2010/06/25

ساندویچ چیز برگر تقلبی

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2ppQZBW_XqUCvybW959w9bLHZWAuHzVXAQ9RlG3R3DBjGYdizlQaZ6xuAozg7bmhZT8gO6UG-vN_8XB3Ya0eYgf85UfK3EGIpGkKivpXDO0htXRU4LEAJhqEAIy3mU_m_U/fake%20CH%20B%201.jpg?psid=1

واسه روز زن همیشه از سوی من مقدار متنابهی خود تحویل گیری صورت میگیره... حتی یه سال هیچکس چیزی بهم کادو نداد ( البته خب کاملا واضحه که این موضوع مال قبل از ازدواجه!) منم رفتم یه عطر "شنل" واسه خودم به مناسبت روزم هدیه گرفتم!!! روز زن خیلی شیرینه ولی همین که تموم میشه مصیبت من شروع میشه که " خب حالا واسه روز مرد چیکار کنم؟! باز چی بخرم؟" چقدر هم که انتخاب سخته!

خوشبختانه هدیه ها رو از دو هفته پیش خریداری کردم و از اون بابت خیالم راحت راحته.... میموند شیرینیش... واسه اون هم برنامه چیده بودم که در یک عمل مذبوحانه امروز به سرانجام مطلوب رسید. خودم که شدیدا از کارم راضیم و خستگیش به تنم نموند.

اینی که ملاحظه میفرمایید ساندویچ همبر واقعی نیست. ورژن مینیاتوریشه! از نوع شیرین! آقایون ایرونی میتونن درسته یه دونه اش رو درجا قورت بدن!

ما چون آقای شوهرمون ، آقای پدر تقلبیه... واسه روز پدر واسه اش ساندویچ تقلبی درست کردیم!

کار سختی نیست اگه دوست داشتید میتونید همین فردا صبح دست به کار شید و سریع به نتیجه میرسید. جلوه کار عالیه. 
عصر که آقای شوهر از خواب بیدار شد رفت سر یخچال و کلی ذوق کرده بود میگفت آدم تو دید اول از ظاهرش گول میخوره و خیلی طبیعی شده! خلاصه من که از صحنه پیکار پیروز در اومدم...ببینم شما چیکار میکنید.

این مدل تزئین کاپ کیک رو توی برنامه یک دقیقه ای Clare Crespo دیدم!  البته قبلا هم یه دونه کار دیگه ازش درست کرده بودم. کلر برای ساختن برگرها از یک دونه کاپ کیک معمولی استفاده کرد. ولی من از قسمت بالایی دو تا کاپ کیک استفاده میکنم چون به نظرم اینجوری طبیعی تر میشه. واسه همبرش هم اون از یه تیکه کاپ کیک کاکائویی استفاده کرد ولی من کیک شکلاتی پختم و مثل همبر قالب زدم. کلر یه دونه کاپ کیک رو برید و توی فراستینگ قرمز زد که شکل اسلایس گوجه بگیره ولی من باترکریم قرمز رو به شکل کچاپ روی برگر کار کردم. و البته من با شکلات یه ورقه پنیر تست هم درست کردم که چیز برگر بشه و واسه کنارش هم چیپس سیب زمینی درست کردم. شما اگه خارج از کشور تشریف دارید میتونید کتاب کلر به نام Hey There Cupcake! رو خریداری کنید.

و حالا کاپ کیک ساندویچ چیز برگر ورژن شف طیبه:

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pw9RmNOXMfCW6gfiWXD24a92fxS63SssFX3wIqKalyTPULM76sfF5ZvR0d_MmYMP6sHSNAz-MY7Ph9KRyW6jYvtjt15LV679Ued8FFnlC82UuuFpA57CbhPq-_lRpxn9d/fake%20CH%20B%202.jpg?psid=1


صبحتون رو با کاپ کیک شروع کنید! هر مدل و طعمی که دوست داشتید درست کنید. تعدادش هم دست خودتونه. فقط حواستون باشه که واسه هر ساندویچ دو تا کاپ کیک لازم داریم. من باز هم از رسپی "کیک ساده" استفاده کردم چون عالی پف میکنه و روش گنبدی شکل میشه و حالت نون همبری رو خوب به خودش میگیره. نصف کاپ کیکها رو روش کنجد پاشیدم که حالت نون ساندویچی واقعی رو به خودش بگیره. نصف دیگه اش ولی ساده است چون قراره که تیکه نون پایینی ساندویچ رو تشکیل بده. البته کلر خودش بعد از اینکه کار تموم شده بود روی ساندویچها کنجد پاشید ولی به نظر من اگه از اول کنجدی کار کنیم بهتره!

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pe2fFaNgnGDUAIGzIabSh_j3b7tBFYvNZnVXV-cOoa8J4sBKJAHXHGSDfJ7MfDkgYEYM-ZZj5rKZi0DghDB_yPR-qjSnr0iH6p5tvdnMfgfFU6MBpW0EXEMylrSacDWwI/fake%20CH%20B%203.jpg?psid=1


از همون رسپی کیک ساده من یه کیک شکلاتی درست کردم. یعنی واسه اون رسپی شما 400 گرم شکلات و 8 ق غ پودر کاکائو اضافه میکنید. هر دو رو هم در لحظه آخر به مخلوط کیک اضافه میکنیم.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pur5sUWbQ9H8aD1Zod9awn2FX02asAmGllVTNlFFZTpzq8D7_QmPgt_eu_WBBCUyAY5u2Ac36jAqJVlyN4rd6bKVMRd8h3MNl6a9Xwgx0tNgSr9xnxiOfKhUI1hBQWrmD/fake%20CH%20B%204.jpg?psid=1


کیکش حتی خام هم طعمش عالی میشه. من که نتونستم جلوی خودم رو بگیرم! منو که میشناسید...بد چکو هولیکم!

