2010/07/16

طرز تهیه خامه فرم گرفته با استفاده از خامه 30% معروف به خامه صبحانه


خب... قبل از اینکه پست امروز رو شروع کنم یه نکته که الان چند ماهیه تو ذهنم بود ولی خجالت میکشیدم بگم رو مینوسیم... اینکه بلاخره تصمیم گرفتم بگمش هم اینه که مروارید جون و احسانه جون فتح الباب فرمودند! (ضمن تشکر از هر دو شون به خاطر زحماتی که میکشن و در پاسخ دادن به کامنتها کمک بزرگی هستن. چون میدونید که تعداد سوالات خیلی زیاده و من از پسش برنمیام. پس جا داره از اساتیدی که در پاسخ به سوالات کمکم میکنن تشکر ویژه داشته باشم)

حالا اون نکته ای که میخواستم بگم... راستش به نظر من خیلی بهتر میشد اگه دوستان هنرنمایی هاشون رو توی همون پستی که رسپی قرار داده شده، پست میکردن که آرشیو خوبی از عکسهای بچه ها بشه و همینطور کمکی باشه به سایرینی که میخوان اون رسپی رو تست کنن. و البته تزئینهای بسیار زیبایی هم من از دوستان دیدم که هم خودم و هم سایرین میتونن ازش ایده بگیرن. خب... حالا یه مشکل به وجود میاد که فقط من و اون دوست هنرمندی که عکس هنرنماییشون رو گذاشتن ناظر کار خواهیم بود... پس دوستان میتونن بعد از اینکه توی پست مورد نظر عکسهاشون رو گذاشتن، توی پست همون روز ( یعنی جدید ترین پست که همه بهش سر میزنن) هم لینک صفحه رسپی رو بدن که همه بتونن فیض ببرن. اینطوری هم کارا درست آرشیو میشه و هم همه دوستان انرژی میگیرن و تحریک میشن که دست به کار شن!

خیلی تو هم تو هم گفتم؟ امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید. البته این فقط یه ایده است که به بقیه میتونه خیری برسونه... وگرنه واسه من که فرقی نمیکنه چون من هر روز همه کامنتها رو توی هر پستی که باشه میبینم و میخونم.


و اما چیزی که خیلی ها منتظرش بودن.... این شیوه تهیه خامه فرم گرفته، تضمینی جواب میده و طعمش هم خداییش عالی میشه. فقط کمی صبر و حوصله میخواد. و واسه افرادی مثل من که با کمبود امکانات مواجه هستن عالیه. دوستان همه میدونن که خامه واسه اینکه خوب فرم بگیره باید حتما بین 30 تا 36 در صد چربی داشته باشه. که اصطلاحا در دنیا به "ویپینگ کریم" معروفه. ویپینگ کریم رو کافیه کمی با همزن هم بزنی و کاملا سفت و فرم گرفته میشه. ولی..... واسه امثال من که دستشون از دنیا کوتاهه و تنها خامه ای که در دسترس دارن، همین خامه 30 درصده که توی پاکتهای صورتی رنگ به عنوان خامه صبحانه فروخته میشه ... این گزینه تنها چاره است.

استفاده از پودر خامه هم گزینه خوبیه و یا خامه های ویپینگ گیاهی و یا خامه های آماده ولی بذارید یه چیزی رو بدون تعارف بگم... من خودم آدمیم که عاشق خامه است و از خالی خالی خوردنش هم لذت فراوانی میبره (ششششش.... کسی این رو به آقای شوهر نگه. آبروم میره! آخه من کلی کلاس واسه اش میذارم که مثلا رژیم غذایی بسیار سالمی رو دنبال میکنم!!!) و خیلی هم کیک خامه ای با انواع خامه ها رو خوردم ولی باید اعتراف کنم که این یکی از همه اش خوشمزه تره. دلیلش هم کم چرب بودنشه. یعنی حتی اگه قاشق قاشق خالی خالی بخوریش هم اصلا زیر دل نمیزنه چون کم شیرین و کم چربه. ولی شما بچه های خوبی باشید و توی خونه این کار رو نکنید!

