2010/07/25

میلک شیک موز صد در صد رژیمی



من هر روز ميلك شيك موز ميخورم. دقيقا هر روز. چه زمستون ، چه تابستون. چه رژيم سخت داشته باشم ، چه زده باشم رو دنده بي خيالي. در هر صورت هر روز بعد از ورزشم يه پارچ از اين نوشيدني ميخورم (سفارش شده براي كاهش وزن بايد بعد از ورزش ميلك شيك با ميوه تازه مصرف شه) . خوردن يك موز در روز به دليل ضد سرطان بودنش ( و خواص ديگه اش) از سوي متخصصين توصيه ميشه. و همچنين نوشيدن حداقل 4 ليوان شير در روز. خلاصه من هر روز و دقيقا هر روز اين نوشيدني كه خواهيد ديد رو درست ميكنم.

همينطور كه قبلا در مورد ميلك شيكها توضيح دادم... ميلك شيك يه پاي ثابتش بستنيه. ولي مني كه دو يا سه ساعت جون كندم و ورزش كردم كه نميام با بستني باطلش كنم كه!!!

اين مدلش رو كه من ميخورم كيفيتش دقيقا مثل ميلك شيكيه كه توش بستني داره ولي بدون بستني! 

خيلي هم ساده و بي دردسره ولي اينكه چرا تا الان پستش نكرده بودم رو شما بذاريد به حساب تنبلي .



همه مون موز كه ميخريم تو فكرشيم كه الانه كه سياه شه و از فرم بيافته. ما چون خيلي از اين درست ميكنيم مصرف موزمون بالاست ولي بازم پيش مياد كه موزها شروع به سياه شدن كنن.

كافيه قبل از اينكه موزها عمرشون رو بدن به شما، همه رو باز كرده و چيپسي اسلايس كنيد. تجربه به من ثابت كرده كه بهتره چيپسي خورد شه تا فرم هاي ديگه. له كردنش هم جواب نميده ( اينا همه تست شده. بهترين شيوه اش همينيه كه ميگم) و اسلايسهاي موز رو توي يه كيسه به شكلي كه تقريبا روي هم قرار نگيرن بچينيدشون ( زياد وسواس به خرج نديد) و توي فريزر بذاريد تا يخ بزنه. اينطوري واسه خودتون هميشه موز يخ زده به مقدار يك نفره يا دو نفره داشته باشيد، كه يه دفعه دستتون تو حنا نمونه. ولي اگه واسه بار اول داريد تست ميكنيد و طبق معمول ( اونجوري كه من ميشناسمتون!) عجول هستيد... زماني ميتونيد باهاش كار كنيد كه چيپسهاتون در حدي يخ زده باشه كه با دست بتونيد بشكنيدش. يعني قبل از اين مرحله جواب نميده . بايد كاملا يخ زده باشه. ( دقیقا همین بلا رو سر همه میوه ها میتونیم بیاریم که میلک شیکشون کنیم)




حالا يه كم شير توي مخلوط كن بريزيد... و چيپسها رو بريزيد توش و روشنش كنيد. ( تجربه به تلخي به من ثابت كرده كه اگه موزتون توده اي يخ بزنه در اين مرحله اون كيفيت لازم رو نخواهيد داشت)




من باز به همون دليل ( ورزش كردن براي تناسب اندام) هرگز توش شكر يا عسل يا هيچي نميريزم. و به شما هم توصيه نميكنم. چون اگه قراره شكر بريزيد كه خب بستني هم ميريزيد ديگه!

كيفيت اش فوق العاده ميشه. عين اينكه توش بستني ريخته باشيد. و مقدار غلظتش هم دست خودتونه. من بعضي وقتها شيرش رو كم ميريزم كه با قاشق بشه بخوري. اگه شير رو حذف كنيد يه بستني موزي به دست خواهد اومد. بستني موزي صد درصد موزي. بستني موزي صد درصد رژيمي!

