2010/06/09

میت لوف مافن

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pwt5Ff3mHB5TxjOGU10MgDtmFue-TVGlBLEGKWLgfhSi2Ukp2dcPEQwRmOSRgW0PG6YYFuQmjP4sbeSJ5GlmhJdzOtal87-gOAZG4J1thaLJyF89Ao7zmDEA1u14V20rn/mlm%201.jpg?psid=1


میدونید که عشق من کاپ کیکه؟!   


یه روز ظهر جمعه که از خواب پاشدم ( درست خوندید. ظهر جمعه. چون صبح جمعه در زندگی من وجود نداره! صبح های جمعه رو در اون دنیا سپری میکنم) باز با این مشکل روبرو بودم که ناهار چی بخوریم! آخه جمعه تنها روزیه که آقای شوهر ناهار خونه است! ( میدونم الان همه دارید آرزو میکنید کاش جای من بودید ) . بعد از کلی جستجو توی کله ام... آخرش به این نتیجه رسدیم که ساعت 2 شده و ما هنوز ناهار نداریم. آقای شوهر کم کم داشت نا امید میشد و میخواست دست به کار شه و خودش ناهار درست کنه 


آخرش نتیجه افکارم این شد که میبینید. و جالب اینجاست که مثل اکثر غذاهایی که جمعه ها درست میکنم ، انرژی خاصی نیاز نداره. ( البته همه غذاهای من اینجوریه که انرژی از آدم نمیگیره... یا حداقل اکثرشون!؟) واسه ساختن این غذا همه اش 5 دقیقه هم توی آشپزخونه نبودم... ولی نتیجه اش چشمگیره. و البته طعمش هم مثل همبر میشه! و از همه مهمتر.... کاپ کیـــــــــــــــــــــکه!!!!


گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز یک عدد
تخم مرغ یک عدد
هویج رنده شده 2 ق غ
نان باگت 1 عدد
سیر 1 حبه
سس کچاپ 2 ق غ
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
سس سویا 1 ق چ
نمک و فلفل



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p1u4KcmfjhiNB6_5_Eo-pGU_3xjPkzuLqDW7JS-8oqvB9pMfrtWn3rqMJ58LMAbIfRY2uw0yw4Gx6zc_MWw51iRvjyP5vfCeu49Kntkr9hkPlEXc9V0P5a1myIbbWUtRP/mlm%202.jpg?psid=1



همه مواد رو توی بلندر میریزیم و یالا! البته توجه دارید که نون باگت رو باید اول توی بلندر به تنهایی بلند کنیم. بعد پیاز و سیر رو به تنهایی بلند کنیم. بعد دیگه میتونیم همه رو با هم توی بلندر بریزیم و بعدش یالا!

من نمک نریختم چون سس سویا خودش شوره. کم و زیاد کردن کچاپ و رب گوجه هم دست خودتونه. و البته هرچی مقدار پودر نونش رو بیشتر کنید مافن هاتون سفت و منسجم تر میشه. من ولی دوست داشتم نرم و آبدار باشه پس همینقدر بهش نون اضافه کردم.




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pBzh1vo38RG7T_-ezDbEAUZY5--__zQcsjrwQL1sgp_5NaV4dAGTtL0mt8_j9wJQBlQTlXS4hrnGZbkBreGIEkoXqzgu-TftJf3Xhjz2QQXh9E3ANUCvOOQs9KitybyGm/mlm%203.jpg?psid=1



یه خمیر گوشتی مثل همبر بدست میارید که همینطور که گفتم شل و یا سفت شدنش بستگی به مقدار نونش داره. قالب کاپ کیک تون رو خوب چرب کنید و با مخلوط گوشت قالبها رو پر کنید. باز هم تکرار میکنم، اگه مقدار نون رو اضافه کنید مافنها سفت تر خواهند بود و واضحه که آسونتر هم از قالب بیرون خواهند اومد.

قالب رو در فر 220 درجه سانتیگراد 425 فارنهایت به مدت 30 دقیقه و یا هر موقع که پخت قرار بدید.

