2010/06/23

فیش اند چیپس

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pEsn6RljfPhJnSy_SR2sCcHJ59AVR_0QanblvNntxY-bIpr2UJ5ORbnM0RQ8pSN2bvFjzaU9aZL8sn35KeBQkgKnuITCl7uIt7ut2kOas4ACz6PrZ49xph-osNbgtZFra/Fish%20and%20Chips%201.jpg?psid=1




فيش اند چيپس Fish and Chips يكي از غذاهاي معروف انگلستانه كه اگه خدا قسمت كنه تشريف ببريد لندن بايد حتما نوش جان كنيد. اما فعلا كه قسمت نيست ...خودمون تو خونه ترتيبش رو ميديم و يه چند ميليون تومني جلويم!

اين مدل چيپسي كه الان ياد ميدم رو اگه درست بتونيد درش بياريد طعمش دقيقا عين چيپسهاي "مك دونالد" و "كي اف سي" ميشه! جدي ميگم. بيرونش كاملا كرانچي و داخلش نرم و مذاب!



فيله ماهي 650 گرم

آرد 50 گرم
بيكينگ پودر نصف قاشق چاي خوري

نشاسته ذرت 50 گرم

تخم مرغ 1 عدد

آب سرد 125 ميلي ليتر

ليمو 1 عدد

سيب زميني 800 گرم

روغن براي سرخ كردن



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pI273UEaoya7vtuBT9MFymymjznnWDkUzA7JGqtDgX9Wp4p8XLpgqR2tbcfwRpXEbS8IoQd_qWw7cmcFU-iNXxzCBqzPbR7Hic0owiaAcdB7zsJ-OI-KlqWIrTDG4eZ_Y/Fish%20and%20Chips%202.jpg?psid=1





سيب زميني ها رو به صورت مكعب مستطيل هاي كشيده برش ميزنيم. تقريبا يك در يك سانت ( اگه نميخوايد سريع استفاده كنيد بذاريدش توي آب يخ). بعد توي آب جوش ميندازيم. يه جوش كه خورد زيرش رو كم ميكنيم (بايد هنوز به حالت جوش باشه) و اجازه ميديم 4 دقيقه بپزه. نه بيشتر. مهمه!




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pUTZ5cDBHZ5k_-qnFy8zh_5e-UcLkFlDZduO967V3h-LrZ72D2ypz-QlnyEXUYihhHdyhRRluevVCtAFJuCSkAo3uOMR_tBbTvEGW42b494G8U1MX03g-ANKLwgqG4E4_/Fish%20and%20Chips%203.jpg?psid=1





حالا روي دستمال كاغذي آشپزخانه كاملا خشكشون ميكنيم و بعد ميذاريم توي فريزر تا كاملا سرد بشه. اين كار رو ميشه از ساعتها قبل انجام بديم.





https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pCrHA1AOB6gKnt5fYNDAra9EmTNsZObdOXZHDhzo8gTMm8SmheNAD92cQJqvRiOvCI4OFx8bIUwngjuGZoL4WxVayHu82e4WL_o4Fe53nxJS6-N6thUwPBnBQQE2uNNBf/Fish%20and%20Chips%204.jpg?psid=1





حالا در روغن داغ حمامشون ميديم تا طلايي و كرانچي بشه. (اينكه كي روغن به دماي مناسب ميرسه رو در پست فلافل گفتم)
البته همين كار رو ميشه توي فر هم انجام داد. روش يه قاشق روغن ميريزيم. و البته بايد هر ده دقيقه اي يه بار زير و روش كرد تا زماني كه كرانچي بشه . ولي حمام روغن يه چيز ديگه است!




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p-oq2PJgd6dV0IQd5uLZqp0WjiFPTXdlUDX9NiobhXdaKDna-zx_nLYI3RYgOd3Pp4OakMSxeAPyxMZ3hY5xLPlfu7B_qpBQFfwYyQDuX8-JAiAr1GhSZVICM0NpRvQnV/Fish%20and%20Chips%205.jpg?psid=1




ماهي ها رو قطعه قطعه كنيد ( سايزش به اندازه دو انگشت باشه) و با دستمال كاغذي آشپزخونه خشك كنيد. فيله ها رو توي مقداري آرد بغلطونيد





https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pTIzVkbxtqDfs7krQwdAyN8ng0FOUb7Ep4YdqVxjv9y0vPDZStoTZlnUn6dfZwb3rp2QR5t4ZtzoZG-oI9CgdvmbCta8YiCeGNJMLJl3_dAm7-T8i1NsHf4AW5-96oYXY/Fish%20and%20Chips%206.jpg?psid=1



