2010/08/15

پودینگ کاپ شکلاتی فوری


پودينگ شكلاتي فوري توي فنجان. اين اسم يه مدل از پودينگهاست. بهش ميگن پودينگ كاپ . يعني شما پودينگتون رو توي فنجونهاي چاي خوري يا قهوه خوري سرو ميكنين. مثل همه دسرهاي ديگه اين يكي هم تنوع رسپيش خيلي زياده. من اين مدلش رو توي يه برنامه خيلي جالب كه صرفا به شكلات اختصاص داشت ديدم. فوق العاده سريعه. و در مقايسه با وقت و انرژي كه واسه درست كردنش مصرف ميشه ( كه تقريبا هيچي نيست) واقعا طعمش خوبه. اين از اون چيزاييه كه اگه يكي از بچه ها تلفن بزنه بگه: "ميخوام يه سري بهت بزنم" ؛ درستش ميكنم.


در رسپي اصلي، ما يك عدد تخم مرغ كامل داريم. ولي من يه جوريم ميشه كه سفيده اش خام باشه. نه اينكه با خوردن سفيده تخم مرغ خام مشكلي داشته باشم؛ نه. ولي ترجيح ميدم دو تا زرده تخم مرغ استفاده كنم تا يه تخم مرغ كامل. نميدونم تصميمش با خودتون.

زرده تخم مرغ 2 عدد

شكلات خورد شده 1 ليوان

كره بادام زميني 1 ق غ

عسل 2 ق غ

قهوه فوري 1 ق چ

شير دو سوم ليوان



من رو كه ميشناسيد. اگه ميخوام شكلات استفاده كنم شكلاتش بايد حسابي تلخ باشه.
مثل همه دسرهاي ديگه اي كه با شكلات درست ميكنيد، اين يكي رو هم حتما از بهترين و خوشمزه ترين شكلات موجود در بازار استفاده كنيد. خيلي توي كيفيت كار تاثير داره.

مقدار شكلات توي اين رسپي اصلا زياد نيست. دليلش هم اينه كه اين شكلاته كه باعث قوام پودينگ ميشه. و چون ما از شكلات تلخ استفاده ميكنيم مشكلي از هيچ لحاظ به هيچ وجه به هيچ عنوان و هرگز؛ واسه مون ايجاد نميكنه ( لطفا كسي كالريش رو محاسبه نكنه. از لذت خوردنش كاسته ميشه)

اگه قرار نيست از شكلات با درصد بالا استفاده كنيد، پس ديگه بهش عسل اضافه نكنيد. چون زيادي شيرين ميشه. مقدار عسلش هم دست خودتونه. بچشيدش و كم و زيادش كنيد.

اگه كره بادام زميني دوست نداريد ميتونيد با نوتلا جايگزينش كنيد و يا اينكه كلا حذفش كنيد. نسكافه يا قهوه فوري روي طعمش تاثير خوبي ميذاره ولي باز اگه دوست نداريد ميتونيد حذفش كنيد.

براي تهيه كره بادام زميني در خانه به اين پست مراجعه كنيد
براي تهيه نوتلا در خانه به اين پست مراجعه كنيد

شير رو به جوش بياريد (من يك دقيقه توي مايكروفر ميذارمش). شكلات رو رنده كنيد يا ريز خوردش كنيد يا از چيپس شكلات استفاده كنيد. در هر حال براي اينكه راحت تر ذوب شه بايد قطعات شكلات خيلي ريز باشه.



همه مواد رو توي مخلوط كن ريخته و ميكس ميكنيم. حرارت بالاي شير باعث پخته شدن تخم مرغ و ذوب شدن شكلات ميشه. به همين سرعت پودينگ شما آماده است. عطر قهوه باعث ميشه كه بوي تخم مرغ از بين بره ولي اگه دوست داريد توش وانيل بريزيد.

