2010/08/20

پارفه هلو




پارفه يا پارفِي تلفظ انگليسي اين كلمه است. Parfait پغفه در اصل يه كلمه فرانسوي به معني " كامل و بي عيب و نقصه" كه از سال 1894 اسمش رو روي يه دسر سرد گذاشتن.
در فرانسه با خامه و تخم مرغ و شيره شكر درستش ميكنن و در آمريكا اين دسر از لايه هاي زير تشكيل شده:
خامه، بستني ، ژله ، گرانولا ، آجيلها، ماست، شربت، ميوه تازه ....


من اينبار با هلو و پنير خامه اي درستش كردم ولي شما ميتونيد از هرميوه و هر لايه بندي كه دوست داشتيد استفاده كنيد.



خامه فرم گرفته 2 ليوان

پنير خامه اي 200 گرم

شكر ربع ليوان

وانيل نصف ق چ

هلو 8 عدد





البته اين مقدار براي 4 تا 6 نفر كافيه كه بستگي به سايز ليوان داره. مثلا ميشه همه اش رو ريخت توي يه ماگ گنده و خودكشي كرد. ولي به نظر خودم واسه 6 نفر مناسبه. و شكرش هم ديگه دست خودتونه. بچشيد اگه كم شيرين بود كم كم بهش شكر اضافه كنيد. مثل هميشه "چيز فراستينگ" رو آماده ميكنيم. يعني خامه رو ميزنيم تا فرم بگيره و بعد پنير خامه اي رو بهش اضافه ميكنيم و در نهايت هم شكر و وانيل. بعد اگه كم شيرين بود شيرينترش ميكنيم.





هلو ها رو من پوست نگرفتم ولي اگه ميخوايد پوست بگيريد به همون روشي كه گفتم به سادگي ميتونيد پوستش رو جدا كنيد.

اين دسر توي ليوان يا جام به صورت لايه اي سرو ميشه پس با يه جام شروع ميكنيم...اول كرم بعد ميوه. ميوه ها رو طوري به بدنه ليوان بچسبونيد كه كرم روش رو نپوشونه و رنگش ديده شه.




حواستون باشه كه فضاي خالي بين مواد نمونه كه ظاهرش بد ميشه. پس به مواد يه فشار ميديم كه فضاي خالي نداشته باشه.






بعد بذاريد توي يخچال تا خوب جا بيافته. اين از اون دسرهاي پركالري تابستونه است. اين ورژن پارفه طعمش به چيزكيك سرد نزديكه واسه همين مورد پسند اينجانب واقع ميگردد.

 شما ميتونيد با همه اون موادي كه در مقدمه توضيح دادم درستش كنيد و اگه رژيم هستيد هم كه تنها گزينه اش ماسته.

ولي من ميگم تا ماه رمضونه مدل "چيزيش" رو بخوريد كه بعد ديگه نميشه !

41 comments:

دستت درد نکنه طیبه جون

من هنوز هم پای حرف خودم هستم ها...
وقتی شما بدون چشم داشتی هر چی بلدید یاد می دید ... من هم دوست دارم سایتت رو بنویسم .. و چون کنترل پنل یه هاست رو دارم واسه کارام ... از اون هم می تونم ماستت رو بردارم ... اصلا هم تعارف نمی کنمممممم

عزیزم من به نوبه خودم واقعا مدیون این همه آموزش های بی کم و کاستت هستم بخدا

ممنون
خدا قوت
دعا میکنم انرژی تو رگ و ریشه وجودت همیشگی باشه

ممنون شف جان
اختیار دارید. همین که هر شب برامون یک رسپی عالی می گذارید ما را بس است. درسته دلمون برای حضور بیشترتون تنگ می شه .
امیدوارم هر روز انرژی بیشتری کسب کنید و پر شوق تر از روز قبل به اهدافتون ادامه بدهید.
خدا قوت مادر.

عزیزم منم مثل خودت عاشق دسرهای خامه ای هسنم. اگه آقای شوهر جلومو نگیره که دیگه هیچی.
دستت درد نکنه

خدائیش از این همه وقت گذاشتن و پر از برنامه بودن من یکی خجالت کشیدم که واسه انجام ندادن هرکاری میگم وقت نمی کنم . شرمنده شف جاااان فقط می تونم بگم خدا بهت برکت بده . بوسسسسسس

طیبه جون انشا‌الله همیشه سالمو سلامت باشی‌

@احسانه و ضحی

الان داشتم کامنت‌های پست سمیفردو رو میخوندم دیدم نوشتین خامتون خوب فرم نگرفته شاید کمکی‌ باش: یه بار طیبه جون منو راهنمایی کردن که از دریم ویپ استفاده کنم اگه شما بهش دسترسی‌ دارین از همون،استفاده کنین حد آقل واسه تابستون چون اصلا دردسر نداره نه فریزر میخواد نه هیچی‌ در عرض چند دقیقه فرم میگیره به انواع اسمها هست دریم ویپ، واندر ویپ و.......