اين يك چيز بسيار خوبه! 
بايد در سفره روزانه تون جا باز كنه

45 comments:

کارت حرف نداشت شف عزیزم
خسته نباشی بابا پشتکارت عالیه
من که بزور روزی نیم ساعت اونم از روی عذاب وجدان ورزش میکنم و بس

بهرحال
(*.*) تا خیلی

سلام
طیبه عزیز.
چقدر با انرژی.
کار، آشپزی حرفه ای، وبلاگ نویسی و ورزش و زیان و ...
هزار ماشا ا...
خیلی دوست دارم بدونم چطوری همه اینا را مدیریت می کنی؟
دوستت دارم چون لبریز از انرژی مثبتی.
دوستت دارم چون با دستورهای غذایی خوبت آشپزی می کنم و شاد می شم.
شاد باشی

می بینم که امشب کارتم تو دستم خشک شده!!!!!!!!!!!!!!!
وای این میلک شیک به درد من می خوره! آخه نیست من رژیمم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون باید فوق العاده بشه. می گم شف زنجفیل باید توش خوشمزه بشه نه؟
مرســــــــــــــــــی شف طیبه جون

(*.*)
دوست دارم.
منم هرروز همین نوشیدنی رو درست میکنم، اما توش یخ میریزم که حسابی برفکیش کردم! تا سفت بشه و قابل خوردن با قاشق باشه
اما این حتما یه چیز دیگه ست.

دوستان اسموذی توت را فراموش نکنید بسی خوشمزه خواهد شد.
بفرمایید

شف جونم ممنون

مثل همیشه عالی

سلام خسته نباشید من یه سوال دارم در باره ژله بروکن گلاس میخواستم ببینم میشه با پایه بستنی درستش کردبازم متشکراز زحماتتون

شف جونم خواهشن جواب سوالم رو تو پست شپردز پای بده.. عجله دارم :*

توضيحش كه خيلي خوشمل بود.حتما خودش هم خوشمل وخوشمزه است.بوس بوس

مرسی شف جون خیلی خوب بود . یه سوال پس حتما باید میوه مون یخ زده باشه دیگه ؟ واینکه اون مواد رویی برای گراتن میگو که درست کردی یعنی همون پودر سوخاری +کره رو میشه واسه گاتن های دیگه هم اینکارو کرد . لطفا گراتن های دیگه هم آموزش بده . بوسسسسسسسسسسس

طیبه جون مرسی از این میلک شیک بسی خوردنی و ... وای دلم خواست!!!!

طیبه جون دستت درد نکنه چه میلک شیکی!!!!!!!!!
دلم خواست بدجور..... (*.*)

طيبه جون سلام. آخرشي . خيلي باحالي. كلي انرژي ازت مي‌گيرم. دوست دارم هزارتا
(*.*)

سلام شف عزيز!
دستورت عالي بود و حتما حتما حتما تستش مي كنم. اومدم بهت بگم كه زله بروكن گلاس رو از روي دستور شما با شير عسلي درست كردم و با اينكه بار اولم بود اما عااااااااااااالي شد و آبرومو جلوي مهمونام خريد! البته با كلي ترس و لرز رفتم طرفش چون بجاي پودر ژلاتين ورقه ژلاتين داشتم و تا حالا با ورق كار نكرده بودم. اما خدا رو شكر خيلي خوب شد.
اومدم بگم آي لاو يو!:D

مقش شب:

پستو

http://www.bilder-space.de/bilder/d727a7-1280136207.jpg

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/02/blog-post_27.html

بیکد آلاسکا

http://www.bilder-space.de/bilder/c8f1f6-1280073724.jpg

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_23.html

طيبه جونم سلاااااااااااااام م م م م مم
دلم خيلي برات تنگيده ه ه ه ه ه ه ه ه
من دو هفته اي مسافرت بودم و دسترسي آنچناني به اينترنت نداشتم 
ديشب بيصبرانه اومدم سراغ وبلاگت اما اه از نهادم بلند شد، هيچ كدوم از عكس ها ديده نمي شه 
چه بايد بكنم ؟ فيلتر شكن هم ندارم  !!!!
طيبه جون احساس مي كنم تم وبلاگت رو كه عوض كردي سرعت دسترسي به وبلاگت كمتر شده ، نمي دونم بقيه بچه ها همين مشكل رو دارن يا نه؟؟؟؟؟
حالا حتما بايد سايت رو با فيلتر شكن باز كرد ؟
كمكم كن لطفا كه حسابي دپرسم !!!
راستي طيبه جون يه سوال شايدم فضولي : چرا شما براي خودت يك سايت درست نمي كني؟
البته من اصلا وارد نيستم و نمي دونم هم كه براي درست كردن سايت و گرفتن دامنه و اين چيزها چه بايد كرد اما فكر كنم با توجه به حجم عكس هايي كه در وبلاگت داري، لود كردن وبلاگ رو سخت مي كنه، نمي دونم شايدم دارم اشتباه مي كنم . منو ببخش بابت اين فضولي ...
دلم خيلي براي عكس هات تنگ شده ...
من خنگ !!! به خدا كه تا عكس ها رو نبينم نمي تونم بفهمم بيكد السكا رو چه جوري دراوردي. بماند كه همچنان شاخام در حال رشده از اينكه بايد بستي رو در فر گذاشت ....
اميدوارم زودتر شاهد وبلاگ كاملت باشم خانم همه چيز تمام ....