فقط یه نکته رو از همین الان بگم که خیلی خیلی مهمه... این شیوه واسه تابستون جواب نمیده. یعنی زود آب میشه. حتی زیر کولر! پس تابستونا میتونید باهاش ترایفل و این جور چیزا درست کنید ولی زمستونا واسه تزئین کیک عالیه.

نکاتش رو کامل توضیح میدم. زیاد هم عکس گرفتم که خوب خوب خوب متوجه بشید.

خب بسم اله بگیم و شروع کنیم



هر کدوم از این بسته های خامه پاکت صورتی با مارکهای مختلف معمولا 200 تا 210 میلی لیتر هستن که به ازای هر دو تا پاکتش ما نصف لیوان شکر لازم داریم. یعنی برای هر 400 تا 420 میل خامه تقریبا 100 گرم شکر

واسه یه کیک ساده دایره ای به قطر تقریبی 21 تا 23 سانت این مقداری که میگم جواب میده. البته اگه چیزی اضافه اومد هم این خامه به خوبی فریز میشه. یعنی ماهها توی فریزر توی ظرف در بسته میتونید نگهداری کنید. ولی خیلی مهمه که کنار مواد بودار نباشه که بو جذب نکنه و حسابی هم در ظرف کیپ باشه که هوا نبینه. از فریزر در آورده و خوب میزنیم و عین روز اولش میشه. پس کلا چیز کار درستیه!

پاکت خامه ها رو که باز کردید حتما آب توی پاکت رو بریزید دور ( یا بریزید توی سوپ یا میلک شیک یا...) چون ما این آب اضافی رو لازم نداریم.



حالا شکر رو بریزید روش.

توصیه میکنم اگه عجله دارید از ظرف فلزی استفاده کنید. ولی من معتقدم کاری که عجله ای باشه پایان جالبی نخواهد داشت. دیگه خود دانید!



با چنگال فقط به اندازه ای که شکر توی خامه مخلوط شه همش میزنیم.

واسه کمک میتونم پیشنهاد کنم که تا ده بشمارید و بعد دست نگهدارید!



بعد میذاریم توی فریزر تا تگری بشه.

حالاااااااااا...... اگه زمستونه که معمولا 20 دقیقه ای آماده است. ولی اگه تابستونه.... بعد از 20 دقیقه این شکلی میشه که میبینید.



من معمولا زمستونا هر ده دقیقه یه همش میزنم. و بعد از 20 دقیقه هم آماده است.

ولی الان که هوا گرمه... این عکسی که میبینید بعد از اینه که دوباره نیم ساعت دیگه هم توی فریزر مونده بوده! باز با چنگال اطرافش که تگری شده بود رو هم زدم و به وسط ظرف منتقل کردم.



بعد از نیم ساعت دیگه... این تصویر نهاییشه. یعنی چه زمستون چه تابستون. چه سیبری چه استوا. باید به یه همچین حالتی برسید. رگه های یخ رو به وضوح باید توی خامه تون ببینید. این مرحله اش مهمه!

اگه این فرمی نشده باشه توی کیفیت نهایی خامه تاثیر میذاره.



پیشنهاد میکنم اگه تابستونه یا اینکه فر روشنه و آشپزخونه تون گرمه... برید توی اتاق جلوی کولر بشینید.

من از اول توی یه ظرف پیرکس گنده ریخته بودمش و دیگه توی همین ظرف کارم رو ادامه دادم. همینطور که قبلا گفتم اگه عجله دارید باید توی ظرف فلزی بریزید که سریع تر یخ بزنه. ولی بعد تو این مرحله باید به یه ظرف دیگه منتقلش کنید چون میخوایم با همزن بزنیمش و ظرفتون خط میافته. حواستون باشه که توی ظرف از جنش "روی" هم نزنید چون خامه تون خاکستری رنگ میشه. توی ظرف استیل میشه .... ولی ظرفتون خط میافته. پس بهتره که یا از ظرف استیلی که دیگه دوستش ندارید استفاده کنید و یا شیشه ای و یا پلاستیکی. من خودم به لحاظ تنبلی در امر ظرف شستن... از اول میریزمش توی پیرکس و میذارم فریزر.

