2010/06/22

هلو کیتی...کیتی کیتی


میدونم میدونم میدونم ! شما هم مثل من ذوق مرگ شدین این کیتی ها رو دیدین! 


آخر خوشگلی و نانازین اینا... خودم کلی ذوق کرده بودم که درستشون کردم! از ساختن این جور چیزای فانتزی اصلا خسته نمیشم. یه عالمه دیگه هم درست کردم که تو نوبتن.

هلو کیتی Hello Kitty یکی از شخصیتهای خیلی معروف و خیلی محبوب بچه کوچولوهاست. طیبه کوچولو هم خیلی دوستش داره! اصلا هر شخصیت کارتونی که توش صورتی داشته باشه تو دل برو میشه. الان کسی نگه "مگه تو چند سالته؟" من عمرا بزرگ نمیشم. هرگز هم عشق به عروسک و کارتون رو از دست نخواهم داد!

کسی از این کیک چوبی ها که آموزش دادم درست کرده؟ اگه تا به حال وارد عمل نشدید باید بگم که به اندازه کیک تولد درست کردن ، از آدم انرژی میگیره. نکته هم زیاد داره. امکان خراب شدن و شیک در نیومدنش هم زیاده. فعلا ببرها و جوجوها رو بخونید بعد بیاید سراغ کیتی ها. چون اونجا موارد ابتداییش رو توضیح دادم. 




خب برای شروع به این چیزهایی که میبینید احتیاج دارید. قبلا هم گفتم... هر چی چشتون دید بخرید واسه روز مبادا.

واسه گوشهای کیتی از همین اسمارتیز های قلبی شکل که توی همه لوازم قنادی ها هست میتونید استفاده کنید. من البته قلبهای سفید رنگش رو جدا کردم. اگه سفید ندارید از زرد استفاده کنید. هر چی رنگش روشنتر باشه بهتره چون اگه رنگ تیره باشه بعد زیر کاور شکلات ممکنه خودش رو نشون بده.

واسه بینی کیتی من از همون برنجک های کاور شده با شکلات استفاده کردم. از تخمه آفتابگردون کاور شده هم میتونید استفاده کنید و یا نقلهای رنگی به رنگ زرد که میتونید از قنادی ها که نقل دارن بخرید. دیگه اگه هیچی دم دستتون نبود از مینی اسمارتیز استفاده کنید. اگه تونستید نصفش کنید و بچسبونید که بیضی دیده بشه

واسه پاپیون سر کیتی هم از دو تا ترافل قلبی جامبو استفاده کردم ولی شما باز میتونید با همون اسمارتیزهای قبلی کار کنید.

و من "مینی ام اند امز" خریدم که رنگ قرمزش قرمز لاکیه.  ولی باز اگه پیدا نکردید میتونید از مینی اسمارتیزهای ایرونی فله ای بخرید که توی لوازم قنادی ها هست. اونها ولی رنگشون زرشکیه.




گلوله های کیک رو مطابق دستور درست کنید . البته فرمش باید بیضی شکل باشه چون سر کیتی بیضیه. و بذارید سرد شه که یه کم خودش رو بگیره. بعد شکلات سفید رو ذوب کنید و كمي با روغن رقیقش کنید. سر قلبها رو با خلال دندون به شکلات آغشته کنید و فرو کنید توی کیک. جای گوشهای کیتی فرم خاصیه. یه دونه عکس هلو کیتی جلو روتون بذارید که بتونید عین خودش کار کنید. حالا باز بذارید تو فریزر که گوشها خوب محکم بچسبه



سر چوبها رو به شکلات آغشته کنید و تا یک سوم فرو کنید توی کیک. زیادتر نباشه چون ممکنه بعد چوبه سر کیتی رو از بالا سوراخ کنه. مخلوط کیکتون هم باید خوب سفت باشه و کرمش زیاد نباشه چون ممکنه شل شه و کیتی ها بعد از چند دقیقه از چوب بیافتن پایین. پس خیلی کم کرم اضافه کنید. اینطوری فرم دادن به گلوله ها سخت میشه و ترک توش ایجاد میشه ( با دست ترکها رو ترمیم کنید) ولی دیگه تضمینیه. حالا دونه دونه چوبها رو توی اسفنج فرو کنید و بذارید فریزر تا خودش رو بگیره.



غلظت شکلات خیلی مهمه. نه اونقدر سفت و غلیظ باشه که سطح کار صاف و تمیز در نیاد... و نه اونقدر شل باشه که کاورش کمرنگ و نازک بشه.

