2010/07/05

کباب مرغ و آناناس



اين يه مدل غذاي سنگاپوريه كه همينطور كه از اسم و ظاهرش پيداست، ترش و تند و شور و شيرينه. اكثر غذاهاي آسياي جنوب شرقي يه همچين تركيبي دارن. ساختن اين غذا وقت زيادي نميخواد (مثل هميشه) و خيلي سريع ميتونيد يه غذا با ظاهري شيك رو تحويل شكمتون بديد.
به خاطر وجود ادويه كاري بوي بسيار مطبوعي توي خونه ميپيچه و اشتهاي آدم رو زياد ميكنه.


سس سويا 3 ق غ
آب آناناس 2 ق غ
آب ليمو 4 ق چ
زنجبيل رنده شده 2 ق چ
روغن مايع 2 ق چ
ادويه كاري يك و نيم ق چ
نمك ربع ق چ
سير 3 حبه
سينه مرغ نيم كيلو
فلفل دلمه اي قرمز به شكل مكعبي خورد شده 1 ليوان
آناناس به شكل مكعبي خورد شده 1 ليوان



مرغ رو به مكعبهاي كوچك برش زده و توي سس سويا و آبليمو و آب آناناس ( ميتونيد از كنسرو آماده استفاده كنيد) زنجبيل و سير خورد شده و نمك و ادويه نيم ساعت بخوابونيدشون.
آناناسها و فلفل قرمز ها رو به تيكه هاي همسايز با مرغها برش بزنيد. البته ميتونيد اينها رو هم توي سس بخوابونيد ( من اين كار رو نكردم که رنگش تیره نشه)


يكي در ميون شروع به سر سيخ زدن مواد كنيد. يعني يه تيكه مرغ يه تيكه فلفل يه تيكه آناناس يه تيكه فلفل باز يه تيكه مرغ... اينطوري همه مواد رو سر سيخ بزنيد و كنار هم فشار بديد كه خوب محكم و يه تيكه بشن.



ماهيتابه گريل رو با دو قاشق روغن زيتون چرب كرده و سيخها رو كنار هم قرار داده و كباب ميكنيم. تقريبا 5 دقيقه هر سمت با حرارت ملايم تا طلايي بشن.



طعم و عطرش به خاطر ادویه کاری خيلي خوبه و يك غذاي سالم و كم كالري به حساب مياد. و البته در چند دقیقه بدون اینکه دردسر زیادی کشیده باشید و... کنار اجاق ایستاده باشید و ...پوستتون رو خراب کرده باشید... آماده میشه...ظرف زیادی هم کثیف نمیکنه. که مهمترین نکته اش از نظر من همینه!




جالب  اینه که حتي من كه غذاي شيرين دوست ندارم هم از اين خوشم مياد. چون اون ادویه ها از مقدار شیرینی آناناس کم میکنه


رسپی از myrecipes

24 comments:

ممنون شف جان.
این نوع مرغ خیلی خوشاینده.

سلام طیبه عزیز

عالیه ...ممنونم

سلام طیبه جونم،استاد بزرگ
امشبم گل کاشتی؛ ممنون

طیبه جونم باز هم مثل همیشه عالیییی وشیک! آفریییین خانم هنرمند
:-*

سلام بر طیبه جون با سلیقه خودم
من الان یک هفته است که دیگه نمی تونم هیچ کدوم از عکس های شما رو ببینم. در حالیکه همچنان از همون ای دی اس ال قبلی استفاده می کنم. جالب اینجاست که عکس های پست های قبلی ات باز میشه. آیا شما سرور آپلود عکس هاتو عوض کردی؟ لطفا منو راهنمایی کن تا بتونم دوباره از وبلاگت استفاده کنم. مرسی

سلام طیبه جون خسته نباشی عزیزم
منم عسک هارو نمی بینم
در ضمن ما اونجا که بودیم از این غذاها نمی خوردیم چه برسه به ایران
خداییش طعمش یه جورایی عجیب غریبه و عمرن به ذایقه ی ما ایرونی ها بسازه !!
ولی هرچی هست نوش جانت عزیزم
بوسسسسسسسسس

شف جان خسته نباشید. من با شما شدیدا همذات پنداری می کنم در کل!!

