2010/06/21

تست کاپ گوشت با سس بشامل

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pt73EQ9f1LJdfVwBix6mNw_VDGk5GeNy7_OupObQYyyoVs0CgYa5VE-qTdZGDVqSZ9nTSXNPEJ9sHgXM-0G5mAe-cCBGvlhfIhHp4bgn4HYc41srqmLGToClhotCWWVzZ/MTC%201.jpg?psid=1

یادتونه یه مدل تست کاپ آموزش داده بودم؟... خیلی کامنت داشتم در مورد اینکه آیا میشه اینها رو از قبل درست کرد یا اینکه فریز کرد. این پاسخیه به تمام سوالات شما. این یکی رسپی طوریه که میتونید تا ماهها هم توی فریزر نگهداریش کنید!



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pVPeM38LwnrJ8M_GrFzxnZYAvc2LQ4OUNLmBFCfXaN_zVGqJXg5i3DxDauSpzokW5TSARGemoUodJZNLeGmdXz-epZxeE23riGew43sWFIIItY7-6msokvyLeGZ24w0w6/MTC%202.jpg?psid=1

برای شروع به همون شیوه ای که قبلا گفته بودم نون تست ها رو با وردنه کاملا نازک کنید. توی درست کردن تست کاپ تازگی و کیفیت نون تست خیلی تاثیر داره پس یه جنس خوبش رو بخرید.



حالا این بار به یه شیوه دیگه عمل میکنیم. یعنی نونها رو دایره ای قالب میزنیم. اگه شما قالب گرد ندارید از لیوان استفاده کنید. ( بعدش هم تیکه نونهای اضافه رو بریزید توی بلندر و بعد توی زیبپ لاک فریز کنید. اینطوری همیشه خورده نون یا همون آرد سوخاری آماده واسه توی کتلتها و برگر ها دارید)
من این رسپی رو توی برنامه “Sara’s Secret” دیدم و جالبه که چون "سارا" خودش "اکزکیوتیو شف مجله گورمی" هستش، رسپیهاش رایگان نیست و باید مجله رو بخریم! ولی خوشبختانه من چون سریع درستش کردم رسپیش خاطرم مونده بود و میدونستم نکاتش چیه. ( آخه حافظه ام زیاد خوب نیست. یعنی از بس چیز میز درست میکنم همه رو قاطی میکنم و یادم میره. خدا میدونه چقدر غذا تا به حال درست کردم که هیچ کدوم رو دیگه یادم نمیاد)

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pN21MNnTXdzpmhlTgDySFwD63-uqY15YQotVMADyeu8zLROfmYW14far4HsB3PAY37GLN8d4XNdmf16In0136zg2Z_c9ZWqQXwFAvP6bW5SFK_8vpD_59vmJmJyeWK0MT/MTC%203.jpg?psid=1


نونها رو چرب کنید ( اگه مهمون دارید با کره مذاب چربش کنید خیلی خوشمزه تر میشه) و توی قالب کاپ کیک قرار بدید. میبینید چه خوشگل چین میخوره؟!



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pBjyd6ZuLi3X8PhtnQLJpEzw5tA5QfbOBIzW6VwdXXYA6ijn_A1qfvXIphxpsvFhaOsbTaYB_-y1y3CZfyGS3JkGms9F51wZHLZl2gOZNeuqovo00NKBpb0KzBV2N8665/MTC%204.jpg?psid=1


توی فر 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت به مدت 5 دقیقه قرار میدیم. به اندازه ای که لبه هاش برشته و طلایی بشه.




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pTEGnsqslkOkSNaUqFOIE0lqhpfVE__AFoA6Ty2dD_wX8XOD-sF_ek4Q8i706fhmdZhc5GPPc4ss7nW8i0XKSOIjqTQ2VZuYjvVOp6vN_vnLZS_g_nFd9arwneSluSvM9/MTC%205.jpg?psid=1

تو فرصتی که داریم تا تست کاپها توی فر هستن سس گوشت رو آماده میکنیم. 200 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز و ادویه و دارچین و فلفل تفت داده و بعد رب گوجه رو اضافه کرده و بعد که پخت بهش آبلیمو و نمک اضافه کردم.




