2010/07/02

لاسی انبه



اولين بار كه توي برنامه "جيادا" ديدم لاسي درست كرد گفتم اين ديگه چه جور تركيبيه؟! از اونجايي كه من روزي هزار تا چيز ميز جديد امتحان ميكنم، همون لحظه درستش كردم... بايد اعتراف كنم كه هرگز تصور نميكردم كه ميتونه اينقدر جالب باشه.


لاسيLassi يه نوشيدني معروف هنديه كه از تركيب ماست و شير با ادویه ها درست ميشه. توش نمك و فلفل سياه و زیره و زردچوبه و ... ميريزن و با غذا سرو ميكنن. ولي لاسی رو با ترکیب میوه و شکر بعع عنوان نوشیدنی سرو میکنن.


لاسي انبه از معروف ترين انواع لاسيه. من خودم معتاد خرابشم ( هر روز میخورم) ! واسه اونهايي هم كه درست كردم خيلي خوششون اومده و واسه خودشون درست ميكنن.


بار اولي كه امتحانش كردم... موقعي كه اومدم تست كنم ... اول چشمام رو بستم و بسم الله گفتم و يه ذره خيلي كم ازش خوردم.... ديگه خودتون تصور كنيد كه چقدر بهش شك داشتم!


من معمولا واسه امتحان كردن طعمهاي جديد خيلي شجاعانه عمل ميكنم ولي نميدونم چرا همش فكر ميكردم كه این نمیتونه چيز جالبي باشه....امااااااااااااااااااا!!!!!!! ....... باور كنيد اون روز تا شب يه بند اين جمله رو تكرار ميكردم كه " هر كي اين رسپي رو اختراع كرده عجب آدم باهوشي بوده!" چپ ميرفتم، راست ميرفتم، اين جمله رو تكرار ميكردم. تا شب يه بند كارم همين بود! هي طعم خوبش يادم ميومد و هي ميگفتم " عجب آدم باهوشي بوده!"


من تجربه بهم ثابت كرده كه ايروني ها حتي با اسم "ماست" هم توي دسرها و نوشيدني ها مشكل دارن چه برسه به طعمش! پس شخصا درست كردن اين نوشيدني رو به هيچكس توصيه نميكنم كه بعد كسي شاكي نشه. ولي خودم اگه هر روز درستش نكنم حتما يه روز در ميون درست ميكنم. بد جور معتاد شدم. واقعا طعمش عاليه! از الان غصه ام گرفته كه اگه فصل انبه تموم شد چه خاكي به سرم بريزم! ما معتادا اگه مواد به بدنمون نرسه.....


انبه خورد شده 1 ليوان

ماست 1 ليوان

شكر 4 ق غ

شير 2/1 ليوان

پودر هل 1 ق چ






تا فرصت هست يه توضيح واسه كساني كه با فيله كردن انبه مشكل دارن بدم... يكي از روشهايي كه ميشه انبه رو "كيوب" كرد. يعني مكعبي برش زد اينه كه اول از طول، از سمتيش كه پهنتره، يه برش تا نزديكي هسته بزنيد و به اين شكل جدا كنيد







حالا به ابعادي كه دوست داريد برشهايي عمود بر هم بزنيد. البته تا خود پوست بايد برش بزنيد يعني برشهاتون عمیق باشه





حالا كف دستتون نگه داريد ... معکبها رو از هم باز میشه....با چاقو راحت مكعبهاي ايجاد شده رو از پوست جدا كنيد. به اين شكل تمام وجه هاي ديگه انبه رو هم كيوب كنيد.


البته برای لاسی انبه لزومی نداره که مکعبی ببریدشون . این رو گفتم واسه وقتی که میخواستید سالاد میوه درست کنید.


