2010/06/27

گواکامولی

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pThPVMTl-_Qm56f-T8S_Buj-xXI1g90MNI0Zq0XuK_Eb3xP-zMy2PjGixYuGP0yMn5iflTu-WBqlevKPMtjMoKqyGLNeLMWjMfX0aj7kRp0DKYorwB-yc1ASvpEtdJLfm/Guacamole1.jpg?psid=1


یه عمره هر کی میخواد بره سفر میگه: " چیزی لازم نداری؟" منم میگم : " آوکادو"

بالاخره  بدست آوردم. محموله دیشب دریافت شد و چون آوکادوهه داشت خراب میشد ( یه کم هم له شده بود) رفت ابتدای لیست و همین امروز ترتیبش داده شد.



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pgrGoMnoe7d1ASDuBwks0dV7YysTXrvw7dLP6xLBWTY6hNtd6Aw2ZquDOMVU2QO1EeL96ZbCwrXvM-Hnd5nFdwr7M4hXm40kasvSL0qQk1mQIsK4fXHFIP1hxT00gB5iF/Guacamole2.jpg?psid=1




حالا اصلا آوکادو برگ چه درختیه؟!

آوکادو avocado یه میوه استواییه که دارای چربی بسیار بالاییه! یعنی 75% از کالریش از همین چربیشه! ولی جالبه که بدونید که این چربی از اون چربیهای بسیار مفیده! یعنی کلسترل خون رو پایین میاره. مخصوصا اگه شما یه رژیم یک هفته ای آوکادو بگیرید تحقیقات نشون داده که 17% میزان کلسترل خونتون کاهش پیدا میکنه ( جون میده واسه امثال مامانم ). آوکادو برای پوست و مو عالیه. هرچند که به صورت ماسک هم استفاده میشه ولی تاثیر اصلیش وقتیه که خورده بشه. مقدار پتاسیم آوکادو 60% بیشتر از موزه! آوکادو سرشار از ویتامین B ,E , K و همینطور فیبره!

به آوکادو به دلیل اینکه شبیه گلابیه، butter pear یعنی گلابی کره ای میگن چون خیلی چربه! و همینطور بهش alligator pear یعنی گلابی تمساحی هم میگن چون پوستش مثل پوست تمساحه! آوکادو بعد از اینکه از درخت جدا شد له میشه و البته له شده اش خوشمزه تره.

حالا که متوجه شدید آوکادو چیه و چقدر خاصیت داره باید بدونید که از آوکادو توی بسیاری از غذاها و دسرها و نوشیدنی ها استفاده میشه... بله تعجب نکنید... دسرها! 
 یکی از معروفترین غذاهایی که با آوکادو ساخته میشه و در دنیا بسیار معروف و شناخته شده است، گواکامولیه. یعنی همین که میگن "آوکادو" آدم "گواکامولی" تو ذهنش تجسم میشه!

گواکامولی Guacamole یک دیپینگ مکزیکیه که از پوره کردن آوکادو درست میشه و در کنار اغلب غذاهای مکزیکی سرو میشه. گواکامولی رو با ترتیا چیپس سرو میکنن. ترتیا رو قبلا آموزش دادم. کافیه مثل پیتزا برش زده و سرخش کنید یا توی فر تست کنید که مثل چیپس کرانچی شه و به همراه گواکامولی بخورید.



آوکادو 1 عدد
لیمو سبز 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 1 حبه
گشنیز خورد شده 1 ق غ
پیازچه خورد شده نصف ق غ
فلفل هالوپینو نصف ق غ
گوجه فرنگی 1 عدد
پودر زیره سبز يك هشتم ق چ
نمک ربع ق چ


https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pSHijt3DFLIOBX7OzRu6T-NTz6jG1j6fQv5d4O0q7m4JXy0SaqXofT6dzJi5AGNAuN4tCMmIeIFeYgxl60kNcj08tMzbz62PuKgY3aufC4YdcU61c1v8soQruDAfO_KxX/Guacamole3.jpg?psid=1



طرز استفاده از آوکادو اینجوریه که با کارد نصفش میکنیم. یعنی دورش رو خط میندازیم و یه تاب بهش میدیم و نصفش میکنیم. حالا با کارد محکم میزنیم توی هسته اش و باز یه تاب میدیم و هسته خارج میشه. من نتونستم واسه تون ازش عکس بگیرم چون خودش به اندازه کافی له بود که هستهه جدا شده بود. که واسه ساختن گواکامولی عالیه چون در هر حال قراره پوره بشه.
با یه دونه قاشق میزنیم زیر گوشتش و راحت اسکوپش میکنیم! خیلی ساده از پوست جدا میشه.
من رو که میشناسید... همه چیز رو میریزم توی بلندر! ولی شما میتونید با یه دونه چنگال آوکادو رو لهش کنید.