احسانه جان شما که تهران هستی‌ حتما میتونی‌ پیدا کنی‌ یادمه چند سال پیش تو شیراز دیده بودم یه پودر سفید رنگه من فردا عکس جعبشو براتون میزارم

در ضمن احسانه جان شاید بتونی‌ ویپینگ کریم آماده پیدا کنی‌. اینم خیلی‌ زود فرم میگیره فریزر هم نمیخواد یه جا طیبه جون عکسشو گذاشته بودن دقیقا یادم نمیاد کدوم پست بود

@paris
مرسی عزیزم
تاکید من روی استفاده از خامه صبحانه و فرم دادن خودم به آن بود.
اتفاقاً هر سه نوع را همیشه در خانه دارم. دریم ویپ. ویپینگ کریم و خامه قنادی.
البته دریم ویپ من در تهران پیدا نکردم و آرتا جان زحمتشو کشید.

واقعاً من یکی ممنون هستم شف جان . می دونم که خیلی سخته که هم کار بیرون داشته باشی و هم کار خونه و یه کار اضافی . اینو خوب درک می کنم چون خودم از 8 صبح سرکارم تا 6-7 عصر . همین اندازه که محبت می کنی و این همه وقت می گذاری باید ممنون باشیم .

یک سوال هم از پریس جان.

عزیزم ، تو شیراز کجا می شه اینایی ! که گفتی تهیه کرد ؟ به جای خامه استفاده می شه ؟ فکر کنم باید دوباره وقت بگذارم و بخونم و ببینم طرز استفاده ش چه جوریه و اصلاً چیه ؟ چون یکی از مشکلات من همینه که خامه رو خیلی سخت می تونم درست ازآب دربیارم ... ممنون می شم راهنمایی کنی .

شف جان ، ایشالله که همیشه تنت سالم باشه و شاد باشی ...0

طاعاتتون قبول درگاه حق
همینطور رسیدگی به امور مسلمین
انشالا همیشه سلامت باشین
یه کمی کاراتو البته اونی که میشه مثل خرید رو با اقای همسر تقسیم کن
خجالت میکشم که اینهمه ازصبح سرپایی یه این کارای اضافی هم میرسی
اونوقت هر چی همسرم بهم میگه این کار و اون کارو بکن میگم وقت ندارم خداییش هیچ کاری هم نمیکنم فقط نی نی داری

استاد
درد دل شما رو خوندم
منم مشكل شما رو دارم اگه يه راه حل علمي و ساده ميخاي
بهم بگو

سلام بر شف عزیز
شما همین که هر روز اینجا رو آپدیت میکنی کلی زحمت داره..
اما من یه پیشنهاد دارم که نمیدونم چقدر مورد استقبال دوستان و شما قرار بگیره
اونم اینه که تو ماه رمضان (یا تا وقتی که انرژی برگرده) یک روز رسپی جدید باشه ،یک روز جواب به کامنتها
حالا چرا اینو می گم؟ (درحالیکه من خودم یکی از اونایی هستم که ساعتی اینجا رو رفرش میکنم)
چون گیرهایی که تو پیاده کردن رسپی ها پیدا میکنیم گاهی عمیق هستن و کلا کار خراب میشه.. یکی هم مثل من فقط شف عزیز رو داره که رفع اشکال کنه
حالا بد نیست رو این پیشنهاد هم فکر کنید :)ه

چقدر حرف زدم :p

بهاره
طیبه عزیز سلام
طاعات و عباداتتون قبول
من هم به نوبه خودم واقعا از اینهمه لطفی که میکنی همیشه ممنونتم و واقعا برای سلامتیت دعا میکنم تنها کاریه که از دستم بر میاد
یه سوال اگه میشه لطفا توضیح بدین که برای فرم گرفتن خامه میشه از دریم ویپ استفاده کرد؟ یا اینکه لطف کنید بگید توضیحی که به پریس جون دادید توی کدوم پست بوده البته من با دستور شما در فرم دادن خامه مشکلی نداشتم
مواظب خودتون باشید