مهمه که ظرفتون خیلی خیلی بزرگ و جادار باشه چون خامه قراره افزایش حجم بده. حداقل شش برابر میشه!



من هر پنج دقیقه ای یه عکس واسه تون گرفتم که کیفیت کار رو ببینید. همینطور که میبینید در اوایل کار ، خامه کاملا آب میشه. ولی صبور باشید و همینطور به همزدن ادامه بدید.



در اوایل کار، شما خامه رو بره بره ای میبینید یعنی تیکه های چربی توش مشاهده میشه. به هم زدن ادامه بدید. توی این تکنیک شما لزومی نداره که از ظرف یخ استفاده کنید و به همین شیوه ای که میگم سریع به نتیجه میرسید.



و باز 5 دقیقه بعد. البته تا اینجای کار دیگه همزن بیچاره تون باید داغ کرده باشه. من اون موقع که بچه بودم خونه خودمون کولرش پایین بود. میرفتم جلو کولر مینشستم که بادش مستقیم بخوره پشت همزن و خنک نگهش داره. ولی الان که کولر اسپلیت داریم دیگه نمیشه و با سلام و صلوات همزنم رو زنده نگه میدارم!



و باز 5 دقیقه بعد... همینطور که میبینید دیگه تیکه های چربی از بین رفته و خامه کاملا یکدست و لطیف و پفکی شده. ولی شما به کار خودتون ادامه بدید و گول ظاهرش رو نخورید! البته زمستونها خیلی سریعتر فرم میگیره



و 5 دقیقه بعد... این دیگه آخر کاره. همینطور که میبینید اثر پره ها کاملا توی خامه میمونه و با این کیفیتی که میبینید شما میتونید به راحتی کیک ها تون رو هر مدلی که خواستید تزئین کنید. ( ولی نه در تابستان!) تو این مرحله دیگه میشه اسانس و رنگ به خامه اضافه کرد. حتما واسه تزئین کیک به خامه تون اسانس خوشبو اضافه کنید چون همین یک قطره اسانس تاثیر زیادی توی نتیجه کار داره. و خودتون حتما وارد هستید که بیشتر از 3 قطره اسانس، خامه رو تلخ میکنه.

من پیشنهاد میکنم که کیکتون رو از روز قبل درست کنید و سلفون بکشید و توی یخچال نگهدارید و در روز جشن خامه رو درست کنید و سریع به تزئینش بپردازید. ولی اگه خواستید خامه رو از قبل درست کنید... با همون شرایطی که گفتم نگهداری کنید و موقع استفاده دوباره خوب بزنید که به همین کیفیت برسید.



واسه اینکه خوب متوجه شید که کیفیتش چه جوری میشه من ظرف رو وارونه کردم و عکس گرفتم تا متوجه شید که چقدر خوب سفت و فرم گرفته و عالی میشه. جالبه من سه چهار دقیقه اینجوری نگهش داشتم که چندتا عکس بگیرم و با وجود اینکه خونه مون داغ بود ولی از توی ظرف تکون نخورد!




امیدوارم که دیگه متوجه شده باشید که جریان از چه قرار بود و امیدوارترم که خامه هاتون خوب فرم بگیره و خراب نشه. ولی اگه بار اول و دوم خوب از آب در نیومد غصه نخورید چون با تجربه همه چیز درست میشه.

با این خامه من این کیک "بلک فارست" رو درست کردم که اگه عمری باقی بود ( و تا فردا راه تنفسم کاملا بسته نشد!) فردا تایپش میکنم.