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pAkIED-hxeeWWeIkLSPsO3ABj1xrKKTGsiMuGZpIm8Pt6BEbRVO5z9zzi6yvCHMa_b7nRarNl5hkfmwk0V4c_ndZsIRe2sQHf8D_68YxV1FoZYR4HIKxvabf-OJ-HLUSI/Guacamole4.jpg?psid=1



فلفل هالوپینو رو قبلا درموردش صحبت کردیم. من از هالوپینوی آماده خورد شده استفاده کردم که توی بازار زیاده .  شما میتونید بجاش از ترشي فلفل استفاده کنید.  هالوپینو چون سبز رنگه، ترکیبش با گواکامولی جالب میشه. و البته فلفل تندی هم نیست. شما میتونید میزان فلفل و نمک این رسپی رو دستکاری کنید. اگه سیر دوست ندارید حذفش کنید. و همینطور گشنیز. کلا گواکامولی در اصل موادش همون آوکادو و لیموه! ولی برای طعمدار شدن از بقیه مواد هم استفاده میشه. همه مواد رو به جز گوجه ها توی بلندر ریخته و ترکیب میکنیم.

گوجه رو ریز خورد کرده و آب و دونه هاش رو گرفته و با بقیه مواد ترکیب میکنیم.


https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pQcbhojLoVXuGRXf21FuKaK3tupG2rwPIwiGZgF6I1JeFYhEeMMAqD-TTCwD4CFV3s2VXJJMkEqDNXj-bTfHB-i8ArZPm1IwLSja6LubEP7BdFeMZneUkrEuP-nj1T1dN/Guacamole5.jpg?psid=1



گواکامولی رو میتونید کنار غذاهای اصلی مکزیکی سرو کنید 

گواکامولی مثل بقیه دیپینگهایی که تا به حال آموزش دادم کاملا سریع و ساده است. و به نظر من خیلی هم خوشمزه است. البته نظر من زیاد مهم نیست چون من ذائقه عجیبی دارم و تقریبا هر چی میخورم به نظرم خیلی خوشمزه میرسه!

برگرفته از Good eats

50 comments:

وای شف جون شرمنده فرمودید( یک دنیا خجالت کشیدم).
همین جا اعلام می دارم که اینطوری که شف گفتند نیستا!!!!!!!!!!! ایشون لطف دارند.
مرسی که به فکر آوکادوهامون بودید!
ممنون.
باید خوشمزه باشد.

نکته کنکوری آوکادو در این فصل به نقل از فروشنده گرامی
:
این آوکادو از افریقا به اینجا نقل مکان می کند. در فصل پائیز آوکادو از شمال کشور خودمون است.
این ها نقل قول های فروشنده گرامی است و من فقط راوی هستم.!

همین خوندنش هم دلچسبه.هر چند از این چیزا گیرمون نیاد.به قول شاعر گفتی دیدن بهتر از خوردنه(راستش اینو مادرم وقتی کوچیک بودیم و مهمانی دعوت بودیم میگفت برای اینکه ما رو راضی کنه به رفتن .خدا رحمتش کنه)دستتون درد نکنه شف طیبه عزیز با یه خورده غلط املایی.فاطمه:)

طیبه جون جالبه، این عکسی که از آوکادو گذاشتید رو من اصلا تو بازار ندیده ام تا بحال.
یعنی همیشه رنگش سبز بوده است و گمانم بر این بود که همین یک مدل آوکادوی سبز وجود دارد!!!!!!!!!
از هر چیزی تو دنیا ان مدل مختلف وجود داره!
حالا باید پیدا کنم آوکادو فروشی را که سیاه بفروشد!و اینکه این گونه مال کجای این دنیاست!

هورااادست هر جفتتون درد نکنه

پزنده عزیزم منتظر دسرهاشم بمونیم یعنی؟


کلا یه دنیا مخلصتیم

سلام
من که آووکادو عمرا گیرم بیاد!!چون خیلی تا حالا گشتم براش.
احسانه جون کجا می زیی؟

سلام دوستان
آووکادو و خیلی سبزیجات و سس ها و پنیرهای عجیب غریب رو می تونید از یه بازارچه تو خیابون آبان (کمی پایین تر از کریم خان) تهیه کنید. نمی دونم احسانه جون از کجا خریده.

