2010/07/21

کِیسادیای مرغ




يكي ديگه از غذاهاي مكزيكي "كِيساديا" و يا " كِيسِديا" ( من بينا بين تلفظ ميكنم ولي شما بهتره اوليش رو بگيد به تلفظ خودش نزديك تره. اولي تلفظ مكزيكيشه و دومي انگليسيش) quesadilla هستش (حرف " ال " توي اين كلمه خونده نميشه. و اولش هم " كِي " خونده ميشه. به كسر "ك" ...مثل "كِي" به معني "چه زماني" .... و روي " ي" آخري هم تشديد بذاريد)


ترتيا رو قبلا ياد گرفتيم درست كنيم. ترتيا تقريبا بيس اكثر غذاهاي مكزيكيه پس سعي كنيد درست كردنش رو خوب ياد بگيريد. خداييش هم خيلي آسونه و از اون جور نونهاي بي دردسره.

كيساديا تقريبا يه جور پيتزاي مكزيكيه كه البته كالريش خيلي از پيتزاهاي ايتاليايي پايينتره. دليلش هم استفاده از ترتيا به جاي خمير پيتزاست.

كيساديا به معني "پنير توي ترتياست". يعني بين ترتيا پنير ميريزن و گريل و يا سرخ ميكنن تا ذوب شه . معمولا براي ساختن كيساديا مواد ( كه ميتونه متنوع باشه) رو بين دو لايه ترتيا قرار ميدن و با پنير فراوان گريل ميكنن. بسيار بسيار خوشمزه است مخصوصا به خاطر طعم چدار. البته در ساختن كيساديا ما يا از تركيب پنير هاي مكزيكي"پپر جك" و "مانري جك" استفاده ميكنيم و يا چدار.


روغن 1 ق غ

پياز خورد شده 1 عدد بزرگ

قارچ خورد شده 3 ليوان

سير خورد شده 3 حبه

مرغ پخته خورد شده 2 ليوان

گشنيز خورد شده 2 ق غ

پودر زيره 1 ق چ

فلفل قرمز 1 ق چ

پودر آويشن 1 ق چ

ترتيا 4 عدد

پنير چدار رنده شده 1 ليوان

نمك و فلفل سياه




پياز و قارچ رو در روغن تفت بديد تا آبش تبخير شده و قارچها قهوه اي بشن.  بين 5 تا 7 دقيقه با حرارت ملايم.
سير رو اضافه كرده و يك دقيقه ديگه هم تفتش بديد.

مرغ و گشنيز و ادويه ها رو اضافه كنيد و دو دقيقه ديگه هم تفت بديد تا تمام ادويه ها به جسم مواد بره.
در تصوير هويج رو هم ميبينيد كه در رسپي نياوردمش


ترتيا رو درست كنيد. كار ساده ايه و زماني هم نميبره. البته موقع پختن ترتيا بهتره زودتر از روي آتيش برش داريد چون قراره باز هم دوباره گريل شه.


روي يك ترتيا ربع ليوان پنير چدار رنده شده بپاشيد


نصف مخلوط مرغ رو روي پنير بريزيد


باز با ربع ليوان چدار بپوشونيدش.



ترتياي دومي رو روش قرار بديد و حالا روي ماهيتابه اي كه روي حرارت ملايم قرار داره گريلش كنيد. خوب فشار بديد كه پرس شه 3 دقيقه كه گذشت با احتياط بوسيله يه كفگير پهن پشت و روش كنيد و بذاريد براي 3 دقيقه ديگه بپزه. و يا تا زماني كه پنير ذوب شه و ترتيا قهوه اي شه.
به همين شكل كيسادياي دومي رو هم درست كنيد.


هر كيساديا رو به چهار قسمت تقسيم كرده و با سالسا ( و يا بدون سالسا!) گرم ميل كنيد.



