2010/06/13

جوجو سر چوب


جیک جیک جیک .... این جوجوها رو میخواستم واسه نوروز درست کنم که به علت ترافیک زیاد شیرینیها از برنامه حذف شد. ولی بالاخره عملیش کردم. 

یادتونه گفتم با خورده کیکهای اون قصره میخواستم یه چیزی درست کنم؟ و به دلایلی نشد؟  حالا بالاخره شد.  با ته کاپ کیکهای خرچنگی و با یه کیک دیگه که درست کرده بودم این جوجوها رو ساختم.  قبلا کیک چوبی ببری  واسه سال ببر درست کرده بودم که حتما اون رو اول بخونید.



خب حالا که اون پست قبلی رو مطالعه کردید و دستتون اومده که ماجرا از چه قراره... این یکی رو کمتر توضیح میدم.

برای شروع باید حتما یه سری چیزها رو از قبل آماده کنید. وقتی میگم آماده کنید یعنی همه شهر رو زیر و رو کنید تا مشابهش رو پیدا کنید. وقتی میگم از قبل یعنی از ماهها قبل! چون خیلی طول میکشه تا همه رو تهیه کنید ( مگه اینکه توی یه شهر خوب زندگی کنید) . وقتی میگم یه سری چیزها یعنی اینهایی که توی تصویر میبینید. تجربه به من ثابت کرده که واسه تزئین کردن باید هر چی تو بازار چشمم دید بخرم ( البته با رعایت تاریخ مصرف). از آدامسهای رنگی در سایزها و اشکال مختلف گرفته تا پاستیلها و مارشملوها و اسمازتیزها و ... همه چی! حالا شما هم از امروز به بعد هر چی چشمتون دید بخرید انبار کنید واسه روز مبادا.
به عکس دقت کنید... از سمت راست، ترافل به شکل ستاره به رنگ نارنجی برای پاهای جوجوها.
 از سمت چپ، ترافل به شکل اشک به رنگ زرد برای بالهای جوجوها.
بالای تصویر، اسمارتیز به شکل قطره به رنگ نارنجی برای نوک جوجوها. اینها در اصل تخمه کدو هستند که کاور شکلات داره و بعد هم روکش رنگی شده.
 پایین تصویر، توپک های شکلاتی ریز به رنگ قهوه ای برای چشمهای جوجوها. اینها ترافلهای شکلاتی هستند که توی نی نوش به عنوان طعم دهنده شیر واسه بچه ها درست کردن.
 من عکس نی ها رو توی پست ببرها گذاشتم برید ببینید.
ولی اگه اینها و یا مشابهشون رو پیدا نکردید هم زیاد مهم نیست. میتونید با شکلات روی جوجه ها طراحی کنید. یه کار دیگه که میتونید انجام بدید اینه که از قبل با رویال آیسینگ اینها رو درست کنید. من همه اجزا رو با رویال آیسینگ درست کردم و گذاشتم خشک شد که نوروز درستشون کنم ولی الان ديگه چون همه ترافلها رو توي خونه دارم ازشون استفاده نكردم


یا با همون دستور قبلی کار کنید و یا با این دستور جدید... اینبار من با کاسترد درستشون کردم. برای درست کردن کاسترد، 2 ق غ پودر کاسترد یا نشاسته و 2 ق غ شکر رو مخلوط کرده و در یک لیوان شیر سرد حل میکنیم . روی حرارت مرتب هم میزنیم تا کاملا غلیظ شه. روش سلفون میچسبونیم و میذاریم توی یخچال تا سرد شه. از این میزان فقط نصف لیوانش رو لازم داریم. پس اگه میخواید از هر مدل پودینگ دیگه استفاده کنید هم فقط نصف لیوان پودینگ غلیظ نیاز داریم. کیک رو با دست خورد میکنیم. برای هر سه لیوان کیک نصف لیوان کاسترد نیاز داریم. و کم کم هم اضافه کنید که شل نشه. دقت کنید اگه خمیر شل شد، بعدا جوجه هاتون از چوب جدا میشه و میافته. میزان دقیقش رو با تجربه بدست خواهید آورد.



همینطور که قبلا گفتم میتونید از کیکهای آماده هم استفاده کنید. فقط حواستون باشه که هم کیک و هم کرمی که به کیک اضافه میکنید هر دو باید خوش عطر و طعم باشن که موقع خوردن مزه کیک تولد بده.



حالا از خمیر گلوله درست کنید. بزرگی و کوچیکیش دست خودتونه. واسه اینکه از سایز گلوله ها مطمئن شید میتونید مثل من چشم و نوک و وپاها رو امتحانی نصب کنید که اگه مشکل داشت بزرگ و کوچیکش کنید. من دوست داشتم جوجوها رو خپل و تپل مپل بگیرم که اشتها برانگیز باشن و آدم بخواد بپره و گازشون بگیره!



