2010/07/18

پارمزان پاپ اُوِر



اينا خيلي خوشمزه هستن
 اينقدر شيوه ساخت و پختش بامزه است كه عمرا از كنار فر تكون بخوريد! جدي ميگم. حداقل بار اول رو كه مطمئنا كنار فر مياستيد تا پختش تموم شه . البته بعد هم باز هر بار آدم دلش ميخواد ببينه چطوري ميپرن هوا! آره اينا تو قالب ميپرن!


اصلا اسمش هم همينه "پاپ اوُِر" popover يعني اينكه نونهاتون توي قالب پف ميكنه و بالا مياد و ميپره و ميچرخه!
 آره خودش تنهايي همه اين كارا رو انجام ميده! اينقدر هم ساختنش آسونه كه نگو!


پاپ اور رو به عنوان عصرونه ميشه با كره و مربا خورد. ولي من اينبار با پارمزان درستش كردم و كنار غذا واسه ناهار سرو كردم. البته با چدار هم خيلي خوشمزه ميشه.



تخم مرغ 3 عدد
آرد سه چهارم ليوان
پارمزان سه چهارم لیوان
شير 1 ليوان
كره 1 ق غ
فلفل سياه ربع ق چ
نمك ( توصيه نميشه چون پنير خودش شوره)




فر رو روي درجه 210 سانتيگراد 400 فارنهايت قرار بديد

همه مواد رو توي مخلوط كن يا بلندر بريزيد و مخلوط كنيد





قالب ها تون بايد قالب مخصوص پاپ اور باشه و يا قالب ميني مافن. ولي من اين ليوان كوچولو ها رو يه جا تو بازار ديدم و 12 تاش رو خريدم. به نيت ميني كاپ كيك خريدمشون ولي واسه پاپ اور هم سايزشون کاملا مناسبه. از اينا توي مغازه هاي ظروف فلزي ميتونيد پيدا كنيد.


قالبها رو با كره چرب ميكينم. حواستون باشه اگه خوب چرب نکنید خراب میشه ها





از مخلوط تا سه چهارم قالب رو پر ميكنيم و يه جا هم واسه پف كردن و پريدنش ميذاريم.





حالا به مدت 20 تا 25 دقيقه و يا تا زماني كه روش طلايي بشه توي فر ميذاريم. توصيه ميكنم حتما كنار فر بياستيد و اين فرايند بامزه رو تجربه كنيد. خيلي خوشگل پف ميكنه و ميپره. ولي حواستون باشه اگه خوب قالب رو چرب نكرده باشید ديگه اين اتفاق نخواهد افتاد و پاپ اور ها به قالب ميچسبن. نه پف میکنن نه بالا میان نه جدا میشن و نه قابل خوردن هستن!

جالبه بدونيد كه اينا مرتفع نميشن . سايزش همون سايز قالبه. فقط ميپره از قالب بيرون و به اين شكل ديده ميشه!

با مزه بود نه؟! امتحان كنيد. خيلي هم خوشمزه است ( مزه اش مثل فرنچ تست با پنير خامه اي مشه. البته اگه خورده باشيد) داغ داغ سرو كنيد.


اگه ساختيد و خوشتون اومد مشتري هر روزش ميشيد چون هيچ وقت و انرژي نميگيره. ( به جز ظرف شستنش كه هیچ اتفاق ميموني نيست!)

رسپی از Everyday Italian

93 comments:

پـــــــــــــــارمزان همه جورش خوشمزه است
ممنون شف عزیزم

شف جان
مقدار پارمزان از قلم افتاده.
این لیوان هایتان چه سایزی هستند؟
تو تصویر که به نظر اندازه قالب مافین های پرستیژ هستند! یا شاید هم بزرگتر!
الان مروارید می گه: من که می گم عینک بزن دختر!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون شف

بس که من گیجم
مرسی اصلاح شد

بله از قالب مینی مافن پرستیژ میتونید استفاده کنید ( قرار بود آرتا یه سینیش رو واسه من بفرسته که من فعلا بنده خدا رو سر کار گذاشتم و کسی گیرم نمیاد بگم ازش بگیره واسم بیاره!) ولی اصل قالبش این شکلیه

http://www.google.com/images?q=popover%20pan&rls=com.microsoft:en-us:IE-SearchBox&oe=UTF-8&rlz=1I7GGLL_en&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi

این لیوانهایی که من گرفتم تقریبا سایزش مناسب همین کار بود

توی مینی مافن یه کمی کپلتر میشه

خیلی خداست این پرشش
خیلی کیف کردم عجب شیکه
دستت طلاست شف جوووووونم

یه دنیا تشکر

ما که چیزی ندیدیم باید امیدوار باشیم شاید یکی دو هفته دیگه عکس هاتون دیده بشن

ممنون شف جان
به عبارتی این قالب هاش بلند تره! نه؟
البته مینی مافین من خیلی ریزه!!!!!!!!! البته پرستیژ نیست!
حالا تو چی بسازیم؟ باز من از خواب افتادم!!!!!!!!! خواهرم هم بیچاره شد باز!!!!!!!!!!!!!!!!
اما خیلی باحالن شف. به بی خوابی و بیچارگی می ارزه

شف جون بی ربط به اینجاست اما دوست دارم شما هم ببینی
ببخشیدا
این رنگ های بکار رفته را مشاهده می کنید؟ تا 30 مین پیش صورتمم همین رنگی بود!!!!!!!!!
من همش می گم شف چطوری این چیزهای خوشگل و با این تنوع رنگ و طرح درست می کنه! واقعا دست مریزاد!
http://picasion.com/pic26/2cf4a262ca5511db482bb794fc1d049d.gif

این پارمزان که میگید چه می باشد؟؟؟
ما تو داهاتمون از اینا نداریم

سلام طیبه جون. میگم تو این قلبی مافین معمولی‌ نمی‌شه درستش کرد؟ آخه معلومه خوشمزست ولی‌ من قالبشو ندیدم مینی مافین پرستیژ که من اینجا دیدم تقریبا اندازهٔ قالب کاپ کیک خودمه. حالا تو چی‌ درست کنم؟

