2010/06/06

تپناد کراستینی

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pE1jSP8GT_AUJF1rPHj2jmzObwYMsHi7GO-elk_Jjf6fLFZ4esPT6s3d0GtOTgRljAFyoA3JS05NZ9G8WahMKIZK0oCbVlMzapWsyMgLK7OWYpCQmfsTGPqQAQ-8tENjc/crostini%201.jpg?psid=1

کراستینی “crostini” یک کلمه ایتالیاییه به معنی "نانهای تست شده کوچک". معمولا نان رو به صورت اسلایسهای کوچیک میبرن و تست یا گریل میکنن. البته اغلب روش روغن زیتون و نمک هم ریخته میشه. کراستینی رو میشه ساده در کنار سوپ سرو کرد و یا با مخلفات به عنوان اوردور یا پیش غذا.

قبلا بروسکتا رو توضیح داده بودم. فرق بروسکتا و کراستینی به اینه که در بروسکتا باید سیر خام روی نون تست شده مالیده بشه. ولی برای درست کردن کراستینی دیگه سیر لازم نیست.

اینبار من برای تاپینگ این کراستینی از "تپناد" استفاده کردم که قبلا یاد گرفتید.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p5GgbmZuYIKSiPZ4LzjoZPiHzbBuTZ15z7C7MAk5Jq1EGBUzOMPImQXbq6Nuq6znFfngk1_YoI3RDm9-jGucTdS1Q0SrCoA51TMAQFcOkniweWG8GFPmy8lMlr0jZtEHS/crostini%202.jpg?psid=1


نون باگت نباید تازه باشه. باید حداقل یک روز از عمرش گذشته باشه تا برشش تمیز در بیاد. توی یخچال گذاشتنش هم به این پروسه کمک میکنه. و البته سعی کنید برشهاتون اریب باشه که خوشگلتر بشه.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2ptXvOgGvwuU22UwpQN_baAFGcZVwavZxk7-zOyRQ2NhwWs2yAVKy_9snI2AwXa_0iPT1L2OJxRCbAglnEwxZsMZQWPamrXEthgjtGBKSO0_lc57tnIYVpDDBrJeIc5JoN/crostini%203.jpg?psid=1


روی اسلایسهای نون روغن زیتون بریزید و توی تستر به مدت 5 دقیقه برای هر سمت، تست کنید. و یا روی ماهیتابه داغ، گریل کنید.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pN4U0xS27bfnlPlKxq6rxRMPInkoD1RoZORhQuAgNywdsneq0g6YrlzU_j83Aibwqol2v_UCHZ6ibUbQIelsYJ0RO5SIql7XMTa-aRqUSxaYJ9WYIPYdT-TqEZ4YOS0q1/crostini%204.jpg?psid=1


بعد از تست کردن ، روی نونها که کاملا داغ هستند رو با یه لایه نازک پنیر بپوشونید. میتونه هر نوع پنیری باشه. فتا ، پنیر خامه ای و یا شوغ

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p_CVPtmXZwzf2ERY2twQx5jwZuNJGdnY11gL5rtk3UB9Bak2sxHRNUaq2yTHoQuJruROySeJWv1AnOiCRiBF1R7rUry8Ys89Y-aJV95tpYvKzWDyGgDs4gwV5mvnDJ8IF/crostini%205.jpg?psid=1


تپناد رو که بلدید... یه مقدار از تپناد روی  کراستینی (کراستینی خودش یک کلمه جمع هستش. پس نمیگیم کراستینی ها!) قرار بدید. زیاد یا کمش بسته به ذائقه است. من زیاد دوست دارم.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p0AsenteNxY_Vl-hx1KjkiXUWK9pwqpiL7t1Md1hVSs5ZeiGN1otYSRqdgW96O0wEm2dd1IothXc6Cj0iqkXu_C_7dMjh7VF_Ntp3x523L2ZCnoPd8fnwcZdp2Qjrjgpx/crostini%206.jpg?psid=1


کراستینی به عنوان پیش غذا و یا شام سبک و یا کنار غذاهای مهمونی به عنوان تزئین، کاربرد داره.