براي درست كردن لاسي كافيه همه مواد رو توي مخلوط كن بريزيد و يالا


من خودم معمولا از ماست خامه اي 10 در صد استفاده ميكنيم كه خيلي خوشمزه تر ميشه. ولي با ماست نيم در صد هم ساختم ( و بقیه ماستها ) خوب ميشه اما ماست خامه اي از همه بهتر جواب داده


شير رو هم ميتونيد كمتر بريزيد، اگه ميخوايد لاسي تون سفت تر باشه. اگه كلا شير رو حذف كنيد ديگه نوشيدني نيست و بايد با قاشق بخوريد. ولي با ماست خامه اي 10 در صد و با نيم ليوان شير كه رسپي اصليشه، معمولا يه نوشيدني غليظ و خوشمزه بدست مياد.


شكرش رو با ذائقه و به نسبت شيريني انبه هاتون ميتونيد كم و زياد و يا حذف كنيد.


هل رو ميگن اختياريه ولي من شديدا توصيه ميكنم. چون هنديش ميكنه و اصالت بهش ميده و البته يه طعم تند ملايم و يه عطر عالي هم بهش ميده. من بعضي از روزها خيلي هل ميريزم ( گفتم كه هر روز واسه خودم درست ميكنم. آخه عاشق انبه هستم و تا روزي 4 تاش رو هم راحت ميرم بالا! ولي لاسي انبه خيلي از انبه خشك و خالي خوشمزه تره)






اگه با ماست توي دسرها مشكلي نداريد حتما اين لاسي رو امتحان كنيد شايد شما هم مثل من معتاد شديد.


ولی مخترعش عجب آدم باهوشي بوده!



57 comments:

مرسی شف جان
خیلی مطلوب خواهد بود.
با اینکه من هنوز چیزی نمی تونم ببینم. اما ندیده رفت توی لیست!

مرسی طیبه جان با این دستورای اشپزی عالی راستی عکسهایی هم که می گیری خیلی حرفه ای است بابا تو همه فن حریفی
من که برات ارزوی موفقیت می کنم معلومه که دلت هم بزرگه که اینقدر خالصانه اموزش می دید تازه غیر از اشپزی کلی اطلاعات عمومی تازه و جالب هم هست که من عاشق نوشته هاتم.
ممنون که مثل که بعضی ها بخیل نیستی که و مثل بعضی هابرای یک تحفه ای که اموزش میدن هزارتا پسورد و قفل و کلید میذارن

طیبه جان هنوز چیزی از عکس ها رویت نمیشه !!!
میخوام ببینم خبببببب

خانم شف گل عزیز چرا عکسات نیستن؟گریه
من خودم با بلاگ سپات این مشکلو داشتم این قدر هلپ خوندم دیوونه شدم آخرم نصف عکسام درست نشد و من مجبور به بستن بلاگ عزیزم شدم امیدوارم مال تو زود خوب شه بدجوری مارو معتاد کردی مرسی خانومی

سلام
مثل هرشب عالی و هوس انگیز.
مرسی

با اجازه شف جونم

دوستان میتونید با استفاده از فیلتر شکن
ترجیحا ultrasurf
تا برطرف شدن مشکل ، عکسها را مشاهده کنید

download the latest version UltraSurf 9.97

نکته : در صورت گداشتن کامنت حتما باید فیلتر شکن بسته شود بعد کامنت مورد نظرتان ارسال گردد در غیر اینصورت پیامتان ثبت نمیشود

عالیه مرسی هنرمند جوووونم

وای من طعم انبه رو خیلی دوس دارم از اونجائی که میمیرم واسه دسر ها و آبمیوه هاش
فریزشون میکنم تا هر وقت که بخوام، منتهی تو زیپ کیپ روی هم دیگه قرار نگیرند بهتره تا موقع استفاده و جدا شدن له نشوند
تحت هیچ شرایطی هم نه طعم یخ زدگی میگیرند نه شکلشون عوض میشه

