2010/07/01

چیکن پارمزان




چيكن پيكاتا رو قبلا گفته بودم. تو اين مايه ها چند مدل غذا داريم كه تقريبا ظاهرشون يكيه ولي طعمها كاملا متفاوته. اين مدل غذا با مرغ هم بسيار خوشمزه ميشه و البته مثل هميشه خيلي سريع درست ميشه.

چيكن پامزان Chicken Parmesan همينطور كه از اسمش پيداست. غذاي مرغيه كه توش از پنير پارمزان استفاده ميشه. اين غذا معمولا با پاستا و يه سس گوجه فرنگي سرو ميشه. ولي شما مختاريد كه هر دو رو حذف كنيد.


روغن زيتون ربع ليوان

پياز متوسط 1 عدد

سير 2 حبه

زيتون نصف ليوان

ريحان نصف ليوان

گوجه فرنگي خورد شده 1 ليوان

پنير ماتزارلا نصف ليوان

نمك و فلفل سياه

سينه مرغ 4 عدد

آرد نصف ليوان

تخم مرغ 2 عدد

آب 1 ق غ

پنير پارمزان نصف ليوان

اسپاگتي براي سرو



سينه هاي مرغ رو افقي برش زده و نصف ميكنيم ( در رسپي چيكن پيكاتا تصويري توضيح دادم) لای کیسه فریزر قرار داده و خوب با استيك كوب يا وردنه ميكوبيم تا كاملا نازك بشه . آهسته اين كار رو انجام بديد كه مرغ تيكه و له و بد ريخت نشه.



تخم مرغ رو با آب هم ميزنيم تا كف كنه. آرد و پنير پارمزان رو توي يه بشقاب مخلوط ميكنيم. 
 



مرغها رو دونه دونه اول توي مخلوط آرد ميزنيم بعد توي تخم مرغ....




بعد دوباره توي مخلوط پارمزان و آرد ( این عکسه عجب پرسپکتیوی پیدا کرده!)



توي كمي روغن سرخش ميكنيم به اندازه اي كه طلايي بشه.




حالا سيني رو چرب كرده و تيكه هاي مرغ رو روش قرار ميديم . ( ميتونيد توي همين مرحله توي فر بذاريد و چيكن پارمزان شما آماده است. در غیر این صورت با من ادامه بدید...)




واسه سسش... پياز و سير رو توي روغن زيتون تفت ميديم و بعد كه طلايي شد گوجه و زيتون رو اضافه كرده و بعد از 10 دقيقه كه با حرارت ملايم پخت ريحون و نمك و فلفل سیاه رو اضافه كرده و خاموشش ميكينم





با سس مطابق تصوير مرغها رو ميپوشونيم





روش ماتزارلا و پارمزان ميريزيم ( توصيه ميكنم زياد ماتزارلا نريزيد ولي تا اونجايي كه ميشه پارمزان بريزيد! هرچي پارمزان بريزي زياد نيست! از بس كه خوشمزه است)



توي فر 450 درجه فارنهايت 230 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقيقه و يا تا زماني كه پنير ذوب بشه قرار ميديم. و براي سرو روي پاستا گذاشته و باز روش پارمزان ميريزيم! هر چي پارمزان بريزي بازم كمه!

این هم برش عرضیش.... مرغش کاملا پخته است و به خاطر سس و پنیری که داره حتی یکی مثل من که با قورت دادن مرغ مشکل داره، راحت میتونه بخوردش




من كلا ربع يك سينه مرغ رو درست كردم و توي دو روز خوردمش! پس كالريش زياد نبوده! ورزش هم كه انشالا هر روز تو برنامه داريد پس كالري اضافي پنيرها رو ميسوزونيد. بسيار غذاي سالم و خوشمزه ايه. اين رو توصيه ميكنم. ولي فقط وقتي كه سريع سرو شه كاورش كرانچيه. اگه توي يخچال بمونه و دوباره گرم شه كاورش له و خميري ميشه پس كم درست كنيد و در يك وعده تمومش كنيد.



