2010/06/07

کلزونه میگو


کَلزونِه calzone ( به فتح کاف) یک نوع غذای ایتالیاییه که موادش تقریبا با پیتزا یکیه. یعنی خمیرش همون خمیر پیتزا هستش و مخلفاتش هم میتونه همون مخلفات پیتزا باشه. به صورت سنتی ایتالیایی ها کلزونه رو با گوجه فرنگی و ماتزارلا درست میکنن اما سایر مواد هم میتونه برای تنوع بهش اضافه بشه. شکل کلزونه به شکل هلاله و خمیر رو روی مواد تا میکنن و میچسبونن و توی فر قرار میدن. اسمش هم به همین معنیه!
کلزونه رو به اشکال دیگه هم تلفظ میکنن. مثل: کلتزونه، کلتسونه، کلزونی و کلزون .
این مدل کلزونه که من درست کردم ، کلزونه میگو هستش و اگه میگو دوست ندارید میتونید با گوشت جایگزینش کنید. ولی میگو برای بدن مفیدتره.


روغن زیتون 2 ق غ
سیر 1 حبه
گوجه فرنگی خورد شده 1 لیوان
جعفری خورد شده 2 ق غ
میگو 400 گرم
پنیر پیتزای رنده شد 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل
خمیر پیتزا مطابق با رسپی داده شده.



سیر رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم. گوجه رو اضافه کرده و اجازه میدیم با حرارت ملایم کاملا له بشه. بعد جعفری رو اضافه میکنیم.


میگوها رو پاک کرده و نمک و فلفل پاشیده و بعد به سس گوجه اضافه میکنیم و دو دقیقه میپزیم. زیاد نباید بپزه چون قراره توی فر هم بره.



فر رو روی درجه 230 سانتیگراد 450 فارنهایت قرار میدیم.
شما میتونید خمیر پیتزا رو به چهار قسمت و یا شش قسمت تقسیم کنید. برزگی یا کوچیکی کلزونه ها به خودتون بستگی داره. من از قبل توی یخچال خمیر پیتزا داشتم. نصف اون مقداری که توی رسپی اومده. و با این خمیر دو تا کلزونه گنده درست کردم. یادتون هست که خمیر رو میشد فریز هم کرد. ولی حتما یک روز قبل از فریزر به یخچال منتقلش کنید. و یا اینکه همون روز یه خمیر پیتزا درست کنید. خیلی آسونه و لذت بخش هم هست!
خمیر رو باید حسابی با وردنه پهنش کنید. یعنی خیلی نازک. و مرتب خمیر رو از سطح بلند کرده و بچرخونید تا مطمئن باشید که نمیچسبه و کاملا گرد پهن میشه. و توی تصویر مشخصه که من سطح کارم رو چقدر آرد پاشیدم!





من مقدار پنیرش رو کم کردم تا کالریش پایینتر بیاد ولی اگه شما دوست دارید که موقع بریدن کلزونه ها ، پنیر مذاب ازش بیرون بریزه، حتما زیاد پنیر روی خمیر بریزید. توجه کنید که پنیر باید فقط روی نیم دایره پایینی قرار بگیره و حتما هم از حاشیه فاصله داشته باشه!



از مخلوط میگو روی پنیر بریزید و اگه خیلی پنیر دوست دارید، باز روش رو هم با پنیر بپوشونید.



تخم مرغ رو توی یک کاسه با چنگال خوب بزنید. دور تا دور خمیر رو با برسی که توی تخم مرغ زدید بمالید. به این کار "اگ واش" میگن.



حالا نیم دایره بالایی خمیر رو روی پایینی قرار بدید . میتونید با انگشت فشار بدید تا بچسبه و یا دورش رو مثل پیراشکی بپیچونید و یا مثل من با یه چنگال روی لبه خمیر خوب فشار بدید که هم طرحدار بشه و هم لبه ها کاملا بچسبه.



با یک برس خشک، آرد اضافی روی خمیر رو جارو کنید. یا اگه برس ندارید با دستمال کاغذی. در هر صورت آرد روش نداشته باشه بهتره.



حالا کلزونه ها رو روی کاغذ روغنی قرار بدید و روشون رو باز "اگ واش" کنید.



کلزونه ها رو برای 12 تا 15 دقیقه و یا هر موقع که رنگش طلایی شد ، توی فر قرار بدید. خیلی خوب پف میکنه و کپل و خوشگل میشه!



