2010/08/10

بیسکویت بلو چیز



آنچه كه مسلمه من از اين بيسكويتها خيلي خوشم مياد. البته اينكه ميگم بيسكويت يه وقت ذهنتون طرف اين بيسكويتهاي شريني كه واسه عصرونه يا صبحونه ( يا تقريبا همه وقت) ميخورين نره. اينا واسه ناهار يا شام سرو ميشه. البته اگه عادت داريد يه عصرونه سبك شور بخوريد هم اين گزينه مناسبيه. يعني در واقع يه چيزيه مثل همون پارمزان پاپ اور ها كه همراه غذا سرو ميشد. اينم همراه غذا سرو ميشه. ( و براي من به جاي غذا!)






بلو چيز Blue cheese يا Bleu cheeseپنيريه كه از شير گاو يا بز يا بره درست ميشه و بهش Penicillium اضافه ميشه كه باعث ميشه كپكهاي آبي يا آبي مايل به خاكستري يا آبي مايل به سبز توش توليد شه و بوي خاصي هم بوجود مياره! بسته به اینکه این پنیر رو در کجا عمل آوری کنن بلو چیز اسامی مختلفی داره. معروف ترینش Roquefort, Gorgonzola و Stilton هستن که بسیار معروفن. و البته درجه نرمی و لطافتشون هم متفاوته


اين بيسكوييتها به دليل داشتن بلو چيز بسيار خوش عطر و بو ( و همچينين طعم ) هستن. بلو چيز خيلي خاصه و اين بيسكوييتها به خاطر اون كاور كرانچي گردوييش بازم خاص ترن! دهنتون آب افتاد نه؟! من اصلا اسم "كرانچي" كه به گوشم ميخوره تحريك ميشم. خلاصه اگه بلو چيز در دسترس داريد حتما درستش كنيد كه حرف نداره.




كره 115 گرم

بلو چيز 225 گرم

آرد يك و نيم ليوان

پودر گردو نصف ليوان







بلوچيز بافت نرمي داره. البته نبايد بهش هوا برسه چون خشك ميشه پس بسته رو که باز کردید زودی مصرفش کنید. 
بلو چيز رو با كره خوب ميزنيم تا كرم يكنواختي بدست بياد ( من البته ريختمش تو بلندر) هيچ اسانس يا ادويه اي هم نميخواد چون خود بلو چيز عطر بسيار مطبوعي داره. فلفل اگه دوست داشتيد ميتونيد بريزيد ولي به نظر من نداشته باشه بهتره. نمك هم نريزيد چون خود بلو چيز يه پنير شوره.


بعد آرد رو اضافه ميكنيم تا خميري شه.







رولش ميكنيم. يه كاغذ روغني يا پلاستيك پهن ميكنيم و گردوها رو به شكل يه مستطيل ميريزيم روش (مطابق تصویر).
بهتره گردو رو بكوبيد. اگه آسياب كنيد زيادي پودر ميشه. بهتره خورده هاي گردو زير دندون بياد.


رول خميري رو روي گردوها ميغلتونيم تا گردوها كامل به خمير بچسبه. چندبار این کار رو تکرار کنید تا گردوها تموم شه







حالا كاغذ روغني يا پلاستيكه رو دور رول ميپيچيم و براي نيم ساعت ( يا تا چهار روز ... من مثل هميشه فرداش رفتم سراغش) ميذاريم توي يخچال.






فر رو روي درجه 180 سانتيگراد 350 فارنهايت قرار ميديم.


دو سانت دو سانت برش ميزنيم (به نظر من اگه نازک برش بزنیم زیادی خشک میشه و طعم پنیر تازه توش محسوس نخواهد بود)




ميذاريم روي كاغذ روغني توي سيني و براي 20 تا 25 دقيقه توي فر قرار ميديم. رنگش قرار نيست تغيير كنه. يه كم پف ميكنه ولي تغيير شكل نميده و ولو نميشه.





بيسكويتش به خاطر داشتن عطر و بو و طعم بلو چيز خيلي خاصه.




ولي واقعا كنار غذا چيز خوشمزه ايه ( يا به جاي غذا؟!)