برگرفته از Food 911

56 comments:

طیبه جون مرسی
این سیستم داره بازی در میاره ها.........
عکس ها نصفه و نیمه و بعضا اصلا دیده نمی شود........
اون هم بیشتر تو قسمت بیسکوئیت ها......

خــــــــــدای من
من هیچ کدوم از عکس ها را نمی بینم!!!!!!!!!!!!!!
چقدر بی انصافی..........
دست پخت امشب شف جون را هم ندیدم!

سلامممممممم بر طیبه خستگی ناپذیر!
من از شیراز با دست پر برگشتم.سس ورچستر و پنیر چدار و ... دیگه دلم آب نمی شه:دی
طیبه جون طی دیشب و امروز اکثر دوستان با قطع و وصل شدن اینترنت درگیر بودند و نتیجه این شد که اکثر تصاویری که تا دیشب دیده می شد ،امروز دیگه دیده نمی شه.
خسته نباشی خانم گل.من از اونجایی که توانایی رقابت با احسانه جون برای اول شدن رو نداشتم هر شب در مقام دومی یا سومی شاهد هنرنمایی هات هستم:دی

خیلی حیف شد
عکس ها قابل دیدن نیستن
امیدوارم این وضعیت موقت باشه

:(

عزیزم یه سوالی ازت داشتم

میشه بگی مارک فرگازت که ایتالیه چیه؟
تصمیم دارم به خواهرم که قصد خرید یه فرگاز خوب رو داره که میخواد شیرینی و کیکای حرفه ای درست کنه بدم
آخه امتحانش رو کاملن خوب پس داده
:)
ممنونت میشم

نجما جان اختیار دارید
مقام اول اینجا بنام خود شماست عزیزم

سلام خانمی گل
من که همچنان عکسهارو رویت میکنم خدا رو شکر.
غذا هم عالیه مثل همیشه.
همسری عاشق این نوع غذاهاست.
از طرف ایشون هم ازتون تشکر میکنم.

wow
من خیلی دوست داررررررررررررررررررررررررم!
می میرم واسه هرچی غذای جو جو دار!!!!
دستت طلا خانوم بلا!
می خوامت!!!!!!!

افسرده شدم با این مشگل باز نشدن عکسا

امیوارم از سرور باشه و تا فردا برطرف شه
ولی در کل رسیپی توپی باید باشه
فدات

@ Hani:

با اجازه شف بزرگ،

دوست عزیز توی یکی از پستها نوشته بودن فرشون زیمنس ایتالیایی هست.

بچه ها من سعی می کنم براتون عکس ها رو توصیف کنم، آخه دلم نمی یاد شما اونا رو نمی بینین من ببینم.

عکس اول یکی از هنرنمایی های شف هست، از همونهایی که دهن آدم آب می افته از دیدنش. یک فیله مرغ که روش یک سری سبزیجاته و کمی هم پنیر پارمزان.
عکس 2، صحنه کوبیدن فیله مرغه، آی آی احسانه جون حرف کیک بستنی رو نزنید که شف گفت صبر داشته باشین، یکهو دیدید با همین استیک کوبه خدمت ما هم رسیدنها!!
عکس 3، مواد لازم، یعنی تخم مرغ زده شده در کنار فیله مرغ و پنیر پارمزان
عکس 4 و 5، مراحل حمام کردن جناب فیله در تخم مرغ و آرد.
عکس 6، جناب فیله در تابه، حمام روغن
عکس 7، جناب فیله در فر، همون حمام سونای خشک
عکس 8، مرحله سرخ کردن پیاز و سیر و زیتون و ...
عکس 9، سبزیجات روی جناب فیله در فر
عکس 10، پنیر پارمزان روی جناب فیله و سبزیجات
عکس 11، آخ آخ گرسنه ام شد، برش خورده فیله آماده شده با همه مخلفاتش!
عکس 12، فینال

کاش عکساتون درست بشن شف جان !