توي چهار تا كاپ قهوه خوري يا دو تا فنجون چاي خوري ميريزيمش. من توي چهار تا كاپ ريختم. يعني سايزش زياد بزرگ نيست.

بعد ميذاريم توي يخچال تا ببنده



اين پودينگ جامد نخواهد بود.
با قاشق ميشه بخوريش ولي جامد نميشه.
بازم تكرار ميكنم اين يه پودينگ روان و غليظ و سنگين و فوق العاده خوشمزه است.
واسه سروش هم فنجونها رو روي نعلبكيهاش قرار ميديم و ميذاريم جلو مهمونا.

 يا اينكه مثل من همين كه الله اكبر رو گفتن با سر ميريم توش! قبول باشه

41 comments:

وای طیبه جووووووووون عاششششششششقتم!!!!!!!!!!!!ا
هم شکلاتیه!!!!! هم کره بادام زمینی داره!!!!ا
دوست میدارمممممممممممممم

وای باورم نمیشه ! کامنتم رفت!!!هورا!!!!!!!!!!ا
آخه دیروز هر کار کردم نتونستم کامنت بذارم
راستی من برای اولین بار تو زندگیم پای درست کردم! اونم پای رطب !!و مواقعا لذیذ بود! ولی یه سوال
خمیر پای خیلی ترد وشکننده بود و همش ترک میخورد ! منم که وردنه ندارم!( آخرت کمبود امکانات!) با بدختی تونستم پهنش کنم ... چرا این جور شد؟؟ باید این قدر ترد باشه؟ یا من اشتباهی کردم؟

وای چه چیزی درستیدی شف جونم
نوش جونت باشه
مرسی مارو هم تو خوردنی های خوشگلت شریک میکنی

من دارم نصیحت پـــــــــــــذیر می شما!!!!!!!!!!!
امروز آرتا من و کشید یه گوشه ای و گفت ببین دوست جونم خوب بچه های دیگه هم دل دارند ، کامنت اول گذاشتن براشون شده یک آرزو........
بیا و دیگه اولین نفر نباش
من هم که سرم بره حرف دوستان خوبم نمی ره گفتم
چشـــــــــــــــم
آرتا بیا ببین
وای که چه کرده اید شف!!!!!!!!!!!
پودینگ شکلاتی اون هم با کره بادام زمینی.........
همین امشب اقدام به تهیه اش می کنم!
مرســــــــــــــــــــــــی

salam Tayebe joon,
baratoon too bakhshe shiriniye nokhodchi post gozashtam,khoshal misham rahnama eem konin.merc

@Maryam cy
شف حتماً چک خواهند کرد و پاسخ تان را می دهند فقط کمی تأمل بفرمائید دوست عزیز
مصبر کارگاه

طیبه جونم دارم دیوونه می شم ... می شه منو دریابید
بابا عکس های پست های قبل یکی در میون ...سه تادر میون دیده می شه
من چه کنم ؟؟؟!!!! باید از فیله !!!!لعنتی استفاده کنم ؟؟

افرین دختر خوب ...... دوستای من همشون خوبن
منکه میگم هر چی توش شکلات باشه خوشمزه است.... ممنون خانوم

خیلی خوشمزه به نظر میاد که حتما همینطوره
لطف کنید مارک کاکائو و شکلات خوب بهم معرفی کنید
یه خواهش دیگه هم دارم اینجا جاش نیست موقع مناسبش میگم

یعنی همین که من شروع کردم به رژیم شما شروع کردی به آموزش دادنِ خوردنی هایی که من نمی تونم ازشون چشم بردارم!!
فکر کنم باید بی خیال رژیم بشم در کل!:دی

مروارید@

مروارید جان من هم آلمان زندگی می کنم.

آدرس میل من

nazanin.mahmoudi@yahoo.com

است. ممنون از لطفت خانوم.

