2010/06/08

کاپ مرنگ توت فرنگی

http://public.bn1.livefilestore.com/y2pkhnXXKH8___a9sKHRDar4SbyiJE1nqt4OY3JMV9Qn_6RVHmW5LWew7nocaIM_2yjOxC06LbghgDeWRkWtYrnrgMg4m245ctNu7RUs3X-ilw/MeringueCups%20%281%29.jpg?psid=1&rdrts=46075006


مرنگ رو قبلا کامل توضیح دادم که چه نکاتی داره و حواستون جمع باشه که همین نکات ریز توی نتیجه نهایی خیلی تاثیر میذاره و ممکنه که مرنگتون اصلا قابل خوردن نباشه! پس با عنایت به اینکه شما تمام موارد رو مطالعه کردید و توی مرنگ هیچ ابهامی ندارید شروع میکنیم.



برای کاپ های مرنگ:

سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر قند دو سوم لیوان
کرم تارتار ربع ق چ
وانیل 1 ق چ

برای پودینگ شکلاتی:

نشاسته 1 ق غ
شکر 1 ق غ
پودر کاکائو 1 ق غ
وانیل نصف ق چ
شیر 2 لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد


توت فرنگی برای روی کاپها



http://public.bn1.livefilestore.com/y2p4oItbbgbyuj9vA6u1WXj-NTtD8EWCv07-5cLu90twTq5XAhdJ9Ct8EZvo5em1RuJHbrmQzkhVnvfYhjjKgeOu0OzfuINTMn16CKMqx9Ur8w/MeringueCups%20%282%29.jpg?psid=1&rdrts=46075037



فر رو روی درجه 140 سانتیگراد 275 فارنهایت قرار بدید


سفیده رو خوب میزنیم تا کاملا کف کرده و سفت بشه. کرم تارتار رو اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم تا جایی که اثر پره همزن کاملا بدون تغییر روش بمونه . کم کم پودر قند رو اضافه میکنیم و در آخر هم وانیل. مرنگ باید کاملا سفت و پفی شده باشه. حجمش هم خیلی زیاد میشه. اگه نکات مرنگ رو رعایت نکنید خوب پف نمیکنه و بعد از پخت هم ترد و ابری و کرانچی نمیشه. وقتی میگم خیلی پف میکنه یعنی این دو تا سفیده یه ظرف پیرکس 19 در 10 رو پر میکنه.


اگه اولین باره که مرنگ درست میکنید حتما کامل، مطالب رو با دقت خیلی زیاد بخونید. (توی پای مرنگ توضیح داده بودم)


http://public.bn1.livefilestore.com/y2pKnGJjuR5GXB3PqJgApt8BYvCurD9mxu9y_PyZ8aAEyG2D05T_1Fha7-2FYjgpIprdtS9Tl64kd-dzp897i7HxifvnZ7zrXpKRtcIbZBxvEc/MeringueCups%20%283%29.jpg?psid=1&rdrts=46075064



من ذهنی انجام دادم ولی شما...با یه لیوان روی کاغذ روغنی دایره هایی با فاصله رسم کنید. کاغذ رو برگردونید که جوهرش پشت کار بیافته. مرنگ رو توی قیف بریزید و از مرکز دایره ها شروع کنید و به محیط دایره برسید. دور تا دورش رو یه ردیف دیگه بالا بیاید که فرم کاپ به خودش بگیره که بعد توش رو بشه با میوه پر کرد.


تعداد کاپها بستگی به بزرگی و کوچیکی دایره ها خواهد داشت. ولی با این مقدار 8 نفر رو میشه سیر کرد ( باز هم بستگی به گشنگی افراد داره)




http://public.bn1.livefilestore.com/y2phUrjxQtiYRIqvm5ni2ud7uIDx7ilhRy0_cFyusIcQjaAyFbwsje6j0AYH2vWuZPWpfOmVVlsCMuY53CmDR5SB2P6GLK12B2nB5YweMzOeJ8/MeringueCups%20%284%29.jpg?psid=1&rdrts=46075079



در فر به مدت 50 دقیقه قرار بدید. حرارت فر بسیار کمه پس ما نمیخوایم که مرنگها تغییر رنگ بدن. فقط با حرارت بسیار کم میپزن و مثل پفک ترد میشن.