آرد و نشاسته و بيكينگ پودر و نمك و فلفل رو با آب ( میتونید آب رو با آب جو جایگزین کنید. منظورم دلستره) و آبليمو مخلوط كنيد. تخم مرغ رو خوب هم زده و بعد با ويسك توي مخلوط آرد و آب بريزيد و بزنيد تا حباب ايجاد بشه

ماهي ها رو توي مخلوط زده و بذاريد مقدار اضافیش بچكه




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pEsn6RljfPhJnSy_SR2sCcHJ59AVR_0QanblvNntxY-bIpr2UJ5ORbnM0RQ8pSN2bvFjzaU9aZL8sn35KeBQkgKnuITCl7uIt7ut2kOas4ACz6PrZ49xph-osNbgtZFra/Fish%20and%20Chips%201.jpg?psid=1



و بعد توي روغن سرخ كنيد. روغنتون بايد به دماي مناسب برسه و بيشتر از دو فيله رو هم هر بار سرخ نكنيد كه دماي روغن پايين نياد. در تقريبا 5 تا 6 دقيقه بايد طلايي و كرانچي بشن. بعد روي دستمال ميذاريم تا روغنش گرفته بشه



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pH9QyHRVTIJPmE1M9CDkiQrQ9dvwCpGZiJkQJKgCwaVnwdz0koRMUOE0tW-Qe_KhDxe7CWemq7IMl8HXBagAoBYFg2NbRJeuMNBIoKp4878hNFEKMqRa8Sx_Eeb8f6a0J/Fish%20and%20Chips%208.jpg?psid=1




ما كه كاهدون رو هم با كاه هاش خورديم! بعدش هم ديگه نفسمون بالا نميومد و افقي شديم كه زنده بمونيم.
چيپسش عالي ميشه!




برگرفته از BBC Good Food

63 comments:

طیبه جون این که فست فود نیست!!!!!!!!!!
کاملا هم رژیمی و .........
دسست درد نکنه خانم
خوشمزه است مرسی...........

این طرز پخت برای من که با هزار جنگولک بازی یه تیکه ماهی می خورم باید خیلی عالی باشه
مرسی

سلام عزیزم....خسته نباشی...مرسی به خاطر زحمتی که میکشی...دونستن اینکه آیا روغن به اندازه کافی داغ شده یا نه رو تو کدوم پست توضیح دادی؟

یعنی اشکالی نداره سیب زمینی ها فریز بشن و یخ بزنن؟
اگه اینطوره....بعد که از فریزر در آوردیم...بذاریم یخش ذوب شه یا یهو سرازیرش کنیم تو روغن؟

وای چقدر اشتها برانگیز طیبه جون خیلی خیلی دلم خواست نگی چه شکمو اخه من شبا شام نمیخورم و یه چند وقتیه که رژیمم ماهی بخار پز میخورم و سیب زمینی سرخ شده هم نمیخورم و خیلی خیلی عاشق ماهی سرخ شده ام اونم این جوری دستت درد نکنه

@احسانه :
عزیزم اگه به این حمام روغن میگی "رژیمی" پس به سالاد ماهی سالمونی که امروز ناهار خوردم چی میگی؟ اون رو سعی میکنم تا اونجایی که میشه دیرتر پستش کنم آخه اینقدر رژیمی بود که فقط به درد خودم میخورد. البته ظاهرش خیلی شیک میشه. توی "ترتیا بول" سروش کردم. بعدشم آش رو با جاش خوردم



@شادآفرین:
دقیقا!!! من هم نمیتونم ماهی رو راحت بخورم
به زور به خورد خودم میدم



@Anonymous:
توی پست فلافل توضیح دادم

بالافاصله از توی فریزر توی روغن داغ
البته کم کم میریزیمشون چون نباید حرارت روغن از اون دمای استاندارد پایین بیاد

این چیپسهای آماده فریز شده توی بازار هم همینه


@افسان :
نهههههههههههههههه! این چه رژیمیه! این کارا چیه! توی فر کبابش کن بعد سالاد بساز
توضیح دادم که من امروز یه سالاد ماهی سالمون درست کردم ...واسه ما که میخوایم چاق نشیم خیلی عالیه و تنوع خوبیه
ولی واسه بقیه ...نه
شاید تا ماه دیگه پستش کردم

سیب زمینی هم سرغ شده توی فر رو میتونی هر دو ماهی یه بار امتحان کنی. قبلا گفتمش
کبابس توی مایکروفر هم عالیه

ورزش ورزش ورزش
فقط ورزشه که لاغر میکنه

بعد از ساعت 7 هم هیچی نباید خورد
البته به جز اسموذی و میوه و یه مشت آجیل
من خودم اینجوری اسکلت شدم. جدی میگم. ماهی بخارپز یعنی چی؟

لا مقصر!!!!!
تو کارگاهتون خانم از این شکلکها نگذاشته اید که کاملا منظور گویا باشد!
از اون لحاظ گفتم کاملاً رژِمیه عزیزم!

