2010/07/04

بلوبری مافن

https://puvvbq.blu.livefilestore.com/y2pxLRWiaLKsWMjyFYkIJxKyh9DvRmj-wHmMLl9YQJxdezZguPg2dO9-Fw74s9rEDNkHhy0bLl-qTzXPUhd2NBRPtA3DPajDY9JqmkX7R7j0lhEAwdEOrFITaQpm_b5alv-/Blueberry%20Muffins1.jpg?psid=1



مافن بلوبري Blueberry Muffins يكي از مشهور ترين مافنهاست. همينطور كه همه مستحضريد.... بلوبري تازه و يا فروزن و يا خشك اينجا موجود نيست يا حداقل من سراغ ندارم. يادتونه يه دونه فيلينگ بلوبري آماده خريده بودم؟ از همون ميشه واسه ساختن مافن هم استفاده كرد. من بقيه اون قوطيه رو توي مافنها استفاده كردم.


يه نكته خيلي جالب اينه كه اين مافنهايي كه ميبينيد بسيار كم كالري هستن! به مواد اوليه اش يه نگاه بندازيد.... در كل دو تا تخم مرغ و نصف ليوان روغن داره! با توجه به اينكه من با اين رسپي 32 تا مافن درست كردم...حالا شما بايد تصور كنيد كه نصف ليوان روغن توي 32 تا مافن تقسيم ميشه !!! و يا دو سوم ليوان شكر توي 32 تا مافن! و يا دوتا زرده تخم مرغ توي 32 تا مافن!!!! كالري هر مافن بسيار پايينه! جون ميده واسه اونهايي كه رژيم لاغري يا كم كلسترل و كم چرب دارن!



آرد  سه و نيم ليوان

شكر دو سوم ليوان

بيكينگ پودر 4 ق چ (خيلي زياده ولي جالبه كه اصلا تلخ يا خرابش نميكنه)

نمك نصف ق چ

وانيل 1 ق چ

تخم مرغ 2 عدد

شير يك و نيم ليوان

روغن نصف ليوان

ليمو 1 عدد

فيلينگ بلوبري 1 ليوان ( بلوبري تازه دو ليوان)



https://puvvbq.blu.livefilestore.com/y2pLOF4v9mltCP_FOKnPnMCvNaSWxKJGw25B1SGtZUl7iDQ32J_L_AcOwXc9az4Axm62FX8bjOYxVodal86BkVKiHbBq6I8PwBLEQhr0Zmt4ckXRISyl10s2oefTXdTJ2Vl/Blueberry%20Muffins2.jpg?psid=1





فر رو روي درجه 210 سانتيگراد 400 فارنهايت قرار بديد.




تخم مرغ و شكر و وانيل رو خوب بزنيد. روغن و شير رو اضافه كرده و هم بزنيد. پوست ليمو رو رنده بسيار ريز بزنيد ( مواظب باشيد قسمت سفيدش رو رنده نكنيد. وگرنه تلخ ميشه. تقريبا 1 ق چ زست ليمو لازم داريم) و عجب عطري هم داره! كل آشپزخونه بوي خوب ليمو ميگيره! بعد ليمو رو آب بگيريد و توي مخلوط بريزيد.





https://puvvbq.blu.livefilestore.com/y2pP_Mwfje8eLAHyhJ8RjnLNSFOFnEhis9qORjjEjIbLyNjp9G6zPPwREQxfK64d7fZ33O1lhP3CDOBL_nfaQgorwz8c6Traq2JNIa5zSTVGmz7Fs6ozKWTK2AhdApqe4Eu/Blueberry%20Muffins3.jpg?psid=1




آرد و نمك و بيكينگ پودر رو الك كرده و توي مخلوط ريخته و هم ميزنيم فقط به اندازه اي كه كاملا مخلوط شه. اگه زياد بزنيد پفش بعد ميخوابه. حالا بلوبري رو هم اضافه ميكنيم. اگه از فيلينگ استفاده ميكنيد زياد هم نزنيد كه رگه هاي بنفش توي مخلوط ديده بشه.






