2010/06/28

فروزن بنانا





فروزن بنانا frozen banana يا موز يخي چوبي مثل اين ميمونه كه بستني چوبي بخوري ولي يه مدل سالم و رژيميش. فروزن بنانا رو به صورت سنتي با شكلات كاور ميكنن و توي مغزهاي مختلف ميزنن. ولي من اين مدل رژيميش با عسل رو واسه عصر هاي تابستونم درست ميكنم كه هم خنكه هم خوشمزه است ( چون موز يخيه) هم وزنم رو بيخودي بالا نميبره. هر چي فكر ميكنم يادم نمياد از كجا اين ورژنش رو ياد گرفتم. يا "نايجلا" بود يا "الي".... هر كي بود ايده اش عالي بود.




اگه ميخوايد واسه مهموني هاي بچه ها درست كنيد همين كار رو با شكلات انجام بديد و كاورش رو به جاي مغزها ميتونيد با ترافل هاي رنگي انجام بديد. من اون مدلش رو هم سر فرصت درست ميكنم ولي فعلا اين مدل رو واسه خودتون ياد بگيريد تا بعد بمونه ورژن بچه پسندش








اگه موزهاتون به اندازه كافي كشيده است كه نصفش كنيد وگرنه ته موز رو ببريد و بعد توش چوب بستني فرو كنيد. چوب بستني رو هم ميشه از كالاي پزشكي خريد كه البته عرضش بيشتر از چوب بستني هاي توي بازاره.







تو اين مرحله من موز رو توي عسل فرو بردم. ولي شما ميتونيد همينكار رو با شكلات مذاب انجام بديد كه البته كالريش بالا ميره و اونقدرها سالم نيست










مغزهاي مختلف رو روي حرارت ملايم تست كنيد. گردو و فندق و بادام و بادام زميني.... هر مغزي كه دوست داريد. البته يه مدل ديگه اش هم اينه كه توي همين مرحله روی مغزهاتون شكر كارامل شده بريزيد و بعد كه سرد شد بكوبيد تا پودر بشه. اينجوري خيلي خيلي خوشمزه تر ميشه. دقيقا عين كغوكانت كه توي فغانكفوغتا كغانتس توضيح دادم.










موزها رو توي كنجد يا مغز گردو و بادام يا پودر بيسكوييت بغلطونيد تا كاملا پوشيده بشه. بعد توي فريزر قرار بديد تا نيمه منجمد بشه.







میتونید هر موز رو توی یه دونه زیپ لاک بذارید و هوای توش رو خارج کنید و زیپش رو ببندید و فریزش کنید. من یه عالمه تو فریزر دارم واسه عصرها که یه اسنک سالم خنک لازم دارم. البته تو تابستون اینجا اینقدر هوا گرمه که اینها توی فریزر تبدیل به سنگ نمیشن و راحت گاز زده میشه. ولی حواستون باشه اگه توی فریزر بهش هوا برسه مثل سنگ سفت میشه نمیشه خوردش!









اين بهترين اسنك زير 100 كالري براي عصرهاي تابستونه. و البته گاز زدنش بسيار لذت بخشه.






38 comments:

مرســـــــــــــی شف جان
عجب چیز خوشمزه و کالری پایینیه
ممنون

مرسی طیبه جون
مثل همیشه عالی و بی نظیر
:)

خیلی ایده جالبی بود. ممنون
کاشکی عکس گاز زده اش هم میزاشتین.
منظورم اینه که بافتش و رنگش رو میشد دید.
در هرحال عالی بود

مرسی عزیزم
اما اگه هوا بهش نرسه قابل گاز زدن هست؟ یعنی سفت و یخی نمیشه در اثر چندروز موندن؟
و عسل رو یه کم تو ماکرو حرارت بدیم یا با همون غلظت سرد؟ آخه بنظرم وقتی سرد باشه موز نمیره داخلش.

هر وقت برنامههای نایجلا رو میبینم به یادت میوفتم. ولی قبول داری خیلی شلخته کاراشو انجام میده؟

برنامه نایجا چیه شف جان ؟!!! به منم بگین لطفا
خیلی اسنک باحالیه ....
حیف که دندونام خیلی حساسه نمیتونم چی خنک گاز بزنم ! من باید لیس بزنم

mmmmmmmmmmmmmmm wow!
حتما خیلی خوشمزه میشه
میرم تو کارش خفن!
میخوامتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

وقتی گازش میزنی بافت موز اصلا عوض نشده
مثل موز عادیه ولی کاملا یخی
شکل و رنگش اصلا تغییری نمیکنه