یک بار کیتی رو تا انتها طوری که چوب رو هم بپوشونه توی شکلات فرو کنید. نچرخونیدش. آروم فرو کنید و بیارید بیرون و نگه دارید تا شکلات اضافیش بچکه. تکون تکونش ندید.

اینطوری مثل تصویر کیتی ها بدنی صاف و تمیز پیدا میکنن. چون کیکها خیلی سرد هستن شکلات به سرعت خیلی زیاد خودش رو میگیره و سفت میشه.

میبینید گوشهاش چه خوش فرم شدن؟!



حالا با نوک خلال دندون توی شکلات زده و قلبها رو به شکل پاپیون روی گوش راست کیتی قرار میدیم و میذاریم سفت شه.



دونه دونه مراحل رو همزمان برای همه کیتی هامون انجام میدیم. حالا یه دونه مینی ام اند امز قرمز روش میچسبونیم
اگه خواستید میتونید واسه بعضیهاشون به جای پاپیون ، گل سر درست کنید



و بینی رو هم باز با شکلات میچسبونیم سر جاش. بینی کیتی بیضیه. اگه میخواید از اسمارتیز استفاده کنید. سعی کنید طوری که خراب نشه، نصفش کنید و بعد از سمت بریده شده بچسبونیدش که بیضی دیده بشه ( کار سختیه میدونم ) میتونید هم با فوندانت یا مارزیپان زرد بینیش رو درست کنید.



 با رنگ مشکی ویلتون و قلم موی صفر شروع به کشیدن چشمها و سیبیلها کنید. کار سختیه میدونم. چون راحت نمیشه روی شکلات با قلم مو نقاشی کرد. من چون تو کار با رنگ و قلم مو تبحر خاصی دارم به سادگی از پسش بر میام 

حتما یه دونه کیتی جلو روتون بذارید که بتونید چشمها و سیبیلها رو عین عین عین خودش کار کنید. دقیقا باید کپی کاری بشه. این تصویری که میبیند... هلو کیتی خوشگل و تپل منه که سایزش اندازه خودمه! ( نگفتم من بزرگ نمیشم؟! هر کی که میخواد واسه من کادو بگیره میدونه که باید واسم عروسک بگیره واسه همین یه کلکسیون بزرگ از همه شخصیتهای کارتونی توی اتاق خوابم دارم! بچه روحش لطیفه!) 





این هم از هلو کیتی. جالبه که آدم میتونه با چند تا چیز ساده چه شیرینی های خوشمزه ای خلق کنه. اینها واسه جشن تولد نی نی ها خیلی چیزهای شیکی هستن. فقط حواستون باشه. به اون سادگی ها هم که فکر میکنید نیست. امکان خراب شدنش زیاده. یه چند باری تمرین میخواد که دستتون بیاد چی کار کنید که خوشگل شن. 



واسه سروش هم میتونید توی سبدهای فانتزی صورتی ( حتما باید رنگش صورتی باشه!) که با چاپ برگردونهای هلو کیتی تزئین شده، اسفنج بذارید ( اسفنجها رو هم با پوشال های صورتی بپوشونید) و بعد کیتی ها رو توش فرو کنید.

و یا لیوانهای بزرگ هلو کیتی بخرید و چندتاشون رو با کیتی ها تون پر کنید.

میز مهمونیتون حتما خوشگل میشه!



میییییییییییییییییییییییااااااااااااو!!!!!!!

آخ که چه کیتی شییییییییییرینی!

43 comments:

مرســـــــــــی شف طیبه عزیز
چقدر این کیتی ها خوشگلن.
من که اصلاً خاله با حوصله ای نیستم!!!!!!!!
امیدوارم کسی از خانواده ما گذرش به اینجا نیافتد!

چقدر هم مظلوم و ساکت هستند این کیتی ها!
دلم براشون سوخـــــــــــــت!

دستتون درد نکنه، خیلی خوچملن. خب ما از این تخمهای مختلف رو کش شده نداریم!!
اینها مارکشون چیه شف جان؟ اونایی که برای مماخشون استفاده کردید چه مارکی هستن؟ من باید هر چه زودتر سفارش های ایرانم رو تکمیل کنم. لیسته رو دادم، ولی هی بهش یک چیزی اضافه می کنیم. بعدنش هم من در حال کار روی اون ماژیکها هستم، کمی صبر داشته باشید. اگر زودتر به صرافت!! افتاده بودیم، تا حالا شونصد باره با مسافر قبلی از آمریکا اینا دست من بودن. ولی اون یکی رنگهای بیس روغنی از ویلتون در راهن.
یوهووووووووووووووو

