت زنی قالب بزنید. به مقدار زیادی از هرچی کیک باقی مونده، دایره کیکی آماده کنید . فکر کنم حالا دیگه متوجه شدید که چرا اولش گفتم باید کیکتون سطحش زیاد باشه!



به عکس دقت کنید... ما چهار گوشه هشت ضلعی هامون رو چهار تا برج کار میکنیم. فقط توجه داشته باشید که دو تا برج عقبی باید حتما بلندتر از دوتا برج جلویی باشه.

به عنوان یک مهندس عمران ... من میدونستم که این ستونها به خودی خود استوار باقی نمیمونن و سقوط میکنن. پس یه راه حل این بود که از بتن آرمه استفاده میکردم. یعنی اینکه توی برجها یه دونه سیخ چوبی فرو میکردم. ولی من دوست داشتم که کل کیکم خوردنی باشه و بشه از هر جای کیک راحت کارد رو فرو کنی و واسه مهمونها کیک تقسیم کنی. پس گزینه مسلح کردن ستونها منتفی بود. گزینه دوم اجرای دیوار باربر بود. که خودش یه مشکلاتی داره. برای اجرای ستونهای باربر، ما باید ابعاد مقطع ستون رو بالا ببریم. و اگه قطر دایره ها رو زیاد کنیم ، مشکلی که پیش میاد اینه که ستونها بعد از روکش خامه، به قول ما عمرانی ها اصطلاحا چاق میشه و این هم برای ما گزینه مناسبی نیست چون میخوایم قصر درست کنیم نه قلعه!

حالا کاری که من کردم این بود... یه بار دیگه عکس رو ببینید.... کنار دو تا ستون بلند پشتی قصر، من دوتا ستون دیگه قرار دادم. همینطور که میبینید ارتفاعشون کمتره و با اینکار ما سطح تماس ستونهای بلندتر رو بیشتر کردیدم. توجه داشته باشید که حتما باید هر دو ستون کوتاه و بلند به همدیگه و به دو ضلع هشت ضلعی، با خامه کاملا بچسبن. اینطوری دیگه مشکل واژگونی ستونها حل میشه

یه نکته دیگه اینکه اصلا مهم نیست ستونهای قرینه، هم ارتفاع باشن. چون اینطوری نوک برجکهای قصر بالا پایین دیده شده و خوشگلتر میشه. پس باز هم وسواس به خرج ندید. فقط دقت کنید که ستونها رو کج نصب نکنید. از پایین که شروع میکنید، دایره کیکها رو بچرخونید که هر رگ ستون رو که بالا میرید تراز باشه. از خامه به اندازه کافی استفاده کنید.

برای روی هشت ضلعی... ابتدا من یک مربع کوچیک در قسمت انتهایی کار کردم و بعد روش یک برج بلند سوار کردم و سه برج دیگه رو در راست و چپ و جلوی کار اجرا کردم و البته با ارتفاع متفاوت.



این هم عکس از یک زاویه دیگه که بهتر متوجه شید چیکار کردم. فکر میکنم دیگه واضحه باید چطور اجراش کنید. البته زیاد هم سخت نگیرید. هر جا جا داشت یه ستون بچپونید! البته اگه شلوغ کاری بشه زیاد شیک نیست. و توجه هم داشته باید که کوکی کاتر تون قطرش کم باشه. چون هرچی قطر ستونهای برجها کمتر باشه خوشگلتر میشه. اگه قالب بیسکویت ندارید ، توی خونه بگردید حتما یه چیز دایره ای میتونید پیدا کنید که کیک رو باهاش قالب بزنید.


یک ماجرا:

خب من حدود دو لیوان خورده کیک واسه ام باقی مونده بود که یه نقشه واسه درست کردن جوجه هایی ناناز داشتم و چند روز هم طول کشید که تونستم همه وسایل مورد نیازش رو بخرم.... دیروز عصر که رفتم سر یخچال برنامه ام رو عملی کنم....دیدم جا تره و بچه نیست!!! من انگشت اشاره رو به سمت کسی نشونه نمیگیرم...ولی ما تو این خونه فقط دو نفریم. حالا جالب اینجاست که همون روز که کیکه ساختنش تموم شد، فرد معلوم الحال ابراز نمودند که :" خورده کیک هم خوردنش حال میده!" و من پاسخ دادم که "واسه اش برنامه دارم" ولی ظاهرا فرد معلوم الحال غرق در افکار چگونگی خوردنش بوده و چیزی نشنیده. خلاصه اینکه من باز نمیخوام با انگشت به سمت کسی نشانه برم ولی جوجه هاتون به صورت خام الان توی شکم فرد معلوم الحاله! یادم باشه حتما دفعه بعد چند متر سیم خاردار واسه خورده کیکهام بگیرم! والا من که دیگه با این اوضاع فکر نکنم جون کیک پختن داشته باشم. پس تا اطلاع ثانوی ایده جدیدی واسه خورده کیک هاتون ندارم. شما هم میتونید بذاریدش توی یخچال، خودش خود به خود نابود میشه... امثال آقای شوهر توی هر خونه ای پیدا میشه!

پایان ماجرا.