من هوای توی زیپ لاک رو خارج میکنم و فریز میکنم تا سه هفته هم مونده تو فریزر اصلا سنگ نشده و رنگ موز هم عوض نشده و طعمش هم عالی میمونه


من هیچوقت عسل رو توی یخچال نمیذارم پس همیشه روان و آبکیه

ولی بعضی وقتها که حوصیه دارم عسلش رو اول حرارت میدم که کاراملی بشه بعد موز رو باهاش کاور میکنم


نایجلا که جاش روسره!!! جیمی آلیور دیگه آخر تو هم تو هم کاریه
ولی هر دوشون رو دوست دارم

نایجلا لاوسون یکی از آشپزهای معروف فود نتورکه که در انگلستان بسیار شهرت داره

این لیس زدنی نیست باید حتما گاز زده بشه
توصیه میکنم بعد از یک ساعت از فریز خارج کنید که یخی نشه
ولی دیگه به اون خوشمزگی نخواهد بود
من وقتی تازه درست میکنم چون تحمل ندارم هر یک ساعت یه ناخونک به یکیش میزنم

وای چه باحال ل ل...برام جدید بود.
حتما می درستم.
فقط اینکه یادم نیست آخرین بار کی یک موز کامل رو خوردم !!!اگر هم به این روش درست کنم بعید می دونم بتونم یک دونه کاملش رو بخورم :(((
اما مطمئنن خیلی بهتر از یک بستنی چوبی که 300/200 کالری داره...
مرسی طیبه جون

برای تولد و مراسم های بچه ها خیلی خوبه.
من باز هم تشکر می کنم و نمی تونم همین طوری من بخورم که!
آخه می دونی شف خوراکی های کم کالری از گلویم پائین نمی ره!!!!!!!!!!!!!!
یا باید پرالینش کنم یا شکلات!
که اون هام که فعلاً مقدور نیست!
چه می شود کرد دیگه..........
تو رو خدا شف از این چیزا درست نکن..........
این اعضائ خانواده ما دارن کم کم آشنا می شن با اینجا.............
من و بیچاره می کنن ها
من هم خاله باحوصله ای مثل شما نیستم.........

به‌ به‌ طیبه خانوم گل بازم گل کاشته. این مخصوص من که زیاد شکلات دوس ندارم ولی‌ عوضش عاشق مغز گردو و پودر بیسکوییتم .می‌خواستم بدونم شکر کاراملی همون شکر قهوه‌ای هستش؟ من موز چوبی با شکلاتو چند سال قبل تو یکی‌ از کانالای ایران دیده بودم ولی‌ این فک کنم بیشتر باب طبعم باشه

طیبه جون من تو یکی‌ از رسپیهات دیدم خمیر پای رو قالب گل زدی به ذهنم رسید واسه نون توست ایدهٔ جالبیه واسه همین سریع رفتم این قالبو خریدم یعنی‌ آخرش دست کار شفی جونه نه من

آره این دفعه ماست نمیریزم دیشب چون شکلات سفید خریده بودم می‌خواستم همبرگر درس کنم حالا شکلاتیشو بی‌ ماست می‌سازم دعا کن واسم بازم طومار نوشتم ولی‌ ببخشید اینم بگم خشک شدن اونا نه از فر بود نه از رسپی از من بود که یادم رفت و بیشتر تو فر نگهش داشتمlooooooooooooool
merci merci merci

سلام طیبه جان ممنون از اموزش موز فریزشده
واسه شوشوم خوبه که عاشق موزه
راستی اخرش تونستم زیپ لاکو ببینم :))
ممنون عزیزم

چه ایده جالبی، دستتون درد نکنه. حالا که من امروز در به در دنبال یک ظرف سرو چهارگوش گشتم و هیچ چیز قشنگی پیدا نکردم، ما رو بفرستید دنبال پیدا کردن چوب بستنی!!

فردا برم داروخانه سوال کنم.

یک چیزی که الآن چند وقته هی می خوام بنویسم یادم میره.
تشکر ویژه شخص من رو به مادرتون و همین طور همسرتون برسونید. مادرتون به خاطر عشقی که فکر کنم در وجود شما در ساختن چیزهای قشنگ نشونده، و کمکشون بابت خرید فر ایتالیایی اتون و همسرتون که ایشون هم زحمت این وبلاگ رو بالاخره یک جورهایی می کشن، حالا گاهی به عنوان عکاس، گاهی هم به عنوان غارتگر!!
:)))
آقای همسر ما مخلصیم.
من فکر می کنم این دو نفر هم سهم ویژه ای دارن در پربار تر شدن این وبلاگ که ما ازش این همه استفاده می کنیم.