خیلی خیلی زیبا و با سلیقه طیبه جون مرسی واسه اموزش عالی و خوبت

این کیتی ها خیلی ناز و خوشگلن آدم دلش نمیاد بخوردشون !! مرسی طیبه جون

خییییییییییییییییییییییییلی خوشگلن
راستی ممنون برای اون خرچنگهای خوشگل و خوش مزه بالاخره امتحانام رو به یه جایی رسوندم واومدم کامنت بذارم مرده بودم بی کامنتی فقط یکی دیگه مونده تا تابستونم شروع بشه
منم که مردم از درس خوندن!!!!!!!!!!!!!! :D :D
البته تمام چیزایی که گذاشته بودی خوشگل بودن و خوش مزه. به قول یکی از دوستان خوش به حال خورنده هاش
البته ما هم خرچنگ خوردیم به کسی هم ندادیم
کی به کیه آخه :D
باز هم میگم خیللللللللللللللللللللللللللللی خوشگله

عالی شده طیبه جون خسته نباشی هر چقدرم سخت باشه ادم بعدش با دیدن کارش خستگیش در میره من که اینطوریم. منم عاشق این کیک های چوبیم چندوقته میخوام ادم برفی درست کنم ولی اصلا جور نمیشه تازه چیز هایی که برای درست کردنش گرفته بودم خورده شد:(باید دوباره بخرم
بی صبرانه منتظر اموزش اونایی که گفتی تو نوبتن هستم:) گوسفند هم درست کردی؟ عکساش رو از نت دیدم خیلی گوگولیه ولی چیزی که با دستای هنرمند طیبه جون درست بشه یه چیز دیگست

راستش طيبه جان ما(من و روژينا)اين قدرذوق زده شديم كه تازه بعد از خوردنش فهميديم كه اي واااااي خورديمش!!؟؟ تمام شد!!؟؟ بدون اينكه ازش عكس بگيريم كه دل بعضيها رو آب كنيم؟؟!!!واي نه!!
ولي براي بچه ها وحتي بزرگترهائي كه هنوز كوچولو هستن ايده بسيار بسيار جالبيه.ولي ميدوني كه با اين كارات برام دردسر ميسازي؟؟!!چون تمام خانوادمون وبلاگت را ميبينن. بابت شاهكاراي امروز (منظورم ديروزه)هم دستت درد نكنه.خيلي خيلي خوشگل بود.اون طعم نعنائي مال چي بود؟

یعنی هرچی بگم کم گفتم از خوشگلی این کیتی ها !
من و شوهرم کلی ذوق زدیم ..
ادتون کردم که هر روز کیف کنم .

والا پشت کوهی که من هستم ... رنگ ویلتون پیدانمیشه ! قالب پرستیز و تفال پیش کش ... قالب تفلون پیدا نمیشه ! به فروشنده لوازم قنادی میگم قالب مافین میخوام 6 تایی .. چشاش گرد میشه !!!!!!! اصلا نمیدونه چیه ... به قالب تارت میگه ظرف پیتزا کنگره دار !!!!!! پنیر پارمسان پیدا نمیشه .... فکر کن شما من دو تا ماسوره دلخواهم رو پیدا نمیکنم ! یه نون خامه ایم میخواستم درست کنم ماسوره بزرگ شکوفه گیر نیاوردم !!!

چه امیدی داشته باشم اسمارتیز رنگ و وارنگ پیدا کنم !

صديقه
سلام طيبه جون من به بيش از 100 تا وبلاگ آشپزي سر مي زنم .اما وبلاگ شما يك چيز ديگه ايه
دمت گرم ، داش طيبو اي ول

سلام خانوم هنرمند
ببخشید چند روز نبودم
آخه مادر بزرگم عمرشو داد به شما و من فقط شبا یه سر کوچولو میزدم ولی نمیتونستم کامنت بذارم
همیشه میخوامت
کیتی هات خیلی خوشگلن
من یه کیک کیتی قبلا درست کردم ولی هنوز نتونستم آپلودش کنم ولی به قشنگیه ماله تو نیست
خیلی هنر داری خانومی راستی یه فاتحه واسه مادر بزرگ من بخون ممنون
الهام

