2010/08/16

کاکتل میگو





كاكتل ميگو Shrimp cocktail يه نوع اردور هستش كه از ميگوي پخته شده و سس تشكيل شده. يعني هميني كه ميبينيد. دليل اينكه بهش ميگن كاكتل هم اينه كه توي جام كاكتل سرو ميشه. يعني به همين شكلي كه ميبينيد ميگوها پخته شده و روي جام سوار ميشن. ميدونم كه خيلي ها ميگو نميخورن. اگه شما از ميگو خوشتون نمياد پس مطمئن باشيد از اين مدلش اصلا خوشتون نمياد چون كاكتل ميگو يعني ميگوي آبپز. توي دنيا كاكتل ميگو يكي از غذاهاي فوق العاده شيكه كه توي مهموني هاي خيلي شيك سرو ميشه. منم چون آدم خيلي شيكيم  عاشق كاكتل ميگو هستم! راستش احساس خيلي خوبي به آدم دست ميده كه مطمئنه كه داره يه چيز خيلي سالم و مقوي ميخوره و پشتش هم بيخودي وزنش اضافه نميشه ( اصلا هم بعد از غذا دسرهاي پر كالري نميخوره! نه نميخوره. اين دسرهايي كه ميبينيد رو كه من نخوردم كه. لولو ميخوردشون)


ميگو رو پوست ميكنن و ميندازن تو آب جوش كه بپزه. بعدم با سس سرو ميكنن. ولي اينبار من بهش ادويه هم زدم كه بعد توضيح ميدم. يه شيوه كبابيش هم هست كه درست ميكنم. اون رو هم اگه عمري باقي بود ميگم.


اول از همه اينكه ... تبريك ميگم كه بالاخره فصل ميگو شد.
به سرعت هر چه تمام تر از ذوق ديدن ميگوي تازه درجا كاكتل ميگوي تازه درست كردم.






قبل از هر کاری سس کاکتل رو باید درست کنیم. برای اینکار ما این مواد رو مخلوط میکنیم:


رب گوجه فرنگی 2 ق غ


کچاپ 3 ق غ


ووستشیر ساس 2 ق غ


هات ساس ( سس تند) 1 ق غ


لیموی تازه 3 عدد


سیر رنده شده 2 حبه


نمک


جعفری برای روی سس




البته رسپی واسه سسش زیاده. بعدها رسپیهای دیگه اش رو هم میگم.




میگوهاتون رو با پوست فریز کنید. اینطوری هم بهتر میمونه هم بعد موقع پاک کردن، دمش رو نگه میدارید. چون بعضی از رسپیها به میگوی دم دار  نیاز داره




در اینجا ملاحظه میکند که من پوست دور میگو رو جدا کردم اما اون تیکه انتهایی پوست میگو که دمش بهش وصله رو جدا نکردم. شما هم باید همینکار رو انجام بدید.




در مرحله بعد باید رگ کمرش رو بگیریم. متاسفانه این میگوهای گنده چاقالو از بس که میخورن، روم به دیوار، روده شون هم زیادی پره و باید کمرش رو یه چاک گنده بزنید که اون رگه کامل بیرون بیاد. بعدشم هر میگو رو دونه دونه تمیز بشورید که مطمئن شید چیزی از این رگه باقی نمونده باشه.




بعد دیگه میگوها رو توی آب جوش میندازیم که بپزه. اما من توی این آب، دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه هم ریختم. دلیل اینکه میگوهام زرد شدن هم همینه. اگه میخواید میگوهاتون سفید بمونه نباید ادویه بهش بزنید. زمان پختش هم بسته با ذائقه خودتون از 6 دقیقه تا 10 دقیقه متغیره ( بیشتر هم گذاشتید، گذاشتید). من خام بیشتر میپسندم.






در نهایت سس رو توی جام ریخته و جعفری هم روش و میگوها رو هم که الان دیگه یه تابی خوردن رو دور تا دور جام میچینیم. اگه نمیدونید باید بدونید که میگو اگه پوست دومش جدا بشه دیگه این مدلی هلالی تاب نمیخوره و کاملا گرد دور خودش میپیچه. پس حواستون جمع باشه که از دمش خوب مراقبت کنید!