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pcdpomG-TqhCk9wgiVlNF3Nixyq6RNl_nK8GRDT9ubF7H7FlKp0kvD93q4mrjHSYmvn3QO9cxCBtmYvodOXP_-8ajIFBtbhOeP1ArkNxWhTBmay74OGMh2lj8FZu7krAm/MTC%206.jpg?psid=1


حالا با مخلوط گوشت تست کاپ ها رو پر میکنیم.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pdawVDCiT1x6iJxI8W92tiWhkIE_X0WMiOs3kZcZrn90mSZHlD62KiZLMxvfeCF8wJRkfgd9pwZNvzZ1-dd0VhrTBN8pHI9LTtVcUUOFe4eIRhotn2s0LIZeszkO7gJiW/MTC%207.jpg?psid=1


روش سس بشامل میریزیم. این مرحله ایه که میتونید فریزشون کنید. توی ظرف دربسته قرار داده و تا ماهها فریز کنید.




بعد که زمانش رسید که خواستید مصرف کنید، کافیه از فریزر بیرون آورده روش چدار رنده شده پاشیده و به مدت 15 تا 20 دقیقه توی فر قرار بدید.




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p41o3T0jP30-Q8uKjjn09Zx6jMQ2OMSkRKvAflO_JtzQJM7tJ4x_h0-gHDs-y3s-rFslpdwvjrOOiw63TBa2Vdu4c0xzjZ_pIsb4BAj6pVwiwDc7XlutqEM4EcsppB7uN/MTC%208.jpg?psid=1


من چون واسه خودم درست کرده بودم دیگه پنیر اضافی روش نریختم ولی اون پنیر اضافی طعمش رو بهتر و شکلش رو خوشگل و طلایی میکنه.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p_ihVTkj_hEVsa83oDz0cmWvgWwkx_6ADKU_3a-g0iJlv3hLcw1g2YnbZUH-fR018lPY7pI6arR7D31CgJTGNNHe3nX4mAha2Cg5_RD9OD4bcjyfraHB7ZYqMuMI3gtE-/MTC%209.jpg?psid=1


به نظر من این تست کاپهای گوشت طعمش از پیتزای گوشت هم بهتره! مخصوصا اینکه سایزش یک نفره است و توی دهن آب میشه و واقعا غذای سریع و شیک و خوشمزه ایه.




59 comments:

به بــــــــــــه
چه شود
من که مثل شما نمی تونم جلوی خودمو بگیرم و کم بخورم یا کالریشو کم کنم.
نخورم سنگین ترم!
اما برای مهمانان که درست کردم یک تست می زنم!
مرســــــــــــــــی

یو هووووووووووووووووووووووووووووو
نفر اول شدم :))) هورااااااااا
نمی دونم چرا هر وقت می یام اینجا و در حال گشت و گذار توی سایت هستم یا دارم از روی دستورات طیبه جون چیزی رو درست می کنم یا فیلم «جولی اند جولیا» می افتم
طیبه جون فیلم رو دیدی؟

فکر کردم امشب اول شدم ولی اشتباه کردم! دستت درد نکنه طیبه جان. اتفاقا دنبال غذاهایی هستم که بشه فریزش کرد. این خیلی جالب بود.

نه دوم شدم :((( احسانه جون نمی شد نیم ثانیه دیرتر پست کنی ؟؟؟
اه اه همش تقصیر این
WORD VERIFICATION
که حروف کج و کنجل جلو آدم می زاره برای تایپ کردن
خدا می دونه الان چی باید بتایپم
:)))

bah bah :D

tebghe mamol harfamo tekrar mikonam khoshbehale khorandeganesh :(

kheyli khoshmazast az ghiyafash malome tordo khoshmaze

man farda mamoriyatam miram restorane "choghadak"
chon az alan hesabi gorosnam shode :D

man majboram injaro tark konam chon momkene rejimamo beshkonam :D

شاد آفرین جان من رسماً مراتب عذر خواهی خودم را خدمت شما اعلام می دارم.! من شرمنده ام.
مستر امیر لطفاً فارسی تایپ کنید.
فارسی را پاس بدارید آریایی های عــــــــــــــزیز