برای سرو میتونید روی کلزونه ها روغن زیتون مالیده و گرم سرو کنید.



این هم واسه خودش یه مدل پیتزای شیکه. من میگو خیلی دوست دارم پس از کلزونه میگو خوشم میاد ( و البته میگوهام رو هم باید زودتر رد کنم بره... داره فصل میگو میشه) . ولی شما میتونید محتویات کلزونه رو با ذائقه خودتون تغییر بدید و البته خوشمزه خواهد شد.
رسپی از Everyday Italian

45 comments:

سلام بر شف طیبه
ممنون خانم
من شاید بدین وسیله بتونم میگو به مامانم بخورانم!
به این زبان بسته ها می گه ملخ!!!!!!!!!!!!!
من دوست می دارم اما مامی مشکل داره با این بیچاره ها!

سلام طیبه جون ممنون برای این غذا های خوب وعالی و ممنونم که کالزونه را یاد دادین آنهم با میگو به هر حال فقط می توانم تشکر کنم .
موفق و موید باشید
دوستدارتان : شهلا

طیبه عزیزم... خانم هنرمند سلام
من دو روزیه که دارم تو وبلاگت می چرخم و لذت می برم شاید برات جالب باشه این نکاتی که می گم
چند وقت پیش برای پیدا کردن یک دستور غذایی و با سرچیدن در گوگل به وبلاگت رسیدم و دستور مورد نظرم رو پیدا کردم اون روز فکر کردم در خارج از کشور به سر می بری تا دیروز که از طریق مامی سایت دوباره به اینجا رسیدم و با دیدن دستورهای خارجی و ...مطمئن شدم که خارج از کشور هستی تا امروز که دیدم کسی برات کامنت گذاشته که در برنامه آشپزی بوشهر!!!شرکت داشته باشی شاخام دراومد تا اینکه چند پست رو خوندم بحث کار و عسلویه و اینا شد فهمیدم بله بوشهر ساکن هستی و تعجبم هم برای این بود که نزدیک من هستی من ساکن جزیره خارگ هستم به خاطر کار همسری و خودم چند سالیه که اومدیم اینجا و من بسی خوشحالم و تازشم داشتم این آرزو رو در سر می پروراندم که شاید بشه روزی شاگردت بشم.
نکته دیگه
روز اولی که وبلاگت رو دیدم مطمئن شدم که شاغل نیستی و خیلی خوب و حرفه ای آشپزی می کنی اما امروز فهمیدن نه شاغل هم هستید... طیبه عزیز چه جوری فرصت داری اینقدر خوب و حرفه ای آشپزی می کنی ؟از سرکار برمی گردی خسته نیستی ؟ همیشه بهانه من برای انجام ندادن تجربیات جدید آشپزی همین شاغل بودنم هست و خداییش هم بهانه خوبیه :)))آخه من اگه بخوام ساعت هفت غروب که از شرکت برمی گردم برم تو آشپزخونه و مثلا کلوزنه میگو درست کنم باید تا ساعت 5صبح فرداش آشپزخونه بسابم مخصوصا اینکه خمیر هم داره ...اوه اوه او اما به وبلاگت که رسیدم دپرس شدم و از خودم ناامید
سوال دومم که خنده داره عکس های مرحله ای کارت رو خودت می گیری؟ یعنی یه دستت به ویسک و همزن و ... و یک دستت به دوربین؟ یا اینکه همراهی داری که مرحله به مرحله برات عکاسی می کنه ؟آخه من یک دفعه این کار رو کردم اما به جای کیک یک دوربین کیکی تحویل گرفتم.
دوباره می یام پیشت اما بدون که بی نظیری و قدر خودت رو بدون و همواره به خودت افتخار کن
ممنون می شم اگه تجربیاتت رو باهامون در میون بذاری
هنوزم برای من غیرقابل هضمه خانم شاغل و این همه کار و دغدغه آشپزی
محشری دختر محشر

سلام طیبه جونم. به نظر خیلی خوشمزه میاد. دوباره مرسی خانومی

سلام طیبه جون
من و همکارم معتاد وبلاگت شدیم وهمه جوره با نوشته های "شادآفرین" موافقیم
عزیزم منتظر تجربیات خوشمزه ات هستیم

