2010/06/14

حمص


حَمَص Hummus ( با تشدید روی میم) يكي از پرطرفدارترين ديپينگ هاي دنياست. دراغلب رژيمهاي لاغري هم حمص توصيه ميشه و معمولا ساقه هاي كرفس و هويج رو توي حمص ( به عنوان ديپينگ) ميزنن و ميخورن.



البته حمص خودش اصالتا در بلاد عرب به عنوان سس در كنار غذاهاي گوشتي مثل كبه سرو ميشه.



من عاشق حمصم و يه شيوه خيلي سريع واسه اش دارم كه در كمتر از يك دقيقه آماده اش ميكنم.




نخود پخته 1 ليوان



سير 3 حبه



آبليمو 4/1 ليوان



ارده 2/1 ليوان



نمك






همينطور كه قبلا هم خدمتتون عرض كردم من از اونجور كدبانوهايي نيستم كه از شب قبل نخود خيس بدم و صد بار آب روش رو عوض كنم و سه ساعت بپزمش... نه ... من يه دونه كنسرو نخود ميخرم و يالا!




كنسرو رو باز كرده و آبش رو ميريزيم . دو قاشق ازش واسه تزئين كنار ميذاريم و بقيه رو توي بلندر ميريزيم. ( گاهی با آب نخود ، حمص رو رقیق میکنم. ولی در اصل خودشون با روغن زیتون اینکار رو انجام میدن)



همه مواد رو بلند ميكنيم و ميچشيم من معمولا واسه خودم كه درست ميكنم سير و ارده اش رو بيشتر ميريزم و نمك رو حذف ميكنم.






همين. بسيار ساده و مقوي و رژيمي و خوشمزه. من با چيپس نون و يا در كنار مرغ سوخاري ميخورمش. واسه تغذيه اداره هم با كرفس و هويج. واسه وقتي كه نياز بود وزن كم كنم كمك بزرگي بود. و البته متبل هم عاليه. هر دو از محبوبترين سسهاي من هستند.


شيوه سرو سنتيش رو هم واسه تون بگم... توي يه بشقاب شروع ميكنيم از وسط پهنش ميكنيم تا به لبه بشقاب برسيم. با پشت قاشق دايره وار از مركز به بيرون با فشار حركت ميكنيم تا يه حوض ايجاد بشه. توش رو با روغن زيتون تا حدي كه دوست داريم پر ميكنيم و وسطش نخودهايي رو كه كنار كذاشته بوديم رو قرار ميديم.





بعد با پشت چنگال توي فلفل قرمز فرو كرده رو دور تا دور حمص رو خط ميندازيم.






دهنم آب افتاد. برم باز كنسرو نخود بخرم و درست كنم.


رسپی از کتاب Arabian Cooking

77 comments:

حمص
من هم دوستش می دارم.
جدن در رژیم ها توصیه می شود؟
خود ارده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حاوی کالری بالایی نیست؟

سلام طیبه جان خسته نباشی جالبه رفته بودیم سوریه لبنان کنار اکثر غذاهاشون از این میگذاشتن

salam tayebe jan.man to bazi dastoora didam az maste chekide(inja behesh migan labna. be sokone b va fathe n)estefade mikonan mazash bad nemishe albate man kolan tarafdare hummus nistam.zemnan vase ehsane joon minevisam inja dar asl vase hummus az ye arde estefade mikonan ke esmesh be irani ardeye sefide(az konjede kham taheye mishe) alan to khone azash nadaram ke callorisho chek konam.to anvae shavarmeha az in arde estefade mishe va albate baray doros kardane souce falafele arabi va fatta be sorate makhlot ba labna

inam ye post vase sedighe jan. migam man ye bar to recipe khamire pizza khondam: inja webloge ghazahay darkhasti nist va chefe ma ghodtar az in harfas ke...........
ino neveshtam ke begam shayad tayebe joon delesh nakhaste varagh enabo alan amozesh bede chera aziyatesh mikonilooooooooool

سلام
شب و روزت بخیر
دستت درد نکنه
آخی اومدم دفتر حضور غیابو امضا کردم خیالم راحت شد حالا برم بخوابم اگر نمیومدم تا صبح صد دفه میگم وااای چرا نرفتم پیش طیبه جون خدا میدونه امشب چه شاهکاری گذاشته
شبت بخیررررررر

@احسانه:
برای اینکه رژیمی بشه باید مقدار ارده رو به
دو قاشق غذاخوری کاهش داد

@ لیلی:
آره لیلی جونم از غذاهای مورد علاقه شونه


@paris:
عزیزم من عربیم خوبه و کاملا عربی رو متوجه میشم. البته عربی حرف زدنم زیاد خوب نیست ولی همه لهجه ها شون رو هم بلدم. پس نگران تلفظها نباش. کاملا متوجه میشم چی میگی
:D
بله دقیقا همینیه که میگی یعنی ارده سفید
من از ارده سفید مارک عقاب توی این استفاده کردم که توی عکس هم معلومه. مزه اش به نسبت ارده های معمولی هیچ خوب نیست. یعنی من زیاد نمیپسندم. اما چون میخواستم یعنی اصیلش رو درست کنم از ارده سفید استفاده کردم وگرنه همیشه از ارده محلی خودمون استفاده میکنم که کیفیتش عالیه