خوردن کاکتل میگو رو فقط واسه اونهایی که عاشق میگو هستن توصیه میکنم ولاغیر 


63 comments:

200 پست در این سال
مبارک هورااااااااااااا

هی بیا دل ما رو اب کن با این میگو های درشت
هی غذا با میگو درست کن
اخه ما چه گناهی کردیم

راستی اول بودم و مبصرا غیبت خوردن

منم میگو میخوااااام :(
شف جون دسر گلابی درستیدم
بسی لذت بردیم :)
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx?path=/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C/%D8%AF%D8%B3%D8%B1%20%DA%AF%D9%84%D8%A7%D8%A8%DB%8C%20-%20%D9%BE%D9%88%DA%86%D8%AF%20%D9%BE%DB%8C%D8%B1%20-%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%B3%D8%B3%20%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%85%DB%8C%DA%A9.jpg

http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C/%D8%AF%D8%B3%D8%B1%20%DA%AF%D9%84%D8%A7%D8%A8%DB%8C%20-%20%D9%BE%D9%88%DA%86%D8%AF%20%D9%BE%DB%8C%D8%B1%20-%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C.jpg

طیبه جونم سلام
منم میگو خور قهاریم و عاشق میگو
آخه می شه آدم تو جنوب زندگی بکنه و این روزها چشش به میگو تازه بخوره و میگو نخوره !!!!؟؟؟؟
خداییش من نمی دونم بعضیا چه جوری می شه که میگو دوست ندارن
با همه این اوصاف من تابحال میگو رو آبپز نکردم
نمی دونم از میگو آبپز خوشم می یاد یا نه ؟؟؟
اما عاشق سوخاری،کاپ تست میگو و پلو میگو و غیره ام
راستی
این
ووستشیر ساس
چه بید؟؟؟
من حتی نمی تونم بخونمش

شف جان یه سر به پستای قبل نمیزنی به سوالامون جواب بدی ؟
خمیر بیسکوئیت بلوچیزم تو یخچال داره صدام میکنه. اما من نمیدونم چیکارش کنم

شف عزیز سلام
با تشکر فراوان از سایت باسلیقه و کاربردیی که ایجاد کردی یک خواهش داشتم:
من تازه با این وبلاگ آشنا شدو و کاملا تازه کار هم هستم برای همین ترجیح می دم بعضی مباحث رو از همون اولین رسپی شروع کنم و کم کم بیام جلو ولی با این سرعت خراب اینترنت تابخوام صفحه به صفحه به عقب برگردم کلی طول می کشه در ضمن اگر کسی بخواد بدونه مثلا در مبحث شیرینی ها چه رسپی هایی موجوده این امکان در وبلاگ دیده نشده اگه لطف کنید و این امکان رو فراهم کنید که مثلا وقتی روی کیکها کلیک می کنیم لیست رسپی های موجود نمایش داده بشه لطف خیلی بزرگی کرده اید باز هم متشکرم و منتظر

سلام بر شف بزرگ و همه دوستای گل! من الان خیلی شارژ و روفرم بیدم !!ا چون رفتم برا خودم کلی ابزار شیرینی پزی خریدمممممممم وخودمو از قحطی و فلاکت نجات داده بیدم !!!!آخ جون
میگو هم خریدمممممم !!!ا
چه شود!ا
راستی یه سوال شماها که رنگ ویلتون دارین تو کمد میزارین یا تو یخچال ؟؟

@ زهره

دوست عزیز،

تا شف بیان و توضیح بدن، من سعی می کنم یه توضیح کوچولو بدم.

منظور شما کاملا واضح نیست، چون سمت چپ کارگاه، زیر قسمت آرشیو، یک جایی نوشته منو. شما در اون قسمت می تونید روی هر چیزی که می خواهید، اعم از غذاهای ملیت های مختلف تا کیک که مد نظر خودتون هست، کلیک کنید و کلی رسپی براتون باز می شه.
فقط یادتون باشه که توی هر صفحه ای که براتون باز می شه، بستگی به طول و دراز رسپی، شاید فقط 2 تا دستور قابل دیدن باشه، ولی یک جایی اون پایین نوشته

older posts

شما وقتی روش کلیک کنید، رسپی های بعدی رو می بینید.

درسته که شما لیستی نمی بینید، ولی یک امکان دیگه هم که هست اینه که شما در قسمت جستجوی کارگاه که زیر ساعت قرار داره، کلمه مورد نظرتون که الآن کیک هست رو بزنید، براتون هر چی کیک توی این سایته پیدا می شه و ...

بله! میبینیم که امشب مروارید جون دارن سوت میزنن
looooooooooooooool

من از عشّاق میگو نیستم فقط چون ماهی‌ اصلا نمیخورم میگو رو زورکی میفرستم تو حلقم ولی‌ فکر کنم با این سس خوب در بیاد

@عکاس خانوم

تو یکی‌ از پستا من این سوالو از شف پرسیدم گفتن اگه خونتون خنکه یخچال نمیخواد خودشون تو کابینت نگاه میدارن

منم گذاشتمش همون جا

راستی‌ مروارید جون مرسی‌ که تذکر داده بودی من کلا دیر حرف گوش می‌کنم دیدی که چوبشم خوردم!!!!!!!!!!!!!