"هر موقع که پخت" یعنی چی؟ یعنی با یه چاقو توی یکی از مافن ها فرو کنید و اگه مثل کوفته سفت شده بود یعنی پخته. فر با فر فرق میکنه پس ممکنه تا 45 دقیقه هم طول بکشه. و حواستون باشه زیاد هم تو فر نمونه که ممکنه ته بگیره!


سوال: چرا من از این مرحله آخری عکسی ندارم؟ جواب: خودم هم هنوز نمیدونم چرا ! هر چی فکر میکنم، میبینم عکس گرفته بودم! حالا چرا نیست دیگه خدا میدونه! احتمالا گشنگی بهم فشار آورده بوده!



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pS5qqg1sOWz4Fx0ZhE7SoCrCFDkQh4_xqxro_JwgY9ri9eFqfHEtrT9mjf0pxAXIDq0c6DNSD1NzyHc9sGEGJQ012BFsU1tteWPqo2fk-4R37spHKUgEqKHN5EvodVuWG/mlm%204.jpg?psid=1



برای سرو ، من همیشه گوشت یا مرغ رو باید با پوره سیب زمینی همراه کنم. برای اینکار تا وقتی که مافن ها توی فر هستند، یه دونه سیب زمینی رو توی مایکروفر کبابی میکنیم و با پتیتو مشر لهش میکنیم و بعد با نصف لیوان شیر مخلوطش میکنیم. البته سیب زمینی با سیب زمینی، جنس تا جنس فرق میکنه. اینبار من مجبور شدم یک لیوان شیر اضافه کنم تا به غلظت مناسب برسم. و البته میدونید که مایکروفر آب سیب زمینی رو میکشه. پس به نسبت سیب زمینی که آبپز شده، به شیر زیادتری نیاز هست. بعد با نمک و فلفل به مزه مناسب میرسیم. که البته من نمک اضافه نمیکنم! و اگه واسه مهمون دارید درستش میکنید پیشنهاد میکنم که یک قاشق کره هم اضافه کنید.



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pnMV0J-d3CBLZjDGy_jyBV_qwnQNB0EiA8-rDbnaUvzMT-BE__jREk93fuw1i0YPujHrc0XGClTcWD9cmeRZJ67zIKeOF91eEW4d4TZZYwDdrdGsLpK28GLHGXhmcwD9r/mlm%205.jpg?psid=1



خب... مافنها رو که از فر بیرون آوردید، از قالب خارج کنید و پوره رو توی قیف ریخته و روی مافن ها رو تزئین کنید و بعدش هم جعفری فراموش نشه چون توی طعمش تاثیر داره.



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pzy56thj8kCZ8G0jgbtZgv_6Xdmdtv-e9zCYguB24v__ZFF2FdKLibTTwSxzxR6IDLSxJqOJFtpkwCwu6Hk-Q7yhtDbSP3Hcs4hjBucpq1bj5JvriPxnKsKAaj7Zne6Er/mlm%206.jpg?psid=1



واسه من که نون یا برنج نمیخورم این یک غذای عالیه که با سالاد و سبزی تکمیل تکمیله.


راستی با این مقدار من شش تا میت لوف مافن درست کردم.


40 comments:

باز هم یک دستـــــــــــور عالی.
خیلی خوشمزه است طیبه جون. ممنون.
سوال: مافین درسته یا مافن؟!
از نظر تلفظی!!!!!!!!!!

مرسی طیبه جونم با این غذاهای شیک و جمع و جور. واقعاً عالیه!!!منم پوره سیب زمینی بدون کره درست می کنم برای غذاهای گوشتی

سلام شف عزیزم
من چقدر عقب افتادم از کارگاه :( نت ذغالی‌مون کلــــن قطع شده بود... و هر روز یادت می‌کردم ولی دستم به این صفحه صورتی خوشمزه نمی‌رسید

طيبه جوووووووووون !اين مقداري كه گفتي تو چشمتون كردين يا تو شكمتون!!!!!!!!!!شوهرت را از گشنگي نكشي؟!مرداي ايراني به اينطور غذا خوردن عادت ندارنا!!حالا ديگه خود داني

من میمیرم واسه meatloaf!
دستت درد نکنه این یکی محشره!