شکلاتتون رو مطابق دستوری که دادم ذوب و رقیق کنید. بذارید حرارتش بیافته و بعد نوک چوبها رو توی شکلات زده و توی کیکها فرو کنید و روی کاغذ روغنی گذاشته ، توی فریزر بذارید تا خودش رو بگیره



شکلاتمون اینبار باید زرد باشه. من از لوازم قنادی شکلات زرد با طعم پرتقال خریدم ولی دفعه قبل خودم شکلات سفید رو نارنجی کرده بودم. رنگ ویلتونی که ما داریم بیسش آبه. اگه به شکلات آب اضافه بشه میبره. پس ممکنه شکلاتتون خال خالی بشه. زیاد مهم نیست ولی بهتر اینه که از رنگ ویلتون با عنوان " کندی کالر" تهیه کنید. گزینه دوم استفاده از رنگهای پودریه . ویلتون باز هم از این رنگهای پودری داره . گزینه سوم استفاده از "کندی کوتینگ" هستش . باز هم با مارک ویلتون در همه رنگها موجوده ولی نه در ایران. ولی باز اگه اینها هم نبود میتونید از این شکلاتهای تافی کره ای با طعم لیمو و یا موز و یا آناناس بخرید. در هر صورت رنگ زردش. جنس با جنس فرق میکنه. یکیش رو پیدا کنید که بشه با کره یا روغن جامد روی حرارت رقیقش کرد. یعنی شکلات کشدار نباشه. شکلات کره ای باشه. ولی ساده ترین روش همون رنگ کردن شکلات سفیده





همینطور که در این دو تصویر دیدید... کیک رو تا انتها توی شکلات فرو میکنیم و بیرون میاریم و اجازه میدیم اضافیش بچکه. غلظت شکلاتتون باید به این اندازه باشه وگرنه جوجه ها سطحشون صاف و یک دست نمیشه.



از گل فروشیها یه تیکه اسفنج بخرید و کیک چوبیهاتون رو توی اسفنج فرو کنید



چون کیکها سرد هستند سریع شکلات میبنده و حالا دیگه باید تزئین رو شروع کنید. با خلال دندون یه سوراخ روی صورت جوجه ایجاد کردم و بعد با یه خلال دندون دیگه یه ذره شکلات به نوک زدم و روی صورت وصلش کردم



واسه چشمها و پاها کافیه یه نقطه شکلات با خلال دندون روی جوجه در جای مناسب بزنید و قطعات رو بچسبونید. اگه بال واسشون نذاشتید هم مهم نیست ولی بالها رو هم به همین شیوه وصل میکنیم




جوجو های ما آماده فضولی هستند! 


قولی قولی قو؟  جوجه خروس ناشی ، اون قوقولی قوقوه دلبندم!





واسه تعین جنس جوجه ها کافیه واسه تعداد محدودی!!! کاکل بذاریم. کاکلها هم همون اشکها هستند ولی به رنگ قرمز. یه تیکه هم واسه زیر نوکش گذاشتم که حسابی خروسکی بشه. با ستاره ها هم یه مدل دیگه جوجه خروس درست کردم




این هم از پروژه جوجو سازی من!
وقتی میگم پروژه ، شوخی نمیکنم. شاید به نظر نیاد ولی به اندازه یه کیک تولد وقت و انرژی میگیره. راستی با این میزان تقریبا 20 تا 25 تا جوجه با این سایز میتونید درست کنید. ولی اگه جوجه ها رو ریزتر بگیرید تعداد بالا میره.







وای وای وای  نه نه نه....  گاز نگیر .....نـــــــــــــــــه.....جیک جیک جیـــــــــــــــــــــــــک
عجب جوجه خوشمزه ای!

55 comments:

دقیقا دارن جیک جیـــــــــــک می کنند.
چه نانازن.
قربون دست شف طیبه جون.

وااااای این جوجوا چقد نازن!!! من یکی که دلم نمیاد بخورمشون. طیبه جون واقعاً هنرمند با سلیقه ای هستی!! آفریییین :-*

خیلی خوشگل شدن طیبه جون، آدم دلش نمی یاد گازشون بزنه
.
.
ممنمنم از اینکه به کامنت های پاشخ دادی

قربونه تایپ کردنم
ممنونم از اینکه به کامنت هام پاسخ دادی

طیبه جون خیلی خیلی خوشگله
آدم دلش نمیاد گازشون بزنه بخدا عالی شده مخصوصا" اون رنگ زردش که غوغا کرده
مرسی
واقعا" لذت بردم
از مرحله به مرحله عکس گذاشتن پا به پات اومدم

wowwwwwwwwww!
گوگولی گوگول!!!!
این من بودم که با جوجه هات همدردی کردم!
خیلی خوشگلن
دستت گلی خانوم طلا!
فقط سوال اینجاست که چطور دلت اومد این
زبون بسته ها رو بخوری؟؟؟؟
و دیگه اینکه مزشون چطور بود؟ هوم شلکی نبود؟
حال داد؟هوم؟
میخواااااااااااااامت ت ت ت ت !!!!

