2010/08/03

سالاد سالمون در کاسه ترتیا


"ترتيا بول" tortilla bowl يا كاسه ترتيا يكي از اون مدلهاي شيك سرو سالاده. ساختنش هم آسونه و البته طعمش هم خوبه. چند شيوه براي درست كردن اين كاسه ها وجود داره. من شيوه هاي ديگه اش رو الان فرصت ندارم توضيح بدم پس فعلا همين شيوه رو ياد بگيريد.


ترتيا كه ديگه ايشالا بلديد درست كنيد؟! پس دست به كار شيد و خميرش رو آماده كنيد.




خمير رو كه آماده كرديد و استراحت كرد ... دو راه داريد: 
يكي اينكه از پشت قالبهاي ژله تون استفاده كنيد.
و يا يه تيكه فويل آلومينوم ضخيم رو به فرمي نامنظم چين ميديم. يعني هر شكلي كه دوست داشتيد. فقط چينهاش خوشگل باشه.



پشتش رو با روغن چرب ميكنيم و خمير ترتيا رو كه به سايز مناسب و البته خيلي نازك پهن كرديم رو روش قرار ميديم تا به شكل چينهاي فويل در بياد.





حالا روي سيني، توي فر 350 درجه فارنهايت 180 سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه و يا تا زماني كه قهوه اي بشه قرار ميديم.

از فر خارج كرده و اجازه ميديم سرد شه. بعد راحت از قالب جدا ميشه.



كاسه ترتياي ما آماده است.
با هر چي عشقتون كشيد پرش كنيد. فقط اگه ميخوايد نگهداريش كنيد بايد توي كسيه بذاريد و اصلا هوا بهش نرسه و توي يخچال تا 5 روز نگهداري كنيد. ولي بهتره تازه سرو بشه چون كيفيتش بهتره.

خب اين بود كاسه نوني. از اينجا به بعد يك مدل سالاد ماهي رو شاهد خواهيد بود:






سالاد ماهي سالمون گريل شده:


ماهي سالمون 100 گرم

ليموي فيله شده 2 عدد

پرتقال فيله شده 1 عدد

گريپ فروت فيله شده 1 عدد

بادام زميني تست شده نصف ليوان

كاهو خورد شده 2 ليوان

روغن زيتون 1 ق غ

زيتون خورد شده 2 ق غ

ترشي هويج خورد شده 1 ق غ

سس تند 1 ق چ

نمك و فلفل


براي اين سالاد ابتدا ماهي رو نمك و فلفل و آبليمو و روغن زده و براي 4 تا 6 دقيقه گريل ميكنيم.
قبلا فيله كردن مركبات رو توضيح دادم ديگه تكرار نميكنم. 

شايد واسه تون تركيب ماهي با پرتقال و گريپ فروت غير قابل تصور باشه. من ذائقه فوق العاده عجيب و غريبي دارم و هر طعمي رو كه تصور كنيد ميپسندم.




خلاصه سالاد ماهي مون رو به همين شكل درست كرده و توي كاسه ها سرو ميكنيم و بعدش هم ... آش رو با جاش ميخوريم.

آي من با اين "خوردن ظرف غذام" حال ميكينم!


32 comments:

بچه ها عذر میخوام که نمیتونم کامنتها رو بخونم. من معمولا ساعت 8 شب مغزم کرکره رو پایین میکشید... وقتی روزه هستم 8 صبح دیگه مغازه رو تعطیل میکنه میره لالا! یعنی از صبح گیج و منگم. اصلا نمیتونم افکارم رو متمرکز کنم که بتونم کامنت بخونم! دیگه حساب کنید چقدر اوضاع خرابه! خدا به خیر کنه
راستی اگه این روزا دیدید که رسپی ها رو توهم تو هم مینویسم تذکر بدید اصلاحشون کنم. جدا مغزم نمیکشه
شب خوش