@ سمیه

دوست عزیز این به نقل از به قول شف برادر گوگل:




● پنیر پارمزان

پنیر پارمزان یک پنیر سخت و خشک ایتالیائی است که رنگ آن بین زرد کمرنگ تا زرد تیره بوده و دارای سوراخ های بسیار ریزی در پوسته است. این پنیر با طعم تند ویژه، از شیرخام گاوهای تغذیه شده با علوفه تازه چراگاه های بهاره و تابستانی تهیه می شود. پنیر پارمزان اغلب به صورت رنده شده مصرف می شود که در این صورت بهتر است آن را در یک ظرف کاملاً بسته و بدون منفذ در فریزر نگهداری کنید.

ویژگی این پنیر به گونه ای است که معمولاً همراه با سایر غذاها سرو می شود، به عنوان مثال آن را در تهیهٔ پاستاها، سوپ ها و سس های گوجه فرنگی به کار برده و یا در تهیهٔ نان های مخصوص ایتالیائی و فرانسوی از آن استفاده می کنند. پارمزان رنده شده در غذاهای تهیه شده با مرغ، پیتزاها، پوره های سیب زمینی و انواع سالادهای متنوع استفاده می شود و طعم لذیذی به دسرهای حاوی میوه هائی نظیر گلابی، کدو، خربزه، انجیر تازه و حتی تارت سیب می دهد که می توان از نوشابه های مختلف و حتی کاپوچینو به عنوان نوشیدنی همراه با این غذاها استفاده نمود.

@ سمیه

به کامنت شماره 4 که خود شف نوشتن هم در این لینکی که براتون می ذارم یک نگاهی بیندازید:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_4920.html

مشق شب من، از یک عدد مروارید بسیار بسیار خسته که با این حال مقش هاش رو انجام می ده:

http://www.bilder-space.de/bilder/d5c957-1279483438.jpg

لینک مارشملو فوندانت:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_19.html

من که فکر می کنم یک مصبر که واقعا مصبره!! باید یک عینک داشته باشه. حالا از من گفتن بود احسانه جون!!

خدا کنه رسپی هاتون شف جان که توی کامپیوترتون دارید تموم بشه، ما همین ها رو انجام بدیم. من همه اش حس می کنم که کلی عقبم!! هی دارم پشت سر شما هن و هن می کنم به خدا!!
حالا بعد از 2 هفته یک امتحانی از ما بگیرید، مخصوصا از مصبر کلاس!! ببینید توی این مدت آخه چی یاد گرفتیم. یک استراحتی هم خودتون بکنید، بعد دوباره ادامه می دیم. تجدیدی ها هم می رن برای شهریور
:-))

مروارید جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا از امتحان نگو که دلم از قبلی هنوز پره بعدی داره میاد
اما اگر شف دستور بدهند من اولین نفر خواهم بود برای شرکت توامتحان
برای عینک هم نه حالا زوده بگذار یه خورده دیگه بگذره حتماً.

مروارید جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونوقت با این مارشملو فوندانت چی درست شده؟
یعنی چی می تونه باشه؟
شف جون
من هم با مروارید در مورد امتحان موافقم. اما خوب برای شما کار مضاعف می شود. هیچی پس

احسانه جون، من که نوشتم دارم مقش انجام میدم. مثل کلاس اولی ها که با حروف شروع می کنن و بعد کلمه و بعد جمله. حالا تا من بیام با این فوندانت چیزی درست کنم، طول می کشه دوست عزیز
:-))

شف جان، در مورد لیکور باید بگم که با Kirschwasser
یا در کل ع ر ق خیلی فرق می کنه. فرق اولش هم در اندازه ا ل ک ل شون هست، که لیکور مقدار ا ل کل ش خیلی کمتره نسبت به اون یکی و فرق دیگه اش توی مزه اشه که لیکور یک چیز بسیار شیرینی هست و اون یکی مثل زهرمار!! این زهرمارها رو وقتی یک چیزی سر دلتون سنگینی کرده باشه توصیه می کنن. من خودم یک بار یک هفته تمام غذایی که در رستوران خیلی خیلی های کلاسی خورده بودم اذیتم می کرد و من احساس می کردم این غذا هضم نمی شه، بعد از یک هفته کمی از این زهر مار رو استفاده کردم و واقعا نجاتم داد چون داشتم می مردم. البته در این مورد اختلاف بین دانشمندان زیاده!! به من در هر صورت کمک کرد.

یک سوال داشتم در مورد ظرفهای سرو مربعی. شف جان ظرف شما مارک به خصوصی داره؟ احسانه جان شما که آمار همه مغازه های تهران رو دارید، بایید لطفا یاری. مهمان خواهیم داشت از ایران باز هم، می خواهم خواهش کنم برام بگیرن، اینجا هیچ جیزی پیدا نکردم که خوشگل باشه، اصلا توی این سایز چیزی پیدا نکردم.

