2010/06/20

سس بشامل


سس بشامل Béchamel sauce و یا سس سفید یکی از سسهای بسیار معروف و بسیار خوشمزه دنیاست که چون خیلی کاربردیه من جدا پستش میکنم که سریع بتونید هر بار بهش رجوع کنید. این سسیه که ما حالا حالاها باهاش سر و کار داریم پس خوب تمرین کنید و توش تبحر پیدا کنید. من شخصا معتقدم که کسی که به عمرش بشامل ندیده و استادی هم کنار دستش نبوده حداقل باید سه بار درستش کنه تا یه بشامل خوب از آب دربیاره. یعنی بار سومه که دستتون میاد کی باید از روی حرارت برش دارید و کی به غلظت کافی رسیده!
سس بشامل مادر سسهای فرانسوی به حساب میاد! و در غذاهای ایتالیایی هم کاربرد زیادی داره. معروفترینش که همه ایرانیها اسمش رو شندیدن "لازانیا" است. سس بشامل، بیس "سس مُرنِی" Mornay sauce هستش که در واقع به بشامل پنیر اضافه میشه.
خب بریم سروقت رسپی... فقط توجه داشته باشید که این مورد رو حفظ کنید که همیشه مقدار کره و آرد توی سس بشامل برابره. این یادتون بمونه دیگه همیشه میتونید راحت مقدار سس رو به نسبت موادتون تنظیم کنید.


آرد سفید 2 ق غ



کره 2 ق غ



شیر 2 لیوان



فلفل سفید و نمک



پنیر چدار ½ لیوان




حتما باید آرد سفید استفاده کنیم و با آرد گندم نمیشه چون رنگش تیره میشه. کره و آرد رو با ویسک تفت میدیم . یعنی باید حتما ویسک باشه تا مطمئن شیم که گلوله نمیشه. یکی دو دقیقه تفتش میدیم ولی نه بیشتر چون نمیخوایم رنگش طلایی بشه. قراره سس "سفید" درست کنیم!



شیر باید حتما حتما حتما کاملا گرم باشه. اگه گرم نباشه سستون گلوله گلوله میشه...رد خور نداره! حالا شیر رو کم کم به خمیر اضافه میکنیم. و حتما سریع و مرتب با ویسک هم میزنیم. و حتما هم مواظب باشید که حاشیه های ظرف رو هم خوب هم بزنید که ته نگیره. خیلی مهمه. از کنارش به هیچ عنوان تکون نمیخورید!




حالا اجازه میدید که جوش بیاد. جوش که اومد شروع به غلیظ شدن و سفت شدن میکنه. ( توی رسپی ها میگن "هم بزنید تا زمانی که سس به غلظت برسه" این مسخره است چون تا جوش میاد غلیظ میشه . و این کمکی به ما نمیکنه. من اینطوری توضیح میدم...) بعد از اینکه جوش اومد شعله رو کم میکنیم و میذاریم یک دقیقه دیگه هم بپزه.



تا اینجا بیس سس سفید ما آماده است. اگه مایلید میتونید نمک و فلفل و جوز هندی بهش اضافه کنید. ولی همینجوری هم میشه با غذاهای مختلف ترکیبش کرد.






حالا پنیر چدار رنده شده رو بهش اضافه میکنیم. اینجاست که دیگه طعمش رویایی میشه ( یعنی از نظر من! چون عاشق این سس هستم و خالی خالی هم میخورمش!) چون سس هنوز حرارت داره خودش باعث ذوب شدن پنیر میشه.



من سعی کردم با این عکس و عکس بعدی میزان غلظتش رو نشونتون بدم






 چون میدونم شما چدار گیرتون نمیاد... از پارمزان یا گودا یا ماتزارلا استفاده کنید.








در اینجا من فلفل سفید رو هم اضافه کردم. که دونه هاش رو توش میبینید. میتونید تیکه های گوشت و یا جعفری هم توش بریزید و روی پاستا یا غذاهای دیگه سرو کنید




من فردا یه مدل غذا با استفاده از این سس رو میگم که واقعا خوشمزه اش میکنه.

58 comments:

ببخشید که دیر شد...خونه نبودم

شب همگی خوش

خواهش طیبه جون
ما رو خودت بد عادت کردی
سس بسیار خوبیه و قابلیت های زیادی هم داره. از الان دلم برای فردا ضعف رفت که چی می خواهی باهاش درست کنی.
مرســـــــــــــــــی

سلام خوبي.حال مامانت چه طوره؟اين قدر به خودشون نميرسن كه كارشون به جاهاي باريك ميكشه بهتره يك سر بره شيراز من دكتر خوب معرفي ميكنم.عمل مامان من افتاد ششم.يعني يك هفته ديگه به خاطر عفونتي كه تو بدنش بود.سلام من را خيلي زياد به مامانت برسان

من که دسترسی به چدار نداشتم از پارمزان استفاده می کردم.
اما دیگه دارم!!!!!!!!!!!!!
طیبه جان طعم دقیق فلفل سفید چیه؟
من هر چی می چشم هیچی حس نمی کنم جز عطرش. اینطوری باید باشه؟ یا نه؟

سلام بر استاد طیبه.
من رسماً اعلام می کنم که از این به بعد مرید شما هستم.
خیلی دستتون درد نکنه بابت آموزشهایی که با سخاوت تمام در اختیار قرار می دین.
اجازه هست یه سوال بپرسم؟ اصلاً نمی دونم می شه اینجا سوال درسی پرسید یا نه. با اجازه.