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pTlNi0Isn8JYtdzVHQ-2O6n3cxZfqRdPRcWDpiEB3FnUxrxq6npi8XCDoiKZNzRcmrkYKNIqAkparm8kQ5XK4rDEAa6UoUq8plEjyaIAO2jSEvEOj1py4R1FzbByo7D1d/fake%20CH%20B%205.jpg?psid=1


و همینطور که میبینید کاپ کیکها بعد از نیم ساعت به این خوبی پف میکنن و کاملا کپل میشن

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pyPqU83XunEzGkgc6NAMibe614Nfmmww5jUm20C0_j39lUDUtenLZ234_A9yEXmeJlWNVvxmNotoydmnA-sjwiXeRLU1R1SmrawdsOKBZxZpaTWXolI_DudoG7Nl5sT-T/fake%20CH%20B%206.jpg?psid=1


کیک ها رو بذارید به طور کامل سرد شه
https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pbjcjFWyytbCr0ZwSqL2dnCTPC2OFw6qHDQ9PMETmQvnSP-SEV89ZIiow3YzVoQxe2fipiDHTnJ5TRx5NfZVA35AateAJntLbzP5EUgyabut2kI0k5tEVjO6pxIY3XqAv/fake%20CH%20B%207.jpg?psid=1


تیکه بالایی کاپ کیکها رو میبریم. حالا اون کاپ کیک هایی که کنجد نداشت رو توی ظرف قرار میدیم که تیکه پایینی نون همبری رو تشکیل میدن. اون کنجد دارهاش هم که تیکه بالایی نون همبری میشه

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p1HEyBjmJgwKFnLFmOQ6mDZlZ9Ea1f0Q21hQWfbiFamoempUEzkVipFgDGR2gBoYnaJfmmFJG3inqDHzaGM1Nk9-LHSZDCYdrqNFI9MduWnGgP7t3TnTlqQR-WIMdo8mo/fake%20CH%20B%208.jpg?psid=1


کیک شکلاتیتون رو راستی باید توی یه سینی بپزید چون نمیخوایم که ارتفاع کیک زیاد شه. من توی نیم ساعت کیک شکلاتیم هم پخت. و عجب کیفیتی! واقعا حظ کردم. دست بهش میزدی انگار به ابر دست زده بودی. طعمش هم حرف نداشت!

کاری که میکنید اینه که با کاتر گرد هم سایز کاپ کیک ها کیک رو قالب میزیند... و حالا با باقی مونده کیک شکلاتی چیکار میکنیم؟ اگه گفتید؟!

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pWtMj3A-5Tkcfkp8geyrGBcVSwq1MvpsPwzj6wTLAR2oX_QlRLXK6IGdifCCk-3dwfvjoCT5M4iyICQB65rDoVmYpcjT5e9LR16FoLwCIJQrYGV_YqqYWfLPTCfnl3BEV/fake%20CH%20B%209.jpg?psid=1


برگر ها رو روی نون ساندویچی قرار میدیم

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pPOaFNmbW1d4hMOAra9X34rrFK1dGPNLBt8_RUROohcMYmcrbeUqUY01XzbqNI4XPzpnNqUXRZvweL-fhRyAj6SOQDu0l7H8FrZZc9lqGnIJuBOvipuKqbO8MTBI2U11n/fake%20CH%20B%2010.jpg?psid=1


و اما پنیر... واسه پنیر هم از شکلات زرد رنگ استفاده کردم. این شکلات زردها همونه که واسه ساختن جوجوها ازشون استفاده کرده بودم. شکلات با طعم پرتقاله و طعمش خیلی خوبه. ولی شما میتونید از شکلات سفید استفاده کرده و رنگش کنید. شکلات رو ذوب کرده و با مقداری روغن جامد رقیقش میکنیم. مثلا برای 100 گرم شکلات سه قاشق روغن. میتونید از روغن مایع هم استفاده کنید. و یا کره. با کارد بزرگ شکلات رو روی یه دونه زیپ لاک بزرگ پهن کردم و خیلی نازکش کردم. در حد یک میل. و البته زیپ لاک هم روی یه سینی بود . سینی رو توی فریزر گذاشتم تا شکلات سفت شه.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pAuFYnFe85kgq2vODFgRNVqtJYy5grIuX9f6NbPODk6_E4F7Sy-lbLcx2XggrKjWdkEryyyuRwQ7BEsNIvzko9L1S7lrYYQ-Oo7OGyxXpaxORclIngqbDoIrDAnxQl8ku/fake%20CH%20B%2011.jpg?psid=1


یعنی تقریبا سفت. خودش رو که گرفت درش میاریم. تقریبا 3 دقیقه. بعد با کارد تیز به شکل مربع میبریم. یه دونه کاپ کیک رو جلوتون بذارید که بدونید سایز ورقه پنیر رو چه اندازه ببرید. زیاد بزرگ نباشه که همبرتون رو بپوشونه!