من یه بار آووکادو خریدم ولی اصلاً از مزه اش خوشم نیومد.مزه عطر می داد. می خواستم باهاش سالاد بسازم که بیخیال شدم.

این بازارچه کلاً آخر حاله. همه چی توش پیدا می شه. حتماً یه سر بهش بزنین.

بــــــــــــله دوستان عزیز
این آوکادو از بهجت آباد تهیه شده است.
درسته همه چی توش پیدا می شه اما ابتدا مطمئن شوید جای دیگری نیست بعد به اینجا مراجعه کنید.....
دوستان که تجربه خرید را از بهجت آباد را دارند می دانند چه قیمت های کذایی دارد.
خلاصه هشدار من را جدی بگیرید!

نمی دونم که هیچ وقت دستم به این میوه می رسه یا نه؟
ولی می دونم با خوندن نوشته هات کلی اطلاعات جدید و مفید در مورد خوردنی ها یاد می گیرم
این جور چیزا رو که درست می کنی از خودم می پرسم یعنی واقعا طیبه جون این همه چیزو خودش یاد گرفته؟؟؟
و بعد کلی انرژی می گیرم که اهدافمو جدی تر دنبال کنم
خلاصه که خدا خیرت بده
من کاری از دستم بر نمیاد برات بکنم فقط وقتی می رم حرم (من مشهد ام) برات دعا می کنم

از احسانه جون ام ممنونم که فرصت یاد گرفتن این مبحث جدید رو فراهم کرد

یعنی به یه آدمی که از صبح بشیه یه وبلاگ آشپزی رو با آرشیوش کامل بخونه و نه نهار داشته باشه نه شام چی میکن!؟ دستت درد نکنه خواهر! یه چند وقتیه این فروشگاهه
یه سری آووکادو شل ول رو حراج کرده ! هی فکر میکردم باهاشون چی درست کنم که به دادم رسیدی! حالا فردا اگه دوباره نرفتم با این پستای کیک پزیت لا.س
-ببخشید کلمه ادبیش چی میشه ؟- نزدم برنامه این گومبالا گومبالا رو اجرا میکنم !!
کاش نزدیک بودم هی برات
آووکادو میفرستادم هی تو غذاهای جورواجور یادمون میدادی

واهااااااااهاهاااااي
همون واااااااااااو خودمون
مررررررررسي احسانه جوووون دست شما درد نكنه
واقعا ممنون
و مرسي طي طي جون....فلك را سقف بشكافتي با آووكادو
****************************
آرام جون، خيابون آبان رو بايد تا رستوران نايب بريم يا همون اوايل خيابونه؟
*****************************

مامان شراره جون
با اجازه دوستان
این بازار بهجت آباد گرون فروش....... تو خیابان آبان جنوبی نرسیده به بیمارستان آبان است.
دوباره بگویم وقتی از همه جا ناامید شدید سراغ این بازار بروید.
جنس های مشابه ای که می توان در سوپرمارکت های دیگر پیدا کرد( ئکه البته اصلا هم سطح پائین نیستند) در این بازار حداقل 3 هزار تومان تفاوت قیمتی دارد.
البته شخصا قیمت کالا را بعد از خرید می فهمم و زیاد مهم نیست اما برایم مهم است که به سیستم گرون فروشان بها ندهم!

سلام طیبه جان خسته نباشی
هرروز که میام تو نت اول میام تو وبلاگت ببینم غذاتازه چی داری
راستی عزیزم میشه لطف کنی سر فرصت طرز تهیه ماهی درسته قزل الا رو بزاری؟
ممنون از لطفت

@احسانه :
واسه ما که هیچیش رو نداریم سبز و سیاهش یکیه
:p


@ستایش :
آوکادو نداریم اینجا
دسر رو بی خیال شیم بهتره



@آرام :

منم نگفتم به تنهایی خوشمزه است
ولی گواکامولی رو دوست دارم
البته دلیل نمیشه بقیه هم دوست داشته باشن