من چیز تارتلت رو درست کردم اما فیلینگش اصلاً قابلیت فرم دهی با قیف رو نداشت و مجبور شدم با قاشق پرش کنم. عکسش رو هم براتون می ذارم. می شه بگین اشکال کار از کجاست؟

http://up.iranblog.com/Files/9749dd2dc74848239dce.JPG

یه سوال دیگه هم دارم. من بنا به دلایل سلامتی مایکروویو ندارم. البته شاید مجبور شم بخرم. چند بار سعی کردم به کمک آب جوش شکلات رو ذوب کنم اما موفق نشدم. فقط یه کم نرم شده. می شه اگه لمی داره برام توضیح بدین. آیا شکلاتم بد بوده؟ حرارت زیاد بوده؟؟ یا چی؟ یه دنیا ممنون بابت محبتتون.

من این سس رو برای خیلی از غذا ها مثل پاستا، چیکن استراگانف و ... استفاده می کنم. ولی توش پنیر پیتزا، پنیر گودا، سس خردل، سس هزار جزیره، گاهی خامه، فلفل سیاه، آویشن و گاهی هم قارچ می ریزم.خیلی سس خوشمزه ایه.

البته همونطور که گفتین پنیر چدار تا حالا پیدا نکردم.

@احسانه :
احسانه جون از این پودریهاش استفاده میکنی؟
آخه اگه خود دونه هاش رو توی این فلفل خوردکن های کوچولوی دیتی بریزی و هر بار تازه آسیاب کنی خیلی عطر رو طعمش عالی میشه
قابل مقایسه با این پودری ها نیست



@ sedigheh:
شیراز؟ کجای کاری؟ تازه به زور آقای شوهر و داداشم رفته دکتر ...امشب کاشف به عمل اومده که خانم قصد مصرف داروها رو ندارن چون توی کاتالوگش نوشته امکان عوارض موجود میباشد
این مامان من تو عمرش یه بار هم به دکتر جماعت اعتماد نکرده و نخواهد کرد
آخه یکی نیست بگه پس واسه چی دکتر رفتی

میگه اگه قطره بریزم تو چشم بعد کور میشم!!!!!! مامانمه دیگه، کلا مدلش اینه

پس تو یه هفته دیگه به استرست اضافه شد؟




@آرام :
اول از همه بگم که خیلی خوشگل شدن و واقعا زیباست. حتی بدون شکوفه

دوم اینکه خامه تون ساده بوده
باید خامه فرم گرفته باشه که اون شکلی بشه

خامه فرم گرفته رو توضیح دادم

ولی قصد دارم مرحله به مرحله عکس بگیرم تو یه پست جداگانه بذارم که مشکل خیلی ها حل شه

ایشالا صبور باشید درست میشه


واسه شکلات باید بگم که ...توی مایکروفر خیلی سخت تر از روی بخار آبه چون اگه یک ثانیه هغفلت کنی کل شکلات میسوزه! ولی در مورد بخار آب... اول اینکه نباید آب به کف طرف بخوره...دوم اینکه خیلی طول میکشه و مرتب باید هم بزنی
صبور باشی درست میشه
فقط حوصله زیاد میخواد

نه شف جان من از دانه اش استفاده می کنم!
حالا ندانم داستان چیس؟
!
حس بویایی و چشایی من ایراد داره؟! فلفله ایراد داره؟ زمین کجه؟
خلاصه ندانم

خانم آرام واقعاً تارت های خوشگلی درست کردید.
من اون سایز کاتر ندارم و نجستم فعلاً.
قرار گذاشتم از کاتر کوچکم استفاده کنم و حتما درستشان کنم.
این شب جمعه مناسب ترینه!!!!!!!!!!!!!!