راستی ارده سفید توی یزد گیر میاد به مقدار فراوان! توی همه شیرنی فروشیهاشون دبه های گنده اش هست

من به حمص ندیدم ماست اضافه کنن ولی به متبل و بابا گنوش چرا
چند تا آشپز حرفه ای هم که میشناسم توی رسپیشون لبنه ندارن

ولی ترکیب لبنه با همه چی عالیه

من دیگه بخوابم...خیلی دیره
شب بخیر

@شهلا:
محبت داری عزیزم
شب شما هم خوش


@paris:
البته دوستان میتونن درخواست کنن و من هم اجابت میکنم اما چون کارمندی بهم اجازه نمیده به همه میگم که صبور باشن تا فرصت پیدا کنم

ولی فست فود خوردن رو دیگه شرمنده دوستان هستم چون خیلی کالریش بالاست

اون رو هم ایشالا تو این هفته درستش میکنم نگران نباش

وای که چقدر باحال تزئین و دکور شده.
من اولش فکر کردم یک بشقاب گودو فرو کردید وسطش اونوقت از بغل ها لبه دادین!
خیلی باحاله!
ممنونم.
طحینه هم عالمی داره.
منتظر کیک ها و شیرینی هایش هم هستیم شف جان.

tayebe joon postay ghablio alan khondam cheghad khoshhalam ke varaghe enab peyda kardi manam fek konam ye kami shoor bashe bayad beshorimesh na?
shoma ke khabidi khoshe be saadatet:)
rasti tasmim gereftam age inja az on majika natonestam peyda konam az hamoon siti ke linkesho gozashti ye sete 5tayisho vase khodam bekharam age khob bood khabaret mikonam. albate inam begam man to kare tazyin aslan vared nistam hameye in rangayi ke estefade mikonio avalin bar to webe khodet didam. faghat yadame to on maghaze ye seri rang bood ke ghotish mese govash bood. shayad az hamoon rang jeleiha bood ke estefade karde bodi nemidonam. man shoro kardam dastoorato daram az aval mikhonam etelaatam ke bala bere bishtar sar dar miaramloool. tayebe joon midonam shoma arabi baladi ino vase baghiye ke shayad balad nabashan neveshtam:P
man khodam ziad halim nemishe
dirooz cako bordam khone maman bozorgam on moghe goft roozast. emrooz goft dishab khorde che khoshmaze boode
che hese khobi
good night

vay bebakhshid hoselato sar mibaram
to majale honare ashpazi khondam baray pokhte shirini az roghane saf estefade konid be jay roghane jamed.man ye ghoti az on roghana kharidam vali ehsas mikonam bayad vaghti azash estyefade mikonam ye khorde meghdare ardo kam konam engar ye kam khamiro khoshk mikone? nazare shoma chiye? aslan az in estefade konam ya roghane jamed behtare

test mishavad baraye shunsadomin baar

سلام طیبه جونم. اول اینکه منم فکر می کردم کالری ارده خیلی بالاست. واسه همین الان چند ساااله که اصلاً نخوردم ولی تو مغازه عربا ارده سفید دیدم، باید برم بخرم و درست کنم حمص رو. دوم اینکه منم مثه شهلا جون عصر که چندین بار سر میزنم ببینم رسپی جدید چیه. مرسی که هر شب یه رسپی عااالی میذاری :-*

مرسی دوست جونه شف جون . یه سوال واقعا خوشمزه است ؟ من بعضی وقتا به زور مامانم خرما با ارده می خوردم اما چند تا دونه . به نظرم تو دهن آدم می ماسه . وبی مزست بعد شما اینو با چی می خوری ؟ خالی خالی ؟ .

@احسانه:
دیدم خودشون با یه ملاقه این کار رو میکنن. ولی من همیشه در مقدار کم درست میکنم واسه همینه که با قاشق کار کردم



@ناهید :
ارده از اسیدهای چرب مفید تشکیل شده و در غذاها و ساندویچها جایگزینی مناسب واسه کره یا مارگارینه
در هر غ ق 86 کالری داره
اگه میخواید حمص رژیمی درست کنید از 2 قاشق استفاده کنید و یک عالمه حمص بدست میاد


@soudabeh :
من عاشق طعم ارده هستم
اگه ارده دوست ندارید پس از حمص هم خوشتون نخواهد اومد
این نظر منه البته



@soudabeh :
آره عجله نکن
کم کم میگم که به چه دردی میخوره
آدم ممکنه خیلی چیزا رو ببینه ولی موارد مصرفش رو ندونه و نخره
ما جهان سومیها حتی از آمازون هم نمیتونیم خرید کنیم...هیییییییییییی روزگار

ورق عنب باید تازه باشه که خوب بشه با کنسروش خوب نمیشه. خوشبختانه تازه اش گیرم اومد

من اصلا این روغنی که میگی رو ندیدم. خودم سعی میکنم اصلا از روغن جامد استفاده نکنم و اگر هم قراره که روغن استفاده کنم سعی میکنم کره استفاده کنم که هم عطرش عالیه و هم طعمش
اونقدرها هم آدم کش نیست
:p

ماااااااااااااااه.منم دوسيش دارم.خومزه است!