جنوبی ترین نقطه ای که من در ایران رفته ام، سر پل ذهاب بوده. اون رو هم یک روزه و از یک سفری که در کرمانشاه بودیم رفتیم و برگشتیمو واااای خیلی گرم و شرجی بود. بعد از این همه سال اقای همسر هنوز که هنوزه ادای من رو در مییاره که خودم رو کشون کشون رسوندم به یک دکه ای که یک آقای خیلی پیر گوگولی با گونی و ... درست کرده بود و نوشابه خنک می فروخت. با التماس بهش گفتم: آقا یه دونه نوشابه لطفا. من نمی دونم تو لحنم و قیافه ام چی بود که آقای همسر این رو دست گرفته برای من هنوز که هنوزه!! ولی آی گرم بود، آی شرجی بود. حالا فکر کنم سمت شما شرجی تر باشه. البته من همین چند وقت پیش جایی بودم که انگار داری خود آب رو استشمام می کنی!! اون دیگه آخر شرجی بود. خلاصه من گرسنه امه واین پست رو هم که دیدم بوی کاری پیچید توی مماخم و گرسنه تر شدم!! آخه سزاوار نیستتتتتت!

@ لیلی،

متاسفانه مثل این که وبلاگهای عکس دار ف ی ل ت ر شدن و به همین خاطر خیلی از دوستان نمی تونن عکس ها رو ببینن. در کامنتهای پست قبلی دوستان چند تا راهکار پیشنهاد کردن شاید کارتون رو راه بندازه،و شف هم فرمودن که امیدوارن تا 2 هفته دیگه این مشکل برطرف بشه.

be nazaret tamesh to mayehaye chiye chefe aziz???albate to sangapor pitza ke makhloti az mavade goshti o ananas bod tamesh ziyad mahsos nabod o dar kol khoshmaze bod vali ba adviyeye kari nemidonam bayad ye bar test beshe....( mazor az taipe english dar avalin forsat ) rasti yadam raft begam tebghe saate in moghe khoda ro shokr hamejore axaro mibinam......
ba behtarin arezooha

طیبه خانم کارهات خیلی خوبند ولی متاسفانه جدیدا عکسات دیده نمی شند

آخ جون بالاخره تونستم اینجا پیغام بذارم چند وقتی هست که با وبلاگتون آشنا شدم چند تا از کاراتون مثل کاپ کیک ماست و کیک ساده رو انجام دادم خیلی خوب شد اما با خمیر پیتزا مشکل داشتم چسبنده بود ووقتی کلزونه درست کردم کجو کوله دراومدو مزه مثب خمیر یا آرد داشت نمی دونم چون با آرد معمولی درست کردم اینطور شد من یه کمی تو آشپزی آی کیو م پائین ببخشید سوال زیاد میکنم درمورد ته چین گفتید برنج رو آبکش میکنیم منظورتون بعد از جوشوندن بود دیگه ویه چیز دیگه من کیک آپساید داون موز رو خیلی دوست داشتم ولی نشاسته خارجی ندارم چکار کنم شما لب مرزید گیرتون میفته ما تواصفهان ازاین چیزا نداریمو درآخر شف عزیز با کمال پاچه خواری (متاسفانه کت ندارم پهن کنم) و شرمندگی می دونم اصلا سفارش نمی پذیرید ولی اگه امکان داره بستنی سنتی رو یاد بدید مردم از بس توسایتا دنبالش گشتم

سلام
منم مشکل عکس رو دارم! الان چندروزه که عکسات ديده نميشن!!! خيلي حيفه

سلاااااااام طي طي جوووووووونم
الااااااهي...كلي دلم سوزيد وقتي خوندم تب داري واسه اين كه كولر ماشين خراب بود
به قول پسرك به مباظب به خودت باااااش

*****************************************
وااااااااي
مرررررررررررررسي
paris
جووووون
چه كرررررردي دخترررررر
آآآآآآآآآفررررررررررييييييييييييييين ن ن ن ن ن

*****************************************

طي طي جونم مسألتن
الف) ميشه لطفا فلافل ورژن تنبلانه ;) رو ياد بدي
ديروز طي يك اقدام بسيار متهورانه رفتم و قالب فلافل خريدم با يه قوطي كنسرو نخود
ولي نون تست اينا اصلا توي ذهنم نبود كه بگيرم
خلاصه با دوتا سيب زميني و يه پياز و مقاديري پودرسوخاري و كنسرو نخود و صدالبته بلندر عزيز رفتيم تو كار فلافل
نات بد....پسرك كه به نام كلوچه شناختشون
پيليييييييييززززززززززززز ياد ميدي؟؟؟
**************************************
ب) ميشه خمير بيسكويت آيس باكس رو كه درست كرديم با قالب هاي كوچولوتر مثلا از قالب نون نخودچي يه كمي بزرگتر يا باهمون سايز كوچكولو، قالب بزنيم؟؟؟؟

*************************************
ج) همكارمون داره از مكه مياد...روز يكشنبه اينجايست
خلاصه كلي برنامه واسش دارم
دوست دارم خودم واسش شيريني درست كنم
به نظرت آيس باكس با اين روش خوبه يا ميني ني ني شيريني ياااااا بيسكوييت دورنگ
بعدشم بچينمشون توي يه سيني خوشگل و يه رپينگ سلفون هم روش و يه روبان هوشگل هم روش
************************************
و اما توصيه ميكنم كانال
mechef
رو از دست ندين
يوهايوهايوها
************************************