رسپی از Ina Garten

58 comments:

چه شود این بیسکوئیت شف جان
ممنون

مرسی شف جونم
خوشبختانه این مدل پنیر تو تهران در دسترسه.
راستی من عکسهارو بدون ف ی ل ت ر میبینم و از این بابت خوشحالم امیدوارم بقیه دوستان هم بتونن ببینن.
اگه کسی نمیتونه ببینه بگه تا من عکسهارو بزارم اینجا.
راستی اوووووووووووووووووول.

آخ آخ شف دستت درد نکنه عجب چیزی ساختی.
رفت صدر جدول.................
اگر الان بلوچیز تو یخچال داشتم می ساختمش!!!!!!!!!!!!!
بدجوری دلم خواست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از اون مواردی هم هست که کمتر کسی می تونه حدس بزنه چجوری ساخته شده!
شف لطفاً این کارگاتونو خصوصی کنید(چشمک) که یک وقت خدای نکرده کسی از اقوام ما اینجا رو پیدا نکنه!!!!!!!!!!!
(به این می گن یک عدد احسانه خبیث)!!!!!!!!!!!!!!

ایول من همش بلو چیز توی سوپر میدیدم و دوست داشتم بخرم و امتحان کنم، اما هیچی بلد نبودم باهاش درست کنم :)
مرسی شف عزیز :*

راستی عکسا فیل نیست انگار :)

آره بچه ها دارم یه جای دیگه رو تست میکنم اگه این فیلتر نشد دیگه از این به بعد از این استفاده میکنم
ولی باید یه هفته مرتب چک کنم ببینم اینها هم فیلتر میشن یا نه

salam tayebeh joon,
man soal e asasi daram, vaase tortia ke dorost kardam, na hobab dasht vaghti gozashtamesh, badesham ke khoshk shod yani az hamoon too mahitabehe ke gozashtamesh, badesham fahmidam ke ardam toosh gluten dare.
alan ke az kharid oomadam, ham carrfour ham ye supermarket e digaro ziro roo kardam vali faghat aarde 00 daran inja too velayate maa, ke faghat ham neveshte wheat flour, hala vaase biscoiut va noon man chika konam? az harkiam porsidam migoft 000 nadarim inja, faghat age chizi vaase cake shirini mikhay bayad self-raisin flour bekhari, plz behem begin chika konam. akhe taze badaz modatha shoroo kardam be shirini pazi. merc

wow این دیگه اخرشه.....
اینجا خدارو شکر گودا نیست اینم که دیگه عمرا بهشون بگم چشماشون در میاد............
شاید فرجی شد .....

واسه ترتیا از همین سلف ریزینگ استفاده کن ولی چون خودش بیکینگ پودر داره دیگه بهش اضافه نکن
کم ورز دادی واسه همین اینطوری شده
ورز دادنت رو بیشتر کن. کیفیتش بهتر میشه

واسه کیک ها هم از همین آرد استفاده کن و البته بدون اضافه کردن بیکینگ پودر
واسه بیسکویت و تارت هم بگرد ببین "ال پرپز" گیرت میاد یا نه
all purpose

vaghean merc, miram farda sob migiram o dorost mikonam bebinam chi dar miad,inja kheili rice flour daran, oon be hich dardi vaase biscoit nemikhore? chon kheili narm o latif neshoon midad.

rasti, jely hatoon o dorost kardam , emshab ham in akhari too Glass ro, bamaze shode kheili. bazam merc babate hameye in hame info ye bedoone cheshm daasht. shab khosh

اینا دیونه کننده اند
ووووووو آخ جووون
شف گلم
نابغه عزیزم خسته نباشی

واااااای من عاشق بلو چیزم!!!!
ولی تا حالا ازش کراکر درست نکردم!
م م م م م
حتما خیلی خومشزه شده بوده! دستت گولی
راستی شف جون چرا از سرویس اینترنت
ADSL استفاده نمیکنی هوم؟
خیلی سرعتش بالاست!!!
من که اینترنت کار میکنم مثل این میمونه که دارم کتاب ورق میزنم
حتما بگیر
من سرعت 1 مگابایت رو پیشنهاد میکنم
موفق باشی گوگولی