salam tayebe joon mamnoon az rahnamayit. are filadelfia mark nist markesh kerafte. panir kibi az oon panirast ke moraba morabast baste 6tayi va bishtaresh to bazar hast. valla esme kharejish in nist iranisho be in esm zadan vali kamelan jabash va bastebandish ba kharejish yekiye man to barname saman golriz didam albate chon saate 1 pakhsh mishe shoma emkane didanesho nadarin. in websiteshe
bahouneh.ir
tayebe joon ye ja be barnamehay manal al alam eshare karde boodin age sorate internet onja khobe kheili az barnamehasho mitonin az youtube down load konin,
rasti emshab varagh enam doros kardam bazam dastet dard nakone faghat be esrare aghay shohar ablimosho ye livan rikhtam ke alan khode jenab mede dard gereftanlooooooool.inam natijeye sarpichi az dastoorate sar ashpaz:) vali khoshmaze bood aksesham gereftam vali hajmesh bala bood natonestam upload konam

souce beshamelet jaleb bood emtehanesh mikonam man be shivehay mokhtalef doros mikonam vali ta hala tosh chedar narikhte boodam faghat inja ye ghaza hast be esme beshamel ono ke mipazim be souce beshamel panire kerafte livani va mayonez ezafe mikonim tamesh ali mishe
tayebe joon souce alferedo ham kheili ba pasta khoshmaze mishe ono ham age lotf koni to barnamat bezari hatman hame khosheshon miad
good night

چه خوب !!! من هر وقت درست می کردم وقتی از روی اجاق برش میداشتم خیلی سفت میشد. ولی این چقد خوب به نظر میرسه

varagh enab(eshtebahe chapi bood) :)))

ما را بد عادت کرده اید!! یک ذره برویم دست و پاهایمان را اره کنیم اینقدره لوس بازی در نیاوریم، وقتی کمی دیر می کنید هی خودمون رو با کارتهامون به در و دیوار بزنیم.
دشمونتون شرمنده خانوم گل
برای مامانتون هم آرزوی بهبودی می کنم

چند وقت پیش همه اش می خواندم که دوستانی که در ایران هستند از کرم اوله دکتر اتکر خیلی تعریف می کنند. از آنجایی که من هم مثل شما معمولا کسر شانم می یاد این جور چیزها رو آماده بگیرم، اصلا دنبالش نرفتم. بعدنش یک بار توی مغازه ترکها ( یکی بیاد من رو از این مغازه های ترکی و چینی جمع کنه!!) این کرم اوله رو دیدم و خریدم. ولی فقط طعم کاپوچینو رو داشت.
خب بعد این شد پروژه من که خب مزه وانیلش پس کو؟ هر مغازه ای که می رفتم نگاه می کردم، نداشتند که نداشتند. آخرش زنگ زدم به دفتر دکتر اتکر که با پرسیدن کدپستی منزلمون بهم بگن این پروداکت لعنتی اشون رو می شه از کجا خرید؟
هه هه!! خانمه پای تلفن به من می گه چون این پروداکت جدیده!! هنوز همه فروشگاهها نیوردنش، ولی شما شانس دارید، فلان مغازه داره. بعد از روی اون صفحه ای که جلوش بود یک چیزی رو خوند. من فهمیدم که می گه مزه نمی دونم چی چی اش اونجا قابل خریداری هست. گفتم خب پس مزه کاپوچینوش چی؟ اون رو کجا میشه گرفت؟ گفت اصلا
چنین طعمی نیست، فقط یک طعم داریم!!
گفتم خانم جان، این طعمی که شما می گی وجود نداره، الآنه دست منه
خلاصه شف جان، درسته که دکتر اتکر یا نستله همین بغل گوش ما هستند، ولی از اونجایی که مردم آلمان زیاد اهل اکسپریمنت نیستن و زیاد دنبال چیزهای جدید نمی رن، ما باید از ایران نشینان اخبار جدید محصولات اینطرف رو بگیریم.
این می شه که ما باید بریم محصولات دکتر اتکر رو از مغازه ترکها در آلمان بخریم که روش یک برچسب به زبان المانی چسبوندن و ترجمه کردن توش چیه و چه جوری باید آماده بشه!!!، روی شیر خشکه هم یک برچسب خوشجل زدن به زبان آلمانی.

@احسانه :
منم از شهر خودمون نخریدمشون وگرنه واسه ات میگرفتم
حالا اگه رفتم کنگان و تموم نکرده بود باهات تماس میگیرم
احتمالا میشه سال بعد و تا اونموقع خودت بهترش رو خریدی
:p



@paris :
حالا متوجه شدم چی میگی. ایرونیش اینجا نیست ولی خارجیش خیلی زیاده و من یه عالمه تو یخچال دارم. خیلی خوشمزه است. اصلا مال این کارا نیست!!! جدی میگم بدرد نمیخوره. اینا پرسس شده هستن. اون برنامه ای هم که میگی حتما میخواسته پول در بیاره واسه تبلیغ با اینا درست کرده. حتی از کریم چیز فراوری شده کرافت هم استفاده نکن. اون هم بدرد نمیخوره
کریم چیز بلاکش رو بخر. یعنی تو ابعاد و بسته بندی کره معمولی
باید مثل کره سفت باشه. بعد از یخچال بذار بیرون که نرم شه و استفاده کن
اینجا که گیر نمیاد