آپديت:
لازمه یه تجربه ای رو باهاتون در میون بذارم: اين شیوه فرم دادن به خامه با خامه پاکت صورتی موجود در بازار صد درصد جواب میده. فقط... یه موردی که بهش برخوردم اینه که خامه مارک میهن جنسش فرق میکنه! من این موضوع رو برای این لحظه دارم میگم چون امکان داره فردا پس فردا باز کیفیتش عوض شه! ببینید دوستان... شما معمولا وقتی میخواید خامه رو از پاکت خارج کنید کافیه سرش رو با قیچی ببرید و یه تکون بهش بدید و خامه قالبی به شکل مکعب مستطیل میافته توی ظرف. اگه این اتفاق افتاد که نشون میده جنس خامه مناسبه و صد درصد خوب فرم میگیره. اما با خامه مارک میهن من تجربه کردم که خامه قالبی بیرون نمیاد و مثل خامه زده شده است و باید با قاشق خالیش کنی. و بعد هم وقتی توی فریزر میذاریمش به جای اینکه تگری بشه بافتش مثل بستنی میشه و هرچی هم که توی فریزر بمونه بازم تگری نخواهد شد. در نتیجه بعدا هم هرچی پدر همزنتون رو دربیارید بی فایده خواهد بود و فرم نمیگیره! ولی خب در عوض این نوع خامه واسه درست کردن دسرهایی مثل پاناکتا و یا بستنیها خیلی خوبه. من همیشه از کاله و پگاه برای این شیوه فرم دادن به خامه استفاده میکنم و جواب میده. البته خب هیچ مارکی کیفیت خامه اش استاندارد نیست. اون تگری شدنه رو همیشه مرجع قرار بدید.
این تجربه ای بود که گفتم بدونیدش بد نیست.

268 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 268 of 268   Newer›   Newest»

:(
پس من چکار کنم ؟
آخه پودر خامه کیلو 43000؟؟؟؟
انصافه؟؟
من اینجوری دیگه نمیتونم کار کنم خوب :'(

با سلام من دیروز برای اون کیک شیره خرما که درست کرده بودم این خامه رو هم واسه روش فرم دادم خیلی عالی فرم گرفت بسیار ممنونم عالی عالی بود
 

خسته نباشید..ممنون از دستور خوبتون اما من با یه مشکلی بر خوردم..با همین روش خامه رو درست کردم اما اصلا پف نکرد و وقتی روی کیک ریختم مثل خامه ی صبحانه بود..باید چکار کنم؟ حتی یکبار یک روز در جا یخی یخچال نگهداری 
میکردم و هر 2 ساعت میزدم

متاسفانه دوستان ديگه اي هم مشكل شما رو داشتن
كمك ميشه اگر كامنتها رو مطالعه بفرماييد
انشالا كه تجربه بعدي موفق باشه

خيلي خوشحال شدم كه فرموديد تجربه موفقي داشتيد
احسنت بر شما

درستش کردم طیبه جون عالی فرم گرفت. با این که بار اولم بود که این کارو انجام میدادم .دستت درد نکنه گل...  عکس آپلود نمیشه که بذارم .حجم عکس بالاست و من بلد نیستم  حجمش و کم کنم ممنون میشم آگه در این باره هم منو راهنمایی فرمایید .

شف خانم و مرواريد جون و بقيه دوستان خوشمزه ، سلام!

يك سوال شيريني پزي ، اقتصادي ، فوري فوتي داشتم!
اگه تو همين قسمت نظرات قبلن بهش جواب داده شده بگيد برم بخونمش...منم تنبلم خب! مگه فقط خودتونين! :دي


خب خانوووووم ِ دوست داشتني ، تابستونا چه كنيم؟ بريم خامه شيرين آماده كيلويي 12 هزار تومن بگيريم؟ كه تا اون موقع مي شه كيلو 20 تومن؟ :دي
يا تابستونا تو تهران مي شه بهش اعتماد كرد؟

طرز درست و حرفه اي كار با پودر خامه چيه؟ من يكم قاطي خامه صبحونه خنك كردم با وانيل و پودر قند هم زدم . نه سفت شد نه فرم گرفت. مزه گچ هم مي داد!

چه كنم چي كار كنم؟ : )

 هیچ چیزی جای تجربه رو نمی گیره صدف جون. شما یه بار جلوی کولر درست کنید انشاءا... که می شه.
 

 ممنونم مرواريد جونم....
اما در مورد پودر خامه شما تجربه اي داري؟
نسبت پودر قند و شيرش بايد چقدر باشه؟ شير بايد خنك باشه؟ به اندازه خامه 30% بايد هم زده بشه يا كمتر؟

دوستان ديگه تجربه كار با پودر خامه رو دارن؟ : )

 نه عزیزم. من با پودر خامه هایی که توی ایران هستن تجربه ای ندارم.