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2po2NmfckY9pJPRCvL5Z4ILFBDLqtuFM6byKKjbx05hyz_Y-kKBdCS_ObdxWPxz807oPkFJ_eyE6mhWj6EMhPqVS4TQ0nAyfayuhvQYCxdzD4MWD-oaFNz8MGt2kszn-bg/fake%20CH%20B%2012.jpg?psid=1


حالا روی همبرها قرارشون میدیم. توجه داشته باشید که باید پلاستیک رو از شکلات جدا کنید نه شکلات رو از پلاستیک! 
اول شکلات رو با پلاستیک روی همبر میذاریم و بعد پلاستیک رو میکشیم تا از شکلات جدا شه. اینطوری تمیز در میاد و شکلات تیکه نمیشه.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pl6U6sBs1Gc5GyfZO0jj3bNcaDmY5DVndwLd3ZCDIoya03Xkntz5rEd7dhH6k7Rqs05oOqbi_JsAjexT_rNrEJlQmCoVzzD5zbG9M7rqw-XjaMF8Y7c0Brxm37Evs8xcX/fake%20CH%20B%2013.jpg?psid=1


چون شکلاتمون رو با مقدار زیادی روغن مخلوط کردیم، سریع با دمای اتاق شروع به نرم شدن میکنه ( اینجا استواست! آدم هم ذوب میشه چه برسه به شکلات! پس ممکنه تو شهر شما این اتفاق نیافته). برای حل اين مشكل شما باید از روغن مایع استفاده کنید و بیشتر هم بریزید که زود نرم شه و مثل تصویر شکل پنیر ذوب شده رو به خودش بگیره. خیلی شیک شده نه! واقعا طبیعیه... کلی از خودم خوشم اومد

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pejBtAMuqpCW8QVKeOhY8arL9wUxOOdTGGrmCGuQBA0Yf7ylk8ae4OGbyHqwaU_TQ1dAHEz7quZozeybJ0KkOmHFct6yIl3tNMZ6h1hS2bVh2eadPvgBZ0vC6aICxlcRq/fake%20CH%20B%2014.jpg?psid=1


خب... قرار شد همیشه توی فریزر باترکریم داشته باشید! ولی اگه ندارید دیگه چاره ای نیست باید درست کنید!

باترکریم رو با رنگ قرمز و نارنجی ویلتون رنگ کردم. تجربه ثابت کرده که اگه به قرمز، نارنجی اضافه کنم به اون رنگ قرمز گوجه ای که میخوام میرسم. شما هم همینکار رو انجام بدید.

باترکریم (و یا خامه) رو توی یه زیپ لاک ریخته و سرش رو قیچی کنید و روی کاپ کیتون طرح کچاپ اجرا کنید. زیگ زاگی کار کنید که بعد همه ساندویج قرمز دیده نشه و ترکیبی از رنگها باشه.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p8zl38h4fWx_L9Gk_3H7hZaZFsXFNvee36xK1ShEIBRur0AKCELcDkVFyRLoZLdYvPkMbjKC1O0NwB6hy4Yg1cXwkMIR5HMx053nTBHaY2giybmGf3xzG-_ttXl1Y9LEo/fake%20CH%20B%2015.jpg?psid=1


بعد با باترکریم سبز روی کچاپمون رو کاهو کار میکنیم. دقیقا به همون شکل.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pv-dvb4ofnoNlc_N4qsMKae8B3pku096vpX-UPSX4RGivtLaXgPuAfaQ0FDeB3_ZPpl3r_uNGjVaAGzJoR2db1Wq501NEan7LGQOoHao3zdMQL2PHLUCjJpSHpc1xYoYS/fake%20CH%20B%2016.jpg?psid=1


حالا اون کاپ کیک کنجدیه رو روی ساندویچ میذاریم و تموم!

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p8gTclinqgnZpzuYRi6sRk_pDcjkh7jnHU2H_KxP7q9YYSPBTD8xnJWfu5_3_bl4Y58OVoxp-QaM5R5e9rHylCAWDa8SDXK-dS3IgioyWBjK8DiEi945AwX70L7t0EFH4/fake%20CH%20B%2017.jpg?psid=1


و اما سیب زمینی سرخ کرده... به نظرم رسید که راحت ترین کار میتونه استفاده از ویفر باشه. پس چند تا ویفر خریدم و با چاقو به صورت نامنظم طوری که طبیعی تر باشه به سایز سیب زمینی خلالشون کردم

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pyJ9iCRCYGCJyFSTq5wUx7zNqmx2dVJPbjGMKXGsv2N3Jt_NqBlQPdFAuhiv9N_v3yM5pVs2rHG5OzpF84l0J-mY772QwbgrYTOLNcwUq1ejmjKnWw7YScODYgwQFCCvu/fake%20CH%20B%2018.jpg?psid=1


باز از همون شکلات زرد استفاده کنید. شکلات رو رقیق کنید و بعد آروم با چنگال دونه دونه سیب زمینی ها رو توی شکلات بندازید و سرخ کنید!

