2010/06/24

ماست توت فرنگی

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pMxl3f8OGAOZcjp8lqOhS5S2MFasCsRgJom-a6l85zxLWmwpy8Q-kXNwGg3eq8EQm7Z-A78K3Dj3j_GMm0wDovhbwWI1Ol3zjkOI1BJ0roulAuTOU254bpN4SGY7-OBPY/SBFY%201.jpg?psid=1



ماست ميوه اي رو قبلا گفتم. با ماست خامه اي پر چرب 10 در صد و يا ماست چكيده ميتونيم درستش كنيم. اولی خوشمزه و دومی رژیمی و خوشمزه است! 
ماست چكيده رو هم به روش بسيار ساده آموزش دادم. 
ماست ميوه اي درست كردنش كار ساده ايه و خب... همه هم نميپسندن چون تركيب ماست و ميوه رو دوست ندارن. واسه كساني كه قصد لاغر شدن دارن دسر بسیار بسيار مناسب و سالميه. كه البته با توجه به اينكه كسي كه ميخواد لاغر شه رژيمهاي بسیار خسته كننده اي داره ...اين دسر شاهانه به حساب مياد! میدونید که اگه میخواید لاغر شید باید خوردن بستنی و خامه رو فراموش کنید پس متخصصین تغذیه ماست رو پیشنهاد میکنن. ترکیبش یه طعم جدید ایجاد میکنه که طول میکشه تا آدم بهش عادت کنه ولی اگه عادت کردی واقعا خوشمزه است . من ديگه معتادش شدم و با ميوه هاي مختلف درستش ميكنم و صد البته توت فرنگي هميشه برنده مسابقه هاست.



يه توصيه مادرانه به همه بكنم... وقتي يه ميوه رو دوست نداريد اصلا توقع نداشته باشيد كه تركيبش با ماست رو دوست داشته باشيد.



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pePPrfxNom3TMZ87vvNyNMWp1eL7v146i-TDEH8fJIw0H_0yQ5XkNfnVWEOcVY91BWvUKkbgXKu7ehfrTRQ3D1_-YgU1xDS3Q_zIqvhPhJcuwYGNOp9eLJ2eTq_6wXXDb/SBFY%202.jpg?psid=1



يك ليوان توت فرنگي رو با دو قاشق شكر بذاريد بمونه تا توت فرنگي ها آب بندازه و شكر به جونش بره. بعد توي بلندر ميكسش كنيد. اگه دوست داريد ميتونيد از صافي ردش كنيد كه دونه هاش گرفته بشه. من كه با دونه دوست دارم. بعد با يك ليوان ماست چكيده تركيب كنيد. البته كم و زياد بودن ماستش به ذائقه بستگي داره. شكر رو ميشه حذف كرده و يا با عسل جايگزين كرد. ميشه هم بعد روش سس توت فرنگي ريخت كه با اين كار ديگه به شكر اصلا نيازي نداريد.





https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p6MOn1aijh6b29LhNZNdjXMIqGj6ur7tVpqgEhL0P7sseTu6R-ecUj-gxwzikcl33is-ML09tcatGja-A_EOCWzg9AGEhfv9pOXJ0V_9ciLc2EB3JtvP4bLFre7KCzZ37/SBFY%203.jpg?psid=1




بسيار خوشمزه

من که لذت بردم

22 comments:

چه ظاهر شیک و خوشمزه ای داره دستت درد نکنه طیبه جون

وای من میمیرم واسه ماست میوه ای
اللخصوص ماست میوه هلو و توت فرنگی و میوه های جنگلی
مرسی عالیه

emshab ehsaneh joon kojast pas!!!!!!!!!!!

منم بسی دوست میدارم . خدا به مامانت برکت بده . چرا افسردگی ؟ مطمئن باش مادرت از اینکه واسه گل دختری مثل تو پولشو خرج کرده کلی لذت برده . پس میام خواهر خوندت می شم آخه من خواهر ندارم .شایدم از هنرهات چیزی هم به ما برسه . در هر حال خیلی ممنون .