17 comments:

م م م م م
من تپناد خیلی دوست دارم ولی تو آنچوی از کجا گیر آوردی؟
توی بوشهر آنچوی هست؟
کلا چاشنی هتیی مثل تپناد و پستو خیلی خوشمزن خانومه با سلیقه
تعجب می کنم چرا شوهر خانت انقده کم خوراکه!

Muuuums
من عاشق این غذاهای لقمه ای هستم. راستی من بروسکتا درست کردم خیلی عالی بود. اینجا من نون سیر خریدم یه عالمه کره روش بود که من دوس نداشتم. ولی بروسکتا خیلی خوشمزه بود و میشه با خیال راحت خوردش. بازم مرسی با این رسپی های عالی و متنوع

خدا رو شکر شف اومدند
ممنون طیبه عــــــــزیز
منوی جالبی خواهد شد در کنر سایر فینگرفودها.

خب خیالم راحت شد که اومدی شف جان
حالا میتونم در آرامش درس بخونم!
لاو یو!!

نوش جان. من عاشق اينجور رسپي هاي نوني هستم.براي من حكم يك غذاي كامل را داره.راستي امروز نوتلا خريدم.سعي ميكنم هرجه زودتر دست به كار بشم.

يك سؤال:طعم پودر كاكائوئي كه تو پودينگ كاپ كيك رطب استفاده ميشه مهمه؟!راستش من پودر كاكائو ايراني دارم.استفاده كنم؟؟

من يك هفته مسافرت بودم و اينترنت بي اينترنت.ديروز اومدم ديدم وووووووووووووووو چقده كيكي و غذاهاي خشگل و خوشمزه اي گذاشتي.اين آخري هم خيلي راحت و ساده و شيكه جووون ميده براي مهموني بازي.حالت بهتره؟

سلام خانم شف عزیز
وای طیبه جون من معتاد وبلاگت شدم
کیک پست قبلیتون عالی بود
خسته نباشی خانمی

سلام خانومي . باز هم از اون منوها..........
راستي خانوم من ديروز ميخواستم ايت تارلت رو درست كنم و جلوي خودمو گرفتم چون ميخواستم بدونم ميشه اضافات خمير رو تو يخچال يا فريز نگه داشت مثلا برا 2 روز ديگه؟و اينكه اگه بخوام با طهم شكلات فيلينگس بدرستيم بايد پودر كاكائو اضافه كنم يا شكلات ( عجب سوالي نه؟؟؟؟ )
باز هم ممنون
با بهترين آرزوها

راستي خانوم من تمام تزئينات شما رو كه نگاه ميكنم ميبينم اين قيف و ماسوره رو چه جوري مچ كردي؟؟؟ منظورم اينه كه چه جوري ماسوره رو تو قيف گذاشتين جاي سواله (‌خانوم حرفه اي ) آخه من اينجوري كه شما تو قيف ميزارين موندم چه جوري ماسوره حسابي خودش رو گرفته؟؟؟؟

salam khanom , man taze ba web shoma ashna shodam , kheyli aliye , merci az inke inghadr rahat dastorat ro baramon mizarin , movafagh bashid

خوب خیلی ممنــــــــــون از اینکه ما محرومیـــــــن روزگار دسترسی به کپـــــــــــر نداریم.
جایگزین ندارد؟

@ELHAM:
من اصلا آنچوی توش نمیریزم . بوی ماهی میگیره دوست ندارم

اون بنده خدا رعایت میکنه. دوست نداره پرخوری کنه. من هم اینجوری راحت ترم چون من شام نمیخورم. اون هم نمیخوره دیگه زندگی رویایی میشه
:p


@Nahid :
منم خودم عاشق این جور غذاها هستم. خیلی از گوشت و مرغ بهتره


@احسانه :
yeah! finger foods rock!