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p3ZucQFp-vEDYxTwA1-Ljd1engnf5SS-R56ozKK0nqh1lL2dDF0nWUt1SV-K3QL2bDfXKQOrzPS81v4FujrrvI-Tb6CbpzLBAqTTiOSpIglkCWXuSK4wTpeoAWisrUW79/fake%20CH%20B%2019.jpg?psid=1


ویفر که خوب کاور شد با چنگال میزنیم زیرش و درش میاریم. بعد که شکلات اضافیش ریخت روی کاغذ روغنی قرار میدیم. 
به همین شکل همه سیب زمینی ها رو سرخ میکنیم. بعد میذاریم توی فریزر تا سفت شه. اونوقت با چاقو اضافی های شکلات رو میبریم که سیب زمینی هامون خوشگل بشن

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2poNv31bWEEIU7ar96VVI5f0n0w0I9S_AXa9vuz5shBX5kDBTeK13u9qAO5Cd5eVHZaXol7hO7_7QoFtXo0U5sACC9XxDkVVNIILd8uprqBrrr1ivUOasBksvY_HjFba8y/fake%20CH%20B%2020.jpg?psid=1


این هم ساندویچ چیز برگر با سیب زمینی سرخ کرده ... فقط ... یکی و دو تا و سه تا و ... کفاف شکم مردای ایرونی رو نمیکنه پس به تعداد زیادی ساندویچ درست کنید!

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pibSnV9KucPxa-Vl3bbvNuB1PBUTqK-dVu3_Xi5gsUZriic8o1jSmSVA5VzK8fES22Qblw7O7qX4mgKc-L7Ku6Z3XQN-ti_2P5BlA2gE0lBa8apLt-CuGou8CohAMeTtG/fake%20CH%20B%2021.jpg?psid=1


این هم یه نما از ساندویچی که گاز زده شد!

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pxqvnE5wDTRd7m1eq-c9EQH3G6Bqak8rRdZSFU-tM9rc09TVTOrh2LmBQ-SOfGN8G7I9TuQPqlDGZOXR6GioI6uxwf_Ign3buM0kgY8DYDph5qBkcUvm3NPVjtHX0E7Lt/fake%20CH%20B%2022.jpg?psid=1


این ساندویچ های تقلبی میتونه هدیه بسیار بانمک و در عین حال شیرینی واسه آقایون ایرونی که عاشق چیز برگر هستن باشه! چیپس اضافی فراموش نشه!

43 comments:

شف جان عجب ایده جالبی.
خیلی خوشگل شده.
بنده خداها آقایونو که رسوا کردیـــــــــــــــم.
از این به بعد خودشون باید به فکر تغییر ذائقشون باشند.

واااای خدای من!!! معرکه هستن اینا!!! خیلی خیلی شیکن. آفرین به طیبه خانوم هنرمند
:-*

سلام
مرسي بخاطر اينهمه ذوق و سليقه و اينكه با بقيه هم شر ميكنين
من كيك ساده تون رو درست كردم و خيلي عالي شد و همش ديگه مدام درس ميكنم برا عصرونه و صبحونه ..
يه سوال : اين هشت قاشق كاكائو كيك رو تلخ نميكنه؟
بعد شكلات از چه نوعي باشه.. از همين شكلات تخته ايها و چجوري آبش كنم؟
مرسي. من يكم بي تجربه ام خلاصه اگه سوال هام مبتدي هست شرمنده

وااااااااااااااای چقدر قشنگ شده خوش به حال همسرت
ممنون که خیلی کامل و با حوصله توضیح میدی

من كه ذوق مرگ شدم با ديدن اينا.چه مي كنه اين شف ما!بابا ايده!خيلي خوشگل ونقلين.

میدونی تو
شاهکاری بخداااااااااااااا

عالیه عالیه
مرسی این دستور خیلی جدابه و شیک اومممم

دووووووووست دارم زیاد

کامنتم گم شد
جل الخالق این بلاگ اسپات با من قاطی کرده

بابا اي ول .كارت حرف نداره ما كه غافلگير شديم چه برسه به آقاي شوهر.من تمام امروز را منتظر بودم.ميدونستم كه يك كار محشر ارائه ميدي.ببينم ميتونم با توجه به امكاناتم دست به كار بشم.بعيد ميدونم.چون آرد و شكلات ندارم.تازه فردا بايد برم بگيرم.واقا" خسته نباشي

@maryam :
من کاکائوی انگلیسی استفاده کردم و شکلات معمولی. و البته دلیل زیاد بودنش اینه که میخوام خیلی تیره و شکلاتی بشه. و شد . چون باید رنگ همبر بشه

البته من با یک چهارم رسپی رو شکلاتی کار کردم یعنی کلا شد 100 گرم شکلات و 2 ق غ کاکائو
مواد کیک ساده خیلی زیاده واسه همین این مقدار تلخش نمیکنه
البته من نمیخواستم خیلی شیرین باشه ولی باز هم کاملا شیرین بود
باز هم میگم که جنس پودر کاکائوم خیلی عالیه و واقعا خوش طعمش میکنه
اگه کاکائوی عادی استفاده میکنید نصفش کنید
شکلات هم مهم نیست چی باشه. هر شکلاتی که طعمش رو دست داری استفاده کن



@sedigheh:
کیک فنجونی آماده بخر و تزئینش کن
کی به کیه! مهم تزئینشه
واسه همبرش هم کیک شکلاتی بخر

هر دوش توی همه سوپری ها هست

باتر کریم هم نمیخواد درست کنی
خامه آماده بخر

اینجوری خیلی سریعتره

WOWWWWWWWWWWW
فقط میدونم که تو میترکونی!
حوصله ای که تو داری رو فکر نکنم بزرگترین شف های دنیا داشته باشن

طیبه جون محشره!!!!!!!!!!!! این همه خلاقیت والا اگه دستم میرسید میدزدیدمت
:)

تو باید حتما وبلاگتو پولی‌ کنی
:P‌

من که عضو میشم حتما.