شف هم با پودر خامه ای فله ای تا اونجایی که من می دونم هنوز تجربه ای نداشتن و به دنبال اینن که در اولین فرصت امتحانش کنن. ولی در مورد دریم ویپ توی این پست:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/12/blog-post_8.html

زیر عکس دوم توضیح دادن.

مزه پودر خامه همونطور که خودتون هم اشاره کردید سلیقه ای هست، مثلا برای شما مزه گچ داشته!! بعضی ها دوست ندارن و می گن مزه اش با مزه خامه خیلی فرق داره، ولی خب سلیقه ای هست.

سوال در بخش دیگه:

 من هر باز خامه فرم گرفته درست میکنم و خیلی هم هم میزنم ولی هیچ وقت
فرم نمیگیره با همون روش شما هم انجام میدم اما نمیشه حتی خامه از لبنیاتی
میگیرم که چرب تر باشه و فرم بگیره ولی بازم خوب فرم نمیکیره جوری که اولش
خوبه اما بعد از چند دقیقه که ماسوره میزنم شکلشونو از دست میدن

اما وقتی که توی خامه یک بسته کرم شانتی یا چند قاشق پودر خامه میریزم
که بهتر فرم بگیره  خامم سفت میشه اما مثل تاقی کشدار میشه یعنی پفکی و سبک
نمیشه کشدار و غلیظ میشه نمیدونم ایراد کار کجاست

انشالا يه پست جديد آماده ميكنم و مشكلتون حل ميشه
صبور باشيد

نه مرواريد جون تجربه دارم. از همون بچگي هم تجربه اش رو دارم
منظورم اين چند ماه اخير بود. كه البته اون رو هم انجام دادم و خريدم و تست كردم و باز هم نتيجه اش عالي بود
عكاسي هم كردم انشالا پستش رو آماده ميكنم

خيلي خيلي خوشحالم كه تجربه موفقي داشتيد

اينجا الان 60 تومنه شما داريد ارزون ميخريد

 اوه اوه ببخشید اشتباهی شد.

:p

دوست دارم طیبه جون
انقدر هیجان زده ام که اگه دم دستم بودی یه ماچ آبدار می کردمت:")
برای اولین بار تونستم خامه فرم گرفته درست کنم :*:*:*:*:*:*:*:*
با اینکه خامش 23 درصد بود ولی خیلی زود فرم گرفت و از ظرف جدا نمی شد
عکسش رو حتما می فرستم

مرسی 
با اینکه خامش قالبی بیرون نیومد ولی باهام همکاری کرد:) بوس

خيلي خيلي خوشحالم كرديد
چون من اين روش رو هميشه با موفقيت انجام ميدم و برام عجيبه كه خيلي از دوستان نميتونن از پسش بر بيان

واقعا عالي و خوشمزه
نوش جان

دست شما درد نکنه بعده عمری همت کردم خامه فرم گرفته درست کردم فقط من ظرف خامه رو آب یخ گذاشتمو هی هم زدم زود گرفت :دی سرم داره قیلی ویلی میره الان :)))))

طیبه جان سلام . باز هم ممنون از تمام آموزش هاتون . خواستم بپرسم آیا بدون خامه صبحانه نمیشه خامه فرم گرفته درست کرد؟ من در آلمان حتی در مغازه های ایرانی این خامه رو پیدا نکردم و البته پودرهای خامه هست اما من میخوام این خامه رو درست کنم و تا حالا هم فقط باترکرم رو درست کردم و جایگزین خامه کردم اما فکر میکنم این خامه از باترکرم خوشمزه تر است. ممنون میشم اگر راهنمایی ام کنید.  سارا

 خامه صبحانه ایران در طی پروسه تهیه اش، طوری تولید می شه که بافتش با باقت خامه های این طرف فرق داره.

شما برای تهیه خامه دنبال

Schlagsahne

باشید. که در فروشگاهها با درصد های مختلف قابل خریداری هستن و برای خامه فرم گرفته همینطور که شف هم توی این پست توضیح دادن، با درصد چربی بالای 30 درصد بهتره.