چقدر خوشگل شده این کاکتل میگو
مرسی شف جون
قربونت اونجا که قیمت میگو خیلی ارزانه! من کیلویی 25 هزار گرفتم! تازه سایزشم متوسط بود و یخ زده!
قدر آنجا را بدانید!
دوستان را دقت نمی کنند؟ من که دیشب گفتم دیگر اولین کامنت را نخواهم گذاشت!(چشمک)

ضحی جان چه خوشکل با ترتیا گّل درست کردی

راستی‌ خانوم مبصر من بیسکویت ایم اند امز؛ شکلات ترافل و کوسه با لبن هم درست کرده بودم فقط نمیدونم چرا عکساشو گم کردم

@ paris
اینجاست که می گن دوباره دوباره یکبار فایده نـــــــــــداره(چشمک)...........

پریس جون،

دقیقا همینی هست که شما می گید،

من نمی دونم چرا از بوی چیزهایی که از دریا صید می شن بدم مییاد. متاسفانه مزه اشون هم بوی دریا میده. من تنها ماهی ای که شاید سالی ماهی یک بار بخورم، لاکس هست که اون رو هم با یک سس خامه ای درست می کنم و سبزیجات.
توی ایران هم ماهی ازون برون رو دوست داشتم با آب نارنج فراوون، که خب اینجا نارنج موجود نیست و ماهی ازون برون هم به سختی پیدا می شه،

این مصبر ما با این که خشن هستن، ولی خیلی مهربونن، خوبی خودمون رو می خوان که بهمون سخت می گیرن.

مرسی پـاریـس جون
پس با توجه به اینکه خونه من کوره آجر پزیه ! گذاشتمشون تو یخچال
در ضمن فکرکنم اینجا از همه جا وضع بهتره چون میگو رو کیلویی 6 تومن گرفتم و درشتاش هم 9 تومن !! بشتابید به سوی ارزانی!!!!ا
(من اهواز بیدم)

آخ جون دوســــــــــــش دارم شف ، منتهی همیشه با سیر و جعفری و ادویه میجوشوندم
حدودا 5 دقیقه، آخه اگه سفت بشه و شوهر خوش سلیقه نمیپسندن

خیلی خیلی مرسی این سس جدید حتما یه چیز دیگه اس
آخه این سس تارتار مایونز داشت و همیشه دچار عذاب وجدانم میکرد

بچه ها فردا امتحان دارم
اون هم امتحان کافی شاپ
دعام کنید فردا اشک ریزون از دست این سوالات فوق استاندارد فنی و حرفه ای نیام خونه!!!!!!!!!!!!!
راستی شف یکی از سوالات فنی و حرفه ای همین کاکتل میگو استکه می گن
کوکتل میگو در چه گیلاسی سرو می شود.
پس کارگاه ما نمونه سوالات را هم ارائه می دهد. ممنون شف

@ احسانه

احسانه جان، امید به خدا امتحانتون رو خوب می دید
و چوب به دست می آیید دوباره اینجا سر وقت ما.

@ زهره

من اشتباه تایپی کردم، قسمت سرچ و منو و ... سمت راست کارگاه آشپزی قرار داره. ببخشید.

@ نازنین

ای میل فرستاده شد.

@مروارید
چوب به دست؟ من؟ مصبـــــــــــر؟
اصلاً
اجالتاً اسمتون می ره تو لیست بدها تا .... اینکه با یک مقش شب کامل تشریف بیاورید

واااااااااااااي چگده اينا خوشگلن.هم خامش هم پخته اش.چه عكساي دلفريبي.قربون تو و ميگوهاي خوشملت.

چه شود برا مهمونی...
منم با اجازتون دیروز ترتیا و ترتیا د گامباس واسه افطار درست کردم و بسی خوشمزه ... ترتیا درست کردن هم عجب حالی میداد..... فقط یه سوال اینکه مثل فلافل حالت کرانچی نداشت باید به همین صورت باشه یا نه؟؟؟؟؟
منکه بهت گفتم احسانه جان اونا پرورشین حالا هی حرف گوش نکن بگیرم و برو کیلویی 25 تومن بگیر
http://cid-a10f74475d331d06.photos.live.com/browse.aspx/تجربه%20های%20شیرین?uc=1

سلام طيبه جون
اين ووستشیر ساس ديگه چيه عزيزم؟
اگه در موردش توضيح بدي ممنونم
و سوال دوم اينكه اگر ميگو را با دمش سرخ كنيم بازم هلالي ميشه؟
مرسي عزيزم

وای مادر . چه میگو های خوشگلی . شف جون این طوری که تو می گی که هی ما باید بگردیم دنبال ظرف مخصوص هرچی قربون شکلت برم . به به خوش به حالت که به نسبت ما شیرازی ها جنوب تری !!! و میگو هم خوب فت و فراوانه و خوش قیمت تر. باید زودی برم بخرم0. راستی درسته من هیچی نمی گم ولی تا حالا کلی دستورات رو درستیدم خواهر ... دستت طلا...0

@ مریم

دوست عزیز،

این لینک ویکپدیا هست از سس ووستشیر:

http://en.wikipedia.org/wiki/Worcestershire_sauce
سسی هست که از سرکه، نمک دریایی، تمبر هندی، ساردین( امیدوارم اسم فارسی اش رو درست نوشته باشم، در هر صورت یک نوع ماهی هست)، پیاز و سیر تهیه می شه. البته می گن سس اصلی اش رو باید از انگلیس خرید، چون مارک های دیگه بیشتر از سویا سس و موادی استفاده می کنن که جاشون توی این سس نیست.جواب سوال دومتون رو نمی دونم شرمنده.