vaghean ke heyfan bokhorishoon kheili nanazan dastet dard nakone

سلام عچق عزيز ماااااااااا!
طيبه جان يه چيزي بگم بخندي.من مثل بي سواتا اسم اين پستت رو خوندم هولو كيتي:)))))))))بعد هي گفتم هولو كيتي چرا؟؟؟؟بعد ديدم هلو...:).تو خوبي؟ بهتري؟
يه دنيا دلم آروم شد اين خوشگلا رو ديدم.منم دنبال اون ترافل و اسمارتيزها و شكلاي مختلفم تا سر وقت اين خوشملا رو درست كنم.شاد و سلامت باشي.
آهان راستي دختر من يه مشكلي داشته ايشالا به اميد خدا يه ماهه ديگه بايد چك بشه ببينم حل شده يا نه.اگه مشكلش حل بشه.ايشالا ميخوام براي دكترش اون فغاكنفوغتا رو درس كنم.(ياددته يه بار درست كردم؟) دلم مي خواست ژنواز رو درست كنم مي ترسم خوب در نياد و وقتم رو بگيره و فقط افسرده ام كنه.تو شي ميگي؟

چه نازن اينا. من منتظرم جمعه آخرين امتحان رو بدم و بعدش هر كاري دوست داشتم بكنم ( حالا نه كه انجام نميدم ) يادم باشه واسه جشن دندوني دختر دوستم از اينا براش بدرستم. يه سوال خانوم دقيقا ميخواي اين كيكهاي چوبي رو درست كني از قبل خودت كيك ميپزي؟؟؟كدوم دستور بهتر جواب ميده و اينكه اينم تركيبش با همون تركيب كرك كاستر درست كردي؟؟؟
با بهترين ؟آرزوها

واااااااااااای چقدر نازن!!!
آدم دلش نمیاد گازشون بگیره ه ه ه ه. خیلی نانازن.
حتما وسایلم رو آماده میکنم درستشون کنم.
راستی دیروز کاپ تست گوشتی رو درست کردم خیلی خوشمزه شد من 6تاش رو خوردم خیلی خوشمزززززه بود دستت درد نکنه میخواستم عکس بگیرم ولی آخرش یادم افتاد که دیگه کار از کار گذشته بود.
چه کیتی خوشگلیییی!!

میدونی‌ چی‌ طیبه جون آنقدرا که فکر میکنی‌ پشت کوه نیستی‌ باور میکنی‌ من اینجا شکلت تخته‌ای سفید نتونستم پیدا کنم؟ از هر مغازه‌ای می‌پرسم چشماشون گرد می‌شه! یکی‌ دوتا شیرینی‌ فروشی ایرانی‌ هم سر زدم که هیچ. در نتیجه فعلا امکان درس کردن کیکای چوبی ندارم مگه اینکه کیتی و LOOOOOOOOOOOOOOOOOOLجوجو‌های قهوه‌ای درس کنم. ماژیکم که تموم کرده بودن اینه دیگه قصهٔ ما

DASTET DARD NAKONE VALI KHEILI KHOSHKELAN
hala ta vaghti ma nini dar beshim shayad jahan sevom ye pishrafti karde bashe hame ja hame chi yaft beshe hamatoon begin amin:)

VOILA
به بــــــــــــــــــــــــه
من كيتي روعاشقشم
دست طي طي جون درد نكنه
طي طي جون ديروز
couscous
يافيدم
مارك
sipa
شما امر بفرماييد براتون تهيه كنيم خانوم گل
ديگه اين كه
رفتيم يه آپگريد كرديم لوازم قنادي خونگيمون رو
كلي كيف كرديم
تاااااااازه
يه برس سيليكوني هم خريدم انقدره دوستش دارم
راستي صورتيه
بوس بوس بوس س س س س

طیبه جون سلام
خیلی خیلی حرفه ائی و عالی شده عزیزم
اینقدر این گوشای کیتی خوب جا افتاده و شکلات روی صورتش صاف و صوف و خوبه که درست مث کار خونه ائیش شده
واقعا" با حوصله و با سلیقه و متفاوتی
من خیلی کاراتو دوست دارم یه عالمه از دیدنشون لذت میبرم
طیبه جون توی آرشیو کارات کیک هلو کیتی نداری ؟
لطفا" اگه داری بهم بگو تا دنبالش بگردم
ممنونم و بووووس

