2010/08/02

خرس مینیاتوری


وقتی میگم مینیاتوری یعنی واقعا مینیاتوری! در حد یه بند انگشت. شایدم باید اسمش رو بذارم خرسهای بند انگشتی!

اینارو خیلی وقت پیشا درست کرده بودم... همون موقع که بد رفته بودم تو مود کیک چوبی درست کردن! روزی یه مدل درست میکردم. هنوز هم یه عالمه ایده تو ذهنمه و همه لوازمش رو هم تو خونه دارم. ولی دیگه از مودش خارج شدم متاسفانه... حالا شاید باز راه افتادم... خدا رو چه دیدی...

خب ... حالا واسه اونایی که قراره برای جشن تولد یا یه مهمونی از اینا درست کنن ، شرح حال این خرسها رو خواهم گفت. قبل از هر کاری در مبحث کیک چوبی ها ، اصول اولیه اش رو کامل و با دقت مطالعه کنید. چون تهیه اون خمیر کیکی اولیه اش خیلی مهمه و علاوه بر اینکه روی طعمش تاثیر میذاره، توی شکل ظاهریش هم خیلی تاثیر داره و اگه بار اولتونه به احتمال زیاد نتونید خوب درش بیارید . پس لطفا دقت کامل به خرج بدید.





برای درست کردن خرسها به یه سری مواد تزئینی احتیاج داریم...از بالا... تخم آفتابگردونهای کاور شده ترجیحا به رنگ سفید برای گوشها. سمت راست... ترافلهای قلبی مینیاتوری به رنگ قرمز واسه پاپیونها. سمت چپ ... قرصهای نعنایی به رنگ سفید برای دستها و پاها. از این قرصها توی فروشگاهها زیاده و به رنگهای مختلف موجوده ولی ما رنگ سفیدش رو لازم داریم. جعبه اش رو هم کنارش گذاشتم که بدونید چه شکلیه. بقیه ترافلهای توپکی هم واسه چشمها و بینی استفاده میشه. که از همون نی های معروفه که قبلا شرح دادم. و یه سریش هم که توی لوازم قنادیها پیدا میشه. در کل همینطور که گفتم: وقتی میرید خرید، هر چی چشمتون دید بخرید چون یه روزی به کار میاد!




این که اصلا اینا رو درست کردم از اینجا شروع شد که ....توی این عکس یه خرس میبینید. این خرس رو اداره به مناسبت روز زن بهمون هدیه داد!
همین!
عتیقه است این اداره ما!!!! حیف که خرسش تو دل برو بود و کم عصبی شدیم ( من و حمیده) وگرنه ...
 آقایون ( همکارا) هیچکدوم باورشون نمیشد که اداره یه همچین کاری کرده!

بگذریم... این خرسه رو خیلی دوست دارم. هم خنگه هم با مزه است. دیگه شد الگوی کیکهای من.

درست کردنش هم که همینطور که میبینید خیلی ساده است. همه اش دو تا گلوله میخواد و مثل همیشه از قبل همه رو سوار کردم که ببینم چی از آب در خواهد اومد.







پس شیوه درست کردن خمیرش رو یاد بگیرید. من این یکی رو هم با کرم کاسترد و کیک ساده درست کردم. به تعداد خرسها ، از خمیر گلوله های ریز درست میکنیم. یکی واسه سرش. یکی واسه تنش. بزرگ و کوچیک بودن سر و تنش هم دست خودتونه. میتونید سایزها رو مختلف بگیرید که خنده دار شن!



سر تخمه آفتابگردونهای کاور شده رو توی شکلات سفید زده و توی کله خرس فرو میکنیم. شیوه درست کردن شکلات رو هم که قبلا گفتم ( من دیگه توضیح اضافه نمیدم با فرض اینکه همه پستهای قبلی رو همه خوندن)

یک نکته: حواستون باشه که بعد از کاور شدن، زاویه ها کم میشه ها! زیاد گوشها رو فرو نکنید توی کیک چون بعد از کاور شدن با شکلات زاویه های گوشه پوشیده و کم میشه و ممکنه گوشهاش ناپدید شه!