سلااااااااااااملكم
حال و احوال شمااااااااااااااااا
خب من با اجازه بزرگترا عكسا رو يه جايي آپلود كردم كه بقيه دوستان هم ببينن
************************************
عكس 1
http://firooz.com/upload/images/njmate0q4wikvdcg52eh.jpg
************************************
عكس 2
http://firooz.com/upload/images/186drm240cq6dplv3oom.jpg
************************************
عكس 3
http://firooz.com/upload/images/c99ntvxlde8296bdlc7.jpg
************************************
عكس 4
http://firooz.com/upload/images/d850gbniq29tkq561t4.jpg
************************************
عكس 5
http://firooz.com/upload/images/4f9vx4tz766qawc6oi5m.jpg

طي طي جونم
اين قالب ها رو همون فروشگاه ديدنيها داره
ماااااااااچ

مروارید جون شکسته نفسی نکن لطفاً شما خودت استادی.
بــــــــــــــله من در خدمتت هستم.کدوم ظرف سرو مربعی؟ همون سفیدها رو می گی؟
مال من که آرکوپاله.
من در خدمتت هستم خانم عزیز. شما فقط امر بفرمایید.
این هم ایمیلم.
issi_beigi@yahoo.com

سلام مامان شراره
خوبی خانم؟ غیبت داشتی؟
دیدنیها این قالب ها رو به چه اسمی می شناسه؟

سلام دوستان هنرمندم
مدت زيادي نيست كه اين وبلاگ رو مي خونم و الحق كه نويسنده ي خوش ذوق و بسيار باسليقه اي داره! (فقط اينو بگم كه من يه ربع داشتم با دهن باز به عكس يكي از كيكهاي شاهكار ايشون نگاه مي كردم!!!!يعني ببين چقدر كف كردم!)سه تا سوال دارم طيبه خانوم شف:يكي اينكه ميشه يه لوازم قنادي خوب توي تهران به من معرفي كنيد؟ ترجيحاً غرب تهران. دوم اينكه اگه پنير چدار توي اين دستور استفاده كنم اندازه اش همين نصفه ليوانه؟ سوم هم اينكه ميشه با مايكروفر درستش كرد به نظرت؟
يه دنيا ممنون كه اينقدر خوفي!

سلام احسانه جووووونم
آره كارت نزدم اين چند روز
همكارم كه مكه بود برگشته
ديگه ديد و بازديدهاي اداري داشتيم و مشغول ميزباني بوديم
يعني آدم تا ميومد درست حسابي بفهمه و بخونه مهمون ميومد و شلوغ پولوغ ميشد
هفته ديگه هم دارم ميرم مشهد عروسي
وارد ديدنيها كه بشي همون روبرو همه قالبهاشو توي قفسه گذاشته و بقول طي طي جون عين مارشملو كه بايد بگي از اينا ميخوام اونجا هم يه چيزايي رو بايد بگي از اينا ميخوام
لينك گوگل طي طي جون و عكساي پاپ اور رو كه ديدم به نظرم اومد كه شبيه اونا رو ديدنيها هم داره
اينم آدرسش كه توش تلفن و فروش تلفني و اينترنتي هم داره
http://www.edonkala.com/index.asp

راستي احسانه جونم يا دوستان عزيز ديگه
كجا خمير يوفكا دارن؟
من كه رفتم فروشگاه جام جم نداشت
ولي توي يه سايتي يه عكس از خمير يوفكا از مدل رشته ايش گذاشته بود روي جعبه آدرس فروشگاه جام جم رو نوشته بود
احسانه جونم بازار عشرت آباد داره يا يه جايي نزديك ونك؟

Salam chef joon
inam az M&M Cookies man :D
Ba'ziash kheili bozorg shod ;)

http://www.free-picture-host.com/viewimage.php?file=/images/CnXfDJ1279518956.jpg

http://www.free-picture-host.com/viewimage.php?file=/images/Dzq8nZ1279519317.jpg

سلام بچه ها و دوستان عزيزم
از وبلاگ ژوليت و گابريل خوندم كه كلاس هاي ويلتون در آذرماه در مالزي تشكيل ميشه و سه روزه هست
براي اطلاعات بيشتر يا رزرو اينجا رو بخونين

http://julietgabriel.blogfa.com/post-90.aspx

@ Paris

پریس عزیز، من براتون توی اینترنت سرچ کردم. بعضی ها میگن، می شه حتی توی فنجون هم درست کرد. البته من نمی دونم فنجونهای شما چه جنسی هستند. شما اگر فرم کرم بروله رو هم داشته باشید، از اون ظرفهای سفالی کوچولوی پرسی هم میشه. اگر نه که بیشتر چیزهایی که من توی اینترنت خوندم توی فرم مافین درست می کنن. ولی توی مدل قلبش!! نمی دونم اونوقت خمیرش می تونه چرخ بزنه و بپره بالا یا نه؟
حالا شما این دفعه با یه نگاه دیگه ای توی بازار راه برید، شاید چیزی به چشمتون خورد که تونستید جایگزین کنید.

مامان شراره

خانوم دلومن تنگ شده بود. توی اینترنت سرچ کردم، می گن خمیر یوفکا رو مغازه مدبر در یوسف آباد داره

@لوازم قنادی مدبر در يوسف آباد ، بار قبل که رفتم داشت ، ميتونين زنگ بزنين و بپرسين.
مدبر ( قاجار) 88060507 الی 8

و یا همون فروشگاه دیدنیها که خودتون فرمودین

@ احسانه عزیز

من دارم الآن می رم بیرون یه ذره عجله دارم. ممنون دوست جون برای کمکتون. من به ظرف سروی مثل ظرف سرو مربعی شف جون احتیاج دارم برای کیک های مربع مثل همون کیک اسمش رو نبر که شما نرسیدید درست کنید!!

من بعدا می یام سر فرصت.