وای شف
من هی می رم میام هی این عکس و نگاه می کنم هی می گم ای وای عجب چیزیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تا فردا یعنی طاقت میارم؟

واییییییییی باورم نمیشه عکس میبینم !!! خدایا ***
شکرت!!!ا( آیکون اشک شوق !!ا)ه

ای خدا ! همین دو سه هفته پیش توی یه مغازه پنیر بلو چیز رو دیدم.. هی گفتم بخرم نخرم ! آخرم کممبر خریدم...***
دو روز بعد پشیمون شدم رفتم بلو چیز رو بخرم دیگه نبود!ا
الان دو هفتس هی میرم ببینم اورده میبینم نه !!ا
حالا که این رسپی رو دیدم که فکر کنم باید برم بشینم در فروشگاه!!!ا
شف جووونم ! با کممبر چه چیزایی میشه پزیدن نمود؟خیلی خوشمزسسسسس

آخ اگه بدونی من چه عشق پنیرم!!!ا

من هر وقت از این چنیرا دیدم وسوسه شدم بخرم. اما هربار گفتم بابا کپک که خوردن نداره. حالا با تعریفای شما افسوس می خورم که تا حالا امتحانش نکردم. تو اولین فرصت می رم سر وقتش.

خیلی ممنون

من بلو چیز خیلی دوست می دارم. مخصوصا
roquefort
هر چی نکی تر باشه بهترتره!!

ولی چون یه مدت با معده ام مشکل داشتم، باید خیلی مواظب پنیر کپکی ها می بودم، چون این پنیر هم مثل هر چیز خوشمزه، یک دردسری برای آدم درست می کنه و اون هم ترشح اسید معده رو خیلی می بره بالا!!

حالا ولی معده من بچه خوبی شده و به همین خاطر من و معده من دوتایی خوشحالی خود را از دیدن این رسپی اعلام می داریم.

این هم از سیاه مقش من. توجه شه که سیاه مقشه ها.
این پروژه از روز یکشنبه در حال اجراست!! من امروز با وجود خستگی خیلی خیلی زیاد، مثل همیشه می دونم!!، ای فینقیلی ها رو سرخ کردم.
اشکالاتم رو توی مبحث خودش می گم. نخندین ها!!
خب؟!

http://www.bilder-space.de/bilder/e0cb1a-1281475374.jpg

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_07.html

Salam chef joonam
kisssssssss n ta kheili bayad khoshmaze bashe vaghean zibast rasti man ba polopaz cake dorost kardam & kheili khoob shod thankssssssss

به به به عكساي خوشمل.ايشالا اين يكي مارو تو خماري نذاره.

دستتون درد نکنه وخسته نباشید یه طیبه جون یه کیکهایی تو شیرینی فروشی ها و تریا ها هست به اسم کیک تخته ای وقتی میخوریشون مثل ابر میمونند و خیلی هم خوشمزه و پف کرده هستند میشه لطف کنی دستورش روبذاری

کدبانوی عزیز . اگر بلو چیز پیدا نکردم هیچ راهی نداره پنیر دیگه ای استفاده کنم ؟ هیچ تا حالا امتحان کردی ؟ در ضمن هورا عکس ها دیده می شن .... شاد باشی

بهاره
وااااااااااااااااااااااااای عکسهارو میبینم هورا

به به باید چیز خوشمزه ای باشه ....
من که تا حال نخوردم ولی معلومه که واقعا خوردنی خوردنی هست ....
میرم برای خرید بلو چیز ....

سلام طیبه جون
یک هفته ای رو به خاطر سرماخوردگی دخترم از دیدن رسپی های عالیت محروم بودم
الان که میبینم میشه عکسارو دید خیلی خوشحالم
امیدوارم که دیگه مشکلی پیش نیاد
یه خواهشی ازت داشتم
برات امکانش هست که غذاها یا پیش غذاهایی که مناسب سفره های مهمونی افطاریه اموزش بدی؟یا اگر توی ارشیو هست اسماشونو بگی؟
اسم افطاری که میاد یه سری غذاهای ثابت و تکراری میاد تو ذهنم.
دوست دارم امسالم با سالای قبل فرقکنه.

