2010/06/11

خرچنگهای شیرین ترشرو



من عاشق چیزای فانتزی هستم و هیچوقت ازش سیر هم نمیشم. واسه درست کردن این کاپ کیکها با وجود اینکه از ساعت 8 صبح تا 6 عصر کامل سر پا ایستاده بودم اصلا احساس خستگی نکردم. البته ساختن اینها اصلا وقت نمیگیره. من دو مدل ناهار درست کرده بودم ( آخه جمعه است دیگه) بعدش هم دو تا کیک که عصرش بریم عیادت و یک هوا ظرف شستم آخه باز چند روز آب نداشتیم و کلی باید آشپزخونه رو تمیز میکردم و میسابیدم.... بعد که همه جا تمیز و مرتب شد.... باز کیک ساختم و آشپزخونه به گند کشیده شد...موند واسه فردام!


دیشب که میخواستم واسه امروز هماهنگ کنم... سرود و فرنود اینقدر پای تلفن جیغ کشیدن که داشتم کر میشدم. هر دو درخواست کیک خامه ای میکردن. آخه کیه که واسه کیک خامه ای ، تو کامنت گریه کنه و پای تلفن جیغ بکشه؟! این دو تا وقت شوهرشونه ولی هنوز مثل بچه ها رفتار میکنن


این خرچنگهای بامزه رو توی برنامه "شوگر راش" دیدم و یک دل نه صد دل عاشقشون شدم. واقعا بعضی آدمها آخر خلاقیت هستند! واقعا احسنت داره. ما جهان سومیها که دستمون از دنیا کوتاهه ولی شما که خارجکی هستید میتونید کتاب "Hey There, Cupcake! by Clare Crespo" رو بخرید. من چندتا عکس از کاراش رو توی همین اپیزود از برنامه شوگر راش دیدم واقعا با مزه بود.




این خرچنگهای اخمالو با استفاده از پاستیل های معروف دنیا درست شده بودن. متاسفانه هیچ کدوم از این مدل پاستیل ها رو ما اینجا نداریم. پس من خودم واسه شون جایگزین پیدا کردم و باید بگم که به نظرم از اصلش هم خوشگلتر شده.


همه پاستیل هایی که میبینید رو میتونید به سادگی از سوپرمارکتها خریداری کنید. پس همین الان لباستون رو بپپوشید و بزنید بیرون که بعد دیره!







از هر رسپی که دوست داشتید کاپ کیک درست کنید. من چون از رسپی کیک ساده خیلی راضی هستم از همون استفاده کردم. کاپ کیک ها واقعا عالی پف میکنه و لایه روش هم کرانچی میشه که بهترین قسمت کاپ کیکه. اگه از رسپیهای دیگه استفاده میکنید، توجه داشته باشید که خوب قالبها رو پر کنید که کاپ کیکهاتون روش کپل بشه یعنی ما فقط به اون قسمت گنبدی شکلش نیاز داریم. کاپ کیک تخت به دردمون نمیخوره






لبه بالایی کاپ کیک ها یعنی خوشمزه ترین قسمتشون رو جدا میکنیم و بقیه رو نگه میداریم واسه یه چیز خوشگل و بامزه که اگه عمری باشه فردا درستش میکنم.


به تعدادی که خرچنگ لازم دارید باید گنبد کاپ کیکی داشته باشید. مثلا اگه واسه تولد بچه هاست باید به تعداد مهمونها کاپ کیک درست کنید. این رسپی کیک ساده خیلی برش خورش خوبه و با چاقو میشه راحت بریدش بدون اینکه کیک تیکه یا خورد بشه.






با توجه با تعداد کاپ کیک ها باترکریم درست کنید. همونطور که توی آموزش باترکریم ها توضیح داده بودم. باترکریم رو میشه تا ماهها فریز کرد. ولی حتما از ساعتها قبل بذاریدش توی یخچال كه يخش باز شه. اگه هم که باترکریم توی فریزر ندارید سعی کنید یک روز قبل از جشن حتما درستش کنید و توی ظرف دربسته توی یخچال نگهدارید. اینطوری موقع تزئین زیاد خسته نمیشید.