طیبه جون
این از غذاهای مورد علاقه منه مخصوصا" ماهیش که عالیه و ماهم که در شهر بندری زندگی میکنیم و ماهی فراوون... حداقل هفته ائی دوبار ماهی میخوریم خصوصا" این مدلش که البته تازه از شما یاد گرفتم چیکارش کنم تا خوشمزه تر بشه
دستت درست عزیزم

سلام عزیزم بالاخره فونت فارسی منم نصب شد به همت بعضیا :D
و تا چشمای شما در امان بمونه

این مایع شبیه بنیه است دیگه نه ؟
یه تخم مرغ کامل استفاده کردی یا سفیده رو به تنهایی

راستی فیله ماهی چی بیشتر به مدل خارجکی پسندش نزدیکمون می کنه احیانا ؟

خیلی استادی
فدااات

ستایش
نمیدونم چرا (آدرس اینترنتی دارای نویسه های غیرمجاز است )رو امشب پیغام میگیرم :))

@احسانه :
got it now loooooool


@shahla :
آره این چون کاورش کرانچیه خیلی خوب میشه



@ستایش
من خودم همیشه ماهی شیر درست میکنم چون اصلا خار یا تیغ نداره

مدل خارجیش رو تو ایران نداریم ولی ماهی های بدون خار همه جواب میدن


جدی میگی؟ یعنی 18+ شدم من؟؟؟؟؟؟؟ ای ول!!! چه کلاسی
:p

طیبه جووووون من خودم از ماهی‌ بدم میاد با این توصیفی که از بوش کردی فکر نکنم حتا واسه کسی‌ درستش کنم البته من پررو تر از این حرفام که غذایی که خودم نمیخورم واسه مهمون درس کنمlooooooooooool


ولی‌ این سیبزمینی باحال بود خیلی‌ وقت تو کفه رسپیشم واقعا دستت طلاست.

بابا تو که باکلاستری از ما. شکلات لینت مصرف میکنی‌ بعد میگی‌ گرونفرشن خوب خودش از همه گرونتره. آقای شوهرم از اینا دوس دارن البته قهوه‌ای ولی‌ من کلا از شکلات خالی‌ خوشم نمیاد. حالا خوب شد فک می‌کردم از شکلت تخته ی استفاده میکنی‌ .اینو احتمالا بتونم پیدا کنم البته نستله مقرون به صرفه تره . گر چه امروز رفتم سوپرمارکت همه نوع بری و چری یافتم الا بلو بری

راستی‌ خانومی نگفتی از پودر سفیدهٔ تخم مرغ چطور استفاده می‌کنن؟
شبت به خير

خواهش می شود شف جان. وقتی بعد از تقریبا 12 ساعت مثل توی این کارتونها که هاپوهه خودش رو از زور خستگی از پله ها می کشه بالا، جوری که سرش بالای پله هاست و دمش دم در خونه، از سر کار رسیدم خونه و دم در، دیدم به به!! بسته هه اومده و همسایه ها تحویل گرفتن، من سریع دُمَم رسید به خودم!! یعنی صاف صاف شدم و خندون. هه هه چه بسته گوگولی و کوچیکی. من یک عالمه چیز میز سفارش دادم، بسته هه در کل شده 1 کیلو. معنی نداره آخه!! حالا باید توی تعطیلات از خجالت همه اینها در بیام!!
امروز هم رفتم در یک عملیات انتحاری یک قالب کیک 18 سانتی خریدم که بتونم کیک های بیشتری با تنوع بیشتری درست کنم. با این که من کیک هایی که درست می کنم رو همیشه بین در و همسایه تقسیم می کنم، چون ما بیشتر خونه نیستیم قسمت ما می مونه و ...