خب بچه ترتشش رو دوست داشته دیگه
looooooool
همه اش به ذائقه مربوط میشه

واسه پایین آوردن حجم عکس یه راهش اینه که با کیفیت پایین عکس بگیری
راه دیگه اش اینه که مصل من سایزش رو کم کنی
یه برنامه های کوچو هستن این کار رو واست میکنن
خیلی ساده با یه کلیک
اسمشون جی پی جی اپتیمایزره
مثلا این یکیش

http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Graphics_Palette_and_Compression_Tools/JPEG_Optimizer_Download.html

باز هم مدلهای دیگه اش هست


بله آلفردو هم سس خوبیه. مرسی از راهنمایی



@مروارید :
من فقط یه بار دارک چاکلتش رو گرفتم که عکسش رو هم گذاشتم. همه طعمهاش و همینطور سایر محصولاتش موجوده. چقدر هم که تنوع داره. واقعا آدم رو وسوسه میکنه
اونی که من خوردم خداییش کیفیتش هم خوب بود
اینجا هم یه دونه برچسب ایرونی گنده زدن روش
فکر کنم این رو هم باید از ایران سفارش بدی
جالبه ولی مارکهای آلمانیش هم هست من از آلمان سوغات واسه ام آورده بودن

شف جان خدا خیرت بده ما اومدیم یه بار بیف استراگانف درست کنیم تو دستورش همین سس سفید بود اما نگفته بود شیر باید گرم باشه خلاصه چه مصیبتی شداون گوله های خمیر که نگو
واسه همین اصلا از مزش خوشم نیومد حرفی هم از فلفل قرمز نزده بود . خلاصه خیلی خیلی ممنون وامیدوارم زندگیت سرشار از برکت وشادی باشه چون تموم دانسته هاتو بی هیچ چشم داشتی این جا میزاری .خلاصه بوسسسسسسسس

tayebe joon to cheghad on timi. midoonam bayad hajmesho kam konam vali vaghti mikhastam uploud konam yadam omad:) mibini che aghle kolamloooooooooool. vali bazam ye donya mamnoon az linki ke baram gozashti hatman estefade mikonam
tayjoon mikham jele to pooste limo doros konam to recipe mesle inke jelaro faghat ba ye livan ab doros kardi chon mamolan rosh neveshte ye abe joosh ye abe sard. mikhasti seft tar va ghalebitar bashe? injory shirinish ziad nist?
dishab vase vaagh enab abe 4ta limoye doroshto gereftam mikham az ona estefade konam

rasti hala chi shod? vase cheese cake az panire filadelfia estefade bokonam? hamoon behtar az hamast? inja panire kale ham hast. kodom behtare?
bezar ye arezooye salamato vasat bokonam eshalla hamishe salemo sare hal bashi. man ke har bar darbareye to ba hamsaram sohbat mikonam 3-4ta mashalla migam to ham hamishe vase khodet va en yakad bekhon. valla mesle to kam peyda mishe

mibakhshi ye sola vasam pish omad age hoselato sar mibaram be bozorgiye khodet bebakhsh
to souce beshamel az nja panire chedare hamon keraft ghotia estefade kardi ke aksesho yebar gozashte bodi? ino miporsam chon inja panire chedare sefid ham hast va chedare zard vali to ghoti nist va bishtar ab mishe man roo pizza azashon mirizim tarkibe zardo sefid ye namay khobi be pizza mide.
rasti in araba ye sambose doros mikonan be esme sambose panir.be sorate role kochike lay noon az hamin keraft ghotia mizaran mipichan
to roghan sorkh mikonan badam rosh asal ya shir asali mirizan ba podre peste shayad khorde bashi man ke asheghe tamesham vaghti doros mikonam nesfesho khodam mikhoram

راستي "اب راكت" را خودت امتحان كردي؟امتحان كن و اگه چيز به درد خوريه خبر كن من هم بگيرم.ببينم ديگه چه بهانه اي ميمونه!!!؟

خانم هاي ورزشكاران دلاوران نام آورااااااااااااان
به به خسته نباشيد
abrocket
خوبه يا
total core?