سلام شف عزیز
من تازه با وبلاگ شما اشنا شدم و باید بگم کاراتون بی نظیره شما باید مستر شف باشید نه شف معمولی؛ من اصلا باورم نمی شد شما در ایران باشید چون با غذاهای بین الملل واقعا اشنا هستید؛ چیکن پارمژانا فیوریت همسر من هست و حتما این ویکند رسپی شما رو درست می کنم. واقعا ممنونم از این همه وقتی که می ذارید و با حوصله توضیح می دید

طیبه جون من هیچ عکسی رو نمیبینم ...
اینم اسایس ماست برش ورده من که بالاخره اپ لود کردم
http://ashrafyashin.persiangig.com/IMG_1515.JPG
http://ashrafyashin.persiangig.com/IMG_1516.JPG

wow
خانم اشرف خیلی خوشگل و تمیز شذه. دستتون درد نکنه

من دیروز یه شهر دیگه بودم بعد ماشین خراب شد. حالا تصور کنید توی این گرمای استان ما... اون شهر تازه هواش خشک هم هست و باز هم گرمتر بود... چشمام داشت در میومد چون به هوای خشک عادت ندارم! سر درد شدید... دل درد و کمر درد هم گرفتم از بس سر پا ایستادم... خلاصه دردسرتون ندم... من ساعت 12 شب رسیدم خونه
اینقدر حالم بد بود که فقط نماز خوندم و فکر کنم وسطای نماز خوابم برد
دیگه بیدار نشدم تا ساعت 11 امروز
بعدشم گرفتار ساختن "مک اند چیز" بودم تا الان
با خیال راحت از اینکه از روز قبل خوراک شما رو پختم و خودش سر ساعت پست میشه... نگو اینجا چه خبر بوده!!!! دیشب رو خبر ندارم ولی الان من تمام عکسها رو میبینم
امیدوارم مشکل همه حل شده باشه


@نجما :
نجما جون اگه چیزی لازم داشتی من در خدمتم
میتونم پست کنم
البته جدیدا همه اجناس خارجی رو مستقیم میفرستن شیراز! ولی هنوز یه چیزیایی اینجا هست


@Hani :
همینطور که مروارید جون فرمودن فر من زیمنسه
ولی بوش و ایندزیت و آریستون رو هم قبول دارم
این زیمنس که جواب پس داده


@احسانه :
نگفتی که الان عکسها دیده میشه یا نه؟


@مروارید:
با توضیحاتت دهن من رو آب انداختی که
:p


@Anonymous :
مرسی از محبتتون
والا من از طعم غذاهاشون خیلی خوشم میاد و سریع تر هم آماده میشن
واسه ما کارمندها خوبه



@اشرف :
به به!!! واقعا آدم حظ میکنه
عااااااااااااااالی شده
برشش هم حرف نداره
واقعا شیکه
احسنت

خب من بقیه پستها رو چک کردم... غیر از این یکی من هیچکدوم از عکسهای پستهای دیگه رو نمیبینم
خدا خودش این دوستان واحد فیلترینگ رو به راه راست هدایت کنه
آمین

خدا پشت و پناهت شف جان
چی کشیدی...........
امیدوارم در حال حاضر بهتر شده باشید.
متاسفانه هیچ کدوم از عکس ها برای من قابل رویت نیست!

هنوز یه کم سردردش مونده
عجب
پس بسته به آی اس پی فرق میکنه
معمولا بعد از یکی دو هفته از خر شیطون میان پایین
خوبه کامنت رو نبستن

شف جونم نمیدونم چرا به مخم نرسید با فیلتر شکن
چک کنم
الان با UltraSurf
عکسا باز میشه هورااا

در کل امیوارم مشگلش حل بشه به زودی
..
راستی دارم کیک شوکلاتی رو درست میکنم
نیستی ببینی شاگردت چه گلی کاشته :دی

همین و فقط بگم که با وجود اینکه گفته بودی پف زیادی نمیکنه در حال اوج گرفتنه و نتیجه شو خودت بهتر میدونی :))))
خدا رحم کنه

:D
به به...آدم کیف میکنه این خانمهای کدبانو رو میبینه
حیف که خودم در سال بیشتر از چندتا دونه کیک شکلاتی درست نمیکنم
تحریک شدم...ولی به جاش میرم ورزش میکنم که به اندازه خوردن شکلات لذت بخشه

احسنت. کارت خیلی درسته. شما به جای ما هم لذت ببرید

بعد از طی مراحل طاقت فرسا(فیلترشکن) موفق به دیدن عکس ها شدم.
مرسی طیبه جون
چقدر نابینایی سخت است!