!بعدنش هم شف جان داشتیم؟! نه داشتیم؟
ما ماهی دوست نمی داریم!!!

tayebe joon nemikhad beri landan ta hamin dehate ma ham tashrif biarin:P(
سمك و بطاطاpeyda mishe nazdiktaram hast man ke ta hala nakhordam hichvaghtam nemikhoram. man faghat tone mahi mikhoram

پریس عزیز،

از اونجایی که من هم از امروز صاحب پودر سفیده تخم مرغ شدم اون هم از جنس ویلتون که فکر کنم شما هم سفارش دادید، امیدوارم بتونم کمکتون کنم. پشت قوطی نوشته 2 قاشق غذاخوری پودر سفیده به اضافه 2 قاشق غذاخوری آب می شه یک سفیده تخم مرغ

merci morvarid joon vali soale asasi ine be dard mikhre ya na. man valla faghat didam chon ajale dashtam poshtesho nakhondam goftam aval az tayebejoon beporsam bad bekharam bazam mamnoonam az komaketoon

خواهش می کنم. برای ساختن کرم رویال که به قول شف بزرگ نمی شه ازش گذشت، آپشن خوبی هست . چون در کرم رویال سفیده تخم مرغ حرارت نمی بینه، امکان بروز بیماری سالمونلا هست.
از این جهت این پودر در دستوراتی که سفیده تخم مرغ بدن پختن استفاده می شه کاربرد داره. من هم به همین خاطر سفارش دادم، چون خودم یک بار سالمونلا گرفتم!!

خسته نباشي.خيلي خوبه.مخصوصا" چيپسش.چون من وقتي روژينا غذا نميخوره با سيب زميني سرخ كرده+سس شكمش را پر ميكنم.ولي خدا را شكر تو خانواده سه نفري ما همه عاشق ماهي اند ومن به ساده ترين شكل هم كه بسازم مقبول ميافته.پس سلامت ماهي را با طعم خوشمزه اون عوض نميكنم كه خداي نكرده بچه هام بد عادت نشن!!!ولي اين شيطونه بد جوري داره وسوسه ام ميكنه ها

امروز ميخوام تو فرگازم كيك بسازم .اما از اين پودرهاي آماده ميگيرم كه اگه خراب شد دلم نسوزه .امتحانش كه ضرر نداره.به هر حال من نميخوام تسليم بشم.مامانم تعريف ميكنه كه پدرش اون وقتها روي بخاري كيك هاي خوبي ميساخته!!يعني من يه ذره پشتكار و استعداد اون خدا بيامرز را به ارث نبردم!!!؟؟نه حتما" يه چيزهائي هم به من ماسيده!!

سلام من سارام از اهواز من کلبه های زنجفیلی وبروکن گلاس ویک عالمه چیز دیگه توی این مدت کوتاهی که با شما اشنا شدم درست کردم وهمشون عالی شد بابت همه زحمت ها ممنون

اه...چه عالی ی ی ی ی ....با این حساب دیگه همیشه سیب زمینی آماده سرخ کردن تو فریزر خواهم داشت.......هوراااااااااااا
خیلی دوست دارم طیبه جون...واقعا خیلی دوست دارم

پودر سفیده تخم مرغ رو از کجا تهیه کردید؟

بابا باکلاس س س س!! بابا لاوندر! بابا عوددددد و شمععع!!
بابا رمانتیکککککک!!!
بابا فیش اند چیپس!!!!!!!!!
هووووم!! به به .. شف بزرگ چه کرده
هم ماهی دوست می دارم هم چیپس دوست می دارم
چقدر دلم خواست
خوبیش اینکه من با غذا چاق یا لاغر نمیشم. فقط با روحیه است که تغییر وزن میدم.
البته از وقتی که اومدم تو کارگاه چنان غرق ق ق ق غذاسازی و کیک سازی میشم که هر چی غمه فراموش میکنم. تازه بعد از ساختن و خوردن کلی ذوق میکنم!!!
از این غرق شدن یه چیزی بگم یه روز سرکار اومده بودم کارگاهت و داشتم دستور یه کیک رو میخوندم پنجره اتاقم باز بود. منم چنان شیفته کیک شده بودم (کیک فغزیه) یهو چنان باد و گرد و خاک بود که از پنجره اومد و من ناخودآگاه دستم رو گرفتم روی کیک که گرد وخاکی نشه!!!! دیدم ای دل غافل این کیک نیست این مانیتووووره!!!!!
خلاصه اونروز از اول صبح وبلاگت باز بود و من مجنون ن ن ن ن فغززیه شده بود!!!
در آخر مراتب سپاسگذاری خود را از خداوند که شما را سرراه بنده قرار داد و بعد شف عالیییییییییییمقام اعلام میدارم.
شاد و کامیاب باشید.