سلام طیبه جون
طاعاتت قبول
با تمام وجودم بهت خسته نباشید میگم
راستش من قبل از اینکه دخترم به دنیا بیاد اصلا اهل اشپزی نبودم.دوست داشتم کارای جدید رو امتحان کنم اما نه انگیزه داشتم نه یه استاد و راهنمای خوب.
الان هر دوتاش رو دارم.
این دختر کوچولوی من حسسسابی شیطونه و تمام انرژیم رو گرفته.با وجود اینکه شش ماهش بیشتر نیست اما یه لشکر ادم رو از پا میندازه.
توی این شرایط که من حتی برای ضروری ترین کارای روزانم باید دنبال وقت ازاد بگردم سر زدن به اینجا و دیدن کارای قشنگ و خوشمزت یکی از انگیزه های قوی من برای شاد بودن و سرحال بودنه.
علاقه و انرژی مثبتی که توی نوشته هات هست به ما منتقل میشه.
از قدیم میگن هر انچه از دل براید بر دل نشیند.
اره خلاصه من به سهم خودم خیلی خیلی ازت ممنونم و رضایت و خوشحالیمو بعد از درست کردن یه غذای عالی مدیون تو میدونم.
همیشه شاد باشی عزیزم

دوباره سلام شف جان
شف جان من چندتا سوال برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدی :* اول اینکه:
"artichoke hearts"
چیه؟ توی این رسپی دیدم
(http://www.foodnetwork.com/recipes/gordon-elliotts-door-knock-dinners/pasta-with-camembert-cheese-recipe/index.html)

دوم اینکه: این رسپی رو میشه در آورد؟
(http://www.foodnetwork.com/recipes/rachael-ray/brandied-tarragon-cream-chicken-chicken-a-la-vallee-dauge-camembert-rice-with-warm-endive-and-apples-recipe/index.html)

شف عزیز و دوستان دیگه، سلام،

خب بالاخره من آمدم. امروز ساعت 5 صبح مهمانها رو بردم فرودگاه و الآن هم هنوز در حال فیلی ویلی رفتن هستم.
توی این مدت سعی کردم شبها اینجا رو چک کنم ولی خوندن یک پاراگراف گاهی بیشتر از نیم ساعت طول می کشید!!

دلم هم برای شف عزیز و همه بچه ها و صد البته مصبر اعظم هم تنگ شده بود.

به یمن وجود اون ویروس بی ادب هم از 2 تا درس عقب افتادم!!

@ Zoha

دوست عزیز، اونی که شما لینکش رو گذاشتید اینه:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%86%DA%AF%D8%B1_%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C

و اون قلب یا وسط این گیاهه. من الآن کمی عجله دارم، بعد می یام براتون بیشتر می نویسم.

@ بهاره

بهاره جون،

دریم ویپ یک پودری هست که بعضی ها که با زدن خامه مشکل دارند، با اون خامه رو می زنن و می تونه به بهتر شکل گرفتن خامه کمک کنه. البته بعضی ها از اون مزه ای که دریم ویپ به خامه زده شده می ده خوششون نمی یاد.

عکسش اینه و می تونید توی برادر گوگل هم یک سرچ کوچولو انجام بدید به فارسی کلی مطلب براتون می یاد.

http://popsop.ru/wp-content/uploads/dream-whip-1960s.jpg

عزیزم خدا قوت
نماز وروزه ات هم قبول
ژله تیاری مال کجاست؟
آخه میگن ژلاتینش حیوانیه..
مواظب خدات باش ما که فقط میتونیم دعات کنیم تا سر حال باشی!!

@مروارید
مرسی مروارید جونم، پس وسط آرتیشیو منظورش بوده.. چجوریه طعمش؟شما میدونی چی میشه جایگزینش کرد؟

@مروارید
وای مروارید جون خونمون کم شده بود و بسی دلتنگ.
حالا جایی درز نکنه مروارید جون و پیش خودمون دو تا بمون، باد هم به گوش شف نرسونه!
من اسمتونو جزء لیست غیبت رد نکردم چون می دونستم دلیلتون موجه خواهد بود!

@ احسانه

من همیشه مدیون لطف و محبت شما بوده ام مصبر اعظم.

@ Zoha

دوست عزیز،

من خیلی فکر کردم که مزه آرتیشو رو چه جوری شرح بدم!! یک ته مزه ترش داره. از اونجایی که به قول شف عزیز، مزه سلیقه ای هست، من شخصا آرتیشو رو دوست ندارم، حالا شاید رسپی خوبی نداشته ام تا به حال.
ولی اگر رسپی شما فقط و فقط از آرتیشو نیست، می تونید از کدو و یا بادمجان به جای آن استفاده کنید.