https://puvvbq.blu.livefilestore.com/y2pBBi-KZlW-ZtDfn-4zC3rLCCHcUuOmq_iG5kOYaTxtrCc1t9i9lo2FMBulSJKNGQ5SqeZBqrW376Auwzzj7UXsHzvU56ZxQ_as36B6lFJ0RvQTDyWaQ4t4aOeRTqrIIHC/Blueberry%20Muffins4.jpg?psid=1




حالا مواد رو توي قالب كاپ كيك اسكوپ ميكنيم. اسكوپ كردن باعث ميشه كه سايز همه مافنها يكي از آب دربياد.
در فر به مدت 22 دقيقه و يا تا زماني كه روي مافنها طلايي مايل به قهوه اي بشه قرار ميديم. ( اين مدل مافن ها بايد روش قهوه اي بشه بر عكس كاپ كيك هاي ديگه كه معمولا زياد تيره نميشن) و حواستون باشه كه زود ميسوزه!




https://puvvbq.blu.livefilestore.com/y2pMB-BnkHlYdZlTK9DvJWcKUHhOAokphjNj4Cj97LnquFyZmUQBWk1YxUO-gWFeQu2ja5r5EzxKYsrIwkNHCMhyORNL0T7ZKFMFYfO8Y3rY9sjpCfoodcQF225D9uEf_qg/Blueberry%20Muffins5.jpg?psid=1



اين مافنها يه طعم متفاوتي داره. حتي اگه بدون بلوبري هم درستش كنيد باز به يه طعم جديدي ميرسيد . با توجه به كالري بسيار پايين و رژيمي بودنشون واسه خودشون خوش طعم هستن. 
من خودم فقط نصفي از يك دونه اش رو خوردم و بقيه اش سريعا توسط سايرين غيب شد! ظاهرا خيلي خوشمزه بوده واسه شون





برگرفته از mom advice

54 comments:

tayebe joon salam man nemitunam aksato bebinam fek konam sity ke aks upload mikoni filter shode :(
maryam

طیبه جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه این چه کاریه؟
اسم بلوبری و دیدم قلبم یهو وایستاد! نفسم حبس شد!
امشب و به من رحم می کردی لااقل!!!!!!!!!!
قربونت شف جونم خیلی محشری

واقعا محشره عزیزم همیشه موفق باشی

سلام طیبه جان

فيلينگ بلوبري چیه ؟ میبخشی ما مبتدی هستیم

سلام طیبه جان

این فیلینگ بلوبری چیه ؟ ببخشید ما مبتدی هستیم

@ سارا

توی این پست توضیحش هست:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/06/blog-post_19.html

توی قسمت جستجوی وبلاگ که زیر ساعت سمت راست قرار داره اگر اون چیزی رو که می خواید تایپ کنید براتون می یاد.

سلام بر استاد عزیز.
دست گلتون درد نکنه.
یه سوال : مافن با کاپ کیک چه فرقی داره؟؟

یه سوال دیگه: پودر خمیر ترش با پودر خمیر مایه چه فرقی داره و ضریب تبدیل مقادیرشون چیه؟

سلام طیبه عزیز
از کارات واقعا لذت میبرم و حسابی انرژی میگیرم.
بعضیاشونم تاحالا درست کردم و عالی بودن
ممنون که اینهمه وقت میذاری

سلام مستر شف عزیز
مرسی از این دستور خوشمزه؛ من می خواستم بپرسم دلیل استفاده از نمک چیه؟ توی بعضی از رسپی هاتون نمک می ریزید آیا مزه کیک تغییر نمی کنه؟ راستی چیکن پارمژاناتون فوق العاده بود :))

سلام طیبه عزیز.
من مدتیه از دستورات وبلاگ شما استفاده میکنم.
واقعا کامل ، جامع و کاربردیه . تبریک میگم.
اما چند روزیه که عکسهای وبلاگتون برام باز نمیشن.
نمیدونم مشکل از کجاست..
دوستان دیگه همچین مشکلی در وبلاگتون ندارن؟

دیشب نتونستم بیام انگار یه چیزی کم داشتم
وای من عاشق
raspberry و Blueberry
دست طلاس شف جونم
حیف که گیر نمیاد آخه تازش خیلی خوشرنگه
مگه اینکه یه
Special K - Red Berries
و خالی کنم یه کم دلم خنک شه:دی
..
وای راستی هوای اونجا چطوره ؟ تهران که جهنه میرم بیرون همش فکر توام طیبه جون که چیکار میکنی با دمای اونجا