@soudabeh:
سودابه جون فلفل سفید نه قرمز. آخه میخوایم رنگش سفید بمونه
ولی نریختی هم مهم نیست. ولی گرم بودن شیر خیلی مهمه و البته تا بار سوم هم خوب دست آدم نمیاد که کی از روی حرارت برش داره و کی خوب غلیظ شده



@paris :
نه اصلا آب سرد نریز چون اگه خوب غلیظ و سفت نباشه برشهات اصلا شیک نمیشه. والا من که به نظرم زیادی شیرین نیومد. ولی شما میتونی باز یه کم آبلیمو هم اضافه کنی که ترش شه
ذائقه ها فرق میکنن من هم کم شیرین دوست ندارم پس نظر من رو نپرسی بهتره
:p

میگم این لیموها رو از کدوم ور بریدی. فکر کنم به همون شکل که آب میگیرن بریده باشی. آخه برششهاش باید از اون سمتش باشه که مثل قاچ نارنگی یا خربزه بشه متوجه میشی؟

آره فیلادلفیا ولی از اونها که فراوری نشده
اون مارک کرافت که توی شیشه است و نوشته کریم چیز به درد نمیخوره. خیلی شوره و زیادی نرمه خوب فرم نمیگیره
کاله هم من توصیه نمیکنم


آره حتی چدار کرافت هم دو مدل داره یکیش پخته شده است که سفیده یه مدلش هم زرده
چدار مدلهای مختلف داره. کم چرب و معمولی و پر چرب. و تازه و خشک و ایجد. که اینها باعث میشه که رنگش از سفید تا زرد متفاوت باشه و یا کیفیتش نرم و یا سفت باشه. در کل طعمش عالیه و با هر غذایی خوشمزه است

آره سمبوسک بهش میگن و بسیار خوشمزه است و مدلها و فیلینگهای مختلف داره
عالیه ولی یه مشکلی هست خمیر سمبوسک آماده اینجا نیست. اونجا در سایزهای مختلف وجود داره که من واسه خودم آوردم و تا مدتها درست میکردم
در دنیا به فیلو دو معروفه یعنی خمیر فیلو درست کردنش آسونه. ولی دستگاه رشته ساز میخواد که خوب نازکش کنه
راویولی رو هم با همین دستگاه درست میکنن


@sedigheh:
باشه هر وقت شروع کردن خبرت میکنم


@مامان شراره :
من کلا معتقدم دراز نشست واسه خانمها خسارته

ولی من که هر دو رو تست کردم به نظرم واسه آقایون توتال کر خوبه و واسه خانمها زیادی قویه و توی کمرم هم مینشست و بد دردم میگرفت. ولی کمر آقایون چون پهنه مشکلی پیش نمیاد

اب راکت ولی واسه آقایون خیلی نرمه و فنر سفتش هم ضعیفه ولی واسه خانمها مناسبه

در هر حال جز کمر درد واسه ماها هیچ چیز دیگه ای نداره

این نظر شخصی منه


دو تا هم بیشتر نزدم
:p

سلام طیبه جون. آرزوی سلامتی برای مامانتون دارم.
هی هی هی .... طیبه جون با این غذاهای پنیر چدار دار که کلی دلمان را می سوزانی. خیلی وقته که میخوام کروکت سیب زمینی با پنیر چدار رو درست کنم، ولی کو پنیر چدارررررررررررررررر!!!!
حالا هی هر روز دلمان را بسوزان!!!!!
یادم باشد فردا با سطل آب یخ بیام کارگاهت معلوم نیست چقدر بایم بسوزم!!!!!!

جسارتاً خدمت خانم های که دنبال پنیر چدار هستند توصیه می کنم به فروشگاه هایلند آرژانتین هم سر بزنند.
به احتمال خیلی زیاد هنوز دارد .

پيرو فرمايشات احسانه جون و با اجازه از طي طي جون
فروشگاه جام جم روبروي صدا و سيما طبقه همكف يه سوپرماركت داره چهل ستون چهل پنجره......چدار و پارمزان و انواع و اقسام ايراني و خارجي رو اونجا ميتونين مشاهده كنيد
اونجا نداشته باشه فكر نكنم جاي ديگه بشه پيدا كرد
آخه مشتريان ثابتشون از خانواده هايي هستن كه مثلا مثل خانواده سفيران اينجا زندگي ميكنن...البته هايلند كه محشررررررره ديگه

آخ آخ گفتي طي طي جونم كمر درد
من فكر ميكردم فقط من اين مدلي ميشم
تازه من عمل ديسكي هم هستم
وااااااي ي ي ي ي ي
امروز برم يه گام شمار بخرم باهاش اقلا راه برم من
ورزش اون مدلي كه اصلا نميتونم مثل ايروبيك و اينا كار كنم
دستگاه هم كه وقت ميخواد
تردميل هم كه تصميم گرفتم نگيرم كه نشه چوب لباسي خونه
همين ديگه
تا هوا خوبه و ميشه راه رفت اين كار به نظرم بيشتر جواب بده

دستت تون درد نکنه احسانه جان و مامان شراره.
آخه یه مشکل کوچووووووووووولوی دیگه
من تهران نیستم. چه کنم گریه کنم کافی؟؟؟؟؟؟؟
شما نوووووووووش جان کنید حالشو ببرید.
برای ما هم خدا بزرگه دیگه نه؟؟؟؟؟؟

قابل توجه پايتخت نشينان عزيز:از محصولات فروشگاه ها بخوريد و بياشاميد ودر اين بين ما را هم ياد كني.حالا ما هم هي ميريم خيابون نادر !!!!!!!هي ميريم خيابون نادر

رسماً به عنوان نماینده ثابت سوپر مارکت های تهران اعلام می دارم!!!!!!!!!!!!:
در این پایتخت هم خبری نیست! این چیزها هم جدیداً آوردند. من که می گم از نادر شما می گیرن میارن اینجا!!!!!!!!!!!!!!!!