طیبه جون فوق العاده بود من فردا مهمون دارم حتما حتما درست میکنم
یه سوال عزیزم ...
میشه بگی فرق تالیاتلی و پاستا چیه ؟
اصلا فرقی با هم میکنن ؟؟؟؟
ممنون

@paris:
کلمه انگلیسی این شکر کارامل شده که گفتی چیه؟
اگه منظورت اینه که برای کارامل کردن از براون شوگر استفاده میکنند...بله
ولی روی بسته اش رو بخون ببینم چی نوشته بوده
برای این موزها از کارامل شکر قهوه ای هم میشه استفاده کرد
من کلا با کرامل هم زیاد درست کردم ولی عسل سالمتره


خیلی حواست باشه که کیکهایی که شکلات توشون داره کمتر پف میکنه. بافتش سنگینتره. و زود میسوزه و بعد از خارج کردن از فر بعد از سرد شدن مثل سنگ میشه
پس زیاد نباید توی فر بمونه و باید مرتب چکش کنی همین که تستر از کیک تمیز بیرون اومد دیگه کافیه و کیک رو باید خارج کرد



@مروارید:
قربان مرامت مروارید جون. بهشون منتقل میکنم

توی خارج که باید چوب بستنی رو به عنوان پاپستیکل استیک توی فروشگاهها پیدا کرد. حالا من دیگه سیستم آلمان رو ازش بی اطلاعم


@اشرف :
من باز هم تاکید میکنم که هیچ چیز رو نباید بار اول برای مهمون درست کردو مسئولیتش با خودتونه

تالیاتلی نوعی از پاستاست. توی پست تالیاتلی ال راگو کامل در مورد انواع پاستا توضیح دادم

سلام خانومي. منكه هميشه موزها رو دستم ميمونه ديروز به يه سري شون بستني درست كردم امروز هم برم ترتيب بقييش رو بدم. راستي خانوم امانتي رو نميخواين تحويل بگيرين؟؟؟

مرسی از توضیحتون شف جان ...
برنامه های این جیمی و نایجلا رو کجا میشه دید ؟!!!

@arta:
من موزها رو فریز میکنم و باهاش یه مدل بستنی و یه مدل میلک شیک درست میکنم
ولی تا به حال حسش نبوده عکس از کار بگیرم
حالا شاید وقتی دیگر

قربونت برم... من با یکی از دوستاش هماهنگ میکنم ببنیدم کی برمیگرده حتما تماس میگیرم



@گلی:
ما اینجا فود نتورک نداریم و فتافیت میبینیم
12341 عمودی
نایل ست

سلام شف بزرگ
خوووووبی بانوی عزیز؟؟
یه دنیا شادی ی ی ی ی ی برات آرزو دارم.
یه سئوال استاد عزیزم: میشه لطف کنی بگی برای درست کردن کیک با میوه های فصلی چی کار باید کرد؟ یعنی توی کیک ساده چطوری میشه از میوه های فصل جدا یا چند تا میوه با هم استفاده کرد؟؟؟

به به
هووووووووووم م م م م
چقدر روياييه طعمش
هزار و دويست كالري رو عچق است ت ت ت ت ت

میوه های تازه رو توی کیک به کار میبرن. مثل کیکهای معروف موز و سیب و هویج. که هر سه بسیار معروف هستن
و رسپی خودش رو داره که حالت نرم و خیس به خودش میگیره
میوه های دیگه اکثرا به صورت آپساید داون در کیک استفاده میشن مثل هلو و زردآلو که بسیار معروفه

و یا لایه ای بین کیک و روی کیک با استفاده از خامه
که این برای تابستون مناسب تره
و یا پای میوه
و یا موس کیک میوه ای که من خودم به سایر کیکها ترجیح میدم

کلا اگه میوه بخواد توی کیک بره باید مخلوط کیک رسپی خاص خودش رو داشته باشه

کیک ساده ترکیبش با میوه های خشک عالی میشه

من یه مدل کیک با آناناس رو فردا شب پست میکنم

بخداا تو نمونه ای
خوشبحالمون که تو رو داریم
عجب باحاله

استاد اچازه؟

من یک کیک درخواستی دارم!! آخه فصل گرما هست و من هی دلم می خواد کیک بستنی درست کنم، ولی تا به حال هیچ رسپی خوبی پیدا نکردم.