طیبه جون من معمولا پودر کاکائو تلخ استفاده می‌کنم و هر ۱قاشقشو با ۱قاشق شکر مخلوط می‌کنم شما منظورت پودر کاکائو تلخ یا شیرین؟

نمیشه فقط پودر کاکائو استفاده کنیم و شکلاتو حذف کنیم؟ اگه می‌شه چقد پودر کاکائو باید بریزیم؟

بازم میگم عالی‌ بود .مرسی‌

وای وای وای
بابا دختر تو حرف نداری
خیلی باحال شده
منو اگه تیکه تیکه هم بکنن نمی تونم چنین چیزی رو درست کنم ... طیبه جون به خدا بی نظیری

سلام طیبه بانوووووو
بی اغراق اجرای کاهات حرف نداره . من کمتر کسی رو دیدم به این تمیزی بتونه این ایده های سخت رو اجرا کنه . نوش جون همسرت و خوش حلالش باشه با این کدبانوی بی بدیل
واسه خودت اسپند دود کن دختر
راستی طیبه جون چقدر عالیه که توی این پست وقتی نوشته بودی (.....یه دونه کار.... ) با یه کلیک دقیق میرفت روی لینک اون کار اگه بتونی هر وقت خواننده وبلاگ رو ارجاع میدی به یکی دیگه از کارات اینجوری لینک بزاری خدا یک در دنیا هزار در آخرت اجرت میده آدم فوری هلو برو تو گلو میشه و آسون پیدا میکنه اون مطلبو
خوب زیادی افاضات کردم
مرررررررسی و شبت خوش

morvarid jan faghziye ali bood maloome shoma ham mese tayebeh joon kheili hosele dari man felan dar marhale kharide mavade avaliye hastam albate ye moshkele dige ham daram nemidoonam ina ro doros konam chekaresh konam aghay shoharam ke cako shirini ziad doos nadaran khodam ke az tarse callori ziad nemikhoram khaharam mesle khodam looooool bababozorgo maman bozorgam ham har do ghand daranlooooooooooool mibinin che mishkelati sare rahame
rasti tayebe joon morvarid be nokteye jaleb eshare karde bood behtare eshkalate har posto to hamoon post comment bezarim ya na?
shoma vaght mikoni postay ghadimio baz sar bezani?
dar morede jele hagh ba khodete aghay shoharam ke jele doos nadare ham dare yakhchalo ke baz mikone ye doone mindaze bala loool
faghat ye kami talkh shode ke fek konam az pooste limooshe

پریس عزیز،

ممنون. این کیک خدا رو شکر خیلی بزرگ نیست. بعد هم من هر وقت هر چیزی درست می کنم، توی کل محلمون پخشش می کنم!! خودمون خیلی نمی خوریم، یعنی نیستیم که بخوریم!! من همین 2 روز پیش رفتم و یک قالب کیک 18 سانتی گرفتم که رسپی ها رو نصف کنم و کیک های کوچکتری درست کنم، اینجوری وجدان درد کمتری دارم موقع درست کردن.

@ELHAM:
این حرفا چیه؟! باد میره زیر پوستم ها
:p
خدا رو شکر من خودم میدونم که اونقدرها هم وارد نیستم
شما و دوستان همه لطف دارید
:D



@paris:
نه بابا پولی چرا؟! ما که پولدار نیستیم خیرات کنیم. بذار اینجوری خیرمون به دیگران برسه


عزیزم اصلا خودت رو درگیر مقدار و تعداد نکن
از هر کیکی میتونی استفاده کنی
هر کیک شکلاتی که دوست داری
یا رسپی براونیز
یا بسته های پودر کیک چاکلت مویست آماده
یا اصلا کیکهای شکلاتی آماده
یا کاپ کیک شکلاتی آماده
اصلا این جور کارا فقط تزئینش مهمه

ولی رسپی کیک ساده خیلی انعطاف پذیره
میشه شکرش رو کم و زیاد کرد بدون اینکه کیفیتش بد شه
میتونی از شکلات و یا کاکائو و یا ترکیبش استفاده کنی

من از شکلات ساده استفاده کردم و نه تلخ ، چون میخواستم پودر کاکائوی زیادی توش بریزم

پودر کاکائوی تلخ هم توی خونه دارم. یعنی دارک. ولی خیلی کیکم رو تلخ میکرد پس از معمولیش استفاده کردم ولی به مقدار زیاد

هر مدلی که دوست داشتی رسپی رو با کاکائو ترکیب کن

فقط حواست باشه شکلات از این بیشتر نمیشه اضافه کرد. کیک رو خراب میکنه
واسه همین برای تیره تر شدن کیک از کاکائو هم استفاده میکنیم

ولی اگه فقط از کاکائو استفاده میشه باید شکر توی رسپی زیاد شه

لازم هم نیست مقدار آرد رو کم کنیم. این کیک خیلی انعطاف پذیره


من هم مشکل تو رو دارم یعنی نمیخورم که چاق نشم. آقای شوهر شیرینی دوست نداره و کم میخوره
ولی در عوضش خیلی آدم دور و برم هست که عاشق شیرینی هستن
چون بیماری لاعلاج شیرینی پختن دارم نمیشه درست نکنم ولی مثل مروارید جون قالبهای کوچولو دارم و همیشه مواد رو نصف یا یک چهارم درست میکنم
البته این کار رو سخت میکنه ولی شما هم بهتره تو مقیاس خیلی کم درست کنی
مثلا من این رسپی کیک ساده رو با دو تخم مرغ درست کردم
نصفش رو کاپ کیک درست کردم و با نصف دیگه اش کیک شکلاتی