@ضحـــی:
خداوند خیر دنیا و آخرت به شما عطا فرماید ضحی جون


@نانازی :
اول صبحی کلی خندیدم با اون اصطلاحات با مزه ات



@فرزانه :
عزیزم ما اینجا قزل الا نداریم فقط ماهی جنوب داریم
من هم که فکر کنم تا الان همه متوجه شده باشن...سالی یه بار غذای ایرونی درست میکنم چون وقت گیره
مطمئنم سایر دوستان دستور پختش رو بلدن کمک میکنن

شف عزیز
این مبحث فلفل هالوپینو در کجاست؟

وای طیبه جون من عاشق امتحان کردن مزه های جدیدم.امیدوارم بتونم گیرش بیارمو امتحانش کنم.
دیشب چیز کیک درست کردم.جای انگورای استوایی البالو و جای ژله اناناس ژله انگور استفاده کردم چون تو خونه داشتم.
طعمش فوق العاده شد.همشو بعد از شام با همسر گرامی میل فرمودیممم!و هی یادت کردمو ازت تشکر کردم بلند بلند((: اما مخلوط خامه و پنیرش یه غلظتی داشت مثل ماست چکیده و قابل برش دادن نبود.جوابی که داده بودیو تازه امروز دیدم.یعنی به خاطر ژلش بوده که شل در اومده؟از دراژه استفاده کرده بودم.
در مورد رست بیف هم مسی از توضیحت.اون لینکا همش انگلیسیه که من دست و پا شکسته میفهمم.کاش خودت اموزش میدادی.

شف جان،

من هم خودم عاشق آووکادو هستم و این غذا! رو که گذاشتید رو هم من معمولا برای برانچ درست می کنم. به نظر من یکی از مهمترین نکته های این غذا در نوع آبلیمویی هست که استفاده می شه که حتما لیمته باشه که خود شما هم استفاده کردید و نه از این لیمو ترش زردها که نمی دونم ایران اسمش چیه.
اینجا آووکادوهاش به ندرت اینقدره شله، به همین خاطر من پوستش رو می گیرم به جای اسکوپ کردنش که خب راحتتره برای آووکادوهای سفت تر. یک نکته ی مهم دیگه هم اینه که آووکادو به محض مجاورت در هوا بعد از پوست گیری سیاه می شه. مثل مثلا سیب، به همین خاطر باید سریع با آبلیمو مخلوطش کرد. ببخشید فضولی کردم ها.
دستتون درد نکنه.

سلام عزیزم
عکس زیرو ببین طیبه جونم
فکر کنم لذت ببری
http://30.media.tumblr.com/tumblr_kvvuj42PEJ1qzqav0o1_400.jpg

یه عالمه (نزدیکه 15 تا) از این عکسا گذاشتته بودم واست پست کنم، یهویی همه چی پرید!!!!

مرده شور اینترنت اکسپلورر

@احسانه:
توی خود متن روی کلمه هالوپینو لینک دادم که!!! فقط باید روش کلیک میکردی
:p


@احسانه:
من رسپی رو اصلاح کردم که اگه کسی ژله ایرانی استفاده میکنه دچار مشکل نشه
آخه واسه خودم خوب بسته بود که
فکر کنم دیروز یا پریروز رسپی رو اصلاحش کرده بودم . چند قاشق ریختی؟ آخه من تا حالا با ژله ایرانی درست نکردم نمیدونم چقدر باید بریزیم

چشم اگه یه وقت مهمون به تورم خورد حتما



@مروارید:
بله مروارید جون من نکته آبلیمو رو فراموش کرده بودم که بنویسم. مثل موز و سیب میمونه و باید حتما سریع روش آبلیمو ریخت . حتی توی سالادها هم بعد از برش زدنش سریع روش آبلیمو میریزن

آره باید "لایم" باشه نه "لمون" فکر کنم اینجا به لایم مگن لیمو سبز و به لمون میگن لیمو زرد
loooool
ما اینجا به لیموی زرد میگیم لیموی خارکی
ولی ظاهرا توی نقاط دیگه بهش میگن لیموی شیرازی

آره اگه آوکادو سفت باشه اونوقت گواکامولی حالت "چانکی" به خودش میگیره که خوشگل تر هم هست

من هم همیشه واسه برانچ از دیپها استفاده میکنم
دیپینگ مورد علاقه خودم متبل بادمجونه
آخه ما که آوکادو نداریم خواهر