بعد یه کم شکلات روی لبه بالایی تن خرس مالیده و سر و تنش رو به هم میچسبونیم



سر چوبها ( سیخ کباب اندازه نازک و یا نی آبنبات چوبی) رو توی شکلات فرو کرده و تا یک سوم سر خرس فرو میبریم. فقط مواظب باشید چون خیلی ریز و ظریفه ترک میخوره. با انگشت ترکها رو از بین ببرید. بعد دوباره میذاریم توی فریزر تا ببنده.



این قرصهای نعناعی یه طعم خیلی خوبی به خرسهامون میده ( دوستم صدیقه هم که امتحانش کرد معتقد بود طعم نعناعیش جالبه) الان چهار رنگش تو بازار هست. از همه رنگهاش خریدم واسه روز مبادا.

قرصها رو روی بدن خرسها با شکلات میچسبونیم. البته شما میتونید از پاستیل هم استفاده کنید. توی این سایز پاستیل زیاده. یا میتونید کرمها یا مارهای پاستیلی رو قیچی کنید و ازش استفاده کنید. طعمش هم خوب میشه



خوب که منجمد شد باید یه بار توی شکلات فرو کنیمش. ولی حواستون باشه که غلظت شکلات واقعا مهمه. وگرنه بد شکل میشه. پس به اندازه کافی رقیقش کنید. ولی نه اونقدر رقیق که بعد خوب کاورش نکنه. با تجربه دستتون میاد



فقط یک بار خرس رو توی شکلات فرو کرده و بعد نگهش میداریم تا اضافه شکلات بچکه



من یه طوری نگهش داشتم که از دمش بچکه و یه شکل دم مانند هم پشتش ایجاد شه.



نوک ترافلهای قلبی رو با قیچی چیدم و بعد دو تاش رو به شکل پاپیون با شکلات روی گردن خرس نصب کردم. باز میتونید از پاستیل قرمز استفاده کنید



پوزه خرس با ترافل های قهوه ای با فرم و سایز پوزه ای ( توش گشتم تا این فرمیش رو پیدا کردم) و چشمهاش هم با ترافلهای رنگی




واسه خوشگلی بیشتر ، پایین خرسها رو با روبانهای رنگی تزئین کردم و البته بعضی از خرسهامون هم خانوم خرسه هستن و گل سر هم دارن!



آآآآآآآخ! خرس بیچاره! اینم سرنوشتش اینجوری رقم خورده بود. خدایش بیامرزاد! ولی من مرده اون طعم نعناعیشم.

میدونم که درست کردن اینجور چیزا زیاد عمومیت نداره. و شاید تعداد مخاطبان کم باشه. ولی من با ساختنشون خیلی حال میکنم و واقعا احساس خوبی بهم دست میده!

اگه شما از اون دسته از مخاطبانید... ایشالا تو پروژه خرس سازی موفق باشد.

44 comments:

مـــــــــــــرحبا به این حوصله شف جون

با با من کلی ذوق کردم چه برسه به پسر کوچولوم که هر شب کنار من کاراتو میبینه و کلی هم خوشش اومد و .............. خودت میدونی دیگه
با بهترین ارزوها

بی نهایت ظریف و خوشگله
ممنون از ابتکار زیبات

شب گرم و تابستونی خوش شف جونم
وای چه خرسای با احساسی ! با احساس رو نمیدونم چرا گفتم ! فکر کنم سفیدی و کوشولویی خرسا روم تاثیر گذاشت! هههه
(جدا ادارتون زحمت افتاده ها!)

فیل شکن امشب!:)


https://www.jobhide.com

چه گوگولی هست این خرسه!!
ممنون

خیــــــــــــــــلی نازن این خرس ها
خیلی ملموسن.
آرتا جان یادت نره به بهراد چی بگیا!
فقط شف نفهمه ها!!!!!!!!!!!!

مقش شب

رایس پیپر رول

http://www.bilder-space.de/bilder/754193-1280783777.jpg

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

وای چه خرسای نازی ی ی ی ی ی ی !!!!!!!!
باید یه وقتی بذارم برا این کیک چوبیهای خوشگل و خوشمزه و گرنه بسیار بسیار از درسها عقب میافتم.
مرسی شف جون خیلی خوشگلن!!!!!! کوچولوهای نازنازی ی ی ی ی!!!!!!
آفرین مروارید جون همپای مروارید جون پیش میری خوش به حالتون ما که از این چیزمیزا نداریم بپریم سرکوچه بخریم !!!!!!
آه !!!! افسوس!!!!!
من با کارای جدید برمیگردم .........
با این جمله آخری یاد کارتون معاون کلانتر افتادم که آخرش میگفت من با یه برنامه کاملا جدید برمیگردم
آه ... یادش بخیر .....