سلام طیبه جون
دستت درد نکنه با این غذاهای خوشمزه فکر نکنی نیستما همیشه میام و غذاهای جدید رو میبینم و می درستم اما فرصت نمیشد کامنت بذارم.
اول اینکه مرنگ توت فرنگی رو درست کردم و خیلی هم خوب و عالی شد البته نظر خودمه شاید اشتباه باشه ولی دخترم خیلی خوشش اومد و مدام میگه بازم درست کن ولی یه اتفاقی که افتاد من بعد از اینکه مرنگها رو توی فر گذاشتم بعد از 10 دقیقه بوی سوخته حس میکردم ولی میگفتم اشتباه میکنم و این بوی مرنگ خلاصه بعد از 25 دقیقه دیدم دیگه نمیشه تحمل کرد در فر رو باز کردم دیدم بله مرنگها سوختها و یکجا به سطل اشغال روانه کردم. از آنجاییکه نمیتونستم از خوردن مرنگ چشم پوشی کنم دوباره درست کردم و اینبار تا بوش دراومد در فر رو باز کردم زمان 7 دقیقه بود. جونم برات بگه مرنگها رو با پودینگ شکلات (البته چون شکرش کم شده بود یه ذره روش رو سس شکلات ریختم تو عکس معلومه) و توت فرنگی درستیدم. از لحاظ طعم هم همون چیزی که شما گفتی کاملا ترد و پفکی وقتی تو دهن میذاری آب میشه.
حالا سوال اینکه چرا مرنگ من نهایت توی 7 دقیقه به این کیفیت میرسه (تفاوت دمای فر رو میدونم) یعنی من اشتباه میکنم؟؟ ولی کیفیتش هم مثل همونی بود که خودت تعریف کرده بودی.
آیا کار من اشکال داره ؟ دمای فر من کمتر از 180 خاموش میشه و روی همین دما بود.
عکسشو میذارم ببین
http://www.firooz.com/upload/images/tf7g3pd6qahy7rk0rtc2.jpg
http://www.firooz.com/upload/images/i88qhy45lwd2ac03yncw.jpg

شف عزیز من همیشه زمان فر رو برای دستورات کمتر از چیزی که توی رسپی هست میذارم چون دمای فرم زیاده ولی این یکی دیگه خیلی تفاوتش زیاد بود شما گفته بودی 50 دقیقه ولی مرنگ من نهایت 7 دقیقه آماده شد!!!
دیگه اینکه مرنگ لیمو رو هم درست کردم و خیلی خوشمزه شده البته دیشب آخر شب درستیدم و فقط تونستم ناخنک بزنم که دیدم مزه اش عالیه فقط یه عکس بدون برش میذارم.
صدالبته به خوشمزگی دست پخت شما نمیشه
http://www.firooz.com/upload/images/krpo9h750lvci0dlszr0.jpg
در ضمن کلزونه رو هم درست کردم خیلی خوشمزه تر از پیتزا بود و بسیار مقبول افتاد متاسفانه عکسشو ندارم.
خلاصه شف عزیزم دست گلت درد نکنه

بونژوووووووووو ماااااژيك شف
بونژوووووووووووووووو طي طي جوووووووونم
راستي راجع به كوتينگ كالر و كندي كالر ويلتون فكر كنم بتونم كاري بكنم....حالا يه كمي طول ميكشه شايد حتي تا كريسمس اينا
اكشالي نداره؟
مااااااااچ اند موووووووچ هزارتاااااااااا

وااااااااااااي مرنگ فاطمه جوووووووووون چه خوووووشگل ل ل ل ل شده ه ه ه ه
دست شما درد نكنه
هوشگل موشگله هااااااا

به من چه ه ه ه
به مــــــــــــــــــــن چــــــــــــــــــه ه ه ه ه ه
از بس مهربوني از بس خوووووووووووبي آدم هي خوشش مياد بياد اينجا و باهات چاق سلامتي بكنه و سوهال بپرسه
خانم اجازه....من داشتم قسمت سوپ ها رو ميخوندم...خب؟
بعدش رسيدم به اونجايي كه آب مرغ فريز توپي رو انداختي توي سوپ و گفته بودي قبلا توضيح دادي
اومديم با برادر گوگل!!!!!:))))) كلي دست پنجه نرم كرديم و انواع و اقسام گزينه ها رو واسه سرچ وارد كرديم ديگه داشتم خودم از خنده روده بر ميشدمااااااا از بس موضوع سرچ ها توش يه توپ دارم قلقليه بود:)))))))) بعدش هيچي ديگه پيداش نكردم
اين همه حرف زدم سرتو بردم ميخواستم بگم ميشه اشارتي بنمايي؟ از تو به يك اشاره از ما به سر دويدن...فكر كنم واسه فريز كل مايعات اينطوري و اونطوري جواب بده
هاااا گفتم اينطوري اونطوري ياد يه چي افتادم
سه جور دوستت دارم
اينجوري
اونجوري
بدجوري
روز خووووووووبي داشته باشيم هممون ايشاااااااالا
ضمنا يه چي ديگه
كلمه بسم الله در آغاز كارها بدجور معجزه ميكنه
اون جمله كليدي تو رو چندبار خوندم و آويزه گوشم كردم
بوس بوس بوسينا