ســـــــــــــــــلام بر همه و شف طیبه عزیز
امشب کارتمو نزدم و اینجا نبودم اما همش دلم اینجا بود!
نفهمیدم مهمانی چگونه گذشت!!!!!!!!!!!!!
خانم ممنون. و ممنون تر برای اینکه به فکر ما رژِمی ها هم هستید..........
مردهای ایرانی را خود خانم های ایرانی با این غذاهای پرکالری و چرب و چیلی بد عادت کرده اند! چه معنی داره آخــــــــــه؟
حالا خود همین خانم ها هم باید دست به کار شوند و این عادت را عوض کنند.
خانم ها بپا خیـــــــــــــزید!

اینم عکس ژله تو پوست لیمو البته از اونوریش
:)
http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277413285082974300&x=jpg

طیبه جان تو این کتابچه یه رسپی واسه باتر کریم نوشته ولی‌ سفیدهٔ تخم‌مرغ نداره. چه فرقی‌ با مال شما داره؟ اینم موادش

1/2cup solid vegtetable shortening
1/2cup butter or margarine
1tsp wilton clear vanilla extract
4cup sifted confectioners, sugar
2tbs milk
دقیقا منظورش از وجتبل شرتنینگ و شکار قنادی چیه؟ این عکس همون روغن قننادیه که دارم روش نوشتهregular shortening

manzooresh ine?
bazam sharmande. maste mivat jalebe vali khob man doos nadaramloooool vali shayad emtehanesh kardam akhe sheklesh khoshkele
shabe khobi dashte bashi
http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277414203052811700&x=jpg

سلام به همگي.اميدوارم كه از شف رفع كسالت شده باشه.احسانه جان من خيلي وقته كه به پا خيزيدم!!!!!ولي فايده نداره خواهر جان.كار از يه جاي ديگه لنگ ميزنه.گرفتي ؟اما اگه پسر داشتم برا عروس گلم ميساختمش!!!تا حالا كه نصيب نشده واز خدا ميخوام كه همين گل دختر را برام سالم نگه داره بسمه.ولي اميدوارم مادر شوهرش با شما هم عقيده باشه

ای وای طیبه کسالت داره؟
دست به دعا شدم شف.
امیدوارم خوب شده باشید.
صدیقه جان واقعا نشد؟
صدیقه جان خودت می دونی اما تک فرزندی آخـــــــــه؟
خلاصه که کوتاه نیا خواهر!!!!!!!!!!!!

wow!
من ماست توت فرنگی خیلی دوست دارم
البته من خامه هم بهش میزنم که شدیدا غیر رژیمی بشه ;D
مرسی که هرشب با وجود همه خستگی هات یه پست جدید و ابتکاری میذاری
تا ابد می خوامت

غیبت موجه می کنییییییییم:


http://www.bilder-space.de/bilder/b2c6f8-1277456618.jpg

لطفا نمره بدید استاددددد

سلام طیبه جان
نوش جان .منم ماست با توت فرنگی دوست دارم
راستی یادمه یه جا گفته بودی که واسه رنگ کردن شکلات سفید رنگ پودری خوبه .سایت فروشنده هم زنگ پودری خوارکی اورده و هم رنگ های ژلاتینی و رنگ های قلمی واسه نوشتن روی کیک
می خواستم بدونم ژلاتین سیاه و رنگی و پودر های رنگی به چه دردی می خوره دیگه
ممنون از لطفت
موفق باشی چف جونننننننن

مروارید جان
خیلی کیکت خوشگل شده.
من که تو مرحله مارزیپانش موندم!!!!!!!!!!
با ابن اوصاف فردا به کیک نمی رسم!!!!!!!!!!

احسانه عزیز،

ممنون. من خودم خیلی ازش راضی نیستم.
البته هنوز نخوردمش و الآن هم داشتم می رفتم بیرون. گفتم تا شف بزرگ بیان، بگم شاید مقدار پودر شکر یا قند من نمی دونم توی ایران دقیقا بهش چی می گن، کافی نیست که مارزیپانتون شل مونده. یک مقدار کمی پودر بادام اضافه کنید، کم ها!! و کم کم هم پودر قند. البته من تجربه ای در درست کردن مارزیپان ندارم، ولی دلیل دیگه ای به ذهنم نمی رسه
امیدوارم شف بزرگ بیان و خودشون بتونن کمکتون کنن.