سلام طیبه جون.من میام وبلاگتو میبینم جو گیر میشم.دیروز رفتم کلی لوازم آشپزی خریدم.یه سوال مهم دارم ازت عزیزم.میخوام بدونم اگه بخوام به طور کامل در باره خامه فرم گرفته تو وبلاگت بخونم باید کجا برم؟درضمن اون خامه ای که گفتی تقریبا آماده است میشه یه بار دیگه هماسمشو بگی.هم نحوه استفاده اش رو و هم توضیحات دیگه ای که خودت فکر میکنی ناشی هایی مثل من باید بدونن.من تو شهر خودمون هر چقدر گشتم دنبالش پیداش نکردم.مررررررررررسی.

طیبه جون یه سوال
معمولا درجه فرت رو روی 220-230 میذاری
این به خاطر مدل فرت یااینکه تو هر فری باید رو همین درجه بذاریم ؟
خوب تا حالا خیلی کم پیش اومده که تو دستور غذایی
(بقیه سایتها)درجه فر رو از 180-190 بیشتر بذارن
ممنون

man taze ba web shoma ashna shodam , merci az inke honar haton ro be ma ham yad midin , movafagh bashid

طيبه عزيز اون هماهنگي رو براي سفر خووووووووب اومدي.:)))) يه دونه سوال هم دارم.ميگم اين خمير تو تا چه حدي آرد پذيره؟يعني خراب و خشك نميشه .بعدش هم من يه بار دستور اون خمير پيتزات رو خوندم ظاهرا خيلي زور و بازو ميخواست و سخت بود.همينه؟يعني اگه تو خمير كم تجربه و كم توان باشي كلا ميشه درش آورد؟اگه ميشه كه من آخر هفته با ميگوهاي موجود در فريزرم برم تو كارش.

سلام عاليه.من قبلا با مرغ اين غذا را امتحان كردم البته تواستخر روغن سرخ كردم به خاطر همين خيلي غذاي سنگيني شد ولي واقعا ايراني پسند بود.تو سوپريها هم به صورت آماده هست فقط كافيه بپزيش.اگه اشتباه نكنم ميگن اشترودل.البته من نميخوام به اصالت اين غذاي ايتاليائي جسارت كرده باشم!ولي از نظر شكل ظاهر مشابه هاي غذائي زيادي داره.براي تنوع غذائي ميگو هم خيلي خوبه.راستي در مورد پودر كاكائو جواب ندادي.

شف جون عزیزم ! منم دقیقاً اولا که با وبلاگت آشنا شدم همین تصورات شادآفرین رو داشتم. عزیزم بازم میگم نمیخوای یه کتاب تالیف کنی؟

طیبه جون کارت رو بکن!
دوستان اگه کتاب بشه اونقدر برا چاپش اذیتش میکنن که از آشپزی سیر بشه!
بذارین همینجا هرشب یه دستور تازه یه ایده تازه، یه کار تاپ ازش ببینیم و حال کنیم.
طیبه جون خیلی دوست دارم، واقعا میگم، چون تو بی نهایت متواضع هستی که من خیلی کم موجودی اینچنینی دیدم.

طیبه جون چون من یه بار خمیرپیتزا خودم ساختم، و همون یه بار که خودم ساخته بودمش مهموندار هم شدم، و همون یه بار که خودم ساخته بودمش آبروم رفت! چون که خمیره خیلی سفت و بدمزه بود.
برا همین دیگه میترسم.
ولی چون به دستورای شما اطمینان دارم میخوام این خمیر پیتزات رو درست کنم ، اما آیا خوب خواهد شد؟ یا برا من بی هنر بازم خراب میشه؟

bahare@:بهاره خانم شك نكن كه اين رسپي جواب ميده اون هم خيلي خوب.وقتي آدم مشغول و گرفتاري مثل من از پسش بر بياد توهم ميتوني.طعم خميرش هم خوبه

طیبه جونم سلام مجدد
چند روزی دخملی مریض بود و نتونستم حاضری بزنم.خدا قوت!
طیبه جون یه سوال ازت داشتم(در مورد آشپزی نیست) که توی مامی سایت برات می نویسم.اگه جواب بدی ممنونت می شم.(البته اگه مثل دفعه قبل مامی سایت منهدم نشه:دی)دارم بهت نزدیک می شم...فردا می رم ولایت(شیراز) دوست دارم