@هانی:
اوه! چه جو تراپیکالی! خیلی نازه
حیف که من از این قالب فوندانتهای گل ندارم
اینها قالبهای پرسی هستن
این سایز کوچولوهاش خیلی ناناز میشه. این دور و برها ندیدم متاسفانه
معمولا در سه سایز به فروش میرسه
برای متش هم از شابلون پرسی استفاده کرده
که میشه این رو توی خونه هم با ابزار ساده تولید کرد
فلیپ فلاپهاش رو هم شیک درست کرده. خیلی هم ساده است و سریعه
مرسی هانیه جون

کلا فوندانت خیلی چیز شیکیه. حیف که مزه اش خوب نیست

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1277741196073312200&x=jpg
سلام طیبه جون اینم پته تن ماهی‌ امروز مهمونام
لذت بردن

طیبه جون نمیدونم من با کیک ماست مشکل دارم یا اون با من دیروز رسپی کیک ساده رو درست کردم باز کفش خام موند

تازه بیشتر مزه نون ساندویچی میداد تا کیک خیلی‌ غصه خوردم انقدر پف کرده بود که ذوق کرده بودم اما همین که از فر درش آوردم مثل بادکنکی که سوراخ شده باشه پفش کم کم خوابید:(

ایم اند امز هم درس کردم خوشمزه بود فقط یه کمی‌ خشک شده بود یادم رفت ازش عکس بگیرم

اینجا امروز دیدم اوکادو کیلویی ۳۰۰۰ بود کاش می‌تونستم برات بفرستم هر چی‌ باشه از هر دونه ۵۰۰۰ تومان بهتره حداقل یه کیلوش ۳تا می‌شه

سلام طیبه جون
امروز طعم بیکاری رو چشیدم. دیروز بالاخره امتحانام هر جوری بود تمام شد و من یه نفس راحت کشیدم.
آخه میدونی که من مردم از درس خوندن اون هم توی این مدت:D :D
دیروز با تمام خستگیم ساعت 4 که از امتحان برگشتم ایستادم کیک خرما ارده درست کردم و تا تونستم خوردم جات خالی خیییییییییییلی خوشمزه شده بود.
یادم رفت دلیل کامنت گذاشتنم چی بود من یه پیکچردیکشنری دارم که توی اون به لیمو خارکی گفته لمون و به لیموهای خودمون گفته زست با کسره ز.
البته جای دیگه هم اینو دیده بودم ولی یادم نمیاد کجا.
ببخشید که فضولی کردم :D

@paris:
چه ایده جالبی پریس جون
این هم یه فیلینگ عالی برای تست کاپها میتونه باشه و جالبتر اینکه به شکل گل قالب زدی
دستت درد نکنه


والا من یه عمره این کیک رو درست میکنم. اولین کیکی هم بوده که تو عمرم درست کردم و هیچ وقت هم پیش نیومده که مشکلی براش پیش بیاد
تعجب میکنم که چرا اینجوری شده

راستی توی رسپی کیک ساده ماستش اختیاریه. فقط چون تردش میکنه اضافه میکنیم
اگه حذف شه هیچ مشکلی پیش نمیاد

اگه واقعا فکر میکنی از ماسته حذفش کن ببینیم چی میشه


حتما اون کوکی ها زودتر از فر خارج کن. باید خیلی نرم باشه که خشمزه بشه
مقدار پختش رو کم کن طعمش عالی میشه
میدونی آخه فر با فر فرق میکنه


قربونت عزیزم. امروز با مامانم بحث میکردیم میگفت ایشالا یه روزی میرسه که توی شهر ما هم آوکادو پیدا شه
آمین
آخه من دوست داشتم بخوره که کلسترلش پایین بیاد



@Ghazal :
باور کن الان چهار ماهه میخوام کیک خرما ارده درست کنم و نمیشه
آخرش عقده ای میشم


والا من صد در صد اطمینان دارم که به لیمو سبز میگن لایم و به لیمو زرد لمون

دیگه این دیکشنری داره انگلیسی من رو زیر سوال میبره خبر نداره من چه آدم خشن و خطرناکی هستم و دست دیکشنری سوزونیم هم خوبه
:p

راستی آش رشته حرف نداشت
واقعا خوشمزه بود
من که امروز خوردم
آقای شوهر هم چند دقیقه پیش خورد
همه معتقدیم خیلی عالی شده بود
دستتون درد نکنه