خوبی‌ طیبه جون؟اصلا قابلدر نیست انقدر منو شرمندهٔ نکن تورو خدا

جالبه دیشب کامنتی که تو قسمت مک اند چیز گذشته بودم غیب شده بود ولی‌ امروز با جواب برگشته

طیبه جون رسپیشو واست ایمیل زدم دوست داری بخون شاید پسندیدی

ماه رمضون پیشاپیش مبارکه همه

بالاخره فهمیدم این بلوچیز به چه درد می خوره مرسی شف جاااااااان

شف جان پنیر کممبر به چه دردی میخوره؟

ای خدا باز تو رسپی شف عزیزمون چیزی هست که اینجا حکم کیمیا رو داره و من باید سر به بیابون بزنم
:(((
اما برای برو بچ تهران ....ای خداااااااا

{آیکون گریه زیاد و از ته دل}
هر دفعه سوپر میرفتم بلوچیز جلو چشمم بود، امروز رفتم میگه شرکت دیگه تولید نمیکنه !!! ای خدا
نه بلوچیز داشت نه چدار..
منم از عقده ام کممبر خریدم.. باهاش چی درست کنم شف جونم؟

@ ELHAM :
من اگه
ADSL
نداشتم که وبلاگ نمینوشتم
ولی سرعت اینجا خیلی پایینتر از اصفهانه
ظاهرا مناطق محروم اینترنتشونم محرومیه

بعدشم تو اصفهان به دختر داییم 512 هم ندادن. شما چطوری 1 مگ گرفتی؟


@عکاس خانوم:
بله کاممبرت مزه اش رویاییه. الان که اسمش رو میبرم باز داغ دلم تازه میشه
یه کم صبر کن به مدل عصرونه با "بوتا کزه" درست کردم که میشه با کاممبرت هم درستش کرد

@ مروارید:
حالا هی نمک بپاشین رو زخم مردم!!! راکفورت از کجا بیارم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم راکفورت میییییییخوام

یه غذا هست با راکفورت و گل کلم. بد جوری تو کفش ام

راستی ترکیب گرگنزولا و گلابی خیلی واسه عصرونه معروفه
راکفورت هم همینطور
کلا بلو چیز رو با گلابی سرو میکنن
من یادم باشه فردا در مورد گلابی یه ایمیل بهت بزنم

@mary :
جالبه بدونی که حتی چیز کیک رو هم میشه توی پلوپز درست کرد

من امروز یه دونه چیزکیک بدون کراست درست کرده بودم که تهش کارامل داره و بعد واروش میکنی و روش کارامل داره
نصفش رو خوردم رفت. الان به حد انفجار رسیدم


@نورا :
من کیک نمیخرم. یعنی اصلا هیچی نمیخرم. همه رو خودم درست میکنم. اینی که شما میگید رو درست نمیدونم چیه چون اینجا ندیدم
ولی اگه "پاوند کیک" هستش که تو برنامه است حتما درستش میکنم
فکر کنم خودش باشه. چون پاوند کیک هم همونجوریه که میگی


@آرام:
دیگه طعمش اونجوری نخواهد بود
ولی با "بوتا کزه" هم میشه
با پنیر خامه ای هم میشه ولی آردش رو باید بیشتر کنی
کلا رسپیش عوض میشه
چیز کراکر مدلهای زیادی داره
ایشالا در آینده ای دور بازم درست میکنم
آخه با اینا خودمو خفه کردم! باز خوبه آقای شوهر به دادم رسید و نصفش رو خورد وگرنه خودکشی میکردم