طيبه جون اگر به جاي اين فيلينگ بخواهيم مرباي البالو بريزيم بايد از شهد جدا وآردي بشه ؟
ممنون از آموزشهاي خوبت

من فقط عکس اخر رو میبینم
کس دیگه ای هم هست که با دیدن عکسا مشکل داشته باشه
من با پستای قبلی هم مشکل پیدا کردم و عکسایی که قبلا باز میشد حالا باز نمیبشه

اي خدا................ بابا من نميبينم. چيكار كنم تصورم هم در برابر كارهاي شما كه خانوم كاملا ضعيف. حالا چه جوري تصور كنم اين مافين رو.............. ولي حتما خوشمزه است ديگه
با بهترين ارزوها

سلام
راستش من عکساي 4 پست اخير رو نديدم! برام باز نميشه و الان که به پستهاي گذشته ها نگاه کردم عکساش همه فيلتر شده است
خيلي بد شد!!!
شف طيبه عزيز ميشه کاري کرد؟

قربون دستت شف جان . حتما باید خوشمزه باشه . نوششششش جونت .

سلام طيبه جون . منم نمي تونم عكسها رو ببينم . چند رووووزه. چكار كنيم؟

مرسی مروارید عزیزم :-*

دوستان عزیز از فیلتر شکن استفاده کنین دیده می شه.

هـــــــــــورا عکسها باز شد

يوها يوها يوها
ميبينم اتاق فرمان بالاخره كارشو داره درست انجام ميده البته برادران مستقر در اتاق فرمان
سلاااااااام طي طي جونم
ديشب يه خبر بد شينديم دررابطه با يكي از همكاران
تا الان در شوك به سر ميبرديم
طفلكي غرق شده
آآآآآخي ي ي ي ي
دوستش داشتم
***************************

@بهار
(اين طرز نوشتن هم كه كپي رايتش مال طي طي جووووووونه)
بهار جونم آدرس اي ميل من اينه:

mamansharareh@gmail.com

آآآآآآخخخخخخخ!!!!
دلم یه همچین جایی با همچین جنسایی میخواد
http://26.media.tumblr.com/tumblr_l50yqoYeao1qzkfbpo1_500.jpg

سلام. من هفتهٔ قبل چیزبرگر درست کردم ولی‌ اولیش که با حوصله درست کردم در جا غیب شد حالا اگه میبینین این ۲تا کاهو و کچاپ درست حسابی‌ نداره واسه این بوده که خامه کم آوردم و آخر شب بود که یادم اومد از اولی‌ عکس نگرفتم حالا شما فک کنین اولی‌ خیلی‌ خوشکل بوده( نه مثل مال طیبه) طیبه جون این کیک شکلاتیو طبق دستور خودت پختم و ماستو حذف کردم انگار واقعا منو ماست یه
مشکلی‌ داریما آخه این یکی‌ خیلی‌ خوب شده بود
looooooool

http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1278343938069309500&x=jpg

on bozorge male aghay hamsar bood ke albate khodam khordamesh:P

اینم مینی نی‌نی شیرینی‌. اون شکلاتایی که میبینین تو عکس در اثر فرو رفتن ایم اند امز شکسته شده دلیلش این بوده که من سری اول شکلاتو تو فر بیشتر از ۳ دقیقه نگه داشتم پس شما توصیهٔ سر اشپزو گوش کنین و تحت هیچ شرایطی از کنار فر تکون نخورین که یادتون بره کی‌ ۳دقیقه شده از ما گفتن
:)

سری دوم اسمارتیزا به راحتی‌ تو شکلاتا فرو رفتن

طیبه جون من هنوز بلو بری پیدا نکردم آخرین امیدم سوپرمارکتیه که فردا می‌خوام برم. زست لیمو قابل حذفه؟

من زیاد با پوست لیمو تو کیک میونهٔ خوبی‌ ندارم


http://www.imagechicken.com/viewpic.php?p=1278344342099321400&x=jpg

آخجون عکسا دیده میشن شف جونم سایت پایونییر وومن رو دیدی آدم باحالیه..سینامون رولشم عالیه به دیدنش می ارزه یه سری بزن..