این مدل ماسوره ای که میبینید واسه پوشوندن برجها مناسبه. البته سایزش خیلی کوچولوه. من از کوچکترین سایزش استفاده کردم که تقریبا 6 میلیه. شما مجبور نیستید از همین مدل ماسوره استفاده کنید. با ساده ترین مدل ماسوره هم میشه به صورت نواری سطح رو پوشوند




اینجا سایزش مشخصه. از پایین به بالا شروع به پوشوندن تمام ستونها کنید



دقت کنید که بین نوارها فاصله بزرگ نیافته و تقریبا به هم چسبیده باشن



خب همینطور که میبینید. مارشملوهای بستنی ای روشون یه اسکوپ داره. اسکوپ بستنیه رو با چاقو ببرید تا سطحش صاف شه

اگه از این مدل نون بستنی های خوشگل گیرتون نیومد، دیگه چاره ای نیست. از همون نون بستنیهای بزرگ بخرید. سرش رو ببرید و بعد از سوار کردن روی برجها با خامه رنگی بپوشونید



روی نون بستنیها کمی خامه زده و روی ستونها سوار کنید



با ماسوره ستاره ای دور نون بستنی ها رو دور تا دور با خامه بپوشونید. من با رنگ قهوه ای مایل به نارنجی هم با همون ماسوره در قصر رو ایجاد کردم.




و اما برای پرنسس ها.... من دو تا دونه عروسک کوچولو و خوشگل که به سایز کاپ کیک ها بخوره خریده بودم و واسه روز مبادا یعنی روز درست کردن کیک نگه داشته بودم




کاپ کیکها رو اگه به همون شیوه ای که گفتم عمل کنید ، میتونید به سادگی از قالب جدا کنید.



لباس عروسک ها رو بیرون بیارید و عروسکها رو بشورید و خشک کنید



پاهاشون رو تا کمر با سلفون خوب بپیچید که بعد که توی کاپ کیک فرو میره بهداشتی تر باشه.







اگه از قالب کاپ کیک سوراخدار استفاده کرده باشید که فقط عروسکها رو توی حفره وسط کاپ کیک فرو میکنید. من اینجا با چاپستیک کاپ کیکها رو سوراخ کردم و بعد عروسکها رو تا کمر توی کاپ کیک فرو کردم. البته تقریبا تا کمر. چون باید یه مقدار هم جا واسه خامه دور کمرش بذارید



حالا کاپ کیکها رو روی کیک سوار کردم. پاهای عروسکها توی کیک فرو رفت و فیکس شد.







با استفاده از ماسوره ساده. از پایین به سمت کمر، شروع به پوشوندن دامن عروسک کنید. یه چیز جالبی که من تا به حال متوجه نشده بودم اینه که رنگ زرد ویلتون رو که با خامه مخلوط میکنی، خامه بوی زعفرون میگیره! خیلی بوش واضحه!





با ریزترین ماسوره ستاره ای تون ، بالاتنه لباس عروسک رو شکوفه های ریز بزنید. انتخاب رنگ با خودتونه ولی میتونید از رنگهای لباسهای معروف پرنسس های دیزنی استفاده کنید. مثلا این مدل الان مخصوص لباس سفید برفیه.



برای اون یکی عروسک من روی دامنش رو هم به صورت مثلثی شکوفه زدم که توی تصویر میبینید



همینطور که توی عکسهای قبلی دیدید باید دستهای عروسکها رو به بالا باشه تا بتونیم، روی بدن و زیر بغلش رو شکوفه بزنیم. بعد که کار تموم شد میتونید دستهاشون رو پایین بیارید و حالا روی شونه ها رو شکوفه بزنید.



من پایین دامنها رو هم با همون ماسوره با رنگ لباس بالاتنه شکوفه زدم



حالا باید دور تا دور قصر رو با برگ و گل تزئین کنیم. برای اینکار باید از این ماسوره برگی که میبینید استفاده کنیم.



کار باهاش سخت نیست. کمی تمرین میخواد. فقط کافیه که دستتون رو ثابت نگه دارید و به قیف یه فشار وارد کنید و به اندازه ای که میخواید طول برگتون کشیده باشه دستتون رو حرکت بدید و بعد سریع بکشید که نوک برگ ایجاد بشه. به این شکلی که میبینید.



برای در قصر من با استفاده از کمی شکلات تیره و یه قیف کاغذی ساده، دور در رو قهوه ای کار کردم و چهار تا پنجره هم روی برج ها کشیدم که بعد پایینشون رو برگ و گل کار کردم. و البته گلها هم شکوفه های ریزی هستند که با کوچکترین ماسوره ستاره ای درست میشه



من بالای برجها رو با ماسوره ستاره ای بزرگ شکوفه زدم و با اسمازتیزهای رنگی تزئین کردم. دور تا دور کیک رو هم شکوفه بزرگ زدم.




همینطور که میبینید و اول کار هم گفتم، کل کیک پوشونده میشه و نیازی نیست از اول زیاد صاف و صوفش کنیم.





نمای نزدیک پرنسسها






این یکی رو خیلی بیشتر دوسش دارم. یعنی داشتم! خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه




نمای قصر از بالا


نما از راست



از سمت چپ



این هم از کیک... البته خودش از عکسهاش خیلی خوشگلتر شده بود ولی خوب امکانات عکاسی من فقط در همین حده.
امیدوارم که تونسته باشم واضح توضیح بدم که اگه کسی خواست درستش کنه مشکلی واسش پیش نیاد. ببخشید که تایپش طول کشید. از ساعت 10 صبح تا الان گرفتارش بودم. ولی خوب دستم زیاد تند نیست دیگه!




