2010/08/13

اسلاش هندونه




اسلاش Slush يه كم از سربه رقيق تره يعني دو مرحله قبل از سربه رو بهش ميگن اسلاش. اسلاش رو ميشه با ني هم خورد. يعني يه مدل نوشيدني يخيه. البته باز هم در حدي جامد هست كه بشه با قاشق خوردش.چيز خاصي نيست. صرفا به لحاظ اينكه با اين اسم هم آشنا شده باشيد ميگمش

براي درست كردن اسلاش از انواع ميوه ها ميتونيد استفاده كنيد. اسلاش رو به دو روش درست ميكنن. يكي اينكه ميوه رو با خورده هاي ريز يخ توي مخلوط كن ميريزن و دومي اينكه خود ميوه رو ميذارن يخي شه . من اينبار واسه درست كردن اسلاش هندونه به اين شيوه عمل كردم: 
هندونه رو نصفش كردم و با قاشق تيكه تيكه از توش در آوردم. تخمه هاي توي هر تيكه رو جدا كردم و بعد ريختمشون توي يه زيپ لاك. مهمه كه توده اي نباشه. توي يه زيپ لاك بزرگ بريزيدش و روي هم انباشته نشه. اينجوري هم سريع تر يخ ميزنه هم سريع پودر ميشه. يعني تبديل به پودر يخ ميشه. 
كافيه با كمي خورده يخ ( بسيار ريز . اگه فريزرتون يخ خورد نميكنه... خودتون بريزيدش توي زيپ لاك و با استيك كوب خوردش كنيد) بريزيدش توي مخلوط كن و البته اگه هندونه تون شيرين نيست از مقداري "سيمپل سيروپ" استفاده 
كنيد. طرز تهيه اون رو هم چند بار گفتم ديگه تكرار نميكنم








واسه تابستون كه عاليه. واسه ماه رمضون امسال هم.... جيگر آدم رو خنك ميكنه!

حالا بگذريم از اينكه مامانم ميگه هندونه واسه آدم روزه دار سمه!!!
نه "ماماني خانم" اين رو نه من خوردم نه آقاي شوهر... داديم لولو خوردش 

25 comments:

به به سلام شف عزیز
خوش اومدین
بسی خوشحالمون کردید.
روز اول ماه رمضان هم تبریک. التماس دع شف جونم

ببخشید که امشب دیر کردم
این اینترنت آشغالمون قطع شده بود ( هنوزم عصبانیم که چرا ارتباطم با دنیا قطع شده بود. بدون اینترنت نمیتونم راحت نفس بکشم) و منم تا درست نشد نخوابیدم
آخرشم مجبور شدیدم مودم رو از نو نصب کنیم
دیگه به بزرگی خودتون ببخشید

نه احسانه خانم تعطیلش نکردم
تا آخر ماه رمضون هر روز پست جدید داریم
ایشالا

کامنتها رو فردا میخونم
دیگه خیلی خوابم میاد امروز کلی خوردنی درست کرده بودم بدجوری خسته شدم
بای

دیگه داشتیم کم کم غیبت میکردیم با.....تو این گرما همه جوره اینا میچسبه.....

شف جون من از ابزار تهدیدی استفاده کردم خوب!!!!!!!!!
زیاد حرفهای مصبری و نکوبین زمین(چشمک).
ما که همیشه چشم به راهتونیم

یه کم فوضولی منظور از اون یکی وبلاگ کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی خانوم نماز روزتون هم قیول ما رو هم دعا کنید

آرتا یعنی چی و کجا می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هوورررااا !!!!!!!!!!
بابا شف مردیم از ترس هزار تا فکر ناجور و جور کردیم !!!!ا
مبصر هم نزدیک بوددست همه مون رو خط کش بزنه!! اینه ها ببین کف دستمو !!!!!!!!ا ( آیکون چوقولی) !!!!ا
*****مبصر جون غلط کردمممم! ناراحت نشیا!!!!!!!!ا****
:p