طیبه جون به جای اسم من به احسانه جان جواب دادی (:
من دو قاشق ژله ریختم.تو دستورش گفته بودی 4 قاشق اما من همه موادم نصف بود.پنیر و خامه هر کدوم 100 گرمی بود واسه همین گفتم حتما ژله رو هم باید نصف کنم.
پس ایشالا زود زود مهمون به پستت بخوره تا یه رست بیف خوشمزه درست کنی و منم یاد بگیرم.اخه من یه چیزیو اگه بلد نباشم انقد پیگیر میشم تا یاد بگیرم ((:

من عاشق لیمو ترش های سبز ایرانم، ولی من هم که دستم از دنیا کوتاه!!
:-))))

ببخشید نگین جون قاطی میکنم

والا من فکر کنم باید ژله رو دوبرابر کنیم اگه ژله ایرانی باشه
چون خارجیهاش سفتر میشه و قوامش بهتره
دو برابر یا دو برابر و نیم نمیدونم ولی به همون اندازه باشه جواب نمیده

سلام طیبه جون. من هند زندگی می کنم. دیروز رفتم خرید و کلی آووکادو دیدم و یادت کردم.
به پول ایران کیلویی 1400 تومن!!
خوش باشی.

اي واييييييييييييييييييييي
دونه اي 5000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!
خواهرگلم
عسلويه كيلويي4000 ميخريدم

آدرس میییییییییییییییییییخوام

مقش شب،

شف عزیز،

یکی از این ها مقش شبه اینجا هست.
از اونجایی که من مزه آووکادو رو خیلی خیلی دوست دارم، به ندرت دلم می خواد چیز دیگه ای قاطی اش کنم، مثل گوجه. به همین خاطر تقلب کردم و با کمی پیاز خرد شده و آبلیمو درست کردم.


http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pGF-55HSsvLte5Qp3Mn5oZhLrnWGebsIbq1ymYEq75-71_gxb8XPamUwHbT4zO3BLt_i_InSq28MjoAf4WjYLWKl4pun8c-OU/%DA%AF%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%84%DB%8C.JPG?psid=1

یکی دیگه اش هدیه کوچکی هست از طرف من، با گلابی های رقصان که شما دوست دارید و به خاطر من گذاشتید اون بالا، آووکادو که شما خیلی دوست دارید، پنیر پارمزان که خیلی دوست دارید و تخم کدوی تفت داده شده، نمی دونم این رو دوست دارید یا نه.

همه این چیزهای ناقابل تقدیم به شما برای این که بدونید به یادتون هستم و برای صبر و حوصله ای که اینجا می ذارید خیلی سپاسگزارم.

آخی نازی مروارید جون!!!!!!!!!!! آره همین که دیشب دیدمش کشفش کردم که چی هستن. بعد فقط یه جمله اومد تو ذهنم : " من که از اینا نداااااااااااارم" مرسی که از اونور دنیا به یاد منی. خدای ما هم بزرگه بالاخرا یه روزی اینجا هم آوکادو دار میشه

راستی تخم کدو هم دوست دارم. من همه چی دوست دارم. شف باید عاشق خوردنی باشه

اوه داشت یادم میرفت. بدون گوجه هم درستش میکنن. تقلبت باطل شد

من آوکادو دوست ندارم اما به عقیده من، گواکامولی یه چیز دیگه است

http://www.bilder-space.de/bilder/308fc7-1284568686.jpg

ممنون شف عزیز

ببخشید دوباره من.

برای این که یک موقع مدیون کسی نباشم که شاید دلش خواست این مقش دومی من رو درست کنه، باید بگم که

برای روی گلابی ها و آووکادها کمی نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون ریختم.

نازنین جون، یک بار آووکادو رو که رسیده باشه، قاچ بزنید با نمک و فلفل تازه ساییده شده روش، امتحان کنید، بدون هیچ چیز دیگه ای، ببینید خوشتون می یاد یا نه؟

من که عاشقشم.

ای کاش من نیز یک آلمانی بودم
=))
هی حالا دل ما پشت کوهی ها رو بسوزونید
:p

آره نازنین جون اگه بتونی ازش زیاد بخوری خوب کلسترل میسوزونه و شدیدا سودمنده

وسوسه شدم یکبار با دستور شما بخورم مروارید جان.

اختیار دارید شف عزیز.