سلام طيبه خانوم
دستت درد نکنه واقعا خوشگلن ولي خيلي سخته!!! ميدونم بايد خيلي تمرين کنم
طيبه خانوم باورت ميشه بيشتر چيزايي که استفاده کردي اينجا پيدا نميشه؟؟؟ نميدونم شما ساکن کجا هستي ولي من ساکن شهر "رشت" هستم و مطمئنم که اينجا با اينهمه دک و پزش از همه جا پشت کوه تر باشه البته غير از جاييکه گلابتون هست!!!! اينجا اينجور مواد تزئينات پيدا نميشه ولي راستش امروز بر حسب تصادف با يه سايت آشنا شدم که خيلي مواد تزئينات و چيزايي جورواجور داره!! خيلي توي کفشم! پرداخت هزينه هاش بصورت نقديه و ارسالشون رايگان! قيمتهاشم مناسبه!! چيزايي داره که شايد من ايده اي براي استفاده اشون نداشته باشم اما مطمئنم به درد شما ميخوره! حتمن يه سر بهش بزن:
http://forushande.com
البته بازم يادآوري کنم هنوز سفارشي براي خريد ندادم و تست نکردم

چقدر نازن اینااااااااا. دست مریزاد شف جون .راستی میشه یه فضولی بکنم وبپرسم شما اسم گازتون چیه ؟ در نقل وانتقال به خانه جدید شاید گازمون رو عوض کردیم . خواهشا بگو تبلیغ نمیشههههه .بوسسسسسسسس

شف عزیز سلام
حدود 10 روزی هست که اینجا رو پیدا کردم و واقعا از آشنایی با شما و هنرهاتون خیلی خیلی خوشحالم کلی ار رسپی هاتون رو تو همین مدت تست کردم ( با وجود وقت کمی که دارم ولی وقتی یه دستور جدید می بینم امکان نداره بتونم تحمل کنم و امتحانش نکنم اینم یه جور مریضیه دیگه بهرحال خواستم ازتون حسابی تشکر کنم و مرصی بابت نکات ریزی که تو دستورها بهشون اشاره میکنی درضمن همه دستورها خیلی عالی از آب دراومد . یکی 2 تا اشکال دارم که تو همون پست ها براتون میذارم . در ضمن کاملا شما رو در مورد نبودن امکانان درک میکنم چون چند سال زندگی تو اهواز بعدش هم چند ماهی تو عسلویه و کنگان حسابی دمار از روزگارم دراورد .حالا حداقل تو تهران یه پنیر کاله که میخوای لازم نیست یکساعت اسمش رو برای سوپری محل هجی کنی .باز هم مرصی Baran

طیبه جون
یه سئوال توی کیک چوبی ببر پنیر خامه ای استفاده کردی. من طعم پنیر خامه ای دوست ندارم. اگه با دستور کیک چوبی جوجو درست کنم همینطوری میشه؟؟؟
یه سئوال دیگه
تارتلت ها رو با کمپوت درست میکنند یا با میوه خام؟؟

راستی بستنی موزی که گفته بودی حرف نداشت درستش کردم خیلی عالی شده بود.
مرسی استاد شف عزیز

وای خدا باورم نمی شه یه آدم می تونه اینقدر فعال و با سلیقه و ماهرو ...
باشه
از این ور سر کار از اون ور کلاس دوباره از این ور غذاهای متنوع و خوشگگگگگلل ، از اون ور تو سایت فعالید
آخه چه جورییییییییی؟؟؟؟؟

طیبه جون سلام طبق معمول دستتون دردنکنه که چطور دانسته هات را با ماها قسمت می کنی نه تنها ازتون کار عملی یاد میگیریم بلکه از سخاوتتون و بی تکلفی تون ومهربانیتون هم ما بی نصیب نمی گذارید حداقل من سعی می کنم از استادبزرگواری چون شما همه نوع چیز یاد بگیرم واقعا" استادی لایق شماست.
با اینکه شما مثل دختر من هستید ولی من همیشه معتقدم که از جوان ها هم باید آموخت.

سلام طیبه جان
کارتون حرف نداره
من یه بار دیگه هم کامنت گذاشته بودم ولی مثه این که ندیدین..راستی من چه طور اسممو به جای کلمه ی ناشناس وارد کنم ...
منم می خواستم بدونم شما کجا زندگی می کنید و این که چه طور در طول روز واسه تزیین و اشپزی وقت تونو تنظیم می کنید
ممنون عزیزم
دوستدار شما
فرزانه از مامی سایت

سلام
طیبه جونم من چطوری آخه این مواد لازم رو تهیه کنم؟
دارم دق میکنم از غصه.
فکر کن هفته قبل یه مسافرت یه روزه اهواز داشتم ، البته از بس گرم بود و رطوبت بالا اصلا جایی نرفتم فقط توی فرودگاه چندییییییییییین بسته مارشمالو خریدم! کلی ذوق کردم.
من دلم از اینا میخواد...
میدونم اگه بخوام درست کنم یه عالمه اشکال خواهم داشت. ولی با بی امکاناتی چطوری درستشون کنم؟