با سلام به طیبه نازنین
ممنون برای این دستورهایی که انتخاب می کنی
همیشه دوست داشتم که طریقه درست کردن حمص را بدانم
جندبار هم دستورهایی را پیدا کردم و درست کردم و لی این دستور شما فکر می کنم مثل بقیه دستوراتتون بهتر باشد .
به هر حال از شما سپاسگزارم و آرزوی سلامتی و موفقیت همیشگی برایتان دارم
دوستدار شما: شهلا

سلام مامان شراره جون
ممنون از لطفت. اااااااااااااستادم خیلی خوببببب بوده.

شف عزیز سلام،
وای چقدر خوشحالم که می تونم بالاخره کامنت بذارم م م م .
من مشق های شبم رو دارم دونه دونه انجام می دم:) اولین مشقم هم متبل بود که خیلی عالی شد و دوستش داشتم، دستتون درد نکنه. البته دفعه اول از ذوقم از بس که من سیر دوست دارم 4 تا حبه سیر انداختم توش که غذا تند شده بود و اشک آور، دفعه بعدش با مقدار کم شروع کردم و کم کم زیادش کردم.
حالا برای انجام دادن بقیه مشقها احتیاج به یک سری وسیله دارم. می خواستم سفارش وسایل ویلتون رو امروز بدم خواستم باهاتون مشورت کنم .
من می خوام سر ماسوره سفارش بدم و رنگ و چیزهای دیگه ای که شما دستور بدبد:)
فکر کنید کلاس اولی هستیم و شما دارید بهمون لیست می دید که مامان باباهامون برن برامون بخرن: دفتر صد برگ 2 عدد، پرگار 6 تا!!

دو سری ست ماسوره داره ویلتون. به نظرتون ستش رو سفارش بدم یا تک تک و اگه تک تک، می شه به من بگید کدوم ها؟ چون شنیدم که در ست ها مقدار ماسوره هایی که بلا استفاده هستن زیاده. بعد تا اونجایی که من توی پست هاتون خوندم، شما 3 رنگ از ویلتون دارید از اون آیسینگ ها، یکی

Lemon yellow
Christmas Red
ولی از رنگ آبی بود یا سبزی که دارید دیگه چیزی ننوشتید، البته من کلی فضولی کردم توی عکس ولی چیزی دستگیرم نشد.
نزدیک بود یادم بره. اسانس موزی که توی دستورها بود. شما نوشتید که خارجی اش رو گرفتید خوب نبود و ایرانی اش بهتر هست، می شه مارکش رو بگید تا بگم برام بفرستن.
در ضمن من می تونم براتون با کمال میل سفارش از ویلتون بدم و براتون بفرستم ایران،
من که دارم سفارش رو می دم.

ممنون از آموزشهاتون و از این که از هر مرحله عکس می گیرید، این قسمتش باید خیلی سخت باشه. دست مریزاد.

مرسی شف جان

شف عزیز منم مثل خودت عاشق حمص هستم مخصوصا اگه در کنار آرایس باشه ..... خیلی ممنون ازت

فاطي جوووووووووونم
هيچ ميدوني من عاشق اون اااااااااستادتم؟

حمیده خانم
لطفاً توضیحی در مورد آرایس بدهید!
ممنون

احسانه جون آرایس هم یک غذای عربیه البته من آماده اش رو توی رستوران خوردم یه نون مخصوص عربی هست که حالت دولایه داره وسطش رو گوشت و فلفل سبز و سبزیجات کوبیده شده میریزند و روی کباب پز با حرارت ملایم نون رو که وسطش این مواد هست کباب میکنن . خیلی خوشمزه است و طعم خاصی داره . البته شف عزیز واردترند

مرسی حمیده جان.
کم مزاحم طیبه جون بودم مزاحم شما هم شدم.
اون نون یعنی پیتاست؟
شف کجایی؟ این غذا را هم می خواهیــــــــــــــــم!
حمیده کار گذاشت رو دستت!

@فاطمه:
دقیقا نکته مرنگ به همینه. واسه همین هم تو بازار به قیمت بالا به فروش میرسه
خدا رو شکر که مزه اش خوب شده
البته حدس میزنم که رنگش کمی تیره تر بشه

با دمای 180 درجه ما همین مواد رو به شکل بیسکویت درست میکنیم که سر فرصت خواهم گفت ولی واسه کاپ مرنگ باید کمترین دمای فر رو داشته باشیم. که با مدت زمان طولانی تر کیفیتش بهتر میشه و پوکتر میشه

حالا اگه فر شما از این کمتر نمیشه دیگه چاره ای نیست. واسه من 120 کمترینشه
و واقعا دماش نامحسوسه