وای خدای من چقدر هوس انگیز
منم میمیرم برای ظرف های غذایی آدم رو از شستن ظرف بعد از شام و نهار راحت می کنه
خدایا همتی بده برای درست کردن شاهکارهای طیبه ...
خسته نباشی دوست من

بابا مگه تو چقده جون داری که روزه ی اضافی هم میگیری زن؟؟؟
به خودت برس! پس فردا پیر میشی و کسی هم بهت نمیگه مادر بزرگ!!!
راستی این سالادت منو کشته!
باید خیلی خوشمزه باشه تنوع رنگشم خیلی بالاست! آفرین
فقط کاشکی سالمون نداشت آخه من سالمون دوست ندارررررررررررررررررررررمم م م م م
آپیدم ننه! سر بزن به خونه فقیر فقرا

این یکی از غذاهای مورد علاقه منه وقتی میریم رستوران مکزیکی.
ترکیب پرتقال و مرکبات رو با گوشت و ... من خیلی دوست دارم، بعد کلی سیر هم بهش اضافه شه، گاهی هم سرکه بالزامیک، اوووووووووووممممممم
دستتون درد نکنه.
روزه اتون هم قبول،
فقط میتونم بگم، صلاح مملکت خویش خسروان دانند!!
من که نمی تونم روزه بگیرم. فشار من وقت وقتش، تازه حالم که خیلی خیلی خوب باشه، روی دهه. من حتی اگر صبحانه هم جایی دعوت باشیم، قبل از بیرون رفتن از خونه باید صبحانه بخورم اگرنه غش می کنم.

الهام جون، شما نباید حتما این سالاد رو با سالمون درست کنید، می تونید فیله مرغ سرخ شده تکه شده و یا حتی استیک گریل شده برش خورده رو استفاده کنید.

مقش شب

انچلادا

http://www.bilder-space.de/bilder/7e7d7d-1280863922.jpg

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_29.html

شف جون مرسی
خیلی ایده جالبی است.
خوشمزه هم هست!
روزه هاتونم قبول باشه طیبه جون.
بگذارید من هم غیبت ساعتی ام را موجه کنم(به این می گن حس مسئولیت یک مصبر جدی و منضبط!)..........
کلا که این دو روزه جایی بودم و خیلی درگیر. امشب هم که مصادف شده بود با نمایشگاه گل و گیاه(بوستان گفتگو) این بود که نتونستم سر ساعت حضور بهم رسانم!
دوستان نمایشگاه جالبی است ، اسمش گل و گیاه است اما همه چی دارد علی الخصوص سیستم خوراکی...... و آشپزی......البته برای بچه ها مفرح تر است، یک طبقه مجزا برای بازی بچه ها است!!!!!!!!!!! هرچی بچه اونجا می بینی صورتش رنگی است! قدیم ها صورت بچه ها رو با حیوانات مزین می کردند اما الان با آرایش خلیجی!!!!!!!!!!!!

احسانه جون حالا خوبه خودتون می گید این دو روزه جایی بودم و بعدش از غیبت ساعتی حرف می زنید!!

قابل توجه فاطمه جون!

اونوقت احسانه جون! می گما اینجایی که گفتید، بوستان گفتگو، کجا هست؟ بهتر آدرس می دادید من فردا که می خوام بیام گم نشم،

آیکون مو کندن

خب آخه مصبر جان، حداقل دو تا دونه عکس می گرفتید می ذاشتید اینجا تا دل ما رو هم کمی شاد کنید.

بعدش هم مصبر حتی نباید غیبت ساعتی داشته باشه. گچ و تخته پاک کن و دفتر حضور غیاب رو بر می دارید می برید، ما می خواهیم بریم پای تخته مقشهامون رو تمرین کنیم، گچ نداریم، آخه معنی نداره!!

بعدش هم دستور می دید در مورد خمیر مایه انشاء بنویسم، چرا سوت زنان از کنارش رد میشید؟!!