@ آرام

دوست عزیز، من مطمئنم شما کمی توی خونه اتون بگردید، چیزی رو که به این غذا بخوره پیدا می کنید. خانمهای ایرانی کابینت هاشون پر از ظرف و ظروفه، ماشاا...

@ احسانه

بلههههههههه، چوب، شما، بله
مگه نه پریس جون؟
بعدش هم من کلی طفلکی تشریف دارم، چون کلی کیک پر کار توی این مدت درست کردم . الآن کیک زده شدم شدید. کلی هم کار دارم و انرژی هیچی.
فعلا یه چند روزی به من مرخصی بدید لطفا.

@مروارید
عجب ها........... می بینید چه چیزهایی به من مظلوم می گن....آخه چوبم کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب مرخصی بدون دلیل؟!
می دونی که عزیزم من اهل پارتی بازی نیستم! پس باید یک کاری کنیم. عکس کیک هایی را که ساختید حداقل ببینیم!
آرتا@
مرسی از لطفت...........
می دونی که مامانم اگر میگو ببینه اون هم با حجم بیشتر از 1 کیلو حسابم با کرام........... می شه!
بعدشم تا آخر دنیا می خواد بهم بگه این میگو ها رو گذاشتی تو فریزر همه زندگیم بو گرفته!
من هم که حرف گوش کن(چشمک)...........

@ پاریس
مرسی عزیزم :* اما من گل درست نکردم! شایدم درست شده خودش ؛)ه
با ترتیا کاسه درستیدم ، مثل همونی که شف جان گفته بود
بازم مرسی :*

شف جونم چرا مقشای من رو صحیح نمیکنی؟

بهاره
سلام به شف عزیز و بقیه دوستان
من با میگو بسی مشکل دارم به خاطر بوش
ولی خیلی شیکه ،واسه مهمونی عالیه
مرسی طیبه جون

بهاره
راستی من کلی از غذاها دسرها و شیرینیها رو درست کردم ولی تو خونه بدلیل سرعت بسیار پایین اینترنت نمیتونم عکساشو بذارم فکر نکنید من تنبل کلاسما یکی راهنماییم کنه لطفا

آرتا جان چقد تو تزئین استادی

کیک باران خیلی‌ قشنگه ساده ولی‌ شیک دستت درد نکنه

من که همیشه هر چی‌ درست می‌کنم بس که عجله دارم تو
خوردنش(یا سرو کردنش ) به تزئین نمیرسم

احسانه جان امتحانتو چیکار کردی با اون استاد فوق استاندارد؟؟

@ احسانه

ای داد شما هنوز نرفتید امتحان بدید؟ اگر من می دونستم شما هستید که حرفی نمی زدم!!

پریس جون پریشب گفتن، چوب شما رو خوردن. من هم که مکرر خوردم.
:-))

این کیک ها چون جزء مقش حساب نمی شه، من توی همون سایت قبلی لود می کنمشون.

باید بگم که من این عکس ها رو خیلی خیلی هول هولکی گرفتم، مخصوصا دو تای آخری اشون رو، چون هنوز گیج خواب بودم و آقای همسر داشتن می رفتن سر کار و دو تا کیک آخر رو من برای کارشون درست کرده بودم. کیک موکا رو هم باید هر سال برای تولدشون رست کنم چون یک رسم دیرینه در خانواده اشون هست ولی کلی کره داره توششششش.

کیک موکا

http://www.bilder-space.de/bilder/7795eb-1282031643.jpg

این هم برشش

http://www.bilder-space.de/bilder/94e94c-1282032273.jpg

کیک نارگیلی-موزی-شکلاتی

http://www.bilder-space.de/bilder/c7c9ff-1282031986.jpg

کیک خشخاش

http://www.bilder-space.de/bilder/635989-1282032141.jpg

از برشش باید ببینم توی آرشیوم عکسی دارم که بعدا براتون بذارم.

@ بهاره

بهاره جون،

نمی دونم شما عکستون رو با چی می گیرید، ولی بهترین کار اینه که توی قسمت ستینگ دوربینتون، البته اگر با دوربین عکس می گیرید، اندازه پیکسل ها رو روی عدد کمی بذارید، مثلا 5 یا 3 مگا پیکسل، که وقتی می خواهید عکس رو لود کنید، خیلی طول نکشه و با سرعت پایین اذیتتون نکنه.
دیگه این که از این صفحه هایی که دوستان برای آپلود کردن عکس هاشون استفاده می کنن، استفاده کنید. من خودم این رو استفاده می کنم:

http://www.bilder-space.de/

اگر سوال دیگه ای بود بگید لطفا.