@negin:
غذا زیاد درست کردم
خودم ولی اولویت رو گذاشتم روی دسرهای تابستونی و دارم اونا رو پست میکنم
یه دونه پای رطب امشب پست کردم بدرد میخوره
یه مدل سالاده که خیلی شیکه ولی نمیدونم کی پستش میکنم
کبه درست کردم که عربیه و خیلی واسه مهمونی رسمی خوبه
یه مدل غذای یونانی درست کردم به اسم موسکا که حرف نداره
یه مدل هم با پاستاست که خوشمزه میشه
یه مدل هم پلو ایتالیاییه که مطمئن نیستم ایرونی پسند هست یانه. ولی فکر کنم جواب میده
بقیه غذاهایی که درست کردم دیگه خارجی پسندن
ولی اولویت روی دسرهاست
سعی میکنم اون دو تا غذا رو طی ده روز آینده تایپش کنم
ایشالا


@ پریس:
راستی عدس سبز بود یا سرخ؟
من خیلی گیجم

@zoha:
یعنی کاله دیگه بلو چیز نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتره بریم خودمونو دار بزنیم با این مملکتمون
البته میشه تو خونه تولیدش کرد
ولی من همون دار زدن رو ترجیح میدم

شف جان سلام
یه سوال در مورد پنیر بلو چیز
از همه پنیر استفاده می کنی ؟ منظورم اینه که اون لایه دور پنیر هم استفاده می کنی یا اینکه اون واکس دور پنیره ؟

ای خداااا،

آخه من دیگه دلم نمی یاد راکفورت بخورم که!!!

خودم بیام براتون می یارم، غصه نخورید

salam chef azizam
hatman test mikonam thanks

من جدا موافق دار زدن هستم!! آخه این چه مملکتیه ما داریم ؟
راستی شف جان این کممبر رو چقدر میشه نگه داشت؟ تا شما رسپی بدی خراب نشه؟ :D

نه کاورش رو باید جدا کنی. سفته واسه این خوب نیست

کاممبرت تاریخ مصرفش تا یک ماهه
تا اون موقع پستش رو گذاشتم نگران نباش

طیبه جون
من مدارک شرکتمونو دادم با آدرس خونمون
چون اولین بار که میخواستم بگیرم ، سرعت 512 رو فقط به شرکت ها و ادارات دولتی میدادن
ولی سری های بعد 1 مگابایت جایگزین 512 شد
الان 512 برای عموم آزاده
ولی 1 مگابایت فقط ماله شرکت هاست
آخه ما یه شرکت خونوادگی صادرات سنگ داریم
راستی سنگ از اصفهان خواستی در خدمتیما!!!!
مدیر عاملش خواهر کوچولومه
www.avidparsian.com

طیبه جون
امروز این بیسکوئیت را ساختم
اما..............
انگاری بیش ار اندازه نرمال داخل فر گذاشتمش! نمی دانم. یا اینکه به نظرم آردش زیاد است.
اون طعمی که انتظار داشتم نشده(گریه). حالا نمایش را می گذارم اشکالاتم را بگویید لطفاً
ممنون
http://picasion.com/show/13436612/

احسانه جون،

می شه کمی بیشتر در مورد مزه اش توضیح بدید؟ فکر کردید چه جوری بشه، چه جوری شده؟

آیکون فرار

بعدنش هم آلبوم مقشهاتون خوگشل شده، یه دونه برچسب گل و پروانه کم داره، هم مقشهای شما، هم مقش های من.

طیبه جون ممنون از همه زحمات و رسپی های خوبت.
یه سوال داشتم در مورد تاریخ مصرف این پنیر.راستش من حدود دو ماه پیش بلوچیز باز خریدم . تاریخ مصرف روش مال 4 روز بعدش زده.یعنی الان دو ماه ازش گذشته.من همون موقع گذاشتم تو فریز تا یه بلایی سرش بیارم ولی نشد و راستش هیچ رسپی ای نداشتم تا اینکه این بیسکوییت شما رو دیدم و هوس کردم درست کنم.ولی نمیدونستم پنیر تاریخش گذشته!حالا فکر میکنی دیگه از این پنیر نمیشه استفاده کرد؟یعنی واقعا تاریخش تا 4 روز بعد از تولیده؟!!ممنون میشم جوابم رو بدی.