به به ...... آش با جاش ....... چه عالی
من ترتیا پختم خیلی خوشمزه میشه و درست کردنش خیلی حال میده
طیبه جون روزه ات قبول باشه مامان منم وقتی روزه میگیره حال نداره حرف بزنه ه ه ه ه ه .... وقتی تلفنی باهش حرف میزنم میفهمم که روزه است احساس میکنم افسرددددده میشه و شادددد نیست!!!!!! آیکون ناراحت
خوب وقتی احساس س س س بدددد به آدم دست میده چرا باید روزه گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب راست میگه مروارید جون .....چرا دست خالی اومدی احسانه جون؟؟؟؟؟؟
دو تا از اون گلهای خوشگل میاوردی میذاشتی لبه حوض سرامیکی وسط کارگاه ما هم حالی میکردیم .......
گل و گیاه روح آدم رو جلا میده .... خوردنی هم کنارش باشه دیگه چه عالی ی ی ی ی ی ی ی ی ی !!!!!!!!
مروارید جون مقش شبت خیلی عالی بود
آفرین شاگرد اول کارگاه

مروارید جون
می دونی که عزیزم مصبر حوضه اختیارات وسیعی داره! من با اینکه دو روز اخیر و نبودم اما در عین حال هم همش بودم از سیستم کنترل از راه دور استفاده می کردم!
عکس هم چشم.
پنج شنبه و جمعه که تعطیلم حتماً.
از درسها عقب افتادم!!!!!!!!!!!!
آخه قربونت برم شما هم برداشتی عکس خمیر مایه محبوب من را گذاشتید ، دسترسی هم بهش ندارم رفتم تو کما!!!!!!!!!

یه نفر لطف کنه واسه ماها که دستمون از دنیا کوتاه شده تصویر این کاسه های خوشگل رو بذاره
من و همسرم عاشق ترتیا شدیم
خیلی دوست دارم چیزای متنوع باهاش درست کنم
خدا خیرتون بده

che zarfe shiki hast. be nazar khosh maze ham miyad.

morvarid jan @
shoma shir asal ro ba esme honig milch tahiyeh mikonid dige?
chera man nemitonam peyda konam?! mishe rahnamyi konid?

نوش جان .خيلي شيك و جالب.بابا باكلاس.من هم آش با جاش را خيلي دوست دارم ولي واقعا" تو ذائقه تو موندم!!پرتقال و ماهي و بادام زميني؟؟ يعني چه طعمي ميتونه داشته باشه؟!!هر چي فكر ميكنم به جائي نميرسم.خوبه بري بلاد خارج ديگه تو انتخاب غذا مشكل نداري ومنهم كه بي كلاسم و ... خارج نميرم كه دچار مشكل نشم.!!!بابا با كلاس

1-
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=4262ibn3mhdzgd8ybz4u.jpg

2-
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=8k29x61hfr94wo040ffn.jpg

3-
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=cpomapxlvhw0aldpfqsg.jpg

4-
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=ku0mw5o0nitp4lb7phz.jpg

5-
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=vapnddk3rem11xgdjll.jpg

6-
http://www.firooz.com/upload/viewer.php?file=ofva4mzxvpp86o4vmqhf.jpg

@ نازنین

نازنین جون منظورتون رو متوجه نمی شم. اگر شما آلملن زندگی می کنید، باید دنبال

Kondensmilch

بگردید که همه سوپرها دارن. این هم عکس یکی از مارکهاش

http://www.eoffice24.com/bilder/bilder225/50527.jpg

یک مارک دیگه هم اینه

http://kochstudio.schaechtelin.de/wp-content/uploads/2006/08/milchmaedchen.png

مروارید جون نمی شه شما یک جای دیگه زندگی کنید یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلاً امریکا یا کانادا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا؟؟؟؟

چیزی می خواهید؟ آیا؟!!