دوستان این رایس پیپرها رو هم لوازم قنادی پاسارگاد آورده.
این گزینه بسیار بهتری است تا بهجت آباد.

احسانه جون آخه دستم از پاسارگاد و بهجت آباد و جام جم و ... خولاصه پایتخت کوتاهه.......... آیکون گریه
احتمالا سماغ هم ندارم!!!!!

احسانه جان دقیقا بهراد همون حرف همیشگی رو تکرار کرد ( چشمک )

.....درس پس میدهیم
شف جون بیا و شاگرد کوچیکه رو دریاب....
اینها کارهای چند روز من هستش
البته در مقابل شاگرد اولهای کارگاه مروارید جون و احسانه جون ما عددی نیستیم......

پیتزا چیز بایت (الان که عکسهاشو میذارم باز دلم خواست) خیلی خیلی خوشمزه و عالی
اوه .... دوستان درست دیدید یه چیز بایت کمه .... آخه کم آوردم ... ضمنا زیتون سیاه نداشتم ببخشید شف جون
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=9d7n7djdi422cyh1g8.jpg

http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=hb20fz36e2cry43mf5pd.jpg
عکسها در جایگاه مخصوص
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_26.html

کوردن بلو ... کالباسی که استفاده کردم مرغ و قارچ بود بخاطر همین رنگش یکی شده
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=0a5yeqrh4ehxxasnsuth.jpg
کوردن بلو در جایگاه مخصوص
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_22.html

کیک تاج فرانکفورتی .... با بادوم زمینی درست کردم و مارسکینو چری نداشتم ببخشید شف جونم
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=5jrqvkrpezjxgboqqgxn.jpg

کیک تاج فرانکفورتی در جایگاه مخصوص
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_09.html

کیک پته مرغ
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=gosswv7nsvz0wklk0zq.jpg

کیک پته مرغ در جایگاه مخصوص
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html

اسموذی توت
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=3u3qnbmye9q3civdre.jpg

اسموذی توت در جایگاه مخصوص
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_28.html

شف جون میدونم یه جاهایی اشکال دارم اما قول میدم همشو اصلاح کنم و شاگرد خوبی براتون باشم ......
بخاطر همه چیزهای خوشمزه ای که یادمون دادید و یاد گرفتم و لذت بردم ازت ممنونم
انشاءاله همه لحظه هات پر از شادی و آرامش باشه.
بوس س س س س س ....

@ فاطمه

فاطمه جوننننننننننننننننننننن،

شما مقش هفته تحویل می دید، اینجوری قبول نیست. آخه من الآن صبحانه نخوردم و با دیدن این عکسهای خوگشل موگشل خب دلم خواست!!
خیلی خیلی خسته نباشید و واقعا زحمت کشیدید. شکسته نفسی هم نکنید که شما خودتون استادید.

در ضمن فاطمه جون، من نمی دونم شما کجای ایران زندگی می کنید، ولی باور کنید اینجا هم اینجوری نیست که من بپرم سر کوچه مغازه چینی ها مثلا. ولی خب در مقایسه با ایران اینجا امکانات بیشتره. ولی خیلی وقتها شده که من خواستم چیزی رو درست کنم که وسایلش رو نداشتم. این رو گذاشتم توی برنامه ام و ممکنه تا چند سال هم هی دنبالش بگردم تا پیداش کنم و یا چند ماه صبر کنم تا برام از ایران بیارن.

خب ببینید من الآن دلم لک زده برای نون سنگک تازه، خب شما دارید ما نداریم دیگه
من دلم شاه توت می خواد، خب اینجا نداریم دیگه
بازم بگم؟

آیکون گریه

@ احسانه

احسانه جون تا مصبر نیومده گوشتون رو بکشه، لطفا توی پست رایس پیپر رول در مورد رایس پیپر صحبت کنید. من برای خودتون می گم، آخه مصبر ما یک کمی خشنه، شما چون تازه واردید نمی دونید!!