اینم برای دوستای گلی که هنوز عکسا رو نمیبینن
https://mili1000.0098.us/

سلام بچه ها
ببینم همه چی مرتبه؟ همه جا آرومه؟
بــــــــــــــــله
این ها همه از حس مسئولیت یک مصبـــــــــــر منضبط خبر می دهد.

بهاره
طیبه جونم سلام
نماز و روزه هات قبول
فوق العاده است مرسییییییییییی
راستی کامنتهای من باز هی غیب میشن
مروارید جون کجایی؟

ممنونم شف جون . باید خوشمزه باشه ... می درستمش...0

سلام طیبه جان،چند وقتی‌ هست با وب دوست داشتنیت آشنا شدم،اما فرصت نشد خدمتت برسم،تا اینکه دیشب یکی‌ از دستورات خوشمزتو درست کردم،و دیگه لازم دیدم حتما بیام ازت تشکر کنم عزیزم،امیدوارم همیشه موفق باشی‌ در ضمن با اجازه لینکت می‌کنم

سلام شف جونم
باز هم ممنون همه چیز عالی
میخواستم یه ایده واسه افطاری بهم بدین
و 1 سوال خیلی مهم دیگه:سوپ روتو فصل سرما سرو میکنیم یا اینکه اگه توی گرما هم سر میز باشه خوبه؟ اگه نه با چی میشه جایگزینش کرد؟مرسی

سلام بر شف جان
بالاخره آلبوم منم کمابیش درست شد :)البته کوچیکه هنوز
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/browse.aspx/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C

این دو تا هم آخریاش بود که سالاد در ترتیا خیلی خیلی مورد توجه جمع قرار گرفت ، مرسی
http://public.blu.livefilestore.com/y1p2nP0Mom1SPOXYF3HuYWkjoLfdb5WEQ0_x3XCgfR_iOi3ZbekTyaipx_aGc1Gh5v_9j4p4qinYD5dlFFroK8CFw/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF%20%D8%AF%D8%B1%20%DA%A9%D8%A7%D8%B3%D9%87%20%D8%AA%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D8%A71.jpg?psid=1
---
http://public.blu.livefilestore.com/y1pkGc29gNTqZ5c78tyWCeWyOaU2XMdLDcSj8NooCTOh8KbE7q57aenqXVekzEahFXpjFor2VZovKnUHV1adFD5ew/%DA%98%D9%84%D9%87%20%D9%88%D9%84%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%86.jpg?psid=1

@zoha
به به چه آلبوم خوشگلی
چقدر این ترتیاتون خوشگل شده.
شف مرسی این ایده تان هم مانند همیشه بی نظیر است...............................(بغل)
کلی انسان را شارژ می کند وقتی که به این آلبوم های قشنگ دوستان نگاه می کنیم

بعد هم اینکه
میبینم که همه نتونستند خودشونو در برابر این پیتزای چیز بایت کنترل کنند
همه دست بکار شدن.
راستی از این ماجرا این سیستم من هم بی نصیب نمونده عکس پیتزامو خورده!
ببین دیگه این پیتزا با کامپیوتر چه کرده شف جون!!!

@احسانه
مرسی احسانه جون، چقدر لطف داری عزیزم :*

ضحی جان آلبومت خیلی قشنگ شده...آفرین! واقعا
هنرمندینا !!!!ا

کاش یه انسان خیری جواب منو هم در مورد تارت جواب
میداد!!!!!ا

@ عکاس خانوم
مرسی عکاس خانوم، وای چقدر همتون لطف دارید ، آیکون خجالت
حالا خوبه من میدونم خودتون چقدر هنرمندید. خیلی مرسی

کاش جوابتو میدونستم عزیزم، ولی حتما شف جوابتو میده
:*

@ عکاس خانوم

دوست عزیز،

نمی دونم شما کدوم خمیر پای رو ساختید؟ اگر خمیری که در پای رطب بود رو ساختید، شف فرمودن که خمیر حساسی هست و اگر بار اولتون هست که پای درست می کنید، خمیر پای میگو رو درست کنید.