سلام.چه طوري دختر؟راستش را بخواي من تا حالا سوشي نخوردم.خيلي عجيبه؟؟؟؟؟اما خيلي دوست دارم امتحان كنم.اين رو هم بگم كه از خيلي وقت پيش كه رولت خرما درست كردي تا حالا من دارم دنبال حصير چوبي ميگردم اما پيدا نميكنم!!!!!قبلا"خيلي ديده بوده بودم اما حالا كه قصد خريد دارم...خوب بگذريم.اين چيزها تو ولات ما عاديه!!!!اما جوجه هات حرف نداره.وقتي كيك خرچنگ ها رو ديدم منتظر اين جوجه ها بودم چون قولش را داده بودي .فقط دعا ميكردم كه اين بار براي خرده كيكها از سيم خاردار استفاده كرده باشي

سلام خانمی من کیک شکلاتی بدون ارد را درست کردم اممممممما افتضاح شد روش خشک شده بود و زیرش مثل کرم شل بود دلم نیامد دورش بذیزم گذاشتم به جای کرم گاناش ازش استفاده کنم!اشکالی که نداره؟چقدر وقت می تونم تو یخچال نگهش دارم؟خیلی تو ذوقم خورد دارم میمیرم برای ی برش کیک شکلاتی تو شهر ما هم که از این چیزا پیدا نمی شه!اشکال کارم کجا بوده استاد اعظم!من کیکهام تقریبا همیشه خوب میشه اما هر بار که از روش بن ماری استفاده می کنم تو فر کارم خراب میشه مثلا برای کیک فنجانی داخل کیکم خمیر.اشکال کارم کجاست؟اگر از روش بن ماری استفاده نکنم کیک خراب میشه؟موادم کاملا شل بود.ممنون از کمکت.لطفا ی دستور دیگه کیک شکلاتی بذار

مرسی شف هنرمند :)
مرسی عکاسی حرفه ای :)
مرسی دوربین حرفه ای :)

خيلي خوشگل و عاليه.اين ايده مخلوط كيك و كرم خيلي براي تزئين به درد مي خوره.من يه بار با خامه و كيك انجام دادم انسجام نداشت.ولي اين يكي حتما به درد ميخوره.آهان راستي شكلات زردت چيه اينقدر خوشرنگه؟؟؟؟؟؟

طيبه جان من بعد از اين پست قبلي رفتم يه دور ديگه تو وبلاگت زدم ببينم منظورت از تمپر كردن شكلات چيه.ولي راستش رو بخوا دقيقا منظورت رو تو روش اول كه شكلات رو ميذاري رو بخار تا آب بشه و بعد شكلات رو قاطيش ميكني ...نفهميدم.منظورت اينه كه مقداري از شكلات رو روي حرارت بخار آب ميكنيم و از رو حرارت برميداريم و اون باقي شكلات رو بهش اضافه ميكنيم؟(من به دليل اعتقاد نداشتن به ماكروفر و نداشتن اون حتما بايد از روش بخار استفاده كنم.)
كاري هم كه تا حالا در مورد آب كردن شكلات انجام دادم اين بوده كه اون رو رنده ميكردم و روي حرارت غير مستقيم كه همون بخاره ميذاشتم.حالا بيا و منو از اين ابهام در بيار سر آشپز

به تصديق تمامي دوستان واقعا نازن خانوم
در اولين فرصت ميرم تو كارش

سلام به همگي و خسته نباشيد.پيرامون بحث هاي من و طيبه يكي از دوستان(مهنوش) به من خرده گرفت كه "چرا اين قدر از شهرمون بد ميگيد؟؟؟!!!اين طوري همه فكر ميكنن ما واقعا" تو ده كوره زندگي ميكنيم.شهرمون خيلي هم خوبه.مگه چشه؟؟ بوشهر عزيزو...!!!" بله دوستان حالا كه مهنوش اين حرفو ميزنه لازمه بگم كه ما اينجا يك خيابان داريم كه بهش ميگن خيابان نادر.دليلش را نميدونم !!اسمشه ديگه.ولي ازتخم مرغ تا جان آدمي زاد (هرچي كه از طريق بندر و اونور آب وارد شده باشه)ميتوني توش پيدا كني.خيلي خوبه نه؟؟!!واگه پيدا نشد فقط بايد به چند مغازه خاص ديگه سر بزني واگه ديگه گيرت نيومد اونوقت ديگه بي خيال شي!!! خوبه ديگه نه؟؟!!حالا اگه با ماشين شخصي بخواي به همه اينجاهائي كه گفتم سر بزني حداكثر سه ساعتي طول ميكشه .خوبه ديگه! تازه من دست بالا حساب كردم دوساعته هم ميشه.خوب ديگه حالا من و طيبه ديگه چي ميخوايم؟؟!!آدم كه نبايد اين قدر غر بزنه!! وال اچه معني ميده؟؟!!آبرو داري هم چيز خوبيه!
اين چيزها را به خاطر مهنوش گفتم كه نمي تونست كامنت بگذاره