من چنتا عکس اولی رو نمیبینم.
چه زود فیلترش کردن نامردا!

دستت درد نکنه شف جووون اما عکسات دیده نیمیشه
. راستی حتما باید روش پوره سیب زمینی باشه ؟ چون من نمی دونم میشه بدون اون درستش کرد یا نه ؟

یه سوال از طرف یه ناشی
اگه چند تا از خونه های قالب مافن رو خالی بذاری نمیسوزه ؟

یه درخواست هم دارم
اگه اگه اگه برات امکان داره کالری غذاهای که میپزی رو هم میذاری لفطاااااااا
اگه نه هم که بازم دستت درد نکنه عزیزم

مرسی طیبه جون بابت جواب دیروزت
مثل همیشه بازم سئوال دارم
میشه بجای نشاسته از پودر کاسترد اضافه کرد؟؟(توی شیرینی و دسرها)
لطف میکنی که جوابمو میدی

آزمون چه طور بود مهندس؟؟؟

@احسانه :
توی انگلیسی دو جور "ای" داریم. ای کوتاه و ای کشیده
مثلا
fish
که فیش خونده نمیشه
حالا مافن هم همینطوره
یعنی با ای کوتاه تلفظ میشه
یعنی اگه بگیم مافن به تلفظش نزدیکتریم تا بگیم مافین



@elahe :
welcome back


@sedigheh:
تازه دو تاش هم موند واسه ناهار فردام



@soudabeh:
نه همینجوریش هم خوشگل میشه
میتونی با سس سروش کنی


@اشرف :
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد

شرمنده. فعلا فرصتش رو ندارم ولی در آینده ایشالا حتما



@فاطمه :
تجربه بهم ثابت کرده که ترکیب کاسترد با پودر کاکائو خوب نمیشه
مزه پلاستیک میگیره. نمیدونم چجوری میشه ولی خوشمزه نمیشه
من نشاسته رو ترجیح میدم نرکیبش با شکلات بهتره
ولی چرا میشه جایگزینش کرد
زیاد هم بد نیست. بقیه میپسندن


@sedigheh:
خیلی به خودم افتخار میکنم که هیچی واسه اش وقت نذاشته بودم
خیلی بدجور سوال داده بودن. خوب شد نخوندم. از هر کتاب یکی دو تا سوال داده بودن
سال بعد هم هستم
:p

salam chef tayebe, chan rooz pish dashtam to google donbale ye dastoor vase khamire pizza migashtam ba website chef tayebe ashna shodam :) dastet dard nakone be khatere deghati ke to tozih dadan dari va be khatere aksay khoshkelet. parishab khastam post bezaram dar morede cake 1234 beporsam ke har kari kardam nashod yani profile nadashtam alanam be ghole to az accounte aghay shohar estefade kardam. cake kheili khobi shod ba arde self raising doros kardam albate shekaresham kam kardam kheili khob bod. tavalode khaharam bod hame kheili hal kardan, mibakhshi tolaniye postam vali zogh daram mifahmi ke:) faghat nemidonam chera site be in khobi bayad adresesh to safhe dovome google bashe ke har kasi nabinatesh? mishe begi dastore khame form gereftaro to che ghesmati az listet mitonam peyda konam?

ye soale dige vase in mafin ke dahane adamo ab mindaze age bekham be jay noon baget az podre noon khoshk estefade konam bayad chand ghashogh podre noon berizam chon inja podre noone amade to bazar hast mamnon age javab bedi.
paris

من هنوز امتحان نداده ميگم سال بعد هستم!!فقط ميخوام كه تنها نباشي!!نه يه وقتي تو قبول شي و من تنها بمونم.؟؟ميگم نكنه شوهرت از اين جور غذاها دوست نداره !جراءت گفتنش هم نداره!!؟؟از اون غذاهاي چرب و چيل مامان بزرگي دوست داره حالا با تو رودر واسي داره هي ميخوره ميگه به به .به به!!من كه حتي اگه غذاي هفت ستاره هم جلوي يارو بگذارم در حد تركيدن ميخوره وبعدش ميگه :"بد نبود"!!!!!!!!!!! آره خواهر اين نهايتشه .آخه يكي نيست بهش بگه راست ميگي پس چرا يه جور ديگه خود كشي نمي كني!!!!؟؟؟