شف جاااااااااااان دست میریزاد .یه سوال بی ربط . می خوام همزن برقی بگیرم به نظر شما چه مارکی بخرم ؟ بوووووووس

مامان شراره
من هم به همین خاطر می گم که دیدنیها به این قالب چی می گه! چون با اسم اصلی نخواهد شناخت!
من 1 ماه پیش که اونجا بودم نداشت اما باز هم می رم. کلا پا نمی ره به طرف مغازشون! عوضش مدبر و تا دلت بخواد.!
جام جم که نداره. اما مدبر هم بعضی وقت ها میاره بعضی وقتها نه! تلفنی جویا شوید.
البته من یکبار از تبریز برام آوردن که اصلا خوب نبود! حالا ندانم نوع ترکیه ای که مدبر میاره خوبه یا نه!
و نزدیک ترین به ونک هم همون مدبره. خانم التماس دعا. رفتی مشهد حتما لوازم قنادی هانی و تمشک هم برو.
خانم ستاره عزیز
لوازم قنادی پاسارگاد. اسکندری جنوبی
مروارید جون منتظرم

سلام به طیبه بانوی هنرمند

من مدتیه که این سایت رو می بینم و واقعا سایت محشریه .
چند تا از دستورها رو درست کردم که همه عالی شده. ممنون از توضیحات کامل و عکسهای زیبا
امیدوارم همیشه موفق باشید

مررررررررسي احسانه جوووووووونم
ممنونم از اين همه لطفت
تمشك و هاني كجاي مشهدن؟
ما در بلوار سجاد و خيابون ارشاد اقامت خواهيم داشت
يوهايوها
مامي جان دستور دادن شراره خانم هم بايد اونجا ظرف بشوري هم چايي بياري هم غذا درست كني
آخه از شما چه پنهون عيد كه رفته بوديم من دست به سياه و سفيد نزدم و عين خانم هاويشام مينشستم
*****************************************
راستي اين كيك اسمشو نيار چيه ديگه مرواريدجون گفته؟

راستي احسانه جونم
شركت در كلاسهاي ويلتون مالزي در آذرماه رو پايه ميباشيد؟

والا آدرسشونو الان دقیق ندارم. اما برایت پیدا می کنم. اما باید همون طرفا باشه!
شما لطفاً با ایمیل مربوط به من تماس حاصل نمائید تا شرح ماوقع را خدمتتان بگویم.
منظور مروارید جون همو کیک لوفغزیه است که داستان دارد!
بیا اسمش هم بردم اما دارم اشک می ریزم!!!!!!!

چيزه....آدرس اي ميلتون رو گيو مي پيليز

ايميل آدرس رو ديدم احسانه جوووووووووونم

به حق چیزای ندیده و نشنیده!!! این شف ما انسان را انگشت به دهان نگه می دارد( به همین دلیل من کامنت نمی ذارم،چون انگشتم به دهانمه:دی) ممنونم شف عزیز و بازگشت پیروز مندانه شما را به دنیای مجازی تبریک می گویم!
به احسانه خانوم:چرا به ما سر نمی زنی ؟!!؟هان!!!

سلام نجما جون
بعضاً میام و از کاراتون لذت می برم
اما همیشه گم می شم تو سایتتون ( گریه).

آنو:
خب! با سرچي که از عنوان لاتينه اين رسپي توي برادر گوگل!!! کردم تونستم و موفق شدم عکسهاشو ببينم ! وگرنه معلوم نبود تا کي بايد منتظر ميموندم!! يه سوال! يعني اين پاپ اور رو ميتونم بدون پارمزان درست کنم؟ کنار غذاي شام هم سرو ميشه؟!!! طعمش مثه نونه!!!!ميشه دوستاني که درست کردن بگن طعمش چطوره؟

خانومي من درستيدمش خوشگل شد ولي وسطش خميري شد اشكالم چي بوده؟اگر بخوايم بدون پارمزان درست كنيم اندازه ها ي مواد فرق مي كنه؟
مرسي

وای خدایا از دست این مخابرات از دیروز یه سره خطها قطعه داشتم دق میکردم دیروز هم نتونستم کامنت بزارم. بهرحال از بابت کیک جنگل سیاه ممنون خانوم و این دستور امروز که دیگه..... من هنوز نتونستم عکسها رو بفرستم.... احسانه جان هم که دیگه.....

طیبه جون سلام
میشه یه نگاهی به رسپیه این کیک بکنی؟ به نطرم خیلی جالبه و البته عجیب
یعنی واقعن میشه با سودا کیک پخت؟
http://www.bakerella.com/super-eazy-no-fuss-just-fizzy/

میخوام امتحانش کنم(البته بعد از اینکه استاد تأئید کردن) ولی نمی دونم منظور از
white cake mix
و
instant vanilla pudding
چیه؟ ایناها تو ایران پیدا میشه اصلن یا جایگزین داره؟

لینک هانی جون قسمت
Cake Pops هاش
راس کار خودته شف جونم :))))

خیلی خوشگلن

@احسانه:
به بهههههههه عشق من كاپ كيك! حالا مشكل كجاست؟ قرمز ميخواستي يعني؟ كافيه علاوه بر كريسمس رد از نارنجي و كمي بنفش هم استفاده كني. من اينجوري قرمز خوشرنگ درست ميكنم


@سمیه:
از چدار استفاده كن
و يا هر پنيري كه دوست داري

@paris:
تو قالب مافن ديدم درست ميكنن ولي گنده و بد شكل ميشه وسطش هم ممكنه خام بمونه
از فنجونهاي نشكن يا سراميك استفاده كن
من تست كردم ميشه
ولي ليوانهاي كوچيك استيل همه جا گير مياد


@ مرواريد:
من از امتحان متنفرم. شما هم كه نمره بيستي
:D


مرسي از اطلاعات مفيد

راستش آركوپال هم هست ( من رنگيش رو دارم) . ولي در ايران فعلا اين ظروف مربعي با نام " سرويس شب و روز" معروفن كه سرويس كاملش واااااااا قعا كامله هم سفيدش هست هم سياهش واسه همين ميگن شب و روز و خيلي گرونه. من اين بشقابهاي تكيش رو دونه اي 3 تومن خريدم. ولي اصل نيست. اصلش رو تكي نديدم بفروشن. اگه كمكي از دست من برمياد من در خدمتم


@مامان شراره:
كجا بودي شراره جون دو روزه دنبالت ميگردم
مهموني خوب بود؟

من از اين پولا ندارم كه قالب بخرم
:p
شما بچه مايه دارا ولي حتما بخريد
مالزي؟ بگو يه خيابون اونورتر... بازم من پايه نيستم ديگه چه برسه به مالزي