من خواهر ندارم. ولی دوستای خیلی خیلی خوبی دارم که از خواهر بیشتر بدردم میخورن. معصومه جون یکی از این دوستهای فوق العاده خوبمه. البته معصومه توی صدرا که کار میکردیم مامانم بود و حسابی هوام رو داشت که کسی بهم زور نگه! همه ساله هم واسه تولدم به همراه احسان خان منو شرمنده میکنن. امسال از قبل از عید نقشه درست کردن این کیک رو واسه اش کشیده بودم و شب تولدش هم رو سرشون خراب شدیم



 




این کیک دو تا پرنسس داشت ولی یه دونه ملکه که معصومه جونم بود البته این وسط آقای پادشاه "احسان شاه" بیشتر از همه لذت بردند

باز هم تولدش مبارک و ایشالا همه ساله با هم جشن بگیریم.


64 comments:

ســــــــلام بر شف طیبه
بله من هم سر ساعت کارت می زنم و منتظر می مانم.
دیشب نبودم انگار گمگشته ای دارم.

سلام خسته نباشي.راستش بگو مناسبتش چي بوده.؟خوش به حال طرف

من ام حاضر و آماده ام قهرمان جان من!

سلام مگه میشه من نباشم.از فردا کارت میزنم.البته هر شب بدون کارت زدن حاضر بودم.طیبه جان میمرم برا تزئین کیکها
ایلا..

این همون کیکیه که دوشنبه درست کرده بودم دیگه. مگه یادت نیست؟ سه شنبه تلفنی حرف زده بودیم که! اسباب کشی واسه ات حواس نذاشته

تازه بعدش هم آب نداشتیم تا امروز! همه ظرفها مونده بود توی سینک


قهرمان کجا بود شادی جون! من جا زدم

شما هم دیگه بخوابید

zzZZZZzzzzZZZzzzzz

haminghadresham ye donya mamnun tayebe jan
esterahat konid khanume mehrabun
khub bekhabin, enshala ham ke farad khube khub bashin
shabetun aroom

.chérie comme d'habitude بهت افتخار می کنم
je voyagereai en Turquie dans 5 jours. ilya qqch interessant pour toi de là-bas? je serai vraiment ravie de offrir un cadeau pour remercier à une fille si merveilleuse que tu es.

شف جان من از لحظه ای که وارد این وبلاگ شدم دریافتم که تو قهرمان منی!!! ای کیکه خیلی خوبه و شاید خنده ات بگیره اما من امروز دقیقا داشتم به این فکر میکردم که یه قصر درست کنم با کیک!!!
قهرمان من ببین آیا با این لینک تایپ فارسی راحتتر میشه برات؟
http://www.google.com/transliterate/persian
شف جان تو هیچ وقت جا نخواهی زد. یه ضرب المثل قدیمی شفی هست که میگه سه گروه از انسان ها هیچوقت خسته و نا امید نمیشوند:
گروه اول چوکوهولیک ها ( من و تو شف جان عزیزم!)
گروه دوم شف ها ( یعنی تو)
و گروه سوم شف تو بی ها یا بچه شف ها! (یعنی من!)

خسته نباشی قهرمان من!!!

نازی طیبه جونم. چقد اذیت شدی. امیدوارم حالت خیلی زود خوب بشه.

طیبه جونم امیدوارم همیشه شاد و سرحال باشی خیلی کیکت خوشگله مرسی

wooooooooooooooowwwwwww!
من عاشق تزئینات کیکم و مخصوصا کیکای تو!!!!!
وای ی ی ی نمیتونم تا امشب صبر کنم! قصرت خیلی خوشگل شده
wow!
بیا شف جون و طرز تزیین قصر رو برام بگوووووووووووو
کاشکی تو توی اصفهان زندگی می کردی
اونوقت من هر روز میومدم پیشت و دستیارت می شدم
خدااااااااااااااااااااااااااااااااا

salam kopol mamane mano maruf kardi rasi tavallodam 22 sahhrivare yadet nare bedune cake rat ne midam
key miri khoooneye ghazalina manam basham
ta etelae sanavi bande rooo sare khalam kharabam tashrif biarid . ghazal mige mane bichare
be omide didar bezafeye cake va yadet nare 22 sharivar :d

ايشالله كه هميشه سالم و سلامت باشي عزيزم
بوس

وای خیلی خوشگل این کیک طیبه جون بی صبرانه منتظر طرز تهیه اون هستم امیدوارم حالت بهتر شده باشه شاید از صبح تا حالا این بار 6م که میام سر میزنم
راستی عزیزم ممنون بابت کیکت که مثل جانمازه من واسه روز مادر واسه مامان بزرگم درست کردم خیلی خوشش اومد البته مال من خیلی مبتدیانه بود من بجای خمیر مارزیپان از خامه استفاده کردم ولی تسبیحشو با خمیر ایشالا فردا میزارم مامی سایت لینکشو واست میزارم میبوسمت مواظب خودت باش

دست گلت درد نكنه طيبه جان . اينقدر باحال و شاد ياد مي دهي كه همه رو سر شوق مي آري . من كه عاشق كارهاتم . واقعا بي انصافيه كه اينقدر كارهاي خوب ازت ياد بگيريم و تشكر نكنيم . ما در مقابل اين محبت هايت چكار مي توميم انجام بدهيم .