من عاشق رس÷ی هاتم. واقعا از این سایت استفاده میکنم. مرسی .اینم که محشر بود

به به به طيبه جون دست گلت درد نكنه
ما ني ني سايتي ها خيلي دوستت داريم

ببين چه نظرياتي راجع بهت دادند
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=29382&postID=1994090#1994090

@شادآفرین :
نه ندیدمش


@/\ |\/| | R:
فردا از ماموریت برگشتی حتما یه سر به من بزن یه اسلایس از کیک بلک فارست بزن تو رگ
آخر کالری شده ولی ....5 ساعت سر پا بودم

ولی قبلش یه تماس بگیر آخه خودم هم ماموریتم


@ليلا:
چشم چک میکنم

salam tayebe joon sharmande mishe begi freez kardane sefidaro koja tozih dadi ?
har chi migardam peydash nemikonam poste jadido hanooz nakhondam:)

حرفم شوخی بود احسانه جون

hala khondam. midoonin chiye?ghazahay tayebe joon hal midan be adam . hala mishe begi koja tozih dadi chetor ba vardane nono baz konim? aksesham adamo sir mikone

بله شادآفرین عزیزم.
خوش به حالتون شما سیر می شید. من تازه احساس گرسنگی می کنم!
راستی طیبه جون راحت این تست ها با وردنه صاف و نازک می شوند؟

طیبه عزیز سلام .راستش مدتی میشه که هر شب سری به نوشته های تو میزنم.و اگرچه بار اول دست تصادف منو به اینجا اورد اما حالا هر شب منتظرم تا ببینم چه جادوی جدیدی توی آستینت داری.طرز نوشتن صمیمانه ات رو دوست دارم و اینکه با دست و دل بازی به تمام نکته ها اشاره میکنی و اینکه علاوه بر دستور یک غذا اطلاعات دیگه ای هم به همه میدی.از ته قلبم تحسینت میکنم.این روزها توی ابادان خیلی از دوستهای منم مشتری دائمیت شدن.برات بهترین ارزوها رو دارم.راحیل

merciiiiiiiiiiiiiiii
ta sobh khabam nemibare :D

farda hatman tamas migiram :D

از ديشب تا حالا منتظر بودم ببينم چه جور رسپي ياد ميدي .دستت درد نكنه و نوش جان

از اونجایی که من معمولا هار و هور و گرسنه از بیرون می یام خونه، غذاهای بلندری شدیدا مورد علاقه من هستن:)) بعدنش امروز من اومدم خونه و در عرض کمتر از 5 دقیقه پته تن ماهی درست کردم، تازه اش رفتم سبزی هم چیدم وسطش. فقط دیگه نای این که برم دنبال قالب گرد نبود و چهار گوش برگزارش کردم، لیوانها هم قطرشون اونقدره زیاد نبود که با اونا قالب بزنم. ولی با وجود گرسنگی زیاد، برای این که مقش شبم رو نشون بدم و بگم من هم بعله، عکس انداختم شف جون.

http://i45.tinypic.com/2yjy3rl.jpg

همه اش رو خودم خوردم و به هیچ کس هم ندادم و بسی خوشمزه بود، دستتون درد نکنه.

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277155429075028900&x=jpg

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277155982050786500&x=jpg

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277156319033023200&x=jpg

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277156427083386900&x=jpg

tayebe joon ina aksay tahchin va halva hastan
emrooz dobare cake 1234 doros kardam ba ye alame khame form dadam az hamoon whippinga estefade kardam khoob form gereft man hamishe hamono freez mikardam fek konam be khatere in form nemigereft bahash ye alame golo shekofe va barg tamrin kardam cakam shologh shod vali khob tamrin bood dige :) shabet khosh aksesho bad send mikonam

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277157043068713300

inam varagh enab. sibzaminihasham gozashtam vase sedighejoon

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277157584022311500&x=jpg

sedighe joon linke bala kar nemikone in sibzaminiaro nooshe jan kon:)