مرواريد خانم چه عالي شدن كاش از برش خورده بيكد آلاسكا هم عكس گرفته بودي .

سلام
من فکر می کنم علت این که عکس ها دیده نمی شن اینه
که سایتی که برای آپلود عکس استفاده می شه فیل تر هست و اگر اون سایت عوض بشه و از محل دیگه ای آپلود بشه مشکل حل بشه.

@ نیره

دوست عزیز، عکس گرفته شده و در پست بیکد آلسکا گذاشته شده. من همه عکس ها رو اینجا نذاشتم، چون این پست مربوط به بیکد آلسکا نیست.

@ احسانه:
خب تنوع میلک شیک هم به همینه که هرچی دوست داری بریزی توش

@بهار:
با خورده یخ اون کیفیت به دست نمیاد. حتما امتحان کن مشتری میشی

@ نورا:
بله میشه ولی چون خیلی سرده باید موقع اضافه کردنش به ژلاتین بیشتر دقت کرد

@ سودابه:
بله کاااااااااملا یخ زده
بله همون رو واسه اکثر گراتنها استفاده میکنیم طعمش رو هم عالی میکنه
چشم یه مدل دیگه اش رو هم همین الان تو آرشیو دارم که تو نوبته

@ ستاره:
ستاره جون من معتقدم هیچ وقت نباید چیزی رو واسه بار اول برای مهمونی درست کرد ولی احسنت بر شما

@ شادآفرین:
سلااااااااام
یکی از دوستان یه لینک عالی تو پست "پیترا چیز بایت " گذاشته که حرف نداره و خیلی سریع وبلاگ رو با همه عکسهاش باز میکنه
من چاره ای نداشتم باید تم وبلاگ رو عوض میکردم چون داشت مشکل ساز میشد. بلاگر هم همه اش چند مدل بیشتر نذاشته که با همینا باید سر کرد
نه سایت زدن درسته که کار رو تا حدی آسون میکنه. ولی من طرف خودم رو میشناسم. این موجودات هرگز به آدم خدمات خوب نمیرسونن و بعد یه دفعه میبینین که سایت دوان شد! مطمئن باشید اوضاع بدتر میشه. وگرنه خودم اونکار رو میکیردم

مرسی طیبه جونی بابت توضیحاتت
:)))

مقش شب

http://www.bilder-space.de/bilder/29bcf6-1281216252.jpg

نظرت چی بود در موردش؟

شف جان ببخشید در مورد مزه اش چیزی ننوشتم. ایم مصبر کلاس نشسته بود پشت گردنم!! اصطلاح آلمانی!! من یادم رفت.

تجربه جالبی بود. دستتون درد نکنه.
من فکر کنم شیرش رو زیاد ریختم، چون کمی شل بود و نمی شده با قاشق خوردش. باید دفعه بعد کمتر شیر بریزم. در ضمن باید دوباره فروزن بانانا درست کنم و ...

در ضمن شف جان، لطفا، لطفا، اگر حالتون خوب بود و خودتون رو قوی حس کردید، دستورهای با گلابی رو لطفا در اسرع وقت بذارید. اینجا گلابی هاش خیلی خوشمزه نیستن. ولی مادر شوهر مهربانم درخت های گلابی خوبی داره و من قراره این هفته دوباره برم زیر درخت، جن ها بیخود می کنن بیان پیش من!! و خب طبیعی هست که نمی شه اینها رو برای مدت طولانی نگه داشت. پس اگر، اگر، اگر، بازم بگم؟ اگر حالتون خوب بود، من رو دریابیدددددد

مشکل حال من نیست عزیزم
مشکل اینه که گلابی خوب تو بازار گیر نمیاد
چشم میرم تو کارش

سلام
من امروز کیک شیک موز درست کردم البته چند ساعت قبل از افطار
. دو تا سوال:
1- من تا افطار صبر کردم که تغییر رنگ داد و کاکائویی رنگ شده این یعنی باید همون موقع خوردن درست می کردم
2- زمانی که مزه گس داره، چطوری می شه این مزه را از بین برد ..