چون خرچنگهامون قرمز هستند، باید باترکریم رو قرمز کنیم. برای هر کاپ کیک تقریبا یک قاشق غذاخوری باترکریم لازم دارید. خیلی راحت با قاشق روی کاپ کیکها رو بپوشونید و حتی لازم نیست که صاف و صوفش کنید. اینطوری خوشگلتره.






برای پاهای خرچنگها از پاستیلهای خرسی قرمز استفاده میکنیم و پشت خرچنگها ، زاویه دار قرارشون میدیم.

میتونید خرچنگها رو روی ژله آبی رنگ سرو کنید و زیر پاشون هم پودر بیسکویت بریزید که یعنی مثلا کنار ساحل هستند. من متاسفانه فرصتش رو پیدا نکردم ولی شما سرفرصت حتما از روز قبل ژله رو توی یه سینی بزرگ آماده کنید.






برای چنگک های خرچنگ از پاستیل کوسه قرمز رنگ استفاده میکنیم. با قیچی سر کوسه ها رو بچینید. برای هر خرچنگ دو تا کوسه لازم داریم پس باید یه عالمه پاستیل بخرید. ولی اگه خواستید میتونید کوسه های رنگهای دیگه رو هم با قلم مو و رنگ قرمز ویلتون رنگ کنید. خوب میشه.






من با قیچی یه مثلث از سر کوسه ها چیدم و همینطور پشتشون رو که سفید رنگه رو هم قیچی کردم که کاملا قرمز دیده بشه. حالا مطابق تصویر چنگکهای خرچنگها رو نصب کنید






برای پاهای میانی خرچنگ باید پاستیل "ساور استیک" با طعم توت فرنگی بخریم. از این پاستیلها توی همه فروشگاهها هست. فقط ما باید از رنگ قرمزش داشته باشیم. چون این پاستیل ها روشون شکر داره، واسه اینکه کاملا قرمز دیده بشه ، من با آب شستمشون و بعد خشکشون کردم. و هر کدوم رو به چهار قسمت تقسیم کردم. حواستون باشه اینا یه کم چسبناک میشن. برای هر خرچنگ 6 تا از این تیکه ها لازم داریم که باید مطابق تصویر دو طرف خرچنگها بچینیدشون






من از اینها واسه چشمهای خرچنگها استفاده کردم. اینا برشتوک برنجه که کاور شده. بهش به فارسی چی میگن؟ دراژه برنجک؟ من به ترجمه اسامی زیاد وارد نیستم در هر حال اینها توی یه نی هایی هستند که یک سر نی سوت داره و سر دیگه اش بادکنک! شدیدا بچه خر کنه! من که خر شدم! یک عالمه ازش واسه تزئین شیرینیهام خریدم و یه عالمه ایده دارم که باید اجراشون کنم.






چشمهای خرچنگها باید وق زده باشه! پس توشون گشتم که دونه های بیضی شکلش رو پیدا کنم. شما اگه از اینا پیدا نکردید، میتونید از مینی اسمارتیز استفاده کنید. و یا با قیف کاغذی این فرم چشمها رو با شکلات ایجاد کنید.






من یه قیف کاغذی درست کردم ( توی پست رویال آیسینگ طرز درست کردنش رو آموزش دادم) و با شکلات ابروها رو کشیدم به طوری که شدیدا اخمو و خشن بشن. اینطوری تو دل برو تر میشن! توجه داشته باشید که نوک قیف رو نباید ببرید. و اگه خراب کردید اصلا نگران نباشید، چون باترکریم سرده، ابرو ها سریع میبنده و جامد میشه و اگه بد شکل شد میتونید با نوک ناخن برش دارید و از نو یکی دیگه بکشید. راستی یادم رفت بگم که حتما بین هر مرحله خرچنگها رو بذارید توی یخچال که باترکریم آب نشه و خوب خودش رو بگیره.