خلاصه من زنبیلم رو گذاشتم پشت کیک آناناس
؛-))))

خانوم اجااااااااازه؟؟؟؟؟؟؟
اين كيك آناناس شما، همون پاين اپل آپسايد داون خودمونه ديگه...نه؟
مااااااااااچ چ چ چ چ

محشره استاد ! محشر
من همیشه با موزهایی که رو به موت میشن و رو دستم میمونه معجون و اسمموذی درست میکردم ! ولی دیگه از امروز فروزن بنانا داریم ! آخ جون

راستی یادم رفت سلام کنم ! من یه هفته میشه با وبلاگتون آشنا شدم و درجا عاشقش شدم !!! دیوونه سبک نوشتنتم
!!! به خدا

مروارید جان چه درخواستی کردی!!!!!!!!!!!
من هم این درخواست و دارم شف جان!!!!!!!!!!!
همه می دونیم هزارتا دستور و ایده وجود داره اما کار شف طیبه یک چیز دیگه است..
مخصوصاً هم که با ادبیات بسیار دلنشینش توضیح می دهد!
بچه ها اگر قبول بدیم که شاگردان خوبی باشیم و در طول هفته دستورات و مشق هایی که شف می دن و انجام بدیم شاید دل شف رحیم شود!!!!!!!!!!!!!
شف طیبه
.............
کیک بستنی
ممنون و تشکر و مرسی

ما مشق شب یا شاید هم روز انجام می دییییییم: آیکون شیپور
http://www.bilder-space.de/bilder/41596b-1277823749.jpg

این دیگه آخرین تزیینی هست که از یک ادم گرسنه ی سر ظهر بر مییومد، شما به بزرگواری خودتون ببخشید استاد.

پس احسانه جون، حالا که تقاضا زیاد شد، اصلا کیک اناناس رفت برای زمستون. آخه الآن که فصل آناناس نیست، آیکون یک عدد بچه شیطون تخس
:-)

طیبه جان منظورم همون براون شوگر بود یعنی‌ همونو باید باز کارامل کنیم؟ فک کنم باید مبحث فغانک فغتا رو بخونم نه؟

مرحبا مروارید جون
شف کجاست شاگرداشو ببینه!!!!!!!!!!
همه دارند مشقاشونو تحویل می دن.!
شف جونم می بخشید اینقدر جسارت می کنما!!!!!!!!!!!
خونه دختر خاله است دیگه!

@مروارید :
مروارید جون من تقریبا هر چی پست میکنم مال دو سه ماه پیشه! مگه اینکه قید کنم که "همون روز" درستش کردم

چشم واسه خاطر گل روی شما و احسانه خانم
ولی قول بدین صبور باشین چون این تابستونه واقعا جونم بالا میاد تا یه کیک درست کنم. خیلی ضعیف شدم

تا دو سه هفته دیگه صد در صد یه مدل خیلی معروفش رو درست میکنم
خیلی وقته میخوام درستش کنم ولی انرژیش رو ندارم به خدا


@مامان شراره:
خودشه! فردا شب



@zeinab :
مرسی از لطفتون




@مروارید:
نه!!!!!!!!!!!!!!!!! اییییییییییی ول حمص!!!! حالا دلم خواست!!!! فردا میخواستم واسه خودم پته تن ماهی درست کنم... حالا که حمص دیدم هوایی شدم! باید اون رو هم درست کنم
اگه چاق شدم تقصیر من نبوده
:p
البته منظورم پف کردن بود
:D


@paris :
بله با کره میذاریمش روی حرارت تا ذوب شه و کاراملی شه
بابا امکانات! ما که نداریم اینجا
اینترنتیش هست ولی خیلی گرون در میاد



@احسانه :
این چند روزه عصر ها تا ساعت 11 بیرونم. امروز زودتر برگشتم
برم ورزش دیگه
بای

مشق شب سری دوم
http://www.bilder-space.de/bilder/f0f3c3-1277838508.jpg

من هنوز نخوردمش!! ولی خب رفتم طبق معمول در یک عملیات انتحاری چوب بستنی گرفتم!! داروخانه فقط یک سایز داشت، و خیلی پهن بود به درد کار ما نمی خورد، رفتم از یک جا دیگه گرفتم( زرنگ بودم، قبلش توی اینترنت سرچ کردم کجا داره) ولی خب پشتش نوشته برای مصرف غذایی نیست!! ولی من گرفتمش. من فکر می کنم کسی که ایران و خطراتش رو پشت سر گذاشته، از چوب بستنی ای که خیلی هم شیک و تمیز بسته بندی شده، جون سالم به در می بره. خلاصه اگه بی مروارید شدید، بدونید در راه شکم خودکشی کرد!!
بعدنش خب همه چیز طبق دستور. فقط چون من از این عسل زردها تو خونه دارم که سفته، چند ثانیه گذاشتمش توی مایکروفر .
فقط شف جان کاشکی می گفتید این نصفه منجمد شدن حدود چقدر زمان می بره، تا من دفعه دیگه هی نرم این بدبخت ها رو انگشت مالی کنم!! بعدش هم با این دستگاههایی که پلاستیک رو جوش می دن!! آیکون یک عدد مروارید بی سواد!! هر دونه اش رو وکیوم کردم و گذاشتمش توی فریزر.