@ احسانه :
میگو که خیلی از ماهی خوشمزه تره؟ ملخ کجا بود؟


@شادآفرین :
اصلا نمیشه تا دیر وقت کار کرد و باز انرژی واسه کار خونه داشت. من تجربه بدی از کار توی صدرا دارم. ولی الان فقط بعضی روزها تا شب درگیرم. عصرهام خالیه واسه همین میتونم کار کنم. ولی دیگه خوابی در کار نیست. ولی اگه آدم عاشق یه کاری باشه مثل من با وجود خستگی زیاد و طب شدید باز اون کار رو انجام میده. شما هم ایشالا سر فرصت به هنرنمایی خواهید پرداخت. فقط باید حوصله و وقت و انرژیش رو پیدا کنید. میدونم خیلی سخته
تازه خارگ از بوشهر هم بدتره. آب هم حتی پیدا نمیشه چه برسه به این همه اجناس نایاب

خیلی کار سختیه که یه دستی عکس بگیری. میبینم تجربه کردی! واقعا دست و پا گیره. تازه باید مرتب یاد خودت بیاری که یه مرحله رو از قلم نندازی. سرعت کار رو هم پایین میاره. تازه من میخوام از زاویه خاصی هم باشه که همه متوجه بشن. دست تنها سخته .ولی الان دیگه عادت کردم. فقط عمر دوربین رو پایین میاره! .... روزهایی که چیزهایی درست میکنم که قرار نیست عکاسی توش باشه اولش یه نفس رااااااااااحت میکشم
:p

مرسی از این همه لطف و محبت. ایشالا که موارد بتونه مفید فایده باشه



@مهشید:
در مورد تهیه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه معمولی که توی بازار موجوده توی "اوشن موس کیک" توضیح دادم

اون خامه آماده رو هم با عکس میتونی توی این پست پیدا کنی

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_07.html

دیگه اینجا هم پیدا نمیشه ولی مارکش زیاد مهم نیست. باید دنبال "ویپینگ کریم" باشی



@اشرف :
هر غذایی یه درجه مخصوص برای پختش داره. البته اکثر فرها استاندارد نیستند. باید دستت بیاد که فرت با چه دمایی بهتر کار میکنه و همیشه با همون کار کن. ولی نه من فرم ایتالیاییه و کاملا استاندارده و از همه دماهای مختلف هم استفاده میکنم. باز تاکید میکنم که فر با فر فرق میکنه و با سعی و خطا باید به درجه مناسب دست پیدا کنی



@محدثه :


این رسپی خمیر پیتزا خیلی استاندارده. کم و زیادش نکن. آخر کار باید یه کم (خیلی کم) چسبنده باشه. اصلا لازم نیست حرفه ای خمیر رو پهن کنی. با وردنه بازش کن. خمیرش خیلی خوب و خوشمزه میشه. من دوستام درست کردن. بار اولشون هم بوده ولی خیلی راضی بودن و کلی هم ازشون تعریف شده بود. ایشالا خوب میشه



@sedigheh:
مجید جان دلبندم... اشترودل یه هچیز دیگه است!!!! البته همه غذاها شکل هم هستند و اسمشون مختلفه ولی باز هم اشترودل یه چیز دیگه است
:p


@azadeh:
کتاب ایده خوبیه ولی خیلی وقت گیره . در آینده انشالا اگه به این اندازه مشغول نبودم شاید کتابچه های کوچولو درست کنم. ولی باز اینطوری بهتره که مردم رایگان استفاده کنن
کتاب رو اگه هم بنویسم واسه کسانی خواهد بود که به اینترنت دسترسی ندارن. من خودم آموزش رایگان رو بیشتر میپسندم
:p


@bahare:
من تجربه اش رو نداشتم ولی اگه شما میگی سخته که دیگه بهش فکر هم نمیکنم


اوووووووه نه ...باید غذا رو همون وقت که در زدن قایم میکردی. آدم نباید با آبروی خودش بازی کنه. این خیلی جدیه و یه قانون جهانیه که هرگز یه چیز رو برای بار اول واسه مهمونها نباید درست کرد