البته اين رسپي كيسادياي مرغ " چيكن كيساديا" بود شما ميتونيد با گوشت و يا سبزيجات هم درست كنيد ( و يا فقط پنير!!!) ولي در هر حال زيره و فلفل و سير نبايد ازش حذف شه ( و صد البته چدار!) .


برگرفته از Healthy appetite

41 comments:

ممنون شف جون
این یکی آوکادو نــــــــــداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/! از شما چه پنهان همنوز آوکادوم تو یخچاله. این هم احتمالاً به سرنوشت توت فرنگی هام دچار خواهد شد!

با اجازه و رخصت از احسانه جون

شف جونم خسته نباشی

قالب پیجتم مبارک
خوشگل شده

خدا رو شکر جاتون محفوظ موند احسانه جون
داشتم عذاب وجدان میگرفتم :دی

مقش شب، شف بیان نمره تک بدن خیال من راحت بشه برم . می خواستم بگم هر کی بخنده سوسک بشه، دلم نیومد.

http://www.bilder-space.de/bilder/40456f-1279737199.jpg

لینک رسپی

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_18.html

اول از همه بخاطر رنگ قالب وبلاگ و اون ساعت هندونه ای تشکر و اینکه این پارمیزان پاپ اور رو نمیشه تو قالب مافین درست کرد؟؟؟؟ جوابکو نیست؟؟ساعت 24 ولی از دیدن محروم.....
با بهترین ارزوها

سلام مروارید خانم غایب
خوب هستین شما خانم؟
خانم شما برگه گواهینامه تون را آوردین؟
برای موجه شدن غیبتتون این کافی نیست!
این الان پاپ اوره ؟ نه معلومه خوشمزه است.
الان من هم یک عکس از شاهکارم می زارم تو قسمت مربوطـــــــــــــه.
می گذارم عکس شاهکارمو که همه با هم بخنـــــــــدیم.

آخ جوووووووووووون من الان عسکای این چند تا پست آخری رو با فیل شکن دیدم !!!! به به چه رنگی چه بووویی! عجب مزه ای!!!!هههههه

@ احسانه جووووون

وا... من دیروز قبل از این که برم بیرون اومدم پیام گذاشتم، چرا آخه غایب رد می کنید، الآن شف می یان گوش دوتایی امون رو می کشن ها!!

آخه قیافه خودم هم الآن شبیه همین پاپ اور هایی که درست کردم هست.
در ضمن ممنون برای راهنمایی در مورد ظرف. توی اینترنت سرویس شب و روز آرکوپال رو دیدیم، اولش زدم آکروپال!! بی سوادیه دیگه!! از اونجایی که اینجا 90 درصد سال ابری و گرفته هست، من از رنگ سفید زیاد استفاده نمی کنم و سیاه البته. اگرنه که یکهویی دیدید بی مروارید شدید. حالا همین ظرفی که شف جون هم دارن، اندازه هاش رو من بدونم بد نمی شه لطفا. من خودم هر بار ایران هستم، با خودم می جنگم یک سرویس از این آرکوپالها بیارم، ولی به مرحله عمل نمی رسه.چون یا سوپخوری اشون کوچیکه و یا یک چیز دیگه و ...

در ضمن شف جان ای میلتون رو 2باره چک کنید!!
آیکون مو کندن

اون که مال هفته پیش بود مروارید جون.
من آخه از دست شما با این غیبت هاتون چه کنم؟ چقدر حفظ آبرو کنم؟
قربونت شما از همونجا خرید کن! ما داریم از اون ور خرید می کنیم شما می خوای اینجا آرکوپال ببری؟
حالا می تونید به قسمت کیک شکلاتی بدون آرد برای خنده مضاعف تشریف ببیرید.!
البته فقط خودم می دونم چه کردم و وووووووووووو.........

دست به دلم نذار طیبه جون که خونه !! اینجا فقط پنیر صبحونه پیدا میشه و پنیر پیتزا و ماست پر چرب ! یعنی شما اگه یه دونه ماست کم چرب گیر آوردی من اسمو میذارم خامباجی !
تازگیا گودا هم یافت میشه ولی بقیه پینر ها محاله ! جالب اینجاس که یه عدهمغازه دار ها هم میدونن چیه ... وقتی میگی پارمزان میخوام میدونن نوعی پنیره (خیلی تعجب داره !) ولی با وقاحت میگن نه نمیاریم !!!!!