بدون اینکه در فر رو باز کنید، فر رو خاموش کرده و بذارید مرنگها یک ساعت توی فر خاموش سرد بشن.




http://public.bn1.livefilestore.com/y2pwAn9CfEhXYN3YVxGBA7Tz1KfpxwEksXoGgpi-YZ921VgUb2s6N8ggz6fo7Wcz-BhxjfVPwm-zLVQPXgtlf6aw8_0Wx12MPLX43FCNlA2Q8E/MeringueCups%20%285%29.jpg?psid=1&rdrts=46075101



تا اینجای کار کاپهای مرنگ ما آماده هستند و به راحتی هم از کاغذ جدا میشن. میتونید با خامه و انواع میوه ها دقیقا مثل تارتلت میوه، سرو کنید و یا... پودینگ درست کنید.



شکر و نشاسته و کاکائو رو مخلوط کرده و شیر سرد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد حل شه. بعد روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا کمی غلیظ شه. زرده رو اضافه میکنیم و وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بر میداریم. ( دقت داشته باشید که بعد از اضافه کردن زرده، اگه مرتب و سریع هم نزنیم، میبره!) روی سطح پودینگ رو با سلفون میپوشونیم . سلفون باید به سطح پودینگ بچسبه. عین تصویر




http://public.bn1.livefilestore.com/y2pneNzKQEebRnabuwP6Cb15dW0LkSes_RHzR25WaLgJFVdu3DzHTB2Sal81QnJpUuveiPXlfH7vC7-okhzHgmKEIZb84Rl6AIHJtVAU9sCSDU/MeringueCups%20%286%29.jpg?psid=1&rdrts=46075116



روی کاپها پودینگ ریخته و با میوه تزئین میکنیم




http://public.bn1.livefilestore.com/y2pl0lscw7MHBv9DQILwRcdet704pNzTFIHCNf0GMLKkbG-FYfV01lbgqBSQXSZFnUAXhY6HYxAf4rfc9EydK92vz_RuVfvOoFILVA_o2Ye4BQ/MeringueCups%20%287%29.jpg?psid=1&rdrts=46075129



این کاپهای مرنگ خیلی ترد هستند و سریع توی دهن آب میشه. پودینگش رو شیرین نمیگیریم چون مرنگ خیلی شیرینه.



خوردن مرنگ کار لذت بخشیه و توی دنیا هم به همین دلیل خیلی طرفدار داره.



http://public.bn1.livefilestore.com/y2pVgxtyb-N6DjHnjxEboRjc074O-O7oD4ZSsxol95f70qQJ_CISo9JSUVvJweq5Qz-CJyPHYHty7Rh5fCZOy1ogBovn9YXP1wOBwxJz87AjgU/MeringueCups%20%288%29.jpg?psid=1&rdrts=46075142


به مرنگ نباید هوا برسه وگرنه رطوبت هوا باعث میشه که تردیش رو از دست بده. پس سریع مصرف کنید و یا در ظرف در بسته که هوا بهش نرسه نگهداری کنید. و فقط موقع سرو روش خامه یا پودینگ بریزید. وگرنه رطوبت ببینه بدمزه میشه.

46 comments:

طیبـــــــــــه جونـــــــــــم
مرســــــــــــی
امرزو روز خودم بـــــــــــوده!
هر چی مراد تو دلم بوده برآورده شده.
خیلی خیــــــــــــلی عالی و خوشگل و خوشمزه هستند.
امروز همش دنبال خوردنی هایی بودم با توت فرنگی که نظرمو جلب کنه! اما جلب نکرد!
اونوقت شب طیبه جون چی گذاشتــــــــــه!
یک دنیـــــــــا ممنون عزــــــــــــزم.