این پستو که گذاشتی‌ من ازش رد شدم فکر نمیکردم یه روزی بخوام درست کنم. ولی‌ چند وقت پیش خونه پسر عمهٔ آقای شوهر یه چیزی خوردم که خودشون بهش میگفتن اوکادو. با همون چیپس هم سروش کردن. اینجا آماده میفروشن. نچز اسمشه فکر می‌کنم. با پنیر و سس سالسا معمولا تو سینما‌ها به فروش میرسه.

هر چی‌ بود خیلی‌ خوشمزه بود و منو یاد همین گواکومولی انداخت شبیه به همین بود.بعد از اون به فکر افتادم درستش کنم و از اونجایی که خیلی‌ تنبلم بعد از یک ماه آوکادو خریدم و بعد از یک هفته که تو یخچال بود امشب داییم و زنداییم یه دفعه اومدن خونه ما منم دیدم این بهترین گزینست. تو فریزر ترتیا داشتم چیز کیک هم که تو یخچال داشتم. سریع دست به کار شدم ولی‌ اوکادوی من مثل مال مروارید جون بود من نتونستم له‌ شدشو پیدا کنم. سفت بود پوستش رو با چاقو گرفتم با چنگال که له‌ نمی‌شد. تو غذا ساز هم پوره نشد آخر. به یه حالت مکعب‌های خیلی‌ خیلی‌ ریز در اومد. طعمش مثل اونی‌ که خورده بودم نشد ولی‌ اینم خوشمزه بود البته بعد از اضافه کردن همهٔ مخلفات خوشمزه شد چون اولش تلخ بود

زنداییم میگفت همیشه ابمیوشو میخره که توش شیر داره و عسل. بعدم گفت اگه به این ماست چکیده اضافه کنی‌ احتمالا مزه ش بهتر می‌شه. بد فکری نیست نه؟

خلاصه من که نتونستم اون موقع عکس بگیرم. باقیموندشو ریختم تو یه کاسه و ازش عکس گرفتم
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/guacamole.JPG

طیبه جون واقعا هالپینو به نظرت تند نیست؟ اینجا به تندی معروفه. من همیشه می‌گرفتم خالی‌ خالی‌ میخوردم. الان دیگه تا اون حد نمیتونم تند بخورم ولی‌ امشب همون هالپینو خیلی‌ تندش کرده بود و البته خوشمزه(چشمک) دستت درد نکنه

البته با آوکادو سس های خیلی زیادی درست میکنن. و انواع دیپینگها. اگه از این زیاد خوشت نیومده مدلهای دیگه رو امتحان کن چون چیز مفیدیه

در مورد آوکادو...میگن وقتی خریدیدش بذارین تو خونه اینقدر بمونه تا خودش سیاه و له بشه. بعد استفاده کنید. اینطوری اون مشکل پیش نمیاد. تلخی هم نخواهد داشت

هالوپینویی که اینجاست اصلا تند نیست . احتمالا جنسش فرق میکنه

من فراوری شده اش رو خریدم با مارک آمازون. اون هم تند نیست
یعنی تند که هست
زیاد تند نیست

گواکامولیش خیلی خوشرنگ شده پریس جون

در مورد آووکادو باید خدمتتون عرض کنم که موقع خرید ما اینجا به این نکات دقت می کنیم.

اگر آووکادو رو برای همون روز یا روز بعدش نخواهیم حتما آووکادوی سفت رو بر می داریم و می ذاریم در هوای معمولی آشپزخانه. یعنی اصلا توی یخچال نمی ذاریمش. معمولا بعد از یک تا دو روز آووکادو نرم می شه. اگر آووکادو رو بین دو تا دستتون بگیرید و با کف دست کمی فشار بدید، نرمی اش رو حس می کنید.
ما اینجا به هیچ وجهی آووکادی سیاه و له شده نمی خریم و آووکادوهایی که این شکلی باشن رو معمولا می ریزیم دور!!

پریس جون،

قیافه آووکادوی من غلط اندازه. داخلش کاملا نرم بود، به طوری که برای اسلایسی بریدنش به زحمت افتادم.

من نظرم اینه، کسانی که تا به حال این میوه خوشمزه
رو نخوردن، وقتی کمی نرم شد، کمی نمک و فلفل تازه ساییده شده بریزن روش و همین طوری میل کنن تا با مزه اش اول دوست بشید.