@ leila:
oh la la...le voyage?!
Vous êtes très gentil!
demain je vais vous téléphoner


@ Shadi :
hahaha thanks honey. you always put a smile on my face


@ sorud:
به به سرود خانم! از اینورا؟! میبینم که چشم مامانت رو دور دیدی وبلاگ خون شدی! ببین سرود من شرمنده ام... زن دایی مژگان خیلی واضح چندبار من رو تهدید کرده که واسه بچه هاش کیک درست نکنم. من هم که میدونی چقدر از مامانت حساب میبرم! اصلا دلم نمیخواد بچه ام بی مادر بشه
:p
اگه زن دایی خوشگله خودشون شخصا درخواست کیک کنن، من دربست مخلصت هم هستم. وگرنه من هنوز خیلی جوونم. هزارتا آرزو واسه آینده دارم
:p

راستش رو بگو کلک... با غزال از الان نشستین واسه سوغاتی ها دارین نقشه میکشین؟ آقا ما هم هستیم

راستش من و آقای شوهر میخواستیم امروز خدمت خاله جون اینا برسیم ولی من دیدم بهتره صبر کنیم بابا جون از بیمارستان مرخص شن بعد بیایم

الان چند روزه میخوام تلفن بزنم احوال بپرسم ولی بی معرفتیم اجازه نمیده



@ افسان:
منتظر لینک هستم افسان جون

@ ليلا:
محبت دارید لیلا جون
یه صلواتی... دعای خیری... چیزی. بلکه اون دنیا کمتر تو آتیش بسوزم
باز هم ممنون از لطفتون

j'ai perdu mon portable phone!!!!! tu crois????
appelle à chez moi, stp.

مرسی طیبه جون خیلی عالی حتما لینکشو میزارم عزیزم
خوش به حالتون که تو شهرتون همه چی پیدا میشه تو مشهد ما که مارشمالو به زور پیدا میشه چه برسه به این نوع مارشمالوهای جیگولی خیلی دلم خواست گریه گریه گریه....

به به شف جان عالی شده بود!!! دست هنرمندت درد نکنه! شف جان خیابون نادر کجاست؟ تو اصولا از کجا مارشمالو هاتو میخری؟و شکلات ها و پودر کاکائو هم همینطور!!!
I guess all I can do for you is to put a smile on your face :D

سلام طیبه جان
شما لطف دارید تشریف بیارید خوشحال میشیم باباجون هم دیروز مرخص شدن.
سرود: بدون کیک ...
مامان خوشگلم گفته واسه تولد بچه هاش کیک درست نکنی نگفته واسه تولد خودت هم کیک درست نکنی و نیای خونه ما.
تشریف بیارین با کیک
از بچه منظورت پسرته؟؟؟
دوباره غزال:
به حرف های این دختر دایی زشت و بی ادبت گوش نده ولی با خاله جون خوشگل خیلی حال کردم
در ضمن شما تشریف بیارین...
البته راضی به زحمت هم نیستیم

فرنود و سرود دارن گریه میکنن میگن ما کیک می خوایم

سلام طیبه جونم
مثل همیشه که ما رو شرمنده کردی
واقعا ممنونم آخه تا حالا کیک تولد به این خوشگلی و مامانی نداشتم واقعا خوشمزه و زیبا بود
البته باید بگم که فلسفه سیم خاردار دیگه جواب نمیده چون وقتی خواستم روز بعد برای عصرونه کیک چایی بخورم فقط 2 تا قیف از قصر باقیمونده بود وجناب احسان شاه عین خیالشون نبود
به نظر من در صورت موجود بودن همسری فوق العاده شکموووووووو باید دور کیک را مجهز به دزدگیر یا تله موش یا سایر تجهیزات امنیتی کرد
ومثل همیشه فقط می تونم بگم واقعا واقعا واقعا دستت طلا

@ leila :
Je pense que j'ai le mauvais numéro de téléphone.
alors j'ai perdu le contact avec vous :p
mais bon voyage chérie
:D


@ Ghazal:
صد در صد خدمت میرسیم چون واجبه

@ سرود:
حالا ببینم امسال چیکار میتونم واست بکنم. ولی باید از دخترم اجازه بگیرم
:p

@ فرنود:
مگه مرد هم گریه میکنه؟
البته واسه کیک گریه کردن ثواب داره
شکمت رو صابون بزن تا بیام



@ معصومه:
خوشم میاد که پادشاهمون "کیک خور" حرفه ایه. آقای شوهر اینجا کلی بهش برخورده که چرا احسان کیک خامه ای خورده و کسی چیزی بهش نگفته ولی اون "خورده کیک" خورده و یه کتک هم روش!!! با ایده تله موش موافقم. شاید جواب بده

ولی من هنوز در تعجبم که چرا این مرد اینهمه چیز میز خوشمزه خوردنی تو یخچال بوده ، یه راست رفته سروقت خورده کیکهای من