سلام طیبه جان
ممنون از زحمات
شرمنده تمامی عکسهای وبلاگت واسم فیلتر شده

سلام طي طي جونم
ديروز راجع به اون همكارمون گفته بودم
خب؟
يه خانم پنجاه و هفت ساله ايناي مجرد و خوش تيپ و خيلي خيلي باكلاس بود
پدرشو شمال به خاك سپرده بود
رفته بوده اونجا ظاهرا يه بچه يازده ساله داشته غرق ميشده
ايشون هم ميره كه كمكش كنه
دوتاشون غرق ميشن
آآآآآآآآآآآآآآه ه ه ه
گفتني و تفاسير زياده
اني وي
روحش شاد
صبح فردا ساعت هشت از محل كار همه ميريم بهشت زهرا
ساعت نه هم مراسم شروع ميشه
*************************
هنوز يه سال نشده كه خودشو بازنشست كرده بود
يه چندنفري بوديم زياد ميرفتيم دفترش و باهاش زياد حرف ميزديم
همه خواهر برادراش از ايران رفته بودن ظاهرا يه برادر اينجا داشته
بعد از بازنشستگيش خونه پدريشو ازش ميگيرن
افسرده شده بود اين آخريا به گفته اونايي كه ديده بودنش
و من به هرچيزي فكر ميكنم آخرش ميرسم به "درباره الي"
:((((
فرشته جون روحت شاد

سلام طیبه جان
یه سوال درباره پتات چاپ داشتم. امشب می خوام پتات چاپ درست کنم. سس گوشت همینطوری بدون اضافه کردن آب پخته می شه؟ یهنی نیازی نیست آب اضافه کنم. در ضمن همینطوری بدون آب چقدر روی حرارت بمونه کافیه؟
یه سوال دیگه باید بعد از این مواد را داخل سیب زمینی قرار دادیم باید با کف دست پهنش کنیم؟
ببخشید اگر سوالام ابتداییه، شرمنده
راستی ژله بروکن گلاس را درست کردم خیلی خوشکل شد مرسی عزیزم..

سلام عزیزم دلم خوبی؟
من امروز یه ویسک خریدم:)
اینه:
http://www.Free-Picture-Host.com/images/lxgxnE1278433204.jpg

این مارکشه:
http://www.Free-Picture-Host.com/images/q89ZvC1278433242.jpg

به نظرت خوبه؟
منظورم به خاطر داشتن اون توپه توشه
واسه کارای اینجا جواب میده؟

سلام شف جان
من پتات چاپ درست کردم. فقط یه مشکلی نداشتم هر چی آرد سوخاری زدم بازم سیب زمینی چسپناک بود، اصلا مثل مال شما نشد که با چاقو برش بزنم.
تازه موقع سرخ کردن هم ترک بر می داشت،برای همین اندازشون رو کوچولوتر گرفتم. به نظرتون اشکال کارم کجا بوده؟؟.

@ تارا

امیدوارم دیر نشده باشه تارا جان. با اجازه شف من تا جایی که سوادم قد می ده جوابتون رو می دم.
اگه دقت کرده باشید شف نوشتن :

پياز رو تفت داده و زرچوبه و دارچين رو اضافه كرده و بعد گوشت رو هم تفت ميديم تا با حرارت ملايم بپزه.

من خودم دقیقا همین کار رو کردم، یعنی در حین این که گوشت رو با حرارت خیلی کم گذاشتم تفت بخوره، در کنارش خمیرم رو آماده کردم. از اونجایی که گوشت چرخ کرده هست و با حرارت کم تفت داده میشه، بدون اضافه کردن آب می پزه.

در مورد پهن کردنش هم، تجربه من این بود که همینطوری که طیبه جون نوشتم، می تونیم اگر خمیر حین کار به دست چسبید کمی آرد به دستمون بزنیم و خمیر رو روی سطح دست پهن کنیم. تجربه به من نشون داد( البته این هم توصیه شف در مورد باز
کردن خمیرها بود) که موقع باز کردن از سطح دست بلندش کنیم و کمی بچرخونیم و بعد دوباره به عمل پهن کردن ادامه بدیم، اینطوری احتمال چسبیدن به دست کم کم می شه، حتی با وجود استفاده از آرد. بعد هم حواستون باشه خمیر رو خیلی نازک نکنید کف دستتون، که وقتی مایه گوشت رو گذاشتید روی خمیر و خواستید ببندیدش اگر نازک شده باشه، ممکنه ازش بزنه بیرون یا چون رب داره، رنگ رب ازش بزنه بیرون و پتات چاپ ها یکنواخت نشن.
اینها تجربه های من بودن. ولی واقعا خوش خوراکه و خیلی خوشمزه. یعنی من دوست دارم همین الآن بلند شم درستش کنم.
دست شف جون درد نکنه.