سلام طیبه جان منم عکس هارو ایضا می بینم و حسابی لذت بردم
راستی عزیزم منم با فرم هنوز نمی تونم درست کار کنم
فرم لوفرا ایتالیا هست می خواستم بدونم اون سینی که زییر فر هست رو باید موقع گذاشتن غذا یا کیک داخل فر دربیارم و یا این که شعله های زیری نباید معلوم باشه !!
چون حس می کنم فرم زیاد داغ نمیشه
البته یه قسمت فرم که میشه سمت راست همیشه داغ تر از سمت چپه
می خواستم بدونم شماها هم با فرتون همین مشکلو دارین
تمیز کردنشم که دردسرههههه
ممنون از لطفت پغ فسغ جان

@احسانه:
جالبه بدونی که 80 تا 90 درصد وبلاگهای آشپزی دنیا فیلتر هستن
من از این روشهای رسیدن به خدا زیاد استفاده میکنم
;)



@فرزانه:
خیلی خیلی عجیبه. لوفرا که مارک خوبیه
من زیاد در موردش تحقیق کردم و نظرات مردم توی وب خیلی خوب بود که


نه من همون روزی که فرم رو خریدم سریع سینیش رو در آوردم گذاشتم توی محفظه زیر فر
فقط وقتی که واسه کاری مثل بیسکویت یا این جور چیزا سینی بزرگ لازم هست میذارمش طبقه وسط

کلا نباید زیر کارت باشه
چون اونوقت زمان پختت بالا میره

میگم یه جا یه آدم وارد پیدا کن فرت رو چک کنه
این فرهای استاندارد، خوبیشون به اینه که همه جاش دما و حرارت یکنواخته
من فر ایرونیم طرف راستش بیشتر از چپش حرارت داشت وسط کار باید همیشه قالب رو میچرخوندم

تمیز کردنش هم والا ... با اسپری مخصوص فر راحته. ولی کلا من یه روز کامل رو واسه تمیز کردن و سابیدن رَک هاش میذارم
بعدش هم کمر درد میگیرم
:p

salam....man 2 ta az axato nemibinam

اصلا عكس ها ديده نمي شن

سلام شف جان
چیکن پارمزانو درست کردم .
مزه جالبی داشت .
مزه ریحون و پنیر باهم جالب بود .
میدونین تا زمانیکه ادم رسپی جدیدی تو تست نکنه به خطیر بودن کار اشپزی نمی تونه پی ببره .
واقعا هنرمندین .
و خیلی هم مهربون هستین .
خیلی دوستتون دارم.
همش میخوام مثل شما بشم
میدونم که عمرا نمیشه
شاید واسه شما که حرفه ای هستین بعضی رسپی ها اسون باشه ولی واسه امثال من همون اسوناش هم سخته .
خلاصه معتاد وبلاگتون هستم و عاشق شما .

محبت داری عزیزم
نه بابا من هم حرفه ای نیستم
فقط با عشق کار میکنم
یعنی هنگام کار خیلی لذت میبرم
مهمه آدم با عشق کار کنه
تو نتیجه نهایی تاثیر زیادی میذاره

خوشحالم که از طعمش راضی بودی
موفق باشی

مقش شب،

http://public.blu.livefilestore.com/y1pkyXhTOFrHvDBNEIZHXVQ8Lqs25kzaO8U6I-EL_4ipPaUg1ILBuLjYO5xWYOEcv1fgg6D9PtfZQ6MZNUivu_m8w/%DA%86%DB%8C%DA%A9%D9%86%20%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%B2%D8%A7%D9%86.JPG?psid=1

مزه اش اوووووم، عالی.