دست رو دلم نذارید احسانه جان که دلم خونه. هیچ کس باور نمیکنه ولی‌ اینجا یعنی‌ در آلمان تنوع ظرف و ظروف و خیلی‌ چیز‌های دیگه نیست. من نود درصد وسایل خونه‌ام از مبل گرفته تا لوستر و خیلی‌ چیزهای دیگه رو از ایران اوردم. با دوستم دیروز رفته بودیم خرید ایشون از ایران اومدن البته سالهای طولانی‌ اینجا زندگی‌ کردن، ۲ تاییمون هی‌ راه می‌رفتیم و میگفتیم آدم توی فروشگاه‌های اینجا دپرس میشه. ولی‌ تا اینجا زندگی‌ نکنید باور نمیکنید.

فعلاً از عزا در اومد شف جون!
آرتا خانم کلی زحمت کشیدن ، که ازش بسیار ممنونم.
فعلاً به اندازه 1 ماه چدار خواهم داشت.!
بعد از اونم خدا بزرگه.
یک قول های مساعدی هم شنیدم از طرف آقایون سوپر مارکتی اما خوب می دونی که به قول این عده کثیر هیچ اطمینانی نیست.
امشب من عکس ها رو ندیدم اما از مواد اولیه اش می توان حدس زد که خوشمزه خواهد بود.
ممنون شف طیبه عزیز

خوب راستش نه باور نمی کنم!!!!!!!
(اگر ببینده سریال فاصله ها باشید کاملاً این گفته من را درک می کنید). دیشب عروس خانواده این جمله من را به پدرهمسرش گفت و از خانواده طرد شد! خدا به داد من برسه!!!!!!!!!!!!!

طیبه جون
من باز به نیابت از آرتا عکس کارش را برایت می گذارم.
من فقط تا این حد می دونم که کیک بستنی است و شوگر فلاورز.
انشا الله خودش توضیحاتش را خدمتت می دهد.
http://picasion.com/show/12970762/

سلام طیبه جون دکور جدید مبارک این روزا واقعا وقت کم میارم حتا رسپیهاتو خوب نمیخونم فقط میام سر میزنم

طیبه جون اگه تعارف نمیکنی‌ و هزارتا دلیلو مدرک نمیاری(خودم همشو حفظم) من یه بسته زعتر برات خریدم اگه قابل میدونی‌ آدرس ادارتونو برام‌ای میل کن من چندروز دیگه میام که بتونم پستش کنم تو رو خدا نگو نمی‌شه و از این حرفا بذار ما هم غذایی که با زعتر درست می‌شه رو از شما یاد بگیریم خواستم‌ای میل بدم گفتم شما که نمیخونی همین جا بنویسم ولی‌ آدرس ایمیل من تو ایمیلتون هست اگرم حوصله نداری بگو همین جا بنویسم فقط رومو زمین نندازa

MIDOONAM kheili goli
merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
be khoda namak gir nemishi

قالب نو مبارککککککککککک!!
ولی خوب خیلی حیفه که عکسها هنوز باز نمیشن.
اما فیلترکنها بدونن ما که معتاد این صفحه و این کارگاه هستیم از هر راهی شده وارد میشیم.

مروارید جون ناراحت نباش منم درست کردم و خراب شد. البته خوب پف کرد ولی چسبید به ظرف و ول کن نبود که نبود هنوز هم چسبیده به ظرف و نمیتونم ظرف رو بشورمش.
من تو قالب کاپ کیک درست کردم قالبم طرح داره و خوب چربش کردم اما نمیدونم چی شد که اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟
منکه دل احسانه جون رو نداشتم از افتضاحم عکس بگیرم اما بعد از این اینکار رو میکنم که درس عبرت بشه برای سایرین.
حالا از پارمزان پاپ اور که بگذریم کسی میدونه چه جوری ظرفش رو تمیز کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احسانه جون حالا میتونی آیکون ولو شدن از خنده رو برای خودم بذاری.