تارا جان سیب زمینی هاتون رو همونطوری که شف نوشتن، توی مایکرفر پختین؟ چون اینطوری احتمال چسبندگش اش خیلی خیلی کم میشه. بعد هم جنس سیب زمینی هم خیلی مهمه. مثلا ما اینجا برای غذاهامون که سیب زمینی دارن، بستگی به نوع غذامون، سیب زمینی مخصوص می گیریم. بعضی از سیب زمینی ها چسبندگی خیلی زیادی دارن، بعضی ها نه. شاید سیب زمینی شما از اونایی بوده که خیلی چسبندگی داشته.

مروارید عزیز سلام
ممنون از این که جوابم را دادی. ببخشید عزیزم امروز جوابتون را دیدم.
من سیب زمینی ها را آب پز کرده بودم(آخه مایکرویو ندارم)
خیلی چسبنده بودند و کلافه ام کردند. من اون موقع دستام را خیس می کردم تا به دست نپسبند. البته ناگفته نماند خوشمزه شده بودند. این دفعه به نکاتی که گفتی توجه می کنم و نتیجه را گزارش می دم. ممنونم. شاد و سلامت باشی

@مروارید:
احساس همدردی میکنم
بد گرمه. همش نگران فردا هستم که قراره آبپز شم

@arta:
اگه پیتزاهه رو پسندیدی پس از این هم خوشت میاد

@نورا:
باید بیشتر ورز داده شه
مشکل چسبندگیش حل میشه
اضافه کردن آرد مجاز نیست
با آرد گندم خوب نمیشه حتما باید آرد سفید با کیفیت باشه

بله باید بجوشه و یه کم هم نرم برش داریم

نشاسته رو با آرد سفید جایگزین کنید
تو اصفهان با نام آرد ذرت موجوده
آدرسش رو الهام جون دادن
خواستی بگم

واقعا؟ یعنی رسپی بستنی سنتی نیست؟
من دبیرستانی که بودم دقیقا هر روز درست میکردم. کش میومد تا یک متر! بدون شوخی! خیلی حرفه ای شده بودم
ولی الان دیگه تو ترکم
خواستی توضیح بدم


@مامان شراره:
از مغز نون فانتزی استفاده کن عالی میشه
چشم درست میکنم ولی اینی که گفته بودم طعمش صد برابر بهتره ها

دقیقا با هر قالبی میشه قالب زد

تا الان دیگه حتما انجامش دادی و دیگه نظر من رو لازم نداری
عکس نگرفتی؟

فرکانسش رو بگو لطفا

چه ناراحت کننده! هر کدوم مون سرنوشتی داریم. باز خدا دوستش داشته که برای نجات جون کسی از این دنیا رفته
روحش شاد

@تارا:
معمولا بدون آب خوشمزه تر میشه . یعنی نظر من اینه. با حرارت کم تا 10 دقیقه آماده است. ولی اگه دوست داشتید آب اضافه کنید.
آره دیگه بعد از اینکه مواد با سیب زمینی پوشونده شد باید به شکل مورد نظر فرمش بدیم


@Hani:
ما چند مدل ویسک داریم که هر کدوم کاربرد خاص خودش رو داره
این مدل الان برای کارهایی که ما انجام میدیم جوابگوه

@تارا:
علاوه بر توضیحات کامل مروارید جون.... ما اونوقتها که مایکروفر نداشتیم زیاد بهش آرد اضافه نمیکردیم چون تلخش میکرد. به جاش کف دستمون رو یه عالمه آرد سوخاری میریختیم و بعد فرم میدادیم. اینجوری بهتر میشه
ولی باز توی برش به اون خوشگلی در نمیاد
در عوض طعمش خیلی بهتره چون نرمتره با یه کاور خیلی کرانچی تر

معمولا باید جنس سیب زمینی از قبل تست بشه
ولی با مایکروفر دیگه مشکل کاملا حل میشه

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1piBPNV1s1mAVLwzd6RVZXgxMIV5hpxX0bZh67WirTmrTnRVVge5d8XqET2U1ae39JjH7eAizS-lzZN1rYT06iEvZ4N8q8wZXM/%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8%20%D9%85%D8%B1%D8%BA%20%D9%88%20%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B3.JPG?psid=1

خیلی خیلی راحت تهیه شد. من عاشق مزه سیر و زنجبیل و سویا سس هستم. خیلی عالی شده بود.

دست شف درد نکنه.

دست شما درد نكنه
چقدرم كه كبابا رو خوشگل چيدي
منم غذاهاي سريع رو خيلي دوست دارم
تازه چاق هم نميكنه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...