ممنون مروارید جان . اتفاقا با این خامه آشنایی دارم اما نمیدونستم که میتونم با این هم خامه فرم گرفته درست کنم . حالا حتما امتحان میکنم . خیلی ممنون از راهنماییتون عزیزم . 

schlagsahne 
خیلی شل است و برای همین فکرکنم دقیقا مانند این بشه که طیبه جون گفتن که در فریزی تگری  نمیشه بلکه مانند .بستنی میشه چون خامه به حالت قالب نمی افته در ظرف بلکه مانند شیر میمونه . اما باز از راهنمایی شما ممنونم.سارا 

 دوست عزیز،

من مبنا رو بر این گذاشته بودم که شما کامنت های این پست رو مطالعه کردید.

این خامه که همونطور که خودتون هم مطلع هستید و اینجا اسمش

Schlagsahne

هست، به انگلیسی می شه:

whipping cream

شف در قسمت کامنت های این پست برای دوستانی که خارج از کشور زندگی می کنن توضیح دادن که برای فرم دادن به این خامه های شل و آبکی احتیاجی یه حتی شیرین کردن هم نیست. این یه نمونه از توضیحاتشونه:


بله اين مدل خامه ها فقط با هم زدن فرم ميگيرن
من خودم هم توي چند پست با عكس شيوه استفاده اش رو گفتم
كيك رنگين كمان رو با همين مدل خامه تزئين كردم

فريزر نميخواد
من از توي يخچال در ميارم و بازش ميكنم و ميريزم توي كاسه و هم ميزنم
كم كم فرم ميگيره
نيازي نيست به مقدار زياد هم بزنيد
همين كه به مقدار مورد نظر شما فرم گرفت دست نگه داريد
هرچي بيشتر بزنيد خب سفتر ميشه
پس كم بزنيد

شكر هم نميخواد
سريع و راحته
بله براي رولت خوب جواب ميده
پس كافيه هم بزنيد و تيست كنيد تا به سفتي مورد نظر برسيد

یک نمونه دیگه از توضیحاتشون توی یکی دیگه از پستها:

هوي كريم و ويپيگ كريم رو توي ظرف ريخته و با همزن هم ميزنيم تا فرم بگيره.
نيازي به شيرين كردن هم نيست ولي خب اگر كيكتون كم شيرينه شيرينش كنيد





طیبه جان من از این دستور خامه برای توی نان خامه ای استفاده کردم بسیار عالی شد بعد از تگری شدن کمتر از 20 دقیقه فرم گرفت اصلا باورم نمی شد به این سرعت آماده بشه من دستورهای دیگه ای هم قبلا امتحان کرده بودم ولی به این خوبی نشد اما این دستور همه چیش اندازه بود مرسی عزیز

ممنون از پاسخ و راهنمایی شما دوست عزیز . بله من نمیدونستم که باید تمام این کامنت ها رو بخوانم تا به جواب مورد نظر خودم دست پیدا کنم . این ها خیلی زیاد است و من هرچه پایین رفتم و خواندم تمام نشد . این کاملا وقتگیر است و همین که آدم مطمئن نیست که آیا سوال خودش ممکن است در این کامنت ها باشد یا نه ؟ و جذابیت این سایت به سوال و جوابش است . با اینحال که من آدم صبوری هستم و عجله ای در گرفتن جواب ندارم اما سعی میکنم دیگر سوال نکنم که وقت شما را هم نگیرم . سارا

خيلي خوشحالم كه تجربه موفقي داشتيد
براي من هر بار عالي ميشه اينه كه خوشحالم ميبينم براي شما هم نتيجه فوق العاده بوده

سلام عزیزم من میخوام خامه شکلاتی درست کنم به این روش (باخامه صبحانه )چطور درست کنم لطفا منو سریع راهنمایی کنید 28 اسفند تولد شوهرمه میخوام براش درست کنم
 

سلام ، من هرکتری که می کنم آخرش شله شله شله :-(

 دوست عزیز،

جواب شما رو شف در قسمت کامنت ها به دوستی که سوال مشابه شما رو داشتن دادن. ازتون خواهش می کنم قسمت کامنت ها رو مطالعه کنید.