:)))))))
قوقولي قوقو سحر شد
سياهي دربدر شد
فرشته ها دويدن
ستاره ها رو چيدن
***************************
طي طي جونم...مجيك شف جونم
به به و چه چه يه عااااااااااااااالمه
ديروز طي يك عمليات متهورانه به جستجوي ژله تيارا پرداختيدم ولي هيچي نبود عوضش يه مارك ديگه كشفيدم كه روي همش نوشته شده بود به تركيه اي
MUZ
ليبل فارسي پشتش هم موز نوشته بود
ما كه نفهميديم اين موز بود يا موز بود خلاصه
ولي ي ي ي ي ي ي
وليييييييييييييييييي
ولـــــــــــــــــــــــــي
شيرعسلي يافيدم ماماااااان...هلووووووووووو
sweet condenced milk
كه خب البته اولش با خامه اشتباها عوضي گرفته شد ولي درنهايت با كتك بهم حالي كردن اين شيرعسلي ميباشد و لاغيرررررررررررررر
دوست دارم يه عالمه
بوس بوس بوسي

اصلاحيه:وال اچه=والا چه
اگه جاي ديگه هم ايراد داشت ديگه به خوبي خودتون ببخشيد

و حالا يك سؤال از شف:لطفا" به معصومه جون بگيد اينا را از كجا خريده و اين شكلات زرد را از كجا خريدي؟با توجه به گرماي هوا و مشغوليت من لطفا" آدرس دقيق

طيبه جان برك مو را ميتوني از فروشگاه" شمشاد " كه به صورت كنسرو بسته بندي شده گير بياري.قبل از استفاده بچش شايد براي تو كمي شور باشه.فكر كنم اين سوپر ماركت بزرگ بيسيم هم داشته باشه. پس عجله كن تا دريا خشك نشده!!حالا باز هم هي از بوشهر بد بگو!!!

خیلی نازن! شف عزیزم ممنون ممنون ممنون

به خاطر دستورها و ابتکارهای محشر
شرح و توضیح‌های محشر
و صد البته این عکس‌های محشر

هر پست وبلاگت رو که می‌خونم هر عکسش رو که می‌بینم از صمیم قلب برات آرزوی سلامتی می‌کنم. دعا کردن تنها کاریه که فعلن از دستم برای تشکر برمی‌آد

جوجه های خوشگل و ملوس ... فقط باید از نزدیک ببینید. البته چون طیبه جون اول صبح آورده بود اداره به عنوان صبحانه نوش جان شد. طیبه جون دستت درد نکنه هم خوشگل بودن هم خوشمزه

چه جوجو کوچولای نازی
امیدوارم بتونم موادش و پیدا کنم
راستی من دیشب میت لف مافن درست کردم ولی همش به قالب چسبید
رو و زیر میت لفا کاملا برشته شده بود ولی وسطش خام بود و آبدار
منم با قاشق افتادم به جونش توی ماهیتابه تفتش دادم و شکل خوراک سروش کردم
ولی مزش خوب بود
اشکال کارم کجا بود؟

حمیده خانم خوش به حالتون که یک شف هنرمند تمام عیار همکارتونه!
دل ما رو آب نکنید اینقدر به خدا گناه داریــــــــــم.
حالا بیایید همکاران ما رو ببینیــــــــــــد!!!!!!!!

حميده !!!!!!!!!!!نه چرا دل منو آب ميكني؟!!!ديروز ميخواستم برم خانه طيبه.ولي هر كاري كردم روژينا راضي نشد بياد بيرون!!!!!!!!شانس ديگه.قديميااز شوهرشون اجازه ميگرفتن حالا من از بچه ام بايد اجازه بگيرم!!!به هر حال ما اين جوجوها رو از دست داديم.نوش جان .

طيبه جان امروز برنامت چيه؟اگه شوهرم"روژينا"راضي شد ميام خانتون.!حداقل بيام كلبه زنجبيلي را بگيرم.البته اگه مورچه ها نخورده باشنش!!!!

صدیقه جان
شما برو. مگه می شه خونه طیبه خانم خبری نباشه؟
می گن از کیسه خلیفه بخشیدن حالا حکایت منه!!!!!!!!!!
خیابون نادرتون منو کشتــــــــــه........
خلاصه که قدر این شف طیبه و بدونید........
می دونم می دونید اما خیلی ویژه تــــــــــر

احسانه جون نميدوني كه.يه نادر ميگي صد تا نادر از توش در مياد!!!!انواع شكلات و مارشمالو و پاستيل و ... .فقط هر وقت ما قصد ميكنيم چيزي بخريم قحطي مياد