عکسا دیده نمی شه..تابحال چنین مشکلی نبود!!!هر چند عکسا دیده نمی شه و از اونجایی که من عادت کردم موقع درست کردن غذاهای طیبه جون مو به موی کارهام رو با عکساش چک کنم تا ببینم مثل خودش می شه یا نه
اما فردا طی یک عملیات انتحاری این لاسی رو درست می کنم
مرسی عزیزم

خطاب به اتاق فیلترکن سایتها:

بابا! به خدا، به پیر، به پیغمبر این یه وبلاگ آمورش آشپزیه و این تصاویر هم که می بینید فقط فقط مواد غذائین که دارن به یه غذای خوشمزه تبدیل میشن. یه کم بیشتر دقت می کنید خودتون می بینید.

آفرین! پس حالا که دیدین عکسا مورد اخلاقی نداره!!، پس فیلترشو باز کنین ما هم ببینیم.

کارمون لنگه به خدا


اگه فهمیدن

سلام طیبه جون
من عاشق ق ق ق ق ق ق ق اون توضیحاتی هستم که اول هر غذا و دسری میدی.
وقتی در مورد غذا ، کیک و دسرها اطلاعاتی کسب میکنم واقعا لذذذذذذذذذذذت بخش تر هست که اینو مدیون لطف شما هستم.
تو این کارگاه که میام علاوه بر انرژی جسمی که به آدم میدی انرژی روحی هم میدی
شف عزیزم صمیمانه ازت سپاسگذارم.

سلام من از انبه اصلا خوشم نمی آید اصلا نخورده ام ها اما از قیافش بدم می آید تاحالا شده موز را با ماست تجربه کنید؟ یا حالا میوه دیگر البته توت فرنگی و هلو را خورده ام بد نیست
می خواستم میوه های گرم را بگویید ممنون

در محضر استاد شاگردی کردم امیدوارم نمره خوبی بگیرم.
http://www.firooz.com/upload/images/a7gmemeelztqsd7fn8il.jpg

سلااااااام طي طي جووونم
واااااااااااو مرسي فاطمه جون
چه كرررررررردي
كلي از دستپخت مرواريد جون هم مشعوف شدم و از تنبلي خودم شرمنده
مرسي طي طي جونم...از اين همه لطف و توضيح كه دادي
من دارم سعي ميكنم عكساي اين پست رو يه جايي آپلود كنم و بعد بيام اينجا بگم
موجلي نداره؟

سلاااااااام
اينم از عكساي لاسي انبه كه كپيشون كردم و يه جاي ديگه آپلودشون كردم
فاطمه جونم از سايتي كه شما آپلود كردين استفاده كردم با اجازه
********************************
اين عكس اولي اين پست
http://firooz.com/upload/images/131uz8068r1xmyifhm1.jpg
*******************************
عكس دوم
http://firooz.com/upload/images/f6oqotaa85jms19ftxyh.jpg
*******************************
عكس سوم كه نحوه كيوب كردن رو نشون داده طي طي جون
http://firooz.com/upload/images/q4t9x401e41m21ocpi0u.jpg
*********************************
اينم عكس چهارم كه بازم كيوب كردن انبه هستش
http://firooz.com/upload/images/umnav9isq073tmfq226i.jpg
*********************************
و عكس پنجم
http://firooz.com/upload/images/j8zqmzj4gl3zun0c7jn.jpg

ببخشين طي طي جونم ولي دوست داشتم بچه ها ببينن
مااااااااااااچ چ چ چ چ چ

خواهش میکنم مامان شراره جوووون.
مرسی عکسا رو برای دوستان گذاشتی. منم با فیلتر شکن دیدم
یه چیزی درگوشی بگم
احتمالا فیلتر کنها با دیدن غذاهای خوشمزه شف جون به وجد میان و هیجان زده میشن و
در نتیجه فیلترش کردن.
خوب هر چیزی که باعث به وجد اومدن و هیجان بشه مخصوصا مخصوصا مخصوصا اینکه مسببش خانم باشه ممنوعه.
و طبق معمول همیشه خانمهاباید مواخذه بشن!!!!!!