مروارید جون شما لطف دارید
آلبوم شما هم بسی خوشمله
می دونید فکر کنم انتظار من بیجا بود. حالا چراشو ندانم اما همش انتظار یک بافت پنیری بعد از پخت ازش داشتم که اشتباه بوده خوب. اسمش روش بود بیسکوئیت. و همچنین بیش از حد لازم هم تو فر گذاشتمش.
البته دوباره که تستش کردم دیدم نه آردش هم زیاد نیست این ماهیتش است.
البته خیلی ذائقه ای است، چون تو خانواده ما نصفی پسندیدند و به به چه چه کردند و نصف دیگر برعکس. این خانواده ای که می گم خود یک جامعه آماری وسیع است ها(چشمک).

احسانه جون دقیقا بافت پنیری داره!!!! یعنی من که برش داشتم هنوز خشک نبود. تا یک هفته هم عالی میمونه و خشک نمیشه. فقط سلفون کشیده بودم
میدونی من هم معتقدم که زیاد گذاشتی بمون
نه اگه آرد رو کم کنی وا میره
ولی اگه برشهاش رو کلفت بزنی و نذاری رنگش طلایی شه و درش بیاری دقیقا پنیری میشه
شما که پنیر زیر دستتون زیاده! یه بار دیگه تست کن

@ ELHAM :
مرسی الهام جون به دختر داییم میگم
حتما خوشحال میشه

خودم ولی سرعت بالا رو اینجا تجربه کردم. با سرعت پایینش یکیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینا یه جای کارشون میلنگه
خدا خودش گناهانشون رو ببخشه. ما که نمیبخشیم

@ الهام:
نمیدونم چرا 4 روز نوشته چون این پنیرهای کاله که معمولا بیشتر از یک ماه تاریخ دارن
توی فریزر هم نباید بذاریش
خراب میشه
یعنی مثل پنیر سفید یا فتا میمونه که باید توی یخچال نگهداری شه
بافتش نرم و کرم ماننده

نمیدونم خراب شده یا نه
معمولا من یه تیکه اش رو میخورم
اگه مزه اش بد بود یعنی باید بندازیش دور
معمولا این پنیر رو تازه کنار غذا سرو میکنن خیلی خوشمزه است

ممنون شف جان
حتما باید دوباره درستش کنم.
نمی شه از این طعم و بافت گذشت.

سلام
من امروز این بیسکوئیتو درست کردم . البته فقط 3 برششو . بقیه شو گذاشتم بعد از اینکه به این کامنت جواب دادید درست کنم .
خب از اول بگم . وقتی که پنیر رو خریدم نتونستم جلوی خودمو بگیرم . بازش کردم و کمی ازش خوردم . و چون کره نداشتیم گذاشتمش توی یخچال . البته بعد از اینکه حسابی با سلفون پوشوندمش تا هوا بهش نرسه . دو سه روزی توی یخچال موند تا اینکه امروز صبح قبل از سحر تصمیم گرفتم درستش کنم . چون خیلی عجول بودم و کره هم حسابی سرد بود ، پنیر رو به همراه کره گذاشتم توی مایکروویو تا نرم بشن . لازم به گفتن تیست که کره حسابی آب شد . اینو هم بگم که پنیرم 225 گرم نبود . 185 گرم بود و من به تناسب پنیری که داشتم بقیه مواد رو ریختم . یعنی 180 گرم آرد و 100 گرم کره . مواد رو که قاطی کردم خمیر خیلی نرمی به دست اومد . طوریکه وقتی می خواستم با گردو کاورش کنم همه گردو ها به خورد خمیر رفت . اصلا مثل مال شما نشد که فقط دورش گردوئیه و سفیدی پنیر خوب مشخصه .
بعد 12 ساعت توی یخچال گذاشتمش . موقع برشش خیلی شکننده بود . خدا رو شکر که به ذهنم رسید همه اشو نذارم . فقط 3 تا برش گذاشتم. فرمون هم که خرابه . در نتیجه گذاشتمش توی مایکروویو . با دمای 180 و به مدت 16 دقیقه . خیلی خیلی نرم شده بود . و نپخته بود البته من توی بشقاب گذاشته بودمش . دفعه بعد از توی بشقاب برش داشتم و طرف دیگه اشو گذاشتم روی توری مایکروویو . با همون دمای 180 و به مدت 17 دقیقه . بشقاب رو هم گذاشتم زیرش تا اگه ریخت ، بریزه توی بشقاب . باز هم نرم بود و تقریبا نپخته . مزه آردش به خوبی حس میشد .
حالا اشکال کار من کجاست ؟ البته میدونم که خیلی جاهاشو اشتباه رفتم . اما نمیدونم برای خوب در اومدن بقیه اش چیکار کنم .