مروارید@
مروارید جان یعنی اگه نپرسیده بودم 100 سال دیگه هم نمی فهمیدم اینی که همیشه به قوطیش نگاه می کنم و با خودم می گم این ابدا" شیرعسل باشه، واقعا" شیرعسل باشه.
مرسی عزیزم.

یهو دلم گرفت. گفتم کاشکی شما اون طرفا بودید!!!!!!!!!!!!!

ممنون فاطمه جون
:D
خیلی خوشگله. خوردنش هم باید جالب باشه
;)

@ نازنین

خواهش میکنم دوست عزیز.

@ ضحي:
چه جالب!!!!!!! با جمله " من شوهرم عاشق ترتيا شده" ات خيلي حال كردم! خوبه آدم شوهرش همه چي بخوره


@ صديقه:
آره ديگه من فضاييم! ولي از اون جالب تر اينكه آقاي شوهر هم در برابر چشمان از حدقه بيرون زده من... خوردش و گفت به به


@ فاطمه:
مرسي فاطمه جون

@ مرواريد:
من خيلي كلمه
Milch
رو دوست دارم
مخصوصا اينكه "تس - ها" اش رو آلماني تلفظ كنم
خلي با حال تر از گفتن كلمه
Milk
هستش...نه؟

بهاره
سلاااااااااام به همگی و به استاد بزرگ
بچه ها من همه پستها رو با دو سه روز تاخیر میبینم کلی نگرانت شده بودم طیبه جون به هر حال خوش به حال کسانی که عکسها رو میبینن من که از بس تصور کردم دچار توهم شدم
دوست دارم و روزه هات قبول

اگه "کَش" آی ای رو خالی کنی درست میشه
مشکل از "کَش" هستش که پره
و یا باید ستینگ رو روی " اوری ویزیت" تنظیم کنی

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/slice%20khorma.JPG#resId/2172BC176E9E469F!277

man ba inke az poshte ghalebe jele estefadeh kardam natoonestam mesle zoha jan khoshkel daresh beyaram

اولا که همین الانشم خیلی خوشگل شده و از رنگش معلومه خوب برشته شده
ولی در مورد شکلش من فکر کنم که قالبتون با هم فرق داشته
چون هر چی قوسش بیشتر باشه بعدا خودش رو بهتر نشون میده

خانومی اجازه؟

تو همون تستر آون درستش کردم من معمولا هر چیزی غیر از کیک رو تو همین درست می‌کنم (البته یه رسپی قدیمی‌ واسه کیک از مامانم دارم که اونو هم با فر‌ برقیم می‌تونم خوب در بیارم) آخه این یکی‌ سریعتره

منم که خیلی‌ تنبلم

اتفاقا خوب جواب میده

سلام طیبه جان
کاسه های ترتیا با فیلینگ سالاد الویه.
خمیر خیلی لطیف و ناز بود.
برای فرم گرفتن کاسه ها من کاسه های ماست خوری که داشتم (آرکوپال)  رو پشتشون رو روغن مالیدم و خمیرها رو گذاشتم روشون. برای افکت چین هم با دست از کاغذ آلومینیوم برای هر کاسه 5 تا گلوله استوانه ای درست کردم (نامنظم) بعد زیر خمیر که روی کاسه انداخته بودم گذاشتمشون و خمیر رو مرتب کردم.
کاسه ها خیلی خوب شدن. نه خشک بود و نه نرمِ نرم. خیلی هم خوشبو و خوش رنگ
مرسی گلم. خیلی عالی بود

ای جااااااان سالاد الویه
ولی عجب کاسه های خوشگلی شدن ها
غزال جون عکسهاتون هم که هر روز بهتر از دیروز
آدم حظ میکنه

 سلام عزیزم
آری آری.
آره قیافه اشون خوب شده بود مثل مزه اشون. دستت طلا طیبه جان.
قربون نگاهت عزیزم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...