@@ستایش:
بله بنیه است و دیدم که هم از سفیده استفاده میشه هم از تخم مرغ کامل


@paris :
ببخشید باز فراموش شده بود جواب بدم
آره پودر مرنگ رو با آب مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم و مرنگ تولید میشه
اینطوری دیگه لازم نیست سفیده از زرده جدا کنیم



@مروارید :
looooooool
اون حالته سگه خیلی با مزه بود
درکت میکنم. منم از سر کار که برمیگردم فقط جنازه ام خونه میرسه

حالا دست به کار شو و عکس بذار ببینیم
منم خودم از کارام زیاد نمیخورم
قرار نیست چاق شم

ماهی رو ما به زور تو شکممون فرو میکنیم
البته تجربه به من ثابت کرده تنها ماهی ای که مریضم نمیکنه ، کوسه است
چون همه ماهی ها سردند و من سردی میکنم ولی کوسه گرمه
کوسه استفاده کن طعمش هم عالیه


@paris:
تا حالا کوسه خوردی؟
ماهی "حمام" چی؟
هر دوش عالیه
توی دهن ذوب میشه از بس نرمه
البته تضمین نمیکنم خوشت بیاد ولی من به جز ماهی تن فقط کوسه رو بدون اینکه حالم بد شه و تا شب مریض باشم میتونم بخورم
یه بار امتحان کن

آره سمک و بطاطه رو در جریانش هستم. اونها هم کریسبیش میکنن. خوردم



@مروارید :
آره رویال آیسینگ رو هم همینجوری درست میکنن


@paris:
علاوه بر رویال آیسینگ توی ساختن مرنگ هم خیلی کمک میکنه. چون سریع تره و دیگه زرده هم رو دستت باد نمیکنه
مرنگ روی تارتهای فانتزی زیاد کار میشه
از اول عید میخوام یه مدلش رو درست کنم و تنبلی اجازه نمیده...یعنی واقعا فرصت نمیکنم

ولی البته فریز کردن سفیده هم خوب جواب میده واسه اینکار

رویال آیسینگ رو اگه بچه کوچیک یا آدم حامله یا با سابقه سالمونلا دارید حتما ازش استفاده کنید

ما هم که پشت کوهیم


@sedigheh :
یه داستان از دوران جنگ جهانی اول واستون تعریف کنم....منم روی بخاری علالدین (اینجوری مینویسن؟) کیک درست میکردم! خونه مادربزرگم فر ندارن و من قبل از اینکه واسه اونجا کیک پز بخرم از این روش استفاده میکردم... یه دونه دیگ گنده رو روی بخاری میذاشتم...یه کاسه کوچولو روش وارونه میکردم...دیگی که توش کیک بود رو میذاشتم روی کاسه کوچیکه توی دیگ گندهه ...بعد در دیگ گندهه رو میبستم و روش رو پر از ذغال نیمه سوخته میکردم
اینجوری فر تولید میکردم و کیکش هم عالی میشد
آره خواهر من که مال الان نیستم که من مال عهد چراغ موشیم! اون وقتها که ما کیک میپختیم هون همزن دستی هم اختراع نشده بود چه برسه به کیچن اید



@Anonymous :
کلبه ها رو درست کردید؟ وای چه جالب
کاش عکس گرفته بودید


@Anonymous:
تو ایران نیست باید از خارج از کشور تهیه کنید

@فاطمه :
متابولیزم فعال داشتن از الطاف الهیه! قدرش رو بدونید
این رو از کسی که سوخت و ساز بدنش منفیه بپذیرید! واقعا کالری سوزوندن واسه ماها سخته
نمیدونی چقدر ورزش میکنم و غذا کم میخورم که چاق نشم
خدا حفظت کنه فاطمه جون

واااای شف جون اینجایی!!!
ممنون عزیزم
دوست ت ت ت ت دارم

با چه پشتکاری و البته با چه عشقی کیک می پختید!!!!
معلومه اون عشق به کیک ها و غذاتون منتقل میشه و کنار تجربه تون طعم اون رو صد چندان میکنه.

چیه که شما درست کنی و عالی نشه !!!!!

ببخشید طیبه جون که اینقد میپرسم ولی 16 گرم پودر ژله توت فرنگی با 2 لیوان آب جوش که خیلی رقیقه و نمبنده!
شاید یک بسته ژله توت فرنگی + 16 گرم پودر ژلاتین + 2 لیوان آب جوش آره؟
بازم شرمنده

طيبه جون واقعا ممنون از اين همه رسپي هاي خوشمزه .من چند تاشو درست كردم واقعا عالي بود .فقط ديروز كه شيريني كنجدي درست كردم زيرشون سوخت. راستي ازاين پودر سفيده هم تو لوازم قنادي تهران هست وپودر خامه فقط اونا رو بسته بندي هاي پلاستيك كرده بودن!نميدونم خوبه يا نه!