اینی رو که در عکس می بینید، همه اش رو هام کردم، تازه دو تا درست کرده بودم، یکی اش مثلا برای شام آقای همسر، ولی نصف اون رو هم خوردم!!

فقط من یک عدد تقلب بزرگ انجام دادم و خودم رو همین جا به مصبر اعظم معرفی می کنم.
چند روز پیش من سیب زمینی دلوکس درست کرده بودم و از مواد آرد سوخاری اش کمی اضافه آمده بود و گذاشته بودمش توی یخچال. وقتی امروز مواد اولیه این غذا رو می خوندم، کمی برام آشنا آمدن!! و دیدم بله، بعد دیگه دل به دریا زدم و از همون مواد استفاده کردم، در حقیقت باید از آرد استفاده می شد ولی توی موادی که از سیب زمینی ها مونده بود از آرد سوخاری استفاده شده بود.
من از یک تخم مرغ استفاده کردم و همه چیزش خیلی خیلی عالی شده بود.

دست شف عزیز درد نکنه.

شما که غریبه نیستی مروارید جون من خودمم هر وقت از مخلوط این کاور ها چیزی زیاد میاد فریز میکنم و در بقیه موارد ازش سوءاستفاده میکنم

مروارید جون باور کن اگه راهی وجود داشت میومدم توی مانیتور!!!! آخه این ریحونه بدجوری دلبری میکنه!!!!!!!!!!!! من رو که میشناسی چقدر مرده ریحونم. به عمرم ریحون به این خوشگلی و سبزی ندیدم. شفاااااااااااااااف بدون لک! روشن! دارم دق میکنم . امشب یه دسته ریحون لک لکی سیاه زشت خوردم کلی هم ذوق زده بودم که ریحون خوردم


حق داری خواهر!!!! منم غذای به این خوشگلی و خوشرنگی جلوم بود اشتهام باز میشد. الحق والانصاف که چیز شیکی شده. واقعا لذت بردم از این بشقاب

اینا رو هم بی تعارف گفتم. تازه گشنه هم نیستم که بگین الان شکمش خالیه. نه یه چیز جالبی خوردم ولی بازم این بشقابت اشتهای آدم رو باز میکنه

شف جون ن ن ن،

آخی،

خب آخه من که دیگه دلم نمی یاد برم از این ریحونها از تو باغچه ام بکنم بخورم که!!!

تازه اش هم امسال اینجا این ریحونهای ایرانی که
اینجا بهش

Zitronenbasilikum

میگن، آمده. البته پارسال هم بود ولی خیلی کم
.
اینجا هوا اینقدر بارانی و سرد می شه که بذر سبزی ها بعد از کاشت درست عمل نمی یان. امسال من 2 نوع ریحون خریدم که سبز شده بودن و کاشتمشون توی باغچه. این ریحانی هست که در ایران می شناسن. اون یکی ریحونه، ریحونیه که فکر کنم از ایتالیا آمده اینجا، که من مزه اش رو خیلی دوست ندارم خیلی اینتنزیو هست مزه اش.

ای خدا، کاشکی می شد از طریق پست نوری این مواد رو براتون فرستاد!!

در هر صورت این بشقاب کپی کار زیبای شما بوده. دستتون درد نکنه

قربان محبتت. منم خونه خودمون همهه جور سبزی میکاشتم. تو آپارتمان ولی نمیشه. دیگه به همین شیمیاییهاش قناعت میکنیم