@paris:
خوشحالم که کیکه خوب شده بوده
دستور خامه رو میتونید توی "اوشن موس کیک" پیدا کنید ولی شما اگه به ویپینگ کریم دسترسی دارید از همون استفاده کنید سریعتر و راحت تره

لازم نیست حتما جی میل داشته باشید. کافیه از گزینه
Name/URL
استفاده کنید و فقط اسمتون رو وارد کنید و ادامه بدید

و مرسی از این همه محبتی که به من دارید

واسه سوال دوم... میتونید از نصف لیوان برد کرامز استفاده کنید

موفق باشید


@sedigheh:
نه بابا توی اداره هم صدای همه رو در آورده ... اونجا هم مثل آدمهای رژیمی غذا میخوره و آشپزها رو هم مجبور کرده واسه مردم کم برنج سرو کنن!!!!! خونه مامانش هم خیلی کم میکشه و چیزی نمیخوره
جالبه که وزنش ثابته! ولی اگه یه مثقال ورزش میکرد حتما مشکل شکمه حل بود
میدونم چی میکشی! بد دردیه

نگران نباش تا انقلاب مهدی با هم امتحان میدیم
:p

مرســـــــــــی طیبه عزیز
حالا که تلفظ صحیح را فهمیدم! من هم می گم مافـــــــــــــن!
اما اولش سخته یکی در میون می گم!

طیبه جان
می توانیم به جای نان باگت پودر شده از آرد سوخاری استفاده کنیم؟

نصف لیوان. ولی آرد سوخاری نباید پودر باشه. خارجیش رو گیر بیار. در غیر این صورت باید کمتر بریزی. حالا مگه آرد سوخاری تازه ای که با باگت درست میکنی چشه؟ خیلی از رسپیها اینطوری هستند

مرسی عزیزم
هیچیش نیست. فقط سخته!
نان باگت بگیر بعد پودرش کن........
آرد سوخاری راحت و بی دردسره!
امان از این تنبلی های من!!!!!!!!!!

به به به
من هم بالاخره میت لوف مافن طیبه جون را درست کردم.
خیلی خوشمزه و راحت بود.
فقط از اونجایی که حواسم پرته هویج توش نریختم. یعنی یادم رفت. به دستور هم نگاه نکردم.
مثلاً من فردا یک امتحان سرنوشت ساز دارم! یا تو آشپزخانم یا پای اینترنت!!!!!!!!!!!
80 صفحه از کتابم مونده و کلی نمونه سوال خوانده نشده! خدا فردا رو به خیر بگذرونه!!!!!!!!!!!!

این هم عکس میت لوف مافن دست ساز بنده
http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1276881373025181300&x=jpg

وااااااااااااااااااااااای چقدر خوشگل شدن
حقا که آشپز حرفه ای هستی!!!! آدم دوست داره هی نگاهشون کنه

لینکش رو باز گذاشتم به آقای شوهر هم نشون بدم که چه گلی کاشتی


راستی مگه دانشگاه میری؟

ای وای اختیار داری خانم
این دسته گل شماست.............
من ممنونم از شما.
کلا که دانشگاه می رم. اما این امتحانم از تمام امتحان های زندگیم مهمتره!

طیبه جان
این غذا برای کدام کشور است؟
البته مقصر مهمانان من بودند که گیر داده بودند اصلش از کجاست!!!!!!!!!!!!!

میت لوف اصلالتا اروپاییه. تاریخچه اش برمیگرده به آلمان
الان میت لوف آمریکایی خیلی معروفه

مافنش یه ورژن مدرن و فانتزیشه

جاتون خالی.........
نباید از سوالات مهمانان در می رفتم!
یکیشون گفت آلمانیه! من هم گفتم نــــــــــــــه. انگلیسیه!!!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم گذارش به اینجا نرسه!!!!!!!!!!