سلام من الان واسه بستنی، خامه فرم گرفته درست کردم.وای یه دیقه که دستم کنار میرفت.، چنان پخش میشد که واویلا! زک و زندگیم میشد خامه.در نهایت هم مثل مال شما سفت نشد اما بدم نبود!ممنونم عزیزم.انشالله خدا به شما و خانوادتون سلامتی بده

سلام
شف جون اول اينكه بابت اين همه پست هاي كاربردي به خصوص همين خامه تشكر ميشود
بعد يه كمك ميخواستم
اقا ما دوتا خواهر داريم خوره ي شكلات
يعني كيك با خامه ساده بذاري جلوشون نميخورن
تولدهاشون هم خيلي به هم نزديكه
حالا ما امسال بعد از كلي كلجنار رفتن با مامان خانوم ميخوايم واسه اين دوتا كيك درس كنيم
خامه رو چطوري شكلاتي كنم؟؟؟:D

سلام و خسته نباشید
من برای اولین بار میخواستم این کارو بکنم که هرجه کردم نشد.
همانطور که گفتید تگری بود و اوایل کار خوب بود اما کم کم شل شد و پس از 30 دقیقه یا بیشتر زدن دیگه کره شد.
حالم خیلی گرفته شد

میشه بپرسم کلا چقدر زمان برد تا به این شکل دربیاد ؟

سلام شف طیبه ی عزیز

و بسیار بسیار ممنون از دستورات عااالی و بینظیرشم

من خامه رو گذاشتم تو فریزر و فکر کنم به شکل خامه تگری شما در آمد بعد از هم زدن نقطه ای بود که ظرفم رو برگردوندم خامه نریخت ولی حجمش زیاد نبود, و بعد از اون خامه رنگش زرد شد و گلوله گلوله شد!!!

من اون رو گذاشتم داخل فریزر.

سوالم اینه که اشکالم کجا بوده و اینکه این خامه تغییر رنگ داده قابل فرم دادن هست یا نه ؟!! @cheftayebeh:disqus

سلام عزيزمظ من خامه فرم كرفته درست كردم. خيلي عالي شد ولي وقتي كيكم رو باهاش تزيين كردم بعد 5 دقيقه همش واشد و از كيك شره كرد. فاتحه كيكم خونده شد. ايراد كارم كجاست؟

سلام طیبه جان هزار بار ممنون با اینکه اولین بار بود خامه فرم میدادم اما عالی شد.

سلام طیبه جون هزار بار ممنون با اینکه برای اولین بار بود که خامه فرم میدادم اما عالی شد.

سلام. چرا پیام من جواب داده نمیشه؟؟؟ چرا خامه فرم گرفته من آب شد و تمام کیکو فاتحشو خوند؟ ایرادم کجاست؟

سلام.من دو بار درست کردم اما شل شد.خامه هم تگری شده بود.نمی دونم مشکلم چیه؟
مرسی

سلام شف جون
اول مرسی مرسی مرسی...مرسی
دوم خیلی عالی شد من تا حالا خامه فرم گرفته درست نکرده بودم ولی این خامه اوووههههه خوشمزه

من از همزن غذا ساز مولینکس استفاده کردم فرم هم زدنش جالبه مثل همزن حرفه ایهاست دکمشو زدم رفتم ... پنج شش دقیقه بعد فرم گرفته بود چون شما گفته بودید بیشتر باید همزد منم پنج مین بیشتر همزدم

سلام شف عزیز. من یکی دو هفته‌ای که با سایتتون آشنا شدم و از این همه هنر شما لذت بردم. ولی تلاش مذبوحانه من برای درست کردن خامه به نتیجه نرسید. خامه من پگاه بود و این که شما فرمودید 20 دقیقه ، حدود 3 ساعت توی فریزر بود و هنوز هم کامل تگری نشد جوری که شک کردم شاید من نمیدونم تگری یعنی چی؟

خلاصه بعد 3 ساعت دلو به دریا زدمو هم زدم ولی نشد که نشد که نشد. شما از کدوم مارک خامه صبحانه استفاده میفرمایید؟

سلام
روشی که گفتید عااالی بود . کیکی که من درست کردم ممنون

اینم کیک من مممنون خیلی خوشمزه بود این خامه

سلام طیبه جان من تازه عضو شدم ولی چند تا از رسیپی ها رو اجرا کردم همه عالی بودن به خصوص امروز که تونستم خامه رو فرم بدم از خوشحالی بالا و پایین می پرم ممممممنون یه دنیا