سلام طیبه جون

من هانیه هستم
(با نیک نیم هانی کامنت میزارم البته). من به طور کاملن اتفاقی یه روز که تو اینترنت دنبال پیدا کردن دستور تهیه ژله بروکن گلاس بودم با وبلاگت آشنا شدم ، وبلاگت برام خیلی جالب و جذاب بود و خدا وکیلی بین یه عالمه سایت و وبلاگ آشپزی دستور تهیه بروکن گلاس تو چیز دیگه ای بود واسه همین رسپی رو سیو کردم تا بعد درستش کنم و این کار رو هم کردم، نتیجه خیلی خوب بود (هم طعمش، هم ظاهرش). آقای همسر که کلی ذوق کرده بود. از همون روز وبلاگت رو اد کردم تو گوگل ریدرم ام و رسپی های جدیدت رو میخونم و سعی میکنم درستشون کنم. الان مدتی هم هست که تصمیم گرفتم خودم و به صورت اینترنتی شیرینی و کیک درست کنم و حالا بعد از آشنایی با وبلاگ تو مطمئنم که حتمن موفق میشم. شاید باور نکنی ولی من تمام رسپی هایی رو که تا الان گذاشتی همرو خوندم به این خاطر که هر دستور غذایی رو انقدر خوب و کامل توضیح دادی که تو هر رسپی کلی نکته جدید گیر آدم میاد. واسه همینم میخواستم ازت تشکر کنم و بهت دست مریضاد بگم. واقعن کارت عالیه و حرف نداره. خوشحالم که باهات آشنا شدم.
و به خاطر پاسخ های دقیق و کاملی هم به کامنت ها و سؤالها میدی ازت تشکر می کنم.

موفق باشی عزیزم

وااااای چه جوجه های نانازییییی
اما همونطور که گفتی تهیه موادش کلییی وقت میبره.
مخصوصا اگه جایی زندگی کنی که وقتی میری فروشگاه لوازم قنادی و میگی اقا قالب مافین دارین یا نه جواب میشنوی که مافین چیه؟؟! (:
طیبه جون من تقریبا توی اکثر غذاهام یه سری ادویه مشترک میریزم واسه همین طعماشون خیلی شبیه همه.مثلا یه برنامه اشپزی هست تو شبکه تی وی پرشیا که سراشپزش اقای ریاضه اون چندبار از ارگانو و رزماری استفاده کرده.اما نمیدونم مثلا اینا توی چه غذاهایی خوب از اب درمیاد یا کدوم ادویه مخصوص چه نوع غذاهاییه.اگه هر کدوم از دستورایی که میذاری یه کوچولو به ادویه هاشم اشاره کنی ممنونت میشم.
اون برنامه منال هم شبکه ابوظبی+1 نشون میده.اما روز و ساعت دقیقشو نمیدونم.این نی نی گولوی ما واسم حواس نمیذاره زیاد.

شف جون کجایی آخـــــــــه؟
من کارتمو امشب کجــــــــــا بزنم؟!

مرسی از همه دوستان با محبتم که باز من رو شرمنده فرمودند


@ELHAM :
شل چرا؟
طعمش مثل کیک تولد میشه. تنوع هم میتونه داشته باشه یعنی جوجه ها با طعمهای کیک های مختلف



@sedigheh:
من واسه زن داداشم هنوز نتونستم از اون حصیر ها پیدا کنم. همینطور که گفتی تا یه چیزی بخوایم نیست میشه. ولی معصومه جدیدا از یه جایی خریده بود



@فرشته:
این کیک فوق العاده خوشمزه است ولی فوق العاده هم حساسه. باید فرت عالی عالی عالی باشه تا این کیک درست در بیاد. دلیل اینکه این بلا به سر کیکت اومده استاندارد نبودن فر بوده. متاسفم که نتیجه مطلوب رو نگرفتی. ایشالا یه کیک دیگه میذارم که اینقدر حساس نباشه


@Hani :
دوربین حرفه ای کجا بود؟
ما کارمندا از این پولا نداریم. دوربینم ساده ترین مدل بازاره

شما چشمهاتون قشنگ میبینه


@محدثه:
شکلات تخته ای زرد با طعم پرتقال
خیلی هم مزه اش خوبه
از لوازم قنادی خریدم


برای تمپرینگ باید شکلات رو کاملا ذوب کنیم. بعد شکلات رنده شده رو توش بریزیم و خوب هم بزنیم ( همزن برقی باشه باز هم بهتره) و بعد به این حال میگن تمپرینگ . اگه درست تمپر کنیم هرگز شکلات به قالب نمیچسبه


روی بخار آب هم گزینه بسیار مناسبیه


@ arta :
منتظر عکسش میمونم


@sedigheh:
من امروز با مهنوش حرف زدم و اصلا این حرفها حالیم نیست. اینجا از محروم ترین استانهای کشوره و اجناس ایرانی پیدا نمیشه. اگه این اجناس قاچاق هم نبود ما از گشنگی میمردیم. تازه هیچی هم گیر نمیاد. خیابون نادری ها هم جدیدا اجناسشون رو مستقیم به شیرازی ها میفروشن و من باید حمیده رو بفرستم از شیراز واسم جنس خارجی بیاره! بازم بگید اینجا پشت کوه نیست