متاسفم که اینطوری شد. راستش هر خط از متن رو که میخوندم یه "نههههههههه" میگفتم. آخه بیسکویت اصولی داره که اگه رعایت نشه همینی میشه که شده. اول اینکه کره باید کاملا سرد باشه. قبلا یه جا توضیح دادم که تنبلی و عجله نمیپذیره! باید حتما کره تیکه تیکه شه و سرد سرد با پنیر که سرد و نرمه ترکیب شه. من واسه سادگی کار ریختمش توی بلندر
همیشه به غیر از فریزر باید توی یخچال هم کره داشته باشیم که این مشکلات پیش نیاد یعنی مستقیم از همون کره میشه استفاده کرد
دلیل اینکه شل شده و آرد لازم داشته همینه. دلیل اینکه بعد مزه آرد میداده هم دقیقا همینه!!! خیلی چیز حساسیه باید مثل نوزاد باهاش رفتار کرد
اینکه گردو رو میخورده هم به دلیل شل بودن خمیر بوده
خلاصه بیسکویت وقتی اصول اولیه اش رعایت نشه جواب نمیده
در مورد پختش هم... راستش من خودم پخت مایکروفر رو قبول ندارم. با کانوکشن گذاشتید یا مایکرو؟ چون مایکرو باعث خشک و بدمزه شدنش میشه
ایشالا فرتون زودتر خوب شه که با همون کار کنید حیفه آدم اینهمه زحمت بکشه بعد اینجوری شه

و عذر میخوام که دیر پاسخ دادم. باور کنید بد سرم شلوغه
ببخشید

شف جان سلام
ممنون از جوابتون
با این توضیحاتتون یه سوال دیگه بع ذهنم رسید . توی رسپی اصلی نوشته یک چهارم پوند کره که در دمای اتاق قرار گرفته باشه ولی شما نوشتید کره کاملا سرد . حالا کدومش صحیح تره ؟

آره از کانوکشن استفاده کردم . امیدوارم هر چه زودتر فرگاز خوب و نو بخریم تا بتونم هر چی دلم خواست توش بپزم .
ممکنه بگید اسم دقیق فر گازتون چیه ؟ منظورم مدلشه . یادمه قبلا گفته بودید زیمنسه . درسته؟
تمیزش می کنید ، روش خش نمیافته ؟

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/browse.aspx/blue%20cheese?nl=1&uc=2


خوب اینم بیسکویت بلو چیز. نمیتونم بگم دقیقا خوب بود یا بد! فک کنم احسانه جون با طعم پنیر نتونسته ارتباط برقرار کنه که گفته بود اونی که میخواسته نشده

پنیری که من خریدم یه جور طعم شوریو تلخیو با هم داشت با اینکه زیرش طلایی‌ شده بود من احساس کردم کفش نپخته نمیدونم شاید خودش باید اینجوری باشه چون موقعه خوردن احساس نکردم خامه یه دونشو نصف کردم عکس گرفتم نمیدونم کفش خوب نمایان هست یا نه.

به نظرم یه چیز شیرین لازم داره. من گفتم عسل می‌خواد آقای شوهر گفت با نون و چای شیرین!!