@paris:
سفیده ها که رو دستت موند باید بریزیشون توی یه زیپ لاک
زیپش رو ببند و فریز کن
واسه استفاده از قبل بذارش بیرون تا دیفراست شه و به دمای محیط برسه
به همین سادگی
نکته ای نداره
کیفیتش هم تغییر نمیکنه
من خودم باهاشون همه چیز درست کردم



توی تست کاپ میگو توضیح دادم چطوری نازکش میکنیم


پریس جون همه کارات خوب شدن و نشون میده خوشمزه هم بودن
برش تهچینت هم خیلی خوب شده
دونه های برنج هم دیده میشه یعنی شله و له نبوده
عالیه
ورق عنبت هم که خیلی خوب فرم گرفته
اون تیکه سیب زمینی رو هم خوب اومدی
loooool
با ست جدیدت خامه کار کردی؟ بابا با کلاس! بابا ویلتون دار
:p


@احسانه:
هر چی بیشتر با وردنه روش بری نازکتر میشه
دیگه دست خودته



@mohajer:
شرمنده میکنید خوبی از خودتونه




@sedigheh:
صدیقه با مهنوش تماس داشتی بگو یه نوک پا بیاد این تدیش رو ببره
خودت عذرت موجهه



@مروارید :
دهنم آب افتاد
من خودم عاشقشم
واقعا عالی میشه
ولی من روی یه نون میمالم میخورم
کارب واسه ماها که نمیخوایم چاق شیم خوب نیست

به به عجب چيزايي. منم كلا با سس بشامل مشكلي ندارم. اينهم حتما خوشمزه است طبق قرارهاي گذاشته شده اگه تعطيلا بودم كه حتكا اون كيك رو ميدرستم در غير اينصورت در اولين فرصت . ايميل هم چك كن خانوم

جميعا به تمامي هنرمندااااااااااااااان عسيس سلام عرض ميكنيم از ته قلب
.......
كلي از كامنت ديروز صديقه خنديدم....نادر ما و نادر شما
.............
احسانه جونم سلام...بخدا خودم ديروز عصري رفتم از جام جم ...يعني همون نادرمون چدار خريدم...باور كن
همون سوپرماركته كه توي اون پاساژ بغل دونات فروشيه س ديگه...همون نداشت؟
.............
ميخوام فردا برم خونه عموجان...يه صحبت خوصوصي باهاش دارم..چي براش درست كنم ببرم؟هم روز پدر رو پيشاپيش بهش تبريك بگم هم اين كه خواهش و حرفم تاثيرگذارتر باشه.... كدوم كيك يا شيريني از همه بهترترترتره؟
خودم به كاپ كيك فكر ميكنم

طیبه عزیزم سلام
اگه دستم بهت میرسید کلییییییییییییییییییییی ماچ آبدارت میکردم!
حیف ...
خانومی من دیشب مهمونیم برگزار شد، عالی بود غذاهام! ته چین مرغ دوطبقه!، لازانیا با سس بشامل، دلمه بوقلمون و در نهایت بروکن گلاس. همه شون خوشمزه شده بود و زیبا. منهای اون غصه هایی که از ساعت 9 تا 10:30 خوردم!!!!!! شب خوبی بود.
نمیدونم چرا یهویی ترسم گرفت که اینا همه شون خراب بدمزه میشه! اصلن هم نمیتونستم خودمو آروم کنم، داشتم از غصه این که آبروم الان است که بره میمردم. با خودم تمرین میکردم با چه لحنی بگم <>
طیبه جونم واقعا نازنین ترینی.

همیشه میترسم نکنه یه روز بری و من هنوز همه رسپی های اینجا رو امتحان نکرده باشم تا رفع اشکال بشه برام.
دوست دارم
میبوسمت.

اونجا نوشته بودم:
--دوستان تشریف داشته باشین، الان از بیرون غذا سفارش میدم--
که نمیدونم چرا موقع سند حذفش کرده!