ولییییییییییییییییی خیلی کارت عالی شده
هم کاپها فوق العاده شدن و هم پای!!!!!!!! واقعا حرفه ایه
جدی میگم حظ کردم. کارت حرف نداره ماشالا

راستی پای اگه همون موقع خورده نشه فرداش بد مزه میشه ها



@مامان شراره:
تا کریسمس هم خدا کریمه عزیزم


اینجا توضیحش داده بودم
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html

کار جالبیه. اگه توضیح کامل نبود باز بگو بیشتر توضیح بدم


@Shahla:
این شیوه سنتیشه و از یه کتاب عربی خوب درستش کردم. ولی آخه حمص که موادش ثابته. نباید رسپی های مختلفی واسه اش وجود داشته باشه
در هر صورت توصیه من اینه که بعد از بلند کردن بچشید و موادش رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید



@Perle:
آره سیر خیلی تندش میکنه مخصوصا اینکه متبل یک روز هم توی یخچال بمونه


عزیزم من این رنگها رو دارم
Lemon Yellow Icing Color
610-108
Creamy Peach Icing Color
610-210
Orange Icing Color
610-205
Christmas Red Icing Color
610-302
Pink Icing Color
610-256
Royal Blue Icing Color
610-655
Violet Icing Color
610-604
Leaf Green Icing Color
610-809
Brown Icing Color
610-507
Black Icing Color
610-981
این هم لینک ویلتون
http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30B2D9-475A-BAC0-5D5C3DB846DFD354&fid=3E33265A-475A-BAC0-597A6ED538D55E2B

ولی سه رنگ اصلی رو به اضافه سیاه و قهوه ای بگیری بقیه رنگها رو میشه ترکیبی درست کرد


واسه اسانس اینکه من گفتم خارجیه بد بود دلیل بر این نیست که همه مارکها بد باشه
اینجا فله میفروشن و مارک نداره ولی عطرش خیلی خوبه
شما از همونجا مارکدارش رو بگیرید
اگه خواستی از ایران بگیری هم که همه لوازم قنادی ها یه مارک بیشتر ندارند که چون شیشه های بزرگه توی شیشه های کوچیک بدون مارک میفروشن


این ست به نظرم تکراری توش نداره
http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30DB12-475A-BAC0-56CD4756E12FB6B7&fid=772AE9D6-475A-BAC0-5E24AFFBF0499FB4
ولی اگه دیدید که نمیخواید بیشتر از سه چهار تا کیک در سال درست کنید من چند تا دونه اش رو بگم بخرید
در غیر اینصورت همین ست خوبه
اون یکی ستش دیگه زیادی حرفه ایه
واسه کیک های غیر حرفه ای چهار پنج تاش هم کافیه ولی اگه میخواید ایشالا هر ساله گرفتار کیک ساختن باشید که بهتره یه ست کامل داشته باشید


راستی حالا که داری سفارش میدی اگه از این جوجه ها که ساختم خوشت اومده من دارم یه بغ وحش تکمیل میکنم پس....از اینها هم بخر

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E310A5F-475A-BAC0-513EBB4AAC195A7E&fid=3E32DFEA-475A-BAC0-51B68534387FF8B9

رنگ های
قرمز زرد آبی سبز صورتی نارنجی بنفش و مشکی

و یا اینکه این گزینه بسیار مناسبتریه

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30B819-475A-BAC0-5F5189466A40B391&fid=59E4D343-475A-BAC0-5F3C48A064013C08

این رنگها رو که بخریم دیگه میشه همه رنگ شکلات درست کرد و قیمتش هم خیلی بهتره
حیف که اینجا گیر نمیاد

و از همه مهمتر این ماژیکهای خوراکی که از واجبات زندگیه و تو کفش موندم
http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E31926B-475A-BAC0-5E213F624C3CDCEB&killnav=1

دو مدل داره که این واجبتره
FoodWriter™ Fine Tip Primary Colors Edible Color Markers
609-100

قیمتش هم خیلی میصرفه
با این ماژیکها میتونی روی ژله و کیک نقاشی کنی. عالیه

اگه مورد دیگه ای هم بود من در خدمتم
و مرسی از محبتت عزیزم من خیلی واسم مهمه که تو زندگیم کسی رو به زحمت نندازم. با امکانات کم هم میشه خوب زندگی کرد. باز هم ممنون


موفق باشید



@simin:
توی عکس هم مشخصه
بهش میگن
Tahini




@احسانه:
با تشکر از توضیحات کامل حمیده جون
عرایس توی نون پیتا درست میشه و واقعا هم خوشمزه است
مثل پیتزاست ولی من از پیتزا بیشتر دوستش دارم. خیلی رژیمیتر و کم کالری تره
درست کردن نون پیتا توی برنامه ام هست
بعدش اولین چیزی که باهاش درست میکنم عرایسه

من هم به اشتباه یکبار از اینsparkle gel ها بجای ماژیک خریدم.
اما خشک نمی شود. من دوست داشتم مانند رویال بتوانم روی بیسکوئیت ها را طرح بدم! اما در عمل نمی شود!