در سمت راست صفحه دو تا گزینه سابسکرایب هست
یکی آپدیت پستها رو به آدم ایمیل میزنه
یکی آپدیت کامنتها رو
زیر هر کامنت هم باز میشه سابسکرایب کرد
کافیه ایمیلت رو بهش بدی بعد هر موقع توی هر پستی که سوال پرسیده بودی من که پاسخ دادم بهت ایمیل میزنه

هر کسی توی هر پستی کامنت بذاره من همون روز تو همون پست پاسخ میدم
و به نظر خودم هم خیلی مفیدتره که توی همون پست مسائلش مطرح شه که همه استفاده کنن
ولی خب واسه بعضیها سخته
من هم به کسی سخت نمیگیره
:p

بعضی از لیموها اینطوری هستن
در مورد اون رسپی سوفله توی پوست لیمو هم باز باید دقت کرد از لیموی با پوست خیلی تلخ استفاده نشه
اگه لیموش زیاد پوستش کلفت نباشه اینقدر تلخ نمیشه
پرتقال ولی این مشکل رو نداره


@shahla:
میدونم که این خیلی کار رو آسون میکنه
ولی واقعا بعضی شبها فقط در حدی که آپدیت کنم وقت دارم
تازه یک عالمه هم اشکال توی پستهای مختلف مطرح میشه که باید همون شب جواب بدم که کار مردم لنگ نمونه
ولی تا اونجایی که میشه چشم



@مروارید :
کیکهای کوچیک سریعتر هم میپزن ولی آدم باید خیلی حواسش جمعتر باشه

بابا خانومي شما اداره وبيابانگردي وگرمازدگي مي خواي چكار !يه مغازه كاپ كيك فروشي يا تزيينات فانتزي باكيك وشيريني بزن ببين چه شود!بوشهرو نمي دونم ولي بياي تهران كارت توپ مي گيره !وامم كه قراره بدن (البته اگه بدن)! پس برو تو فكرش !
به سال نكشيده شف طيبه اينجا شف طيبه اونجا شف طيبه همه جا!!
تو مي توني تو مي توني!!

WooooooooooooooW
چه بلاگ جالبی
محشره
امروز چون تو یخچال کدو داشتیم کوسه بالبن رو درست کردم
همه خوششون اومده بود
دلم میخواد شیرینی هایی رو هم که آموزش دادی درست کنم
ولی وسایلشو ندارم
اصلا اسم این وسایل رو هم نمیدونم
برم مغازه لوازم قنادی فروشی بگم چی میخوام؟؟؟ :P

اخ یادم رفت از طیبه خانم خوش ذوق تشکر کنم
مرسی خانومی
من بعد شدم یه پای ثابت وبلاگت
مخصوصا که درسم داره تموم میشه و وقت بیکاری زیاد دارم :)

سلام طیبه جون
فوق العاده است
دستت درد نکنه

ممنون از راهنماییت حق با شماست می‌شه پودر کیک آماده خرید فقط دوس داشتم یه کیک شکلاتی خوب هم یاد بگیرم طیبه جون واقعا منو شرمنده میکنی‌ خیلی‌ با حوصله جواب میدی من انقدر سوال میپرسم که شما مجبوری واسه من طومار بنویسی‌
):
سعی‌ می‌کنم بعد از این کمتر بپرسم که خسته نشی‌ خیلی‌ بزرگواری

سلام عزیزم ..merci beaucoup, tu es tres brilliante
از دیدن همبرگرهای زیبات واقعا شوک زده شدم دختر تو خدای اشپزی هستی با این همه سلیقهههه
هروقت کلاس بزاری مطمئن باش من میام ردیف اول می شینممممم
راستی طیبه جان من نفهمیدم وقتی ما یه کاپ کیک رو نصف کنیم و وسطش کیک کاکائویی بزاریم چه احتیاجی به کیک ساده بدون کنجد هست ؟
و یا این که هردوشون رو برش می دی و پایه ی اول همبرگر پایین کیک ساده و بالاش هم قسمت بالای کیک کنجدی هست ؟
اونوقت بقیه کیک هارو چه کار می کنی/؟؟
نمی شه همه شو کنجدی کرد و از وسط برش داد و وسطشو هم کیک کاکائویی قرار داد؟
عزیزم منظورت از زیپ لاک همون سلفون هست؟
فقط در مورد پودر رنگی و طرز استفاده با خامه که لطف کردی برام توضیح دادی نفهمیدم باید همزمان روغن اضافه کنم و چه مقدار؟
باز هم ممنون از لطفت عزیزمممم
au revoir bella

سلام شف جان.
خیلی قشنگ کار کردین. واقعا که با توضیحات شما کار خیلی آسون به نظر میاد. انشالله بیام ایران میخوام همه ایده هاتون رو اجرا کنم. اگر خدا بخواد!!!
امروز رفته بودم بیرون یکی از این فروشگاههای پاستیل فروشی، اینقدر یادتون کردم که حد نداشت. هرچیزی که فکرشو کنی، پاستیلی اش اونجا بود. جاتون واقعا خالی بود