و راستش ببخشید از اینکه عکس کارام رو ندارم، آخه یه لحظه فراموشم شد به همسری بگم بعکسه، این شد که بی عکس موندم.
ولی خودم بهت میگم خیلی خوش منظر و خوش مزه بود.
بازم ازت تشکر و قدردانی میکنم.

salam chef joonam
man ke chand roozi bishtar nist ke ba weblog shoma ashena shodam vali az gasht zadan toosh sir nemisham kheili honarmandid tabrikkkk 1 soal dashtam chetori toast ra nazok mikonim lotfan?merc good luck be sediqeh joon ham kheili hasoodimmmmmmm mishe lucky her man tarafdare par o pa ghorsetoon hastam

سلام
دستان جادوييه شما هنر ديگه اي خلق کرد!!!
واقعا که هنرمندين!!! اينقدر اين وبتون رويائيه که لذت ميبرم حتي به اينهمه هنر نگاه ميکنم!!!
عاليه!!!
جسارتاً يه سوال داشتم: در مورد آيسينگ رويال، آيا ميشه به جاي قيف کاغذي توي زيپ پک ريخت و براي تزيين استفاده کرد؟

شف جااااااان مرسی و خسته نباشی . یه سوال خنگولانه دارم . من تا حالا دو سه بار با فرم کار کردم . دوبار پیتزا درست کردم با خمیر آماده که روش نوشته بود مواد وبریزید روش وشعله بالای فر رو روشن کنید تا پنیر آب بشه امااااا من فکر کردم که اینجوری خمیر خام می مونه واسه همین با دستور یکی از بچه ها گذاشتم روی 180 درجه واسه 10 دقیقه اما خمیر تهش سوخت وسفت شد ودفعه دیگه همون کاری رو که گفت کردم اما مواد کاملا خام بود . دوباره واسه 10 دقیقه گذاشتم رو درجه 160 اما تا دیدم داره می سوزه برش داشتم . خلاصه نمی دونم چی کار کنم الانم این درجه ای که شما گفتی اگه من بزارم همشون جزغاله می شن . تو رو خدا کمک کن به من بی چاره . وای چقدر ناله کردم . مرسی وبوس

دوستان در آلمانی چدار همون چدار تلفظ می شه.
فقط موقع خریدش دقت کنید که 2 تا رنگش هست. یکی اش نارنجی هست یکی زرد کمرنگ. فکر کنم برای این غذای خوچمززززه بهتره از زردش استفاده کنیم.

سلام به استاد اعظم
طیبه جون دستت درد نکنه چه غذای شیکی ی ی ی ی ی
خیلی عالیه برم درستش کنم
حالا با چدارررررررر یا بییییی چدار باید درست کنم.
شکم که این حرفها حالیش نیست حالا هر چی بگو چدار نیست . فقط کاپ گوشتی میخواد.
دستت طلا شف عزیزم.

bah bah tayebeh joon baz ye dasture besyar khub gozashti . bayad beram tu karesh
kheili kheili mamnoon

@arta:
چک شد مرسی


@مامان شراره :
من چون عاشق کاپ کیکم باهات موافقم
ولی تارتلت میوه هم واسه تابستون چیز خوبیه



@بهار:
بهار جون تو که از من هم استرسدارتری که!!! من فکر میکردم خودم اینقدر عصبیم! منم هر موقع مهمون دارم تن صدام صد برابر میره بالا و فقط داد میزنم و هر کی از کنارم رد شه کتک میخوره
:p
خدا رو شکر که به خیر و خوشی و میمنت تمام شد
حالا ما که بی نصیب موندیم و عکسی ندیدیم ولی ایشالا مهمونا فیض برده باشن



@mary :
اون رو در پست "تست کاپ میگو" توضیح دادم توی لینکهای مرتبط آخر صفحه میتونید پیداش کنید



@آنو :
البته که میشه. نوکش رو خیلی ظریف ببرید
از ماسوره سایز یک هم میشه استفاده کرد
البته با همه ماسوره ها میشه کار کرد