خيلي خوشگلن و البته حتما خوشمزه
خسته نباشي عزيزم

نامرد دوباره تو تنها خوری کردی هوم؟؟؟!!!
به من می گی با اینکه عجله داری بازم غذای خوب می پزی؟ هوم؟
یه سوزن به خودت بزن و بعدش یه جوالدوز به مردم!
من شونصد روز یه بار یه پست می ذارم ولی تو هرشب با تنها خوریه مفرطت دله همه رو آب می کنی وروی همه رو کم می کنی!!!!
می دونی چیه ؟
بیشتر می خوامت!!!!

هرشب بهتان سر می زنم وکلی لذت می برم. قدر خودتان را بدانید.

طيبه جان لطفا در اينده هم سعي نكن كتاب بنويسي!!همين الانش هم من دستورهاي شيريني پزي ان دورانت را مكتوب دارم ولي فقط چند بار جراءت كردم دست به كار بشم ونتيجه مطلوب هم نگرفتم..ولي از رسپي هاي اين وبلاگ هرچي درست كردم مطلوب واقع شده.{صرف نظر از مشكلات فر}اينجوري حداقل هر شب سري به وبلاگ ميزنم و شوهرم ميپرسه طيبه چي درست كرده بود؟!!وتازه به ده نفر ديگه هم بايد جواب پس بدم .بنابر اين مجبورم دست به كار شم واينه كه ميگم كتاب متاب فايده نداره!!!!موفق باشي

سلام طیبه جونم
اومدم به حضور انورت عرض کنم که تارتلتهای آجیلی رو با موفقیت هر چه تمامتر پختم و به خدمت دوستان فنلاندی عرضه کردم
خواهر چشمها گشاد شد و آب از لب و لوچه مبارکشان سرازیر شد
اگر چه شکلش به خوبی مال شما نشد . قالب تارت نداشتم در قالب کیک یزدی پختم و نتونستم زیاد با آجیل پرش کنم چون بزرگ بودن
کاراملم هم زیاد جالب نشد اما بعضیهاشون رو هم با خامه و شکر قهوه ائی که سس درست کرده بودم پر کردم .
اما در مجموع خیلی خوب شد و واقعا" ازت ممنونم
با اجازه از حضورت توی وبلاگ ناقابلم دستورشو گذاشتم و میتونید عکس ناقابلترش رو هم ببینید و البته تشویقم کنید!!!!!!!!
بوووس و مرسی خیلی زیاد

وای خوشمزه به نظر می یاد مرسی برای اموزش قدم به قدم همراه عکس بی نظیرت.
طیبه جان ممنون می شم اما یک روز طرز تهیه خامه فرم گرفته رو با عکس بذاری و اینکه
چه خامه ای باشه.خیلی دوست دارم تزیین کیک با خامه رو یاد بگیرم اما هیچ موقع موفق نشدم.

منم ميگم كتاب چاپ نكن.مي دوني كلا آموزشهاي اينترنتي چون رفع اشكال و انتقال تجربه داره.به نظر من بيشتر قابل اعتماده تا كتاب كه آخرش بالاخره معلوم نيس چي ميشه و چه جوري از كار در مياد.تازه اينجوري ما ميام خونه ات(وبلاگت)هي سر ميزنيم و خودت هم ميبينيم.:)))))

طیبه جان
هیچ راهی نداره که این کرم تارتار حذف بشه یا با یه چیز دیگه جایگزینش کنم؟