حالا تا خود شف بیان و توضیح بهتری بدن.

@مروارید
بوس و یه عالمه مرسی:*

س س س س لام خانم مبصر
يكم ترسيدم زبونم گرفت
بي زحمت يه سوال خصوصي دارم

@الی
بفرمائید
اما عواقبش با خودتون!(چشمک)

با اجازتون اینم مقشای چند روزه و تشکر ویژه
http://cid-a10f74475d331d06.photos.live.com/browse.aspx/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%d9%87%20%d9%87%d8%a7%db%8c%20%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86?uc=1

خانم مبصر بي زحمت
بي زحمت
قدم قدم
يواش يواش
بفرماييد
مشقامو چطوري بدم خدمت اسسسسسسسسسسسستاد

@الی
عزیزم به قسمت اسلاش هندوانه مراجعه کن. شف جان بطور کامل توضیح دادند.
اگر باز هم سوالی بود در خدمتم.

@آرتا
به به
چه کرده ای دختر
من به تو افتخار می کنم(چشمک)
عجب پای رطب خوشگل و شیکی و همین طور بقیه............................................

آرتا جان معرکه بود کارهات خیلی خوشم اومد ... آفرین.

بهاره
@مروارید
سلام مروارید جون دلم برات تنگ شده بود
عزیزم من فک کنم سوالمو بد پرسیدم چون پریس جون هم زحمت کشیدن برام توضیح دادن حتما طیبه جون هم حالا میگه این دختره چقد خنگه من صد بار بهش گفتم بازم میپرسه(گریه
اما من دریم ویپ خیلی دوست دارم و ازش هم زیاد استفاده میکنم فکر کردم این یه دستور جدیده که همراه با خامه فرم گرفته بوده یه مشکلی توی میزان موادش داشتم که طیبه جون راهنماییم کردن و واقعا هم خوب بود
باز هم از شما و همه دوستان ممنونم
استاد به من نگی تنبل کلاسا:(

مبصر!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ديشب كه لالا بوديد

اگه به استاد نگفتم!

@ مهشید:
شما محبت دارید. اگه تصمیم یه روزی بر این شد ، حتما مزاحمتون میشم

@ مریم:
نی نی داری از هر کار دیگه ای بدتره. درک میکنم

@ الی:
چی؟

@ ضحی:
اتفاقا دو روزه دارم به همین فکر میکنم
تعداد سوالات خیلی زیاد شده. توی همه پستها هم سوال هست نه فقط پستهای آخری
شایدم همین کارش کردم
حالا ببینیم چی میشه

@ بهاره:
چشم اصلا یه پست جدا واسه دریم ویپ میذارم ایشالا
ولی الان ندارم. اینجا گیر نمیاد
آرتا جون واسه ام فرستاده
دستم رسید حتما یه پست واسه اش میذارم

@ نگین:
من معتقدم فقط کسانی که عشق آشپزی دارن به وبلاگهای آشپزی سر میزنن
پس شما استعدادش رو همیشه داشتید. واسه همین الان توش موفق هستید
نگران نباشید. دوستام هم بچه کوچیک دارن ولی الان دیگه فرصت واسه آشپزی دارن. روزهای خوب در پیشه

@ ضحی:
اینه
http://romy40628.files.wordpress.com/2009/03/roasted_artichoke_hearts_ahero.jpg
من نمیدونم تهران گیر میاد یا نه ولی خارج از کشور که زیاده
اگه گیر نیومد بهتره یا رسپی رو بی خیال شی یا با کرفسی چیزی جایگزینش کنی

واسه رسپی دومی
والا اگه اینهمه الکلی که واسه طعم دهندگی توش به کار رفته رو حذف کنیم چیز زیادی ازش نمیمونه
یه برنجه با پنیر
یه مرغه و قارچ و ترخون
و تازه... طعم سیب توی غذا رو دوست داری؟
اگه مشکلی توی ترجمه اش داری من در خدمتم

@ سعیده:
نه حلاله
مشکلی نداره

@ آرتا:
وااای چه کیسادیای پر ملاااااااااااتی!!!!!!!!!!! چه خوبم برش خورده! خیلی حال کردم باهاش
سمیفردوی شما که سفت بوده ایشالا؟
و چه پای رطب خوشگلی!!! خوش به حال مامان اینا
همه عالی شدن
احسنت

مرسی شف جونم، والا من میخواستم با این کممبرم یه چیزی درست کنم، مرسی شف جان
ممنون که جواب کامنتها رو میدی خانوم