سلام طیبه جون
یه سوال! واسه اسلایس ماست نوشتی ۱۶ گرم پودر ژله!!!
واقعا ۱۶ گرمه؟ با ۲ لیوان آبجوش! :دی

یکی از این بسته ها داره داد می زنه:

طیبه ج------------ون، کجایییییییییییییی، من اومدممممممممممممممممممممممممممممم.

http://i49.tinypic.com/24wd6y8.jpg

@احسانه:
تو خاله با حوصله ای نیستی
من خاله خشنی هستم
:p


@مروارید:
عزیزم اینا واسه بچه هاست
یعنی یه نیهایی هستن که توشون پر از این شکلاتهای رنگیه
سرش یه دونه سوته! تهش یه دونه بادکنگ خوشگل

این هم عکسش
http://1.bp.blogspot.com/_EOEb111bGCI/TBJ7_woFLiI/AAAAAAAAEPI/5wcmO0vwT20/s1600/2.jpg
سمت چپ سه تا دونه نی هست که خودشه

اینجا از توی نیها دشون آوردم و زیرش هم بادکنکهاش رو میبینی

اینها رو که خالی کردم استفاده میکنم. سوت و نی و بادکنکش رو هم بچه دار که شدم بزرگ که شد میدم باهاش بازی کنه
:p

کلا هر چی چشم دید میخرم
اینها چینی هستن مارک نداره که دنبالش باشی
تو فروشگاهای عادی هم با اشکال و مارکهای دیگه هست

ولی خارج از اینها میتونی پیدا کنی که همون کار رو واست میکنه
Rainbow Chip Sprinkles

http://www.cakeart.com/store/e-StoreOperations_viewItem.asp?idProduct=21307

متاسفانه ما تو ایران گیر نمیاریم واسه همین من هر چی میبینم میخرم شاید یه روز به دردم بخوره... شکلات آبنبات آدامس... همه چی



@Ghazal:
ایشالا امتحانات همه عالی شن
من هنوز فرصت نکردم طرف زن دایی برم
باز زدم تو فاز بی معرفتی



@nasrin:
فعلا یه چندتا از ایده های خودم رو عملی کردم
ولی اونها همه شون عالین تصمیم دارم همه رو درست کنم. خیلی حال میده
گوسفندها رو هم همه موادش رو به شکل معجزه آسایی خریداری کردم! حتما اجراش میکنم
آدم برفی هم همه موادش رو دارم ولی اینا همه مدلهاش خیلی وقت گیرن از کت و کول میافتم
همه اش باید سر پا بایستی درستشون کنی



@sedigheh :
اون قرص نعنایی خارجیه. ایرونیش هم توی لوازم قنادی ها هست ولی اینا طعمش فوق العاده ست

@sedigheh :
یه روزی من حتی همزن دستی هم نداشتم و با چنگال هم میزدم و کیک درست میکردم. ایشالا درست میشه. اینجا هم زیاد خبری نیست. باید هر وقت کسی میره مسافرت سفارش بدید یه چیزایی بخرن




@صديقه
شما محبت دارید



@ELHAM :
تسلیت میگم ایشالا بقای عمر شما باشه
روحشون شاد


@محدثه:
ایشالا خدا شفاشون بشه
من پیشنهاد میکنم ژنواز رو با کیک اسفنجی جایگزین کنید


@arta :
من کیک ساده رو کار کردم ولی با کیکهای دیگه هم درستش کردم
کیک آماده هم میشه بخری
فقط طعمش خوب باشه که در نتیجه کار تاثیر میذاره



@فاطمه:
شش تا؟ من 12 تاش رو خوردم!!!! اصلا هم وجدان درد نگرفتم
:p


@paris :
پریس جون هست! من خودم اینجا شکلات سفید رو با مارک "لینت" و "نستله" و " میلکا" میخرم
اونجا لینت صد در دصد هست و نسله هم پیدا میشه
اینا بسته های 100 گرمی هستن
اینجا من از 5800 تومن تا 7500 تومن خریداری میکنم!!!! گرونفروشها!!!! ولی جدیدا یه جا پیدا کردم میلکا رو میده بسته ای 2000 تومن! عالیه! ببینم کی این هم گرونش کنه
کلا اینا کیکهای گرونی هستن
بیشتر یه هنره تا یه شیرینی
البته یه هنر گرون
من همه رو هدیه میدم به دوستام چون ارزش دارن