@احسانه :
من واقعا دیشب شرمنده ات شدم احسانه جون
حلال کن


@paris:
ژله خیلی خوب شده و اصلا معلوم نیست که قرار نبوده برشش از اینوری باشه. خیلی خوب شده و البته من این مدل ژله رو خیلی دوست دارم چون آدم تا در یخچال رو باز میکنه یه دونه اش رو درجا میندازه بالا و یالا.... دیگه قاشق هم لازم نیست. پرشنش هم رژیمیه


این مدل باترکریم رو بهش امریکن باترکریم و یا فقط باترکریم میگن
فقط با کره و شیر درست میشه

طعم ایتالیایی و فرانسویش خیلی بهتره
مثل این نیست که داری کره خالی خالی میخوری
ولی این ساختنش خیلی آسونتره. من اون رو هم کامل توضیح خواهم داد ولی طعمش به پای اونها نمیرسه


شرتنینگ که همون روغن جامده ولی شرتنینگ رنگش سفیده
عین همین مارک مازولا که خودت داری
باعث میشه که رنگ باترکریم سفید مونه. آخه کره زرده واسه همین مارگارین یا شرتنینگ بهش اضافه میکنن
ولی باز طعم باترکریم با کره خیلی بهتر از شرتنینگه
کانفکشنرز شوگر یعنی همون پودر قند خودمون


پریس جون چیزی رو که به نظرت میرسه دوست نخواهی داشت رو هرگز امتحان نکن
آخه ساختنش هم دردسر داره و بعد ممکنه خوشت هم نیاد
من ولی واقعا ماست میوه ای دوست دارم و روزی یک کیلوش رو هم میتونم بخورم. ولی خب نمیخورم
:p


@sedigheh:
دیگه از ما گذشته مادر! امسال دیگه خوب شدن تو کار من نیست
کیکه رو روژینا شمع زد آخرش یا نه؟! کلی بعد از تماست داشتم میخندیدم
ماشالا به این بچه


@ELHAM :
کار درست رو شما میکنی الهام جون
ولی من اگه خامه بریزم توش که دیگه نمیتونم بخورم. یعنی عذاب وجدان اجازه نخواهد داد



@فرزانه:
رنگهای پودری و با بیس روغن رو برای شکلات ازشون استفاده میکنن
رنگ پودری برای کار ترنسفر شکلات هم استفاده میشه
برای کار روی فوندانت هم خوبه

ژلاتینها رو توی ساخت دسر ها ازشون استفاده میکنن
ولی من ندیدم که کاربرد خاصی داشته باشه. معمولا از همین رنگهای آیسینگ ویلتون هم میشه واشه رنگش استفاده کرد
اگه ماژیک آورده که خوبه میشه خریداری کرد


@مروارید :
احسنت. صد آفرین! تبارک الله! واقعا خوب شده! یعنی خوب که نه عالی شده! چرا راضی نیستی مروارید جون؟ خیلی عالیه که
هم بدنه اش خوشگله هم روکشش تمیز در اومده. دیگه مگه چی ازش میخواستی؟
:p
طعمش رو هم ایشالا برگشتی خبرمون کن
ما که خیلی طعمش رو دوست داریم. حیف که کالریش خیلی زیاده