طی استعلام یک ساعت پیش جام جم پنیر چدار نـــــــــــدارد!!!!!!!!!!!!!

طیبه جون خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون. من خیر سرم خامه رو فرم دادم. اما ظاهراً خوب بلد نبودم. حالا وقتی درس دادین بیشتر باید دقت کنم ببینم ایراد چی بوده.

احسانه جون منم کاتر گل نداشتم. روی کاغذ روغنی یه الگو در آوردم و بعد هم با چاقو رو خمیر بریدم. کمبود امکانات چه می کنه!!

جداً؟ چه انگیزه ای آرام جان. تبریک می گویم. تارتان هم خیلی خوشگل بود.
من که از این هنرها ندارم از این کارها بکنم.!
فقط می تونم به شما خانم های هنرمند تبریک و مرحبا بگویم.

bazam merci tayebe jan. are moteasefane az hamoon var boridam. bad ke recipito didam fahmidam bayad onvari beboramesh:) vali chon to khone ye jele porteghal daram ke ro dastam bad kardelooooooooool to hamoon poosta dorod mikonam bebinam chi mishe aksesho migiram vasat
tayebe joon ta hala jele porteghal ba shir khordi? yani be jay 1livan abe sard i livan shire sard beriz vali ghablan bayad jelei ke to ab josh avordi kamelan sard beshe ke shir nabore badam moratabo sari ham bezan be nazare man khoshmazast.
khobe ke esme on sambosaro yadam dadi. kash mitonestam none sambose barat befrestam heyf ke zood ab mishe
rasti tayebeh joon man ye mahe dige vase chan rooz miam iran age chizi lazem dari ke man mitonam taheye konam bedoone taarof bego khoshhal misham kari barat anjam bedam, midoonam gofti khoshet nemiad be kasi zahmat bedi vali ba ham kenar miyaym . man kheili doos daram bishtar ba shoma ashna besham natars man enghad ke inja roode derazi mikonam por harf nistamloooooooooooool
to kargahe ashpazi porharf misham va ella hame migan kheili kam harfamloool
jedan age man kari mitonam barat anjam bedam khoshhal misham.
ye soale dige shoma neveshti 1cup=16tbs in meghdar dar morde ard ham sedgh mikone akhe 16*14 gerams=224 yani 1cup ard 224 gerame?ya 150 geram
ya inke man ghalat hesab mikonam?

@فاطمه:
باور کنید این تنها مدل پنیریه که اینجا داریم
پنیر های ایرونی به غیر از فتا دیگه هیچکدوم اینجا پیدا نمیشه
تازه همین هم هر موقع من بخوام قحطی تو بازار میاد
ولی واقعا طعم چدار عالیه
ایشالا خدا قسمت کنه بخورید


@احسانه :
حلال مشکلاتی احسانه جونم



@مامان شراره:
من شخصا با پیاده روی توی خونه خیلی کم کردم و هنوز هم همون رو انجام میدم. صد در صد تضمینی لاغر میکنه


@sedigheh :
من دیروز رفتم نادر فقط کم مونده بود گریه کنم
هیچی نداشت
البته همه چی داشت
هر چی من میخواستم نداشت



@آرام :
چه اراده ای
احسنت
منم از این کارا زیاد میکنم
کبود امکاناته دیگه


@paris :
نه اون مقادیر مایعاته
واسه جامدها فرق میکنه
شاید لیست جامدها رو هم اضافه کردم بهش
باید یه کم بیکار تر شم حتما

آرد یه لیوانش 125 گرمه این همیشه باید حفظمون باشه

آره هم به شیوه ای که گفتید و هم با اضافه کردن شیر عسلی میشه ژله ها رو کدر کرد با همون روش ژله چهارده رنگ درست میکنن


نه میدونم خمیر سمبوسه باید فریز باشه وگرنه خراب میشه
من خودم که آورده بودم...گذاشته بودم یخ بست بعد 4 ساعت توی چمدون بود تا رسیدم خونه اینجوری سالم رسوندمش مقصد

درست کردنش آسونه
ولی آماده خریدنش یه چیز دیگه است
:p

قربانت برم من واقعا چیزی لازم ندارم. شما محبت دارید. کی گفته زیاد حرف میزنید. سوال کردن هم خوبه. آدم چیز یاد میگیره
من هم خوشحال میشم کمک کنم

سلام خانم هنرمند نمیدونید چه قدر ذوق کردم وقتی اینجا رو پیدا کردم توی وبلاگهای ایرونی زیاد میگشتم اما هیچ کدومو دوست نداشتم اما اینجا یه جای خاصه هرروز چک میکنم مبادا عقب بیفتم با عرض فضولی شما کجا کلاس رفتین و الان کجا هستین؟نخواستین جواب ندین فقط خیلی باحالی خوب و خوش و موفق باشید.