ولی فکر کنم دیگه توبه کرد

راستی من هی اون قسمت رو که نوشتی "دوتا قیفش" مونده بوده رو میخونم و میخندم
احسان واقعا حرفه ای عمل میکنه

سلام طیبه خانم
من با اجازه تان شما را لین کرده ام و از معلومات بی نظیر شما نهایت استفاده را می کنم. شما خارق العاده هستید.
سوالی داشتم این مارش مالو ها را از کجا خریده اید؟ ممنون
بی نهایت ممنون بابت تمام آموزشهایتان
امیدوارم در جایی بتوانم جبران آموخته هایتان را بکنم

طیبه جان
خسته نباشی خیلی خوشگل شده. ولی فکر نمیکنی دو پرنسس در یک اقلیم نگنجد!!

Tayebe honey I love you
You the unique chef in the highest morale

دوستت دارم طيبه جان
عاشق اون روحيه باحالتم

سلام طيبه جون واقعا ماشااله به اين همه هنر و سليقه . انشاله هميشه شاد و موفق و سلامت باشي

Tayebeh joon dasteton dard nakoneh , man faghat in az dastam bar miad keh beh shoma dast marizad begam.
Man faghat az shoma ghaza yad nemigiram balkeh ,az in hameh tavazoo ,va har an cheh keh dar chanteh darid , dar tabagh ekhlas migoozarid, ham yad migiram.
salamat va khoshbakhti hamrahetan bashad.
doostdar shoma : shahla

سلام خانومي. من طبق معمول نبودم و كلي سوپرايز شدم . منم با چند روز تاخير روز مادر رو بهتون تبريك ميگم و ممنونم بابت دستور كيك 123 البته به علت نبود دو قالب هم سايز مجبور شدم 2 بار درست كنم و مواد رو نصف كنم . ولي هم خوب پف كرد و هم طعمش عالي بود و مامانم هم كلي تشكرات ويژه ازتون كردن از اينكه دخترشون هر روز عوض درس خوندن و امتحان ميره تو آشپزخونه و خودش رو با فر و قالب و همزن سرگرم ميكنه .....
و اينكه چقدر ذوق كردم اين قالب گل 5 پر رو تو ست قالب بيسكويت ويلتون داشتم . همونطور كه ميدوني خانوم اومدم يه ست 101 تيكه قالب بيسكوئيت ويلتون خريدم ( از نوع اينترنتي ) ولي اينقدر بزرگن گه فقط ميشه برا اينجور كارها و تزئين روي خوراكيها استفاده كرد ولي وقتي اينجا ديدم ازش چه استفاده بهينه اي شده كلي ذوقيدم
با بهترين آرزوها

شف طیــــــــــبه چه کرده.
ممنون. خوش به حــــــــــــال متولده!
من که کسی برام از این کارا نمی کنه!!!!!!!!!
حالا من هی می گم من کمبود محبت گرفتم از بس دوست شفی نداشتم که برایم از این کارها بکنه شما بهم بخندیـــــــــد .
قابل توجه صدیقه جان بود این آخــــــــــــرش.

آرتـــــــــــا
فقط تعریف نکن. عکس هم بگذار ببینیـــــــــم.
الانه که اسمم می ره تو لیست بدها!!!!! دختر جان ساکت اینقدر حرف نـــــــــزن!

واقعا خیلی زحمت می کشی . من از خودم خجالت میکشم که انقدر بی هنرم . در ضمن خوش به حال دوستاتون .منم خواهر ندارم نمی شه بیام خواهرتون شم واسم از این چیزا درست کنید ؟
بوسسسسسسسسسسس

سلام طيبه جان خسته نباشي.روژينا از حالا اين كيك را توي ليست قرار داده.اما متاءسفانه فكر نكنم تا دو سه ماه آينده بتونم اقدام كنم.مامانم تو يكي دو هفته آينده عمل داره و از آنجا كه من تنها دختر خانواده هستم ... ديگه بقيه اش را خودت ميداني. فقط دعا كن كه عملش خوب انجام بشه و من هم توانش را داشته باشم كه بتوانم تو خانه همه را سرويس بدم.از حالا براي تولد روژينا جا خالي بگذار اگه نتوانستم زحمت كيكش با خودت. سهميه آقا امير هم محفوظه

این مارشملو قیفی ها دل من و برده........
تو تهران باید برای نوع معمولیش خودکشی کنیم تا پیدا بشه! اونم با قیمت گزاف: 150 گرم: 3500!
اونوقت از این مدلی کجا بود آخــــــــــــــه!

احسانه جان خودت ميدوني خانوم من مبتديم ولي چشم فردا عكسها رو ميزارم . قول ميدم خودم برات از اين ماشملو ها بگردم پيدا كنم و بفرستم .......

آرتـــــــــــا جان
ممنونم
مبتدی چیه دیگه؟ من که خوشحال می شم از دیدن کارهایت.
الانه من بازهم اخطار می گیــــــــــرم.
ساکت دختــــــــر جان. اینجا که خونه خاله نیست!
اما خونه طیبه جون که هســـت!