@ستاره:
بله مقدار پنيرش همينه
ولي شورتر ميشه ها
آدرس رو احسانه جون دادن
من خودم با مايكروفر هيچي درست نميكنم ولي شما تست كنيد شايد هم شد


@ ضحي:
راستي نرم برش داشتي ديگه؟ ظاهرش كه منو با خودش برد.... مخصوصا اون جامبو سايزهاش
:D

@ soudabeh:
همزن دستي مولينكس
كيچن ايد و يا كنوود شف كه اينا ولي خيلي گرونن من هنوز اونقدر پولدار نشدم كه بخرم
با همون همزن دستي مولينكس ميتوني مثل من قرنها به خوبي زندگي كني
ولي اگه مايه داري از همون دو مارك بخر


@ نجما:
باز نجما جون باز زير پوست ما كرد من الان پفكي شدم
:p


@آنو:
براي شام بهتره با پنير باشه
طعمش رو كه گفتم كه... عين فرنچ تست و پنيره

@نيره
بدون پنير ميشه: 1 ليوان آرد 1 ليوان شير 1 ق غ كره و دو تا تخم مرغ و نمك

بهتره درجه فر رو كم كني و زمان پخت رو زياد
احتمالا از مقدار حرارت فر بوده. نه اصلا نبايد توش خام بمونه چون طعمش بد ميشه. اگه كاملا پف كنه و خوب بپزه طعمش واقعا عالي ميشه


@ arta:
من امروز بالاخره بعد از دو هفته تلفنم درست شد. مردم از بي تكنولوژي ايييييييي! سيم كارتم رو عوض كردم و درست شد. حتما باهات تماس ميگيرم.


@ Hani:
معلومه كه ميشه. رسپيهاي بيكرلا تست شده هستن و مشكلي نداره
بله هست. يعني اينجا كه هست. مارك خوبش هم هست.
ولي از ماركهاي ايرونيش هم ميتوني استفاده كني.
اگه نبود هم از همين دستور كيك ساده خودمون استفاده كن كه بيس خوبيه
واسه پودينگ هم باز اينجا ماركهاي خوب پودينگ وانيلي هست
ولي باز ميتوني ايرونيش رو استفاده كني
ولي از همون رسپي كرم كاسترد استفاده كن كه مجددا بيس خوبيه

من هنوز فرصت نكردم اين رو درست كنم ولي چيز جديدي نيست و يه رسپي سنتي خيلي قديميه


@ ساتايش:
آره من خيلي وقته عضو سايتشم. ولي كمبود امكاناتمون تو ايران خيلي زياده واسه همين طول ميكشه تا همه اش رو درست كنم

نــــــــــــــه شف
مشکلم این بود که از سر تا پام رو رنگی و کثیف کردم تا اینا درست شد!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلاً من این کاره نیستم!!!!!!!!!!!!!!!!

با اجازه منم یک نکته بگم
تمام این سرویس روز و شب و تکی هم می فروشند
البته همه جا نه.
شف جان همزن مولینکس پایه هم داره؟
همزن کوچیکه از دنیا رفته باید من هم یکی بگیرم. پیشنهادتان همین مولینکس است شف؟

MERCI MORVARID JAN BE KHATERE KOMAKET VALI AZ OONA HAM NADARAM. MERCI TAYEBEH JOON HALA YE KARISH MIKONAM MAN KOLAN AZ LIVAN VA ZARFE ESTIL BADAM MIAD VASE HAMIN AZASH NADARAM

شف عزیز و احسانه عزیز،

ممنون برای جوابتون. در حقیقت من دنبال یک ظرف مربع و یا مستطیل رنگی کاملا مسطح می گردم که بتونم اگر دوباره، مثلا ها، کیک اسمش رو نبر رو درست کنم، بذارم روی اون.
اینجا فقط یکی پیدا کردم که اینقدر مسطح باشه که من می خوام، ولی سفیده!

احسانه جون دستتون درد نکنه کیکتون خوشگل شده.
من که چند روزی هست که خیلی درگیرم و اصلا وقت ندارم مقش شب انجام بدم.
شف جان امشب لطفا ای میلتون رو چک کنید که آدرستون رو برای من بدید، من باید آماده باشم، به امید خدا به زودی مسافر داریم برای ایران، ولی دقیق معلوم نیست کی می یان، ولی من باید آماده باشم
:-))

يه ضرب المثل قديمي هست كه ميگه تا كثيف كاري نكني آشپزي نكردي


من يه تفال هم دارم اون هم بدبخت مثل خر واسم بار ميكشه
مولينكس پايه دار هست
مولينكسها اصل نيستن
اصلش گيرت بياد عاليه

آره اينجا هم بعضي جاها تك ميفروشن ولي نه هر چيزي رو. اوني كه من ميخوام رو تك نميفروشن. تازه خيلي هم گرونه با جيب من نميخونه

پريس جون من خودم هم اصلا استيل ندارم. اينا هم استيل نيست روكش استيل داره يعني اينكه زود زنگ خواهد زد... چون مفت بود بعد از كلي استخاره زدن خريدم

مرواريد جون اونقدر مسطحش رو من توي تلويزيون ديدم يكي از آشپزهاي عربي داره ولي اينجا تو بازار پيدا نكردم بخرم
ولي بازم سفيدن همه
به نظرم ولي سفيد خيلي خوبه

چشم چك ميكنم مرسي

امشب توي مايكروفر تستش كردم. پف كه نكرد چشمام هم بابا قوري شد از بس خيره خيره نگاش كردم تا بچرخه اما نچرخيد! تا آخر هم من هي صبر كردم شايد تصميم بگيره بچرخه اما آخرش جزغاله شد و منو حسرت به دل گذاشت!!!!!!!فقط دلم واسه ي اونهمه پارمزان نازنينم سوخت:((

مقش شب.