اول از همه برات آرزوي موفقيت دارم برا امتحان 5 اشنبه خانوم مهندس ( نظارت داري پايه چند خانوم؟؟ پس حسابي برا خريد چيزهايي كه دوست داري كيستو شل كن ) و اينكه من ديروز برا كاراي دانشگام رفته بودم لار باور كن همش تو فكر بودم چي گذاشتي خانوم و البته از اونجاييكه در اين موارد صبرم فوق العاده كمه از احسانه جان پرسيدم پست چي گذاشتين و فكر كن خانو از 5 صبح تو جاده يه سره بري و برگردي اين مسافت رو اونوقت به محض اينكه پام به شهر مباركمون باز شد و خونه رفتم رفتم سراغ تارلت و خميرش رو درست كردم و 2 تا برا نمونه براي خودم و آقاي همسر درست كرديم و البته نوش جان و كلي هم ذوق زده شدم . بقيه خمير رو گذاشتم فردا شب خونه يكي از دوستان دعوتيم برا اونجا درست كنم البته ميونم با چيزها زياد خوب نيست و احتمالا با خامه و موس شكلاتي پر ميكنم . از بابت قيف و ماسوره هم ممنون منظورم همون كاپلر بود من دارم و هميشه هم از اون استفاده ميكنم به همين دليل برام جاي سوال بود كه چه جوري اونكارو انجام ميدي منكه امتحان نكردم
عكس همون دو تا تارلت رو هم برات ميزارم البته خودت فكرشو كن ديگه خانوم ساعت 11 آماده شده
با بهترين آرزوها

[URL=http://www.img4u.net/viewer.php?file=oyfofq7pnzawq7sxtzjj.jpg][IMG]http://www.img4u.net/images/oyfofq7pnzawq7sxtzjj_thumb.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://www.img4u.net/viewer.php?file=7nf1uvb3gikv7w621smt.jpg][IMG]http://www.img4u.net/images/7nf1uvb3gikv7w621smt_thumb.jpg[/IMG][/URL]

از وبلاگ شهلا جون اومدم ...
خیایییییییییییییییی کیف کردم از دستپختتون و عکاسیتون !!! مرسی

سلام طیبه جون
چند وقتی هست این عکس منو مجذوب خودش کرده میشه بگی این چیه؟
البته ظاهرا شبیه سمسمیه است که شما گذاشتی ولی داخلش مغز داره و اینکه رنگ سبزش بخاطر چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنی.
http://www.theitaliantaste.com/italian-cooking/riso/index_riso.php

سلام
بنده به نیابت از آرتا عکس هنرنمایی دیشبش را که تارتلت بوده برایتان می گذارم.
با احترام
http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1276073381096123200&x=jpg

salam tayebe joon bebinam to ham 5 shanbe emtehane nezarat midiiiii??????
vay az daste shoma omranihaaa akhe shohare manam 5 shanbe mikhad emtahan bede va mano bichare kerde baske saram kar rikhte faghat shaba vaght mikonam biamo webet ro chek konam :D ishala ke emtahaneto khub bedi man ke inghad ba in mabahese 20 gane va ketebe ayen name var raftam ke khodam ye paa mohandes shodam .....;) in postet ham fogholade bud khaste nabshi kissssssssssss u



maryam

فاطمه این یه چیزیه شبیه کوفته برنجیه خودمون ولی
ورژن باکلاس شده!
برنج یا بلغور گندم هستش که با سبزی مخلوط شده
توشم نخود فرنگی و مرغ و گوجه فرنگی ریخته
فکر کنم خوشمزه شده!
وای دهنم آب افتاد!

سلام شف عزیز .... این کرم تار تار رو از کجا باید بگیریم ننه؟؟؟؟؟

@احسانه :
پنج تا چیز دیگه هم با توت فرنگی درست کردم که هنوز تو نوبته
خدا همیشه مراد دل همه رو بده
آمین



@ ELHAM :
بابا بیخیال
:p
منظورم ناهار بود. جدی میگم. من اگه گشنه باشم خون جلو چشمو میگیره! هرچی دستم رسید میخورم
نیمرو اولین گزینه است



@ sedigheh :
نه تنها در گذشته بلکه حالا هم همینطورم. وقتی میخوام خودکار دست بگیرم فقط به خط مورس مینویسم!!!! همه دفتر های آشپزیم رسپیها توش تلگرافی نوشته شده!!! من آخر تنبل بازیم