ممنونم پریس جان من مدیون دوستان و اموزشهای خوبه طیبه و احسانه جان هستم ....
کیک باران هم در واقع کیک اسفنحی دستور طیبه جان البته با بستنی و روش هم برای اولین بار از دستور شوگر فلاورز طیبه جان استفاده کردم و کاتر زدم و خیلی هم راضی بودم
باز هم ممنون

@مروارید
از دست شما...............
خوب آخه مصبر منضبط تشریف داره شما هم بعضی اوقات تخطی می کنید از قوانین و .............(چشمک)
خوب حالا با این کیک ها می شود به شما چند روزی استراحت داد. خسته نباشید و تولد همسرتون هم مبارک.
یعنی عکس بدون دستور انصافه؟ کیک خشخاش خیلی هوس برانگیز شده.
راستی یک سوال شما وقتی می خواهید خامه را شکلاتی کنید پودر کاکائو را چگونه اضافه می کنید که کاملاً رنگ بگیرد و مطلوب شود؟
آرتا@
باز من و شرمنده کردی خانم. من اگر هم تجربه های نداشته ام را برایت بازگو می کنم وظیفه است.
شما خودت سرشار از استعدادی. قابل توجه دوستان من هنوز از دهنم درنیومده آرتا جون چشم بسته درست می کنند و عالی. باعث افتخار منی آرتا.
شف طیبه@
شف دیگه داره اساسی دلمون براتون تنگ می شه. شاگرداتونو دریابید.

@paris
امتحانم در کمال تعجب خیلی خوب و عالی بود.. باورم نمی شد امتحان فنی و حرفه ای را دارم اینقدر خوب می دم!!!!!
اگر کلید را عوض نکنن(آخه هر موقع که صلاح بدونند کلید را عوض می کنند!) نمره کامل را خواهم گرفت.
...........................................

@ مریم:
جالبه! 200 تا واسه سال 2010! روزی که این وبلاگ رو شروع کردم به دوستام قول دادم هفته ای یه دونه پست کنم که از کار رو زندگی نیافتم. بعد ولی اینقدر مشتری واسه اینجا زیاد شد که دیگه فقط واسه دل دوستان جدیدم هر روز آپلود میکنم. خدا کنه کم نیارم که خیلی ها شاکی میشن

@ ضحی:
منم با عکسش بسی لذت بردم. واقعا رنگ و شکلش خوشگل شده
راستی دوربینت چیه ضحی جون عکسهات خیلی خوب میشن. من دوربینم عکسها رو تار میندازه. دلیلشم اینه که باید حتما با نایت مود کار کنم وگرنه از سیاهی هیچی رو نمیشه دید

@ شادآفرین:
به نظر من گوشت میگو از همه گوشتها خوشمزه تزه
ووستشیر رو قبلا با ترکیباتش کامل توضیح دادم. واسه همین دیگه نگفتم. حذفش کن. به جاش دو قاشق سرکه بریز

@ زهرا:
من واقعا شرمنده ام زهرا جون
باور کن فرصت نمیکردم کامنت بخونم

@ زهره:
متوجه میشم چی میگید. متاسفانه "بلاگر" اون قابلت رو نداره. اگه بود عالی میشد. مروارید جون بقیه گزینه ها رو توضیح دادن واستون

@ عکاس خانوم:
میدونم چه حس خوبی داره. درکت میکنم. خودمم وقتی میرم لوازم قنادی دلم میخواد همه چی بخرم ولی جلو خودم رو میگیرم
تبریک میگم
ایشالا وردنه هم خریدی که؟

@ پریس:
صبر کن اون یکی مدل کاکتل میگو رو درست کنم. اون طعمش بهتره
ولی این یکی کالریش کمتر بود

@ احسانه:
بععععله احسانه جون. منم اگه میگوی پاک کرده و کمر گرفته درشت فریز شده بخرم همون قیمت در میاد!!!!!!! من کیلویی 9 تومن با پوست و سر خریدم. بعد از پاک شدن... میشه نیم کیلو. پس در واقع کیلویی 18 تومن بوده. پس همینیه که شما خریدی با این تفاوت که اونا هم سایز و یه اندازه و آماده است. همه زندگیت هم بوی میگو نمیگیره و دستتم تا فرداش نمیخاره! آره داداش
ایشالا امتحان مثل همیشه خوب شه
@ مروارید:
پس مشتری سوشی هم نیستی؟ پس من اینهمه سوشی که درست کردم رو چیکار کنم حالا؟
:p
راستی کوسه رو امتحان کردی؟ این تنها ماهییه که حال من رو خراب نمیکنه
یه بار تست کن

@ عکاس خانوم:
آره شما بذار تو یخچال. زمستون بذار تو کابینت
بوشهر کلا شهر گرونیه. معلومه که اونجا ارزونتره