@soudabeh :
متاسفانه فر توی کیفیت آشپزی حرف اول رو میزنه
من بدون فر استاندارد مثل یه آدم معلول هستم!!! شما باید به سعی و خطا ادامه بدید تا قلق فرتون دستتون بیاد
اگه 160 هم زیاد بوده باز هم باید کمش کنید
من خودم خمیر پیتزای آماده رو با 180 حدود 10 دقیقه توی پنجره وسط فر درست میکنم و عالی میشه

میشه با سعی و خطا به نتیجه رسید نگران نباشید


@مروارید:
مرسی از راهنماییتون


@فاطمه :
با پارمزان درست کن خوب میشه

واااااااااااااااااااااي وااااااااااي واااااااااااي
دوستت دارم دوستت دارم دوستت دارم دوستت دارم عاشقتم يعني هااااااااا
داشتم كلا گيج ميشدم
زده بود به سرم واسش قصر پرنسس ها رو درست كنم
فككككككككككككككككررررررررر كن :)))))))))
كه ديدم به به طي طي جونم چي گفته
مررررررررررسي عسيس دل

مامان شراره مرسی
بلی مثل اینکه طلسم پنیر چدار در تهران شکسته شده و از نادر طیبه جون اینا آوردن اینجـــــــــــا!
من امروز تو بهجت آباد هم دیدم! که من توصیه می کنم از هر جایی بخرید جز آنجا از بس که گرون فروشن و بوی ماهی هم خفه کننده است!!!!!!!!!!!!!!!

طيبه جونم اين عكس ستيه كه خريدم. اره با همون تمرين كردم عكسش واضح نشده طيبه جووووووون من اينو از صدقه سري شما دارم والا 100سال
نميدونستم اينا به چه درد میخورن

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277228036039883300

اینم عکس کتابچه آموزشی واسه تازه کارها مثل من خیلی‌ خوبه

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277228709061207300&x=jpg

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277228845000112100&x=jpg

عکس این ابزارم میذارم اگه کسی‌ میتونه تهیه کنه واسه صاف کردن خامه خیلی‌ بهتر از چاقو عمل می‌کنه (البته بازم واسه تازه کارها نه طیبه جون)


http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277229150008922100&x=jpg

خانوم شف پودر سفیدهٔ تخم مرغ به درد می‌خوره؟ چطور ازش استفاده می‌کنن؟

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277229565049191300&x=jpg

akse jabeye set
linke bala baz eshtebah shode

واااااااو بابا خارجکی!!!! با کلاس
:p
ما از این چینی هاش رو داریم
:p
این عکس روی جلدش هم عجب کیک ساده ولی زیباییه
خیلی ایده خوبیه واسه یه کیک سریع ولی زیبا
آره اون ابزاره واجبه
من ست کاردهای آشپزخونم یه دونه گنده اش رو داره پس دیگه نخریدم. ولی باید حتما باشه وگرنه کیک تزئین کردن سخت میشه

طیبه جون می شه بپرسم مارک گازتون چیه؟

طیبه جون
زیمنس آلمانی مگه نیست؟ ایتالیاییه؟
وااااااااااااااااااا
پس چرا من اینقدر آلزایمری شدم!!!!!!!!!

قابل توجه شف بزرگ و سوالشون مبنی بر این که یعنی شیر خشک نیدو که محصول نستله هست توی آلمان پیدا نمی شه؟!! متن ای میلی که امروز از شرکت نستله دریافت کردم رو براتون می ذارم:

Sehr geehrte Frau ...,

vielen Dank für Ihre Nachricht.

Wir freuen uns, dass Nido Ihnen so gut geschmeckt hat.

Dieses Produkt wird in Deutschland nicht vertrieben. Bitte haben Sie Verständnis dafür.

Gerne erläutern wir Ihnen den Hintergrund: Die Nestlé-Gesellschaften in den verschiedenen Ländern arbeiten unabhängig voneinander. Die jeweilige Produktpalette ist auf die Verzehrgewohnheiten und Marktgegebenheiten des betreffenden Landes abgestimmt.

خلاصه اش رو براتون بگم بچه ها؟ طیبه جون که خودشون بلتن:-))
گفتن که این شیر خشک در آلمان توزیع نمی شه!! هه هه، چه خوب که من رفتم از مغازه چینی گرفتم.