ببخشید مروارید جون راست میگی حق با شماست منم دلم سنگگ خواست ......
من قزوین زندگی میکنم
اما دلیل هفتگی عکس گذاشتنم .... من دوربین ندارم دخترم با موبایلش عکس میگیره چون معمولن کارهام شب تموم میشه دخترم عکسها رو به کامپیوتر منتقل نمیکنه منم باید هی بگم عکسا بریز رو کامپیوتر و خولاصه از من گفتن و از اون نشنیدن!!!!!!
بخاطر همین منت کشی من، خانوم لطف میکنن هر چند روزی به من عکس تحویل میدن
من چیزای دیگه هم درست کردم ولی چون قبل از اینکه دوربین برسه نصفش خورده میشه دیگه نمیذارم و برای عکس انداختن به دور دوم کشیده میشه مثل چیز کیک و استیکی دیت کیک و چند تای دیگه

وای فاطمـــــــــــــــه جون آفرین چه کرده ایـــــــــــد.
همگی بسیار خوب است.
شف جون بیا ببین شاگردانت چه کارا که نمی کنند.
ای بابا مروارید جـــــــــــــــــــــــــــون
زودتر می گفتین خوب من خواستم جواب دوستان را بعد از کامنت ها شون بدم دیگه حواسم پرت شد که اینجا خرسه مینیاتوری است نه رایس پیپر.
نمی گذارند که دوستان حواسم جمع باشد.
چشم به آنجا منتقلش می کنم.
مرســــــــــــــــــــــی آرتا جونم. بگذار بچه هر طوریکه راحته باشه!!!!!!!!!!!
بهراد هم برنامه آینده ای است از مانی یزدان پرست. هنرمند و خوش ذوق

مثل هميشه بي نظير بود..................................دست گلت درد نكنه

@ فاطمه

فاطمه جون، به قول بابا جونم دوره آخر زمون شده!! منت کشی؟!! عجب دخملهایی پیدا می شن ها!! چرا زودتر نگفتید مصبر کارگاه رو می فرستادیم سراغ دخترتون. اصلا هم بهشون از این غذاهای خوشمزخ که درست میکنید ندید، اگر هم خواستید بدید شرط کنید به ازای هر تکه شما هم ازش یک عکس می خواهید!! اهکی!
آیییییییی مصبر جان!! کجایید؟

یک چیز دیگه که یادم رفت، شما اگر وب کم هم داشته باشید با وب کمتون هم می تونید عکس بیندازید.

بعد هم شما اگر چیزی درست می کنید بیایید به ما بگید حتی اگه عکسش رو ندارید، ما همینطوری هم ذوق می کنیم.

بهاره
سلام طیبه جون
واقعا نازن آخه کی دلش میاد اینا رو بخوره؟طیبه جون واقعا به خاطر این همه سلیقه و استعدا و حوصله و هنر و .......................................... بهت تبریک میگم
ilove u

مرسی از لطف همه دوستان! در باب سوالی که در ذهنتونه ( که کی اینا رو که به این خوشگلین میتونه بخوره) باید بگم که .... همه خوردنش و آخ هم نگفتن!!! ولی خیلی کوچولو بودن یه لقمه چپ شد


@ فاطمه:
من بالاخره امروز کامنتها رو چک کردم. همه عالی بودن! چه کردی دختر! این پیتزا هم آخرشه. یاد اون یه هفته پیتزا خوردن خودم افتادم! هنوز مزه اش زیر زبونمه! دو تا؟ من اسلایس روز اولم سه تایی بود داداش! آره ! سه تایی! همه رو هم تنهایی خودم خوردم! آخرش دیگه ولی داشتم جا میزدم آخه خیلی زیاد بود ولی نمیشد متوقف شد


آخییییییییییی.... خیلی منت کشی سخته
بدون دوربین بودن هم بد دردیه
منم در آرزوی داشتن یه دوربین با کیفیت به سر میبرم

در هر حال همه کارها مثل همیشه عالی عالی بودن
ماشالا

شف طيبه عزيز خيلي خوشحالم كه بلاگت رو پيدا كردم

خيلي حيف كه ديگه تو حال و هواي كيك چوبي نيستي :( لطفا دوباره به حال و هواش برگرد پليــــــــــــز

آخه من ميخوام براي تولد دخترم از اينا زنبورش رو درست كنم ولي شديدا مبتدي هستم براي همين عاجزانه خواهش دارم شما يه زنبورش رو درست كني و من رو راهنمايي كني تا سربلند از اين مرحله رد شم :D