اگر اون خمیر حساسه رو ساختید، امیدوارم که زیاد ورزش نداده باشید. از اونجایی که شما وردنه نداشتید، من حدس می زنم موقع باز کردنش، ورز خورده بالاخره. در ضمن شما به جای وردنه می تونید از یک شیشه نوشیدنی شیشه ای استفاده کنید.

اینها به نظر من رسید تا خود شف بیان.

@ بهاره

بهاره جون هستم، اینجام. شنبه تولد همسری بود و من در عرض 2 روز 3 تا کیک درست کردم در کنار کلی کار دیگه. الآن دیگه ایپسیلون انرژی هم ندارم، کلی هم کار دارم و چهارشنبه هم مهمان برامون می یاد و ...
صبح که از خواب بلند شدم، اصلا رمق نداشتم و داشتم سعی می کردم یه استارتی بزنم که یکهویی یه چیزی گفت گرومپ!! دیدم یک چیزی خورد به شیشه پنجره و سریع حدس زدم که باز یک پرنده خورد به پنجره امون. و اینطور هم بود و پرنده هه فکر کنم بالش شکسته بود و هی سعی کرد باز بلند شه. تجربه به من نشون داده که بهتره اونا رو ول کنید به حال خودشون. خلاصه سرتون رو درد نیارم، پرنده هه مرد و الآن هم من دارم می بینمش و دلم نمی یاد برم برش دارم. خیلی غصه ام شده و ناراحتم.
این هم از روز من....

@مروارید
ممنون دوست مهربون ! آره همون حساسه رو درست کردم! و با لیوان بازش کردم ولی هی از هر طرف باز میکردم ترک میخورد و میپاشید! فکرکنم از تجربه کمم بوده با این حساب!!!ا

شف جونم مرسی
بی نهایت خوشمزه بود
اما از وجدان درد مردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حس می کردم دارم کالری تزریق می کنم!
فقط یک سوال چند ساعت در یخچال باید بمونه؟
غلیظ و سنگین و خوشمزه و بمب کالری بود!!!!
http://picasion.com/show/13498284/

این فوق العاده است
اگه فقط کالری باشه که هست بازم درست میکنم
حتما امشب

بهاره
سلام مرواید جون
خسته نباشی تولد همسرتونو هم بهت تبریک میگم به خودت هم تبریک میگم به خاطر این همه کارهای قشنگی که کردی دوست دارم هر روزکه میام اینجا حتما کامنتهای شما رو ببینم دیدم نیستی نگرانت شدم خب
دلم واسه ان پرنده خیلی سوخت خیلی گناه داشته
انشاله که با مهمونات هم بهت خوش بگذره راستی اگه اینجا چیزی خواستی در خدمتتم

@ بهاره

مرسیییییی بهاره جون، شما خیلی به من لطف داید.
صفحه کارگاه از صبح روی لپ تاپ من باز هست
و من سعی می کنم در بین فاصله کارهام اینجا یک داللی هم بکنم.

پرنده هه رو آقای همسر عصر که آمدن، زود بردن خاکش کردن. من که از اتاق خواب بیرون نرفتم، خیلی غصه اش رو خوردم دیروز،

ممنون به خاطر همه مهربونی هاتون

juliet

karet harf nadareh aziziam vaghean tahsin bar angizeh man hamisheh az khanadegan webloget hastam aziziam soryy age bazi vaght ha commment nemizaram choon vaght nadartam ama bazam ye donya mamnoon aziizam.

merci az in ke be weblogam sar zadeh boodi

shad bashi chef aziiz.