دیشب در یک اقدام انتحاری 4 نوع غذا و شیرینی درست کردم.

ژله بروکن گلاس که هفته پیش درست کرده بودم
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=t8egqpthvghgslhlb3cw.jpg

http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=sygy8qvee51wzfnpog.jpg

عکسهای بروکن گلاس در جایگاه مخصوص
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_20.html

کوسه بلبن خیلی خیلی خیلی خوشمزه بود
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=a0ae0yc2rnag3rj1dvgp.jpg

http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=uklncn21l7uni3nxzk4j.jpg

کوسه بلبن در جایگاه مخصوص
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_09.html

بورانی کدو سبز
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=rutjxja8xkr1zttge9e7.jpg

بورانی کدو سبز در جایگاه مخصوص
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_6089.html

ماست میوه ای هلو
رسپی این ماست همراهم نبود و من هر چی خونده بودم و تو ذهنم بود اجراش کردم که در پایان اجرا یادم افتاد باید از ماست چکیده استفاده میکردم در صورتی که از ماست خامه ای استفاده کرده بودم که کمی رقیق تر بود. ولی خوشمزه بود. قبلا آماده اش رو میخوردم و چون اسانسهای مختلفی توش داشت دوست نداشتم زیاد استفاده کنم
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=jpuofs1qxjisjiqlaim5.jpg

ماست میوه ای هلو در جایگاه مخصوص
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_15.html

و اما شیرینی جذاب و خوشمزه تارتلت میوه های استوایی
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=wvaxve041x26jnhzmxes.jpg

تارتلت میوه های استوایی در جایگاه مخصوص
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

خوب شف بزرگ لطفا نمره دهید. همینطور دوستان کارگاهی

واي چه خوشگل شده خونمون!!.(صبح تا شب در رفت وآمد به اينجاييم يه جورايي خونمون شده ديگه). حسابي تابستوني شده.مرواريد جون ناراحت نباش چون منم درست كردم همين جوريا شده بود از حرارت زياد بودهفكر كنم.
راستي طيبه جون دستور اين سس سالسا روهم اگه مي شه بده.
ممنون

@ فاطمه

دوست عزیز، دستتون درد نکنه با این همه هنر.
شما دیگه مشق هفته نشون دادید، اینجوری لذت دیدنش فکر کنم بیشتره، تا مایی که می آییم مقش روز نشون می دیم

من برای تمیز کردن ظرفهایی که چیزی در اونها ته گرفته، معمولا از پودر سودا استفاده می کنم. ولی فکر کنم قالب کاپ کیک شما جنسش تفلون باشه و در این صورت این پودر رو بهتون توصیه نمی کنم.

از شما و نیره عزیز هم برای دلداری اتون تشکر می کنم. در مورد پاپ اور های من باید بگم من حرارت فرم رو از اون چیزی که در دستور آمده بودکمی کمتر کردم. ولی فکر کنم مشکل اون بوده که ظرفمون نسبت به مقدار مایعی که ریختیم توش کوچک بوده. نمی دونم باید شف بیان، ببینیم مشکل از کجا بوده.

خدمت احسانه خانوم هم می رسم، اول برم صبحانه بخورم، می یام

آره مروارید جون قالب من تفلون هست بخاطر همین نمیتونم تو شستنش خشونت بخرج بدم!!!!
لذت تدریجی هنرهای شما هم کم از لذت یکباره نیست عزیزم.

فاطمه جون
خسته نباشید.
شما چرا به روز مشق هاتونو تحویل نمیدین که غیبت براتون رد نشه؟
خلاصه از این به بعد منتظر هستیم مشق هاتونو به روز تحویل دهید.