من امروز دور از جون همه دوستان جنازه ای بیش نبودم. خیلی خیلی خسته بودم و هستم، و فکر کنم سه چهارم روز رو توی تخت بودم.
با این حال چون شف خیلی زحمت می کشن و توی هر حالی هم که باشن، وبلاگ رو با دستورهای جدید آپ می کنن، من هم بعد از ظهر رفتم توی آشپزخونه و پاپ اُور ساختم.
از اونجایی که جون نداشتم، دم فر نایستادم، ولی خدایی آماده کردنش آب خوردن بود. ولی روندش رو
مرتب چک می کردم و آمد بالا و بعد پرید بیرون
از فر هم که آوردمش بیرون پف کرده و خوب بود، ولی بعد پفش خوابید. حالا من نمی دونم باید اینطور باشه یا نه؟ من توش پنیر نریختم بلکه کمی شکر ریختم، بعدش هم روش پودر قند پاشیدیم و با چای خوردیم. خیلی خوشمزه بود. من دفعه دیگه شاید اگه شف اجازه بدن، کمی وانیل بریزم توش.
فقط بهم نخندید ها،

http://www.bilder-space.de/bilder/40456f-1279737199.jpg

@ ستاره:
وااااااااي نه آخه چرا؟
شرايطت مگه چطوري بود؟
خيلي ناراحت شدم آخه منم پارمزان به سختي گيرم مياد. ميدونم چي ميگي

@ مرواريد:

آره مرواريد جون. چون بوي تخم مرغ ميگيره
يك ليوان شير يك ليوان آرد يك ق غ كره و دو تخم مرغ و نصف ق چ بيكينگ پودر و يك ق چ وانيل
اين رسپيشه. اينكه پفش بعد خوابيده شايد چون آردش كم بوده. ايشالا دفعه بعد پفش نميخوابه

خب معما حل شد!!

ممنون شف جون

خب آخه شف جون من توش بکینگ پودر نریخته بودم،!!
آخه توی مواد اولیه اش نبود دیگه، و من فکر کردم به جای پارمزان، خب شکر میریزم دیگه!!

پس اصلا بالکل دستورش عوض می شه!!

یک عدد مروارید بی سواد

جالبه که توی رسپی اصلیش داره ولی توی این یکی نداره. ولی بازم مدل پنیریش خیلی خوب میشه. معمولا اون رسپی یکی آرد یکی شیر یکی کره خیلی خوب تو ذهن میمونه

الان يادم اومد كه منم بكينگ پودر نريختم ! اما بقيه چيزاش رو تقسيم به سه كردم و دقيق با هم مخلوط كردم (آخه اندازه ي 2-3 تا مي خواستم فقط) بعد چون قالب استيل نميشه گذاشت توي مايكروفر دو تا فنجون لعابي سوپ خوري رو با روغن زيتون چرب كردم و مواد رو ريختم توش! بعدش رو هم كه گفتم چي شد! كلاً به نظر من مايكروفر موجود مزخرفيه كه حتي به درد غذا گرم كردن هم نمي خوره!:(((

نهههههههههههه تو مایکروفر خوب پف نمیکنه
دقیقا همینی که گفتی! منم فقط باهاش غذا گرم میکنم و بس. ولی همونم معتادشم
کارت درست بوده. ایراد از جناب مایکروفره

خانم احسانه میشه آدرس اين دو تا جایی که نوشتین رو بگید مدبر و جام جم
بعدش هم من برای کیک نارگیلی شیر نارگیل از کجا باید بخرم ؟ آدرس در حوالی ولیعصر دارین؟

@ مریم

به این آدرس مراجعه کنید،

http://www.ketabeavval.ir/directory/0289969.aspx?c=188&start=0&cache=1&s=r&stw=33

۱۳.
مدبر
نام مدیر: محمد قاجاری
تلفن: ۸۸۰۶۰۵۰۷ الی ۸, ۸۸۰۶۱۳۲۱
نمابر: ۸۸۰۶۴۲۴۳
آدرس: تهران - منطقه ۶ - سیدجمال الدین اسدآبادی (یوسف آباد) - م. سیدجمال الدین اسدآبادی - خ. مدبر - پ. ۳۴
۱۴۳۶۶۹۳۱۵۱ :پ.ک

دوست عزیز
لوازم قنادی مدبر: یوسف آباد
جام جم: ولیعصر
شیر نارگیل را هم جام جم دارد.

شف عزیز یا کسانی که از نزدیک این قالب رو دیدن:
دقیقا فرق این قالب با قالب کاپ کیک چیه
من توی قالب شش تایی کاپ کیک درست کردم. البته با همون اشتباه مروارید جون توش شکر ریختم
خیلی پف کرد و بعد که بیرون آوردمش پفش خوابید. این مهم نیست طعمش خیلی خوب بود. مشکل همینه که نپرید بیرون و توش یکمی خمیر بود
البته من ز طعم خمیرش هم خوشم اومد.
واسه همین میخوام بدونم این قالبها با قالب کاپ کیک یا مافن اصلی ترین فرقش چیه؟
قطرش کمتره؟
توی عکسی که مامان شراره زحمت کشیدن بالاخره دیدم شکل قالبها رو ولی برآوردی از سایزش ندارم

@ ضحی

دوست جون قالب پاپ آور کمی کشیده تر از قالب مافین هست،

http://morganmoore.typepad.com/photos/uncategorized/2008/01/12/img_9157.jpg

من جاهایی که دستورش رو خوندم، خیلی ها نوشته بودن توی قالب مافین درست کردن. من خودم توی قالب پانا کوتا درست کردم یا همون قالب کرم بروله. مال من پرید بیرون. شما دستور شف رو که توی کامنتها نوشتن رو امتحان کنید که با شکره، نه اونی که توی پستشون نوشتن.

ضحی جون الآن گشتم توی این کامنتها نیست، من سیوش کردم، یک ذره زمان بدید پیدا کنم براتون بذارم.