اوه اوه اوه.... عجب جنگی راه افتاده... قایم شیم یه وقت نفتی نشیم. موشن به وضوح توی تصویر مشاهده میشه!







به اندازه کافی واسه تون عکس گذاشتم که زوایای مختلف رو ببینید 










خودم که خیلی از کارم راضی بودم... فرنود کوچولو و سرود کوچولو و غزال کوچولو هم سر اینکه کی کدومش رو بخوره دعوا داشتن که دیگه ما اومدیم خونه و من از سرنوشت این جنگجویان بی اطلاعم!



20 comments:

سلام بر شف هنرمند.
با تاخیر چند روزه ی من به علت مسافرت اوووووول

wow!
خیلی با حالن!
یاده کیکه بدجنسه خودم افتادم!
پر از خلاقیتی عزیزم
میخوامت هنوزم!
راستی بعد از شونصد سال آپیدم!

خدای من چقدر بامزه هستند این خرچنگ ها!
چه ایده جالبی را اجرا کردید بانوشف!
من که عمری حوصله درست کردن این چیزها رو ندارم! آخه تعداد بچه های ما کم نیست!!!!!!!!!!!
نمی شه جنگ راه بندازم!

vayyyyyy faghat omadam begam ashegheshonam
farda miam mikhonam
rasti omidvaram ozaee jesmit behtar shode bashe azizam

1 donya khaste nabashi o tashakor

salam azizam.man koli coment gozashtam ama khodam ke hichkodomo nadidam.kholase ke vaghean beheton tabrik migam kareton harf nadare koli asheghe bloget shodamo moarefi mikonam be hameye dustam............shad bashi.

مام یک دل نه صد دل عاشق شماییم

حالا اين شيريناي ترشروي خوشمل سر چي دعواشون شده؟فكر كنم مساله ناموسيه.

نازنینم سلام
همسرم تولدش تیر ماهه، چند روزه فکر میکردم برا تولدش چجوری یه خرچنگی چیزی بکار ببرم! که امروز در کمال ناباوری دیدم که شما برام کار رو راحت کردی.
خیلی تشکر میکنم ازت.
و امیدوارم بیماری و ناخوشی از زندگیت دور باشه.

WOW
سلام خانومي اول يه تشكر ويژه بابت اون تارلتهاي خوشگل . ديشب مهموني واقعا با اون تارلتها يه جورايي بود . جالبه كه دوستم خيلي راحت به بقيه گفت ( فقط نفري يه دونه ميتونيد برداريد برنداشتين هم بهتر )‌البته من توشويه سري با خامه و يه سري هم با موكا پر كردم ( عشق طعم قهوه و شكلاته ديگه )‌كه اونهم جا داره از احسانه دوست خوبم تشكر كنم كه واقعا هميشه در دسترس هست براي مزاحمتهاي من . تارت موكا هم از دستورات خانوم خانوما بود. در اولين فرصت هم اين كاپ كيك درست ميشه ( بهراد عاشق خرچنگ و ماهي و جنوبيه ديگه كاريش نميشه كرد )
با بهترين آرزوها

راستي خانوم اين سرچ گوگل من نميبينمتو سايتتون (‌كامپيوتر من قاطي كرده ؟؟؟؟ )‌

سلام طیبه جونم
عاشق این خرچنگها شدم
تو فکرم واسه تولد همسری یه دونه بزرگشو بمراتب خشنتر و وحشتناکتر درست کنم . چیکار کنم دیگه از ایده دایناسور که بهتره....
مرررررسی که اینقدر هوای مارو داری
راستی دوستی بنام پرل واسه من کامنت گذاشتن و گفتن تروخدا به طیبه جون بگو من نمیتونم واسه ات کامنت بزارم و نمیدونه اشکال از کجاست
من پیامشو رسوندم
فدددددددددددای تو و دستت طلا