عکاس خانوم....................
داشتیم؟ خوب حالا خواهم گفت از این به بعد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وای وای طیبه جون نمی دونی الان چقدر خوشحالم!
دست گلت درد نکنه ! با دیدن این کارهای شما من هم کلی سر ذوق اومدم و برای تولد گل پسرم کیک و بقیه چیزها را درست کردم. بگو چطوری عکس بفرستم تا عکسای خوشگلش را برات بذارم
امیدوارم هر جا هستی در پناه خدا شاد باشی و تندرست

مقش سال:

http://cid-0ad71a7c6871dbed.photos.live.com/browse.aspx/%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C

سلام نماز روزتون قبول

بچه‌ها من آلبوم ساختم ولی‌ شرمنده امروزم حس ندارم عکس مشقامو بذرام آخه منم مثل طیبه جون خوابم میاد

فردا اگه خدا بخواد

شب خوش

عزیزم عکسها را توی یه فروم آشپزی آپلود کردم همراه با توضیحات
این هم لینکش
http://www.ashpazonline.com/forum/viewtopic.php?f=144&t=6853&st=0&sk=t&sd=a&start=2220
آخرین پست تو این صفحه به نام نیکی

مرسی طیبه جون
این ایده خیلی عالی و جالب است.
http://cid-5d0f25010a2746a4.photos.live.com/browse.aspx/%d8%aa%da%a9%d8%a7%d9%84%db%8c%d9%81%20%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87?uc=5

هوراااا واسه اینکه هستی

چشم ایده تونو پیاده کردم اجازه بدین چند دستور دیگه رو اجرا کنم لینک میذارم

روزتون قبول
انرژیتون تا همیشه مظاعف

راستی مروارید جون کارت عالیه بود
خسته نباشین جمیعا

مرسی مروارید جون از راهنماییت.خدارو شکر انگار درست شد سرچ.

طیبه جون اون غذاهایی که تو کامنت پست قبلی برام گذاشتی هیچکدوم دستورش نیست.قراره در اینده درست
کنی؟من فکر کردم کبه و موسکا هست
در مورد پای رطب هم یه جا گفته بودی اگه بار اوله پای درست میکنیم از دستور پای میگو استفاده کنیم.برای پای رطب میتونم از اون دستور استفاده کنم؟.

http://cid-a10f74475d331d06.photos.live.com/browse.aspx/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%d9%87%20%d9%87%d8%a7%db%8c%20%d8%b4%db%8c%d8%b1%db%8c%d9%86?uc=3

@ نگین

نگین جون، اون اسمهایی که شف گذاشتن، اسم رسپی های برنامه آینده هست.

سوال شما این بود:

برات امکانش هست که غذاها یا پیش غذاهایی که مناسب سفره های مهمونی افطاریه اموزش بدی؟یا اگر توی ارشیو هست اسماشونو بگی؟

جواب شف:

غذا زیاد درست کردم
خودم ولی اولویت رو گذاشتم روی دسرهای تابستونی و دارم اونا رو پست میکنم
یه دونه پای رطب امشب پست کردم بدرد میخوره
یه مدل سالاده که خیلی شیکه ولی نمیدونم کی پستش میکنم
کبه درست کردم که عربیه و خیلی واسه مهمونی رسمی خوبه
یه مدل غذای یونانی درست کردم به اسم موسکا که حرف نداره
یه مدل هم با پاستاست که خوشمزه میشه
یه مدل هم پلو ایتالیاییه که مطمئن نیستم ایرونی پسند هست یانه. ولی فکر کنم جواب میده
بقیه غذاهایی که درست کردم دیگه خارجی پسندن
ولی اولویت روی دسرهاست
سعی میکنم اون دو تا غذا رو طی ده روز آینده تایپش کنم
ایشالا

در مورد پای هم من فکر کنم شف منظورشون اینه که برای دست گرمی بهتره اول با اون پای شروع کنید، اگر تا به حال پای درست نکردید. مثل تهیه مرنگ که شف می کن اگر تا به حال با مرنگ کار نکردید، اول با چیزهای آسونتر شروع کنید، بعد مثلا بیکد آلسکا رو بسازید.