این رسپی خیلی خوبه یعنی رسپی ایتالیاییه. آخرش کراستت ترد و نازک و خوشمزه میشه. برعکس رسپی های آمریکایی که نون پیتزا کلفت و نرم میشه
همه ساختن و راضی بودن
صدیقه هم که اومد و توضیح داد. تازه اون با کمترین امکانات خونه اقوام که مهمون بوده برای بار اول امتحان کرده بوده و همه تعریف کردند!!! که البته همون وقت که داشت تلفنی با من رفع اشکال میکرد من از استرس داشتم خفه میشدم. ماشالا اعتماد به نفسش بالاست



@نجما :
چشم حتما چک میکنم
ایشالا باران جون هم زودی خوب شه

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/pizza%20cheese%20bites/calzone%20[1280x768].JPG

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/pizza%20cheese%20bites/calzonee%20[1280x768].JPG

یه صد سالی‌ هست چشمم دنبال این خوشکلا بود که درستش کنم بالاخره انجامش دادم. هم خوشگل هم خوشمزه

البته من ۲تا رسپی دیگه واسه خمیرش امتحان کردم هر دو هم خوب شد مخصوصا یکیش که هر چی‌ دردسر کشیدم تو درست کردن و پهن کردنش(کار حضرت فیل بود به خدا یه نصفه خمیر هم آش و لاش شد رفت تو سطل اشغال) ولی‌ بعد از پخت خیلیییییییییی خوشمزه بود این لینکشه امیدوارم بتونی‌ ببینی‌ چون فیلم داره. شاید یه وقت فرصت کردی امتحانش کردی

این آقای شوهر ما عاشق اسمشو نبره! منم یکیشو با همون پر کردم یکیشو با میگو. خودم خیلی‌ از فیللینگ میگو خوشم اومد ولی‌ آقای شوهر فرمودند اسمشو نبره خوشمزه تره(نمیتونم به راه راست هدایتش کنم(چشمک))
دستت درد نکنه
http://www.videojug.com/film/how-to-make-calzone

بسيار خوشگل شده پريس جون. آره باهاشون موافقم. مسلما هرچيز ميكروب داري خوشمزه تره
looool
اصلا كلا ميكروب چيز خوبيه
:p
فيلتره پريس جون. با فيلتر شكن هم نميشه فيلم ديد

مخش شب
http://mohemnist.persiangig.com/page13.html

واي اين خاموش شدن فر از اون بلاهاست ها
من هميشه كنار كيكهام مي ايستم ولي غذاها زياد مهم نيستن چون پف كردنشون زياد اساسي نيست
بله اين خمير واقعا خوب در اومده

راستي بدون كاغذ روغني و توي خود سيني هم بذاري نميچسبه

خودم طعم شريمپ اسكمپي رو خيلي دوست دارم چون سس كره و سير داره
نميدونم تا چه حدي ميپسندي

شف جونم منم خلاصه کالزونه درست کردم اما فر یهو سر ناسازگاری گذاشت منم همشو سرخ کردم
:D
اینم عکساش
http://cid-c642efab4d581d9a.photos.live.com/self.aspx/main%20dish/DSC02300.gif#resId/C642EFAB4D581D9A!149
مزه اش که خیلی خوب بود اما کالزونه نبود چون من قبلا خورده بودم این که من درست کردم بيشتر مزه ي پيراشکی گوشتی گرفته بوداما خوب بود.
ایشاا... نمره خوب می گيرم
;)

آخي! اين مشكل فر هم بد درديه
فرمش كه خوشگل شده
ولي آره وقتي سرخ ميشه يه طعم ديگه ميگيره
شكلش عاليه و بروكليش هم حرف نداره
اينجا بروكليها خيلي بد رنگن

این نیز کلزونه میگو ما می باشه:)
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/81/

من قارچ هم بهش اضافه کردم و واقعاً خوشمزه شد، مخصوصاً با خمیر پیتزا خونگی :P

منیر جون من از ان عکس قارچهات خیلی خوشم اومد. میدونی که میمیرم واسه قارچ. اصلا فکر کنم کلزونه قارچ از همه خوشمزه تر شه. یام. حالا دلم خواست نصفه شبی

سوال در بخش دیگر:

شف جان راستی کلزونه رو میشه تو روغن سرخ کرد؟نمیدونم چرا تو فر رنگش قهو های پیراشکیای بیرون نمیشه

جواب شف:


نه عزيزم من كه درست ميكنم دقيقا همون رنگي ميشه
اگواش رنگش رو طلايي خوشگل ميكنه
شما اگواشش كنيد مطمئن باشيد خوشرنگ ميشه
و البته سرخ كردن نون پيتزا باعث ترد شدنش ميشه اگر با اون موضوع مشكل نداريد پس ميتونيد سرخش كنيد

سلام این کلزونه همون پیراشکی هم حساب میشه؟ اگر نه! میشه روی این خمیر واسه پیراشکی هم حساب کرد؟ و توی فر پختش؟

پيشنهاد نميكنم سرخش كنيد اما توي فر با هر فيلينگي ميتونيد درستش كنيد

سلام شف عزیز
شام دیشب کلزونه میگو بود ، مثل همیشه خیلی خوب و خوشمزه بود
ما3 تایی میگو خیلی دوست داریم
راستی این بهترین خمیری بود که تونستم درست کنم عالییییییییییییی عالیییییییییییی بود چقدر کار کردن باهاش راحت بود
مهرزادم هم کوچولو ازش گرفت و با خمیر بازی کرد
نمیدونم عکسها نشون میدن یا ولی کیفیتشون خیالی خوب بود
 نصفشو تو یخچال نگه داشتم امشب پیتزا درست کنم
مرسی با این دستورات عالی و خوشمزه

به به كنجدي! نوش جانتون
خيلي عاليه كه از خميرش خوشتون اومده چون خمير خونگي واسه پيتزا يه چيز ديگه است
و از بهتر اينه كه پسر كوچولوتون هم علاقمند شدن و فرداش ميتونيد بديد خودشون پيتزاي كوچولوشون رو درست كنن
احسنت

طیبه خانم من بوشهر زندگی می کنم متوجه شدم شما هم بوشهر هستید می تونم
بپرسم کلیه وسایل شیرینی پزیتون رو از کجای بوشهر  می خرید  ممنون می شم
 

ميتونيد به دلفين مراجعه كنيد
اگر هم بهمني هستيد ابوالفضل

دستتون درد نکنه خواهر عالیه

 فروشگاه ابوالفضل کجای بهمنی است ؟
شما تا حالا از فروشگاه تمشک توی مشهد که خرید اینترنتی داره خرید کردید؟

طیبه خانم فروشگاه ابوالفضل کجای بهمنی هست  هرچه گشتم پیدا نکردم ؟

يه كم بعد از فلكه بهمني

بله منتها ريسك خريد اينترنتيش با خودتونه

کلزونه گوشت، مرغ و بادمجون
من از اول جداشون کردم که بادمجونیاش برای بابا مشخص باشه (آخه بابا نمیتونه گوشت و مرغ بخوره)، اما موقع چیدن همش قاطی شد! در نتیجه این که تو هر کدوم چیه شد سورپرایز، باید نصفش می کردی تا میدیدی چیزیه که می تونی بخوری یا نه :)
جالبه که بادمجونیش از همه خوشمزه تر بود

 دستتون درد نکنه دنا جون. چقدر خوب پیچیدید کلزونه ها رو. بادمجون توی هر چیزی که باشه خوشمزه اش می کنه. اصلا بادمجون ملکه سبزیجاته!! بعدش سیر و ریحون.

:D

جمله آخريتون در و گهره
:D

خيلي خيلي خوشرنگ و خوشگل شدن و با وصفي كه فرموديد مشخصه كه خيلي خوشمزه بودند 
احسنت بر شما

مرسی طیبه جون، مروارید جون بابت تعریفتون
خوشم میاد که طرفدارای بادمجون زیادن اینجا :دی
تو خونه ی ما که همه مشکلات دارن با چیز به این خوشمزگی!

فقط من یه مشکلی پیدا کردم با کلزونه ها که یادم رفته بود بپرسم
من خمیر رو تا جایی که جا داشت با مواد پر کردم و بعد پیچیدمش، اما وقتی تو فر گذاشتم به خاطر پفی که خمیر کرد وقتی برش میزدمشون فاصله خالی ایجاد شده بود بین خمیر و 
محتویات، مثل این بود که محتویات کم ریخته باشی بینش
اینجوری مثل مال شما پر و پیمون نبود
راهنماییم می کنین لطفاً؟ باید یه بار دیگه امتحان کنم

اين پف كردنش كاملا نرماله
اگر كمي بزرگتر بگيريد اين مشكل كم ميشه
ولي لطفش به پفشه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...