@ عکاس خانوم:
وردنه نمیخواد. حتی اگه شیشه آبلیمو هم تو خونه نداشتی که اش استفاده کنی... میتونی با دست پهنش کنی
آره یه کم حساسه. ولی با تجربه درست میشه. حتما زیادی سرد بوده. یه کم صبر میکردی نرم تر میشد و ترک نمیخورد. ولی اونوقت منتقل کردنش سختر میشه
@ شادآفرین:
بله متاسفانه

@ مریم:
از شکلاتهایی که تو بازار ایران هست و قیمتش هم خیلی بالا نیست
Lindt
هستش و از اون ارزونتر هم نستله

@ نازنین:
نه فقط تو رمضان رژیم نمیگیریم
:p

@ خانومی آبی:
مرسی از لطفتون

@مری:
سوپ واسه افطاری عالیه. با گرماش هم مشکلی پیش نمیاد. سوپ سرد هم ایشالا چندتا آموزش خواهم داد. متاسفانه آپشن زیاده... نوبت به سوپ نمیرسه
من خودم چیزایی که با رطب و خرما درست شه رو واسه افطار پیشنهاد میکنم. چندتاش رو هم درست کردم که متاسفانه تو نوبت پست شدن موندن. غذاهای عربی هم درست کردم که اونها هم طول میکشه تا پستشون کنم

@ ضحی:
وااااااااااااااااااااااااااااای من به خودم افتخار میکنم که دوستای به این هنرمندی پیدا کردم
هم ترتیا بول عالی شده هم سالادش خیلی خوشمزه به نطر میرسه. حیف که اینجا چری تمیتو نداریم. دلم خواست!!!! راستی درست کردن کاسهه اذیتت نکرد؟ البته خیلی عالیه که قالبش رو داشتی
ژله هم عالی شده ولی از اون خوشگلتر اون پوچد پیر هستش که الان دم افطاری بد جوری باز ویارش افتاد به جونم
مرسی که انرژی میدی
@ مروارید:
راستی من دیروز بالاخره موفق به خریدن گلابی شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آره تازه دیروز! و ایشالا ترتیب درست کردن دو مدلش رو میدم. فقط گردوی درشت نداریم! یا قیر نیست یا قیف نیست
کلی دلم ریش ریش شد واسه پرندهه. تازه گریه ام هم گرفت! اشکام همیشه آماده ریزش تشریف دارن. آدم نیستم من

به شوهر گرامی هم از طرف من تبریک بگید. یاشالا واسه 120 سالگیش جشن بگیری. ما هم واسه 120 سالگیش تبریک بگیم
:p
@ احسانه:
آپلود شده اش رو که توی لینکش داریم. از همون استفاده کن و بذارش توی آلبومت

@ عکاس خانوم:
الان که بیشتر توضیح دادی موتجه شدم که باید یکی دو قاشق بهش شیر اضافه میکردی. واسه همین خشک بوده و ترک میخورده. از آردش بوده. آخه آردها با هم فرق میکنن

@ احسانه:
خوشم میاد که مثل خودم سریع میری تو کارش
مگه نگفتم به کالریش فکر نکن!!!!! چرا حرف گوش نمیکنی پس
:p

@ ژولیت:
من همش منتظرم معجزه شه و یه جوری وقتم بیشتر که بتونم به همه سایتهایی که میخوام سر بزنم. سایت شما هم یکی از اونهاست. مرسی از محبتت عزیزم

مرسی شف جان، باید بگم که این منم که به دوستی با شما (اگه قابل بدونی) افتخار میکنم
مرسی به خاطر همه زحمتهایی که برای این وبلاگ میکشی :* :*
راستی خمیر ترتیا و کلا کاسه اش راحت ترین خمیری بود که تا حالا درست کرده بودم :) خیلی صبور بود ؛)ـ
بازم مرسی

درستیدم.خیلی غلیظ و خوشمزه بود
:D

درست کردم ولی کر کنم خیلی رقیقتر از مل شما شده بود حتی یه ظرفش و تا فرداش گذاشتم ولی خیلی غلیظ نشد
در ضمن همه اینا رو هم به همین اندازه ریختم به جز شیر یه کوچولو بیشتر شد
طعمش خوب بود ولی یه مدل وحشتناک شیرین بود
یعنی از شیرینی زیاد از سر گلو رو میسوزوند میرفت پایین ولی با لذت تمام
ممنون طیبه جونم