سلام دختر چه کردی!!!!!!!!!؟گل کاشتی.من که حالا حالا نمیتونم از این کارا کنم حالا توهم هی شکنجم کن.تازه موفق به خرید نوتلا شدم.!!!اخه میدونی که دریا پیش روم خشک میشه.فعلا خونه مامانم هستم و خودت بقیه اش رو میدونی.تا چند روز دیگه که رفتم خانه دست به کار بشم.راستی از دوستان قدیمی خبری نیست!!اهای کجا هستین!!؟؟پت و مت -اقا امیر -معصومه خانم و...کجا هستین؟؟؟؟؟؟فقط وقت مسابقه سر و کلتون پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

salam.chef tayebe kharchangat khoshkelan. in pastila ro chetory chaspondi? khodeshon be butter cream michasban? rasti ye barikalla behet begam. khoob addresse maghazaro peyda kardi. albate ye jahay dige ham hast hala bayad mosabeghe bezarim age baghiye adresaro peyda kardi ke mibario man ghol midam ye chizi az hamoon ja barat bekharam belakhare ye joory be dastet miresoonam shayad khodet omadi inja manam saadat dashtam shoma ro bebinam age man bordam ke pishapish sharmande mohabatet va dastoray khobet hastam.:)
linke chocolate mousso peyda kardam vali on yekio na. mishe lotf koni baram link bezari? mamnoon misham. on aksi ke az whipping cream (pakatesh)gozashte bodi rosh neveshte bod pattiserie. khodesham sweetened bood. man inja mesle ono nadidam inayi ke inja hast roosh neveshte whipping cream taze khabare khosh in ke baste 500 mlish ham hast vali shirin nist! mibini ke gij shodam age mitonestam aksesho post mikardam. man dafeye ghabl khame form dadam chan mah gozashtam to freezer ba ejazat bad az chan saat ke gozashtam to yakhchal hamin ke dar avordam va dobare zadamesh ab shod har chi ham gozashtam to freezer doros nashod ke nashod:(

rasti man maste khameyi peyda nakardam vase cup cake mast. age az maste chekide khamei estefade konam javab mide? age mishe meghdaresh bayad cheghad bashe?
sharmande ke ba hame kesalati ke dari man hamishe sareto dard miaram. salem va payande bashi

manam migam salam chefe honarmand. in pastila ro chetory chasbondi?
khodeshon be butter cream michasban?

مرسی از همه دوستان مهربونم به خاطر محبتی که به من دارید


@arta:
تا الان مشکل داشت ولی حل شد



@shahla:
مرسی به خاطر رسوندن پیام
والا این خیلی کار ساده ایه! کافیه گزینه
Name/URL
رو انتخاب کنید و اسمتون رو بنویسید و ادامه بدید



@sedigheh:
چرا مهنوش رو نمیگی؟! اونهای دیگه الان توی امتحاناشونه. مهنوش که امتحان نداره
حتما اینا رو واسه روژینا درست کن. خیلی راحته


@paris:
قسمت گنبدی شکل کاپ کیک پایینش یه حفره ایجاد میکنه. بعد که کاپ کیک ها رو با باترکریم میپوشونیم اون حفره پوشیده میشه. پاستیلها رو توی اون حفره زیر کاپ کیک باید فرو کنیم. اینطوری میرن زیر بدن خرچنگ و به باتر کریم هم میچسبن. ولی موقع سرو اگه روی کیک یا ژله است باید با تکه کیک یا ژله زیرین سرو کنیم و اگه هر کدوم توی یه بشقاب کاغذی فانتزی تولد هست که با همون بشقاب سرو میکنیم