شف جان ممنون. حقیقتش من دیروز با وجود این که یک روز کاری داشتم، شروع به درست کردن این کیک کردم، در کنارش هم باید خدمت 5 کیلو توت فرنگی ای که برای مارمالاد توت فرنگی خریده بودم می رسیدم و شونصد تا کار دیگه که خب برای ما که تو غربتیم عادیه.
من بیسگوییت کیک رو قبل از ظهر درست کردم
و کرم موسلین. شب که برگشتم، رفتم سراغ بقیه اش. با کرم موسلین مشکل داشتم که ترجیح می دم برم تو همون پست بنویسم که شاید زمانی کمکی برای دوستان دیگه بشه.
امروز صبح زود هم!! هنوز چشم باز نکرده، قبل از بیرون رفتن از خونه بقیه اش رو انجام دادم. حالا نگید که خب بذار یک وقتی که وقت داری. من همیشه همینم!! من از مارزیپان آماده استفاده کردم که رنگش کردم، ولی بعد از باز کردنش، با این که حواسم به نشاسته زیر خمیر و وردنه و ... بود، به زور از روی سطح کندمش!! به همین خاطر اونجوری که خودم دوست داشتم صاف و صوف نشد.
ولییییی، همه اینها به کنار امشب افتتاحش کردیم و بسیار بسیار خوشمزه بود. طعم کرم موسلین خیلی خیلی لطیفه. طعم بیگوییتش هم خیلی خوبه. من رو یاد یک شیرینی ای در ایران می اندازد که نمی دونم چه شیرینی ای می تونه باشه. همه چیزش عالی بود و واقعا خوشمزه. دستتون درد نکنه. البته حالا حالا ها باید تمرین بشه تا به شما که نه به 100 کیلومتری شما رسید. امروز برای اولین بار در عمرم گل رز با خمیر درست کردم. حالا اشکال هام رو میرم توی همون قسمت می گم
ولی همین که رفوزه نشدم خودش جای شکر داره
:-)))

میدونم چی میگی
منم با وقت کم باز به همه جور کاری دست میزنم چون هرگز پیش نمیاد که کاملا بیکار شم
ولی واقعا ای ول داری. چون خیلی با انرژی هستی . من ازت انرژی مثبت میگیرم. باز هم میگم خیلی کارت خوب شده
در مورد باز کردن مارزیپان... باید مرتب از روی سطح برش داری و بچرخونی و بذاری روی سطح و بعد دوباره یه دور وردنه رو بچرخونی روش و باز تکرار کنی
اگه مرتب خمیر رو بلند کنی نمیچسبه
و البته گاهی باز باید نشاسته بپاشی
اینا با تمرین دستت میاد
نون پختن هم همینجوریه
نگران نباش بار اول همینه ولی حتما بار بعد بهتر خمیر رو باز میکنی
ولی عالی شده
احسنت
شوخی هم نمیکنم
واقعا عالی شده

مروارید جان
خوش به حالت
من هم کیک لو فغزیه می خواستم!!!!!!!!!!!
نوش جونتون . آره خدایی خوشگل شده.
دل من و آب کردین!!!!!!!!!!!!
حالا از فردا که نه از پس فردا باید من مارزیپان درست کنم تا یاد بگیرم!!!!!!!!!!!!

احسانه جان،

ممنون دوست خوب . کلی ذوق زده شدم شف بهم نمره داد!! توی تهران خمیر مارزیپان آماده
نیست؟ هر چند دست ساز حتما یک چیز دیگه است.
من فکر کنم هیچ وقت نتونم خمیری که اینقدر احتیاج به ورز دادن داشته باشه رو درست کنم چون کتف درد دارم!!
امیدوارم که درست کنید و مثل ما لذتش رو ببرید.
کاش همه دوستان بودن و دور هم این رو می خوردیم . به قول طیبه جون:
ما هم که دستمون از دنیا کوتاه!!

در ضمن شف جان ممنون برای تشویقتون. کلی انرژی گرفتم. آخه بلند کردن مارزیپانه خیلی اذیتم کرد.
بعدش هم به اندازه کافی خمیر باقی نمونده بود برای رز و من هم که اصلا بیلمیرم گل و ... درست کردن با خمیررر!!
یعنی ها!!
ولی وقتی بریدیمش و خوردیمش، همه چیز یادم رفت.

مارزیپانهای آماده اینجا بدمزه هستن
ولی کار راه بندازن

واسه رز میتونید با خمیر مجسمه سازی امتحان کنید که دستتون بیاد
اون روش لوله کردن خیلی راحتتره و اونقدرها هم بدشکل نمیشه
ولی این رزها هم خیلی ساختنشون آسونه
از پسش بر میای
میدونم

چرا مروارید جان هست! اما همانطور که شف هم گفتند اصلا مزه خوبی نداره! با اجازتون خاطره خوبی هم ندارم از این خمیرهای آماده! امیدوارم زیاد حالتون بد نشه!
یکبار برای همیشه که خریدم بازش که کردم با یک عدد مو مواجه شدم که ..............

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...