بازم منم یه سوال من فنجان شکلاتی بادکنکی درست کردم اما بادکنک از شکلات جدا نشد و پروژه به شکست انجامید فکر میکنید دلیلش چیه؟

سلام طیبه جون
سس سفیدهای منم خوشمزه می شه و منم همیشه خالی خالی می خورم البته با عذاب وجدان ... !!!1
طیبه جون من همیشه از شیر گرم استفاده می کنم اما سسم بی برو برگرد گوله گوله می شه و من همیشه مجبورم از همزن یا گوشت کوب برقی برای باز کردن گوله ها استفاده کنم .
من هیچوقت از پنیر چدار برای سس استفاده نکردم اما این دفعه حتما با پنیر درست می کنم
حالا
اینجا یک نوع پنیر کرافت هست تو قوطی های آبی رنگ که مثل کنسرو تن ماهی می مونه منظورتون از چدار همونه یا اونی که توی شیشه هست مثل شیشه های سس؟؟؟

@beenazeer :
من کلاسی نرفتم و خودآموزی کردم
بوشهر

دلیلش درست تمپر نشدن شکلاته
شکلات زمانی از قابلها به سادگی جدا میشه که تمپر سده باشه
یعنی هرگز به هیچ قالبی نخواهد چسبید

تمپر کردن رو در مبحث شکلات میتونید پیدا کنید


@شادآفرین :
دقیقا همنیته که میگی. کنسرو آبی
باید از اول آرد و کره رو هم ویسک کنی و مرتب بزنی
شیر گرم رو کم کم اضافه کرده و مرتب ویسک کنی
اینطوری هرگز گلوله نخواهد شد

سلام طیبه جون من یه مدت بلاگ شمارو دیدم و کلی‌ لذت بردم.یه سوال دارم می‌شه به من بگی‌ پنیر چدار آلمانیش چیه آخه من امروز رفتم گیج شدم انوع پنیر بود ولی‌ من ندیدم نوشته باشه چدار مطمئناً یه اسم دیگه داره،مرسی‌ از بلاگ قشنگت.

چدار همون چدار نوشته میشه

Cheddar (Käse)

این هم لینک ویکی پدیاش

http://de.wikipedia.org/wiki/Cheddar_(K%C3%A4se)

ولی چون در دویچ ما چ نداریم فکر کنم تشدار خونده میشه

طيبه جون چداري كه من خريدم يه بسته مستطيلي مقوايي آبي هستش من قوطي شو نديدم بندر .جالبه وقتي برداشتم ديدم برچسب خورده 1600 با كلي ذوق و تعجب برداشتم وقتي حساب كرد 6600 بود كلي خنديدم. آقاي شوهر ميگه خوبه 16000 تومن نبود.

چند گرم رو اینقدر میده؟ چقدر گرون
این قوطی ها رو ما بین 2000 تا 3000 تومن میخریم. بستگی داره از کجا بخریم

عزيزم بسته نيم كيلويي رو 6600 داد. گرون خريدم؟

نه قیمتش مناسبه
تقریبا همون در میاد
این قوطیها 200 گرمی هستن پس همون قیمت میشه

طیبه جان ممنونم.سس بشامل رودرست کردم عالی شد.راستی خوشحال میشم که با هم تبادل لینک داشته باشیم .دوست دارم بیشتر از راهنماییهات استفاده کنم.

محبت داريد زينب جان
متاسفانه چون تعداد تقاضا ها زياده و من فعلا فرصتش رو ندارم اون قسمت رو هنوز توي وبلاگ نذاشتم. ايشالا عمري بود يه آرشيو كامل از لينك دوستان درست ميكنم

راستي من خواستم وبلاگتون رو ببينم ولي لينكتون كار نميكرد

سلام عزیزم یگانه شف عزیز ما  خیلی خیلی خوشحالم که از فیلتر در اومدید واین سایت عالی رو دوباره ما دیدیم (البته میدوونم که از فیلتر در نیومدید خودتوون زحمت کشیدید) مرسی ازتوون ...می خواستم بگم این سس بوی کره میده وشر خیلی خخوب میشه ها ولی این بورو شماهم از سستوون میشنوید یا من بد درست میکنم عین شما انجام دادم فقط پنیر موتزارلا ریختم به جای چدار اما بوی کره وشیر اذیتم میکنه راهی هست من بوشو از بین ببرم یا مثلا با روغن وآب درستش کنم یا حجم کمتر شیر؟؟؟؟ نخندیا شف من کلا به بو حساسم راستی عاشقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم با این همه هنررررررررررررررررر خاننوم مهندس شف عزیز