Salam dear chef.just wanted to thank you again.lots of love

http://thepioneerwoman.com/البته قصد جسارت ندارم جایگاه شف عزیز محفوظه محفوظه.

دوستان عزیزم
لطفن عکساتونو با
Imagechiken
لود نکنید
فیلتر شده و با فیلترشکن هم باز نمیشه
البته من اولترا دارم
ممنون

@Maria:
تا یکی دو هفته دیگه از فیلتر در میاد
من از گوگل معتبر تر دیگه بلد نیستم
سایتهای دیگه معتبر نیستن عکسها دائمی نخواهد بود



@آرام :
مافن کمی از کاپ کیک کم شیرینتره و با فراستینگ تزئین نمیشه

من تا به حال از خمیر ترش استفاده نکردم و فقط با خمیر مایه کار میکنم پس نمیتونم کمکی کنم
ولی احسانه جون خیلی وارده



@venda:
اضافه کردن نمک باعث میشه که کیکها و شیرینیها شیرینتر بشن. دلیلش اینه


@ktss:
احتمالا تا یکی دو هفته دیگه آبها از آسیاب میافته و از فیلتر درمیان



@ستایش :
منم همیشه رزبری هاش رو با عشق خاصی از توش جدا میکنم میخورم
:p
واااااااای چشمت روز بد نبینه
امروز از همه روزهای امسال بدتر بود
خوب که زیر آفتاب گرما خوردم و دیگه کارا تموم شد و داشتیم برمیگشتیم خونه... کولر ماشین از کار افتاد و به حدی گرم بود که داشتم بالا میاوردم
راننده ام پنجره رو کشید پایین ولی بدتر شد و باد داغ میخورد تو صورتم و گریل شدن لپهام رو حس میکردم
وقتی نزدیکای شهر خودمون رسیدیم کمی از سوزش پوستم کم شد چون ما رطوبت خیلی زیادی اینجا داریم...وقتی سر کوچه رسیدیم...کولره راه افتاد!!!!! هنوز هم حالم بده
اصلا تبم قطع نمیشه



@نيره:
به جای مربای آلبالو من آلبالو خشکه رو توصیه میکنم
ولی اگه دوست دارید حتما مربا بریزید...کافیه دونه هاش رو توی مخلوط کیک پخش کنید و کمی هم بزنید... قانونا نباید ته نشین شه که ته مافنها بسوزه


@آنو :
قبلا هم این اتفاق سه بار رخ داده. خودشون فیلترها رو بر میدارن
دو هفته طول میکشه



@مامان شراره :
همکاران؟ چرا؟
خدا رحمتشون کنه
من دقیقا به همین دلیل وارد آب نمیشم با وجود اینکه شنا بلدم



@Hani:
عزیزم همه اینایی که توی عکسه ما اینجا داریم
فقط یه دونه اش رو ندیدم تا حالا

با مارک ببتو هست و البته سایر مارکها
ببتو هم که نمایندگی داره چون من ماشینهای پخشش رو دیدم

ولی اگه باز پیدا نکردی...چیز خاصیش رو خواستی بگو



@paris:
این جریان ماست واقعا جالبه
:p

چه کاهوهای خوشگلیییییییییییییی
برگرهات خیلی جالب شدن پریس جون
پیداست اونجا هوای آشپزخونه تون به گرمی ما نیست چون اینجا باترکریم در چند ثانیه ذوب میشه
:p
مینی نی نی ها هم خیلی ناز شده
مینی ام اند امز ها هم خیلی جالبش کرده
مثل من نشی که همه رو دونه دونه بندازی بالا ها

نه زستش رو حذف کن
اصلا از این به بعد هر جا دیدی خودت حذفش کن واجب نیست


چشم الان که خیلی خوابم فردا ایمیلمو چک میکنم


@beenazeer :
بله پایونیر ومن خیلی معروفه و تازه کتاب هم چاپ کرده
آره سینمن رولهاش رو دیدم
جالبه
ولی من فقط یه بار چند تا صفحه اش رو باز کردم و دیگه نه
آخه اینجا اون سایت فیلتره. سخته ببینمش