شف طیبه جان یه سوال دارم.
من میخوام برای روکش کیک از گاناش استفاده کنم. توی یه کتاب آشپزی خارجی خوندم که خامه رو روی حرارت گذاشت تا نزدیک به جوش برسه بعد با شکلات مخلوط کرد تا شکلات ها ذوب بشه بعد گفته بود که باید مخلوط رو بزنید تا به مرحله سافت پیک برسه. میشه بگید این روش درسته یا نه؟

من توی آب و هوای خیلی گرم هستم و میخوام برای پسرم کیک درست کنم. پسرم خواسته که روکش کیکش حتما شکلاتی باشه. میتونید منو راهنمایی کنید که چه روکشی برای کیک خوبه و چکار کنم؟
من الان ویپینگ کریم و شکلات خریدم. و منتظر راهنمایی هستم.
ممنون

@ فرزانه،

با اجازه شف عزیز. من فکر می کنم چون کاپ کیک در قسمت پایینی اش قطرش کم میشه و از اونجایی که نان همبرگری قطرش کم و زیاد نمی شه و یک سایز هست، شف جان فرمودن دو تا کاپ کیک برای هر سانویچ احتیاج هست. یعنی شما قسمت بالایی یک کاپ کیک بدون کنجد رو برای قسمت پایینی همبرگر و دوباره قسمت بالایی-کنجدی یک کاپ کیک دیگر رو برای قسمت بالایی همبرگر احتیاج دارید.

@سمیه :
تجربه ثابت کرده که نباید بگیم چی میخوایم
باید اون چیزی رو گه میخوایم از توی قفسه پیدا کنیم و به فروشنده بگیم از اینا میخوام

خیلی از فروشنده ها نمیدونن چی دارن


@nayereh:
آخه استرسم از این هم که هست بیشتر میشه
شاید در آینده ای بسیار دور.... ایشالا



@فرزانه:
پایین کاپ کیک از بالاش کوچیکتره درسته؟
پس اگه واسه نون پایینی ساندویچ از پایین کاپ کیک استفاده کنیم ساندویچ مون خمره ای میشه
واسه همین از قسمت بالایی دو تا کاپ کیک استفاده کردم
ولی شما میتونید از همون هم استفاده کنید
من نون پایینی رو بدون کنجد کار کردم چون نون ساندویچی زیرش که کنجد نداره فقط روش کنجدیه


بقیه اش رو من کیک چوبی درست میکنم که قبلا سه مدلش رو دیدید
ولی کارهای دیگه هم میشه باهاشون انجام داد
البته باید جلوی آقای شوهر رو بگیرم که نخوردشون چون خوشمزه است


نه زیپ لاک کیسه های پلاستیکی هستن که سرش زیب داره
زیپ بگ هم میگن
زیپ کیپ هم میگن
ریسیلبل پلاستیک بگ هم میگن

تو پست فردا شب یه عکس دیگه از زیپ لاک میذارم که ببینید


خامه که هیچی فقط توش میریزیم و رنگی میشه

شکلات هم که به همین شکل

کره کاکائو با پودر رنگی ترکیب میشه و نقاشی میکنیم

روغن رو یادم نیست چی در موردش گفته بودم
دوباره بگید چی بود؟


@Leily :
دوستان به جای ما
البته من حتما خودم رو ورشکست میکردم


البته برای گاناش از هوی کریم استفاده میشه نه ویپینگ کریم
اینجا تو ایران هوی کریم نیست ولی شما اونجا هست بخرید
بله دقیقا همین روشی که گفتید عمل میشه
فقط یه نکته بگم... اولش که به کریم ، چاکلت اضافه میکینم بره بره میشه و مثل اینه که خراب شده...نگران نباشید به زدن که ادامه بدیم یه کرم شکلاتی بسیار نرم و زیبا بدست میاد
با حرارت مشکلی نداره و کاور شکلاتی بسیار مناسبیه



@مروارید:
احسنت
ولی یه کم دیر رسیدی مروارید جون ...پاسخ رو تایپ کرده بودم وگرنه کلی تو تایپ جلو بودم
:p
مرسی

وااااااااای شف جون... حالا که من یه بسته گنده ویپینگ کریم خریدم که ... از همینا که مثل شیر میمونه و میزنی سریع سفت میشه. یعنی نمیشه ازش استفاده کرد؟؟؟

طیبه جان من نمی‌دونستم سوالم در مورد هر پست رو می‌تونم زیر همون پست بپرسم! فکر می‌کردم سوالم گم می‌شه!! :)) واقعن کارت درسته... این چیزبرگر با این سیب‌زمینی سرخ کرده هاش به نظر من آخر ابتکار و قشنگیه ولی ذوق و ابتکار تو که آخر نداره ... خیلی هم ایده ها رو تمیز در می‌آری آدم هوا ورش می‌داره که لابد خودش هم می‌تونه!!!! البته من دارم همه سعیمو می‌کنم و امیدوارم که بالاخره بتونم
:p

یه سوال پیش دبستانی هم بپرسم: واسه کیک شکلاتی شکلات رو ذوب کرده بودی و گذاشته بودی خنک شده بود؟

شف جان میشه لطفا جوابمو بدین؟ منتظرم
ممنون

salam chef joonam
vaghean ke endeshiiiiiiii

@Leily:
شرمنده من دیشب خیلی دیر برگشتم و ساعت 2 خوابیدم
پست جدید هم خودش اتوماتیک پست شده بود و تایمر داشت