سلام
دیشب ، یک لحظه به خودم آمدم دیدم بیشتر از 2 ساعته که در وبلاگ شما دارم می چرخم و نگاه می کنم و لذت می برم.
عالی بود

سلام طیبه جان
خسته نباشی دختر .چه زود به زود اپ می کنی
من که تمام وقتم صرف دیدن کارهای زیبات میشه
ایشاله فرصت پیدا کنم بتونم هنرهای زیباتو تو خونه مون پیاده کنم
راستی واسه روز پدر ایده ت چیه ؟می دونم که از حالا می خوای حسابی سنگ تموم بزاری
می بوسمت
فعلا

سلام طيبه هنرمند عزيز
دختر شما واقعا معركه هستيد من تازه سايت شما رو پيدا كردم و هر روز حتما به اون سر مي زنم در بين سايتهاي آشپزي زيادي كه سر زدم سايت شما تنها سايتي بود كه من هرچي توش مرور كردم همه چيز بهترين ، زيباترين ، خوشمزه ترين و بي نظيرترين بود. طيبه جون دوست دارم شما رو بيشتر بشناسم در profileتون اطلاعات زيادي راجع به شما پيدا نكردم من هميشه دوست دارم بدونم انسانهاي موفق (مثل شما) چطوري زندگي مي كنند و چطوري به اين موفقيت هاي مي رسند ، به عنوان يك دوست خوشحال مي شم با شما بيشتر آشنا بشم

سلام عزيزم. اولين باريه كه بلاگت رو مي بينم.
اين روش درست كردن چيپس تقريبا شبيه روش صنعتي هست فقط با اين تفاوت كه دستگاه ها توي صنعت كار رو سريعتر ميكنن.
كلا غذاي وسوسه كننده اي شده.
خيلي خوشحالم كه با شما و بلاگت آشنا شدم. اميدوارم هميشه موفق باشيد.

سلام طیبه عزیز
من تازگی ها و از طریق پست های دوستان مامی سایتی با وبلاگتون آشنا شدم.
واقعا لذت بخش بود و با ایده های جالبتون می شه یک سفره زیبا داشت.
می خواستم خواهش کنم اگر می شه در لینک غذاهای ایرانی، برای مبتدی ها (خودم را می گم) چند مدل غذا پایه را که با ذائقه و سفره ایرانی ها جور در می اید و برای مهمونی مناسب هست را بزارید.
می دونم که کاربران وبلاگ شما همه حرفه ای هستند و این خلاقیت شماست که شما را از بقیه متمایز می کنه اما خوب یک کاربر مبتدی هم مشتری وبلاگتون شده دیگه. یه لینک اضافه کنید برای مبتدی ها.
تارا

سلام طیبه جون
ممنون از آموزشهای فوق العاده ات.یه سوال کوچولو:میشه بگی منظورت از نشاسته ،همون نشاسته یا آرد ذرت هست یا نه؟البته یادمه تو یکی از پستهات گفته بودی آرد ذرت با نشاسته اش فرق داره.ممکنه توضیح بدی.
ضمنا ما کما کان منتظریم که هر چه زودتر روی فرش قرمز مامی سایت ببینیمت.نجمای عزیز گفت که خودت گفتی اعلام آمادگی میکنی.خیلی ها منتظرن که روی ماه این هنرمند خلاق رو ببینند.

من از دیروز که این جا را دیدم این ایکون هستم:0 فعلا که هر چی وقت ازاد دارم مشغول گشت و گذار اینجایم.بعد که حالم سر جاش اومد میام یه چیزی میگم که مفهوم داشته باشه .فعلا انتظار نداشته باشید.گر چه اینجا زیادی کلاسش بالاست.والا

شرمنده دوستم انقدر سوال میپرسم . میشه چند مدل گاز ایتالیایی رو بگید در ضمن بابا پولدارررررر ما که همچین پولی نداریم زیمنس بخریم اما شما که دارید ما بسی لذت می بریم چون نتیجه اش رو تو وبلاگتون می بینیم ومستفیض می شیم . شایدم اومدیم بوشهر و بچه خوندتون شدیم ...