ولی نگران نباش اگه بخوام کتاب چاپ کنم نود درصدش رو عکس میذارم که تو گیج نشی
:p



@shahla:
عالی شده . مخصوصا با کمبود امکانات
تازه اون کارامل با براون شوگر رو هم به جا استفاده کردی. کلا خیلی خوب شده. احسنت



@گلبانو :
چشم در اولین فرصت
ولی اگه طول کشید دلخور نشی. سرم خیلی شلوغه



@محدثه:
من خیلی تنبل لتر از این حرفام که کتاب چاپ کنم. اصلا نگران نباش
خودم هم با اینترنت راحت ترم



@ضحی :
میتونی حذفش کنی. البته کیفیتش یه کم تغییر میکنه. بعضی ها هم معتقدند که به همون اندازه میتونی سرکه اضافه کنی. چون کرم تار تار حالت اسیدی داره و از انگور گرفته میشه. و جالبه بدونید که بیکینگ پودر رو هم از کرم تار تار درست میکنن

سرکه سفید توش بریز. امتحان کردم .بد نمیشه



@arta :
والا من هیچی نخوندم. اهل دروغ نیستم. واقعا هیچی نخوندم. حتی نمیدونم چه کتابهایی رو باید فردا با خودم ببرم! اصلا با اصل نظام مهندسی مشکل دارم و کوچکترین انگیزه ای هم واسه اش ندارم. توضیح نمیدم که به کسی توهین نشه. ولی کیسه شل شده و هزینه هم به حساب نظام پرداخت شده


خیییییییییلی خوشگل شده!!!!! واقعا انرژی داری! جدی میگم. من خودم بعد از ماموریت چیز میز درست میکنم. خیلی آدم باید عاشق باشه که بتونه کار کنه. خدا قوت
راستی کراستش خوب ترد بود؟ حتما دقت کن که زیاد ورز ندی. مخصوصا که میخوای دوباره فردا از همون خمیر استفاده کنی. اصلا ورزش نده وگرنه کراستت سفت میشه
راستی یه کم کراست نازک تر باشه خوردنش راحت تره
واقعا عالیه



@ فاطمه :
این یه مدل غذای ایتالیاییه تقربیا تو مایه همون تیمبالو دی ریزو که درست کرده بودم. مدلهای مختلفش رو درست میکنن وخیلی طعمش خوبه

عدس سبز رو از شب قبل خیس میدی. فرداش آبکش کرده و توی روغن زیتون و پیاز و برگ بو و ترخون و رب گوجه تفتش میدی و آب روش میریزی و میذاری بپزه
نیم پز که شد توی یه ظرف دیگه آب مرغ و برنج رو بار میذاری و یه مقدار از عدس رو کنار گذاشته واسه تزئین و بقیه رو به برنج اضافه کرده. باید هم بزنیم تا آبش خشک شه. میشه زعفرون و پارمزان هم اضافه کرد
قالب رو چرب کرده و آرد سوخاری میپاشیم و مواد رو توش میریزیم. بعد توی فر 200 درجه برای 10 دقیقه قرار میدیم و بعد که کمی سرد شد قالب رو برمیگردونیم و سرو میکنیم
البته وسطش رو هم میشه سوسیس و گوجه و نخودفرنگی و هویج و پنیر ریخت که مثل تصویر لایه ای بشه


مرسی از لینک. به نظر خیلی خوشمزه میاد. در اولین فرصت درستش میکنم


@maryam :
من که فردا میرم واسه تفریح!!! ولی ایشالا شوهرتون با نتیجه خوب قبول بشن. اصلا پشیمون نیستم که نخوندم
:p


@shirin:
از لوازم قنادی ها میتونی بخری
البته اگه داشته باشن


@احسانه :
یاهو باز مشکل داره ولی چشم

ای خـــــدا
چقده دلــــــــــــم پره از این مهندسین عمــــــــــــرانـــــــــــی.
نگذاشتند من شهـــــــــــرســــــــــــــــــاز بشم!!!!!!!!!!!!!!!