وگرنه خونه بودم سریع جواب میدادم


ویپینگ کریم 30 تا 36 درصد چربی داره و در اثر هم زدن عالی پف میکنه و برای تزئین خیلی مناسبه

هوی کریم 36 تا 40 در صد چربی داره و برای پختن عالیه و حرارت رو خوب تحمل میکنه

به هوی کریم ، هوی ویپینگ کریم هم میگن

حالا روی پاکتش رو نگاه کن ببین چی نوشته
اگه "هوی ویپینگ کریمه" که هیچی

ولی اگه ویپینگ کریمه دیگه گاناش اصیل نمیشه

اما... گاناش رو به غیر از هوی کریم با شیر و یا آب هم میشه درست کرد... فقط دیگه اون جلا و براقیت رو نخواهد داشت

خامه رو اگه بجوشونی میبره و خراب میشه...ویپینگ کریم رو من تست کردم با حرارت دادن نمیبره... پس شما میتونی ازش استفاده کنی

حالا دیگه تصمیمش با خودته



@elahe :
من 20 ثانیه توی مایکرو فر گذاشتم و بعد هم زدم تا همه با هم ترکیب شه و ذوب شده
به این ترتیب دماش زیاد بالا نیست
یعنی شکلات تمپر میشه

پس روانه ولی گرم نیست که کیک رو خراب کنه

این هم ساندویچ چیز برگر های صدیقه خانم
البته با امکانات خیلی کم درستش کرده چون خامه نداشته و فقط شکلات استفاده کرده
به نظر من که خیلی عالی شده
خودش به اینترنت دسترسی نداره چون مامانش مریضه باید مواظبش بشه. واسه همین لینکها رو برام اس ام اس کرده

من از ماموریت که برگشتم الان دیدمشون...گفتم لینکهاش رو بذارم شما هم فیض ببرید

http://i46.tinypic.com/2d11uah.jpg

http://i46.tinypic.com/2d9pbls.jpg

با وجود اینکه فرش هم زیاد خوب نیست کاپ کیک هاش عالی پف کرده

خیلی جالب شده
خودم صد بار لینکش رو نگاه کردم
:D

WOW
چه کرده صدیقه خانــــــــــــــم
خیلی خوشگل شدند.
طیبه جون از طرف من هم اس ام اس بزنید و تبریک و آفرین بگویید.
انشاالله هر چه زودتر حال مادرشون هم خوب شود و سرحال و سلامت باشند.
همبرهای صدیقه جون بیشتر شبیه همبرهای متداول بیرونی است! خیلی خوشمزه است. من که الان دارم طعم همبرو واقعا حس می کنم .

از همان چیزی که می ترسیدم سرم اومد بالاخره شف جان!!!!!!!!!!!
یکی از اعضای خانواده( خواهرزاده گرامی) وقتی من مشغول کند و کاو درون سایتتان بودم با اینجا آشنا شد!
حالا ول کن من نیست که من از این همبرها با سیب زمینی می خواهم!!!!!!!!!!!!!!!
من هم که خاله............

شوخی میکنی! چند سالشه؟ بهش میگفتی اینا پلاستیکیه

البته این جواب رو فقط یه خاله خشن مثل من میتونه به یه بچه بده
:p

قربونت شف جان..........
اصلاً راهی ندارم
..........
اگر بگم چند سالشه که..........
با اجازتون خانم 19 سالشونه.............
تازه جات خالی چه فلسفی هم برام حرف می زد...........
می گفت کارای این خانم با تو کلا سبکش فرق داره!
شانس آوردم کیتی و جوجه و ببره و ندید!!!!!!!!!

من چون خیلی خشنم معمولا جوابم اینه که
برو بچه تو دیگه وقت شوهرته هنوز دنبال این بچه بازی ها هستی؟ برو روزیت رو خدا جای دیگه بده

البته بعدش هم چون دلم نازکه واسشون درست میکنم

ما هم آدم خشن درست و حسابی نشدیم
ولی از الان واسه بچه ام برنامه دارم. یک مادر خشنی بشم من! حالا نگاه کن

:p

طیبه جون ببخشیدا اما عمــــــــراً !
مادر جدی می شی اما خشن نــــــــــــــه!
مطمئنم! حالا ببین!

با اینکه بعد از گذشت 1 سال از ارسال این پست می گذره و من تصادفاً به این صفحه دست پیدا کردم اما واقعاً نتونستم بدون کامنت این صفحه رو ببندم...
فوق العــــــــــــــــــــاده بود :-O

آره تو محشری... :))

سلام شف عزیزم تو رو خدا یه فکری برای این پستهای قدیمی بکنید عکسها اصلا دیدخه نمیشن

طيبه جان من خيلي ناراحتم.
اين مشكل مال منه يا بقيه هم نمي تونن عكس ها را ببينن؟
يعني نشد من از يه پستت خوشم بياد و عكساش واسم باز بشه

 دوست عزیز،

از چه مرورگری استفاده می کنید؟ شف در اینجور مواقع پیشنهاد می کنن مرورگرتون رو عوض کنید و گوگل کروم رو توصیه می کنن.

اگر باز هم نتونستید عکس ها رو ببینید، رسپی ها رو از طریق پی دی اف که گزینه اش پایین رسپی ها هست، سیو کنید، از اون طریق دیگه صد در صد عکس ها قابل دیدن هستن.

ولی با عوض کردن مرورگر باید بشه دید عکس ها رو.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...