چیکن پارمزان من

http://www.bilder-space.de/bilder/717909-1283192278.jpg

البته بعد از پخت فهمیدم بهتر بود از زیتون سیاه استفاده کنم!
راستش همسر من فست فود داره. بعد تا قبل از اینکه بیام اینجا در کل چند تا پنیر عادی رو بیشتر مصرف نکرده بودم! بعد من هر بار می رم مغازه یکسره می رم تو یخچال و سر وقت پنیرها. اولین بار که از پارمزان چشیدم به این نتیجه رسیدم که اصلا چیز خوبی نیست!! فکر کنید می خواستم از پنیر یخ زده به طعم و عطر خوبی هم برسم!
در کل نه که نه من نه آقای شوهر هیچکدوم اهل فست فود هم نیستیم، هیچوقت تست نکردم ببینم غیر منجمدش چطور هست!
امروز که داشتم مرغ رو سرخ می کردم با سر تو ماهیتابه بودم از بس که عطر این پنیر بی نظیر بود!
ممنون شف

+ بهتر بود از زیتون سیاه استفاده نمی کردم

سلام
اين غذا رو ديشب درست كردم فوق العاده بود به خصوص سسش
فقط 3 نكته : 1- سس اين غذا به قدري قوي و خوش عطره كه بوي پنير پارامسان رو كم مي كنه پس اگه مثل من عاشق بوي خوب پنيريد اين سس رو فقط روي ماكاروني بريزيد و بعد از اضافه كردن پنير ماتزارلا و پارمسان چند دقيقه گريل كنيد
2-اگه اين كار و انجام بديد نياز هست قبل از غلتوندن مرغ تو تخم مرغ وپنير يه كم ( خيلي كم) مرغ و مزه دار كنيد ( نمك خيلي خيلي كم+فلفل )
3-من اين غذا رو قبل از افطار درست كردم ماكاروني +سس+مرغ و پنير و تو ظرف گذاشتم مرحله آخر و دم اذان گذاشتم تو فر شما اين كار و نكنيد چون ماكاروني تون( كف ظرف) يه كم برشته ميشه و از حالت نرمي در مياد به نظرم اگه كل مواد و ميخواين تو فر بذارين فقط گريل رو روشن كنيد و مراقب باشيد نسوزه ميدونم همه استادين اما اينارو ميگم كه اگه يه ناشي مثل من خواست اين غذا رو درست كنه اين كار هارو نكنه
در مورد زيتونش هم بايد بگم من از هر 2 رنگش استفاده كردم زيتون سياهش يه كم له شد پس اگه خواستين استفاده كنيد نذاردن 10 دقيقه بجوشه

@نازنین:
چرا نازنین جون زیتون سیاه تلخش کرده بود؟ نباید زیاد حرارت ببینه. ولی خوب کلا میشه زیتون رو حذف کرد

@ PKSALEHI:
آره زیتون زیاد بخته شه طعمش برمیگرده
در مورد سس... بدون سس هم سرو میشه
در مورد پاستا.... بهتره پاستا تازه سرو شه. ولی برای اینکه خمیری نشه و به هم نچسبه، آبکش کرده روش آب سرد بریزیم و در آخرین لحظه با کاور 30 ثانیه تو مایکروفر بذاریم کمتر خراب میشه

درکل ولی بهتره آخرین لحظه درست شه و سرو شه

http://www.bilder-space.de/bilder/087e2e-1284145929.jpg

شف جونم ممنون از دستور خوبتون
طعمش عالی بود

نه شف عزیز تلخ نبود فقط زیتون سیاه کدرش کرده بود!
فکر می کنم زیتون سبز هوس انگیز ترش کنه.

سلام خسته نباشی و دست شما درد نکنه بابت دستورهای آشپزی خوبتون. من یزد زندگی می کنم و خمیر فیلو و اون خمیر برنجی ویتنامی ها و پنیرهای مختلف مثل توفو و... اینجا نیست ((:. از کجا میتونم اونها را تهیه کنم. ممنون می شم اگه راهنمایی کنیم

@ Shahin

دوست عزیز،

ازتون خواهش می کنم به این پست تشریف ببرید:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

در این پست، در توضیحاتی که نوشتم، لطفا شماره پنج و شانزده رو سر فرصت بخونید.

اگر شماره های دیگه اش رو هم بخونید به شما برای استفاده بهتر از این وبلاگ کمک می شه.