طیبه جوووونم ! میگما! میشه یه دسر یا شیرینی با کره بادام زمینی هم برامون بذاری لطفا؟ البته اگه میشه ها! اینم بگم تو سایت سرچ کردم و دو مورد هم پیدا شد ولی بازم اگه دستور باحالی داری لطف میکنی بذاری؟ آخه من از مزش خیلی خوشم میاد ولی همین جوری خالی خالی چه قد بخورم آخه؟

یکی از پروژه های امروز من!
برای دیدن عکس مربوطه به قسمت پتات چاپ مراجعه فرمایید

بفرمایید به قسمت چیز تارتلت برای دیدم پروژه بعدی!

با تشكر فراوان از باباي مهنوش.هورااااا
البته من بعيد ميدونم تو دست مهنوش و زن داداشهاي بزرگوارش چيزي گيرمون بيادا!!ولي خوب حالا دل خوشيش هم خوبه.

@ احسانه:
من در آرزوی آوکادو آخرش جوون مرگ میشم. یه هوا غذا هست که با آوکادو ساخته میشه
@مروارید:
به قیافه نیست که ... به مزه است! که اون هم خوب بوده. تازه اینا به نظر من خیلی با حال شدن
راستی از همین سری شب و روز ، قرمزش هم هست. اگه قرمز به کارت میاد، اتفاقا رنگ قرمز لاکی هم هست... یه جا هم آلبالویی دیدم ولی یادم نیست کجا

@آرتا:
چرا میشه. میگم شما که قالب مینی مافن داری که!!! تو همون درست کن دیگه

@ گلی:
دیروز رفته بودم واسه چدار که گیرم نیومد. باز بازار خالی شده! پارمزان هم هرچی التماس کردم گفتن نمایندگی کاله از این چیزا بوشهر نمیفرسته!!!!!! خدایا چی میشد ما یه جای بهتری بدنیا میومدیم؟

@ مروارید:
من الان کامنتت رو که خوندم جمله قبلیم ( که یه خط بالا تر نوشتم) رو پس میگیرم! پس آسمون همه جا سیاهه دیگه؟

@ احسانه:
یک ماه؟ خوش به حالت من فقط به اندازه یک روزم چدار دارم. بازم بازار خالی خالی شده

@ آرتا:
آرتا جون کاش برشش رو هم گرفته بودی. این رویه اش کریم ویپه؟ اینجا هیچ مدله نمیشه خامه ای درست کرد

@ پریس:
مرسی عزیزم ایمیل زدم واسه ات

@ فاطمه:
نباید طرحدار باشه. ولی نا امید نشو. حتما درست میشه. ئوباره سعی کن.
من خودم یه بار یک دونه اش چسبیده بود و با دست کندمش و بعد طرفش رو گذاشتم دو روز خیس خورد و خودش جدا شد!!!! دو روز ولی رو سینک بود
اینا رو یک شبه درست کرده بودی؟ من اول خود اون پستها رو جواب دادم. فکر کردم که مال چند وقت رو یه دفعه پست کردی! نگو یک شبه بوده!!! ای ول! من عمرا بتونم
همه اش عالی بود

@نیره:
چشم. البته خیلی ساده است. چند مدل هم داره. ولی گوجه اش از همه معروف تره. ولی باز خیلی ساده است. هیچی نداره. باز چشم
:p
@ عکاس خانوم:
کوکی اش خیلی معروفه. و همینطور ساندویچش. من یه مدل اسنکش رو دوست دارم. ولی کلا فصلش نیست. چشم ایشالا کم کم همه چیز درست میکنم. صبور باشید لطفا

سلام طیبه جون
من که از این پستها هیچ عکسی ندارم ولی اینقدر میرم و میام تا بالاخره مراد حاصل شود من یه سوال متفرقه داشتم میخواستم یه راهنمایی در مورد دریم ویپ بکنیم راستش تو کانال فتا فیت چند وقت پیش یه دسر باهاش درست کرد منم رفتم خریدم و با خامه زدم ولی نمیدونم توی اندازه ها انگار اشتباه کرده بودم خیلی سفت نشد اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
شاد باشی
بهاره

برای هر بسته... نصف لیوان شیر سرد و نصف قاشق وانیل رو اینقدر میزنیم تا سفت شه
معمولا پنج دقیقه

http://www.bilder-space.de/bilder/d1a46c-1281105290.jpg

دوستان حتما درست کنن، واقعا خوشمزه بود.