@fatima :
عزیزم من رسپی اصلیش رو هم اینجا واست مینویسم که ببینی


Berry Yoghurt Slice


Ingredients

200g butternut biscuits crumbs
2 tablespoons (40g) Australian Butter, melted
3 cups Australian Vanilla Yogurt
1 tablespoon gelatine, dissolved in
1/4 cup boiling water
2 sachets (16g) diet berry flavoured jelly
2 cups boiling water

Method

1. Combine biscuit crumbs and butter and press into a 28 cm x 18 cm lamington pan.

2. Combine yogurt and gelatine and pour over the prepared based. Chill for 1-2 hours or until set.

3. Dissolve jelly in boiling water, allow to cool to room temperature. Pour jelly over set yogurt and chill until set. Cut into 15 slices to serve.
This recipe is courtesy of Dairy Australia


همینطور که میبینی رسپی میگه 16 گرم پودر ژله و دو لیوان آب جوش
من هم نتیجه گرفتم و چند بار درست کردم و خوب هم شده
آهان ولی من ژله خارجی رو مطمئنم که خیلی سفت تر و بهتر از ژله ایرونیه و معتقدم که مقادیر برای ژله ایرونی باید دو برابر یا سه برابر بشه. کیفیتشون واقعا فرق میکنه
یعنی من همزمان ایرانی و خارجی رو با یه رسپی که امتحان کردم ایرانیه وا میره ولی خارجیه سفت سفته
البته من فکر میکنم که این ژله روییش زیاد مهم نیست که شما حتما همین مقدار رو رعایت کنید چون با ابعاد ظرف من خودم مقدار آب جوش رو کم و زیاد میکنم
شما میتونید حتی یک پاکت رو کامل بریزید توش
کار از محکم کاری عیب نمیکنه و طعمش هم که بد نمیشه

@nayereh:
این کنجدیها خیلی حساسن
دفعه بعد حرارت رو باز هم کمتر کن

پس میگم واسم پودر مرنگ بخرن
اون پودر خامه ها طعمش زیاد خوب نیست ولی



@farzane:
کاپ کیک! من رو که میشناسید ... عشق کاپ کیک تو وجودمه


@maryam:
رمز موفقیت در علاقه و عشق به کاره. من معتقدم آدم به هر چیز عشق بورزه توش به موفقیت میرسه
حتی اگه مثل من با کمبود امکانات مواجه باشه

مرسی از محبتتون و موفق باشید


@tara :
چشم در بین کارها حتما انجام میدم



@الهام :
در این رسپی منظور همون نشاسته ذرته که سفید رنگه
دلیلش هم اینه که کاور رو کرانچی و کریسبی میکنه
در رسپیهای انگلیسی هرموقع میگن
corn flour
یعنی همون نشاسته ذرت و نه آرد ذرت
این در انگلستان رایجه


ایشالا هر وقت امکانش فراهم شد چشم


@soudabeh:
والا منم از این پولا ندارم سودابه جون. مامانم پاداش بازنشستگیش رو که گرفت داد به من واسه خودم فر خریدم
مامانها همیشه از خود گذشته هستن

زیمنس رو من از در و عایقبندی و رنگ و شکلش خوشم اومد
بوش هم همینطور
آریستون هم خوبه
ایندزیت هم همینطور

چندتا مارک دیگه رو هم تحقیق کردم ولی همه شون قیمتهاشون تو مایه های 1300000 تومن به بالاست!!!! من تا صد سال از این پولا نداشتم اگه مامانم نبود الان هنوز تو افسردگی به سر میبردم

سلام ببخشید من فکر می کردم پیامم نرسه برای همین اینجا هم پیام گذاشته بودم. من شاغلم و دانشجوی دکترا ولی از این هنرهای شما ندارم
راستی من امشب تست کاپ میگو شما را درست کردم که همسرم بسیار خوشش آمد.
تشکر فراوان

خسته نباشي طيبه جان
به ديدار مرتب سايتت عادت كردم
مطمئنم يك روز به اوج موفقيت مي رسي

سلام طیبه جان از دیدن این رسپی کلی ذوق زده شدم آخه من و همسرم سالهاست که دنبال یه دستور درست و حسابی برای این فیش اند چیپس هستیم ( تو انگلیس خورده بودیم و هر جوری که امتحان میکنیم همون نمیشه - البته اونجا با یه سس لوبیای مخصوص سرو میشه لوبیایی که یه کم شیرینه ) منهم یه خمیر شل با خمیر مایه و تخم مرغ و شیر و آرد درست می کنم برای ماهی ها ولی مطمتنا که دستور شماهمونی باید باشه که ما دنبالشیم . باز هم مرصی
Baran

توی خود انگلستان هم از رسپیهای زیادی استفاده میشه که طعمش رو متفاوت میکنه

ولی این رسپی رو من از سایت بی بی سی گرفتم که به نظرم معتبره

اون پوره نخود فرنگیه
توی همین رسپی هم بود
باید نخودفرنگی رو پخت و له کرد و با آبلیمو پوره کرد