چرا از این لیوان استیلهایی که واسه توی کیفه و توی همه فروشگاهها پیدا میشه استفاده نمیکنید؟ قیمتی هم نداره

@ ضحی

دستورشون این بود:

يك ليوان شير يك ليوان آرد يك ق غ كره و دو تخم مرغ و نصف ق چ بيكينگ پودر و يك ق چ وانيل
اين رسپيشه. اينكه پفش بعد خوابيده شايد چون آردش كم بوده. ايشالا دفعه بعد پفش نميخوابه

مقش شب:
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%d9%be%d8%a7%d8%b1%d9%85%db%8c%d8%b2%d8%a7%d9%86%20%d9%be%d8%a7%d9%be%20%d8%a7%d9%88%d8%b11.jpg#resId/47232219E443E4B!167
مرسی شف جونم

عجب وضوح تصویری! حظ کردم. از اون بهتر ...پف کردن قهرمانانه پاپ اورهاست
راستی قالبهات کاملا مناسب این کارن
یک تجربه پیروزمندانه
تبریک

من این نون های شیطون رو از دستور توی کامنت درست کردم، یعنی شیرین!

http://cid-613f0355c8f77450.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d9%90%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c%20%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/popover.jpg

اون وسطی ها و اول درست کردم، بعد دوباره اون کناری ها رو درست کردم. اما چون کلا تنبل هستم از کاغذ کاپ کیک استفاده کردم که متاسفانه پرشی دیگه در کار نبود:دی
طعمش اونقدر عالی بود که چهار پنج تاشو همون اول داغ داغ بدون توجه با رژیم خوردم:دی
ممنون شف عزیز

بوس و مرسی :* خستگیم در رفت :) قالبا مخصوص کرم کارامل یک نفره است، خودمم فکر میکردم مناسب باشن، خوب پف کردن اما پائیناش هنوز چسبیده بودن به قالب!! تازه خییییییلی هم ظرف رو با کره چرب کردم. جنس قالبش فکر کنم بچسب بوده
:p

@ نازنین:
نه نازنین جون نباید کاغذ بذاری
حتما بدون کاغذ درستشون کن
ولی خیلی خوشرنگ شدن

@ ضحی:
شاید به خاطر دمای فر بوده. قانونا نباید بچسبه
ولی همین که پریده عالیه

This comment has been removed by the author.

میگم چه پروسهٔ جالبی‌ داشت ولی‌ پروسش از طعمش خیلی‌ جالبتر بود البته تقصیر خودمه من الان به فکر افتادم کاممنت‌های رسپی اصلیو بخونم من احساس می‌کردم خیلی‌ مزه تخم مرغ میده و یه چیزی واسه از بین بردنش لازمه بعد دیدم تو کامنت ها خیلی‌‌ها به این مساله اشاره کردن و جالب بود که از همون طعم دهنده هم نالیده بودن

طیبه جون مال من خیلی‌ خوب پف کردو‌‌ از قالب پرید بیرون ولی‌ از فر‌ که درش آوردم برگشت سر جای اولش پفش نخوابید ولی‌ یه جوری شد نمیدونم چرا؟ بعد وسطشو که باز کردم دیدم مواد یه جا جمع شده ینی تو خالی‌ بود البته شیرینشو هم درست کردم این یکی‌ با اینکه پفش خوب بود و به علت وانیل مزه تخم مرغ نمی‌داد ولی‌ خمیر بود بهتر بگم این پاپ اورا ( هر دو مدل) از فر‌ که در آوردم برگشتن سر جاشون یعنی‌ تو قالب
:((

کاش یه دونه از پاپ اورتو نصف کرده بودی که ما بافتش رو هم دیده بودیم
aks az dakhele fer(3tay akhar parmesan daran)

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/New%20album/parmesan%20pop%20over.JPG#resId/2172BC176E9E469F!244


az fer ke dar avordam be moroor neshast kard

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/New%20album/parmesan%20pop%20over.JPG#resId/2172BC176E9E469F!245

بابا امکانات!!!!!!!!!! چه قالبهای خوشگلی

آره باید عکس مگرفتم. ایشالا دفعه بعد
ولی بافتش عین مافن میشه

من احساس میکنم باید بیشتر میذاشتی بپزه چون طلایی نشده. نمیدونم ولی به نظرم باید رنگش تیره تر میبود
نه واسه من زیاد پفش نخوابید. بو هم نمیداد ولی میتونی توش از انواع سبزی خشک و یا زعتر استفاده کنی

یا جوز هندی

و فکر میکنم دمای مناسب فر هم توی پختش تاثیر داره. در کل ...نباید وسطش خمیری بشه. باید کامل پف کنه و عین مافن بشه

اینو چندوقت پیش از آیکیا گرفتم دیشب تو فکر بودم من که از طعم این خوشم نیومد کاش به طیبه دسترسی‌ داشتم قالبو میدادم به خودش(به خدا راست میگما چشمک)

تازه به آقای شوهر هم گفتم اینو باید بدم طیبه جون

طیبه جون اون قسمتیش که داخل قالب بود کاملا طلایی‌ بود یعنی‌ اگه بیشتر میذاشتم بمونه می‌سوخت
زیاد مهم نیست موادو ۱/۳ کرده بودم (دور ریزم زیاد نبود)

به هر حال ببخش که زیاد بهت زحمت میدم

پریس جون خودت رو ناراحت نکن
به نظر من بعضی چیزا فقط دیدن فرایندشون هم کفایت میکنه
حالا این همه کیک و نون خوشمزه هست اونا رو درست میکنی و لذت میبری
ایم رو هم نگهدار مطمئنا یه کاربردی واسش پیدا میکنیم. من واقعا اهل قالب و خریدن و این چیزا نیستم . فقط چیزایی میخرم که مطمئنم کاربرد داره

فقط بازم فکر میکنم که باید بیشتر میپخت...شاید باید حرارتش رو کم میکردی

ولی دیگه امتحانش نکن
:p
این همه رسپی دیگه هست
:D

مقش شب:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!573

این دفعه برای تهیه این پارمزان من دو دستور رو با هم مخلوط کردم و نتیجه هم مطلوب بود.