ببخشید میلک شیک موز اشتباه تایپی شد.

@ تارا

دوست عزیز،

موز جزء اون دسته از میوه هایی هست که بعد از پوست گرفتن، تیره می شن. شما اگر شیر و موز معمولی هم درست کنید، اگر همون موقع نخورید، تیره می شه.
قبل از صرف درست کنید و نوش جان کنید.

مزه گس را هم حدس می زنم به خاطر سفت بودن موزها داشته. یعنی موزهاتون شاید هنوز نرم و شیرین نشده بودند.

مروارید جونم
ممنونم این تشکر به خاطر اینه که خیلی جاها جواب دادین. من شیر موز زیاد درست نکرده بودم خودم. تجربه در حد صفر

وای منم چند بار این میلک شیک رژیمی رو درست کردم خیلی عالی میشه و خوشمز ه اس

@ تارا

خواهش می کنم دوست عزیز.

علاوه بر مواردی که مروارید جون فرمودن... اگه این مدل خاص از شیرموز، بمونه دیگه اون حالت میلک شیکی و تگری بودنش رو از دست میده و خوشمزه نخواهد بود

یه تجربه که از مامانم یاد گرفتم وقتی‌ موز داره خراب میشه(البته قبل از له‌ شدن) همون جوری با پوست میذارمش فریزر پوستش سیاه می‌شه ولی‌ گوشتش تا مدتها سالم و یخزده باقی‌ میمونه. واسه درست کردن شیر موز من دستکش دستم میکنم و با یه چاقوی بزرگ پوستشو بلافاصله بعد از خارج کردن از فریزر جدا می‌کنم تقریبا راحته. بعدم با چاقو چند قسمتش می‌کنم و میریزم تو مخلوط کن حالا اگه شیرو زیاد بریزیم می‌شه همون شیر موز معمولی‌ ولی‌ اگه شیرو خیلی‌ کم بریزیم دقیقا کیفیت برفکی میده بهمون(فکر کنم مثل مال شما) مثل بستنی با قاشق میخورمش

این پستو اولین باره میخونم به نظرم رسید روش من همین کیفیتو بهم میده. دفعهٔ بعد ازش عکس میندازم حتما چون الان موز یخی ندارم

آره پريس جون دقيقا هميني ميشه كه ميگي
من امتحان كردم
فقط يه مشكل داشتم
همه اش ميترسيدم مخلوط كنم بشكنه يا ترك بخوره چون تيكه هاش درشت بودن
بعدش ديگه هميشه ريز ميبرمشون

نترس عزیزم
loooooooooooooooooooool

من بلا زیاد سر مخلوط کنم میارم حتا تکه‌های یخو درسته میندازم توش هنوز که سالمه. ۲سالو نیمه دارم ازش استفاده می‌کنم
:P

سلام طیبه جان
مخش شب
http://mohemnist.persiangig.com/page9.html

ايول به مامان جانتون! خوشم اومد كه پايه هستن
:D

میلک شیک موز به شیوهٔ طیبه، من (یا مامانم؟) (چون از موز درسته استفاده کردم)

حالت یخی
http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/salad%20dar%20jam/milkshake.JPG

حالت معمولی
‌http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/salad%20dar%20jam/milkshake%20%20moz.JPG

ايييييييييول! من غليظش رو ترجيح ميدم

پي.اس. چه بشقاب خوشگلي
از سليقه ات خوشم مياد
:)

وای منم عاشق غلیظ‌ شم
کاش اینجا بودی من هر چی‌ واسه خودم می‌خریدم یه دونه هم واسه تو می‌خریدم(بوس)

ولی‌ طیبه جون تو باید باید بیای اینجا یه بار با هم بریم اون مغازه ژاپنی رو غارت کنیم!!!!!(اینم از همون جا خریدم. همون جا که پر رمکینه. انقد ظرفای فسقلی ناز داره که نگو. نمیدونم این چینی‌ ژاپنیها چی‌ میخورن تو اینا(

اتفاقا من نبايد بيام
:p
ميزنم خودمو ورشكست ميكنم . احتمالا لباس تنم رو هم ميفروشم كه ظرف بخرم
looool

مقش شب بهاره جون:

https://skydrive.live.com/?wa=wsignin1.0&cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&id=4CAA14D7A92BA818!128!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!203&sc=photos

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...