من دیدم توش ساور کریم هم میریزن

اگه ساختم حتما پست مسکنم

سلام بر شف عزیز
خانومی این دستمال کاغذی آشپزخونه چیه؟
چه شکلیه؟
میشه یه عکس از بسته بندیش بذاری ؟
من نمیدونم از کجا تهیه ش کنم.
ممنون

http://www.google.com/images?rls=com.microsoft:en-us:IE-SearchBox&oe=UTF-8&rlz=1I7GGLL_en&q=kitchen+paper+towel&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=OqQnTPvKFpWEnQfgipniBQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=6&ved=0CDwQsAQwBQ

از اینا تو همه فروشگاهها هست
مثل دستمال توالته ولی کشیده و بزرگتره. یه کم هم نرم و کلفت تره

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#!/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos&uc=21&id=DD7E5E48CDD86E68%21166!cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21181&sc=photos

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#!/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos&uc=21&id=DD7E5E48CDD86E68%21166!cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21183&sc=photos

یکی از بهترین راه های خوردن ماهی
:D

طیبه جون من امروز دارم این غذا رو درست می کنم به بیکین پودر که رسیدم دیدم ننوشتی چقدر من نصف قاشق چایخوری ریختم امیدوارم درست باشه بهر حال دستت درد نکنه مطمئن هستم که عالی میشه

راستی شکل جدید سایت هم مبارک باشه خیلی خوشگله

سلام.من یه ماهی بوگندو داشتم .با این دستور شما پختم.آقا محشرررررررررر شد.بیست.همشو منو همسرم خوردیم.
چه بلاگ خوبی دارین.حتما بازم سر میزنم.راستی اون نشاسته تو دستور برا چه بود؟من نداشتم و نریختم و .همچنان نتیجه عالی بود

@ شمسي:
شمسي كاملا صحيح عمل كرديد
بايد نصف قاشق باشه

و مرسي چشماتون خوشگل ميبينه

@ اردلان:
چقدر عالي. خوشحالم و نوش جان

و نشاسته كاور ماهي رو ترد و كرانچي تر ميكنه
نه لزومي هم نداره

فیش اند چیپس

https://skydrive.live.com/?cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21181&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21183&sc=photos

این اووولیـــــن باری بود که درست کردم
یعنی ذوقمـــــــــــــــــــرگ شده بودمااااا :دی

می بخشید من یه سئوال داشتم
چرا من هم مرغ و هم چیپس رو که تو روغن زیاد حسابی خشک شده بودن بعد از اینکه دراوردم نرم شدن؟؟ دیگه هر کاری کردم خشک نشدن...:( چرا؟؟ وقتی از روغن در اوردم تو دستمال گذاشتم نرم شد تو سبدهم گذاشتم نرم شدن. مرسی اگه جوابمو بدین و مرسی بابت سایت خوبتون

اگر تجربه اش رو داشته باشيد حتي در فست فودي هاي معروف دنيا كه بهترين فيش اند چيپس رو دارن بعد از مدتي چيپسها اصطلاحا "ساگي" ميشن و كريسپ بودنشون رو از دست ميدن
يعني اينكه چيپس بايد تازه سرو بشه
چقدر طول كشيد تا سرو كرديد؟ معمولا سريع بايد سرو شه

سلام
از توی ماهی های جنوب کدام ماهی تیغ نداره و راحت فیله میشه و برای این غذا مناسب است؟ لطفا روش فیله کردن ماهی رو هم آموزش بدبد
خیلی از سایت خوبتون متشکرم و ممنون که از مراحل پخت عکس زیاد می گذارید
موفق باشید

ماهی شیر از همه بهتره
چشم
مرسی

این  چی بووووووووووووووووووووووووووووووووود
وحشتناک خوشکل خوشمزه و لذیذ بود
هم من هم همسرم کلی لذت بردیم 
تا حالا همش سه بار از بیرون خریدیم خوردیم بخاطر روغنی که چندین و چند بار ازش استفاده میکنن خوشم نمیاد بخورم
ولی خداییش به لطف شما خونگیش یه چیز دیگه بود
 درسته  که یه غذای انگلیسیه ولی چاینیزیها خیلی درش تبحر دارن خوده انگلیسیا هم سعی می کنن از چاینیزیها بخرن
منم که درست کردم به جرات میگم از مال بیرون هم خوشمزه تر بود 
بازم ممنون  

خيلي خوشحالم كه لذت برديد
بله فيش اند چيپس رو حتي آدمهاي ماهي نخور هم دوست دارند
احسنت

احسنتو شما داری نه من عزیزم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...