@ ستایش:
آره منم خام بیشتر دوست دارم. زیاد بپزه لاستیکی میشه

@ آرتا:
نه نباید کرانچی باشه
ترتیا هم جالب شده
خیلی حال میده آدم این مدلی نون درست کنه

@ مریم:
اگه دم داشته باشه هلالی میشه مثل عکس
اگه دم نداشته باشه گرد دور خودش میپیچه

@ آرام:
نه روی کاسه بلور هم میشه سروش کرد. بیخودی خودت رو به خرج ننداز

@ مروارید:
به به عجب کیکایی. از اون جالب تر هم اینکه موکا درست کردی. من از بس کالریش بالاست هنوز به خودم اجازه ندادم امسال درستش کنم . ولی کرمش رو هم عالی در آوردی. من میدونم در آوردنش تجربه کافی لازم داره
کیک خشخاش؟ من تا حالا اژ اینا نخوردم مروارید ژون! تاشیرش رو آدم در چه حده؟

@ احسانه:
من که میدونستم تو شاگرد اول میشی. اصلا نگرانت نبودم
:p
تو افتتاح کافی شاپ من دعوتم ها! گفته باشم

چقدر شیک ِ این غذا!
چرا همه غذاهای شیک با میگو هست؟!!

وای شف طیبه اومدند
هـــــــــــــــــــورا
من یکماه اول تاسیس کافه ام مخصوص دوستانم است
شما هم هر روزش دعوتی شف جو(چشمک)

این کیک پته مرغ من

http://www.bilder-space.de/bilder/2bbd70-1282059866.jpg

احسانه جان
من می تونم میل شما رو برای پرسیدن چند تا سوال داشته باشم؟

دوربینم کانن جی10 هستش، البته قابل شما رو نداره
راستی اینم کاپ کیک قهوه ولی تو قالب کیک بزرگ ؛) بسی خوشمزه بود :*
http://cid-047232219e443e4b.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87%20%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/%da%a9%db%8c%da%a9%20%d9%82%d9%87%d9%88%d9%872.jpg

@نازنین
بله دوست عزیز
issi_beigi@yahoo.com

@نازنین
کیک پته مرغتون هم خیلی خوشگل شده

@ احسانه
احسانه جون کافه ات کدوم شهره عزیزم؟ یا قراره باشه؟ ما هم میتونیم بیایم؟

مشق امشب من:

بیسکویت بلو چیز. عکس و توضیحات در پست بلو چیز

@zoha
کافه من در تهران خواهد بود عزیزم
بله چرا که نه. من را خوشحال می کنید.
کیک قهوه تان نیز بسی خوشگل و خوشمزه است.
من اون زمان این کاپ کیک و برده بودم برای دوستان کلاس کافی شاپم چند روز پیش یکی از آقایون کلاس را دیدم، هنوز داشت از طعم خوبش تعریف می کرد. من هم از حافظه خوبش موندم اما به این نتیجه رسیدم که آقایون مزه غذا را از هر چیز دیگری بهتر و بیشتر در خاطر دارند(متاسفانه).............

دوستان پای رطب را از دست ندهید.
شف جان امشب پروژه نداریم یعنی؟

خب باید خدمتتون عرض کنم که این کیک موکا داستان داره. من اولین بار که این کیک رو درست کردم چشمهام 6 تا شده بود از بس که این کیک پر کالری هست.
از اون سال به بعد خیلی دنبال رسپی های کم کالری تر گشتم، ولی هیچ کدوم خیلی خیلی مورد پسند آقای همسر واقع نشد.
دیگه من امسال دوباره طبق رسپی خانوادگی این کیک رو درست کردم
,البته در رسپی خانوادگی کیک بیس رو آماده می خرن، ولی من خودم درست کردم. البته کرمش اونطور که خودم می خواستم در نیومد.
در مورد کیک خشخاش!! یعنی من اینجا قهقهه می زدم از خنده وقتی نوشته اتون رو خوندم. چون من دقیقا با این کیک مشکل دارم.
این کیک جزء کیک های جدید هست برای من، حدود 5 ماه پیش فکر کنم برای بار اول ساختمش، بردم خونه یکی از دوستامون، شبش سرم درد گرفت شدید. تا این که دیدم من هر وقت این کیک رو می خورم سر درد می گیرم، رفتم تحقیق کردم، دیدم خشخاش به مقدار زیاد وقتی خورده بشه، باعث ورود سریع مرفین به خون میشه، من هم که اصلا اهل هیچ چیزی نیستم و بدنم هم دور از جون شما، هیچی اش شکل آدمیزاد نیست. دیشب آقای همسر از کیکه کمی برگردوندن خونه. من هم خوشحال که خب بخورم ببینم مزه اش چطوری شده بوده، اینجا بد می دونن اگر کیکی رو حتی اگر مهمون داشته باشید و برای اون کیک بپزید، قبلش ببرید. باید جلوی خود مهمون بریده بشه. خلاصه من یک برش از این کیک خوردم. روزش هم که با مرگ اون جو جوهه تمام اعصابم به هم ریخته بود و گریه هم کرده بودم و... هی دیدم سرم درد می کنه>>> وای اینقدر شدید شد تا آخر شب و من نمی دونستم علتش چیه. تا آخر شب توی تخت کمی فکر کردم و به کیک رسیدم. یعنی حالم اینقدر بد بود، بد بود که به خودم قول دادم هیچ وقت دیگه این کیک رو نخورم. آقای همسر ولی مشکلی ندارن.