اصلا کم نیاریها رو حرفت محکم بایست
:p
نمیتونه ثابت کنه

من این غذا رو درست کردم... بعد در حین تزئین تا آماده سازی میز و عکس گرفتن، آقای شوهر پرسید چی هست؟
برای اینکه فکر نکنه غذای جدیدی هست گفتم
کتلت!! فقط توی فر درست کردم که روغن استفاده نکنم. با پوره هم تزئینش کردم!!
رفتم سالاد رو بذارم سر میز وقتی برگشتم توی آشپزخونه دو تا از میت لوف مافن ها نبود!!
آقای شوهر با دهان پر اون دورو ور می گشت و می گفت
عجب کتلتی!!
نداشتن عکس به همین دلیل هست!!
:-D
اما فوق العاده راحت و شیک و خوش طعم بود.
ممنون طیبه جان.

آخی! قیافه شون قابل تصوره!!! نوش جونشون
:p
خدا رو شکر که مشکل چسبیدن به قالب واسه شما پیش نیومد

فکر می کنم به این دلیل بود که چون توی ظرف شستن مخصوصا قسمتی که چسبیده باشه تنبلم، از کاغذ کاپ کیک استفاده کردم و البته کمی چربشون کردم که یه وقت میت لوف مافن ها هوس نکنن به کاغذ بجسبن!! کاره دیگه!!!
بعد از پخت هم راحت از کاغذ جدا شدن.

من خودمم از این کارا زیاد میکنم. واسه تیمبالو هم بعضی وقتا از همین روش تقلبی استفاده میکنم

http://www.bilder-space.de/bilder/7209af-1284150961.jpg

:x

این بیچاره قرنی تو نوبت درست شدن مونده بود تاریخچش برمیگرده به زمان آشنایی من با کارگاه (یادش به خیر)

دیدم مدتیه به خاطره روز ... خبری از غذا نیست رجوع کردم به لیست انتظارم

خوشمزه و سریع. جای بسی‌ تشکر و آرزوی بسی‌ سلامتی واسه شف گٔل
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/meatloaf%20mafin.JPG

اي ول واقعا يادش بخير
منم دلم واسه آشپزي تنگ شده
;)
خيلي خوشگل شدن پريس جون

سلام به نظرم غذای خوشمزه وشیک باشه

سلام به نظرم غذای شیکیه و خوشمزه

مشق شب:

https://public.sn2.livefilestore.com/y1pK_lKUn2cB03HyoiBiMRaasZJSg7PtageoxGiV5KiF2JQv8xO48EAdFXnKQ31Eh4lr0sJGpoOyIneGhkN1x0V7g/%D9%85%DB%8C%D8%AA%20%D9%84%D9%88%D9%81%20%D9%85%D8%A7%D9%81%D9%86.JPG?psid=1 

 بسیار سریع و خوشمزه
آقای شوهر کلا کم غذا هستن ولی این از ان غذاهاییه که همیشه موقع خوردنش دوست دارم بشینم نگاه کنم که با چه  اشتهایی میخورنش

این عکس مربوط به   یک روز زمستونیه که ما به قصد بازار وکیل از خونه زدیم بیرون و تصمیم داشتیم ناهارو هم بیرون بخوریم که خب بازار رفتن به خاطر بارندگی میسر نشد و فقط رفتیم زیر بارونا قدم زدیم پس وقتی برگشتم خونه اولین گزینه بود که به ذهنم رسید واسه ناهار   که هم خیلی سریع آماده میشد و هم میتونست لذت پیاده روی را برای آقای شوهر  تکمیل کنه
دست شف نازنین درد نکنه

واي چه كاور طلايي خوشرنگ و خوشمزه اي
نوش جان شون
و احسنت بهاره جون

سلام! اگر سویا سس نریزیم یه طوری میشه، نه؟ من نریختم یه بوی آهنی میداد :( البته خوشمزه س اما بوش رو دوست نداشتم

بله کافیه به جاش نمک بریزید

البته بگم ها بهش عادت میکنید در حدی که بار اولی که امتحان کردم گفتم وای خدا چطوری شیشه به این بزرگی رو تمومش کنم ولی الان سالهاست که همیشه یه شیشه سس سویا تو خونه دارم و به جای نمک توی همه غذاها ازش استفاده میکنم
ذائقه قابل تغییره

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...