@شراره:
مرسی از شعر بسیار زیبا
:p
از اون مارک اینجا هم هست من استفاده نکردم

شیر عسلی دقیقا همونه که خریدی و خیلی هم مزه اش خوبه
من عاشقشم



@sedigheh:
طی تماسی تلفنی با مهنوش به نتایج عالی رسیدیدم!!!! تلفنی بهت توضیح میدم
میتونی هم از مهنوش بپرسی

حمیده جون زحمت تهیه برگ مو رو هم کشیدن!!! من این خواهر رو نداشتم چیکار میکردم؟



@مامان مومنه :
قالب رو باید کمتر پر کنید تا وسطش هم خوب بپزه. به نظرم ارتفاعش زیاد بوده. باید با روغن خوب چرب کنیم تا به قالب نچسبه. من قالبم تفلونه و نچسبید ولی میتونید برای اینکه کمکی بهش بشه بعد از چرب کردن روش آرد سوخاری هم بپاشید
فکر کنم باید درجه فرتون رو هم کمتر کنید و زمان رو بیشتر. چون فرها همه استاندارد نیستند
جالبه که واسه من کاملا پخته بود
این یه رسپی حهانیه و طرفدار هم زیاد داره

راستی واسه اینکه نچسبه میتونید مقدار نون و یا آرد سوخاریش رو بیشتر کنید

بعضی ها هم از کاغذ کاپ کیک زر ورقی استفاده میکنن
اگه پیدا کردید بهترین گزینه است



@احسانه:
احسانه جون هنرمندشون شمایی دیگه! واسشون جوجه درست کن ذوق کنن



@sedigheh:
هر وقت دوست داشتی تشریف بیار. فقط الان آشپزخونه ام رو باز به گند کشیدم و فردا تا شب باید بشورم و بسابم


@Hani:
مرسی هانیه جان
شما نظر لطفتونه
خوشحال میشم بتونم به کسی کمکی کنم
ایشالا موفق باشی


@negin:
آخ نه!!!!!!!!!!!!! من پلاس وان ندارم! چه بد. البته پلاس وان یک ساعت بعد از خود ابوظبی پخش میشه که واسه ما کارمندها عالیه
ولی هر موقع روز و ساعتش رو کشف کردی حتما خبرم کن


راستش من اورگانو دوست ندارم ولی هر رسپی که لازم داشت حتما میگم. غذاهای ایتالیایی بعضیهاشون اورگانو دارن
رزماری ولی اکثر غذاهای آمریکایی توشون از رزماری استفاده میشه
من هر دو رو تو خونه دارم ولی کم پیش اومده ازشون استفاده کنم

چشم حتما مینویسم

خونه نبودم احسانه جون واسه همین دیر شد

ببخشید طیبه جان! کارت دیگه باید زد! از مقررات نمی شه سرپیچی کرد!
فقط اینکه مارک شکلاتت چی بوده؟

مارکدار نبود فله ای بود ولی طعمش خیلی خوبه

سلام . واقعا عالی هستند !!!!
شما خیلی هنرمندید ! ومعلومه عاشق این کار هستید .
چون خستگی ناپذیرید !
من خیلی شیرینی پزی دوست دارم ولی شما رو که میبینم لنگ میندازم !!!!

میشه بپرسم کدوم شهرید ؟!!! چون توی دهات ما هم هیچی پیدا نمیشه !!!!
کشتم خودمو از بس دنبال زرورق شکلاتی کشتم !!! نبود !

اینجا (بوشهر) هم هیچی پیدا نمیشه. دوستای خوبم که میرن مسافرت واسم هر چیز خوشگلی که میبینن میخرن

وایییی شف جونم
خیلی این جوجوها نانازن
بابا تو محشریییییییییی

شف من شکلات تخته ای پارمیدا خریدم خودمو خفه کردم آب نشد حالا اگه راهنماییم کنی ممنون می شم من عاشق خوشحال کردن فینگیل
والبته شوهر طلا

@زهرا
خانمي
منم پارميدا استفاده كردم و راحت آب ميشد

چه بن ماري
وچه بامايكروفر
مسلما
استفاده از شكلات تخته اي برايه رنده
وورقه اي هاش رو كه ميتوني راحت تيكه كني برايه پوشش هست
فقط تجربه خودمو برات گفتم

مگه رنده نکرده بودی؟
باید خورد شه
یا رنده شه
بعد راحت ذوب میشه
چه میدونم من از این مارک تا حالا ندیدم
ولی خارجیهاش سه سوت ذوب میشن

شف جان رنده هم بی تاثیر بود و باید بگردم شکلات خارجی بیابم
توی این پست اشاره کردی که با رویال آیسینگ اجزای بدنش رو درست کردی . میشه عکسش رو نشون بدی
یا بیشتر توضیح بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایکون زهرا در حال التماس و گریه
من تا یک کار رو یاد نگیرم عقده ای می شم. اگه با اون یاد بگیرم بهتره چون ترافل گیر نمیاد و من هم وقتش رو ندارم که بگردم

طیبه جونم گفته بودی با باتر کریم و کاسترد هم میشه کاور کنیم با رویال آیسینگ چی ؟میشه؟
ممنون با سخاوت

@ زهرا

دوست عزیز،

رویال آیسینگ که پستش مشخصه و در غیر این صورت، می تونید توی قسمت جستجو پیداش کنید.