نه اون خاصیت رویال آیسینگ رو نداره
رویال آیسینگ اصلا قابلیت نگهداری نداره و درجا خشک میشه
واسه همین پودر مرنگ رو اختراع کردن که سریع توی آب میریزی و یالا
اون هم که ایران پیدا نمیشه
تو که مستجاب الدعوه شدی بگرد شاید واسمون پیدا کردی

چشم
از همین اسپارکل ژل؟
یا اون ماژیک جادویی؟!
من اون ژل و از همین جا خریدم البته فکر کنم 7 ماه پیش! باشه من پیگیرش هستم!

منظورم پودر مرنگ بود

پودر سفیده تخم مرغ همون می شه یا یه چیز دیگه است؟
ببخشید من تو مود اونا بودم!

طیبه جون
یک شبهه برام بوجود اومده
شما تو عکسی که از اردتون گذاشتید نوشتهtahini
اما روی ارده من نوشتهtahina یعنی اشتباهه؟ یا اینکه تفاوت دارند این دو؟
ممنون

این هم عکس ارده
http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1276627447031822000&x=jpg

تحینه اسم عربیشه و تلفظ میشه
Tahina
اسم انگلیسیش تاحینی ( تاهینی؟) تلفظ میشه
Tahini
نوشته میشه

شما بگید ارده
:p

چشم ما می گیم ارده!!!!!!!!!!!!!!
حیف که اینجا از این شکلکا نیست!

نفرمودید پودر سفیده تخم مرغ همون پودر مرنگه؟

شف جان،

حسم مثل این بچه فینقیلی هاست که دنبال چادر مامانشون رو می گیرن و می رن توی لوازم التحریر فروشی:))

دستتون درد نکنه که اینقدر کامل جواب دادید.
ببینم اون وقت این همه سوالی که ما از شما می کنیم یعنی زحمت نیست؟ یعنی این همه وقتی که شما می ذارید برای ما ارزش نداره؟!!
حرفها می زنید ها!!

من دارم سایت ها رو برای این وسایل زیر و رو می کنم. من باید در هلند سفارش بدم، چون ویلتون به جایی به غیر از آمریکا جنس نمی فرسته و این شرکت هلندی اجناس ویلتون رو عرضه می کنه.
از این ماژیک ها که دستور دادید، ندارند!! حالا باید براشون ای میل بدم ببینم می شه اردر همینطوری داد با وجود این که توی لیستشون نیست؟
این چند تا ماسوره که گفتید تکی بگیریم، کدوم هاشون هستند شف جان؟ این شرکت هلندی فقط اون ست بزرگه رو داره، یکی نیست بهشون بگه، بابا من که نمی خوام قنادی باز کنم م م م

اینها گزارش خط مقدم از این طرف بود

salam tayebe joon alan dashtam ye mahname ashpazi motalee mikardam chon emshab hosele nadashtam dargire emailam besham ama khob ye tabligh onja didam fek kardam shayad be darde shoma bokhore
lavazem ghanadiye jame jam.
inam tozihate kamelesh:
mavade avaliye ghanadi va bastani va koliye ghalebhay shirini pazi
mahsolate sherkathay wilton,martlato,kizer
Email:rahimjamali@yahoo.com
khiabane shariati,khiabane bahare shiraz,pelake 47
tel:021-77626214-6
mob:0912-4487165


inam ye agahi dige:
lavazem ghanadiye modaber(ghajar)
tel:88060507-8
yousefabad,meydane kalantari,khiabane mahram (modaber).pelake 61

albate midoonam shoma khodet varedi faghat goftam shayad be dard bokhore.

migam marang hatman kereme tar tar mikhad?

آن موادی که می گفتم این بود نخود + روغن زیتون+سس مایونز+ فلفل + نمک
که اصلا" قابل مقایسه نیست
ممنون برای این همه وقت که برام می گذازید.
دوستدار شما: شهلا

@احسانه :
دقیقا خود پودر سفیده است

راستی این آدرسی که
paris joon
داده رو ویه سر میزنی لطفا میخوام بدونم اون وسایلی که گفتم رو دارن یانه


@Perle:
میتونید از آمازون هم سفارش بدید

http://www.amazon.com/Wilton-Writer-Edible-Color-Markers/dp/B0000VM9EE

http://www.amazon.com/Gourmet-Writer-Decorator-Assorted-Colors/dp/B0012DMI1S/ref=pd_sim_k_3


من اونهاییش که به نظرم واجبه رو مینویسم

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30C2D7-475A-BAC0-5CFE6A7765000D80&fid=3E3324B4-475A-BAC0-55E2F09D219D862A

از این لینک بالا شماره 24 و 30

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30DB31-475A-BAC0-5ED1961209FACA13&fid=3E3324D3-475A-BAC0-5A41A71458EF491B

شماره 59 ولی اگه سایز دیگه ای هم دوست داشتی بگیر

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30E0EE-475A-BAC0-502138B8E73921FD&fid=3E3324F2-475A-BAC0-59FB635EC5EF9D2E

اگه دوست داری رز درست کنی
116
من با همین ماسوره با حلوا گل رز درست کرده بودم
که البته میتونی سایز بزرگ و کوچیکش رو بگیری


http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E3111C2-475A-BAC0-53E697EA2D3DE483&fid=3E332502-475A-BAC0-52CC3749ED9EFC2D