@مروارید
اجازه خانم؟
ما نمی تونیم این رسپی و داشته باشیم؟
چقدر جالب شما کیک خانوادگی هم دارید! چه شیک!
اینجا هم بد می دونند، اگر کیک برش خورده تحفه برده شود!

@احسانه
مرسی احسانه خانوم، مزاحم میشیم ؛)ه

@ احسانه

احسانه جون، در اسرع وقت براتون می فرستم حتما.
منظور من برای تحفه بردن نبود. شما اگر کسی رو هم برای چای و یا قهوه دعوت کنید، باید کیکتون برش نخورده باشه. البته نسل جوان به این آداب اعتنایی نمی کنه.

@مروارید
بسی شرمنده ام می نمایید
متشکرم
بله. من هم دوست ندارم قبل از رویت مهمان برش بخورد.
اینجاست که آرتا مکرراً به من تذکر می دهد که از نمای داخلی هم عکس برایم بگیر و من هم موکدا! می گویم من زمانیکه نبرده ام جلوی مهمان که نمی توانم برش بدهم و بعد هم جلوی مهمان دیگر نمی توانم دوربین بگیرم دستم. چیک چیک. بنده خدا ها دق به دل می شن

بهاره
@مروارید
مرسی مروارید جون از راهنماییهاتون
راستش مشکل اصلی من سرعت بسیار پایین اینترنت هست
امروز اقدام کردم برای اینترنت پرسرعت
حتما از راهنماییهاتون استفاده میکنم
ممنون

@ ضحی:
کیکتون بافتش خیلی خوب شده
احسنت

@ مروارید:
بد میدونن که کیک برش خورده باشه؟ کجاش رو دیدی؟ اینجا بد مودنن قبلا ازش عکس گرفته باشی!!!!! بهم میگن: "این دیگه چیش موند؟ "... ولی من کار خودمو میکنم

آره منم شنیده بودم که خشخاش حتی حساسیت در حد مرگ هم میاره. شایدم کمی حساسیت بهش داری

موکا کیک رو ولی از اون کیکهاییه که سالی یه بار کافیه
من هنوزم تو کفشم
چند تا رسپی خوب هم دارم که توش میمونم از کدومش استفاده کنم

ولی دیگه اصلا خشخاش نخور. احتمال خفه شدن هم وجود داره. یعنی تو تلویزیون دیدم اینو

خب سفت بشینید لطفا!!

زیاد هم به روم نیارید ها!!

خب بچه دل داره دیگه!!!

این شما و این هم مقش شب من با این کرمهای کوچولو!!

http://www.bilder-space.de/bilder/b2a965-1283622091.jpg

برای دوستانی که در خارج از ایران هستن و میرن مثل من یک بسته میگوی آماده به مصرف می گیرن، بگم که حتما به قسمت روده این موجودات نازنین بعد از یخ زذایی توجه کنن و به روی بسته که نوشته بدون روده و تمیز شده اطمینان نکنید.
حالا بماند که من دیشب چطوری این کار رو انجام دادم!!!
من!! مروارید!!

بعدا اینها روی بسته اشون کلی دم داشتن، وقتی آوردمشون بیرون دیدم دم بریده ان!! البته هنوز کمی داشتن.

اینجا اصلا میگوهای بسته بندی شده آماده برای این کاکتل های میگو هست. این دفعه من اونها رو بگیرم امتحان کنم.
من این مقش رو به عشق شف جون انجام دادم. مزه اش رو نمی تونم بگم چون فکر می کنم جنس میگوها خیلی خوب نبود.

آخیییییییییییی! دلم کباب شد! خب مروارید جون چرا کارای سخت میکنی آخه؟ پاک کردن میگو چیز نچسبیه
مزه میگوی آبپز هم جالب نیست. یعنی عشاق میگو هم این مدلیش رو پس میزنن. اصلا به خودت سخت نگیر. میگو رو هم با سس های مختلف درست کن که کم کم به طعمش عادت کنی
من چون یه عمر غذای کم کالری خوردم به این جور چیزا عادت دارم. شما اینکار رو با خودت نکن لطفا
البته این غذا خیلی تو خارج طرفدار داره ها

ببخشید دوستان،

لینک عکس مقش در اونجایی که باید باشه:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pTsF7kHzP1CTfoKsGUfhvMhfzwV6HNO5izsIamHL25YhKuoNX-AZFVB-d5DAIh-667mn736tKinS74LhFaJD138OWeC2iR-Rf/%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%84%20%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88.JPG?psid=1