طیبه جان
دل خونم بر می گرده به اونجا که...
دوره کارشناسی که رشته دلخواهم را نخوندم! می خواستم دوره ارشد را به دلخواه خودم و علاقه ام بروم شهرسازی.............
که متاسفانه دوستان مهندسین عمران راه را برای رقابت برای ما نگذاشته بودند!
این بود داستان من!

میدونم چی میگی قبول شدن توی این رشنه خیلی سخته

واي شف جون عزيزم! من امروز حتماً اين مرنگ رو كه عاشقش شدم درست ميكنم. ذوق دارم ساعت 4 بشه زود برم خونه. وااااااي خدا. عكس هم ميگيرم.

شف جون عزيزم! ديشب كاپ مرنگ گيلاس درستيدم. از نطر من تازه كار عالي شد. مرنگش كه حرف نداشت. تو دهن آب ميشد. عكسش هم گذاشتم كه ببيني و نظر بدي عزيزم.فقط نتونستم كاپش رو با قيف خوشگل دربيارم.ولي دستم اومد كه چيكار كنم.
http://www.free2upload.com/images/25624321080596895429.jpg

شف جون عزيزم! من هر چيزي كه درست ميكنم نظرم و عكسش رو تو پست مربوط به خودش ميذارم . به نظرت اينجوري بهتر نيست؟ بقيه هم كه ميخونن نتايج ديگران رو هم ميبينن.نميدونم شما نظرات پستهاي قديمي رو ميبينين؟

من دقیقا همه کامنتها رو میخونم

بله شما کار بسیار صحیحی انجام میدید
منم معتقدم این واسه کسانی که میخوان بدونن بقیه چی کار کردن بهتره
و شاید سوالاتی پیش بیاد که جوابش به بقیه هم کمک کنه


از ظاهر کار مشخصه که مرنگش پفکی و خوشمزه بوده
احسنت
واسه کار با قیف هم نگران نباش
یه راه دیگه اش اینه که با قاشق یه دایره روی کاغذ از مرنگ ایجاد کنی بعد وسطش رو با قاشق فشار بدی که مواد به دیواره ها منتقل بشه و وسطش گود بشه

موفق باشید

salam tayebeh khanom behetoon tabrik migam be khatere inhame zogh va honar va mohemtar as oon dastodelbazi ke darid man as 2 hafteye pish ke ba blog shoma ashna shodam motad shodam va bayad har rooz behesh sar bezanam mamnoon be khatere matalebi ke yad midid
with love
Reihaneh

man nan e konjed ro ba recepi e shoma dorost kardam vali aslan pof nakard mikham bedoonam beiking pouder mikhad ya na? va dar zemn tooye 20 daghighe tahesh sookht fekr mikonam nabayad fer ra as ghabl roshan mikardam dorosteh?age eshkalatam ro begid mamnoon misham

برای نان کنجدی خیلی خیلی مهمه که تخم مرغش به مقدار بسیار زیادی همزده بشه
تمام پفش به همینه
هر وقت تنبلی میکنم خوب پف نمیکنه
پس خیلی مهمه که بسیار زیاد هم بزنیم
نه بیکینگ پودر نمیخواد

اگه تهش سوخته یعنی اینکه دمای فر زیاد بوده
باز هم کمترش کنید
قانونا با حرارت کم نباید اصلا حتی تیره هم بشه
از فره. فر باید استاندارد باشه

طیبه جون من بازم با سوال اومدم من کاپ مرنگ درستیدم همه چیز عالی فقط ایاباید حرارت رو هم روشن باشه چون روش چسبناکه ومن دوباره گذاشتم تو فر که روشم بپزه واز چسبناکی در اد
ممنون
دوست دارم زیاد