@مامان شراره:
آدرس بدید بچه ها هستن میگم واسم بفرستن
یک دنیا ممنون عزیزم

من برس سیلیکونی دوست دارم ولی خیلی گرونه هنوز خودمو راضی نکردم بخرم
:p


@شهلا :
متاسفانه خیر
ایشالا هر وقت اجرا کردم پست میکنم



@آنو :
بله عزیزم سایت خوبیه فقط من یه تجربه بد باهاشون داشتم
بعد البته یه تجربه خوب هم داشتم. پس بگیر نگیر داره
البته هزینه حمل رو هم کامل دریافت میکنن
مرسی از اینکه محبت کردید و لینک دادید



@soudabeh:
زیمنس
ولی همه گازهای ایتالیایی خوبن



@Baran :
میدونم چی کشیدی
زندگی هر روز من همینجوریه
اصلا با فروشنده ها حرف نمیزنم




@فاطمه :
این یکی رو با کاسترد
ولی با سس شکلات هم میشه
فقط خیلی مهمه که زیاد خمیری نشه
اگه خمیری شد از چوبها میافته
باید بیشتر کیک مانند باشه تا خمیری
پس یه ذره کرم کافیه


هم با کمپوت هم با میوه تازه
هر دو خوشمزه است



@elham yari :
آدم عاشق کاری باشه حتما فرصتش رو پیدا میکنه
ولی من آخرش از دست میرم!!! اصلا استراحت به بدنم نمیرسه



@Anonymous :
نظر لطفتونه. شما محبت دارید


@فرزانه :

از گزینه
Name/URL
استفاده کنید و اسمتون رو وارد کنید

والا من از وقت استراحتم واسه وبلاگ میذارم ولی آشپزی رو از بچگی بهش عادت دارم. دستم تنده



@بهار:
از الان هر چیز خوشگل رنگی از هر جا دیدی بخر تو خونه انبار کن
منم همین کار رو میکنم



@fatima:
والا من با این رسپی چند بار کار کردم و جواب داده و خراب نشده
ولی البته بستگی به ابعاد ظرفتون هم داره من خودم معتقدم باید لایه قرمز رنگش باید نازک باشه پس به همون میزان آب اضافه کنید. و البته هر چی پودر ژله بیشتر باشه برشش بهتر میشه

من این رو دقیقا عین رسپی اصلیش نوشتم که لینکش هم هست



@مروارید :
نههههههههههههههههههههه! خدااااااااااااااا
چه ذوقی کردم
خنده از روی لبهام محو نمیشه
چقدر خوشگلن
از الان واسشون نقشه کشیدم
با رنگ آبیش میخوام موش رتتوتی و ایور رو درست کنم! با رنگ قرمزش اسپایدر من. با رنگ زردش گارفیلد و پوه.... وای نمیتونم صبر کنم
مرسییییییییییییییییییییی

مروارید جون شما واسه کجا کار میکنی محصولاتتو از کجا بخرم?
اینم ایمیلمه مروارید جون
maryamf863@yahoo.com
طیبه جون منم میخوام که بتونم کاراتو درست کنم به منم بگو!

سلام طيبه جون
واي واي چكار كردي تركوندي . اون كيتي ها . اون همبرگر . خوش به حال شوهرت با اين زن كدبانوي باسواد باعرضه شاد

تصميم گرفتم تو رو الگوي خودم كنم

طيبه جون من مي تونم شماره يا آدرست رو داشته باشم برات كارت بفرستم ؟‌ خيلي دوستت دارم . البته اگر اجازه مي دهي . اگر نه كه نمي خواهم مزاحمت بشم
ما نيني سايتي ها عاشقتيم
همه چيز رو با روحيه خوب و حوصله ياد مي دهي

Ich liebe dich sehr viel

vous etes mon amour

Is it possible that I become half of such a chef one day ?

mein tayebe

Would you mind making winnie the pooh stick cake somehow the same as these hello kitties ?