شما بحث تزیین روی قند رو هم بخونید. شف منظورشون اینه که اجزاء رو مثل اون کنید.

یعنی به جای اجزاء آماده، اینطوری بهشون شکل بدید.

جواب من به خودتون در بخش باترکریم ایتالیایی رو دیدید زهرا جون؟

مروارید @
بله عزیزم دیدم رویال آیسینگم که خوب در اومد و باهاش قند تزیین کردم البته کم درست کردم . ولی خوب دستم اومد . ولی شف توضیح داده:
" یه کار دیگه که میتونید انجام بدید اینه که از قبل با رویال آیسینگ اینها رو درست کنید". .


بعد یک سوال دیگه من اگه بخوام با کاسترد خمیر درست کنم ، غلظت کاسترد چقدر باشه ؟ زود از روی حرارت بر دارم یا بزارم سفت بشه؟
شرمنده اینقدر سوال می کنم
به قول استادم وقتی سوال پیش میاد یعنی تازه داری یاد میگیری

اینا رو فقط میشه با شکلات کاور کرد ولاغیر
پس دنبال شکلات باش

رسپی کاسترد رو گفتم
دقیقا همونه
پست کاسترد انبه
کیکت رو خورد کن و قاشق قاشق از همون کاسترد که کاملا سرد شده بهش اضافه کن به محض اینکه خمیری شد دست نگهدار
نباید شل شه

به همون روشی که روی قند کار کردی... روی کاغذ روغنی شکل نوک و بال و پای جوجه رو ایجاد کن

آقای شوهر اونا رو دو روز پیش که داشت کمد رو خالی میکرد دور ریخت
نمیتونم عکس نشونت بدم
ولی اگه قندهات خوب شده پس این رو هم میتونی

سلام شف جان جوجو سر چوب من سر میخوره از چوب می یاد پایین چکار کنم؟
سرش هم به صافی مال شما نشد چرا؟

دليلش اينه كه ميزان كرمتون زياد بوده . به خميرتون كيك بيشتري اضافه كنيد. در اين صورت ديگه سفت و منسجم ميشه و بعد از گرم شدن توي اتاق وا نميره
فقط بعد چون زيادي سفته ممكنه موقع فرم دادن گلوله ها كمي روي سطحش ترك ايجاد شه كه بايد با دست قبل از كاور شدن اصلاحش كنيد

سرش صاف نشد" يعني كاورش تميز نشده؟"
خمير كيك بايد كاملا سرد باشه و شكلات گرم. يك بار توپ خميري رو وارد شكلات ميكنيم و بدون اينكه بچرخونيمش بيرون مياريم
اينطوري صاف و تميز و براق ميشه
پس بايد ظرف شكلاتتون كوچيك و عميق باشه

شف جان ممنون که اینقدر سریع جواب سولات را می دهی من علاقه زیادی به آشپزی و شیرینی پزی دارم و چون بیشتر مواد در شیراز موجود نبود در حال راه اندازی مغازه ای در شیراز هستم اگر چیزی لازم دارید خوشحال می شوم برایتان سفارش دهم و از آشنایی با خانم هنر مندی چون شما خیلی خیلی خوشحالم

چقدر عالي
خودم كه هيچي ولي دوستام مرتب ميان شيراز ايشالا فروشگاه كه راه اندازي شد آدرس بديد بگم بچه ها بيان خريد

سلام
من میخوام یه کیک بپزم که روشو با گاناش آبی بپوشونم. بر طبق شواهد رنگ مایع ویلتون رو نمیشه به شکلات سفید اضافه کرد. من توی نت دیدم گفتن میتونیم رنگ رو به خامه اضافه کنیم و بعد خامه رو به شکلات بزنیم. یه عده هم گفتن رنگ ژله ای میتونه استفاده بشه و مشکلی برای شکلات پیش نمیاد. شما چه راهی پیشنهاد میکنید که من بتونم گاناش سفیدم رو آبی کنم. با همین رنگ معمولی ویلتون؟

دوست عزیز،

ببخشید من متوجه نمی شم شما منظورتون کدوم شواهد در مورد رنگ ویلتون هست؟

در مورد رنگ کردن شکلات سفید، شف چند تا پست دارن، توی پست کیکی که برای پریس جون درست کرده بودن هم توضیح دادن مثلا. 