سلام عزیزم یگانه شف عزیز ما  خیلی خیلی خوشحالم که از فیلتر در اومدید
واین سایت عالی رو دوباره ما دیدیم (البته میدوونم که از فیلتر در نیومدید
خودتوون زحمت کشیدید) مرسی ازتوون ...می خواستم بگم این سس بوی کره میده
وشر خیلی خخوب میشه ها ولی این بورو شماهم از سستوون میشنوید یا من بد درست
میکنم عین شما انجام دادم فقط پنیر موتزارلا ریختم به جای چدار اما بوی
کره وشیر اذیتم میکنه راهی هست من بوشو از بین ببرم یا مثلا با روغن وآب
درستش کنم یا حجم کمتر شیر؟؟؟؟ نخندیا شف من کلا به بو حساسم راستی
عاشقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم با این همه هنررررررررررررررررر
خاننوم مهندس شف عزیز

چه جالب من با یاهوی همسرم کامنتم ارسال شد الان فهمیدم من آزاده هستم نمی دونستم روند کامنت اینجا اینطوره  چون ایمیل همسرم باز بود اسم ایشون فک کنم دیده شه خواستم بگم سوءتفاهم نشه

نگران نباشيد من معمولا وقتي اسم آقايون ديده ميشه فرض رو بر همين ميذارم كه ايراد از ايميله

بله نگران نباشيد قابل حله
اول اينكه من عاشق بوي كره و شير هستم . كه اين هيچي
دوم با استفاده از ادويه ميتونيد مشكل رو حل كنيد. مثلا جوز هندي عطر تندي داره
يا برگ بو يا ساير ادويه ها

و اما... من معمولا وقتي براي خودم بشامل درست ميكنم براي جلوگيري از بالا رفتن كالريش با روغن زيتون بكر درستش ميكنم
شما با هر مدل روغني ميتونيد كار كنيد

براي خيلي غذاها من به جاي شير از آب مرغ يا آب گوشت استفاده ميكنم
آب سبزيجات هم ميشه
بله آب خالي هم ميشه
ولي وقتي آب ميريزيد ديگه مزه خاص و خوبي نخواهد داشت

 و البته با حذف شير رنگ سفيدش رو هم ديگه نداريد

اما طعم عالي خواهد بود
فقط با ادويه ها طعمش رو تنظيم كنيد

مرسی عزیزم که در مورد گرم بودن شیر توضیح دادی و میزان کره اش. من همیشه یه مشکلی توی درست کردن این سس داشتم. با همین پست سایتت رفت تو لیست فیوریتهای من. عاشق این عکسا و توضیحاتت شدم. راستی من توی لازانیا یه گیری هم دارم. برای اینکه لایه ها خوب به هم بچسبه از این سس استفاده می کنم ولی یه جورایی شیرینش می کنه. به خاطر شیرینی ذاتی شیر. چه کنم؟

پارمزان
پارمزان بهترين گزينه است
در آخر توي بشامل پودر پارمزان بريزيد و بچشيد تا اونجايي كه از شوريش راضي بشيد
طعمش رو فوق العاده هم ميكنه
البته همه پنيرها رو ميتونيد امتحان كنيد
مثلا من چدار رو هم خيلي خيلي دوست دارم
يا پنير خامه اي پروسس

salam chef aziz man khayli vaghteh ke post haye shoma ro nemitonam  bebinam. bad az click kardan roye ReadMore aval link asli baz mishe va bad az 2 sanyeh link monharef mishe va ye safe sefid mibinam.ta alan faghat az trigh email post haye jadid ro migereftam ke hala o ham dige chend rooze nemiyad. ageh momkeneh rahnamiiim konid bayad che kar konam.

با سلام و تشکر
میخواستم بپرسم منظور شما از آردسفید کدوم نوع آرد می باشد و آیا برای تهیه کرپ هم از این نوع آرد استفاده می کنند (منظور شما آرد نانوایی است) اگر باید بسته بندی خریداری شود چه نوع مارکی را معرفی می کنید من تازه کار هستم ممنون میشم توضیح بدهید؟

 با سلام و تشکر از شما
لطفاً در مورد آرد سفید توضیح دهید از کجا باید تهیه کرد (نانوایی) یا از بسته بندی و آیا این آرد سفید همان است که میشود باهاش کرپ درست کرد یا خیر ؟ ممنونم عزیزم

در اين دستور به خصوص فرقي نميكنه
هر آردي باشه جواب ميده
منتها آرد كيك پزي معمولا رنگش رو سفيد تر و بافتش رو لطيفتر ميكنه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...