I love poohs . the same as you

Merci becoux

نظر لطفتونه لیلا جون شما محبت دارید. من اونقدرها هم حرفه ای نیستم. شما چشماتون قشنگ میبینه

راستش خودم هم خیلی آقای پوه رو دوست دارم. فقط اگه ماژیک خوراکی داشتم کار آسونتر بود. چشم پوه رو صد در صد درست میکنم. فقط باید شکلات رنگ پوهی و قرمز واسه لباسش درست کنم...رنگ ها خریداری شده ولی هنوز به ایران ارسال نشده. هر موقع رنگش دستم رسید سریع اقدام میکنم. شاید هم با همین امکانات کم درستش کردم
ببینیم چی میشه

من تهرانم . اگه چيزي اونجا نيست و تهران هست بگو برات تهيه كنم طيبه نازنينم

مرسی عزیزم
چشم زحمت میدم

چه زحمتي عزيزم
دوستت دارم
ايميل من :‌ lmehrdad2004@yahoo.com

اگه خواستي شماره هم مي دهم
دوستت دارم

@ مریم

دوست عزیزی که اینجا ای میلتون رو گذاشتید. من همین الآن تازه این کامنت شما رو دیدم.
من برای جایی کار نمی کنم.
محصولاتی هم برای فروش ندارم.
شرمنده که نمی تونم در این مورد بهتون کمک کنم.

آیکون مروارید در حال قل زدن روی زمین.

نه مروارید جون داره کارت میگیره. بشو نمایندگی آلمان. به ایران جنس بفرست
loooooooooooool

سلام طیبه جان
من یه مشکلی دارم :(
میشه توی وبلاگم بیای جوابمو بدی ؟ از هر کس میپرسم جواب نمیده :( توروخداااااااااا
ببین من فقط توی آب کردن شکلات سفید مشکل دارم.نمیدونم چرا ؟ آخرین بار همین دیروز بود.شکلاتی که شما استفاده میکنی خیلی رقیقه ! ببین من اول شکلات تخته ای سفید رو تکه تکه کردم ریختم توی یه ظرف و گذاشتم روی بخار کتری روشن و آبش کردم. خیلی رقیق نشد البته و هر چی بیشتر میذاشتم بمونه بدتر میشد.دیگه سفت داشت میشد.جایی خونده بودم با کره میشه شل ش کرد . کره ریختم. اما وقتی کره و شکلات قاطی شدن یه حالت تیکه تیکه پیدا کرد.
میشه کمکم کنی ؟
با چی رقیقش کنم ؟ اصلا میشه کلا برام یه توضیح راجع به آب کردن شکلات سفید بدی.
با شکلات سیاه مشکلی ندارماااا .. اون قشنگ اب میشه اما این یکی نه. جفتشم از یه مارک هستش.
توروخدا کمکم کن.
یه مهمونی داریم که میخوام از این شیرینی های چوبی درست کنم براش که حالا به خاطر این مسئله موندم توش.
پلییییییییییییییز

این آدرس وبلاگ آشپزیمه :
http://sara-chef.persianblog.ir

@ sara

دوست عزیز،

شف در این پست، زیر عکس سوم توضیح دادن:


200 گرم شکلات سفید رو روی بخار آب ذوب کنید و با 2 تا 3 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد، روانش کنید. مواظب باشید که ته ظرف با آب جوش تماس پیدا نکنه که شکلات میسوزه.

من هم چون کارتون عجله ای هست چند مورد رو می نویسم:

بافت شکلات سفید با شکلات نرمال فرق می کنه و در حقیقت اصلا شکلات نیست چون به هیچ عنوان کاکائویی در اون موجود نیست. شکلات سفید تشکیل شده از چربی، شکر و پودر شیر. چیزی که مهمه اینه که پودر شیر استفاده شده در شکلات سفید کاملا بی آب هست، که علتش رو خدمتتون عرض می کنم.

چیزی که در آب کردن شکلات سفید خیلی خیلی مهمه اینه که به هیچ وجهی ذره ای آب باهاش تماس پیدا نکنه. پس این روش روی کتری گذاشتن شما اینجا زیر سوال می ره.

نکته مهم دیگه اش اینه که بالاتر از 30 درجه سانتی گراد نباید گرم بشه.

اون نکته ای رو که در مورد اضافه کردن روغن نوشته بودید درسته، ولی روغنش باید در حالت عادی هم جامد باشه، مثل روغن نارگیل. در هر صورت اون قانون آب در مورد روغن هم صدق می کنه و روغنش باید کاملا بدون آب باشه.

ولی شف در همین توضیحشون نوشتن کره یا روغن جامد اضافه کنید.

پیشنهاد من اینه که شکلاتتون رو اگر امکانش هست توی مایکروویو آب کنید ولی حواستون به دما باشه که شکلات سفید زودتر از شکلات قهو ای می سوزه.

اگر هم روی بخار آب می ذارید، سعی کنید که ظرف رویی اتون بزرگتر از ظرف پایینی باشه که مثل عکس شف بخار فقط از زیر بهش بخوره.

امیدورام تونسته باشم بهتون کمک کنم.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...