در هر حال سروش مشکلی ایجاد نمیکنه

چرا از مارک "کریم ویپ" استفاده نمیکنی؟ مطمئنم که اونجا پیدا میشه و حتی توی بسته های کوچیک به صورت پودریه که باید با شیر مخلوط کرده و با همزن بزنیم. خیلی سریع و آسونه. اینجا ولی دیگه گیر نمیاد. از اون مدلهاییش که شیرین نیستند اگه بخوای استفاده کنی باید با پودر قند بزنی ولی من ندیدم کسی به صورت حرفه ای کار کنه
کریم ویپ بخر. مارک " پرزیدانت" هم خوبه. اون هم کیفیتش خوب میشه و اونجا حتما گیر میاد

من راستش توی اینترنت دیدم که نوشته بود یه نمایندگی از
Lakeland
افتتاح شده و حدس زدم باید خودش باشه. جادوگری نکردم
:p
تازه تا به حال پام هم به هیچ بهشتی مثل این بهشتها که شما دارید باز نشده

و باز تا اونجایی که من از اینترنت اطلاعات گرفته بودم... فروشگاههای
Tavola
در
Mall of the Emirates & Jumeirah & big Spinneys on Al Wasl Road
هستند

و البته
Carrefour
هم میشه چیزهایی پیدا کرد

دیگه چیزی نمیدونم


به جای ماست خامه ای از
full fat yogurt
استفاده کن
به همون اندازه

afarin, kheili etelaate internetit khobe. man valla ziad be internet alaghe nadaram. vali khodaro shokr inja moshkelati ke doostan to baz kardane aksaton daran vojod nadare. man khosh shansam hameye aksay shoma ro mibinam, hala bayad be gholam amal konam shoma chizi ke onja be sakhti peyda mishe begin man baratoon bekharam tabeston age omadam iran baratoon postesh mikonam, rasti tayebe joon bia ye goli az in behesht bechin man ke kheili zogh kardam vaghti didam, adresesho zan dayim dad rastesh az bas onja gashtamo vasayelaro ziro ro kardam seday aghay shoharo dar avordam, akharesham ye cake leveler gereftam ba ye done az ona ke shoma cake ranginkamaneto bahash kongeredar kardi vase rooze mabada( ina az hame arzoontar boodan 7--8000 toman bishtar nabodan)ghalebayi ke to carrefour peyda mishan dar barabare in maghaze ghatrei bodan dar darya!!!! rasti ma ba cream whip ye chize dige doros mikonim. chon maze ba shiro doos nadaram aslan mese khame nist. hala talash mikonam khamaro form bedam vaghti khob yad gereftam khabar midam.
bazam roode derazi kardam
bashe az hamoon mast estefade mikonam mamnoon 100000000000000000000ta

مرسی عزیزم واقعا لطف داری. من اینقدر به این جور لوازم شیرینی پزی معتادم که هر چی چشمم میبینه میخرم. سیرمونی هم ندارم! خیلی چیزها هست که پیدا نمیشه. یکیش ماژیک های خوراکیه که روی کیکها و شیرینیها نقاشی میکنن. مارک ویلتون و آمری ازشون داره. اینجا توی یه سایت ست هفت رنگش رو دیدم دوازده هزار تومن. مفته به خدا! سفارش اینترنتی دادم که گفتن تموم کردن. دیگه هم جایی ندیدم. اگه احیانا دیدی واسه خودت بخر. من هم پام رسید حتما میام. ولی اگه خواستی واسه من بگیری فقط در صورتی که تمام هزینه هاش رو بگیری قبول میکنم

با خامه معمولی اگه خامه فرم گرفته درست کنی طعمش عالی میشه. ولی در برابر حرارت مقاوم نیست. اونجا هم که هوا مثل اینجا گرمه

خوش به حال هر کی که از این برنجک بادکنکیا داره شده ها طیبه جون.

مگه میخوای درست کنی؟
اگه بیشتر خواستی خبرم کن

من از این حوصله ها ندارم طیبه جون. اما در موارد دیگه استفاده خواهم کرد.
مرسی عزیزم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...