شف جان، یک استراحت به خودتون بدید. حالا بذارید ما همین هایی که شما گذاشتید رو درست کنیم، شما هم یک دو روزی استراحت کنید، که بعد به امید خدا، کیک بستنی بذارید.
احسانه جون، بیا که الآنه که پرونده امون رو بزنن زیر بغلمون روونه خونمون کنن آخر سالی ها!!

وای من نمیدونستم تو دردسر میافتی
چرا زودتر نگفتی راه حل جلو پات میذاشتم
از این میله های پلاستیکی واسه دسرهای بچگونه هست میشه استفاده کرد
قاشق پلاستیکی رنگی یه بار مصرف هم میشه استفاده کرد
از چوب انتهایی قالب بستنی یخی هم میشه استفاده کرد
از چوب ضخیم مخصوص کباب هم میشه استفاده کرد
از چوب لولی پاپ هم میشه استفاده کرد

میگم شما دستگاه پرس داشتی و بعد در به در دنبال قیف خامه زنی یه بار مصرف میگشتی؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی که به چه سادگی میتونی یه میلیون تاش رو تو خونه درست کنی؟
من خیلی وقته دنبالشم ولی کوچیکش گیرم نمیاد

والا بسته به دمای فریزر متفاوته
من معمولا دو تا سه ساعته نتیجه میگیرم
ولی به سفتی لازم که رسید دیگه بیشتر یخ نمیزنه و سنگ نمیشه

ظاهرش که خوب شده. میمونه طعمش که ببینم خوشت میاد یا نه
من وقتی رژیم سخت داشتم خیلی کمکم میکرد
الان که دیگه همه چی میخورم نه
:p

مزه اش هم عالی بود، خوردمششششش. دستتون درد نکنه. من چون عجله داشتم و وقت نداشتم، برای چوب بستنی سراغ آپشن های دیگه نرفتم. اینجور چیزها رو باید از مغازه های عمده فروشی اینجا خرید معمولا که به مسیر من دیروز دور بودن.
دستگاه پرس من هم به من رسیده. من حالا براتون نگاه میکنم برای سایز کوچکش. چقدر کوچیک می خواهید؟
یعنی کیسه فریزر رو مربع کنم، از وسط به صورت دو تا مثلث پرس کنم، قیف درآرم؟ آخه من خودم تا به حال با قیف های آماده کار نکردم، تازه خریدم، ولی استفاده نکردم!

نه مرسی عزیزم
پیدا میشه اینجا. هنوز خوب نگشتم
آره یه رول پلاستیک بگیر بعد مربعشون کن. و بعد هم ملث
دقیقا همون میشه
تازه میتونی تو همه سایزها درست کنی

حتی میتونی یه زیپ لاک رو هم مثلثی کنی اگه پلاستیک دم دستت نیست
خوبی اینا به اینه که نمیخواد وقت بذاری و بشوریش
:p

مروارید جون
اگر پرونه هامونم بگذارن زیر بغلمون باز هم ثبت نام می کنیم!
شف که دلش نمیاد آخر سالی ما رو آواره کنه!!!!!!!!!
امروز من با اجازتون کیک بستنی خونم کم شده بود! یک دونه درست کردم! تا دستور شف جونم برسه!
از اونجائیکه رژِم تشریف دارم هر روز یک چیز خونم کم می شه!!!!!

طیبه جون من امروز درست کردم، واقعا خوشمزه شد، یام یام،
عکسش رو هم تو مامی سایت گذاشتم، آدرسش رو براتون میزارم اگه دوست داشتید ببینید
ممنون

http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=91&t=1152&p=122486#p122486

عزیزم عجیب اینجاست که من هیچ کدوم از عکسهای کارهای شما توی اون صفحه رو نمیتونم ببینم
کار سایر دوستان رو میبینم ولی کار شما متاسفانه دیده نمیشه
کاش چک میکردید ببینید مشکل کجاست
با فیلتر شکن هم امتحان کردم نشد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...