كار كار اينغليزي هااااااااااست
:))
عجيبه هااااا...من به
dci
هم اي ميل زدم كه باباجان اينجا اينطوريه عكساش اينو بازش كنين ولي هنوز خبري نيست انگااااااار
به هرحال ما همچنان در صحنه حضور داريم

آدرس فیلترشکن هاتونو به ما هم بدین.آلتراسرف هم فیلتره نمیشه دانلود کرد!

@ مامان شراره عزیز،

ممنون از لطفتون، شرمنده نکنید دیگه. من دارم کارها رو دونه دونه انجام می دم تا شماها سرتون خلوت بشه، اگرنه که همه یک پا بیبی شف هستید
:-)))

دوستان من که از فیلترینگ و اینها چیزی سرم نمی شه، چون تا به حال با این مشکل روبرو نبودم، ولی هر بار که رادیو فردا رو گوش می کنم، هی می شنوم که می گن با فیلترشکن فلان و بهمان ما امکان دسترسی به همه سایتهای فیلتر شده هست.
فکر کنم لینکش این باشه، ولی باز هم چک می کنم.
http://www.radiofarda.com/section/freegate/669.html

سلام طیبه جان
منم معتاد شدم بدجور. اگر حداقل روزی دوبار نیام وبلاگت . بی قرار می شم بدجور
حتی قبل از خواب هم چک می کنم بعد می خوابم.
این را هم تست می کنم. راستی چیکن پارامزان را دیرزو درستیدم همسری میل نمودند. خوشمون اومد. دستت درد نکنه. و یه سوال دیگه اگر تو ژله بروکن گلاس به جای پودرژلاتین از سه ورقه ژلاتین استفاده کنم امکانش هست؟؟؟ آخه پودر پیدا نکردم.

@beenazeer :
مشکل از بلاگر نیست عزیزم
آقایون به یه مناسبت تاریخی که نزدیک میشیم دست به فیلتر بلاگها میزنن و خشک و تر رو هم با هم فیلتر میکنن
ایشالا تا دو هفته دیگه درست میشه
تحمل داشته باشید
یا مثل ما از راههای رسیدن به خدا استفاده کنید
;)


@ستایش:
بله عزیزم ایده فریز کردن خیلی عالیه
ولی هر موقع کسی تونست من رو وادار کنه که توت فرنگیهام رو فریز کنم، انبه رو هم میتونه

اون شیوه فقط واسه آدمای نرمال جواب میده یه آدم ضعیف النفسی مث من که نمیتونه جلو خودش رو بگیره، هرگز چیزی از میوه ها رو واسه فریز شدن نمیذاره!!! هر چی به خودم فشار میارم نمیشه! آخرش میرم همه رو یه جا میخورم
:p



@Hani:
من چون انسان زیاد مثبتی نیستم... هر روز نفرینشون میکنم
:p
غصه نخور درست میشه
:D


@هنگامه:
بله ترکیب ماست و موز توی دسرها خیلی تو دنیا معروفه
ترایفلش رو هم زیاد درست میکنن
ولی مشکل اینجاست که ایرونی پسند نیست ها

من عاشق انبه و پاپایا هستم. پاپایا که این دور و برا نیست ولی انبه توی یه فصل محدودی داریم
واسه همین زیاد میخورم
اگه شجاعتش رو داری یه بار انبه رو تست کن
در غیر اینصورت از ترکیب میوه هایی که دوست داری استفاده کن
اینطوری بهتره



@فاطمه:
به به چه کیکش خوب شده
خیلی هم خوب پف کرده
فاطمه جون مواد کیک رو دو برابر کردی؟
البته حدس میزنم چون رینگی بوده و احتمالا هم 21 سانتی بوده از همون یه رسپی استفاده کردی
در هر حال عالی شده