بعضی‌ وقتها کافه کیکام همین شکلی‌ میشه طیبه جون فکر میکنی‌ اشکال کجاست؟


طیبه جون کره من سرد نبود یعنی‌ اصلا نمیدونستم باید سرد باشه ولی‌ این مشکلاتو نداشتم خیلی‌ راحت تو بلندر نرمش کردم بعدم با قاشق آردو مخلوطش کردم بعدم که دیگه با دست



طیبه جون منو میبخشی ولی‌ می‌شه جاهایی‌ که نیازه کره آرد و غیره سرد باشه حتما تو همون پست ذکر کنی‌؟ شرمنده ولی‌ میدونی‌ که ما تازه کارا همه چیزو نمیدونیم(ایکون یه پریس شرمنده)

سلام
راست گفتی شف جان
عطر و طعمش خیلی خاصه
من که خوشم اومد، مرسی
شکلشون چطوره؟
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C/%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AA%20%D8%A8%D9%84%D9%88%DA%86%DB%8C%D8%B21.jpg

@ زهرا:
معمولا میگن باید به مکعب کوچیک تقسیم سه و باهاش کار شه
کره اش اگه به دمای اتاق برسه آرد زیادی میخوره
دیگه تصمیمش با خودتون

هیچی در مورد مدلش ننوشته و کاتالوگش رو هم الان یادم نیست کجا گذاشتم
ولی نه خش نمیافته
اصلا

@ پریس:
بلوچیز شما بلو تره! فکر کنم واسه من یه کم بیشتر پف کرده بود
نمیدونم.. به نظر من شور باشه و با غذا خورده شه بهتره
نمیدونم
میدونم چی میگی
سعی میکنم بیشتر توضیح بدم
فقط بعضی وقتها یادم میره
چشم

@ ضحی:
واسه شما هم خیلی خوب شده
فقط اون رنگ صورتیش به خاطر برشته شدنش بوده؟
یا بلو چیز پینک هم موجوده
:p
خیلی خوب شده
ما هم خیلی طعمش رو دوست داشتیم

سوال در بخش دیگه،

میخواستم یک نکته رو بدونم که این بیسکویت ها رو میشه از قبل درست کرد مثلا از یک روز قبل برای مهمانی و اگر میشه چطوری نگه دارمشون که خشک نشه ممنون میشم چون چند وقت دیگه یه مهمونی دارم و فکر می کنم این بیسکویت ها چیز خوبیه . بازم ممنون

میشه یک روز قبل درستش کرد و فرداش گذاشتش توی فر
البته بعد هم تا چند روز میشه توی طرف در بسته نگهش داشت
در هر صورت چه قبل چه بعد از پخت نباید هوا بهش برسه

توصیه خودم اینه که حتما خودتون از قبل مزه اش رو چک کنید چون همه از این طعم خوششون نمیاد

سلام سلام صد تا سلام
درسته که من خیلی کند پیش می رم اما آهسته و پیوسته حرکت می کنم و دیروز خلاصه این بیسکویت خوشمزه رو درست کردم . اینم آدرس عکسشه که به قول مروارید جون مقش شبم بوده و میزارم تا شف نمره بده .
http://cid-c642efab4d581d9a.photos.live.com/self.aspx/delicious%20album/DSC01260.jpg

ههههممممممممممممم از نظر من که عالی شده
احسنت

ممنونم شف عزیزم
از این همه توجه و محبتت تشکر می کنم
هزار تا بوس از طرف یه شاگرد کوچیک به شما

این کراکر رو هم قبلنا برای ظرف دوستم که پیشم مونده بود درست کردم که ظرفش رو خالی پس ندم ...

کلییییییییی همه خوششون اومد طهم گردو و پنیر نرمش عالی بود

http://www.farsiget.com/images/njr5m6lbsrqqrxfdrm5.jpg

خوشحالم كه هم ذائقه ايم

تنها فایده ای که دور از ایران زندگی کردن برای من داشته تا به حال البته همین پنیرهایی که من عاشقشونم. اینقدر که همیشه خالی خالی می خورمشون، ولی این بیسکوییت ها محشر بودن طیبه جان. ممنونم از رسپی عالیت

به به جاي من خالي بوده
آخه اين بيسكويته رو خيلي دوست دارم
احسنت

دنيا و پنيريعني من ميتونم فقط با خوردن پنير امرار معاش كنم

دقیقا مثل من، منم می تونم سال ها با پنیر خالی زندگی کنم
واقعا جاتون خالی بود و هست هنوز البته

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...