 سلام
منظورم از شواهد مطالبی که توی اینترنت نوشته بود و خود طیبه خانم هم توی همین پست نوشتن. که نمیشه شکلات سفید رو مستقیم رنگ کرد با این رنگهای مایع ویلتون.
این پست کیک پریس جون کدومه؟

غدوست عزیز،


توی همین پست و همون جایی که خود شما هم بهش اشاره کردید شف نوشتن:


شکلاتمون اینبار باید زرد باشه. من از لوازم قنادی شکلات زرد با طعم پرتقال خریدم ولی دفعه قبل خودم شکلات سفید رو نارنجی کرده بودم. رنگ ویلتونی که ما داریم بیسش آبه. اگه به شکلات آب اضافه بشه میبره. پس ممکنه شکلاتتون خال خالی بشه. زیاد مهم نیست ولی بهتر اینه که از رنگ ویلتون با عنوان " کندی کالر" تهیه کنید ( توی ایران گیر نمیاد اگه کسی پیدا کرد خبرم کنه. من همه رنگها رو میخوام). گزینه دوم استفاده از رنگهای پودریه . ویلتون باز هم از این رنگهای پودری داره و باز هم توی ایران پیدا نمیشه( اگه ایرانیش هم پیدا کردید خبر بدید). گزینه سوم استفاده از "کندی کوتینگ" هستش . باز هم با مارک ویلتون در همه رنگها موجوده ولی نه در ایران ( من از همه رنگها واسه ساختن همه حیوانات نیاز دارم. حتما بهم اطلاع بدید). ولی باز اگه اینها هم نبود میتونید از این شکلاتهای تافی کره ای با طعم لیمو و یا موز و یا آناناس بخرید. در هر صورت رنگ زردش. جنس با جنس فرق میکنه. یکیش رو پیدا کنید که بشه با کره یا روغن جامد روی حرارت رقیقش کرد. یعنی شکلات کشدار نباشه. شکلات کره ای باشه. ولی ساده ترین روش همون رنگ کردن شکلات سفیده

-----

این نوشته شف نشون می ده که شکلات سفید قابل رنگ کردن هست، ولی روش های مختلف داره. یکی از روش هاش استفاده از رنگ های کندی کالر هست که شف هم اینجا در موردش صحبت کردن، و هم توی پست 

http://www.cheftayebeh.ir/2012/01/blog-post_23.html

زیر عکس 26 در موردش باز هم توضیح دادن.

با رنگ ژلي ميشه رنگ كرد
ولي چون آب داره رنگش يكدست نميشه
آبي خواهد بود اما خال آبي هم خواهد داشت
اگه مشكلي نداريد باهاش كه قابل اجراست

و اما گنش
بله گنش بهتر رنگ ميگيره چون خامه هم داره
پس رنگ رو به خامه اضافه كنيد

و همينطور كه مرواريد جون فرمودند اگر روزي روزگاري امكانش فراهم شد رنگهاي مخصوص شكلات تهيه كنيد كه ديگه خيالتون راحت باشه. البته كمي گرونه
من ديدم اينترنتي هم ميشه خريد
البته من قبل از عيد ديدم داشتن ديگه جديدا سايتها رو چك نكردم

سلام هنرمند خانوم!
خجالت ميكشم بگم ولي....
من قبلا شكلات قهوه اي (هم تلخ هم شيرين) رو توي مايكروفر ذوب كرده بودم و باهاش با قيف شكلهاي كوچولوي شكلاتي مثل قلب و پروانه و اينا درست كرده بودم.
براي كيك بال و كيك چوبي شما گفتين كه بايد شكلات رقيق بشه. من هم اومدم يه كوچولو كره بهش اضافه كردم. 4ثانيه بهم زدم كه شروع كرد به سفت شدن. دوباره توي مايكروفر گذاشتم ولي روان نشد. من هم ترسيدم بسوزه.همينجوري ولش كردم. چيكارش بايد ميكردم؟؟ الان چيكارش كنم؟؟
از ديروز افسردگي گرفتم!

بله به اين شيوه توي مايكروفر شكلات ميبره
مشكل از سرماي كره است

اين لينك رو شما مطالعه نكرديد نه؟
http://www.cheftayebeh.ir/2010/09/blog-post_08.html 

من توضيح دادم كه بايد چيكار كرد

بعد کره رو میبریم میندازیم توی شکلات. مهمه که اول شکلات ذوب شه و بعد کره اضافه شه. اگه شکلات و کره رو با هم یه جا بذارید توی مایکروفر، اول کره سریع ذوب میشه و شروع به جوشیدن میکنه و شکلاتتون رو سرخ میکنه!!!!!! پس به همین شیوه ای که گفتم عمل کنید. ولی اگه روی ظرف بخار آب میذارید که هیچی. فقط یه وقت آب جوش به کف ظرفتون برخورد نداشته باشه که باعث میشه شکلات ته بگیره.همينطور كه ميبينيد توي اين پست توضيح دادم
متاسفانه خاطرم نميمونه هميشه همه چيز رو بگم . اينه كه بهتره اگه فرصت كرديد تمام مباحث رو مطالعه بفرماييد

دست و پنجه ات درد نكنه طيبه جون . واقعن هنرمندي دختر

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...