شماره 1 و 5 و 10

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30DE4E-475A-BAC0-5286A221EFC16EC2&fid=3E3324E3-475A-BAC0-5EDAC5CF9EC14BE9

15 و 20 و 2110و

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30C1CD-475A-BAC0-5CDB07AA69762110&fid=3E3324A4-475A-BAC0-5ED544474B973201

47

سوال دیگه ای هم بود در خدمتم



@paris:
بسیار مفید بود عزیزم
میگم اون اولی شیرازه؟


اونجا که تارتار گیر میاد که! اگه نبود به همون اندازه سرکه سفید اضافه کن ولی تارتار بخری بهتره



@Shahla :
عجیبه
این اصلا حمص نمیشه که

شف عزیز،

خیلی خیلی ممنون. فقط استاد، توی همون لینک فود رایتر ویلتون که برام فرستادید، دو تا از مصرف کننده ها نظر بدی در مورد ماژیکه دادن و یا گفتن نوکش خیلی کلفت بوده و یا این که خوب به نظر نمی رسیده آخر کار. من یک مارک دیگه رو پیدا کردم که خیلی نازکتره. ببینید نظرتون راجع بهش چیه که اگه خواستم سفارش بده برای دو تایی امون سفارش بدم.

http://www.deleukstetaartenshop.nl/index.php?cPath=1_89

شرمنده من اصلا فکر نمیکردم ممکنه که محصولات ویلتون بد هم باشن

من شخصا در مورد مارک
Ameri
اطمینان دارم و این لینک هم نظراتش همین رو میگه
http://www.amazon.com/Gourmet-Writer-Decorator-Assorted-Colors/dp/B0012DMI1S/ref=pd_sim_k_3

و با توجه به رنگهای مورد نیاز که 9 تا هستند قیمت اون لینکی که داده بودید خیلی بیشتر از ست آمری میشه

من شخصا فکر میکنم که آمری مقرون به صرفه تر باشه و جواب هم پس داده
چون روی شکلات هم میشه نقاشی کرد

باز هم یه سرچ کن ببینیم چطور میشه

طیبه جان قربونت آبجی..........
آمار هر ثانیه از این لوازم قنادی ها رو که پاریس گفته من دارم!
بعضا خیلی خودکشی کنند یکسری اجناس خاص میارن. اما تا بحال این مواردی که دنبالش هستی را نیاوردند.
الان هانی مشهد داره سطح فعالیتشو گسترده می کنه و یک فروشگاه ویلتون می زنه! امیدوارم همه محصولات شامل حالش بشود. یعنی شامل حال ما!!!!!!!

آمین
من بدون ماژیک دیگه نمیتونم زنده بمونم
:p

چه آمیــــــــــــــــن از ته دلی بود طیبه جون.
پس اگر این ماژیک ها اینقده واجبه من بصورت جدی پیگیرش بشم!

طیبه عزیز امسال به لطف شما و بچه های گل مامی سایت سفره شام تولد پسرم رنگ و بوی دیگه ای داشت .. خوب راستش من از وبلاگ شما حمص ، ژله بروکن گلاس، اسلایس ماست ، فینگر ساندویچ و ساندویچ پین ویل درست کردم و همه اش خیل یمورد توجه قرار گرفت مخصوصا اسلایس ماستش محبوب همه شد .... خواستم تشکر کنم بابت همه زحماتت و اینکه مرسی بابت همه نکته های ریزی که می گذاری که همون ها کلی به دادم رسید مثل خیس بودن چاقو موقه برش زدن ژله

هنرمندی و کدبانوگری از خودتون بوده

ایشالا همیشه موفق باشید

سوال در بخش دیگه

طبق دستورتون حمص درست کردم، خیلی خوشمزه شد اما مقدارش خیلی زیاده. تا چند وقت می تونم توی یخچال نگه دارم. به جز کبه جور دیگه ای هم می شه مصرفش کرد؟

جواب شف

نباید هوا بهش برسه. در این صورت تا چند روز راحت میمونه
من که با نون تست شده یا خالی خالی میخورم. یا با هویج
بله با همه غذاهای گوشتی میشه سرو کرد

مشق شب:

https://skydrive.live.com/?cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!299&sc=photos&retry#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21299&

دست شف عزیز درد نکنه ،خیلی عالی بود،من کنارش هویج گذاشتم و خیلی دوست داشتم عکس هم با هویجها گرفتم ولی چون هویجهای خوشکلی نبودن عکسشونو نذاشتم

فکر کنم از عشق من به حمص آگاهید
پس میشه حدس زد که من همه مدلیش رو دوست داشته باشم
با همه چی هم میشه خوردش
فقط بهاره جون جسارتا اگه مایلید مثل خود عربها درستش کنید باید یه کم رقیق تر درستش کنید. خیلی هم میکس شه
البته من شخصا بارها با همین کیفیتی که شما درست کردید درستش کردم و طعمش عالی بوده
میشه گفت بستگی داره که با چی بخوایم بخوریمش

چشم استاد
حتما انطوری امتحانش خواهم کرد ممنون از راهنماییتون، راستش مقداریشوهم با اسفناج درست کردم که به خاطر عشقم به اسفناج به تو ظرف کشیدن و عکس گرفتن و اینا نرسید

tayebe jan salam, nini chetore? ye soal dashtam, eenja 2 joor arde hast: hulled and unhulled ,yani konjede ba posst va bi poost, kodoomesh behtare vase homoos? mamnoon az lotfet khanoome honarmand.