طیبه جون اینم لینک کیک جانماز من تو مامی سایت ولی از الان عذر خواهی میکنم که خیلی مبتدیانه است دوستت دارم هوارتااااااااااااااااااااااااا
http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?p=97843#97843

شف طیــــــــبه
نگــــــــــــرانت شدم. کجایی؟
امیـــــــــــدوارم حالت خوب باشه.
امشــــــــــــــب شف طیبه جونم نیــــــــــــومده.

سلام طیبه جان . عجب قلعه ای ساختی مهندسسسسسسسسسسس!!! فکر کنم هیچ مهندسی نتونه چنین قصر زیبایی اونم با کیک رو بسازه الا خودت. دست گلت درد نکنه . از دیدن این کیک زیبا خیلی لذت بردم.راستی معصومه جون تولدت رو تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و سرزنده باشی

@ هنگامه:
اینجا که من زندگی میکنم اونقدرها هم اجناس شیک خارجی پیدا نمیشه. باید بگردی اگه چیز جالبی پیدا کردی انبار کنی. فعلا از اینها توی بازار هست. ولی ممکنه تا فردا دیگه نباشه. اینجا بازارش قانون نداره


@ مریم:
در شکم ولی میگنجد
:p


@ shahla:
شرمنده میکنید


@ arta :
بابا با کلاس!!!!!!! خوش به حالت! آره زیاد قالب داشتن هم بد دردیه! اینجوری آدم همه اش وجدانش ناراحته که چرا نمیتونه ازشون استفاده کنه



@ احسانه:
احسانه جون یعنی فکر میکنی کی واسه من تولد میگیره؟ از وقتی بچه بودم خودم شخصا تنهایی
واسه خودم جشن میگرفتم


@soudabeh :
مهم اینه که آدم دست به کاری بزنه که ازش لذت میبره. نتیجه کار هم زیاد مهم نیست. نفس عمل مهمه. پس حتما تمام سعس خودت رو بکن. موفق میشی



@ sedigheh:
عمل؟
تلفن میزنم



@ احسانه:
اینجا هم هر از گاهی پیدا میشه. زیاد غصه نخور
مارشملوی ساده قیمتش هم همون 3500
البته بسته های کوچیکش 1500



@افسان :
چرا شکسته نفسی میکنی افسان جون. واقعا عالی شده. به به کلی لذت بردم. به نظر من که فوق العاده است. ایشالا مادربزرگ همیشه زنده و سلامت باشن



@ احسانه:
تا همین الان مهمون داشتیم. تازه رفتن
من هم یه چیز ساده پست کردم که کار تایپش زیاد طول نکشه


@Hamideh:
آقای مخالف اگه این جمله ات رو ببینه حتما تو ذوقمون میزنه
:p

فقط مي تونم بگم دست مريزاد خانم خانما

سلام طیبه جان چند روز دیگه تولده اقای شوهره میخوام یدونه از این کیک آماده ها درست کنم فقط خودم تزئینش کنم، به نظرت از کدوم فراستینگ استفاده کنم که هم آسون باشه هم خوشمزه؟ میخوام اسمشو روش بنویسم که ذوق در وکنه؟

Any ideas to surprise him?

could you send me the link related to cake decorations and frosting?

یه چیزه دیگه یادم رفت بپرسم ، برای فیلینگش از همونی که تویه کیک نارگیلی نوروز که سبزه بریزم خوشمزه میشه؟ همون که کره با کریم چیز داره ؟

خب یه گزینه بسیار سریع میتونه خریدن باترکریم فراستینگ باشه

اگه الان هوا گرم نیست...من خودم ویپینگ کریم و یا باترکریم رو پیشنهاد میکنم چون خوب فرم میگیرن

اگه گرمه و آب میشه... کریم چیز فراستینگ خیلی خوبه

من لینک خاصی به ذهنم نمیرسه بذارم...رسپی باترکریمها تقریبا همین مدلین. فقط مدل آمریکاییش رو نگفتم که اون هم کره و شیره

باز اگه موردی بود در خدمتم

ممنون از لطفت از کریم چیز فراستینگ می‌شه برای فیلینگش هم استفاده کرد؟

چرا که نه

ولی من خودم همیشه ترکیب کاسترد و میوه رو ترجیح میدم
و البته باید مطمئن شی که همه طعم کریم چیز فراستینگ رو دوست داشته باشن

اگه پودر کسترد پیدا نکردم گفتی‌ می‌شه به جاش از
corn flour
استفاده کرد؟ دستورش همون ۲ قاشق شکرو ۲ قاشق کاستردو ۲ لیوان شیره دیگه؟ اینو که درست کردم بریزم بین لایه های کیک و روش موز و‌ گردو بریزم خوب میشه؟ روش هم کریم چیز فرستینگ؟
و با پودر نارگیل رنگ شده تزئینش کنم، ویا مزه هاش شلم شوربا میشه؟

در اون صورت دیگه همون فراستینگ رو توش هم استفاده کنی بهتره

دقیقا همونیه که گفتی
طعمهاش ممکنه قاطی شه

ولی اگه با همون نشاسته و بدون میوه و فقط با گردو درست کنی طعمهاش توهم نمیشه

ولی چون نارگیل داره...همون کریم چیز فراستینگ با نارگیل طعمش خوبه

ممنون از راهنمأیت

مشق شب:

https://public.sn2.livefilestore.com/y1py0rkuaYoySNtQIck6je-w8nFKK4VIGfjYnXOSsuaz52z1eimOo0fHFzLeZrKoUUNlBcB8XiTh9_TwYWZldRPQA/%D9%82%D8%B5%D8%B1%20%D9%BE%D8%B1%D9%86%D8%B3%D8%B3%D9%87%D8%A7.JPG?psid=1 