حقیقتش شف جون، چند تا دیگه از این موجودات در یخچال منتظرن من باهاشون یک کاری بکنم، ولی فکر کنم باید روانه سطل آشغالشون کنم. دیروز یخ زدایی شدن، و تا امروز در یخچال بودن، امروز نرسیدم درستشون کنم. نمی دونم می شه فردا درستشون کرد یا نه؟

برام پیش نیومده این کار رو کرده باشم ولی اگه بو نمیده طوریش نشده. مصرف کن
منظورم بوی جدیده. چون میگو که کلا همیشه بو میده
بعدی میبینم خراب شده باشه
راستی وقتی که تعداد میگوها برای جام کم باشه همه رو کنار هم میچینیم و نصف بیشتر جام رو خالی نگه میداریم. شیک میشه

http://www.bilder-space.de/bilder/390b6e-1284146267.jpg

با اجازه تنبلی رو کنار گداشتم یکسری از عکسها رو آپلود میکنم

من همه آلبوم رو دیدم و همه عالی عالی هستن

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/salad%20dar%20jam/shrimp%20cocktail.JPG
این میگو‌های من بدون دم بودن جمع شدن آخه من همیشه موقع پاک کردن میگو چندشم میشه بعد موقع خوردن اون رگ کمرش میاد جلو چشمم

واسه همین مامان بزرگم که میترسه دخترش که ماهی‌ نمیخوره میگو هم نخوره پاک کرده تحویل من میده(حال می‌کنین) البته این سری میگو‌ها رو از زنداییم هدیه گرفتم که بازم تمیز شده بودن(ملاحظه میفرمایید من چه چیزایی هدیه میگیرم تا باشه از این زن دایی‌ها طیبه جون فقط زن دایی مژگان شما نیستن که خیلی‌ خوبن :) منم این دفعه که می‌خواستم واسه نهار میگو درست کنم ۸تا دونه نگاه داشتم تا باهاش کاکتل درست کنم

میگو آب پزا هم بد نیستا البته فکر کنم آقای شوهر از میگو خوشش نیومد به روی من نیورد ولی‌ سس عالی‌ بود آقای شوهر هم خیلی‌ خوشش اومد ولی‌ وای بعدش همش تو دهانم مزه سیر حس می‌کردم می‌خوام دفعه بعد توش پودر سیر بریزم

یه مزهٔ آشنا میداد شاید تو رستورانی جایی‌ خوردم قبلا حالا دارم فکر می‌کنم دیگه تو چی‌ می‌تونم از این سس استفاده کنم(بهترین ایده سرو همراه با چیپس و پفکه(چشمک))( کی‌ گفته ما غذای ناسالم می‌خوریم نه ما نیستیم جنابه شیطونه میخوره :D)

آره طیبه جون منم کناره هم چیدم دیدم خوشکلتره ولی‌ اون موقع هنوز کار مروارید جون و پیشنهاد شما رو ندیده بودم آخه مگو‌های ابپزم دو روز تو یخچال بودن تای نوبت به خوردنشون رسید من دیگه فرصت نکرده بودم کامنت‌ها رو بخونم منم با فاصله ازشون عکس گرفتم دفعهٔ بعد چشم حتما به پیشنهاد شما عمل می‌کنم

@مروارید

طیبه جون راست میگه کم کم بهش عادت میکنی‌ منم مثل شما از غذا‌های دریایی‌ خوشم نمیاد ولی‌ میگو خیلی‌ بهتر از ماهیه دستت درد نکنه مثل همیشه کارت حرف نداره من مرتب کاراتو چک می‌کنم ولی‌ شرمنده خیلی‌ وقتا وقت نمیکنم برات پیام بذارم

خوشگل شدن. اصلا هم جمع نشدن. بدون دم هم خوب فرم خودش رو حفظ کرده
یک عمل زشت میتونه این باشه که به اقوام سفارش بدی دفعه بعد نوک دمش رو جدا نکنن
loooooooooooooool
ولی بازم خیلی خوب شده. فقط یه چیزی رو من متوجه نشدم....بعد از آبپز کردنش، گذاشتی تو یخچال بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که طعمش لاستیکی میشه که
یعنی باید سریع سرو شه
یک توصیه خواهرانه اینه که میگو رو درجا سرو کنی چون طعمش بد میشه

آره ما چون سیر خیلی دوست داریم سیر میریزیم. کم یا حذفش کن

البته سیر بخوری و بهش عادت کنی خیلی خوبه چون واقعا مفیده
کم کم مثل من عاشقش میشی

آره لاستیکی شده بود ولی‌ من خوشم اومد
loooooooooooooooool

نه که سیر دوست نداشته باشم سیر خام ولی‌ خیلی‌ بو میده

آره فکر خوبیه دفعهٔ بعد حتما سفارش میدم چجوری برام تمیزش کنن
loooooooooooooooooooool :0

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...