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/browse.aspx/spring%20roll?uc=3
وای وای وای انقدر با این حال کردم که هی‌ ازش عکس گرفتم بد گفتم دیگه بسه ۳تاشو بیشتر اینجا نمیذارم اون موقعه که هی‌ عکس می‌گرفتم تازه روزه بودم هنوز نمیدونستم چه مزه‌ای میده بعد افطار دیدم نه بابا طیبه جون که رسپی بیخودی نمی‌ذاره یه چیزی می‌دونه(همه چی‌ می‌دونه) فقط احساس می‌کنم بدون شکر مزه ش بهتره نمیدونم انگاری فکر می‌کنم اون مزه پنیره باید خودشو نشون بده روزه بودم نمیتونستم بدون شکرشو امتحان کنم ببینم چی‌ میشه واسه همین شکرو ریختم. آره طیبه جون طعمش به چیز کیک نزدیکه ولی‌ خوبه که اون کره و بیسکویتو نداره(من با این ۲تا تو چیز کیک مشکل دارم)

من از شلیل استفاده کردم شلیلم یه خورده ترش بود و فکر می‌کنم همین ترشی خوشمزه ترش میکرد

خلاصه اینکه امتحانش کنین ما که بسیار پسندیدیم

مرسی‌ شف جون

اصلا بیا یه قراری بذاریم
هر چی من تو رسپیها میدم ...شما شکرش رو نصف کن. بلکی هم کمتر
البته به جز کیکهای اروپایی که اصلا نمیشه باهاشون شوخی کرد
خیلی خوگل شدن. منم بودم میرفتم تو حس
اصلا قبول داری که شلیل از هلو خوشگلتره؟

عزیزم منظور من مقدار شکرش نبود(ناراحت نشده باشی‌ یه وقت) من کلا همیشه مقدار شکرو کم می‌کنم چون همه چیز رو کم شیرین دوس دارم( باید رسپی کیک اروپایی‌ که میذاری یه اخطار گنده به من بدی چون من که نمیدونم میرم شکرشو کم می‌کنم خراب می‌شه میره همین جوریشم کم خرابکاری نمیکنم که:P)
منظورم این بود که حس می‌کردم طعم پنییر باید مشخص تر باشه حالا نمیدونم چه جوری یا پنیره بیشتر یا شکر کمتر

آره شلیل خوش رنگو لعاب تره

روز بعد از اون روز خواهرم اومد خونمون دادم تست کنه خیلی‌ پسندید آخه دنگو فنگ خواهرم تو غذا خوردن زیاده هر چیزیرو نمی‌خوره ولی‌ چیز کیک دوست داره اتفاقا اینو که خورد اونم گفت طعمش شبیه به چیز کیکه

قربانت

نه بابا واسه چی ناراحت شم
فقط گفتم که قانون بذاریم واسه خودمون
این آقای شوهر ما هم خیلی کم شیرین دوست داره
من کاپ کیکهام رو به خاطر ایشون بی شکر درست میکنم
looooooooool

دسر فوق العاده خوش مزه ای بود، به طوری که آقای شوهر دنبال بقیه اش می گشت:دی

http://1emqog.blu.livefilestore.com/y1peLkAI5qDMj4vyng9W36lDOhPGlqcUqlZrK5FwcCKn9lmozvAlWG085pWoI64xii5QEUKr00a-KqsQKlz0sX-KfbQ7SgJGJqp/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D9%87%D9%84%D9%88.jpg?psid=1

من با موز هم تست کردم، فوق العاده خوشمزه می شه.

آو! چه خوشگل. آره با همه میوه ها خوشمزه میشه
مخصوووووووووووصا توت فرنگی

طیبه جون هر چی‌ تو اینترنت گشتم جواب درست حسابی‌ نگرفتم واسه همین باز شرمندی خودت میشم. من این چیز فراستینگو فریز کرده بودم. از صبح گذشتم تو یخچال بمونه تا شب بعد درش آوردم با همزن زدمش ولی‌ آبکی‌ شد؟ نباید میزدمش؟ کلا خامه فریز شده رو چطوری استفاده کنم نوشته بودی توضیح دادی ولی‌ من بار قبل هم که زدمش آبکی‌ شد؟ فکر میکنی‌ چرا؟

نه نباید بذاری اینهمه تو یخچال بمونه
من از فریزر که بیرون میارمش...بعد از چند دقیقه با همزن میزنم تا فرم بگیره
سریع دوباره فرم میگیره
اصلا نباید آب شه
باید تگری باشه که همش بزنی
بعد درست میشه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...