@Arsalan B.F.:
مرسی مهندس شما لطف دارین

طیبه جان
این فیلینگ های آماده مثل مارمالاده؟
آماده کردنش فرآیند خاصی داره؟
آخه من که از اینا ندیدم تو بازار. دوست دارم با میوه های دیگه درست کنم
راستی اگه نوع میوه رو بخوای تغییر بدی کل رسپی تغییر می کنه؟ یا همین خوبه

اینا توشون نشاسته داره و کاملا کم شیرینی هستن
مافن رو با میوه های خشک درست میکنن ولی میوه های تازه هم میشه
شما میتونید این رسپی رو با آلبالو هم درست کنید. مقدار میوه تازه اش رو هم توی رسپی دادم

سلام
استاد عزيزم
بنده اين مافين ها رو با شاه توت تازه از درخت منزل پزيدم
مهمانان در دم تارو مار كردندي
ببخشيد ميشه بپرسم
چي خونديد و كدوم شهريد
ثواب داره بخدا

http://i.picasion.com/pic29/203cc50157fe73bb64b0bb0345e6e6b7.gif
اينا رو با دستور مافن شما درست كردم
البته
با شاتوت و سيب و...درست هم كرده ام
همش خوب بودند
چندتا كيك شكلاتي از سايتهايه مختلف من الجمله ب ي ب ي س ي درستيدم
اما دنبال يه خفنشم
منتظرم
يه شكلات باز خفن!!!!!!!!!!!!!!!

@الی
چه خوشمزه!!!!!!!!!!
الی جون یعنی الن اون شکلات ها رو که اونجوری چیندی می خواین کادو بدین؟(چشمک). من و لطفاً از قلم نندازینا..............

@اينقدر دلبري نكن مبصر جان
الانه كه همشو بيارم درب خونتون ها!

@الی
پلاک جدیدمون را داری؟

ايميلتو بخون
وبه چت توجه كن مرسي

ایییییییییییییول شکلاااااااااااااااات
من اگه اینقدر شکلات تو خونه داشتم ، خودم رو باهاش دار میزدم
کیکها و از اون مهمتر، عکسش مثل همیشه خیلی ناز شده

جان من تزئین به این جینگیله مستونی دیده بودین؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا نصفه شبی از خستگی داشتم می مردم هی از این ور و اون ور چیز میز میاوردم می گذاشتم رو این کاپ کیک ها!!!!!!!!! خودم هم کرکر می خندیدم.!
ممنون شف. کاپ کیک بسیار لطیفی بود. آخرشم بنفش شده بود.
http://picasion.com/show/13948452/

احسانه @
عکسای تو رو هم بخورم چه کردی دخی

چه دلفریبی می کنند

آدم یاد کریسمس میافته!!!!!!!!!! چه حوصله ای داشتی دختر
من تا صد سال از این انرژی ها خرج نمیکنم
ماشالا

دیشب با روغن کانولا کیکو پختم ولی‌ یه جوری بود. همیشه به مشکل برمیخورم وقتی‌ کیکو با روغن کانولا درست می‌کنم
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/blueberry%20mafin.JPG
امروز دوباره درستش کردم(اونی‌ که سٔس شکلات روش داره)آقای همسر داشت میخورد گفت مونده خوشمزه تر شده که! گفتم نه خیر امروز دوباره درست کردم
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/blueberry%20maffin.JPG
ولی‌ نه دیشب نه امشب این کیک من از لاینر‌ها جدا نشد! چرا؟ نذاشتم روش طلایی‌ شه چون ترسیدم بسوزه

طیبه جون این دیگه زیادی رژیمی‌ بود من که من باشم روش پودر قند ریختم با سس شکلات و البته دزدکی اسپری خامه
:0
به نظرم این فیلینگه چریش خوشمزه تر بود تا بلو بری

ولی‌ به قول خودت یه طعم جدید بود مرسی‌

ميدوني كه مافنها شيرينيشون از كاپ كيكها كمتره. و سفت تر هم هستن. و آره اين بلوبريه زياد چنگي به دل نميزنه
ولي خب رژيمي بودنش چيز خوبيه واسه اونايي كه مث ما نميتونن هرچيزي رو بخورن

من خودم هميشه كاپ كيك رو به مافن ترجيح ميدم
ميگم لاينرهات كه خيلي خوشگلن چرا جدا نشد؟ از اون الكيهاش كه نيست . ميدوني كه الكيهاش احتمال چسبيدن توش هست
شايدم بايد بيشتر ميپخته