خب این کیک رو واسه  تولد یک پرنسس کوچولو درست کردم که دختر همکارم هستش و منو خیلی دوست داره و   زیر میز اداره من پر از نقاشیهایی  هست که برام کشیده

   باید بگم خیلی خیلی پروژه پر دردسری شد  اول اینکه از یک ماه قبلش من دنبال این مارشملوهای بستنی بودم که قبلا ازش زیاد میدیدم ولی نایاب شده بود واخرش هم گیرم نیومد تا گیر اوردن یک عروسک با سایز مناسب که اونم نایاب شده بود تااااااااااا روز تزئین که وسط کار برق رفت و جیگرم خون شد و همش خامم اب میشد و فرمشو از دست میداد خلاصه  از صبح که رفتم تو اشپزخونه هفت و هشت شب امدم بیرون و کف پام رو نمیتونستم زمین بذارم از درد و خودم هم اصلا از نتیجش راضی نبودم
ولی بعدش که میدیدمش ذوقشو میکردم من به  دختر همکارم نگفته بودم واسش کیک میخوام درست کنم  چون نمیدونستم چی پیش میاد و نمیخواستم استرس بگیرم بگذریم که ان روز مردم از استرس ولی میدونستم که هنوز کیکشو نخریدن و خلاصه تا تونستم  سر وقت کیک رو برسونم دستشون و دم در خونه که داشتن سوار ماشین میشدن واسه خریدن کیک بهشون رسیدم و با ذوق دختر کو چولوی همکارم که یک پشت بهم میگفت وای خاله بهار به خدا تا حالا کیک به این خوشکلی نداشتم همه خستگیم دررفت
البته هم نهایتا مجبور شده بودن برن کیک بگیرن  چون تا چند روز اجازه نمیداد کسی از نزدیک کیکش رد بشه تا اینکه خودم تلفنی باهاش صحبت کردم و قول دادم که باز براش درست میکنم
جالبه همکارم میگفت پرنسسو که میخواسته بخوره همینطور خامشو که لیس میزده اشک تو چشمش جمع شده بوده
خلاصه سر این کیک و ماجراهای این دختر کوچولو تا مدتی میخندیدیم

طیبه جون  کیکم کیک ساده بود ،کیکم کم اومد نمیدونم چرا  به همین خاطر برای برجهای قصر مجبور شدم دایره های خیلی کوچکی رو قالب بزنم
ببخشید دیگه عکس رو هم خییییییییییییلی با عجله گرفتم
خلاصه ممنون و تجربه شیرینی بود 
 

بهاره جون جالبه اون موقع که این پستو دیدم یعنی اوایلی که با اینجا اشنا شدم همه جا رو دنبال همین مارشملوها گشتم نبود تا 8 ماه قبل که تو یه شهر دیگه که با اینجا یه ساعت فاصله داره پیداش کردم ولی نخریدم چون قصد نداشتم کیکی درست کنم 5 ماه قبل تو شیراز دیدم همه سوپریا دارن هم اینو هم اون نی که پر از چشم کوچولوئه. اون نی رو خریدم ولی اینو بازم نه!!!

یکی دیگه از چیزایی که خریدم یه بسته پاستیل  دلفین بود مثل همونایی که شف استفاده کرده بودن واسه اوشن موس اخه ماهی های اینجا درشتن
قصد داشتم مثلا یه بار دیگه اوشن موس رو درست کنم که اقای شوهر لطف کردن ترتیب پاستیلامو دادن
 
جالب اینجاست که این اقای شوهر ما اصلا چیزای شیرینو دوست نداره ولی هر چیزی که من انبار میکنمو باید از لج من باز کنه یه دونشو بخوره بعد هم بگه شیرینه نمیخوام
من با گز و حلواهایی که واسم هدیه میارن هم همین مشکلو دارم که اقای شوهر سریع بازشون میکنه یه دونه میخوره و خلاص

البته واسه این پاستیلای ماهی اینقده حرصم در اومد که با عصبانیت و تهدید همه رو به خوردشون دادم
:P  :D

خلاصه نصفه شبی هوس قصر پرنسس ها کردیم خیلی نازه
مرسی

پريس جون تعجب خودمم از همين بود كه هميشه حتي سوپرماركتهاي كوچولو هم از اين مارشمالوها داشتن ولي باور كنيد ديگه جايي نبود كه نگشته باشم و گيرم هم نيومد 
نميدونم شنيدين يا نه مجتمع خليج فارس شيراز بود كه چند سالي مشغول ساختنش هستن هايپر استارش افتتاح شده من هنوز نرفتم چون روزهاي اولش  همه چند ساعتي توي ترافيك مونده بودن  ولي خواهرم كه رفته بودن ميگفتن همه چيز توش گير مياد
  قابل توجه طيبه جون  : ظاهرا انواع و اقسام پنيرها هم ماركهاي ايراني و هم خارجي ديگه در دسترس هستش اونجا
حالا بعد از رفتن خبرشو بهتون ميدم
در مورد پاستلها هم نوش جونشون   اصلا هم ناراحت نشيد شما توي شيراز يك عدد بهاره دارين كه هر چيزي خواستين سه سوته نه احتمالا سه روزه ميرسونه به دستتون تر خدا  باهام تعلرف نكنيد چون  خوشحال كردن دوستام خيلي خوشحالم ميكنه
پريس جون در مورد كلوچه فكر نكنيد يادم رفته ها نه، خبرهاشو بعدا بهتون ميدم
 