@مامان شراره :
به این میگن انسان خیر خواه

من همون بار اولی که فیلتر شدم یه نامه بلند بالا واسه شون نوشتم که آخه با عکس دو تا فلفل و گوجه و لیمو چه مشکلی دارید
واسه چی عکس ان یکادم رو فیلتر کردین

هیچ جوابی ندادن

معمولا واسه سایتهای آشپزی دیگه ای که ایمیل میزدم سه سوت جواب میدادن ولی این یکی رو هرگز جواب ندادن

بعدا کشف کردم که بسته به شرایط مملکت یکی دو هفته کل وبلاگها فیلتر میشن
عکس هم نمیشه آپلود کرد
ولی من دورشون میزنم
ما ایرونیا در رو به رومون ببندن از پنچره میریم تو... از دیوار میریم بالا... یا دیوید کاپرفیلد میشیم


@تارا :
برای جایگزین کردن پودر ژلاتین و ورق ژلاتین باید با وزن کار کرد
ورق ژلاتینها چند گرمی هستن؟
باید با وزن برابر جایپزین کنید

طیبه جان نمی دونم چند گرمی هست
ولی طولش 23 و عرضش 7 سانتی متره.

هر قاشق پودر ژلاتین = 7 گرم = 4 ورق ژلاتین

من میمیرم واسه انبه!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا این لاسیه تو رو هم امتحان میکنم ببینم چجوریه
وقتی تو بگی خوبه پس حتما محشره!!!!!!!!!!!!!
میخوامت شف جون

سلام به همهٔ برو بچه‌های کارگاه به خصوص سر آشپز. طیبه جون دیشب من مهمون داشتم با فلافل، کیک پتهٔ مرغ و کوسه با لبن، طعم کوسه رو زیاد نپسندیدم من با برنج درس می‌کنم بیشتر دوست دارم ولی‌بقيش عالی‌ بود خواستم یه تشکر ویژه بکنم دستت درد نکنه. راستی‌ من ژلهٔ رنگین کمان هم درست کردم ولی‌ به دلیل نیافتن ژلهٔ آبی‌ و همچنین ژلهٔ موز مرز رنگام زیاد مشخص نبود من لیمو سبز توت فرنگی‌ انبه و پرتقال استفاده کردم که خوب رنگ همه تیره بود ولی‌ خوب بقیه که عکس ژلهٔ خوشکل طیبه جونو ندیده بودن نمی‌دونی چه ذوقی کردن و چقد خوششون اومد:)

منم صداشو در نیوردم. حمص هم داشتم که به دلیل استفاده از کمی آب نخود یه کمی‌ رقیق شد در نتیجه نتونستم حوض درست کنم و نتونستم با چنگال خوشکل جای فلفل بذارم آخه رقیق بود من خودم نمیخورم ولی‌ همه خیلی‌ از طعمش خوششون :Pاومده بود

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1278192550056600200&x=jpg

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1278192848059571600&x=jpg

امشبم پتات چاپ داشتم خیلییییییییییییی خوشمزه بود خیلی‌ هم سریع درستش کردم واسه همین زیاد خوشکل نشد انقد مال مروارید جون مرتب بود که من از گذشتن عکس صرف نظر می‌کنم ولی‌ جاتون خالی‌ عالی‌ بود

وایییییی طیبه جون من عشق طعم انبه هستم همش می‌گفتم خدا کنه تا فصل انبه هست طیبه جون یه چیزیی‌ باهاشون درست کنه mersiiiiiiiii

mibakhshi tayebeh joon vase loole kardane sibzamini az arde sadeh estefade karde boodi ya sokhari?
mishe az shabe ghabl amadeh konim bezarim to yakhchal fardash sorkh konim ya mipashe?
mamnoon

پریس جون اتفاقا دیروز داشتم بهت فکر میکردم! باورت میشه؟ نمیدونم چرا دیروز داشتم سوار ماشین میشدم یادت افتاده بودم
:D