من همزمان این و سمیفردو رو درست کردم طعم اینم خوب بود ولی‌ طیبه جون من مثل شما عاشق شکلات نیستم واسه همین سمیفردو بیشتر به مذاقم خوش اومد دفعهٔ بعد نباید این ۲تا رو همزمان بسازم

فقط من از چیپس شکلات استفاده کردم یه قاشق مربا خوری نوتلا و ۱قاشق چای خوری عسل به نظرم زیادی شیرین شد

پیشنهاد می‌کنم حتما به قول شف از شکلات نواغ استفاده کنین یا نسبتو نصف به نصف کنین

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/powding%20shokolat/IMG%5E_0030.JPG

@ اشرف:
این اونقدر ها غلیظ نیست و اگه بمونه هم سفت نمیشه
فقط مقدار شکلاتشه که توی قوامش تاثیر داره
خوب عزیزم باید میچشیدی و دیگه عسل نمیریختی
شکلات من اینقدر تلخ بود که قابل تحمل نیست واسه همین شرینش کردم
احتمالا شکلاتتون زیر 60 در صد بوده

@ پاریس:
نه تنها شکلاتها درصد تلخیشون فرق میکنه...بلکه آدمها هم خیلی تو در صد شیرینی با هم فرق میکنن. من خودم عاشق شکلات و چیزای شیرینم. مدتهاست ذائقه ام رو تغییر دادم که کم شیرین دوست داشته باشم ولی خوب... ترک عادت موجب مرضه
:p

ولی این واسه من شیرین نبودها وگرنه رسپیش رو نمیدادم بهتون
همینطور که گفتی شکلاتم خیلی تلخ بود

tayebeh joon az chesham dar oomad
in meghdaari ke dadi shod 2ta az hamoon bastani khori kochika ke aksesho bala gozashtam yekisho rooze aval mano aghay shohar khordim
yeki digeh moond farda shabesh dayim mehmoonam boodan chon faghat ye dooneh bood yavashaki dadam zandayim test koneloooooooooooool
nemidiini cheghad khoshesh oomad tazeh migoft aslan shirinish ziad nist (fekr konam man ziadi hasasam) yeki 2ta ghashogh khord dastooresham gereft
baghiyasho gozashtam to yakhchal akhare shab ye ghashogham aghay shohar khord va ba ejazat fardash ba zarfesh az yakhchal oftad roo zamin zarfesh ke shekast :( khodesham rikht roo zamin digeh bemanad ye saat dashtam tamiz mikardam kam shokolat nadasht ke!!! chaspideh bood be moket hanoozam jash hastloooooooool
kholase inke man dige az shokolaat bad nemigam ahe oshaghesh daman gireeeeeeeeeeeeee

آخییییییییییییی!!!!!!!!! سرویس نوت ناقص شد؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر آدم دلش کباب میشه. هیچی بدتر از این نیست که تا هنوز حلالش نکردی ( یعنی شیره اش رو نکشیدی و بار حسابی واست نبرده) از دستش بدی. حالا اون 5 تای دیگه اش میشه الهه دق! واااااااای چقدر بد شد. کاش من از اون بزرگاش رو داشتم یکیش رو واست کنار میذاشتم. آخه من واسه ام مهم نیست سرویسم کامل باشه. وای چقدر اعصابم خورد شد. خدا به داد تو برسه که تازه باید موکت هم تمیز کنی. میگم شامپو فرش خیلی خوبه ها. اونجا اسپریش هم گیر میاد
ولی واقعا تسلیت میگم

اگه نگی این دختره خرافاتیه، من که میگم چش خوردی. خدا رو شکر که به جون نخورده. اینقدر از خودت هنر نشون نده مردم چش ندارن. هر چند که خودم از تو بدترم. حداقل اسفند دود کن

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...