@ Shahin

ایده دیگه ای که من دارم اینه که شما شماره و یا آدرس فروشگاه پاسارگاد رو که من توی همان شماره ها که بالا عنوان کردم گذاشتم، اگر فردی در تهران دارید، بدهید تا آنها براتون رایس پیپر رول رو تهیه کنن، احسانه جون یک بار گفتن این فروشگاه این رو داره.

در مورد پنیرها هم خود شف همین مشکلات شما رو دارن و توی شهر خودشون نمی تونن تهیه کنن و براشون از شهرهای مختلف دوستان و اقوام زحمت می کشن تهیه می کنن.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.

سلام
من امروز چيكن پارمزان رو درست كردم..........عالي شد.
فقط اومدم تا از زحمات شف طيبه عزيز تشكر كنم.
ممنون خانمي

طیبه جون یه سوال واسم پیش اومد. بالا نوشتی‌ سینی فرو چرب می‌کنیم تیکه‌های مرغو روش قرار میدیم( میتونید تو این مرحله تو فر‌ بذرید و چیکن پارمزان شما آماده است)

اگه بخوایم فقط تا این مرحله ادامه بدیم همون دمای ۲۳۰ درجه رو استفاده می‌کنیم؟ و مدت زمان ۱۵ دقیقه؟

چه جالب منم هنوز از مواد سیب زمینی‌ دلوکسم تو فریزر دارم. مروارید جون ایده‌های قشنگی‌ میده همیشه(به خصوص پوست کندن قارچ)

بله بله
منظورم اینه که بدون سس هم سرو میشه
بعضی ها ممکنه طعم سسش رو دوست نداشته باشن. میتونن حذفش کنن

آره مروارید جون حرفه ایه

بسیار عالی‌ دستت مثل همیشه بینهایت درد نکنه
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/chiken%20parmesan.JPG

چه خوشرنگ و خوشگله! چقدرم بشقابت خوشگله

قابل شما رو نداره. چند وقت پیش تو یه مغازه اینو دیدم گفتم ۶تا بده ولی‌ همش ۲تا دونه داشت!!

چیکن پارمزان با دستور خوب سرآشپز طیبه و نسخه دست ساز منیر :)

http://209.190.26.202/~mohamma4/images/ChikenParmezan01.jpg
http://209.190.26.202/~mohamma4/images/ChikenParmezan14.jpg

به به چه تصوير اشتها آوري و چه بشقاب نازي

مثل هميشه عالي

پنیر پارمزانی که خریدم رو میتونم توی فریزر نگه دارم چون روش نوشته تا چند روز دیگه میشه مصرفش کرد ؟
پنیرم از ایناییه که خودشون قطعه قطعه میکنن
انقدر خوشحال شدم رفتم فروشگاه هایپر استار (من اصفهان هستم) دیدم انواع این پنیرا رو داشت  ا
البته قبلا هم توی هایپر مارکت دیده بودم اما از وقتی توی این سایت اومدم فهمیدم اینا چی هستن و چه کاربردی دارن

 

 بله می تونید پنیرتون رو فریز کنید.

اینم مشقهای من 

آدمک سبزه هم پوره سیب زمینی که روش سس گریوی ریختم

به به عجب چيزي شده
قيافه اش عاليه
نوش جانتون

سلام دوست عزیزم
چیکن پارمزان رو درست کردم و عالیییییییییی
من و شوهری هر دو تا لذت بردیم. ممنون خیلی زیاد. :-* شوهری وفتی از سرکار رسید و من این غذا رو گذاشتم جلوش حسابی شاد شد و گفت : آخ جون یه غذای جدید... بعد از خوردن هم گفت :همیشه از این غذاها درست کن :-))) 

با عرض معذرت وقتی غذا رو خوردم تازه یادم افتاد می خواستم عکس بگیرم. ببخشید. به امید خدا دفعه بعد. 
بازم میگم عالی و با طعم جدید
دوستون دارم و از راه دور می بوسمتون. مریم

نوش جان
انشالا هميشه شاد باشيد چيزهاي خوشمزه درست كنيد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...