شف عزيز اين سايت هم چيزاي جالبي داره مطمئنم خوشت مياد با اين همه ذوق و سليقه اي كه داري

من چندتا لينكش رو برات ميزارم

http://www.parents.com/recipe/frosting/jack-o-lanterns/

http://www.parents.com/holiday/halloween/recipes/halloween-desserts/?page=3

http://www.parents.com/recipes/cooking/kid-friendly-food/play-with-your-food/?page=3

http://www.bakerella.com/burgers-and-bees/
این لینک زنبور بیکرلاست
من خودم تصمیم دارم زنبور و پوه رو با هم درست کنم
ولی ممکنه طول بکشه
اگه انگلیسیت خوبه بخونش
سوالی داشتی من در خدمتم

مرسی به خاطر لینک
من عاشق پنگونهام. توی تزئین غذاها خیلی کاربرد دارن و ناز مشن. در دستور بوده ولی به خاطر تنبلی تا الان تو نوبت مونده

بهاره
طیبه جونم سلام
دلم تنگ شده هر روز اینجا رو چک میکنم ولی احساس میکنم کلی وقته از شما خبری نیست امیدوارم خوب باشی
i love u

مرسي شف عزيز
همين الان ميرم و ميخونم... راستي اگه براي فرانسه سوالي داشتي در خدمتم ميتونم كمكت كنم :)...شايد اينجوري بتونم از زحماتت براي اين بلاگ عالـــــــي تشكر كنم

merci beaucoup et bon continuation :)

.فقط شف عزيز ميشه براي شروع كار يه راهنماييم بكني... اينكه شكلات سفيد بگيرم و رنگ چي قاطيش كنم؟
كيك با مخلوط پنير خامه اي خوشمزه تر ميشه يا با كاستارد؟
چند وقت جلوتر ميشه اين ها رو درست كرد و نگه داري كرد؟ 2،3 روز زودتر ميشه تو يخچال نگهشون داشت؟

ممنوووووووونتم
ببخش اگه سوالاتم خيلي مبتديانه است

@ بهاره:
من که هستم که
:D

@ sanaz:
مغسی
:p
حتما از استادانی مثل شما استفاده خواهم کرد
:)

خب... از چیز کیک خوشت میاد؟ یا اونهایی که قراره بخورندش؟ من خودم فکر میکنم کاسترد رو همه دوست دارن ولی پنیر خامه ای رو همه نمیپسندن

آره میشه تا یه هفته هم نگهش داشت. دو روز خوبه. یه روز بازم بهتره.کیکش هیچیش نمیشه ولی چون شکلات بو رو جذب میکنه، اگه تو یخچال چیزی داشته باشی ممکنه بهش بو بده

شکلات زرد توی لوازم قنادی ها هست ( یعنی اینجا هست) ولی اگه میخوای رنگش کنی اگه بتونی رنگ پودری زرد پیدا کنی بهتره
چون رنگ آیسینگ کالر ویلتون بدرد نمیخوره. بیس آب داره و رنگ توی شکلات میبره
رنگ ویلتون با بیس روغنی که بهش کندی کالر میگن باید باشه
اگه نبود ولی چاره ای نیست از همون رنگ ژله ای ویلتون استفاده کن
زعفرون هم میشه
فقط دیگه زردش زرد نیست

تو رقیق کردن رنگ خیلی دقت کن. باید به اندازه مناسب برسی
خیلی مهمه
نذار چند روز مونده به جشن. از همین الان شروع کن به تمرین
کیک آماده بخر و باهاش تمرین کن

merciiiiiiii mille fois شف عزيز

اره ميخوام الان يه چندتايي نمونه درست كنم كه دستم هم بياد چه جوريه... پس پيش به سوي خريد كيك و پودر كاستارد + مقاديري رنگ پودري

درست كردم حتما حتما عكسش رو برات ميزارم

سوال در یک بخش دیگه

برای پاپ کیک ها به جای شکلات دیگه چطور میشه اونها رو کاور کنیم؟

می خوام پاپ کیک درست کنم از تی تاب هم می شه استفاده کرد چطوری خمیر ش رو آماده کنم