واقعا خوب شدن. همه اش! راستش من خودم واسه خودم که حمص درست میکنم و قصد سروش رو ندارم ، همینجوری درستش میکنم که سفت نباشه

اما کلا تزئینش هم خوب شده
فلافل و پته ات هم خیلی خوب شده

ولیییییییییییی ...این ژلهه خیلی ناز شده
ترکیب رنگیش خیلی باحاله...مهمونات حق داشتن والا

آره آرد سوخاری ریختم ولی با آرد ساده هم میشه. فقط زیاد استفاده نکن که تلخش نکنه

سیب زمینی اگه تو یخچال بمونه آبش کشیده میشه...رنگش بر میگرده ... سفت و خشک میشه...ولی میشه یه کاریش کرد. روش رو با سلفون بپوشون. یعنی سلفون با سیب زمینیت تماس کامل داشته باشه که اصلا هوا بهش نرسه که خراب نشه

ممنون شف
چی بود این ترکیب! هل معرکه اش کرد.
خیلی عالی بود.
رنگش هم که استثنایی بود.
http://picasion.com/show/13309302/

آره ! جالبه بدونی من تقریبا هر روز درست میکنم
ولی دو روزه که دیگه انبه نیییییییییییییست
:(

چه شود هر روز..........
نوش جونت
اینجا که فراوونه فعلاً انبه!
اما من زیاد جنبه اینجور چیزها رو ندارم.
کلی خامه و اینا هم بهش اضافه می کنم! دیگه از در تو نمی یام!!!!!!!!!!!!!
فعلاً هم کلاً بی خیال رژیم شدم!

من هم از دیشب به این نتیجه رسیدم که:
مخترعش عجب آدم باهوشي بوده!


http://www.bilder-space.de/bilder/3595a7-1282556290.jpg

البته من کمی هم خامه فرم گرفته بهش اضافه کردم. عالی بود. ممنون طیبه جان.

بابا عجب نمای شیکی
من بیچاره الان روزه ام ها!!! خیلی آدم رو گشنه میکنه. مرسی از عکس خوشگلت

آره ولی من دیگه بد معتادشم!!! به طعمش عادت کردم و دیگه شیر انبه بهم نمیسازه
یه مدلش هست با خامه بهش میگن فول
ایشالا زودی پستش میکنم

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pglu6uCIkO2Y1nrK9cK1bataVcHgf5OdnStpOVvEIod3H1yXgLECX5r1HCxcpMN4sOau0pgun0cjkNuvIAOQ8kgaxcApgxxTu/%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%20%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87.JPG?psid=1

این دفعه سوم بود من لاسی انبه رو درست می کردم، دفعه های قبل به عکس نمی رسید.

برای منی که اهل ماست و شیر نیستم، گزینه خوب و کم کالری ای برای خوردن، به قول مامانم: توی حلق من کردن!!، شیر و ماست هست!!

بنده خدا رو خیلی زجر دادم و می دم سر این شیر نخوردن!!

با وجود این من سس ماست رو دوست دارم!!

:D

خیلی خوشمزه بود، مخصوصا که آقای شوهر هم خوردن و اصلا متوجه نشدن هل توشه!! چون از هل بدشون می یاد!!

آیکون یک عدد مروارید خیلی خیلی بدجنس!!

دست شف درد نکنه.

يعني مرواريد جون باور نميكني من تا وقتي انبه تو بازاره دارم از اين لاسي درست ميكنم و ميخورم. منم همش احساس ميكنم مصرف لبنياتم كمه
و البته اين چون غليظ ميشه خيلي بيشتر بهم ميچسبه تا ميلك شيك

البته فكر شما معده تون با شير مشكل داره نه؟

شف جان،

نه معده من مشکلی با شیر نداره.

ولی من از بچگی علاقه زیادی به شیر نداشتم و علتش رو چند سالی هست فهمیدم و اون هم اینه که شیرهایی که در ایران هستن، خیلی آبکی هستن و تنها چیزی که بهشون نمی شه گفت شیره!!