@Shadi :
دیشب مهمونها دیر رفتن شادی جون. چاره ای نبود. خوش به حالت که درس میخونی. من یه مدته بد تنبل شدم و مطالعه رو کنار گذاشتم. باز باید برم تو کارش



@sedigheh:
من خواستم بگم: " این رو به جای ناهار خوردم" ترسیدم باز یه چیزی بهم بگی! پس تو هم موافقی که این میتونه غذا باشه؟

نه مهم نیست. طعم نوتلا تاثیرش از طعم کاکائوش بیشتره. چرا کاکائوی خارجی نمیخری؟ ارزونه که


من وقت نکردم امروز بهت تلفن بزنم. فردا و پس فردا هم باز تو بیابونا هستم . پنج شنبه هم که امتحان داریم. تو هم هستی؟ با هم بریم؟


@ محدثه :
باید مسافرت هامون رو با هم هماهنگ کنیم که کسی چیزی از دست نده
:p


@ میترا:
مرسی عزیزم


@arta:
بله میشه هم یخچال هم فریزر. برای دو روز ولی یخچال باشه بهتره . ولی اضافه نمیاد
:p

هر دوش میشه. من خودم طعم شکلات رو بیشتر دوست دارم
منو که میشناسی
:p


این که چیز خاصی نیست که! فقط باید اول ماسوره رو توی قیف بذاری بعد با قیچی نوکش رو تنظیم کنی که فیت شه. البته یه کار حرفه ای اینه که از "کاپلر" استفاده کنی. یه چیز پلاستیکی دو تیکه است که یکیش توی قیف میره. بعد ماسوره روش سوار میشه . بعد تیکه دومش روش پیچ میشه. من ولی حوصله ابزار اضافی شستن ندارم. تنبلیم میشه از کاپلر استفاده کنم

شاید یه بار آموزش دادم




@ hani :
مرسی شما لطف دارید



@ احسانه :
احسانه جون توی ترشی فروشیهای سنتی میتونی پیدا کنی. مال استان فارسه. البته من واسه الهام جون فرستادم ولی خودش دو تومن بود، کرایه حملش شش تومن شد. یعنی واسه نیم کیلو مجبور شد هشت تومن بپردازه. تازه شاید هم بیشتر. خلاصه سعی کن توی ترشی فروشیها بگردی. اگه نبود من در خدمتم

میتونی هم کلا حذفش کنی
ولی ترشی خیلی خوشمزه ایه. یعنی از دید من

طیبه جان مرسی
قربانت
عزیزم شما خارجی هستید من که نیستم. این جمله که گفتی یعنی چی چی؟
یعنی فینگرفود راک برقصه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخ طیبه جون نکنه همونی هست که خیلی هم خوشمزه است و لی اصلا نمی شه خورد؟
یک مغازه ما اینجا داریم کلا اجناس سنتی شیراز و میاره پارسال ازش خریدم محض کنجکاوی، بیر دانه ازش چشیدم!!!!!!!!!! همونجا بخشیدمش به خلق الله!

یعنی "فوق العاده است" . یه اصطلاحه. ببخشید دیگه فقط فارسی مینویسم


ببین!!!! پس خیریت داره که گیرت نمیومده

مرســــــــــــی
نه اتفاقاً فقط فارسی ننویس لطفاً. لطفاً هر دو تا شو بنویـــــــــس.
بلکم فرجی حاصل شد من هم به زبان انگلیسی علاقمند شدم و چیزی یاد گرفتـــــــــــم.
شاید من چون به تنهایی خوردم اینقدر خوشم اومــــــــــــد!!!!!!!!!
شاید در ترکیب طعم فوق العاده ای پیدا کنه.
پس دوباره برم خدمتشون ببینم هنوز هم دارند!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...