جواب شف

از کرم کاسترد یا کرم باترکریم استفاده کنید هر دو رسپی موجوده

بله تی تاب میشه. با همون دستوری که گفتم

سلام شف عزیز
من دارم کیک چوبی درست می کنم ولی دقیق نمی دونم از کاسترد چطور استفاده کنم
بعدش هم من کیک آماده رو با کم کره نرم کردم البته خمیر خوبی به دست اومد و ترک نداره ظاهرش هم مثل خمیر شماست ولی اگر عمودی بذارم ولو میشه اگر افقی دفرمه، میشه خمیر خودت را دقیق تر بگی

من آب کردن شکلات رو تو وبلاگ پیدا نکردم چه کلید واژهای رو بزنم
ممنونم

شف جون به قول شرک خره گند زد
هر کاری کردم شکلاتم روان نشد خیلی سفت بود و توش گلوله داشت خیلی هم طول کشید حدود یک ساعت ، کره هم که اضافه کردم رنگش تغییر کرد و کرم شد ، رنگ ویلتون هم زدم اصلا تغییر نکرد . التبه به زور به زور تزیینی کردم دادم دست فینگیل کلی هم زوق کرد .خدا رو شکر نفهمید
ولی از خمیرم که شامل کره و کیک آماده بود راضی بودم. آیا کاسترد رو به صورت پود استفاده می کنیم و یا طبق دستور درستش می کنیم؟
از راهنماایت ممنونم

از رویال آیسینگ میشه به جای شکلات استفاده کرد اگر از باتر کریم یا کاسترد به جای کاور شکلات استفاده کنم باید چطوری اون رو فراوری کنم
در ضمن شکلاتم پارمیدای تخته ای سفید بود خارجی گیر نیاوردم چون من جوجو عجولم

@زهرا
آب کردن شکلات:
شما کافی است شکلاتتون را تکه تکه کنید و روی حرارت غیر مستقیم(بن ماری) یا 1 دقیقه در ماکروفر بگذارید تا آب شود. با هم زدن می توانیم صاف و یکدستش کنید.

در این قسمت شف نحوه تمپرینگ شکلات را کامل توضیح داده اند.
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_12.html

@ احسانه
احسانه جون من اینکارر و کردم ولی به جای 1 دقیقه 1 ساعت گرم کردم (بن ماری) و با هم زدن هم همینطور سفت بود و گلوله داشت

@زهرا
قاعدتاً 1 ساعت زمان زیادی است برای آب کردن شکلات. البته به میزانش هم بستگی دارد که فکر نکنم به آن مقدار اقدام به ذوب کردن کرده باشید.
البته شکلات سفید پارمیدا خیلی بد قلق است. شما کاری که می کنید عزمتان را جزم کنید و شکلات خارجی سفید پیدا کنید. اگر تهران باشید که لوازم قنادی پاسارگاد دارد.

زهرا جون برای خمیر کیک پیشنهاد میکنم از اولین کیک چوبی شروع به خوندن کنید اونجا بهتر توضیح دادم

مهم نیست اگه از خمیرتون راضی بودید که خوبه

از جنس شکلات بوده
دلیل دیگه ای نداره
حتما جنسش رو عوض کنید
من کره نمیریزم
روغن جامد رنگش رو عوض نمیکنه
زیاد هم نیست خیلی کم

چقدر هنرمندانه و ظريف دستتان درد نكند

عزیزم نمیشه عکسهای اینجا رو درست کنی من شدیدا" بهشون نیاز دارم

 معمولا وقتی رسپی رو به صورت پی دی اف سیو می کنید، عکس ها قابل دیدن هستند.

شف در سمت چپ سایت در موردش توضیح دادن، زیر عکس کارهای دوستان.

 ممنون عزیزم نمیدونم چرا فراموش کردم به صورت پی دی اف ذخیره کنم فقط یک سوال دیگه هم داشتم برای کیکش میشه از همین دستور کیک ساده ای که طیبه جون گذاشته هم استفاده کنیم ممنون

 شف زیر عکس چهارم نوشتن:

پس شیوه درست کردن خمیرش رو یاد بگیرید. من این یکی رو هم با کرم کاسترد و کیک ساده درست کردم

در اینجور کیک های چوبی مهم نیست شما چه کیکی استفاده می کنید. کیک ساده، وانیلی، شکلاتی، کره ای و ... مهم اون خمیری کردن کیک هست که شف کامل در مبحث کیک های چوبی در موردش شحبت کردن.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...