ميگم تو چرا كانولا استفاده ميكني؟ شما كه شكر خدا مشكل جسمي نداريد. اينا واسه يكي مثل مامان من خوبه كه چربيش بالاست
:p
من فقط واسه غذا ازش استفاده ميكنم

@ Paris

پریس جون من برای پخت کیک با روغن مایع از روغن مازولا استفاده می کنم و خیلی هم راضی هستم.
بوی روغن مایع رو هم توی کیک حس نمی کنم.

http://www.food-shop24.com/images/Mazola%20Keimoel%20750ml%20Flasche.jpg

نه کاغذم خوبه. من از این ارزونتر میخرم چیزی بهش نمیچسپه. حالا با یه مدل کاپ کیک دیگه باید امتحانش کنم. این کاغذه خودش مخصوص همون قالبی‌ بود که پارمزان پاپ آورو توش درست کرده بودم از خود ایکیا خریدم چون جایی‌ دیگه به اون اندازه پیدا نکرده بودم فقط یه کمی‌ کلفت تر بود از بقیه کاغذا. شاید به درد این مافن که چربیش کم بوده نمیخورده. یه بسته لاینر دکتر اتکر هم دارم که از اینم گرونتر خریدم ولی‌ راستش هنوز بازش نکردم که بدونم اون جنسش چجوریه فقط میدونم این حسابی‌ کلفته

والا من وقتی‌ ازدواج کردم تازه متوجه شدم آقای شوهر عاشق غذاهای چربه. واسه همین مثلا همیشه دنبال خرید روغن‌هایی‌ با ضرر کمتر بودم البته الان دیگه تونستم تا حد زیادی روغنو کم کنم از غذاهام(آقای شوهر همون سال اول چاق شد الان چشاش ترسیده دیگه ایراد نمیگیره چون اندامش براش مهمتره خدا رو شکر) منم تو غذا معمولاً استفاده می‌کنم ولی‌ یه چند بار که باهاش کیک درست کردم احساس کردم بافته کیک لطیف نیست ولی‌ این چون تو رسپی بهش اشاره شده بود واسه همین استفاده کردم

@مروارید

مرسی‌ مروارید جون آره روغن خوبیه استفاده می‌کنم گاهی‌

شف جان،
اول اینکه بسیار خوشحالم که می بینم خانمهای مهندس در همه عرصه ها فعالند،
اخه خودمم مهندس مکانیکم و با وجودی که کار می کنم، خیاطی و کارهای هنریم خیلی خوبه،
دوم اینکه منم عاشق بلوبری هستم، ولی نمی دونم این کنسروش رو از کجا گیر بیارم
لطف می کنی کمک کنی؟
مرسی

والا اينجا هم بازارش طوريه كه يه چيزي فقط يه موقعي هست و ديگه نيست
مثلا تا چند ماه از اينا تو بازار زياد بود الان ديگه اصلا نيست
شايد بتونيد تو تهران پيدا كنيد
جوينده يابنده است
انشالا

راستش من این کیک رو تو قالب بزرگ پختم البته لیمو رو دفعه اول ندیدم وموقع کار دیدمش و با پرتقال جایگزین کردم! و بدون بلوبری البته. دوستش داشتیم اما کم شیرین بود نسبتا

بله دقيقا از خصوصيات مافنها كم شيرين بودنشه
و اينكه خشك تر از كاپ كيك هستن و به همين دليل راحت تر ميشه بهشون ميوه اضافه كرد بدون اينكه بافتش خراب شه

شف عزیزم من این مافین رو درست کردم و همسرم عاشقش شد به نظر خودم شیرینیش کم بود ولی هرکی خورد تعریف کرد ممنونم اینم عکسش  

شف عزیزم من این مافین رو درست کردم و شوهرم خیلی خوشش اومد ولی به نظر خودم شیرینیش کم بود به نظر هر کی که خورد خیلی عالی اومده بود ممنونم این عکسش

بسيار عالي
البته اينم بگم در خارج هميشه مافن رو با عسل يا مربا يا شيره يا سس يا ... سرو ميكنن
يعني روش كره ميمالن و بعد هم يه شيرين كننده 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...