بعدنش هم نکنید!! بابا از این کارها نکنید!! ما کوفتمون می شه میریم این مغازه ها پنیر چدار می بینیم، بلوبری می بینیم، قلبمون فشرده می شه که شماها اینها رو سخت گیر می یارید دیگه. خب این طوری از گلومون پایین نمی ره دیگه،
صدیقه خانم یک عکس از این خیابون نادری اتون برای ما بندازید لطفا.
خب ما هم سبزی خوردن تازه می خواهیم، بعدنش هم نون سنگک تازه می خواهیم. بگم؟ بازم بگم؟

:-)))

@احسانه:
واسه همین گفتم ایتالیاییه
چون زیمنس فرهاش رو میده ایتالیا بزنه
فر بوش هم ایتالیاییه
چون فرهای خوب رو ایتالیا تولید میکنه


@مروارید:
عجب بابا ! چه سیاستی! البته اونا مارکتینگشون این رو ایجاب میکنه
خیلی خیلی واسم جالب بود
پس به این ترتیب آمریکا قوانینش از همه جا بهتره

طیبه جان
من خیلی سعی کردم از این کاسه ها درست کنم ولی نشد. نون تست تازه گرفته بودم ولی اونقدر نرم بود که با وردنه که بازش کردن له شد. از هم می پاشید. بعد بدون اینکه با وردنه باز کنم گذاشتم تو قالب ولی هر دوش از فر که در اومد اصلا به خوشگلی کاپ های شما نبود. در واقع فقط لبه هاش سرخ شده بود و بقیه اش همونطور نرم بود.خیلی دوست دارم بتونم درست کنم.
;(
البته اینم باید بگم من توی قالبهای کیک یزدی سعی کرده بودم بذارمشون.
چیکار کنم؟

از مارک نان آوران استفاده کن ضحی جون
برای اینکه سفت تر بشه یکی دو روز بذار تو یخچال بعد خوب فرم میگیره
البته من تازه اش رو هم کار کردم و خوب نازک میشه
باید خیلی نازک بشه که بتونی راحت تو قالب بذاریش
حتما هم نون رو چرب کن که کرانچی بشه

چشـــــــم قربان
!من می تونم
;)

http://picasion.com/pic25/a2c7333e7f329270e844dcff7f5ef40c.gif

ایییییییییی ول حرفه اییییییی
بابا اسلاید شو! من هنوز ایمیل چک نکردم ولی امیدوارم امتحانت خوب شده باشه

http://cid-67bcbbf3dd7d055b.photos.live.com/self.aspx/%d9%84%d8%ad%d8%b8%d8%a7%d8%aa%20%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87%20%d9%85%d9%86/Meat%20Toast%20Cups.JPG

ممنون واسه همه توضیحات جامع و کاملت شف جونم
در محضر استادی مثه یو شاگردی کار سختیه ولی به مرور سعی میشه بهتر درس پس بدم

@ستايش
كارهاتو ديدم
خيلي خوب بود
فقط بگم خيلي ناقلايي
عكسايه فوق العاده اي گرفتي
تبريك ميگم
موفق باشي

@ ستایش:
ببخشید الان یه ابهام پیش اومده.... استاد کیه؟
:p
شما که شدیدا حرفه ای هستید
شکسته نفسی چرا آخه؟
شدیدا زیباست
از اون مهمتر هم اون پرزنتیشن شه که خیلی ماهه

salam
mersi az site khoobetun
vali man moteasefane nemitunam axa ro bebinam
albate axaye marbut be terrine ro didam
mersi

آخه چرا فیلتر
سرعت اینترنتم 256 و خیلی خوبه و لی این ف ی ل شکن لعنتی کلی سرعتم رو میگیری و اصلا هم نمیشه کامنت گذاشت
من الان عصبانی ام یکی خنکم کنه
این تست کاپها آبروی من رو خریده حسابی هم خریده

سلام میشه به جای سس بشامل خامه تزش ریخت؟

میشه به جای سس بشامل خامه ترش ریخت؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...