این هم عکسش یه
کم تارشده sorry

سلام شف عزیز

من این خامه رو با دستوری که داده بودین درست کردم.به کیفیت نهایی رسیدم ولی حدودا 1ساعت خامه تو فریزر ...موند تا تگری شد و حدود 45 دقیقه هم هم زدم.همزنم کم کم داشت ریق رحمتو سر میکشید.توی تابستون درست کردنش سخته شاید بقیه بگن الان که تابستون نیست ولی باید بگم دراهواز از فروردین دیگه تابستون شروع میشه.من باهاش این کیکه قلبی رو برای روز مرد تزیین کردم

سلام خانوم گل دست مریزاد و ماشاله به این همه ذوق و استعداد و مهارتی که داری. بهت تبریک می گم بابت سایت خوشگل و قشنگ و مفیدی که داری. واقعا ازت ممنونم که چیزای زیادی یاد گرفتم.

یه چیزی بگم؟ من علاقه زیادی به کیک پزی و شیرینی پزی دارم. ولی متاسفانه به خاطر گاز صفحه ای که دارم امکان خرید فر گاز رو نداشتم. اما با علاقه ای که داشتم تونستم چند نمونه با قابله کیک درست کنم. اما با توجه به کمبود امکاناتی که داشتم خوب دراومد. به هرحال باز هم از شما ممنونم عزیزم

ار شما نهایت تشکر را میکنم این هم از عکسش

چرا نمیتونم کامنت بذارم

سلام طیبه جان. روزت بخیر. خیلی خیلی ممنون از پست خیلی خوبی که گذاشتی
من دو تا سوال داشتم که اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم
من از خام اماده برای تزئین استفاده میکنم که فقط کافیه با همزن بزنمش خیلی خوب فرم میگیره اما اصلن خوشمزه نیست خیلی خیلی شیرینه و دلو میزنه. مثل خامه های کیکای بازاری نیس، باید چیکارش کنم خوشمزه بشه و شیرینیش کم شه؟
دوم اینکه تو تابستون میخوام با خامه تزئین کنم چه کنم؟ با خامه های بازاری هم به مشکل برمیخورم؟؟

میشه لطف کنید بگید که آیا موقع همزدن جهت همزدن هم ملاک هست یا نه ؟؟مثلاً فقط باید ساعتگرد زد - فقط در یک جهت؟؟
و اینکه من همزن با 5سرعت دارم باید رو چه سرعتی بزنم میتونم بذارم رو 5؟؟ (برای همزن های 3سرعته چطور؟؟)
ممنونم

عالی بود مممممممممممنون

چرا نمی تودنم کامنت بذارم

سلام طیبه جان
خسته نباشید

یه کمک میخاستم
من امروز به روش شما خامه فرم گرفته درست کردم
اینطور که :
خامه رو شیرشو ریختم بیرون
به مدت 10 ثانیه شکر رو داخلش قاطی کردم و گذاشتم فریزر
2 ساعت داخل فریزر بود
یه خرده زیادی یخ زده بود
اوردم بیرون و با چنگال اونو ریز ریز کردم
وشروع کردم با همزن زدم
به مدت 20 دقیقه . دیدم فرم نمیگیره
2 قاشق پودر خامه ریختم وبه مدت 5 دقیقه دوباره زدم
حالا حالت گرفته اما اصلا پفکی نیست
، زود از حالت میفته ، خیلی مزه خامه صبحانه میده و اصلا سبک نیست
بنظرتون حالا باهاش چیکار کنم
میتونم دوباره بزارم تو فریزر و دوباره بزنم؟
اگه میشه چیکارکنم

(ببخشید خیلی طولانی شد اگه بشه راهنماییم کنید)

سلام
من خامه صبحانه اماده در دسترسم نیست
بجاش whipping cream دارم
دو بار استفاده کردم خیلی زود میبره
به شدت هم مزه شیر مبده
چیکار باید بکنم

«Oldest ‹Older   201 – 268 of 268   Newer› Newest»

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...