نه باید کاملا خشک و ترد بشه و چسبناکی نداره
من خودم که فقط شعله زیر رو روشن میکنم
اگه دما خیلی کم باشه که چون دیگه ترسی از این نداریم که تهش بسوزه میتونیم زمان پخت رو خیلی زیادتر کنیم تا کاملا ترد شن

سلام استاد خیلی وقته مشق تحویل ندادم ولی از این کاپ مرنگ های توت فرنگی نمی شد گذشت.
http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%da%a9%d8%a7%d9%be%20%d9%85%d8%b1%d9%86%da%af%20%d8%aa%d9%88%d8%aa%20%d9%81%d8%b1%d9%86%da%af%db%8c.JPG
بسیار عالی و ترد بود

کاپها خیلی خوب فرم گرفتن و عجب کرمی و عجب توت فرنگی هایی
یامی

من اینو درست کردم ولی خیلی پهن شد 
یعنی حساب پف کردن و پهن شئنش رو نکردن :دی
هر کدوم قده یه کف دست شده :)))
ولی حسابی ترد وشکننده شده 
من با اضافه ی رویال آیسینگم درست کردم اونجا  هم اشتباهی به جای آبلیموی تازه از آبلیمویی که مامان خریده بود استفاده کردم
این تو طعمش خیلی فرق ایجاد میکنه؟؟

البته وسطشون هم پف کرئ و یکم اومد بالا و خیلی گود نموند :|بعد یه سوال دیگه توش هم باید خشک خشک باشه یا یکم چسبندگی داره؟
داداشم میگفت وسطش مثل آدامسه

پاولوا رو مطالعه كرديد؟
اون وسطش كه ميفرماييد نرماله
ولي اگه بيشتر حرارت ببينه كاملا ترد ميشه

احتمالا مرنگتون از اول شل بوده
وگرنه اصلا جنس مرنگ طوري نيست كه پهن شه
شايد نياز بوده مجددا با همزن برقي هم ميزديد تا هوا بينش بره

نگران نباشيد حتما بار بعد درست ميشه

من هميشه براي همه چيز ليموي تازه رو ترجيح ميدم

آره اول خواستم دوباره  با همزن بزنمش بعد دیدم اصلا آب ننداخته منم تنبلی کردم :پی

چی رو مطالعه کردم؟
آخه من یادم رفت وقتی میذاشتمش تو فر ساعت و نگاه کنم مطمئن نبودم چقد تو فر مونده :دی

پاولوا

 http://www.cheftayebeh.ir/2010/07/blog-post_19.html

سوال در بخش دیگه:

ایا شما مطمئنی رسپی پودینگی که اونجا گذاشتین مقدار شیرش درسته ؟؟؟؟ .. چون من بااطمینان به تجربه شما
و
درستی همه رسپیاتون دو لیوان شیر رو باهمون 1 ق شکر و 1ق نشاسته و .. درست
کردم ولیییییی کلی روی گاز بود و اونیکه باید نشد ..... بعد از مامان
پرسیدم مامان باتوجه به تجربشون گفت فک میکنم مقدار شیر زیاده و خودش شیر
رو نصف لیوان کرد و بعد پودینگ رو درست کرد و عااالی شد .. دقیقا شد همون
غلظتیکه شما در تصویر گذاشتین .. حالا خواستم بپرسم ممکنه شما
میزان شیر رو اشتباه تایپی کرده باشید یا نه نظرتون همون دو لیوان بوده ؟؟؟

 نمی دونم می دونید یا نه. به همین خاطر یادآوری می کنم که هر جایی در این سایت که می بینید نوشته شده نشاسته، منظور نشاسته ذرت هست.

شاید شما نشاسته گل رو استفاده کردید؟

اوه مای گاد !!!! نه مروارید جون ..من اینو نمیدونستم ... ما با نشاسته گل درست کردی !!! دی !!! وو
ممنونم که محبت کردی و جواب دادی .. پس منبعد هرجای وبلاگ نشاسته خوندیم منظور نشاسته ذرت هست ..چه نکته مهمی ... مـــــــــــــــــــــرسی دوست خوبم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...