با عرض پوزش از همه کسانی که این شیر رو می نوشن!!

یک شیر خاصی هست اینجا که اولا
3,8
درصد چربی داره و نکته اش اینه که نوع فرآوری خاص اون باعث میشه، خیلی کریمی باشه. من اون شیر رو خیلی دوست دارم. شیر گوسفند رو هم گاهی اوقات می گیرم که 5 درصد چربی داره و یامی، خیلی خوشمزه است.

من در حال حاضر دارم از انبه بالا می رم!! البته انبه های ما با شما فرق داره. انبه هایی که شکل انبه های شما هستن رو توی بازار خاص خارجی ها روزهای شنبه گاهی می شه گیر آورد، ولی معمولا خیلی شل هستن، من تا به حال نخریدمشون.

منم هر شيري نميتونم بخورم. به نظرم بعضي شيرها طعم گاو ميدن! فقط دو تا مارك شير هست كه من ميخرم بقيه ماركها رو هم نميخرم
واقعا راست ميگي. من شيرهاي خارجي رو كه ميخورم از بس خوشمزه است سه تا پاكتش رو ميخورم
:D

والا ما همين يه مدل انبه رو هم به زور و گرون گير مياريم
:p
تازه در آرزوي پاپايا هم به سر ميبرم! هر وقت پاپايا ميبينم اينقدر ميخورم كه بتركم
:D

http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d9%84%d8%a7%d8%b3%db%8c%20%d8%a7%d9%86%d8%a8%d9%87.JPG
با شیر کم و ماست خامه ای مثل بستنی می شه
بسیار خوشمزه.
مرسی شف

نیره جون بارورتون میشه تا فصل انبه ست من هر روز لاسی درست میکنم؟! آره

شف جان مشق دیشب من لاسی انبه بود
و از اونجا که میترسیدم اهالی سوسول خونه با طعم ماست خامه ایش مشکل داشته باشن دو قاشق خامه هم به موادم اضافه کردم .وقتی همسرجان میل نمودند بهش گفتم اگه گفتی چی توش بود؟ گفت: ماست خامه ای و اونجا بود که چشام گرد شد و فهمیدم نه بابا همسر جان هم داره راه میفته و طعمها رو تشخیص میده !!!
ضمنا" بااینکه اصلا" فکرش رو نمیکردم ترکیبش با هل بسیار خوشمزه بود
دستت درد نکنه عزیزم عالی بود

سیمین جون اگه بدونی من چقدر معتاد این دسرم. با همه جور ماستی هم درستش میکنم. یعنی هرچی دم دستمه
البته آقای شوهر دوستش نداره. منم از خدا خواسته تنهایی میخورم. در عوضش آقای شوهر یاد گرفته و واسم درستش میکنه

آخی نوش جونت عزیزم.از این ببعد هر وقت درست کنم یادت میکنم.خوبه حالا همسرتون حداقل یکمی از استعدادهای شما رو کسب کرده.همسر من که میگه من استعداد آشپزی ندارم فقط استعداد خوردن دارم :D

https://skydrive.live.com/?cid=c37f1a25e65f27b7
  این هم لاسی انبه ی ما.ما تو هند زندگی میکنیم و انواع لاسی رو روزانه مصرف میکنیم ولی بسته بندی شده:)
امروز همت کردم و محصول خونگی ارائه دادم به اعضای خانواده!
دستت درست بانو.