مرسی گلم زحمت میدم اگه چیزی خواستم ممنونم
اره یادمه ساخته میشد این دفعه که اومدم میرم دیدن میکنم. سروش هم چیز میز زیاد داشت
 واسه کلوچه هم من عجله ندارم عزیزم هر موقع وقت داشتین. من اینقدرا تو اجرای رسپی زرنگ نیستم
باز هم ممنون

واي بهاره جون چقدر ذوق كردم كامنتتون رو خوندم واقعا احساس خوبيه وقتي آدم براي كسي چيزي درست ميكنه كه ميدونه خيلي خوشحال خواهد شد. ايشالا صد و بيست سالگيش رو ببيني
كيكتون هم واقعا ناز شده. ميدونم چي ميگي. منم ميخواستم يه بسته از اين مارشملوها بخرم. هر روز ميگفتن هفته ديگه بيا. فردا بيا. پس فردا بيا. بعدشم كه گفت همه رو يكجا فروخته به شيرازي ها و خلاص
خلاصه كه گيرم نيومد . معروف شدم به اون خانمه كه از اين بستني كوچيكا ميخواد
بعد كه كارم تموم شد و ديگه نميخواستمش همه مغازه ها ازش آوردن
ولي الان برج كيكتون خيلي ناز شده و عروسكه هم با نمكه
آره ميدونم پيدا كردن عروسك و اسباب بازي با سايز مناسب هم دردسره. و البته تا وقتي نياز نداري هميشه جلو چشمته

در مورد هايپر استار هم ممنون كه گفتيد. بايد اومد شيراز بهش سر بزنم

بله بد درديه. مخصوصا اينكه پاستيل وقتي بسته اش باز شد و هوا خورد مثل سنگ ميشه
ولي به قول بهاره جون اينجا چيزي كه زياده پاستيل
فقط من دنبال "بلك ريكريش " بودم كه حالت مارپيچي دوراني پيچيده شده. كه اينجا ازش نيست. اونم تو تزئين خوب كاربرد داره
خلاصه چيزي خواستي بگو

شف طیبه عزیز
من که همیشه کارتونو تحسین میکنم و همیشه هم از رسپی های خوبتون استفاده میکنم اما اینبار مامانم بادیدن این کیک قصری اکیدا ازم خواست بهتون دستمریزاد بگم بخوام که حتما برای خودتون اسپند دود کنی!

سلام ويژه و ارادت من رو خدمت مادر گرامي برسونيد . انشالا هميشه سايه شون بالاي سر خانواده عزيزشون باشه

شف عزیز. این رسپی که در ارشیو موجود هست متاسفانه فاقد عکسه. من صفحه رو هم با با فایر فاکس و هم با اکسپلورر باز کردم  اما متاسفانه عککس ها نمیان. البته این تنها پستی نیست که عکسهاش دیده نمیشه و  خیلی های دیگه (معمولا از ارشیو قدیمی تر ) دیده نمیشن. ممکنه اگر راه حلی داره بفرمائید که من چطوری میتونم دسترسی به عکساش داشته باشم
 و اینکه اگر با ایمیل بگیرمشون ایا اماکن دیده شدن عکسها وجود داره ؟>

بله متاسفانه عكسهاي روي سرور گوگل يعني پيكاسا در ايران ديده نميشن
انشالا كم كم انجام ميدم

سلام طیبه جان
برای دامن باربی شما کدوم یکی از کیکها رو پیشنهاد میکنید:
1- کیک ساده
2- کیک 1234
3- کیک اسفنجی
4- کیک شیفون
بعد یه سوال دیگه طیبه جان این کیک ساده اسمش همینه؟

به دو اسم در دنيا معروفه
yellow cake
simple vanilla cake

بستگي داره
اگر از قالب مخصوص استفاده ميكنيد كه اصلا فرقي نميكنه كيكش چي باشه

اگر مثل همين ساده و گرده بازم اصلا جنس كيك مهم نسيت چون لايه بندي ميكنيم و با باتركريم سطحش رو صاف ميكنيد و حتي كيك لطيفي مثل اسفنجي هم مناسبشه

اما
اگر ميخوايد دامنتون چيندار يا شيفان باشه و كنده كاري توش انجام بديد بايد حتما يك كيك منسجم مثل همين يلو كيك يا ماد كيك يا پاوند كيك باشه

كه فكر كنم شما همچين تصميمي نداريد پس فقط با طعمش گزينه تون رو انتخاب كنيد

سلام یه روز به یاد موندنی برای دخترام این کیک رو درست کردم بردم مهد دخترم خبر نداشت کلی ذوق کرد ولی من فقط یک پرنس درست کردم برای قالب هم از دو تا ظرف استفاده کردم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...