بعدشم نوش جان کنید به یاد ما پشت کوهیها
:p

ee?
؟ پا بسه خاطره این سفت بوده باید میذاشتم بیرون

نه طیبه جون مزهٔ خوبی‌ داشت فقط من به نظرم رسید دفعهٔ بعد زیره توش نریزم در مورد تلخی‌ و سفتی هم که مشکلم حل شد

@مروارید

مرسی‌ از راهنماییت

این بار حتما این مدلشو هم امتحان می‌کنم شما و من! البته به یاد طیبه جون میخو ریمش نه؟؟

من واسم يه دونه آوكادو سوغاتي آوردن
از الان نميدونم كدوم يكي از اينهمه غذاهاي معروف رو باهاش درست كنم! كمبود امكانات بد درديه

بالاخره آوکادوی درست حسابی‌ گیر آوردم طعمش خیلی‌ بهتره از اون سفتا هفته پیش دو تا گرفته بودم یکیشو ۶ روز گذشتم تو آشپز خونه از نرم نشد که نشد. گواکامولی که باهاش درست کردم هم تلخ بود. حالا یکی‌ دیگشو باز گذشتم بیرون از یخچال ( با عصبانیت البته) ببینم کی‌ شرمنده می‌شه و نرم میشه
:P
ولی‌ پریروز اتفاقی یه دونه اوکادوی نرم پیدا کردم و باهاش دوباره گواکامولی درست کردم تازه فهمیدم گواکامولی یعنی‌ چی‌! مرسی‌

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/guacamole.JPG

چقدرم خوشگل و خوشرنگ شده. دهنم آب افتاد
اون ترتيا چيپست دوريتزه؟ اينجا هم هست ولي من ميترسم كالريش بالا بشه واسه همين نميخرم

قبلاً یکی‌ دو بار ترتیا چیپس گرفته بودم که خیلی‌ بی‌ طعم بود نمیدونستم هم باید با سالسا سٔس یا همین خورده بشه یا چدار چیز(یامییییی. من فقط واسه همین میرم سینما که ترتیا با چدار چیزی بخورم.چشمک)

این دفعه دیدم روش عکس همون ترتیا چیپس دیگه روشو نخوندم خریدم. بعد که داشتم میخوردم دیدم نه این اصلا طعمش فرق میکنه. خیلی‌ خوشمزه تر بود و بعد از اینکه به پاکتش مراجعه کردم دیدم بعله! این مدل پنیریشه و البته که حتما کالری خیلی‌ بالاتری دارها

ولی‌ خیلی‌ خوشمزه بود یه بار بخر ضرر نداره بعدش ورزش میکنی‌ دیگه(چشمک)

داداشم طفلك ديشب داشت تو تهران واسه من دنبال آوكادو ميگشت. اگه پيدا كرده باشه كه امروز ميرم تو كارش و خودمو خپلي ميكنم
:p

طیبه جون از اونجایی که غذاهای زیادی با آووکادویادمون دادی رفتم هایپیر استار همین تهرون خودمون بله حدسم درست بود آووکادوها از دور بهم چشمک زدرنگ سبزش هنوز تو ذهنمه.با ناباوری اتیکتشو نگاه می کردم.3500 تومان پلاستیکو برداشتمو شروع کردم به پر کردن..که یهویکی از کارمندای فروشگاه فرمودن دونه ای 3500پلاستیکو دادم دسشومطواری شدم شو؟ what? بلههههههههههههه؟
.

استاد طیبههههههههههههههههههههههه تورو خدا برو به وبم یه سر بزن نظرت واسم مهمههههههههههههه بزا یه جوون طرقی کنه پلیز پلیز
:(

www.newashpaz.blogfa.com

تازه من دونه ای 5 تومن خریدم که

والا من تازه امشب اینترنت دار شدم و سه چهار هفته است کامنت جواب ندادم. ایشالا فرصت بشه حتما در خدمتتون هستم

سلام طیبه جون یه تجربه از استفاده از آوکادو برات بگم یکی از دوستام تو باغشون چند تا درخت آوکادو دارن برای من چند کیلویی آوردن از شما چه پنهان من نمی دونستم باهاشون چه کار کنم  چندتایی خراب شدخلاصه تصمیم گرفتم با توجه به نزدیکی   که به طعم زیتون داشت از لحاظ بافت و چربی همه شون را  آواکادو پرورده کنم درست مثل زیتون پرورده خیلی خوشمزه شد بچه ها هم با غدا خوردن و به به چه چه کردن .انشالله این دفعه با رسپی شما گواکامولی درست می کنم بازم مرسی.    

چه كار جالبي كرديد
احسنت بر شما

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...