دست شف بزرگ درد نکنه.

کاملا موافقم
برشت از من خیلی بهتر شده
من بد گشنه بودم ...فقط تو فکر بودم چطوری زودتر به مقصد برسونمش
:p
و آره طعمش خیلی خوبه
من از پیتزا هم بیشتر دوستش دارم

دقیقاااااا!!
این فکر من هم بود که مزه اش یک جورهایی به پیتزا می خوره، البته پیتزاهای ایتالیایی الاصل، نه پیتزاهای آمریگایی یا ایرانی با یک عالمه ملاط!! یا ملات!! نمی دونم، روش.
ولی پیش خودم گفتم، مزه اش از پیتزا خیلی بهتره. یک دونه هم برای آقای همسر درست کردم شب که اومدن، الته تندش هم کرده بودم حسابی. اگر مواد میانی اش آماده باشه، و صد البته نونش، ادم می تونه خیلی سریع بقیه اش رو درست کنه. من امشب در عرض کمتر از 5 دقیقه شام آقای همسر رو حاضر کردم.
ایشون هم خیلی خوششون آمد.

ترتیا رو میتونی فریز کنی ولی به نظرم تازه اش یه چیز دیگه است

دستت درد نکنه طیبه جون
ولی مانری جک اصلا اسپایسی نیست

http://en.wikipedia.org/wiki/Monterey_Jack

بله شما صحیح میفرمایید
پپر جک ترکیب مانری جک و اسپایسه که توی کیسادیا بکار میره

مرسی

من همونطور که دستور دادید توش هم چدر ریختم هم پیرجک هم مانری جک و عاااااااااااااااااااااالی شد شوهرم هم انگشتاشو باهاش خورد و حتی بخاطر استقبال خوبی که شد مجبور شدم دوباره بعد از صرف غذا پاشم و بازم درست کنم و خوبی دیگش اینه که زود آماده میشه
دستت درست

خدا رو شکر که مورد قبول واقع شده
دست شما درد نکنه که درستش کردید من که کاری نکردم
موفق باشید

دستت درد نکنه شف ، خیلی خوشمزه بود.
http://cid-eeffe7db41d3167b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%da%a9%d9%8a%d8%b3%d8%a7%d8%af%d9%8a%d8%a7.JPG

بسیار عالیه هم ترتیا و هم کیسادیا
احسنت

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/keysadia.JPG

خیلی‌ عالی‌

فقط من دفعهٔ بعد فکر کنم گشنیزو حذف کنم چون یه کمی‌ طعمشو به غذاهای هندی نزیک کرده بود منم چندان علاقمند نیستم

ولی‌ در کّل هم شیک بود هم خوشمزه هم نسبتا ساده و سریع

مرسی‌

راستی‌ من می‌تونستم ۴تا کیسادیا بسازم چون موادم زیاد بود ولی‌ نون کم داشتم چپوندمش لای ۳تا نون ولی‌ چقدر هم سنگین بود

آخه من اگه بخوام ترتیامو خیلی‌ بزرگ پهن کنم دیگه از دایره به سایر اشکال هندسی تبدیل میشه(چشمک)

پریس جون واسه رفع اون مشکل میتونید با یه قالب کیک دایره ای خمیر رو قالب بزنید که گرد شه
بله بله حذف و اضافه کردن توی غذاها کاملا مجازه چون مثل شیرینی ها حساس نیستن
ولی گشنیز از مشخصات غذاهای مکزیکیه
به نظر من هم شیک شده . احسنت

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...