مزه اش من رو خیلی یاد یوکشیر پودینگ می اندازه و کمی هم مزه نون نون خامه ای.

من این دفعه پارمزانش رو روی پاپ اورز ریختم و نصفی اش رو هم با رزماری درست کردم.

بالاخره موفق شدم.

:D

دست شف درد نکنه.

به به چه کپل و خوشگلن
و چه هالوینی
رزماریهاش هم خوشگل شدن
موفقیتتون رو هم تبریک میگم

طیبه جون میشه از این لیوانایی که توش چای میخوریم ونشکنه استفاده کرد؟(انگار یه جایی گفته بودید میشه) بعد اونوقت موادش نمیچسبه به لیوان؟از لیوانای استیل بزرگ هم میشه استفاده کرد یا حتما باید کوچک باشه؟ممنون از لطفتون و عذرخواهی بابت این همه مزاحمت.موفق باشید.

بله ليوانهاي پيركس و همچينين كاسه هاي پيركس براي پودينگ و سوفله و لاوا كيك و كرم بروله و كلا همه چيز مناسبه
نه نميچسبه
بله استيل ميشه اما نيم ليوان باشه نه ليوان بلند

 سلام عزیزم خوبی 
ببخشید این دستوری که گذاشتید مربوط به پاپ اور شیرینه؟
انگار در کامنهتها دیدم حرف از شکر بود و رسپی طیبه جان اما اینی که گقتید شکر نداره
ممنون میشم پاسخ بدید

نه اين شيرين نيست نونيه كه در كنار غذا سرو ميشه يه نون پنيريه
رسپي نون شيرينش رو ميتونيد توي اينترنت سرچ كنيد تقريبا مثل مافن باهاش برخورد ميشه

شف عزیز این هم  پارمزان پاپ اوِرزهای من ، خوشمزه و تپل مپل
فقط اینکه اون مدل گردهاشو تا مدت زمان پختشون تموم شد اشتباه کردم و زود از فر درشون آوردم، اونها هم ظاهراً خوششون نیومد و پفشون یکمی خوابید، فکر کنم تو عکس معلوم باشه
مورد دیگر اینکه از این مدل کاپهای شما تو میدان شوش دیدم ولی ترسیدم بخرم گفتم اول از شما بپرسم که بعد از یه مدت سیاه نمیشن؟
با تشکر فراوان

 اهان متوجه شدم
چون توی کامنتها دیدم مروارید و برخی دیگه گفتن انگار یه رسپی شیرین هم دادید شک کردم
ممنون
خیلی دلم میخواد بپزم اما متاسفانه لیوان اینجوری ندارم 4 تا نیم لیوان سفالی دارم که تاحالا تو فر نذاشتم نمیدونم میشه یا نه

دوست عزیز،

رسپی، رسپی پاپ اورز شیرین نیست،
ولی شف در قسمت کامنت ها که شما مد نظرتون هست، یه دستور برای پاپ اورز شیرین گذاشتن:

آره مرواريد جون. چون بوي تخم مرغ ميگيره
يك ليوان شير يك ليوان آرد يك ق غ كره و دو تخم مرغ و نصف ق چ بيكينگ پودر و يك ق چ وانيل
اين رسپيشه. اينكه پفش بعد خوابيده شايد چون آردش كم بوده. ايشالا دفعه بعد پفش نميخوابه

این دستورشه. احتمالا خود شف یادشون نبود که این رو گذاشتن قبلا.

بله منم از اول منظورم همین کامنت بود ولی بازم این دستور توش شکر نداره که (:

یه سوال دیگه
دو نفر بنام مروارید هست؟

من خیلی دلم میخواد اینارو درست کنم
ولی پارمیزان ندارم چیکار کنم

همیشه یه جای کارم لنگ میزنه

كاله اونجا نمايندگي نداره؟ هر چند كه اينجا هم گير نمياد و من معمولا واسه مصرف سالانه ام سه كيلو ميخرم انبار ميكنم

خير اينجا كامنت من رو كپي كردن كه در پاسخ به خودشونه

اگر شيرينش رو ميخوايد فقط كلمه پاپ اورز رو در اينترنت سرچ كنيد
همينه خيلي هم ساده است

من كه امتحان كردم نميشكنه 
ولي خب ريسكه

قيافه هاشون خيلي با نمك و تو دل برو شده
بله خب زمان پخت صحيح با توجه به سايز و قالب رو ميشه با تجربه تنظيم كرد
بله متاسفانه
كمي تيره رنگ شدن
البته خب جنس با جنس فرق ميكنه ولي اينايي كه من دارم رنگش تيره شده
اينم بگم كه بوشهر آدمهاش هم سياه ميشن چه برسه به ليوانهاش
:p

من بالاخره درست کردم اما متاسفانه طعمش رو دوست نداشتم
البته تا حدودی انتظار داشتم
خیلی خوب پف کرد اما هرچی منتظر موندم نپرید بالا با اینکه قالب رو خیلی خوب با کره چرب کرده بودم
و وقتی هم در اوردم مثل یکی دیگه از بچه ها در داخل مواد یه جا جمع شده بودن و حالت خمیری داشتن
خیلی بیش از 25 هم گذاشتم بمونه
خلاصه که اینم تجربه کردم
ممنون طیبه جان

اين بايد دقيقا مثل اسفنج پفكي و ابري باشه
اگر درست پف نكنه به قول شما طعمش خوب نميشه
انشالا كه تجربه هاي ديگه موفق تر باشن

من 2تا سوال دارم 1-پارمزان به صورت پودره یا مثل پنیر پیتزاست؟2 کرم تاتار چه شکلیه؟ من خریدم پودره مدت زیادیه تو یخچال مونده به نظر شما قابل استفاده هست هنوز/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...