سعادتيه آدم همه چيز رو بسته بندي شده هم داشته باشه
ولي خونگيش البته يه چيز ديگه است
احسنت

طیبه جون از موقعی که مامانم اومدن ایران  فکر کنم بنده خدا کمبود ویتامین گرفته . مامانم  از طرفدارهای برنامه تلویزیونی دکتر " از " هستند به توصیه ایشون و با توجه باینکه توی  فروشگاههای بلاد خارجه همیشه و همه وقت همه نوع میوه یافت میشود حتی بصورت فیریز شده  مامان من هم همیشه با انواع بری ها و میوه ها و سبزیجات اسموتی و شیک درست می کنن
امروز سرکار دلم یه اسموتی تگری خواست یه دفعه یاد لاسی انبه افتادم و اینکه 2 تا انبه برای روز مبادا فریز کردم پس امروز عصر پیش به سوی لاسی انبه ..البته مجبورم بجای شیر کمی از این نوشیدنی انبه های آماده بیرون بریزم چون انبه هام رو آخرای فصلش خریدم و طعمش به خوبی اون اولاش که رسیده و شیرین بودن نیست ولی خوب از هیچی بهتره  

بله مخصوصا رزبري و بلوبري فريز شده از اون محصولات بسيار مفيده كه ما ازش محروميم
راستي سيمين جون ظاهرا فصل انبه شروع شده ولي به قول شما معلوم نيست مزه اش الان چي باشه. من كه هنوز نخريدم
ولي به شدت انتظارش رو ميكشم كه هر روز لاسي درست كنم
و بعد تبديل به بستنيش كنم

یعنی بستنی انبه ؟؟؟؟؟؟ وای چه شود؟؟؟؟

اینم لاسی انبه من. با تشکر از شف عزیز

اگه بدونيد من چقدر لاسي انبه درست ميكنم تعجب ميكنيد
نوش جان و احسنت

ميتونه از رنگ انبه باشه
مگه انبه اش چه رنگي بود؟
ميبينيد كه اين انبه ها نارنجي پر رنگ هستن
انبه هاي آخر سال امسال همه زرد كمرنگ بودن
البته شهر ما

نارنجی زیاد نبود.شاید هم از نور باشه آخه من تو تراس عکس میگیرم. پسرم خیلی خوشش اومده از لاسی انبه دوباره درست کردم ولی شیر نداشتم بجاش شیرخشک نیدو و مقداری آب انبه ریختم و هل رو کمی بیشتر ریختم خوشمزه شد واقعا ازتون ممنونم.

man in noshidani ro dorost kardam, vaghean ali bood. makhsoosan bad az varzesh kheily michasbeh.

واقعا با ورزش حال ميده
نوش جان

واما داستان لاسی انبه ی ما
من اولین بار که اینو درست کردم دخترم هفت ماهش بود یکم بهش دادم که ببینم میخوره یا نه آقا نزدیک بود منم بخوره اول تو کاسه ی مخصوص خودش و با قاشق بهش میدادم بعد با حرکتهای پایدونی پاهاش ازم میخواست که بهش بیشتر بدم (الهی من فداش شم به خودم رفته ) دیگه
قاشق جوابگوی این کار نبود براش ریختم توی لیوان و شروع کرد به خوردن تا رسیدیم به تهش بقیه اش هم بابا ی بدتر از خودش نوش جان کرد منم درحد چشیدن خوردم اینجوری شد که فهمیدم باید مرتب از این معجون خوشمزه درست کنم تا انبه ی خون بچه ام پایین نیاد

الهي
ماشالا ماشالا ماشالا

انشالا هميشه شاد و سلامت باشه و همينطور مامان و باباش

بله واقعا خوشمزه است
منو كه ميشناسيد خودمم بد معتادشم

فدات شم عزیزم

شما وخونواده ی گلت هم انشاالله همیشه سلامت و شاد باشید و از وجود همدیگه لذت ببرید

سلام طیبه جون
خیلی ممنون از این وبلاگ اشپزی عاااالیتون
من تقریبا هرروز اینجا میام و از اشپزی شما لذت میبرم 
اینکه مرحله به مرحله عکس میزارین و توضیح میدین 
خیلی خوبه واقعا خسته نباشین 
من این لاسی انبه رو درست کردم و واقعا لذت بردم عااااالی بود
دستتون درد نکنه 
پسر گلتون رو ببوسین

مرسي از لطفتون
احسنت و نوش جان 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...