Salam chef azizam
vayyyyyyy merc bab e dele mane kheili raveshe khoobie hamin emrooz midorostam

بهاره
سلام طیبه عزیز
مرسی خیلی عالیه میگم واقعا هندونه واسه روزه بده؟من که تو این دو روز بعد افطار تا تونسم هندونه خوردم آخه جیگرمو حال میاره یعنی چی میشه؟راستش امروز سر درد بدی دارم وای نکنه دارم میمیرم کمممممممممممک

@ مرضیه:
در مورد آپلود عکس توضیح دادم توی همین پست

@ مروارید:
واااااااااااااااای همه شون کنار هم که هستن عین دفتر خاطرات میمونه واسه آدم. یعنی واسه من که همش خاطره شیرین و خوشمزه بود
احسنت. و چه سریع!!!! ماشالا

@ مرضیه:
وااای مرضیه جون چقدر هنرمندانه!!!!! واقعا بار اول بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس بیخودی تا الان صبر کرده بودی! حیفه ادامه بده. استعدادتون خیلی زیاده. جدی میگم
احسنت

@ نگین:
من مجددا معذریت میخوام. بد برداشت کرده بودم. باید ببخشید که وقتتون گرفته شد. من خیلی گیجم. ببخشید. آره چندتاییش هست که خوب طرفدار داره. توی لینک عربی و ایتالیایی و ایرانی بگردید

@ احسانه:
آخیش یادش بخیر اون روزا. پیر شدیم مادر
:p
آره احسانه جون اینطوری خیلی بهتره
شکر خدا کار باهاش زیاد سخت نیست
فقط اسم تکراری وارد نکن چون اور رایتش میکنه
اینش خیلی بده
روزی صد بار ناسزا بهشون میگم
:p

@ آرتا:
آخییییی نازی! چقدر هام همه اسمهای آلبوماتون بامزه است
خیلی عالیه که اینطوری دیگه سریعتر میشه کار کرد و آلبوم هم همیشه وجود خواهد داشت
دقت کن اسم عکسهات یه وقت تکراری نشه چون قبلی رو حذف میکنه ها

@ مروارید:
مرسی مروارید جون. این گیج بازی های من تمومی نداره

@ بهاره:
نمیدونم در موردش سرچ نکردم. اما ظاهرا واسه معده خالی ، هندونه خیلی بده
طوری نیست ایشالا
اگه من با این جسم خرابم زنده میمونم پس بقیه هم ایشالا طوریشون نمیشه

مقش اکسپرس بود آخه شف جون.
من که عکس ها رو لود می کردم، در کنارش کارهای دیگه اینترنتی ام رو هم انجام می دادم. تمام که شد، یکهویی کل آلبوم رو دیدم و گفتم: اووووووووووووووووه، چقدره مقش. بعدنش هم هر کدومش رو که نگاه می کردم، دقیقا همونی که شما گفتید، مثل یک دفترچه خاطرات، می دونستم مثلا توی چه حال و اوضاعی درستش کردم و ...
برای من هم تجربه شیرینی بود.
البته من عکس پاپ اور رو دیگه نذاشتم، اون دیگه آخر آبروریزی بود برای کارگاه، از کلاس کارگاه می آورد پایین.

طیبه جون ممنون از اینهمه تشویق و انرژی مثبت! کلی ذوق کردم کامنتتو خوندم. باور می کنی من حتی نمی دونستم که چطوری کیک را با خامه بپوشونم ولی یه چیزایی از نوشته های شما که قبلا تو تزئین کیک ها گفته بودی یادم بود و بالاخره با کمی ابتکار از خودم درستش کردم. ولی هر کی دید کلی خوشش اومد
باز هم دستت درد نکنه خانومی با این وبلاگ عالی
امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشی

http://www.bilder-space.de/bilder/d003b6-1284149602.jpg

:-*

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/salad%20dar%20jam/slush.JPG
;))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...