سلام دارن خدمتتون

والا اصلش اینه که از ارده سفید استفاده میشه. ما اینجا هم سفید داریم هم قهوه ای
بعید میدونم توی طعمش تاثیر چندانی داشته باشه
ولی احتمالا اونی که رنگش روشنتره رو اگه استفاده کنید به اصل کار نزدیک تر میشه
از لحاظ طبی نمیدونم کدومش مفیدتر و سالمتره ولی معمولا با پوست باید مفیدتر باشه
پس نتیجه اینکه واسه مهمونی بدون پوست واسه خودتون با پوست

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21164&sc=photos

بافتش خیلی خوب شده
احسنت

http://www.up.mihancamp.com/images/3bb5frbzn5fhh78q1e15.jpg
اینم حمص من که به پای مال شما نمیرسه :D

اتفاقا حمصتون خيلي خوب شده
غلظتش هم هميشه بايد با ذائقه تنظيم شه
احسنت

شف طیبه ی عزیزلذیذ... خیلی اتفاقی این سایت رو پیدا کردم و چقدرزیاد خوشحالم که پیداش کردم ! فکرکنم ۶ ساعته که دارم تو سایت پرسه میزنم و الان نصفه شبه و من هنوزسیرنشدم از گشتن!! :-) عجب بلاگی !! دستت دارد نکنه بابته اینهمه هنر و هزار بار دستت دارد نکنه که مجانی همه رو شریک میکنی ... چقدر انسان بزرگی هستی گذشته از هنرت ...

طیبه جون چند روز پیش مهمون داشتم و حمص رو هم درست کردم.فهمیدم حمص واقعا" سلیقه ای هست و یکسری خیلی خوششون اومد و یکسری نه . خودم خیلی دوست داشتم ولی چون همسرم خوشش نیومد فکر نکنم حالا حالاها دوباره موفق بشم درستش کنم.ممنون تجربه جدید و جالبی بود

من اون موقع كه دست و بالم بند نبود واسه اداره درست ميكردم و به جاي اسنك با هويج و كرفس ميخوردم
اينطوري ميتونيد تنهايي و بدون ديگران نوش جان كنيد
:p

 با سلام مجدد ! :) بابا من بلد نیستم مشق شبامو تو آلبوم
بزارم ، اینکه همینجا شر میکنم . حمص افطار امشب من که عالی بود مزه اش .
همیشه آماده گرفته بودم ،خدا از شفی کمتون نکنه شف ! کنارش پیتا تست کردم
گذاشتم . میبوسمتون !

 یه بار عکسامو پست کردم که نشده ظاهرا ! دوباره پست میکنم
... دیشب این رو برای افطار درست کردم که خیلی خوشمزه شد . انقدر دستورا
کامل وبی نقصن که امکان اشتباه برای آدم نمیزارن ! ممنون.... راستی دورش رو هم نون پیتای تست شده گذاشتم!

از عكسها مشخصه كه كيفيتش فوق العاده عاليه
و بسيار هم زيبا تزئين شده
من خودمم معتقدم كه خونگيش خوشمزه تره چون تنظيم طعمش دست خودمونه

احسنت. با پيتا خيلي خوشگلتر هم شده

دقیقا همینطوره ! همونطوری که شما گفته بودید برای رقیق کردنش از آب خود
نخود استفاده کردم و فقط یه قاشق روغن زیتون برای تزئین ریختم . کاملا سالم
... :-*

استاد مهلبون سلاممممممممممممم درست كردم عالي بود عالييييييييي بهترين حمصي بود كه تا حالا خوردم واقعا ازتون ممنونم ولي خواهش ميكنم پست هاي تشكر منو جواب ندين چون من واقعا دوست دارم ازتون تشكر كنم از طرفي هم مي دونم شما خيلي گرفتارين وقتي ميبينم تك تك جواب دادين واقعا شرمنده ميشم.مرسي به خاطر مهربونيتون

من ميدونم كامنت گذاشتن وقت ميگيره و اذيت ميكنه اينه كه دلم راضي نميشه پاسخ محبت دوستان رو ندم

خيلي خوشحال شدم كه شنيدم طعمش رو دوست داشتيد
ما هم معتادشيم

 سلام شف عزیز.من حمص رو درست کردم خیلی هم دوست داشتم و برای این که یه کار تحقیقاتی هم انجام بدم یک بار با ماست مخلوتش کردم و یک بار هم با رب انار .. خیلی خیلی بهش می اومد و طعمش خیلی خوب بود .ممنون از زحمات تون.

بله من خودم تركيب حمص با همه چي رو امتحان ميكنم
احسنت بر شما

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...